Miten poistaa epämiellyttävä haju pesukoneesta

Contents

Miten poistaa epämiellyttävä haju pesukoneesta

Juuri pestyt lakanat, josta huokuu ummehtunut henki, vaikka buddhalaisen laman voidaan päätellä tilasta nirvanaan. Ei ole tarpeen testata oman hermoston, jos sinulla olisi tällainen ongelma. Sinun tarvitsee vain poistaa epämiellyttävä haju pesukoneesta. Miten se tehdään? Lue arvokkaita neuvoja ja käyttää sopivinta neuvoja teidän tapauksessa.

Haju pesukone: tyypeistä ja syistä,

 1. Jos otetaan käyttöön uudella pesukone hajua sulanut muovi - se on valmistettu vika.
 2. Jäteveden haju pesukone voi osoittaa, että vesi on valunut ulos laitteesta ei ole asennettu oikein.
 3. Joidenkin pesujauheiden kuumennettaessa pyrkivät antamaan pois epämiellyttävä haju.
 4. Kestävät homeen löyhkä syntyy väärän huolta laitteita. Ehkä pysyvästi suljettu pois luukku pesukoneen tai pestä vaatteita pitkään ei voida poistaa mekanismista, tai likaisia ​​asiat eivät ole tallennettu oma kori ja rummun koneita.

 1. Soita ohjatun tai yksinkertaisesti palauttaa pesukone myyjä jos juuri ostanut sitä.
 2. Putkimies, nimeltään talossa, se on helppo syiden poistamiseksi hajua.
 3. Muuta pyykinpesuaine kuullen myyjä.
 4. Älä sulje ovea pesun jälkeen, anna jäljellä kosteus haihtuu luonnollisesti. Minkään ei pitäisi olla pesukone odottaa seuraavan pesun yhteydessä.

 • Vaihdettaessa pesujauhetta Sekoita puoli kuppi uuden pesuaine rumpuun, sulje ovi ja käynnistä pesukone mahdollisimman lämpötila. poistojärjestelmä ja sammuta huuhtele. Anna koneen käydä hetken.
 • Epämiellyttävää hajua pesukoneesta saattaa kadota, kun muutat suodatinta.
 • Poistaa hometta, liota sieni paksu ratkaisu tavallisten ruokasoodaa ja varovasti poistaa ei-toivotut muodostumista. Pyyhi käsitelty alue vedellä laimennettu viinietikka 1: 1. Siinä tapauksessa, että muotin ilmestyy uudelleen kumiosat pesukone, korvaa ne uusilla.
 • Kaada 100 g sitruunahappoa rumpuun ja koneen käydä tyhjäkäynnillä korkein lämpötila. Lian tarttumista lämmityselementin ajan, katoavat.
 • Nestemäinen valkaisuaine on hyvä hajuja. Kaada 2 kuppia pesukoneeseen ilman vaatteita ja päälle 90-95-asteen toiminta ilman huuhdellaan ja spin.
 • Se tapahtuu niin, että haju pesukone on seurausta sen puhdistusta. Pahanhajuisia hiukkaset putoavat pois niiden kiinnityskohdat ja tihkua vastaava "aromat9raquo;. Tässä tapauksessa tarvitset ylimääräistä tyhjäkäynnin toimintaa pesukoneen.

Kun puhdistus, pesukone voi olla tarpeen:

 • sitruunahappo;
 • etikka;
 • uusi pyykinpesuaine;
 • ruokasoodaa;
 • valkaisuaine;
 • tarpeettomia hammasharja;
 • sienellä;
 • pehmeällä kankaalla.

Miten päästä eroon epämiellyttäviä hajuja pesukoneeseen

Valitettavasti myös uuden pesukoneen, saatat saada epämiellyttävää ummehtunut haju. Miten poistaa haju, ja välttää uudelleen syntymistä? Syyt ulkonäkö muotin ja mustiness voi olla monia, mutta se kaikki tulee alas yksi tekijä: bakteerit lisääntyvät laitteen sisällä. Se voi olla homeiden tai bakteerien, mutta se on heidän siirtomaita ja tulla lähde hajua. Päästä eroon ongelmasta, sinun täytyy tietää, missä näitä tuholaisia ​​esiintyy useammin.

