Miten tiedät laskettaessa tukien

Voitteko kertoa minulle, onko avustusta sai internetin kautta?

Onko mahdollista oppia kertynyt tuet asuin- ja kunnallistalouden sivuston kautta?

Tuen. Mistä voin löytää hakemuksen johdosta?

Tulokset maksut tukea ei löydy internetin kautta (tämä tieto verkkosivuilla ei selvitetä kovin paljon epäilystä siitä tulee), on mahdollista ainoastaan ​​hoitaessaan sosiaaliturvajärjestelmää puhelimitse tai käynti. Puhelimessa voi vastata, ohjaus on nyt hukkua työn arvioitu.

Ihmiset, jotka käyttävät tukea ei ole ensimmäinen väite, että se on kannattava juttu. Maksoin maksulliseksi ja hyötyvät itse komuslugi terveyteen. Tiedän muutamia, jotka kehui, että kaasulla avustuksia, kuumuuden vuoksi talon täytyy avata venttiilit. Mutta mielestäni nämä ovat yksittäisiä tapauksia.

Seuraavat arkistointi koskevat asiakirjat laskettaessa tukien ihmiset sietämättömäksi tiedä, ovatko ne myöntävät ja minkä suuruisena. Oppia tätä kirjautumalla sivustoon haluat - ei ole mitään mahdollisuutta.

Laskennasta tuet hakija löytyvät seuraavat:

Miten saan selville, jos vuokratuen kertynyt

Tariffit apuohjelmia kasvavat, ja tämä vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin jokaisen perheen. Jotta voidaan parantaa taloudellista tilannettaan, henkilö voi hakea toimivaltaiselle viranomaiselle kannanotto nimittämisestä tukia.

Jos koko perheen tuloja on alle toimeentulon, joka on asetettu oikeuden hänellä on oikeus käyttää oikeutta saada avustuksia. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tekijä, jonka avulla on mahdollista saada valtion tukea maksamisesta laskujesi.

Huolimatta siitä, että tämä tuki ohjelma on toiminut melko pitkään, kaikki eivät ole tietoisia, jossa sinun täytyy hakea tukea, joilla on oikeus siihen, mitkä asiakirjat tulee toimittaa ja miten saada selville, onko avustus hyvitetään vuokran.

Tuen määrää on asetettu mukaan normien kotelon lainsäädännön, myös hallituksen asetuksen №761.

Vastuussa laskemiseksi sosiaaliturvan kannalta, ja että on tärkeää tällaisten vivahteita:

 • olisi otettava huomioon kustannukset, joita tarvitaan täyttävät asetetut sotsnormy alueella;
 • tuen määrä riippuu siitä, kuinka suuri osuus menojen maksamaan yhteisölliseen vuonna yhteenlasketut tulot kaikkien perheenjäsenten, jotka asuvat asunnossa (laskennassa tämän indeksin otetaan huomioon alueelliset standardit, osa kustannuksista on 10-22%);
 • tärkeänä toimeentulon;
 • Tukea voi nimittää yksinäinen mies, ja koko perhe, mutta joka tapauksessa se on ladattu vain soveltaminen alueella.

Vuodesta 2006 käytössä erilaisia ​​tapoja tarjota apua venäläisille:

 • Se tekee korvaukset palveluista, tässä tapauksessa henkilö saa maksukuitin pienemmällä maksettava summa;
 • tietty summa hyvitetään pankkitilille käyttää sitä voi olla paitsi hyödyllisyys kustannuksia, ja maksaa ostoksia ja maksuja;
 • rahat maksetaan pankin kautta kassanhoitaja;
 • toimitetaan avulla Venäjän Post.

Nykyisin yleisin tapa saada varat hyvitetään pankkitilille, mutta maaseudulla eivät menetä merkitystään postipalvelut

Kun hakija toimittaa asiakirjat avustusta puitteissa sosiaalisen suojelun, sen on täsmennettävä, millä tavoin haluan saada rahat ja pankki- yksityiskohtia tai haluttuun postiin. On ymmärrettävä, että kuitin vuokraa ja apuohjelmia monimutkainen tulevat yhdessä vanhojen valtiontukimääriä tulevat kustannuksella oikeaa rahaa.

