Miten sisustaa oven

Sisustus vanhat ovet käsillään

 • Kaikki tuotteet talossa, ennemmin tai myöhemmin ikä, hankkimalla näytä hyvältä. Mutta jos huonekalut on helppo vaihtaa, ja uudelleen keppi tapetti, mitä tehdä ovelle? Ne eivät ole niin halpaa purkaa ja hankkia uusia. Totta puhuen, kun otetaan huomioon kustannukset muun muassa korjauksen aikana, eivät halua pelleillä pitkään tämän pala. Tämän välttämiseksi voit sisustus vanhan ovet jotka kättä, koska suuri määrä vaihtoehtoja, muuttuu usein jännittävä kokemus.

  Paras tapa raikastaa vanha ovi, hieman muuttamalla suunnittelu huone - maalata se uusi väri. Siten on mahdollista käyttää sekä yhden että useita värejä, korostus, esimerkiksi, paneeli osia, listat tai kehys.

  Koosta riippuen huoneen, ovi voi olla kirkas osa tai sulautua seinät, ei jakaen tilaa. Viimeinen vaihtoehto on ihanteellinen pieniin tiloihin. Tällaisissa tapauksissa suosia kevyempiä sävyjä.

  On suositeltavaa ostaa akryylimaali, joka jättää mitään hajua, se on tasaista eikä haitallinen terveydelle, mikä on tärkeää makuuhuoneeseen tai lastentarha. Mutta ensin sinun täytyy valmistella "kankaalle": vieläkin maalikerrosten ei kätke väärinkäytösten vanha puu. Joissakin tapauksissa se on poistettava oven kaikkein korjaa kaikki viat.

  Koska on välttämätöntä työskennellä laaja-menetelmällä soittaa laskeuman suuri merkitys luoda tarkka lopullinen muoto. Henkisesti jakaa tuotteen useisiin pienempiin koealojen, tasaisesti maalaamalla niiden sileä vaakasuoraan tai pystysuoraan raitoja. Catching paneloitu ovet, kattaa ne seuraavassa järjestyksessä: paikka insertit, Keski lankku, puoli.

  Kuivauksen jälkeen pinta voidaan peittää suojaavalla lakalla, päivittää ovi kestää vielä kauemmin.

  Yksivärinen tyypit soveltuvat monia tyylejä ei sillä sen puolueettomuuden, mutta koska lyhyys, maltillisuutta ja yksinkertaisuus, jotka ovat merkityksellisiä moderni sisustus. Seuraa muoti on mahdollista ilman suuria investointeja tai taitavia käsityöläisiä.

  Jos yksitoikkoinen sisustus - ei valintasi, voit ottaa harja kädessä ja maalattu tylsä ​​vanha ovi mielenkiintoisia aiheita. Henkilöt, joilla on taidekasvatuksen voivat käyttää sitä kangas, koristelu asetelmia, maisemia, sarjakuvahahmoja. Muuten on kaavaimia tai vinyyli tarroja - yhtä tehokkaita työkaluja, jotka tarjoavat myös kaunis lopputulos.

  Kun kyseessä on stensiilit - Toimintaperiaate on sama kuin ensimmäisessä kappaleessa: valmiin tuotteen, maalaa odottamassa kuivaus. Koska pohja voidaan maalata tai "alasti", esikäsitelty pinta. Näyttävät näyttäviä piirrokset vanhan puun rakenne.

  Tämä on hämmästyttävä tekniikka, joka huolimatta yksinkertaisuus materiaalien ja helppo sovellus, jonka avulla voit luoda todellisia taideteoksia. Decoupage sopii rakentamiseen ja koristeluun ovet tyyliin Provence. Varsinkin jos yhdistää sen kanssa halkeilua lakalla, joka auttaa iässä visuaalisen esineitä. Kukka koristeet valmistettu tällä tavalla näyttää hyvin hienovaraisesti ja luonnollisesti, jolloin voit epäillä "koti" alkuperä sisustus.