Siinä missä useimmat bakteerit jättää koneen koneen

Siirtomaa voi muodostua minne tahansa, mutta useimmiten bakteerit lisääntyvät siellä, missä he tuntevat erityisen kotonaan. Tässä on luettelo näistä paikoista:

 • säiliö Sadetukseen jauheen tai pesunestettä ja ympäröivän seinän;
 • letku säiliöstä säiliön jauheen;
 • kuminen tiivisterengas ympäri miesluukku;
 • suodattaa poistoletku ja letku itse, joka yhdistää säiliön viemäriverkostoon;
 • säiliön pohjalle, joka on aina vähän vettä pesun jälkeen;
 • kuumennuselementit, jos ne on muodostettu kerros lietettä.

Tarkistaa kunkin näistä paikoista, ja huuhtele ne hyvin kloorin yhdisteiden poistamiseksi pahanhajuisia bakteeriplakin. Epämiellyttävä haju häviää, jos voit päästä eroon syitä sen muodostumista.

Mikä aiheuttaa olisi käsiteltävä: pöydän

Miksi se haisee homeinen, kostea, ummehtunut

Tämä tapahtuu useimmiten autoja, joiden omistajat mieluummin pestiin säästötilassa, alhaisessa veden lämpötilan ja lyhyen huuhtelun. Alhaisissa lämpötiloissa elävien bakteerien pinnalla likainen asioita, eivät kuole. Ne pysyvät seinille säiliön viivästyvät klustereita pieniä roskia ulos taskussa ja muuta pölyä.

Jos pesukone ei vielä ole niin sen pitäisi antaa kuivua, bakteerit yleensä avaa vihreää valoa: täynnä ravintoaineita, kosteutta kuin haluat, tumma ja lämmin. Tämän seurauksena, kun taas löydät ilmentymiä elämänsä, eli että ulos auton haisee viemäriin.

Muodostamalla bakteeri- tai sieni plakin seinille pesukoneen tulos kahdesta muusta tekijästä: liiallinen käyttö huuhteluaineen ja käyttöä huonolaatuisia jauheet.

Mätä haju saattaa tulla näkyviin, jos peset asioita unohdettu taskuihin murusia, keksejä, karkkia, tai jopa paperipyyhkeellä. Liottaa paperi tarttuu yhteen löysä pallo, joka tulee täydellinen substraatti homeen tai bakteerien pesäkkeitä. Viikon kuluessa voit tuntea epämiellyttävä haju ja sinun täytyy miettiä karsiutumiseen.

Mittakaava on toinen syy haju hometta. Esimerkiksi käytetty pesukoneessa kalkinpoisto, ja lämmittimet pohjaan murennettua kappaletta kalkkia. Jos ne jäävät pohjalle säiliön, ne näkyvät sieni- tai bakteeri plakkia vastaavaan haju, mikä ei aina ole mahdollista päästä eroon nopeasti.

Viimeisen syystä minkä takia kone voi haista - väärä yhteys viemäriverkkoon poistoletku. Joskus kömpelö ja kokematon laitteet liitetään letku, jotta kaikki hajut viemäriputki ovat autossa. Tarkista, että letkun liitäntä autoon, jos se haisee pahalle. Joskus riittää muuttamaan yhteyden tuoda tähän tuoksu.

Miten päästä eroon haju pesukoneessa

Koneet koko sisustus on huuhdeltava huolellisesti desinfiointiaineella. Voit ostaa että erityistä ratkaisuja, joiden tarkoituksena on nimenomaan poistaa hajun ja sen lähteistä. Mutta hankkia erikoisvarusteita ei tarvita: voit tehdä käsittelyn tavallisten kloorivalkaisuainetta. Hyvä tulos ja käyttää erityisiä pesuainetablettien astianpesukoneiden.

Jos löydät mätä musta laatta seinille koneen osien, huuhtele ne hyvin ja kuivaa.

Vanha kumi luukku tiivistysrengas ja voidaan vaihtaa, kun se on vakavasti vaurioitunut hometta. Sama pitäisi tehdä ja poistoletku, jos sitä ei voi puhdistaa.