On tiettyjä ihmisiä, jotka ovat oikeutettuja tukeen, riippumatta siitä, mitä tulotaso he ovat, eli:

 • vammaisten henkilöiden;
 • sotaveteraanit;
 • ihmisiä, jotka kärsivät Tšernobylin onnettomuuden ja toiset.

Heille Avustus kattaa 50% kunnallistalouden ja on selvästi vahvistanut summan, joka ei muutu ajan.

Uudelleenlaskenta vuokraa puutteen vuoksi vuokralainen on täysin mahdollista, mutta se edellyttää sellaisten asiakirjaa, jossa vahvistetaan, ettei henkilön osoitteessa asuu.

Määräyksiin uuden lain velan vuokrattavana 2017 voidaan lukea tämän artikkelin.

Asumislakeja vakiintuneiden normien mukaan oikeus maksaminen laskujesi klo korkotuettuja myönnetään niille kansalaisille, jotka tarvitsevat kipeästi tällaista tukea valtiolta. Taso tällaisen tarpeen määritetään vertaamalla ihmisen laajan tuloksen tai koko perheen jäsenvaltioille aiheutuvia kustannuksia yhteydessä maksamisen kunnallisten palvelujen.

Nykyinen lainsäädäntö määrittelee, että jos kustannukset ylittävät 22% kokonaistuloista, perhe on oikeus saada tukea. Tämä luku ei koske kaikkia alueita, esimerkiksi pääkaupungissa poikkeusluvan edellytyksiä jo kun menojen yli 10%.

Lisäksi, muutoksen määrä, jos keskimääräinen tulo on alle toimeentulominimin. Avustuksen laskemisen - velvollisuus ruumiin sosiaaliturvajärjestelmä, joka erillisessä menettelyssä pitää kuhunkin tilanteeseen.

Tasolla hyväksymää tiettyjä ihmisryhmiä, jotka ovat oikeutettuja tukeen:

 • omistajat asuntoja kuuluvan valtion asuntokannasta;
 • Ihmiset, jotka vuokraavat kiinteistön, joka on osa yksityistä asuntokannan;
 • Osuuskunnan jäsenet;
 • sotsnayma työnantajille sopimuksia kiinteistöjen;
 • henkilö, jolla on oikeus vastikkeeton käyttö asumisen puitteissa sosiaalisen suojelun ym.

Miten ja mistä saada selville, onko tuki hyvitetään vuokrata

Usein ihmiset on kysymys, missä ja miten saada selville, onko avustus hyvitetään vuokran. Laskemiseksi tukien vastaamaan erityisiä valtion rakenteita ovat varustettuja riittävät valtuudet. Näitä ovat sosiaaliturva virastot. Ne luodaan viranomaisten kanssa.

Jos puhumme pääkaupunki Venäjän federaation, niin on luotu erityinen keskus, joka käsittelee suoriteperusteisen tukia. Tarkempaan laskeminen kaikkia vivahteita tällaista valtion tuki voi hakea piirihallinnon. Ihmiset, joilla on Internet-yhteys voi saada tietoa laskemisesta tuet erityiskohteet julkisten palvelujen.

Lisäksi jokainen kun sovellus nimityksestä tuet määräajassa saa kirjallisen vastauksen, joka osoittaa, onko henkilöllä on oikeus myöntää tai hänelle kertynyt kielsi tämän maksun. Tässä tapauksessa on annettava perusteet hylkäämiselle.

Ehdot ja vahvistus

Joissakin kiistakysymyksistä syntyä suunnittelussa tukia. Esimerkiksi, omistajat talojen uunin lämmityksen, jota käytetään polttoaineena puuta, on esitetty useita ongelmia. Tämä johtuu siitä, että kodin lämmitys puulla ei ole julkinen peruspalvelu, joten tukea ei oletettu. On kuitenkin olemassa porsaanreikiä, joiden avulla se voi laskea.