  Joten, tarvitset: PVA liimaa, kankaalla, sienellä, leikata halutun kuvion yksityiskohdat sakset. Puhtaan pöly ja lika paperin pintaan levitetään, minkä jälkeen liimaa levitetään sille. Jotta vältetään ryppyjä tai kuplia, sienellä, voit kohdistaa kuvan poistamalla ylimääräinen neste.

  Kun luukku on kuiva, ja on odotettava noin vuorokauden, luku pitää korjata tavalliseen huonekalut lakka. Koristeltu näin voi olla lähes mitä tahansa materiaalia, mutta se on puu, hän yhdisti paras.

  On loukkaavaa, kun korjauksen jälkeen on muutaman metrin käyttämättömien tapetti. Ei ole tarpeen heittää pois - parempi jättää ne koristeluun vanhat ovet! Tämä ei maksa ratkaisu, joka virkistää sisätilojen ja piilottaa puutteita tuotteen.

  Ne voivat kattaa koko alueen tai yksittäisiä osia - se kaikki riippuu kuvan, sekä suunnittelu huone. Joidenkin tapetti on helpotus rakenne, jolloin sisustus rikas ja monipuolinen.

  Taimitarha tai valoisat sisätilat voidaan ottaa Mural kuvaavat maisemia, maalauksia tai muita ovia. Pieniä pelejä näkökulma mahdollistaa visuaalisesti laajentaa tilaa. Vain muiden osien tulee olla samaan aikaan tasapainottaa koostumuksen, kuten neutraali tausta.

  Koristeelliseen vanhat ovet voivat jäänteitä kangasta, varsinkin jos he ovat palvelleet huonekalujen verhoilu. Tällainen risteys piirros näyttää asianmukaisen yhdessä sisustus.

  Joka tapauksessa kangas - rakenne, vapautti ratkaisu, joka tarkasti auttavat piristyä vanha aihe, leikkaamalla pieni puutteita. Korjata sen oveen voi olla tavanomaista liimaa tai niittejä huonekaluja. Toinen vaihtoehto on hyvä, että lopulta tylsä ​​kappale voidaan poistaa.

  Pitsi ovat suosittuja paitsi vaatteita, mutta myös koristeluun. Täällä niitä voidaan käyttää korostamaan hienostunut maku omistajat, koristelevat ovi.

  Päällystetyn ovipinta - varmasti merkki aseman isännät. Se sopii paremmin tilaan kaapin kuin lapsen, mutta koska tämä on yhtä mielenkiintoinen kuin vaihtoehto sisustus.

  Sääntöjen tietenkin tällaiset tuotteet on tilattava salongit, aina valmistettu luonnonmateriaaleista. Mutta vähemmän kiinteä sisustus sopii hyvin korvata, eduksi se voidaan valita kaikin väriyhdistelmiä.

  Ihon niitit täytyy auttaa häntä kauniisti, "obtyanut" ovi ja lukko. Lisäksi se voi tehdä teollisen muotoilun muistiinpanoja, täydellinen tyyli parvi.

  Ylellisen näyttävät hieno veistos iholla tai piirros. Toinen alkuperäinen idea: ovi, leikattu vanha hihnat, mutta vuoksi tämän täytyy käydä useampia kirpputori.

  Mosaiikki koostumukset koskaan menetä merkitystä: se on kaunis, epätavallinen ja mielenkiintoinen toteuttaa. Jotain kuin palapeli, kuva juuri keksiä itse.

  Voit käyttää keramiikka, lasi tai akryyli osia. Varmista, että kaikki värit tulevaisuuden "kuva" tarpeeksi. Se voi olla realistinen kohtauksia, surrealismi tai satunnaisesti järjestetty elementtejä, jotka on kiinnitetty tavanomaisten liima.

  Voit koristella julkisivua, paneelin tai oven. Tarkista tuotteen luotettavuutta, jotta joitakin yksityiskohtia yhtäkkiä kadonnut terävällä sulkeminen ovet.