Päästä eroon haju pesukone, sinun on tyhjänä, ilman alusvaatteita, kauan pestä maksimilämpötilassa, lisäämällä valkaisuainetta tai pesuainetablettien astianpesukoneisiin. Päätyttyä täyden jakson ajaa toisen lyhyen huuhtelun pestä puhtaaksi sisukset autossa. Todennäköisesti käsittelyn jälkeen, laite ei enää lähde haju hometta ja lahoamista.

Miten puhdistaa stiralku ja poistaa hajua siitä: video

Puhdistus tabletit astianpesukoneen (video)

Käyttöohje, joka toimitetaan jokaisen koneen, luettelee yksityiskohtaisesti kaikki tarvittavat toimenpiteet. Mutta monet ihmiset lukevat huolimattomasti tai kauan kadoksissa näitä ohjeita. Kerrataan pääkohdat, jonka avulla voit välttää ulkonäkö epämiellyttävä haju multaa ja mustiness autossa.

 1. Kunkin pesun jälkeen, sinun täytyy pyyhkiä kuivaa laitteen sisältä, irrota lokero ja puhdistaa jauhe, huuhtele syvennys, johon se on asetettu. Kiinnitä erityistä huomiota span tiivisterenkaan kumia ympärille luukku.
 2. Ajoittain, puhdista suodatin ja huuhtele poistoletku. Hyvin usein homeinen haju se sieltä kerääntynyt orgaanisia roskia.
 3. Joka 1-2 kuukautta puhdistaa lämmityselementtejä mittakaavassa. Tätä tarkoitusta varten käyttö voi olla lasia tai etikkaa 100 g sitruunahappoa. Happo on sijoitettu rummun, ja sitten alkaa pesujakso maksimilämpötilassa.
 4. Vähintään 1 kerran kuukaudessa aloittaa koneen syklin enää keittämällä, edullisesti käyttämällä valkaisuaineita perustuu klooria.
 5. Älä käytä liikaa hoitoainetta tai balsamia. Edelleen se laskeutuu säiliön seinien ja tulee substraatin kehityksen muotin.
 6. Vältä halpoja huonolaatuisia jauheita.

Tapoja päästä eroon "Ranskan makuja" paljon, mutta älä laiminlyödä vinkkejä yllä. Ennaltaehkäisy - parhaan mahdollisen suojan.

Materiaali päivitetty 10.07.2017

Miten poistaa paha haju pesukoneesta: rahoitusmahdollisuuksien ja miksi emme saa unohtaa pyykkiä

Ensimmäisessä Pesukone keksittiin ei niin kauan sitten - vuonna 1908. Joidenkin 100 vuotta laite on niin tiukasti elämäämme että tänään emme voi kuvitella, miten ihmiset pestä kädet.

Mutta tässä on hieroa: stiralka alkaa haista hometta itse, ja lisäksi asiat myös epämiellyttävää hajua. Miksi se haisee pesukoneesta? Se näyttää olevan vielä; ja järjestelmä ei muutu, ja pesupulveria saman, ja laite on vielä vanha. Katsomme syitä ja on epäselvää, miten korjata ongelma ja sen esiintymisen tulevaisuudessa.

Mitä emme: 13 virheitä hoitoon stiralka

Tärkein syy - mikro-organismit: Staphylococcus, E. coli, sieniä, ja muut saasta. Ulkonäkö mätä haju pesukone viittaa siihen, että jossain laitteen sisällä muodostivat pesäkkeitä haitallisten bakteerien. Niiden lisääntyminen on lämpöä ja kosteutta, ja pesukone tässä suhteessa - täydellinen paikka. Mitä me teemme väärin? Syyt ovat seuraavat.

