Miten poistaa tukos wc

Miten poistaa tukkeutumisen wc

Ongelmana kuten tukkeutumisen wc on melko yleisiä. Tilanteen korjaamiseksi eivät yksinään voi olla vaikeaa. Kuitenkin, jos osaat rakentaa viemäriverkkoon ja mitä korjaustoimenpiteitä voi tarjota tehokasta apua putkien puhdistuksesta, on mahdollista säästää rahaa ja nopeasti palata normaaliin käyttöön pakollista kaikissa moderniin kotiin viemäriverkkoon.

Joten jos minulla on tukos WC - mitä oppia tässä artikkelissa.

Kun tukossa wc ongelma voidaan ratkaista heti

Pika apua Tulpattu WC - kuuma vesi ja sooda

Kaksi helppoa tapaa osoittautunut tehokkaaksi puhdistus putket tukkeudu yksinkertainen:

 1. Ennen poistaa tukkeutumisen WC ämpäri veden kuumennettiin kiehuvaksi ja vettä kaadetaan maljaan, luo voimakasta painetta - kauha nostaa siten, että vesi kaadetaan maljaan suorassa kulmassa ja nopeasti. Performing näitä yksinkertaisia ​​ohjeita käsitellä tehokkaasti yksinkertainen tukos. Siinä tapauksessa, jos vesi puhdistuksen jälkeen tällä tavalla on vähitellen jättää toistuvasti kaadetaan ämpäri kuumaa vettä wc. Jos tukos oli pieni, niin siten nopeasti ja tehokkaasti auttaa selviytymään ongelmasta.

Yksinkertaisuudesta huolimatta toimien täytäntöönpanon, poistaminen tukkeutumisen wc tässä tapauksessa vaatia noudattamista turvatoimia.

Tavanomainen sooda riittävän tehokkaita

 1. Hyvää apua huuhteluun jäteveden tavallista sooda, tuttu jokainen emäntä. Jos jokin tukos WC-pönttö liuottamiseksi sooda ½ osa pakkausta, sitten muodostettu aktiivisen alkalin voi nopeasti tilanteen korjaamiseksi. Pääsääntöisesti pikaista apua sooda on, jos tukos oli yksinkertainen.

Kun tukokset tulla auttamaan "Mole"

Kaikki koulutetut ihmiset nykyään ymmärtää, että tehokas keino tukkeutumisen wc täytyy tarkastella hyllyiltä kodin kemikaaleja. Erityisiä apuvälineitä muodossa nesteiden, jauheiden, rakeiden ja suihkeet voi nopeasti selviytyä epämiellyttävä ongelma. Lisäksi, kemian teollisuus tuottaa erilaisia ​​keinoja ja ehkäisyyn tukos, käyttö, joka mahdollistaa ohjata tilan putkien ja varmistaa niiden pitkän aikavälin normaalin toiminnan.

Työkalut ongelmien ratkaisemiseksi tukkeutumisen wc mekaanisesti

Jos kiehuvaa vettä, sooda ja kemikaaleja ei ole havaittavaa vaikutusta tukos, niin ennen tukkeuman tukossa wc avulla asiantuntijat, putkimiehiä, voit yrittää käyttää mäntää 10 senttimetrin halkaisijaltaan kumikuppi. Tehokkaan toiminnan varmistamiseksi männän avulla ylimääräinen vesi täytyy poistaa kulhon niin, että vesi kattoi ainoastaan ​​kumi osa työkalua.

Hakemus mäntä klassinen ja moderni muutokset

Tämän työkalun osa on juuttunut wc käytettävä vastaanotin taltta kynsi, naulaamalla kupin kahvaan venttiilin.

Jos ei ole mäntä, ja tukos on vielä ilmeni tässä tapauksessa voit käyttää kotitekoisia välineitä, että huolimatta alkukantainen ovat usein erittäin tehokas keino ratkaista ongelma:

 • lohkottu muovipullo pohja, joka leikattu pää lasketaan kulhoon ja suorittaa hänen terävä painamalla;
 • "Doll tolkushkoy", jotka on valmistettu tikkuja ja lumput.