  Joillekin tyylejä läsnäolo elementtejä on täynnä historiaa - tärkein edellytys. Mutta se on tehtävä ero "nuhjuinen" ja "luksus" vanhuus. Tarvitsemme toisen näyttää, ja sen luomiseen täytyy työskennellä.

  On monia tapoja keinotekoinen ikääntymisen huonekaluja. Jotkut heistä ovat ammattitaitoisia ja normaaleissa olosuhteissa, eivät ole mahdollisia. Toiset ovat yksinkertaisia ​​temppuja, jotka onnistuneesti jäljittelevät säröillä maalilla.

  Sillä sisustus ovet voidaan käyttää krakelyurny lakka, kirjaimellisesti aiheuttaa maali halki. Älä unohda, että se on parempi työskennellä useita kerroksia - antaa syvemmän piirustuksia.

  Erinomainen selviytymään tehtävänsä ja kuivalla harjalla että maalit pintaan hetkeksi, jolloin se kulunut vaikutelma.

  Useat maalikerrokset, voit hieroa liina, paljastaen monitasoinen pinnoite. Ja jos paikoin hieroa kynttilän vaha, maalata oven ja hierotaan, muste häviää paikallisesti, ja luoda toivottua vaikutusta.

  Monivärinen lasimaalauksia kirkkojen, sujuvasti lähetetyn valon, aina ihaillut yleisö. Miksi ei yritä luoda heikko, mutta samankaltaisuutta tämän kauneuden kotona, samalla koristelu vanha ovi?

  Tämän menetelmän käyttää lasiosissa. Ja tässä edessäsi kaksi vaihtoehtoa: ostaa valmiin tuotteen kuviolla tai koristella oman. Jälkimmäinen tietenkin mielenkiintoista, mutta se voidaan suorittaa sen jälkeen jonkin verran koulutusta.

  Lisäksi akryyli maalit, jonka kautta tehdä piirustus, tarvitset erityistä piiri, joka luo illuusion metallikehys. Lasilevy vaaka-asentoon niin, että muste ei tippua liukkaalla pinnalla, joilla ei ole kahvat. Lopputuotteen on asennettava paneeli ja korjata Lasituslistojen.

  Sisustaa vanha ovenrakoihin myös auttaa - elementtejä, jotka simuloivat stukilla joka on niin merkityksellinen klassisen asetus tai art deco.

  Tuotteet ovat yleensä valmistettu vaahtomuovista tai polyuretaania, ja siksi halpa, mutta voit luoda todella ylellinen muotoilu. Voit ostaa valmiina komponentteja, lukita oven avulla Akryylinaulat tai liimaa.

  Yleensä ovi sisustus listat ei ole kovin monipuolinen, mutta joskus se osoittautuu kompastumaan ja esteettisiä malleja. Ne voidaan maalata crossover tai kontrastin väreistä, saavuttaa erilaisia ​​vaikutuksia.

  Miten sisustaa oven huoneeseen kädet: suunnittelu ja sisustus

  Kun aloittaa laajamittaisen korjaukset eivät ole varojen mukaan ja sielu pyytää muutosta, tyylikäs ratkaisu olisi suunnitella oven omin käsin. Craquelure, tilkkutäkki, decoupage ovi voi olla vain kauniita sanoja: kokeilua koristelu ovia kerrottuna luova impulssi ja kohtalainen riski odottamaton tulos, pystyy antamaan heille toisen elämän. Ja ehkä tämä toinen elämä on parempi kuin ensimmäinen.

  Yksi tapa saada alkuperäisen oven kädet - vain maalata.

  Valitse maali maistaa, vahvistamista kynsien, aseistettu lastalla, siveltimellä tai telalla - ja voit päivittää oven. Menettely teeskentelemätön:

  • Poista ovilehden sen saranat ja laittaa vaakasuoraan;
  • lastalla poistaa vanha maali;
  • hionta hiekkapaperilla;
  • kitti väärinkäytöksiä ja halkeamia;
  • Puhdista ja poista rasva;
  • maali;
  • Levitä kynsien vahvistaminen.