 1. Sulje luukku. Jos et jätä ovi auki pesun jälkeen kuormaa varten kosteutta luo edellytyksiä bakteerien kehittymistä.
 2. Energian säästäminen. In alhaista lämpötilaa järjestelmiä ei mikro-organismien tuhoamiseksi - se on tarpeen lämmittää vettä jopa vähintään 90 ° C: ssa Meidän "suosikki" tiloja 30-40 ° C lämpötilassa luoda mukavin ympäristön pesäkkeiden kasvun.
 3. Käytämme huonolaatuinen jauhetta. Sama koskee myös huuhdella. heikkolaatuinen tarkoittaa ei liukene veteen täysin, ja hiukkasia on työ- elementit, rumpusuodattimet kirjoituskoneella. RAID - kasvualusta bakteereille.
 4. Ei noudata annostusta. Valmistajat eivät ole turhaan merkitä pakkauksiin annoksen hoito. Enemmän - ei tarkoita parempaa. Ylijäämä asettuvat kaikkea se koskettaa - letkut, rumpu, tarjotin lastaukseen pesuaineita suodattimia. Ja silti he eivät täysin huuhtele pyykki, joten se harmaa ja kova.
 5. Emme tarkista taskuihin. Vahingossa osui jäänne ruoka, karamelli, sirut, paperin ja vastaavien jätteiden aikana pestä liota, ja asettuu suodattimet, letkut ja kumi ranneke boot luukku.
 6. Kova vesi. Erilaisten suolojen sisältyvät vesijohtovettä, kerrostuvat lämmityselementti - PETN. Ei vain suolat mutta myös orgaaninen hiukkanen. Ajan, karsta katkaista ja kerääntyy laitteen pohjalle, joka luo hyvät edellytykset mikro-organismin kasvua pesäkkeitä.
 7. Epätasainen asennettu koneeseen. Jos laite on vinossa, niin vesi voi fyysisesti yhdistää viemäriin ja pysyy alareunassa, jossa on mätää.
 8. Älä puhdista suodatin. Kun veden poistamiseksi koneesta suuri roskat ja hiukset suodatin. Tähteet voidaan hajottaa ja aiheuttaa hajua.
 9. Ei minun lokero lastaus pesuaineita. Emmekä edes halua katsoa. Mutta limainen plakin rotujen hometta ja muita saastaa.
 10. Älä pyyhi rummun pesun jälkeen. Ja vielä vettä. Joka sitten sammuu ja haisee.
 11. Ei minun kumi holkki luukun latauksena. Ja siellä - paikka kertyminen kaikenlaisia ​​roskat. Sisällä ranneke useimmiten levittävät mustaa multaa.
 12. Pidä likaisia ​​asioita rummussa. Ja bakteerien pyykin välillä rodun ja tihkua löyhkä.
 13. Ohita asennus taitava käsityöläinen. On mahdollista, että poistoletku ei ole liitetty viemäriverkostoon. Tarkista: tyhjennysaukko ei saisi olla suurempi kuin 50 cm lattiasta, ja letku tulee kiinnittää U-muotoinen, kuten ansa altaan alta. Muuten - haju rummun Pesukone on.

Toiminnallisista yllä mainituista virheistä voi tunnistaa tärkein paikka koneessa, jossa rot:

 • lokero lastaus pesuaineet;
 • kanava, joiden läpi jauhetta tai ilmastointi;
 • pohjaan rummun, sen seinä;
 • kumi kauluksen lastaus- luukku;
 • pohja ja sisäseinät;
 • suodattaa tyhjennyspumpun;
 • vesi suodatin;
 • poistoletku;
 • lämmityselementti.

Ensinnäkin, sinun täytyy tyhjentää sivustoja, jotka voit saada käsiinsä, ja yksityiskohtia, jotka ruuvataan. Kiinnitä huomiota seuraaviin paikkoihin.