Sovellettaessa "nuket" kangas on hyvin korjata

Joustava erityinen kaapeli, joka on jäykkä ontto akseli on varustettu pyörivä kahva - se on ammattilaisen työkalu, joka voi löytää jokainen putkityöt. Lopussa tällaisen työkalun kiinnitetään terävän kärjen tai spiraalin uloskasvulle paksu lanka - tämä mahdollistaa laitteiden tuhota tukos.

Miten murtaa tukos käyttää sitä:

 1. Kierre pää lasketaan alas wc niin pitkälle kuin mahdollista ja myötäpäivään kahvan pyörittämiseksi - ansiosta toimia kaapelin työnnetään vesilukon.

Kaapeli auttaa selviytymään "pitkän kantaman" tukkeutumisen

 1. Kaapeli voi kompastua este. Vaihtoehdot Tämän voi olla erilainen:
 • Jos se koskettaa takapuolelle kalvokuppi (osittain upottamalla veteen kaapeli), sitten ennen poistaa tukos, työntävä liike jatkuu, kunnes kaapeli ei luista sisäpuolelle kuppiosan.
 • Jos polun kaapelin tapahtuu pystysuora seinä nousuputken - tässä tapauksessa edellyttää kaapelin, joka pituus on suurempi kuin 1,5 m.
 • Jos WC on suora vapautuminen, kaapeli työnnetään pitkin vaakasuora viemäriputken sisäpinnan nousuputken - vaikeus etenee kaapelin näin voi syntyä, jos kaapelin pää törmätä tukkeutumisen. Miten voin poistaa tukos tässä tapauksessa? Liikkeet edestakaisin on tarpeen työnnä se nousuputken.

Kaavio kaapelin liikettä riippuen wc suunnitteluun

Tukoksia viemäriputket alussa toiminnan pääsääntöisesti ei synny.

Kun pitkän aikavälin järjestelmän toimintaa on tarpeen suojata putkea putoamasta roskia. Lisäksi voidaan tehokkaasti auttaa ennaltaehkäisyyn puhdistusaineita, kuten "The Mole".

Päättää, miten puhdistaa kulhon tukkeutumista, on tarpeen esittää hänen laite on yksinkertainen ja hyvin työkaluja ymmärtää itsensä huuhtelu putkia. Jos kuitenkin palauttaa aukinaisuus oman järjestelmänsä osoittautui mahdottomaksi, sen täytyy hakea ammattiapua.

Kaikki kopiointi materiaalien on sallittua aktiivinen linkki lähde.

Miten unclog wc tukkeudu

Odottamattomia ongelmia pysähtyneisyyden wc saattaa vastakkain. Juuri silloin, kun vika lykätä poistaminen saniteettitavarat ei ole sen arvoinen. Mieti oireita ja aiheuttaa ruuhkia kaapissa ja selvittää, miten poistaa tukos wc käsillään.

Ymmärtää, että wc voi olla viallinen seuraavista syistä:

 • likaista vettä tyhjennyksen jälkeen ei jätä wc kokonaisuudessaan;
 • siellä epämiellyttäviä hajuja wc;
 • tyhjennettäessä vesi täyttää kulhoon noin puoli;
 • vesi hitaasti menee viemäriin.

Siinä tapauksessa, että wc on ainakin yksi näistä oireista, se on turvallista sanoa, että se on tukossa, ja täytyy puhdistaa viemäriin. Me ymmärrämme, mitä tehdä, jos wc on tukossa ja miten välttää ei-toivottu tilanne.

Wc vieraita esineitä. Esimerkiksi, kun se pestiin pois suuri määrä WC-paperi tai wc-pönttö on tukossa kissan täyteainetta.

 • Väärästä asennuksesta LVI-laitteet.
 • valmistaja virhe valmistuksessa WC-istuimen. Hajanaisia ​​rakentaminen viemäriverkostoon.
 • Wc ollut tarvittavia venttiilejä tai viemäriputkien.

Kun käymälää tukossa, mitä tehdä ensiksi

Ja voit yrittää poistaa tukos wc omasta omin käsin. Seuraavassa on muutamia tapoja ratkaista ongelma viemäriin kotona.