Voit hakea avustusta tehtiin, on välttämätöntä suorittaa tiettyjä laskelmia, joissa saa oikean määrän puuta talven. Järjestelmää on saatavissa valtion rakenteesta, jossa kiinnitetään tuet.

Puolestaan ​​rinnakkaiset laskelma tehdään työntekijöiden sosiaaliturvan elin. Voit tehdä tämän ne täytyy antaa hirsitalo osoitus sen kokonaispinta-alasta.

Valtion virastot ei ole oikeutta kieltäytyä vastaanottamasta sovellus, henkilöille, jotka hakevat apurahaa puunhankintaa lämmitykseen. Vaikka se hylätään, se voidaan riitauttaa oikeudessa.

Tukea lasketaan 6 kuukautta, tämän jälkeen se voidaan pidentää. Näiden kuuden kuukauden aikana sisältyy se aika, että henkilö viettää suunnitteluun tukia. Eli haettaessa syyskuussa, henkilö saa avustuksen lokakuun mutta lokakuussa, lasketaan summana syyskuussa.

Jos kyseessä on laajennus kysymys on myös 6 kuukautta. Vaikka käsitettä laajennetaan, mutta huhtikuussa enää edellyttäen lämmityspalvelujen, rahaa samassa kuussa lakkaavat UAH lasketaan.

Viranomaisilla on lain nojalla 10 päivää rekisteröintiä tukien, lähtölaskenta alkaa kuluessa asiakirjojen hakijalta.

Myöntämään on arvioitu, henkilö toimittaa tällaisiin arvopapereihin:

 • lausunto, joka valmistettiin tietyn mallin;
 • asiakirjoja kaikkien perheenjäsenten että identiteetti;
 • ote talon kirjoja henkilöiden lukumäärästä rekisteröity asunnossa, sekä ne, jotka todella elävät sen;
 • asiakirja, jossa vahvistetaan omistus asunnon;
 • jos asunto on vuokrattu, vuokrasopimuksen tai sopimuksen sotsnayma;
 • Usein kysyttyä tulot kaikkien perheenjäsenten kuuden viime kuukauden aikana;
 • yksityiskohdat pankkitilille, jolle avustus siirretään;
 • kuitit siitä kertyneiden ja maksettu määrä laskujesi.

Korvauksen laskeminen vuokranmaksu kansalaisten suorittavat viranomaiset, joka perustuu perustettu asumistaso.

Tällaisia ​​standardeja perusteella seuraavien indikaattoreiden:

 • maksun määrä toiminnalle kotiin;
 • tason mukavuutta asunnon;
 • teknisten parametrien talon;
 • taso maksun yhteiskäytössä ottaen maksettavat online-korjaus ja huolto tilojen;
 • nykyinen käyttöasteet;
 • vakiintuneiden normien kulutuksen palveluista.

Koko, jolloin tuki maksetaan kuukausittain lasketaan kaavalla määritellyn määräyksiä. Tuloksena oleva määrä ei saa olla enemmän kuin todelliset kustannukset asumisen ja kunnalliset palvelut.

Aikana avustuksen saajan on annettava kuitit valtion rakennetta, jotka vahvistavat koko maksaa palveluista. Ne on jätettävä enintään 10 päivää sillä kuten ajan antaneen apurahan päättymistä.

Jos varojen määrä, jotka on maksanut valtiolle, on ylittänyt todelliset aiheutuneet maksamisesta yhteisöllistä kuluja, henkilö sitoutuu palauttamaan

Varat, jotka jaetaan puitteissa avustusten, hyvitetään tilille tai henkilölle maksettu hänelle pankissa toimistossa. Rahaa on oltava perillä viimeistään 10. päivänä seuraavan kuukauden päättymistä, ja jossa maksu on suoritettu. Rahoitus siirretään kuukausittain.