 • Tarjotin lastaus jauhetta. Sisällä on venttiili tarjotin, yleensä sininen tai sininen. Klikkaa sitä ja pitää, poistaa kohteen. Nyt sinun täytyy poistaa limaa seinistä. Tämän lokeron juoksevan veden alla, sovelletaan kloorattu koostumus, joka on tyyppiä "Domestos". Tunti tai kaksi huuhtele juoksevalla vedellä uudelleen.
 • luukku boot ranneke. Vedä ranneke. Näet, kuinka paljon roskaa ja hometta makasi sen taittuu. Pehmeällä kankaalla, poistaa kaikki sisältö. Nyt sinun täytyy desinfioida yksityiskohtiin: runsaasti kostealla liinalla valkoinen tai etikkaa ja hankaa puolelta ja sisältä.
 • tyhjennä suodatin. Tyypillisesti suodatin sijaitsee sivulle tai taakse koneen. Löysätä sen täytyy tehdä työtä, varsinkin jos se ei avaa pitkään. Tarvitset rievulla tai pyyhkeellä ja kapasiteetin alhainen marginaalien. Se voisi johtaa puolen litran vettä. Kaikki lika suodattimen huuhtelu juoksevalla vedellä ja ruuvi takaisin.
 • veden syöttöön suodatin. Sijaitsee tulo- vesiletkun. Älä unohda sulkea kylmää vettä! Letku ja nähdä halutun kohteen suoraan. Suodatin pestään, ruuvi takaisin, yhdistä letku ja avaa veden syöttöventtiilin.
 • Rumpu. Sisäseinän rummun voidaan käsitellä klooratun aineen vesi- tai koostumusten kuvataan jäljempänä.

5 tapoja päästä eroon haju pesukoneesta mashinki-

Miten päästä eroon haju kostean pesukoneesta? Julkisuutta purkit puhdistukseen stiralok laskurien runsaasti. Yksi "mutta": hintalaput usein purra. Tässä myymälässä osana puhdistusaineet sisältävät happoja, jotka ovat jokaisessa keittiössä. Miksi maksaa enemmän, kun voit tehdä paranna haju pyykin omasta? Ja ulkoiset ja sisäiset osat koneen voidaan puhdistaa folk korjaustoimenpiteitä.

Ominaisuudet. Poista haju pesukoneiden kykenee normaalin etikkaa. Se liukenee kalkkisaostumien PETN ja, yhdessä kuumalla vedellä, tuhoaa bakteereja ja sieniä. Eivät kuluta etikka puhdistusta useammin kuin kuuden kuukauden välein. Vaikutus happo voi vahingoittaa koneen osia kumia.

 1. Yksi lasi täyttää happojauhetta lokeroon sijaan.
 2. Paljastaa kiehuvat tilassa, eli lämpötilan tulisi olla 90 ° C tai korkeampi.
 3. Odotamme loppuvaiheessa "pesua".
 4. Paina "Tauko".
 5. Pidätämme kirjoituskoneen "otkisat" yhdestä kahteen tuntia.
 6. Uudelleenkäynnistää koneen, prosessin pitäisi jatkua kohdassa "Huuhtelu".
 7. Me odottaa ohjelman loppuun.
 8. Kierretty poistopumppu suodata ja pese saattaa juuttua siellä kappaletta laukeava noki.
 9. Suorita pisin LISÄHUUHTELU tilassa.

Ominaisuudet. Poistaa epämiellyttävä haju pesukoneeseen ja voima sitruunahappo, joka on myös tiettyjä siellä on keittiössä. Tällaiset puhdistusta ei voida suorittaa useammin kuin kerran neljässä kuukaudessa.

 1. 100 g jauhettua sitruunahappoa täytettiin tray sijaan.
 2. Suorita ohjelma "kiehuva" tai toisella maksimi lämmitysveden.
 3. Odotamme loppuun vaiheen "pyykkiä".
 4. Sisältää lisäksi huuhtele.
 5. Pyyhi rummun ja ranneke kuivalla liinalla.
 6. Ovi ei sulkeudu.

Ominaisuudet. Menetelmä auttaa poistamaan muotti, vaikka laitteen sisällä. Sooda selviytyy hyvin sieni Bloom. Jos ongelma on läsnä musta home yksityiskohdista, niin tämä on oikea resepti.

 1. Sekoita lasi natriumvetykarbonaatin ja lämmintä vettä.
 2. Käsittele asiaankuuluvat osat liuoksella: ranneke lokero.
 3. Kaada tray sijaan toinen lasijauhetta sooda.
 4. Suorita kiehuva tilassa.
 5. Suorita jälkihuuhtelusta tilassa.