Poistaa tukkeutunut WC männän avulla

Tukosten mäntä koskee mekaanista menetelmää ja sopii pistokkeen poistamista. Jos oletetaan, että wc oli jokin vieras esine (lapsen lelu, rätti) on parempi poistaa se ennen työskentelyn aloittamista kanssa mäntä.

Saamaan kohteita voivat olla yllään kumihanskat. Muutoin on olemassa vaara työntää roskat edelleen alas putken ja estää työn puhtaanapito. Plunger - tehokas keino tukkeutumisen wc. Työskennellä kotona hänen kanssaan kiinni tiettyjä sääntöjä.

 • Ennen kuin aloitat, sulje kaikki tyhjennysaukot (amme, pesuallas).
 • Aseta mäntä wc tyhjennysreikä. Kaada päälle viiden - kuuteen litraan vettä kumi osa mäntä on täysin katettu.
 • Pumpun mäntä ainakin kymmenen kertaa ylös ja alas. Liikkeet täytyy olla terävä, mutta yhtenäinen. Ymmärtääkseen, voit puhdistaa WC alentaa nesteen. Jos vesi menee pois, se tarkoittaa, että kaikki on tehty oikein.

Poistaa tukkeutumisen wc muovipullo

Nopeasti eroon tukos wc kotona voi olla improvisoitu keinoin. Esimerkiksi, käyttämällä tavanomaista muovipullo pohjan cut-off ja kattavat tiukasti kierretty.

 • Laite hitaasti ja varovasti anna valua.
 • Kun tunnet, että ilma työntää pullo takaisin, terävästi paina sitä loppuun asti viemäriin. Sen jälkeen jyrkkä liike, Ota pullo viemäriin.

Vesi on poissa, ja ruuhkautumisen eliminoidaan, jos menettely toistettiin kaksi tai kolme kertaa.

Puhdas wc liuoksella ruokasoodaa ja etikkaa

Etikka ja sooda auttaa murtamaan mutkatonta tukoksia wc. Se ei ole välttämätöntä soveltaa puhdistusmenetelmä, jos aallotus (yhdiste kulhoon ja putki) muovista. Kuuma vesi ja etikka ja ruokasoodaa voi vahingoittaa herkkiä muovia.

Avulla etikka ja ruokasoodaa, voit nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa WC epäpuhtauksista, kuten rasva-pistoke ja jäänteitä ruokajätettä.

 • Take puoli pakettia ruokasoodaa ja kaada se viemäriin reikään.
 • Valmistaa kupillinen etikkaa ja kaada se kulhoon.
 • Odota puoli tuntia ja kaadetaan pesuallas 3-5 litraa kiehuvaa vettä.

Sooda voi puhdistaa WC ja viemäriverkostoon.

 • Illalla, kaada wc pakkaus ruokasoodaa.
 • Kaada sisältö kulho kiehuvaa vettä.
 • Kytke valua, joko pistoke tai märällä liinalla.
 • Aamulla pestä tyhjennys kuumaa vettä.

Murtaa tukos käyttämällä johto

Käyttämällä erityistä viemäri kaapelin avulla voidaan nopeasti ja tehokkaasti eroon tukos. Työpaikka parhaiten yksin. Katsomme miten puhdas tukossa wc kaapelia ja että tämä vaatisi.

Valmistella tarpeettomia lumput, kumilevyä, kauha tai altaan vettä ja astianpesuaineen.

 • Kauli vahakangas lattialle ja kansi seinät.
 • Alempi pää viemäriin ja liikkui hitaasti alas pyörimisliikkeiden.
 • Sen jälkeen kun kaapeli lepäsi menee enää kuin siirtää sitä edestakaisin.
 • Tavoitella köyttä, pudottamalla on vahakangas. Liinalla liottaa tiskiaineekka poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Mitä jos tukkeutunut vessapaperia tai kissanhiekkaa

Pistoke sisällöstä kissan kuivikkeet tai kovaksi pakattu WC-paperi on parhaiten poistetaan käyttämällä mäntää. Ennen puhdistusta kulhon avulla männän suositeltavaa poistaa roskat gloved käsissä ja kaada kulhoon viisi tai kymmenen litraa kiehuvaa vettä. Kuuma neste osittain liueta saastuminen.

