Miten luoda höyrysulku kattoon

Joka puolella laittaa höyrysulku kuumentimeen

Eristetty katto tai eriste huone (mineraalivilla, lasivilla, löysä vaahto), joka pystyy lähettämään ja kertyvät vesihöyryn ohjaus kerros on määrä asentaa. Kosteutta, että joutuu eristys, merkittävästi huonontaa sen suorituskykyä ominaisuudet, lisäämällä lämmönjohtavuus. Lisäksi koska kosteassa ympäristössä puurakenteet, joka koskettaa eriste, nopeasti alkavat mädäntyä ja murentua. Valmisteltaessa eristys katto tai kotona on tärkeää selvittää, mikä tapa luoda höyrysulku kuumentimeen - rikkoo tekniikka johtaa siihen, että höyry huoneen tunkeutuu eristävän kerroksen.

Mitä tarvitaan parozaschita

Lajikkeet höyrysulku materiaaleja

Ensisijainen kysymys - materiaalin valinta, joka suojaa eristettä kosteudelta. Klassinen katemateriaali ja asfaltin, joka suoritettiin käyttäen Hydro antoi tietä moderni polymeerikalvoja eri toimintaparametrit. Käytetyt kalvot rakennuksessa jaettuna vesihöyryn läpäisevyys on kalvon täysin suljettuun ja osittain läpäisevä (diffuusio).

Valmistajat tarjoavat höyrysulku kalvoja seuraavista tyypeistä:

 • polyeteenikalvo (voidaan käyttää eristää lattian tai katon, höyrysulku ja gidronepronitsaem);
 • vahvistettu kalvo polyeteeniä (ominaista lisääntynyt vahvuus);
 • alumiinifolio kalvo (käytetään sisäinen eristys, heijastava puoli on asennettu huoneen - lisäksi auttaa pitämään lämmön ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi sauna ja kylpyammeet);
 • anti-kondensaatio päällystekalvo (estää kosteuden tiivistymistä, joka on suunniteltu asennettavaksi rakenteissa metallisten elementtien, alttiita korroosiolle - profiloitu, metalli, jne., on asennettu kalvon käsitellylle puolelle lämmön eriste).

Vahvistettu polyetyleenistä Jos eriste tila talon täysin läpäisemätön kalvo, jota käytetään luomaan höyrysulun, se on tarpeen tehokkaan ilmanvaihdon tilojen, jotka pystyvät tuomaan esille ylimääräinen kosteus.

Höyry kalvo, jossa on huokoinen rakenne vaihtelevat niiden kykyyn diffundoitua. Johtuen pitkälle kosteussulku eristettä pois ulospäin, niin että lämpöeristeenä säilyttää suoritusarvot ja metallirakenteiden alttiina niitä eivät ruostu, puu - älä rot. Keskuudessa höyryä läpäiseviä kalvoja eroavat:

 1. Psevdodiffuzionnye. Muutaman päivän johdetaan 300 g / m 2 höyryjä.
 2. Diffuusio. Välityskyky höyryn päivässä on 300-1000 g / m 2.
 3. Superdiffusion. haihtumisnopeus on suurempi kuin 1000 g / m 2.

Eristyskalvo ensimmäisen tyypin tarkoitetun tehokkaan suojan kosteutta ja käyttää sisäisen eristyksen rakenteiden (huoneen puolella). Jos psevdodiffuzionnuyu kalvo on asennettu päälle kuitumaisen lämmöneristeen ulkoseinään, höyrysulun ansaan kosteutta eristys. Julkisivu eristys sopivia diffuusion ja superdiffuzionnye kalvo, joka toimii vetrobarerom.

Superdiffuzionnaya kalvo

höyrysulku asennus periaatteiden

Annetun höyrysulku - tärkeä virstanpylväs eristerakenteita kuitu- materiaalit, jotka kykenevät kertyy kosteutta. Työ tehdään osana korjaus- tai jälleenrakentamiseen talon tai valmistellaan parhaillaan viimeistelyyn uuden rakentamiseen. On tarpeen tietää, miten oikein kiinnittää kalvon kankaan yhdessä tarjota jatkuvan kerroksen, joka suojaa kosteudelta, että se vahvistaa kalvon rakenteisiin. Ennen pinottu eristys elokuva, myös selvittää, millä puolella se on tarpeen järjestää materiaalin eristää.

Eristykseen estää tai puutaloja, kehitys kylpyjä käytetään eristekerros, jotka vaativat suojattu kosteudelta kertymistä. Tätä varten, seinillä talon sisällä, kattoon tai lattiaan, sisäpuolella katon kakku asennettu materiaalia läpäisemätön haihduttamalla. Tai diffuusiokalvon jonka julkisivu eristys.