Rahat, jotka valtio avustuksena, ei kanneta tuloverotuksen. Vastaanottavan henkilön varat voidaan käyttää vastikkeena laskujesi ja muita tarpeita. Ne eivät kuitenkaan saisi muodostua yhteistiloissa velkaa.

Tietyt henkilöt voivat saada tukea kotiinkuljetus.

Tämä palvelu on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät voi itse käydä pankissa, koska he eivät saa tehdä tätä raskasta terveydentila, mukaan lukien:

 • ihmiset, joilla on vamma ryhmä 1;
 • vanhus, joka tarvitsee jatkuvaa hoitoa, se on annettava erityinen lääkärintodistus;
 • yli 80-vuotiaita, jotka ovat suojelijana sosiaalityöntekijät.

Herää kysymys ajoittain apurahan saajat: Miksi viivyttää maksu, rahat oli tarkoitus rahoittaa kustannuksella muutama päivä sitten. Tämä seikka voi osoittaa maksamisen lakkauttamisen toimivaltaisen rakenteita.

Tämä voi olla useita syitä:

 • henkilö ei suorita kuukausimaksut vuokrataan ja kunnalliset palvelut kahden kuukauden kuluessa;
 • kansalainen ei täytä ehtoja, jotka on esitetty sopimuksen noin velkojen vähentämiseen;
 • vaatimuksista toimivaltaiselle viranomaiselle oheispalvelujen asiakirjojen huomiotta (paperi, joka tässä tapauksessa voi pyytää: muuttamalla asuinpaikan, kansalaisuuden, perheen koostumus jne).

Jos tällaiset loukkaukset sidottiin vastaanottaja takia päteviä syitä (kulkua pitkäaikaista sairaalahoitoa, kuolema lähisukulaisen jne), ja hän voi vahvistaa tämän tosiasian lähettämällä tarvittavat asiakirjat, usein tukijärjestelmää jatketaan.

Jos ei ole pätevää syytä tai kyvyttömyys vahvistaa sen, toimivaltainen viranomainen voi myös päättää jatkamisesta maksujen, mutta vain sillä ehdolla, että se olisi maksanut velkaa sähkölaskua joka sai alkunsa nimittämällä tuista tai vastaanottajan antaa lisää paperia julkinen laitos kysyntää.

Mitä muuta voisi olla syy keskeyttämiseen tukijärjestelmää:

 • henkilö vaihtaa asuinpaikkaa;
 • osana perhettä on muuttunut;
 • mies vaihtanut kansalaisuuttaan;
 • parantunut taloudellinen tilanne;
 • kun ne hakea avustusta saimme keinodata, ja toiset.

Mukaan hallituksen asetukset, on hänen palautettava varoista oli kohdistettu sitä tukea, jos rahat on maksettu aiheettomasti. Noudattamatta jättämisestä velvoitteiden päin asia tuomioistuimeen.

Jos toimivaltainen viranomainen on tehnyt päätöksen siitä, että keskeyttäminen tai päättäminen tukimaksuihin, se ilmoittaa saaja valtiontuesta 5 työpäivää siitä hetkestä, että tällainen päätös on tehty. Tuki on lopettaa kokonaan annetaan siitä hetkestä se oli tehnyt päätöksen ennen loppua, jolta tukea myönnettiin.

Useimmat erääntyneet vuokra voi johtaa invaliditeettiin tietyntyyppiset julkiset palvelut, sekä oikeudenkäynneissä periä saatavansa.

Koska etuudet annetaan vuokraan pienituloisiin, lukea täältä.

Missä nähdä erääntyneet vuokra tietylle osoite löytyy täältä.

Saat maksutonta oikeudellista neuvontaa juuri nyt:

+7 (499) 703-43-52 Moskova ja Moskova alue

+7 (812) 309-57-61 Pietarin ja alue

Laskemista koskevat ja jaksotuksesta tukia kunnallistalouden (HCS) in 2017-2018

Valtion pitäisi tukea tietyt väestöryhmät, joille maksaminen apuohjelma on vakava taloudellinen taakka.