Tiheän, hiekkapuhalletun pussin avulla on mahdollista lävistää luumuin muodostunut murska.

 • Kiinnitä tiukka hiekkakassi ja sitota siihen vahva köysi.
 • Laske pussi altaaseen, tyhjennä kaikki vesi säiliöstä. Samalla vapauta sidottu köysi niin, että vesi kuljettaa pussiin tyhjennysaukkoon.
 • Vedä laukku terävällä liikkeellä WC-reiästä.
 • Kun säiliö on täytetty, toista menettely.

Käytämme kemikaaleja

Siinä tapauksessa, että ruuhkia ei voitu poistaa wc: ssä, olisi käytettävä kemiallisia aineita.

Jos edellä mainitut folkmetodit eivät auttaneet poistamaan pysähtynyttä vessassa, ota välittömästi yhteys asiantuntijaan!

 • Älä heitä vierekkäisten esineiden, talousjätteiden ja ruoan jäämien pesualtaan.
 • Älä heitä käytettyä paperia vessaan.
 • Älä tyhjennä vettä siinä olevaan rakennusjätteeseen.
 • Käytä ehkäiseviä toimenpiteitä ruuhkautumisen estämiseksi.
 • Ajan mittaan korvaa vanhat ruosteiset putket.

Kun tiedät, kuinka poistaa WC-astian pentue omilla kädilläsi, voit päästä eroon vesijohtojen virheellisyydestä ajoissa ja pitää hermot.

Miten estää tukos WC: ssä ja estää sen esiintyminen: tavat ja säännöt

WC-altaan pentue on yleinen ongelma, jonka jokainen voi kohdata, ja sitten syntyy looginen kysymys: kuinka poistaa tukos WC-kulhoon? Tämä hätätilanne yleensä edellyttää välittömiä ratkaisuja. WC: n pentueiden poistamiseksi useimmissa tapauksissa ei ole tarpeen olla erityisiä tietoja ja taitoja. Riittää, että talossa on tarvittavat työkalut ja tutkittava suositukset yksityiskohtaisesti.

WC: n tukoksen poistaminen on mahdollista erikoislaitteiden ja improvisoitujen keinojen avulla

WC on vesijohtoverkko, joka sisältää jäteveden vastaanottimen ja kulkee kaarevaan putkeen. Muodostetun putken ulostulo liitetään viemärikaivoon. Poistoaukkiputken mutka ei ole vain siellä - tällaisen rakentavan ratkaisun ansiosta syntyy vesitiiviste, joka on este ja estää myrkylliset jätevesiä pääsemästä huoneistolle.

Riippumatta wc: n käyttämisestä wc-kulhossa on aina tietty vaara, että se tukkeutuu. Taivut ovat ongelmallinen alue, koska taipuneiden putkien tukkeutumismahdollisuus on useita kertoja suurempi kuin suorassa osassa. Useimmiten tämä ongelma ilmenee vanhoissa valuraudasta valmistetuissa putkissa. Valurautaputket ajan myötä peitetään erilaisilla suolalla tai orgaanisilla kerrostumilla, minkä seurauksena niellä oleva lumen kapenee. Tämä kavennus tapahtuu kunnes järjestelmä on tukossa.

Vihje! Ennen puhdistustöiden suorittamista on suositeltavaa määrittää tukoksen lokalisointi.

Orgaanisten ja kemiallisten kerrostumien lisäksi toinen vaihtoehto on mahdollinen, kun putkessa oleva trompi muodostuu keräämällä vieraita esineitä. Jätteiden kertyminen WC: n mutkassa johtaa usein siihen, että vanhan saniteettilaitteiston on vaihdettava kokonaan.

Kiinnike voidaan muodostaa putken sisään vahingossa tarttuneiden vieraiden esineiden vuoksi

Puhdistusmenetelmä riippuu korkkityypistä. Peltityypit:

 • orgaaninen;
 • "Thrombus" pieniä esineitä;
 • suurien esineiden tukkeutuminen.