Valmisteluvaiheessa, valitse vaihtoehto höyrysulun ominaisuudet ja vaatimukset asentamiseksi kalvon ominaisuudet. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista sisältää "Izospan" (ja sen analogi "Megaizol") - kalvomateriaalin korkea toimintaparametreja. Valmistaja tarjoaa valikoiman kalvoja erilaisten teknisten parametrien, jolloin voit valita materiaali riippuen kohteesta - höyrysulku katto, lattia, seinärakenteiden puusta tai betonista.

Ne, jotka aikovat rakentaa kylpylä, ei ilman syytä uskoa, että turvallisesti folio elokuva suojaa mineraalivillaeristeitä kastumiselta ja auttaa ylläpitämään korkeaa lämpötilaa huoneessa heijastamalla lämpösäteilyä. Yhdessä klassisen järjestelmän "eristys + höyrysulun" käytetään nykyään valmis palamattomat eristävän matot foliolla höyrytiivis pinta.

Kiinnitetty oikein, heijastava höyrysulku

Ennen kuin laitat höyrysulun, on tarpeen oikein valmistella pintarakenteet. valmistus tekniikka riippuu materiaalin, josta seinät, lattia, katto tai katon. Ottaa huomioon myös, mitä työtä tehdään aiheesta - rakentaminen tai korjausta:

 1. Rakentamisen puutalon kaikkien osien suunnittelu puun annetaan hoideta kunnolla lahoa, tuholaisten vaurioita tai tulipalon.
 2. Huoltotöiden aikana aiemmin tehty purkaminen päättyy, puhdistettu pinta, jossa:
  • puurakenteiden käsitelty antiseptinen ja palonsuoja.
  • betoni ja lohko rakenne käsitellään antiseptistä jos ne kostua, ja on olemassa vaara homeen sekä kosteissa tiloissa.

Väärän valmistamiseksi rakenteellisten seinät, katto tai ristikon järjestelmä voi lopulta tulla huonoon kuntoon tai se aiheuttaa sieni-itiöitä, jotka voivat laukaista allergioita, astman pahenemista hengityselinsairaudet.

Miten luoda höyrysulku kattoon

Asennus höyrysulku kattoon tarvitaan lämpenee tasainen tai tukahdutettu katon ullakolle ilman talon, jossa on eristäminen, sekä tiloja, joihin on kylmä ullakko. Hyvin eristetty ja paroizoliruetsya katto kylvyssä. Ennen höyrysulku noudattaen katolla betonia, teräsbetonista tai puuta sisäpuolella päällekkäisten pinnan rakenne olisi valmis.

Web-kalvon tai psevdodiffuzionnoy kalvo on oltava ehjä, niin että ei ollut saumoja, joiden kautta kosteutta voi tunkeutua eristys. Jos leveys rainamateriaalin ei riitä, bändi on liittyä yhteen. Suositeltava päällekkäiset rainat on 10-20 cm, nivelet molemmin puolin on liimattu siististi vahvistettu nauha rakentaminen.

Kiinnitys höyrysulku kalvo kalvo kalvorainojen pinotaan ilman päällekkäisyyttä - Butt sauma ja kokoinen alumiini nauha.

Jos substraatti on katto tai katon on puurakenne, ensimmäinen vaatii laittamalla vedenpitävä kalvo (jatkuvan rainan), ja liittää sen alustaan ​​(höyrysulun materiaalia voidaan käyttää).

Sitten, välit paarteiden tai kattopalkkeja lämmön eriste on sijoitettu mattojen muodossa tai rainoja mineraalien (basaltti) puuvilla. Voit sitten antaa höyrysulku kattoon. Jos paksuus eristimen vastaa paksuutta viive, on tarpeen voittamaan kontrobreshetku kiskojen luoda tuuletusvälin.

Laittaa höyrysulku katossa on oltava sellainen, että kangas kehän ympäri seinät menee alas, ja että kaikki kulmat on otettu huomioon. maalauksia liitosten tulee kaatua palkit päällekkäin - tämä luotettavasti korjata ne. Kvalitatiivisesti esittää höyrysulku kattoon, seuraa rainan kireys, sen ei pitäisi painuma.

Asennus kattoon

Myös sitä, miten voitaisiin luoda höyrysulku on betonilattialle. Eristää sisä- kattoon tai tasakaton tehty betonilaatta, on tarpeen liittää vedenpitäväksi pinnoite (eristys kalvo) käyttäen teippiä, ja sitten asentaa sekä riman tankoja tai metallinen profiileja.

Oikea korkeus rima tulee valita ottaen huomioon eristeen paksuus ja tuuletusvälissä, vaihe asennus - 1-2 cm pienempi kuin leveys, että eristys matot eristysmateriaalin nousta vraspor solu. Höyrysulun kiinnitetty korin kuvataan yksityiskohtaisesti alla.