Yksi tukimuodoista - tuen asuntojen ja kunnallisten palvelujen.

Kuka voi antaa tämän valtion apuun, jota tarvitaan tehdä ja miten maksaa tuki, opit lukemalla artikkelin.

Mitä rahoitustukea on

siksi ensisijainen tavoite - köyhien auttamiseksi.

Voit käyttää varoja maksaa mistään kunnalliset palvelut (HCS). hän avustus tuki, antamat valtion osittain tai kokonaan maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen. Se on määrätty sen jälkeen analysoida tarpeita hänen tiettyyn hakijaan.

Toinen ominaisuus - tavoite suuntautumisapu. Käytä saatu määrä voi vain tehdä maksuja apuohjelmia.

Lainsäädännöllinen sääntely kysymys

Valtion tuki maksu HCS järjestetty vuodesta 2005, jolloin hallitus antoi Päätöslauselma myöntää tukea maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen.

Siinä määritellään:

 • Ehdot asiat että käteistä suoriteperusteinen.
 • Perusteet, joiden on mahdollista saada valtion tukea.
 • Vaatimukset tukien saajat (perhekoostumuksen, sen kokonaistuloista) ja voimassa maksun määrä.

Tämä asetus auttaa toteuttamaan useiden säännösten asumisesta annetun lain, jonka mukaan valtiolla on velvollisuus tarjota sosiaalipalveluja. tuki pienituloisille heidän olisi helpompi maksamiseen laskujesi (kiinteässä paikassa 159 artikla LC).

 • Kuka, milloin ja millä edellytyksillä voi saada asumistukeen.
 • Mitä viranomaisten pitäisi tukea.
 • Tukimuodot.

Lisäksi siviililain toteaa, jotka eivät voi olla tuensaaja. Gos. apua maksavat apuohjelma on määritelty 33 ja 36 Sec. siviililain.

Se ottaa huomioon myös asema:

 • Liittovaltion laki toimeentulotasosta Venäjän federaatiossa.
 • Valtioneuvoston päätös määrästä toimeentulominimin per henkilö.

Saadun rahamäärän alueellisten tai liittovaltion budjetin sekä valtion tukia. Ihmisryhmien saada tukea määritellään laissa ja säädöksissä julkaistu paikallisesti. Alueet voivat itsenäisesti asettaa tarvitaan joukko asiakirjoja.

Kuka voi tulla edunsaaja

sisältö muoto tila. apu voi:

 • Omistajat asumiseen.
 • Jäsenet taloyhtiön (HBC).
 • Ihmiset, jotka elävät asunnoissa, jotka antavat valtiolle.

Etuuskohteluun väestöryhmä ovat seuraavat:

 • Kansalaisille vähän tuloja.
 • Monilapsisia perheitä.
 • Yksinhuoltajaäidit.
 • Seniorit ja vammaiset.
 • Työttömänä.

piste ehto: Maksu asunnon ja yleishyödyllisten on yli 22% tuloista koko perheelle tai yksittäinen henkilö.

 • Viitaten rekisteröity ja asunnossa asuu vähintään 5 vuotta.
 • Hänellä ei ollut velkaa maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen (ainakin - on viimeisen kuuden kuukauden aikana).

Kuitenkin saada tukea voi kohdata:

 • Täytä lakisääteisen ajan hakea avustusta.
 • Ottaa syytinki (siviililaki).
 • Mahdollisuuksien mukaan asiakirjoja, havaitsi virheitä, puutteita ja muita virheellisiä tietoja.
 • Tarvitse maksaa velan HCS (laskenta tehdään viimeisen kuusi kuukautta), ja se ei ole sopimus rahastoyhtiö, joka määrittää järjestyksen velkojen maksuun.
 • Jotka ovat ulkomaiden kansalaisia, joiden kanssa maamme ei ole sopimuksen aikaansaamiseksi avun (esimerkiksi Venäjällä on sopimus antaa suotuisat olosuhteet Valko-Venäjän kansalaisille ja Kirgisia, Moskovassa asuneille).
 • Saada lainaa sopimuksen nojalla kompensoimattoman käytön elintilaa.
 • Ei elävät kodeissaan. Kiinteistöt edellyttää tekemisestä vuokrasopimus (tai Jälleenvuokrasopimuksista).