WC-kulhon tavallisin tappi on orgaaninen. Se kerätään vähitellen suurella aikavälillä ja kapenee, mikä estää ulosteiden normaalin päästämisen. Tällaisilla tukkeumilla tavallisesti käytetään erilaisia ​​kemiallisia aineita, jotka liuottavat orgaanisen pistokkeen. Lähes jokaisessa myymälässä olevia kemikaaleja myydään eri versioina:

Toisessa vaiheessa tulpan taajuudessa WC-kulho on pienten esineiden sisääntuloaukko. Se voi olla mikä tahansa - vessapaperin jäännökset, elintarvikejätteet ja muut roskat. Taistelu sellaista tukkeutumista vastaan ​​kemikaalien avulla ei tuota mitään tulosta. Tällöin tavallisesti yritetään poistaa tukkeuma männän avulla. Tämä laite on hyvä korkkaus pienillä roskia.

Kuitenkin, jos wc tukkeutui suurempien esineiden putoamisen seurauksena: rätit, rakennusjätteet ja vastaavat, niin vantueli ei todennäköisesti auta. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä yhtä muuta puhdistusmenetelmää - käyttämällä erikoiskaapelia.

Pieni tukos voidaan poistaa nestemäisellä kemikaalilla

Jotta määritettäisiin, millä alueella tukkeutuminen tapahtui, ensinnäkin on suositeltavaa avata hanat keittiössä ja kylpyhuoneessa. Jos näillä alueilla oleva vesi on vapaasti poistettu tyhjennysaukkoon, ongelma on WC: ssä. Jos veden poisto on mahdotonta tai vaikeaa kaikilla alueilla, yhteinen putki on tukossa. Toisessa tapauksessa vesijohto ei ole välttämätöntä.

Tärkeää! On syytä muistaa, että wc: n huuhtelukyvyn tarkastami- seksi tässä tilanteessa ei voi käyttää tyhjennysäiliötä. Tämä johtuu siitä, että siinä on liikaa vettä ja että se ei voi löytää pistorasiaa, se voi kaataa wc: n lattiaa. Tämä voi johtaa naapureiden tulviin pohjasta.

Vedenpoistomenetelmällä voit määrittää tarkasti roskatulpan sijainnin. Tärkeintä on toimia hitaasti ja noudattaa edellä kuvattuja sääntöjä. Jos määrität, missä korkki sijaitsee, sinun on jatkettava sen poistamista. Tukoksen poistaminen suoritetaan riippuen siitä, mitä putki on tukossa.

Kaikki tukkeutuneen WC-altaan puhdistusmenetelmät jaetaan neljään pääryhmään:

 1. Mekaaniset menetelmät. Tällöin putken lumen pistoke poistetaan hävit- tämällä millä tahansa sopivalla kiinteällä esineellä.
 2. Kemialliset menetelmät. Tämä vaihtoehto merkitsee kemiallisesti aktiivisten yhdisteiden käyttöä. Aggressiivisten kemikaalien käyttö voi aiheuttaa tuhoutumisen paitsi tukkeutumisen lisäksi myös saniteettilaitteen pinnalle. Siksi niiden käyttö on tehtävä selkeästi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
 3. Syvä mekaaninen menetelmä. Tällöin ongelman ratkaisemiseksi käytetään yksinkertaista putkikaapelia tai erilaisia ​​jätevedenpuhdistuslaitteita, myös korkeapainelaitteita.
 4. Tekninen. Tämä ryhmä sisältää rakennustyön purkamista sen puhdistamiseksi. Joissakin tapauksissa on tarpeen suorittaa saniteettitarvikkeiden osittainen tai täydellinen korvaaminen.

Yksinkertaisin ja edullisin tapa puhdistaa viemäri on mäntä

Mekaaniset menetelmät. Mitä voit murtaa tukkeutuneet vessassa?

Vantuz. Todennäköisesti suosituin putkityökalu, joka on saatavilla lähes kaikissa kotiloissa ja joka auttaa WC: n tukkeutumisessa. Se koostuu kahdesta osasta: kumipäästä ja kädensijasta. Ilmanpoistoaineen toimintaperiaate perustuu paineen manipulointiin. Laite on asetettava viemärin yläpuolelle ja terävä liike työntää jätevettä viemäriin. Yleensä tukkeuma tuhoutuu vesipaineella ja pestään pois.