Miten luoda höyrysulku lattialle

Asennus höyrysulku kalvot kerroksessa tekniikka on samanlainen kuin tapa höyryä suoritetaan seinät ja katto. Valmistuksen jälkeen puinen aluslattian eristeellä tukkien ennen lattialevyjen höyrysulun asennettu vedenpitäväksi matto, joka on taivuttaa ympäri palkit. Sitten lämmöneriste väliin viivettä mineraalivillaa. Kun se on tehty annetun höyrysulun, on tärkeää tietää, miten oikein luoda elokuvan.

Päällekkäiset rainat rainamateriaalin on oltava vähintään 10 cm, ja yhteinen kummallakin puolella liimattu nauha. Kiinnitä tuloksena kangas siten, että Peittävän vahvistetut lattialle palkit ja ympäri kehä kankaalle tasaisesti kesti menee alas seiniin 5-10 cm.

Lämmitti kerroksessa ilmarako

Ennenkuin höyrysulku betonilattialle, on tarpeen luoda rima, elementtien välillä, jotka menevät vraspor vedeneristys ja eristys. Edelleen työtä tehdään standardin mukaisesti.

Jos eristetyt betonirakenteissa ja puiset seinät, se on tarpeen vahvistaa laatikollisen baareja. On kori, kattoon tai ristikon järjestelmä kalvo, joka on kiinnittynyt niitit ja katkotuista ase. Voit myös korjata höyrynestomateriaalin kynnet leveällä hattuja tai tyynyjä konepellin alla. On suositeltavaa käyttää sinkitty kynnet - ne eivät ruostu. Betonirakenteissa elokuvia ja kalvot sijoitetaan erityisellä yhdyshihna.

Päällekkäin asennettaessa höyrysulku

Kunnolla asentaa höyrysulku, web huolellisesti kiristää ja kiinnityselementit on järjestetty vähän kerrallaan -. Enintään 30 cm Asennus säännöt vaativat huolellista huomiota kiinnittävät rainan kehä - se leviää, ja on kiinnitetty niin, että se estää kosteuden pääsyn eristeeseen.

Ennen teet höyrysulun liitetiedoston, varmista, että terä on sijoitettu oikeaan suuntaan eristys.

Joka puolella asentaa höyrynestomateriaalin

Harkita joka puolella sopivaksi lämmitin kalvon tai membraanin:

 • muovikalvo (tavallinen tai vahvistettu) voidaan kiinnittää joko puolella - se ei vaikuta toiminnallisuutta este;
 • folio elokuva kiiltävä puoli kohti huoneen heijastavat lämpöä este;
 • Anti-kondensaatio kalvo käsitellylle puolelle on kiinnitetty rakenteeseen, kudos voidaan sijoittaa;
 • Kalvon on oltava suunnattuna sileä puoli eristemateriaalin, ja karkea puolelle huoneen.

Yleensä annetun höyrysulku kuumentimeen Jos etupuolelle kalvon näyttää väärin, ja se on vaikea määrittää, miten laittaa materiaalia, on mahdollista suorittaa kokeen. Pieni pala kalvo peittää kuppi kiehuvaa vettä - joka puolella on kosteuden tiivistymistä, puoli ja on vesitiivis, se olisi kohti lämmitintä.

On tärkeää tietää, mikä puoli laittaa höyrysulku lämmittimen, jos kalvo on käytetty asennuksen vedenpitäväksi este - etu- tai väärä osa. Teploizlyatsionny "kakku" sisäinen eristys on asennettu siten, että molemmin puolin sileä puoli kalvon päin lämmitin. Tämä tarkoittaa, että karhennettu kerros tulisi olla höyrysulku päin huoneen puolella, ja asennus vedenpitäväksi matto - kohti malleja, jotka eristetty.

Se ei ole vain oikeus määrittää höyrysulun, mutta myös aikaansaada tuuletus ero höyrysulun ja peite rakenne viimeistelyyn, jonka mukaan vasta-pakattu laatikkoon. Kosteus kerätään karhea puoli höyrysulun rainojen, haihtuu luonnollisella tavalla, vahingoittamatta loppuun.

Kaavio eristetty katto tuuletusrako

Jos höyrysulku on asennettu oikein, eristys on suojattu kosteudelta. Lähes puoli, että ongelmat, jotka liittyvät jäädyttäminen ja vaurioita liittyviä rakenteita puutteita asennuksen höyrysulun.

Miten järjestää höyrysulku katon?

Rakentamiseen talon, kysymys enimmäismäärän höyrysulun ei tapahdu dollaria viimeisen vaiheen rakentaminen - eristyksen kaikille pinnoille. Mutta kun se tulee tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että kaikki tarvittavat laajuus tunnetaan laite höyryn eristys katto ja munivat tekniikka paroizoliruyuschih materiaaleja.

Järjestää pinnoite erityisiä materiaaleja rajoittaa höyry tunkeutuu kerroksen eristyksen, on tarpeen. Se suojelee itseään lämmittimestä kertyminen kosteutta siinä.