Ominaisuudet. Klooratut yhdisteet mahdollisimman hyvin poistaa haju pesukone, kiitos desinfiointia ominaisuuksia. Käyttää mitään keinoja LVI aineet, kuten valkoista.

 1. Jauhe täyttää laatikolla 100 ml tuotetta.
 2. "Boiling" Suorita ohjelma.
 3. Odotamme loppuun pesussa.
 4. Suorita huuhtelu.
 5. Pyyhi ranneke ja rummun kuivalla liinalla.
 6. Jätämme oven auki.

Ominaisuudet. Tabletit astianpesukoneiden - on toinen tehokas tapa. Nykyaikaisia ​​helposti puhdistaa ruokia rasvaa ja plakkia, desinfioida, puhdas hajuja. Joten selviytymään samat ongelmat ja "stiralka".

 1. Laita rumpu viisi tai kuusi pillereitä.
 2. Suorita korkean lämpötilan järjestelmää.
 3. Seuraava - huuhtele.
 4. Kuivaa käytettävissä yksityiskohtia.

On helpompi estää: ehkäisevät toimenpiteet

Syntyminen ilkeä haju on helpompi ehkäistä kuin päästä eroon siitä. Lisäksi kaikki suositukset voidaan helposti täyttyvät:

 • huuhtele tarjotin jauhe kerran viikossa;
 • älä sulje luukku;
 • Älä ylitä annosta jauhetta ja ilmastointi;
 • älä kitsastella laatuun jauheet;
 • Huuhtele purukumi luukku viikoittain;
 • rumpu kuivaa liinalla jokaisen käytön jälkeen koneen;
 • Huuhtele suodatin tyhjennyspumpun kuukausittain;
 • viikoittain nousun tyhjäkäynnillä pesulämpötiloissa edellä 0 ° C;
 • Älä säilytä "stiralka" likaisia ​​asioita;
 • poista kaikki taskut.

Jos kaikista manipulointia kysymys siitä, miten poistaa haju pesukoneen edelleen ajankohtainen, yksi tie ulos - pätevä isäntä talossa tai mennä palvelukeskukseen. Asiantuntevalta voidaan luotettavasti selvittää, mistä haju ja tarvittaessa vaihda osat uusiin.

Arviot: "Jos et noudata laitteen, se ei haista mitään"

Olen vuokrannut asunnon, jossa olen myös meni "tuoksuvia" stiralka.

Tallennettu muutamia kertoja karkottaa kone "kiehuva" tilassa sitruunahappoa.

Olin auttanut haju Calgon, seisoi talon, se lisätään ajoittain ehkäisyyn kalkkia, ja sitten lukea, että hän vielä puhdistaa likainen ja saippualla plakkia, poistaa hajua, jne Pari kertaa hänen prostirnula ja haju on poissa.

Olen pesukone yli 10 vuotta - ei vaurioita tänä aikana. Minä ajan ulos idle (ilman muassa) etikalla kuuden kuukauden välein. Neuvoin Master asentaa. Ja tällä hetkellä - koneen uuden veroinen. Kolgon todella - enemmän avioero.

Jos seuraat koneen ja pyyhi ikenet kaikki jäljellä oleva vesi ja lika, puhdista suodatin säännöllisesti, se ei haista mitään. Ja lokero, jossa aine ja kaada Conder, on tarpeen pestä, ja sitten jokainen sonta kertyy ja sieni kasvaa. Ja minä ehkäisemiseksi koneen kerran kuukaudessa yhden kierre 90 astetta, huuhdo.

Ja haluamme, että alkaa haista putkesta, jossa poistoletku ollenkaan oli tiiveyden ja sitten kone yleensä on lakannut kaada vesi. Kävi ilmi, että Poistopumpun palanut master kaikki tehtävä haju ei ollut!

Missä etäisyys lattiasta ripustaa plasmatelevisio: keskittyä kasvuun kotitalouksien ja kuvaruudun

Hydrolyysi puhdistus Uunin: tehdas toiminto, ja miten tehdä höyrykäsittelylle vanhemmissa malleissa

Miten puhdistaa pohja kerrostumia kotona: suola ja Pat "pidä" kynttilän

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Leave a Comment

58 + = 68