Toolbox. Tämä on vastaus kysymykseen siitä, miten estetään tukos WC: ssä, jos ei ole mäntää käsillä. Roskakorin poistamiseksi voi käyttää keinoja, jotka ovat joka tapauksessa jokaisessa talossa. Hyvä vaihtoehto tukoksen tuhoamiseksi voi olla muovipullo, jossa on leikattu pohja. Kuten ilmaventtiilissä, tällaisen yksinkertaisen laitteen toimintaperiaate perustuu translaation työntövoimakkuuden aiheuttamalle paineelle.

Ämpäri kuumaa vettä. Vähäisempi, mutta joissakin tapauksissa tehokas menetelmä. Kaatumisen estämiseksi kauhan vesi on lämmitettävä ja kaadettava sitten vessaan. Tämän menetelmän käyttö ei ole paras ratkaisu, koska saniteettitavarat voivat särkyä kiehuvaa vettä. Jos päätät käyttää tätä menetelmää, on suositeltavaa ensin kaataa pieni määrä vettä vessaan, jotta se lämpenee.

Kuuma vesi on yhteinen kodin menetelmä putkien puhdistamiseen, voit lisätä vettä sooda parempaan vaikutukseen.

Sooda ja kuuma vesi. Jotta saat oikean ratkaisun, sinun on kaadettava noin puolet pakkaus soodaa kauhaan kuumaa vettä. Tällainen työkalu WC-astian roskista ei vahingoita putkien pintaa. Sooda jakaa erilaisia ​​orgaanisia epäpuhtauksia ja rasvoja, joten jos korkki on liukeneva, soodan kuumaa vettä on käsiteltävä.

Kiinnitä huomiota! On toinenkin varsin tehokas menetelmä: sinkkipakkaus kaadetaan pesualtaan ja kaada sitten sama pullo tavalliseen etikkaan. Tällainen kemiallisesti aktiivinen liuos kykenee myös hajottamaan orgaaniset epäpuhtaudet, jotka ovat tukkineet sinun wc-kulhoon.

mooli. Tämä on kotimainen korjaustoimenpide orgaanisten tukosten poistamiseksi happopohjaisessa WC-kulhossa. Kuitenkin, jos tukoksen syy on polyetyleeni, happo ei pysty selviytymään siitä, mutta se voi vahingoittaa putkea. Tilastojen mukaan muovipussit aiheuttavat tukoksia 50 prosentissa tapauksista. Tästä on mahdollista päätellä, että tällaista työkalua "Mole" voidaan käyttää poistamaan vain orgaaniset tukokset WC-altaan putkissa.

Tuodut varat. Tällaiset ratkaisut aiheuttavat paljon vähemmän vahinkoa nykyaikaisille putkille, joten niiden käyttöä pidetään sopivimpana vaihtoehtona. Erinomainen sopeutua perinteiseen jätevesiin. Ne on suositeltavaa käyttää muoviputkissa.

Harkitse tuontia, jota pidetään tehokkaimpana:

Kemialliset menetelmät, jotka eivät toimi

Joitakin vinkkejä paikallisten tukosten poistamiseen WC-altaassa tai viemäriputkessa ovat tehottomia. Käyttämällä niitä voit tuhlata aikaa turhaan.

Jos haluat päästä eroon WC: n tukkeutumisesta, käytä vain tähän tarkoitukseen suunniteltuja työkaluja

Harkitse tärkeimmät:

 1. Jotkin artikkelit sanovat, että voit käyttää "Fairy" puhdistusaineita irrottamaan pistokkeet. Tietenkin tämä neste pystyy liuottamaan rasvapistokkeen, mutta tällaiset tukokset esiintyvät keittiön nieluissa. Tämän korjaustoimen käyttäminen WC: n tukkeutumisen estämiseksi on epätodennäköistä, jos se tuottaa tuloksia.
 2. On myös muita suosituksia, minkä jälkeen roskatulppaa ei voida poistaa luonteestaan ​​riippumatta. Esimerkiksi usein on mahdollista tavata neuvoja, jotka kertovat, että Pepsi ja Coca-Cola käyttävät selviytymään terveyssiteiden kanssa. Totuus on, että tällaisia ​​erittäin hiilihapollisia juomia voidaan käyttää keinona poistaa plakin ja hämärtyminen instrumenttien pinnalta.
 3. On syytä mainita, että käyttö valkaisuainetta ja valkoiset ja ei tuo mitään hyvää, ja ei auta käsittelemään tukossa wc. Vaikutus niiden käyttö on vain havaittavissa pitkäaikainen ja säännöllinen käyttö, mutta pari kloorin ovat vaarallisia ihmisen terveydelle.