Lisäksi tällainen suoja ei kosketa kostea ilma, joka on sisällä tiloissa rakenteen yksityiskohdat, joka suojaa niitä veden vaikutuksesta, jolloin ulkonäkö muotin, sienten ja rappeutuminen. Talo kestää paljon kauemmin, jos kaikki sen rakentamiseen riittävästi suojaamia näitä vaikutteita.

Kerros ylimääräiset paroizolyatora, joka näyttelee roolia suojan vettä, vielä lämmin talossa pitää auttaa. Jos käytetään tyhjäksi päällystekerros, sitten foliokerroksen heijastaa suurimman osan lämmön takaisin huoneeseen, mutta ei häiritse kostea ilma pakotetaan ulos.

Mutta pääosa kannessa - Suoja eristettä kertyminen kosteutta se, suojella sitä ulkonäkö pesäkkeitä hometta tai, koska ne tuhoavat eristys ja vähentää sen käyttöikää.

Mitä ostaa höyrysulku kattoon talosi, jokainen päättää, perustuu ominaisuuksiin rakentamisen sekä käytettävissä olevan budjetin. Materiaalivalinnat tällaisiin tarkoituksiin on riittävän suuri, ja se voi olla:

 • polyeteeni
 • Kalvomembraani vaikutus on kosteutta sisälle taloon, mutta eivät estä sitä tulee ulos.
 • Tahnat ja lakat, joilla on sama vaikutus kuin kalvo
 • Glassiinipaperi, joka on yksi edullisimmista sopivia materiaaleja höyrysulun laite
 • kalvomateriaalimää-

Kukin näistä tyyppisiä pinnoitteita on oman etunsa nimissä. Mutta niillä kaikilla on omat etunsa ja haittansa. Kaikki nämä tekijät ja vaikutukset lopulliseen valintaan hyväksi erityisessä suoritusmuodossa.

Se ei ole suositeltavaa tehdä asennus kattoon höyrysulun muovikalvo. Sitä voidaan käyttää vain äärimmäisissä tapauksissa.

Tällainen kattavuus on ehdottomasti ei hengitä, kääntämällä talon suljettuun laatikkoon, jatkuvasti tarvitsevat ilmanvaihdon. Muuten, lauhde kertynyt pinnalle kalvon talletetaan sisälle huoneeseen, nostamalla ilman kosteuden ja ulkonäkö hometta ja sieniä.

Glassiinipaperi neuvoa käyttämään samasta syystä, ja lisäksi se on hyvin lyhytikäinen. Vaikka, kuten polyeteenin tapauksessa, sitä voidaan soveltaa. Hyvin monet ovat taipuvaisia ​​se valitessaan paroizolyatora pelkästään sen erittäin edullisia.

Paras ratkaisu olisi annetun höyrysulku perusteella kalvon tai nestekalvojen yms joka suojelee luotettavasti katto, ja siten varmistaa ulostulon ylimääräisen kosteuden höyryn ulkopuolelle.

Miten tyyli höyryä eristeet

Standardi, höyrysulku päällyste asetetaan sisälle taloon, regenerointi eristekerroksen. Jos vaihtelut talvella lämpötilat ovat erittäin suuret, ja pakkasta voi saavuttaa arvon ollessa alle 30 astetta, on suositeltavaa laittaa höyrysulku kattoon molemmin puolin, että ainakin ei turhia, samoin kuin suurin - paitsi auttaa välttämään tiivistyminen eristys, mutta, ja tallenna talo enemmän lämpöä.

Antaa höyrysulku katossa, on tarpeen, ennen kuin kaikki on kirjattu eristys. Asennettaessa on syytä vetää foliorataan tavalla, joka ei ole käynyt ryppyjä ja notko. Vierekkäistä kappaletta kalvon päällekkäin reunat toisiinsa päällekkäin. Pakkaamisen jälkeen, kaikki liitokset ja päällekkäisyydet liimataan teipillä, ettei vapaan ilman kulun.

Eristin kiinnitetään erityisillä nauloja laaja hattu tai rakentamiseen stepplera. Alle niittejä tai nauloja, on toivottavaa tehdä liner pahvista tai muusta vastaavasta materiaalista, mikä estää kalvon taukoja. Välinen etäisyys kiinnityskohtien ei saisi olla enempää kuin 30 senttimetriä.

Jos kalvo on ommeltu keskeneräinen kattoon, niin se on kiinnitetty ja rimat tai metallia profiileja. Sileä puoli elokuva, täytyy varoa, eli suuntaan karkea sisäkattoverhoukset.

Kun tuotetaan höyryä katto, on tärkeää, ei sekoittaa millä puolella päällekkäin kalvo. Muuten, on mahdollista saada täysin päinvastainen vaikutus - kaikki vesihöyry asettuu eristeen sisällä, mikä johtaa sen nopea hajoaminen.