Saatat saada tukea käsiteltäessä paikallinen sosiaalitoimisto. kansalaisten suojelu. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Vieraileva kehon omasta.
 • Osoittaa tämän edustajalle.
 • Kirjeitse postitse järjestyksessä.
 • Lähettämällä sähköpostiviestin liikkeeseen internetportaali julkisten palvelujen tai MFC.

Saada avustusta, kansalainen on annettava:

 • Hakemuksen rekisteröinnin tuet apuohjelmia maksu (kirjoitettu ruumiin pään nimi).
 • Henkilökortti kaikkien perheenjäsenten (alle 14-vuotiaat - syntymätodistus).
 • Kopio työhistoria pääsee.
 • Todistus vakuutuksen.
 • Vahvistavat asiakirjat oikeus asuntoon: myyntisopimuksen, perintö- ja rekisteröinti omistusoikeuksien valtion laitoksissa, ja toiset.
 • Asiakirja, joka vahvistaa läsnäoloa Venäjän kansalaisuuden (tai toisen valtion kansalaisuuden, jonka kanssa Venäjällä on sopimus tukien).
 • Tietoa koostumuksesta perheen. Joissakin tapauksissa voi joutua antamaan tuomioistuimen päätös vahvistetaan kyseisen henkilön hakijan nimeämän ovat todellakin perheenjäseniä.
 • Tuloslaskelman jokaiselle perheenjäsenelle (saatu viimeisten 6 kuukauden aikana). Otettava huomioon eri tuloista:
  • eläkettä tai stipendi.
  • Hyödyt työttömille.
  • Julistus henkilökohtaisten tulojen tarjoamien verotoimiston jne
 • Otteita rahastoyhtiö vahvistetaan, että hakija avustusta mitään velkaa käyttökulut (viimeisen kuuden kuukauden aikana). Voit antaa kuitit ja tarkastuksia.
 • Apua STT.
 • Etuudet hakijan ja / tai hänen perheenjäsenensä (jos on).
 • Tiedot Organisaation, joka siirtää varoja.

Kauppahinta hakemuksesi ja siihen liitetyistä asiakirjoista sille laissa varattu 10 päivää. Tänä aikana toimitetut asiakirjat on tarkistettava. hyväksyminen paperit tosiasia merkitään. Kun hoito kestää, asuntojen virkamiehet käsitellyt yksityisasia.

Tämä on standardi asettaa asiakirjojen käynnistämiseen tarvitaan rekisteröinnin tilan. apua. Jos tarvitset lisää paperia, hakija lähetetään pyyntö, joka ilmoittaa, mitä asiakirjoja hänen on annettava myös, että keho pystyi tekemään päätöksen. Se vie erityinen lautakunta muodostui perustamista sosiaalipalveluja. väestönsuojelulain.

 • Rakennuksessa hakijan asuu - yksityiskodissa tai huoneisto.
 • Rajoitukset koskevat vähimmäisvaatimukset neliön kotelon suhteen perhekokoonpanoon.
 • Miten sosiaalinen. tila on vastaanottaja.

Jos vetoomus myönnetään, hakija 10 päivän kuluessa siitä hetkestä, kun päätettiin, on lähetettävä ilmoitus.

tuen määrää lasketaan seuraavat parametrit:

 • Kokonaistulot perheen hakenut viimeisten 6 kuukauden aikana.
 • Yleinen elinkustannusten koko perheelle. Voit tehdä tämän, suorittaa analyysin vähimmäistulotaso perheen erilaisissa sosiaalipalvelut. ryhmiä tietyllä alueella maan.
 • Ihmisten määrä elää tässä kotelossa.
 • Parametrit ja ominaisuudet mainitun kotelon (tekniset tiedot, yleisestä, jne.).
 • Tavanomaiset korjaus- ja kiinteistöhuollon.
 • määrän maksun peruspalvelut, jotka on lueteltu tulot (vedessä ja kaasun kustannukset, sähkö jne).
 • Keskimääräiset kustannukset apuohjelmia alueella.