Käyttö putkiliike käärme viittaa syvään mekaanisia menetelmiä. Tässä muunnoksessa puhdistus selviytyy poistamisen vaikeimmista tukoksia. Lisäksi käyttö kaapelin ei vain työntää aiemmin tuhosi tukos kohti yhteistä viemäri uninen, mutta myös poistaa joitakin osia tukos ulos. Jotta saavutetaan haluttu tulos mahdollistaa rakenteen putkiliike käärme. Toisessa päässä kahva on muodoltaan kirjaimen "L", ja toisaalta - terävä kärki tai kierre suutin.

Tarkastellaan työvaiheet kanssa putkiliike käärme:

 1. Ensimmäinen, sinun täytyy upottaa kaapelin pää viemäriin putkitarvikkeet.
 2. Seuraavaksi liitä se niin syvälle kuin mahdollista putkeen, muista pitämällä yhdellä kädellä.
 3. Sitten on välttämätöntä työntää terävä tai kierre kärki mahdollisimman lähellä paikkaan korkki kiertämällä nuppia.
 4. Esineet, jotka on muodostettu tukos, voi työntää tai vetää läpi kierukan kärki.

Kaapeli voidaan jakaa tiukka tulppa, ja poistaa vieraat esineet valua

Kun tukkeutumisen wc, on tilanteita, jotka edellyttävät välittömiä toimia rakenteessa. Tällaisessa tapauksessa purkaa aaltoletkut, jotka telakat kanssa johtopäätökseen wc jäteveden uninen.

Tällä menetelmällä mahdollistaa WC-altaan clean tukkeutuvat Toisaalta (kun tukkeutumisen on paikannettu mutka) ja kirjoittaa suoraan kaapelin viemäriin putki, joka helpottaa työtä poistaa tulppa.

Kiinnittää huomiota! Jos päätät poistaa roskat hilloja teknistä menetelmää - varmasti varoittaa naapureita. Tällä pyritään varmistamaan, että jätevedet avoimesta viemäriputki et tulvii.

Jotta voitaisiin minimoida tukkeuma wc, sinun täytyy oppia joitakin tärkeitä sääntöjä. Sinun täytyy muistaa - WC ei ole suunniteltu valua vieraita esineitä. Hyväksikäyttö santehpriborov-etiketti vähentää tukkeutumisen ja samalla laajentaa käyttöikää.

Tarkastellaan luettelo kohteista, joita ei voi huuhtoa alas WC:

 • WC-paperi;
 • Eri kankaalla nenäliinat;
 • kaikenlaisia ​​hygienia;
 • elintarvike jätteet (myös vettä jälkeen kuorinta perunat, rasva vettä, teetä hautua);
 • vähäisiä rakennusjätettä;
 • Kissanhiekka lokeroita.

Joskus omistajat pestä wc pieneläimet (hamsterit, kala), joka on ehdottomasti kielletty.

Jotta minimoidaan roskat korkin koulutus riskejä ja välttää poistamalla tukoksia wc, sinun täytyy tehdä systemaattista ennaltaehkäisevää työtä puhdistaa sitä. Puhdistus wc tehdään avulla erikoiskemikaalien.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Mitä ja miten puhdistaa putket omin käsin kotona

Laite puhdistamiseen viemäri tukoksia

Kaapeli LVI puhdistamiseen viemäri: poistaa viemäri tukoksia ilman ongelmia

Salakuuntelua valurautainen tai muovista viemäriputki: miten tehdä se oikein

Laatu vanhentuneen viemäriputket omin käsin

Tehdyn muoviset viemäriputket maahan: Nykyinen suosituksia ja teknologia

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Comment

+ 2 = 12