Välillä höyryn hidastava kerros ja katemateriaali, jos asennus kahden paroizoliruyuschih kerrosta tarpeen jättää pieni rako, märän ilman ulostulon ja sen vapaaseen liikkeeseen.

Antaa höyrysulku kattoon, tarvitset mahdollisimman huolellisesti, ei jää aukkoja tai reikiä väliin kalvorainojen. Tämä antaa suurimman suojan eristys ja rakenne rakenneosien kosteudelta.

Jos paroizolyator arkki käytetään näihin tarkoituksiin, se on valmistettu tehdyn katon, eristeen alla, ja sen jälkeen, kun se oli täysin pinoaminen kahdennettu ulkoisesti toisella kerroksella höyryn hidastava arkki eriste. Tämä saavutetaan paras suoja eristemateriaalin.

Neste eristävä tyyppisiä seoksia levitetään ulkoisesti esikäsitelty tämän rakenteen, yhtenäisen kerroksen. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros aiheutettu materiaalin tulisi olla kaksi, toisistaan ​​kuivattaessa kunkin. On parempi tehdä se lämpimällä säällä, ja sateella.

Folio materiaaleja, joita käytetään myös laajasti luoda höyryn hidastava kerros, niillä on toinen etu, - ne on pinottu siten, että kalvo puoli näytti huoneeseen. Tämä kerros heijastaa lämmön takaisin rakennukseen, mikä vähentää lämpöhäviöitä.

Tällainen menetelmä eristäminen on hyvä, että operaation aikana kotona, vähemmän lämpöä menetys, voidaan merkittävästi säästää polttoainetta tai sähköä tarvitaan pitämään talon plus haluttu lämpötila kylmänä vuodenaikana.

Kun itse, prosessi annetun paroizoliruyuschih tai -levyt, on melko yksinkertainen. Vivahteet siellä, kuten muuallakin, mutta ne ovat yksinkertaisesti tutkitaan, ja erityisiä taitoja tai kykyjä, laadun päällystäminen ei tarvita.

Käsitellä miten korjata höyrysulun kattoon, seiniin, ja oppia kaikkia vivahteita tämän yksinkertainen prosessi, voit muutaman päivän. Sen jälkeen kaikki työ on tehdä omiin käsiinsä.

On vain tarpeen lähestyä tarkasti kaikkia vivahteita annetun, ja kaikki on tarpeeksi nopea, ja pinottu vesihöyry hidastin luotettavasti suojaamaan eristyksen ja rakentaminen kaikkien rakennusten vaikutuksia veden ja höyryn.

Ei kuitenkaan höyrysulun, voi tallentaa niitä muotista tai sienet, jos talo on vaurioitunut tai ei ole ilmanvaihtoa. Kun rakentaminen on tarpeen kiinnittää huomiota rakentamisen kaikissa vaiheissa, ja tälläkin kertaa.

katto höyrysulku: kuinka valita ja sijoittaa oikeaan höyrysulun suojeluun

Päätehtävänä höyrysulun kalvojen on suojata eristyksen kerros tunkeutuminen kotitalouksien höyryjä. Kohti vettä leijumaan ilmaan, edistää hajota kakku Kateaineiden ja merkittävä väheneminen eristysominaisuudet, on välttämätöntä rakentaa luotettavaa este. Ullakko eristys kattojen asennettu yläkerrassa. Tällaisissa tapauksissa, katto höyrysulun suoritetaan, eikä viistot tasot. Järjestää sen erityisellä tavalla, joka on lukemisen arvoinen itsenäisen katontekijöiden ja innokas omistajat esikaupunkien omaisuutta.

Tarvitsenko yleinen katto höyrysulun?

Jos kattorakenteen sisällä ei suunnitella pitämään lämmitettyä ullakolle, ei ole järkevää huolta vähentää lämpöhäviöitä läpi rinteillä. Eristekerros levitetään sitten laatan paino / paino yläpohjan, sijoitetaan väliin puupalkistossa tai osa-laatikot on asennettu lähelle toisiaan suojata suoritusmuotoihin.

Menetelmästä riippumatta ja tyyppi lämpenemisen varustaa pohjan alle lämpöä eristävä kerros on tarpeen antaa höyrysulku materiaalia. Hän estettävä katteen pie höyry vapautuu säännöllisissä hengitys, ruoanlaitto, siivous jne, suojella puuelementeillä katon kehyksen ulkonäkö sientä ja ennenaikainen.

Ennen, kun ei ollut suosittua nykyään eristeet, rooli suojaa höyryjä pelataan savimaata. Se oli hänen jatkuva kerros levitetään kattoon. Top Päällemaalattavuuden sopivat pintamaan kuin lämmitin.

Lämpövaikutus samanmallinen oli kaikkein rezultativen. Kotelossa ei ole tunkeutunut eikä pakkasta, ei vettä, ei lämpöä. Puuelementtejä, vieressä luonnollinen orgaaninen aines, oli sata tai enemmän täynnä vuotta.