  Tärkeää! Luulisi: kaikki loistava - vain. Mutta jos unohdat tai kumota ainakin yksi vaiheiden Yhtiöt aikovat vain helppoa, ei nero.

  Vivahteet ovat tärkeitä, jonka noudattaminen antaa erinomaisen tuloksen:

  1. Optimaalinen valinta - akryylimaalia.
  2. Se ei ollut vettä tahroja, maali tarvittaessa asettaa ovilevyn vaakasuunnassa.
  3. Välineinä maalaus on parempi valita telalla tai ruiskulla, jos prosessi tapahtuu avoimessa tilassa.
  4. Levitä maali tulee olla kaksi tai kolme kerrosta, joista jokainen tulee kuivua hyvin.
  5. Turvaaminen viimeistely lakka maalikerros - edellytys laadukasta työtä.

  Onpa kiinnostavaa. Jos kansi maalattu oven erikoislakalla, jäljittelemällä vanhan säröillä pinta, saat koristelu ovet craquelure tyyliin.

  Maalaus listat julkaisu

  Jos ovilevy on koristeltu listat, ne voidaan maalata erottuvalla värillä. Tällainen koristetta perus väriyhdistelmiä antaa oven uusi ulkoasu. Jos listat puuttuu, ne voidaan tehdä omin käsin erityisestä suluissa.

  Ovi maalattu omin käsin, ehdottomasti ottaa ensimmäinen kantaa omaperäisyyttä. Jos sinulla on ainakin minimaalinen taiteellinen vaistot, tunnetta harmonian ja tyyli, ovi on kaikki mahdollisuudet tulla gourmet. Maisema, koristeellinen sisustus, juoni kuuluisan maalauksen - voit valita.

  Jos taiteilija ainekset ontua tai olematon, ja heillä on omat "ovi taidetta", kuten voit turvautua apua valmiita kaavaimia. Niitä myydään erikoistuneita kauppoja ja helppokäyttöinen.

  Ensinnäkin ovilevy maalattu taustaväri, ja kuivataan täydellisesti. Jälkeen kaavain tiheään vahvisti pinnalla, ja rulla tahra kuvio. Koristelu etuovi jotta varmasti ymmärtää, että hänen esteetikko elämää ja alkuperäinen.

  Express versio kärsimätön - teippiä ovilehden taustakuva. Ei voi olla "asiantuntijoita suunnittelu", joka varmistaa, että tapetti oveen - isoäitini versio, sen vanhentunut. Älä kuuntele ketään: et loukkaa jonkun toisen oven, ja hänen kanssaan, ymmärrätte ilman neuvonantajia. Ja jos olet seuraaja minkään maan alueita sisustus, sinulla on täysi oikeus tapetit liima oveen täydelliseen harmoniaan tyyliin.

  Jotta voidaan laadullisesti liittää vanhan oven taustakuva, sinun täytyy puhdistaa, taso pintaan, hoitoon hiekkapaperilla ja rasvasta. Kanssa PVAc liisteriä, painamalla ne tiiviisti ja hihat ilmakuplia.

  Työpöydän suunniteltu oviin - version jopa nopeammin kuin tavallisesti liittämällä taustakuva. Mittauksia ei ja leikkaus, vain valita haluttu teema ja kokoa. Tuloksena - täydellinen muutos oven.

  Menettely kiinni sama kuin tavanomaisilla taustakuvaksi.

  Läpi ajan, jakaus noin paljon rahaa, kyllästynyt taustakuva voidaan vaihtaa uuteen juoni.

  Yksi tapa ovi koriste - teippiä pala kangasta tilkkutäkki tekniikkaa. Tällainen koristelu oven pintaan oletetaan seuraavat seikat:

  • Sinun täytyy valita kangas, ottaen huomioon kutistuminen ja venytys;
  • liima ei saa jättää jälkiä kangas;
  • kudoksen reunat voidaan käsitellä;
  • kangas leikata ei sovi kylpyhuoneen oven, ja sisäänkäynti ja keittiö;
  • alueella ovenkahvoilla ei tarvitse pitäytyä valon tuotemerkki kangasta.