Määrä tukea lasketaan kunkin kaava. Jokaisessa tapauksessa voidaan muuttaa. Lisäksi koehenkilöt Venäjän federaation voi itsenäisesti kasvattaa myönnettyjen varojen, jos se on mahdollista, sekä itse määritellä täydentäviä kansalaisten ryhmiltä, ​​jotka voivat tulla edunsaajien valtion.

Avustusten kokoa edellyttäen määrittämään kuukausittain (vuonna voi vaihdella riippuen vuodenajasta lista HUS). Valtion tuki itsessään kestää 6 kuukautta, ja maksut suoritetaan kuukausittain. Estyneenä ollessa puoli vastaanottajan toimittaa uusia asiakirjoja. Olisi tiedoksi 10 päivän kuluessa päättymisestä edellisen tukikauden. Sama menettely suoritetaan uudelleenlaskenta määrää valtion. apua.

Päivämäärä, jona ensimmäisen maksun riippuu siitä julkisen toimittamat asiakirjat:

 • Jos paperi on lähetetty ajanjakson 1-15 numeroita, ensimmäinen virtaus voidaan odottaa kuluvan kuukauden.
 • Jos ne lähetettiin jälkeen 15. päivänä, maksu hyvitetään uusi kuukausi.

varat Ne voidaan valmistaa (Mukaan LCD ja tuen laskentasääntöjä):

 • Avulla käännöksen hakijan henkilökohtaisen tilin pankissa (summa ei koske Tuloverotuksessa) tai poistotili.
 • Lähettämä postisiirtona tai posti.
 • Kansalaisten fyysinen vamma voi toimittaa rahaa suoraan taloon.

Jos keskimääräinen perheen tulot ovat vielä alle toimeentulon, määrä laskujesi pienentää käyttämällä laskelmissa erityinen säätö tekijä. Myös maksaminen arvioi olosuhteiden lisäkustannuksia suuriin korjauksiin.

Jos sosiaalinen palvelu. suojan määrittävät että tuen määrä yli todellisten kustannusten apuohjelmia, sitten pitää uudelleenlaskennan tukia. Ylimääräistä rahaa vastaanottajan täytyy mennä takaisin. Lisäksi rahoitusapua, kansalaista voi altistua myös vapaan kunnallistalouden.

Mistä syistä voi kieltäytyä

Kieltäytyvät saada rahoitustukea voi, jos vastaanottaja on ylittänyt normi asuintilaa Quadrature. asuminen ei saa ylittää:

 • 33 m² per henkilö.
 • 42 m² kaksi.
 • 18 m² Kunkin kämppäkaveri jos asuntojen oleskella 3 tai enemmän ihmisiä.

Myös kansalaisten voi lakata maksamasta finpomosch jos:

 • On näytetty toteen, että vastaanottaja on vaihtanut asuinpaikkaansa.
 • Hän menetti oikeus saada valtiolta. apua. Tämä voi tapahtua esimerkiksi, jos muutat tasoa varallisuudesta tai asuinpaikan, perheen koostumus, ja muuttui kansalaisuus.
 • virheellisiä tietoja on tunnistettu asiakirjoja tahansa petoksen.
 • Ainakin kahden viimeisen kuukauden aikana hän ei tehnyt maksamiseen laskujesi (myös saadut avustukset).
 • ehdot sopimuksen on rikottu maksamalla velkaa palvelumaksuja.

Voi pysäyttää maksaa enintään 30 päivää.

Kuka laittaa tällaista valtiontukea ja menettely sen valmistamiseksi kuvataan seuraavissa video:

Vielä kysyttävää? Oppia ratkaisemaan tarkalleen ongelman - Soita nyt:

Leave a Comment

87 − = 79