Nyt vanha tekniikka, sekä sen luonnon osia korvataan uusilla tekniikoilla ja laaja valikoima kaikenlaisia ​​eristeet. Toimintaa on kuitenkin yhtä tandem savi-maa, heillä ei ole.

Lisäksi niiden tuotanto käyttää synteettisistä lähteistä, jotka ovat suorassa kosketuksessa puurakenteita on erittäin ei-toivottu. Siksi, kun makaa eristekerrokset päällekkäisiä olisi noudatettava tarkoin tekniset edellytykset, joita käsitellään tässä artikkelissa.

Osuus höyryn liikesuunnan

Höyrynpaine lämmitetty asuintilojen on huomattavasti korkeampi kuin saman parametrin kylmän ullakon. Samanlainen suhde on voimassa veden keskeytettiin ilmassa ullakolla ja sen rajojen ulkopuolella, eli ilmakehässä. Kunnolla laittaa höyrysulku katossa, sinun pitäisi tietää, miten ja mihin suuntaan siirtää kostean ilman.

Vaatimusten mukaisesti fysiikan, höyry liikkuu tasaisesti siihen suuntaan, jossa sen paine on huomattavasti alhaisempi. Talot rakennettu meidän pohjoisilla leveysasteilla, suurimman osan lämpimästä kostea ilma liikkuu ulospäin. Vain kesähelteillä on päinvastainen.

Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen haihtuminen virtaus asuintilojen tilaan, jota rajoittaa katon kaltevuus, ja sitten katon läpi kakku, seinät ja ilmanvaihtolaite kiire pois.

Vaikka on kuvattu menetelmä haihduttamalla osittain pidätettynä katto järjestelmässä. Poistamaan haitallista vaikutusta ilman kosteuden painotettu rakenteeseen, ensimmäinen pari liikeradan asettaa ja höyryn ohjaus kerros. Piirien Eristämättö- ullakon on se suoraan tilojen ennen eristys, suojaa, joka on suoraan vastuussa höyrysulun.

Piirijärjestely höyrysuojakerros ylä- päällekkäisyys riippuu tarkoitus lämmittämätön ullakko:

 • Jos alla olevan tilan ramppeja ei käytetä, kalvo on asetettu ainoastaan ​​kattoon. Tällöin lämmittimen kattoon ei tarvitse mitään vedeneristys tai tuulilasin. Vain vino gidrobarer puku tunkeutumista vastaan ​​ilman vettä.
 • Jos aiot käyttää varten varastoinnin, tyhjä, kesäloma, kuivausrumpu, jne, eristys höyrynsulku on suljettu molemmin puolin. Senkin tasossa analogisesti edellisessä suoritusmuodossa varustaa vedenpitäväksi.

Huomaa, että tehtävänä on suojata rakennuksen rakenteiden ylimääräisen kosteuden ei ole vain höyrysulku katto pie kuori. Tästä kehittyi yksiosainen toimenpidekokonaisuus käsittää ilmanvaihto parvi produhi laitteen katon alla, ja asennus ilmastuslaittei- ilmanvaihto harjun. Höyrysulku on vain yksi puolustus, joka toimii täydellisesti, mikäli toimivaltaisten rakenteiden katon ja käyttää kaikkia toimenpiteitä.

Vesihöyryn läpäisevyys kakku laite argumentti

Kaikki rakennusmateriaalit hallussaan jonkin verran vesihöyryä läpäisevyys, mikä vahvistaa niiden kykyä siirtää itsensä läpi höyrystynyt ja vettä. Jos katto piirakka rakentaa ilman tätä kykyä, lämmöneristys, eli ja yleensä suurin osa paksuus kattojärjestelmän kertyy kosteutta tuhoisa elementit toimivat rakennuksen rakenteeseen.

Asianmukaisesti valittu höyrysulku suojaa pakko joko ei menetä haihduttamalla katto järjestelmä, tai voimakkaasti rajoittaa niiden tunkeutumista. Näin ollen, höyrysulku kalvo on valittu siten, että sen höyry-teho oli vähiten.

Jos kosteutta vielä kulkee höyrysulun, yhdessä eristävän kerroksen päälle asetetun eristeen vedenpitäväksi suojan pitäisi erota bólshey kaistanleveys. Tämä pari materiaalien on aktiivisesti poistaa ilmassa vettä, että se ei pysähdy paksuuden katteen kakku.

Näin ollen, ensimmäisen puolen huoneen kattoon höyrysulku on lisätty materiaaliin minimaalinen kaistanleveys. Sitten, mukaan säännöt, joilla varmistetaan vapaa diffuusio asennettu eriste, joka paropronitsamost pitäisi olla suurempi kuin samat ominaisuudet ensimmäisen kerroksen. Ennen yrityskauppaa materiaalien on tarpeen tarkastella niiden tekniset tiedot voidakseen asianmukaisesti valita osat katon piirakka.

Mahdolliset yhdistelmät eristysaineet

Kaaviokuva laitteen kakku eristetty kattoristikon on sovellettavissa kaikentyyppisiin eristekerros. Kuitenkin, riippuen niiden kyvystä siirtää höyry voi olla joitakin poikkeamia, esimerkiksi:

 • Kun käytetään suulakepuristettua polystyreeniä pinoaminen höyrysulun kattoon yläpuolella tilat "kuiva" toimintatilan, suorittaa valinnaisesti. Tämän tyyppinen eristys on erilainen lähes nolla höyryn läpäisevyys, niin ei tarvitse lisäsuojaa.
 • Rakennettaessa katto alueet "märkä" käyttötapa, höyry on järjestetty joka tapauksessa, sovelluksesta riippumatta rakentamiseen eristyksen kakku ja sen tunnusomaiset ominaisuudet.
 • Kun käytetään mineraalikuidut kaikkien kovuus ja vaahdon katto limittäin pakollisesti suojattu höyryn eristekerroksen.

Höyrynestomateriaalin on talletettu muodossa kaukalon tapaisella "seinät", joiden on oltava suurempi kuin paksuus eristekerroksen. Jos suojus korkki kerätään laatikot eristys, höyrysulku materiaali tässä muodossa on sijoitettu kuhunkin niistä. Jos eristys on suunniteltu laittaa tilaan palkkien välissä, ne kääriä höyrysulku kalvo.

Kun käyttää esteenä muovikalvo tai glassiinipaperi, välillä eristys ja pitäisi pysyä parozaschitoy ilmanvaihto aukon 2-3 cm. Tätä tarkoitusta varten, osa tilan kattoon kiinnitetty säleet, jotka yhdessä muodostavat perustan sen sideaineen vuori, koriste-paneelit tai kipsilevy.

Miten parhaiten antaa höyrysulku kattoon, sinun täytyy miettiä talon suunnitteluun kuluvaa aikaa. Se on tässä vaiheessa, sinun täytyy valita paras vaihtoehto harkitsemaan muuttamisesta ja vahvistamisesta järjestelmän.

Nyt kuitenkin on aina mahdollisuus korjata epäkohdat rakentajat ja suunnittelijat, jotka tulivat aikana operaation kotona. Esimerkiksi on mahdollista oikein polypropeeni kalvo tarttuu katto-. Tarvitsee vain ymmärtää ominaisuudet ja tekniset ominaisuudet ja sopivia materiaaleja.

Miten valita materiaalia höyrysulun

Hallitseva valintakriteeri höyrynestomateriaalin on sen kyky siirtää minimaalinen määrä höyryä, laskettavissa päivässä pinta-alayksikköä kohti, so, 1 m 2. Useita kulkee höyrysulun kalvot 24 tunnin ajan noin 3-5 g / m 2, useimmat niistä ovat vesihöyryn läpäisevyys on pienempi kuin yksi.

Vanhin taistelija suojelemiseksi höyry - asfaltti, hän viettää noin 80 g / m 2 vesihöyryn samaan aikaan. Kuitenkin, se on tarkoitus korvata polymeerin painosta kalvojen on kirjaimellisesti niukka läpäisevyys noin 0,02 g / m 2. Ulkonäöltään, synteettinen materiaali rainat suojaavat höyryn ja ilmakehän vedet ovat hyvin samankaltaisia.

Aikana niiden valinta on tärkeää tutkia huolellisesti eritellyt tiedot valmistajan sijasta höyrysulun olemaan ostamatta vedeneristys. Tämän tuloksena virheen voidaan liottaa eristys, potyazhelevshy menetetty ja eristyskyky. Tämän seurauksena lämpöeristys on tarpeen häikäilemättä muuttaa, koska se on lähes mahdotonta kuivua.

Luettelo mahdollisista makaa kattoon höyrynsulku muodoissaan, mukaan lukien:

 • Höyry polymeerikalvojen. Roll materiaalit ovat sileä toisella puolella ja karkea toisella. Polymeeri eristeet sopivat karhea puoli alaspäin, niin että ainakin katto piirakka saa höyryjä. Tällainen pinta estää kasteen muodostuminen sitä.
 • Polyeteeni ja polypropeeni filmimateriaalien. Vahvistettu ja lujittamaton esitettyihin suoritusmuotoihin. Pakollisiksi asennus ilmanvaihto kuilu niiden ja eristys. Käytetään pääasiassa rakentamiseen talousarviossa, munivat syrjään ole olennainen.
 • Folio kalvo. Käytetty tarpeen tullen, ei ainoastaan ​​estämään vuotaminen höyryn katto piirakka, mutta myös pohtia lämpösäteily, suunnata takaisin lämmitetyssä tilassa. Asennettu folio liikkeen suunnan höyryllä ja kuumennettua ilmaa.

Valmistajat höyrysulku materiaalien teknisiä asiakirjoja sen tuotteita yleensä kuvataan yksityiskohtaisesti kaikki keinot pinoaminen ja asennus tekniikkaa. Ennen materiaalin valinta on tutkittava, onko höyrysulku on suorassa kosketuksessa lämmitin.

Rullaa höyrysulku polymeerikalvot on muodostettu niin, laittaa ne roll prosessissa höyrysulun laite matto. Pitkää sivua pitkin reuna kaistojen jonka mukaan päällekkäisyys on valmistettu kiinteästä materiaalista pinoamiseksi eristävän maton rakentamiseen.

Roll nauha voi olla sekä pitkin ja koko katon. Tärkeintä, älä unohda luo päällekkäisyyksiä ja liitos nauhan materiaali yhdessä kankaan yhden tai kaksipuolinen teippi saman yritys, joka on suoraan höyrynestomateriaalin.

Ylittäessään katto savupiippujen ja muut viestintä nousuputket tarpeen varmistaa tiiviyden eristematto paikassa levinneisyys. Höyrysulun tässä vaiheessa on leikattu ja sen reunat on kiinnitetty teipillä rakennuksen rakenteeseen. Tontti eristysmassaan rakennetta kahdennettu kiskoon.

Erilaisten valmistusmateriaalien täynnä puuttuu eheys aikana liimaus, ja joskus tuhoaminen materiaalin kukin valmistaja on oma kaava, jota hän ei aio avata kilpailijoille, ja välinpitämätön kuluttajat voivat merkittävästi vaikuttaa olennaisesti tällaisia ​​salaisuuksia.

Tunnetuin tuottaja Katemateriaalien rakentamiseen CIS - yhtiön TechnoNikol, tuottaa kuten polyeteeni ja polypropeeni elokuvia, sekä laajan valikoiman muovi höyrysulun kalvoja.

Keskuudessa innovatiivinen polymeerikalvot on liima-aineen muunnelmia, joissa vapaa muotoilu ja prigruzami painolasti liimaus bitumin mastiksin tai varokkeita kaasupolttimen.

Aktiivisesti vaati merkkituotteita "Izospan". Lisäksi standardi eristävät kalvot tämän valmistajan tarjoaa kuluttajille materiaalit foliolla ulkokuori on eristetty liimakerroksella takapuolelle, jne.

Hallitsija höyrysulku elokuvien kaikenlaisia ​​rakenteiden kanssa «Brane» logo on tunnettu meidän pohjoisissa maissa. Yksi suosituimmista tarjoukset näkyvät höyrysulun materiaalien "Utah" logo "Megaizol", "Icopal." On selvää, että valita sopivin materiaalin ominaisuuksista ei ole vaikeaa, mutta se on välttämätöntä perusteellisesti noudattaa valmistajan suositusten munivia teknologioihin.

Video valitaan ja höyrynsulun laite

Elokuvan teknologiset säännöt kattoon höyrynsulku laitteisiin:

Miksi höyrysulku suojaus:

Miten valita oikea materiaali höyrysulun ja miten se eroaa Gidrobarer:

Kun laite höyrysulku katossa luultavasti pystyä käsittelemään itsenäisen yleismies, jos oikein poimia materiaali ja aseta se kunnolla.

Kyllä, nyt täällä ovat tärkeimmät teknologia ja ihmiset käyttää yksinkertaisia ​​rasva savi ja turpeesta kävivät eri katto. Bed kevytsorarakeiden? Se painaa kuinka paljon? Täällä, esimerkiksi yksi kuutiometri kuinka monta kiloa. Vain Katon jotain erilaista tapahtuu ja voi yksinkertaisesti eivät kestä sellaisia ​​kuormia. Rakentamisen pieniä mökkejä voi helposti romahtaa, kun levy tulee vanha ja raihnainen.

Hyvin kallista ja pitkäikäisen, hankala prosessi, kuten minulle. Ja jos otamme huomioon nykyiset hinnat rakennusmateriaalit, joten myös lentää paljon rahaa. Mutta silti luotettavasti sinetöity ja sen seurauksena viihtyisä.

Jotta tämän tyyppinen laite eristys vähintään tarvetta kokenut ja ymmärtää ihmisiä, tuskin saa tehdä niin. Vaikka jos yrität, voit kokeilla.

Anna menetelmän kalliita, mutta laatu, koska se on meidän koti. Ajatellut tällainen järjestely, jo ostanut tavaraa, muuten se ei toiminut melko kalliita. Aivan siedettävä määrä. Esittää teoksen keväällä palkata joukkue roofers. Mielestäni on parempi antaa tämä työ ammattilainen kuin sata kertaa uudistaa ja käyttää rahaa ostoon lisämateriaaleja. Ohjattu tekee kaiken oikein.

Leave a Comment

8 + 2 =