  Kanssa nitoja huonekalut, Lasituslistojen ja PVA-liima voidaan koristella kaikki pehmopaperirainan, ja erillinen osa muodossa läppien koostuviin kuvan.

  Koristelu ovilevyn omin käsin avulla decoupage voi saavuttaa vaikutus maalauksen tai upotus. Tämä suosittu tekniikka tänään on hyvä, koska se sopii myös henkilöille, jotka eivät ole aivan osata maalata. Vuoden voi mennä kortteja, lautasliinat, lehtileikkeiden. On edullista hankkia erityisiä decoupage kortteja tai tavanomaisia ​​kolmikerroksisen paperin kudosten sopivalla kuvio.

  Paitsi lautasliinat tai malleja eri perusteella, työskennellä tarvitset:

  • terävillä saksilla;
  • PVA liima;
  • harjalla, sienellä, Tussaus ja liimat;
  • akryylimaalia ja suojaava lakka.

  Decoupage ovi seuraavasti:

  • Oshkurivaetsya pinta, pohjustetaan akryyli- maalilla tai valkoinen liima ja kuivattiin.
  • Kuviossa esitetty lautasliina, huolellisesti leikattu pitkin ääriviivoja. Kaksi ylimääräistä kerrosta paperia ilman kuva poistetaan, on olemassa vain yksi ohut kerros.
  • Kuvio leikata siististi levittää oven pinnasta, se levitetään siveltimellä liimakerroksen.
  • Kiinteät koristelu lakka puulle.

  Yksilölliset piirteet oven voi saavuttaa, jos sisustaa sen lasimaalaukset. Nämä lasiosissa, voit vain ostaa, mutta voit tehdä omin käsin, se on paljon mielenkiintoisempaa.

  Esimerkiksi tekniikka piirustus vitrage maaleja. Sekvenssi on seuraava:

  1. Lasi Puhdista ja poista rasva.
  2. Stained maali siirto ääriviivat kuvaa vaaka- vahvistettu lasi. On helpompaa tehdä niin, jos kääntöpuolelle lasin korjata piirustus itselleen.
  3. Täydellinen kuivaus kestää kolme päivää. Voit sitten maalata jäljellä sirpaleet ja anna kuivua uudelleen.
  4. Laittaa toinen piiri, joka antaa kuvion selkeyden ja piilottaa pieniä vikoja.
  5. Kuluttua vielä kolme päivää suojarasvaa lakka ja anna kuivua noin viikon.
  6. Aseta valmiiksi lasimaalaus ovilevyyn.

  Kaikki nämä tavat "elvyttää" ovet ovat rakenteeltaan yksinkertainen, edullinen ja mielenkiintoinen.

  Ovet - vartioimaan talomme, luotettava ja yksinkertainen. Koristella ovet käsillään, sisustaa oman maun - merkitsee pystyttää nämä vartijat riveistä asevelvollisten sijoitus rauhan ja mukavuutta pitäjät. Ja muista: kaikki yritykset kuunnella sisempi luovan intuition ja vapauttaa mielikuvitus ovat aina palkitaan. Ainakin - yllätys, sillä suurin - ei-triviaali ulkonäkö kotiisi.

  Sisustus vanhan sisäänkäynti ja sisäovet käsillään

  Ajan asiat hajoavat, huonontua ja menettävät markkinoitavuuteen. Korjaukset tehdään jo pitkään, mutta koko huoneiston näyttää hyvältä, mutta ovi jumissa, meni murtunut, kuorinta - onko tämä voi tapahtua hieman. Tai päinvastoin, jonkin aikaa sisustus, paljon on muuttunut, ja haluaisin syöttää hieman päivityksen sopeutua yleinen tyyli? Puhumme miten voit muuttaa ulkoasua huoneen nopeasti, edullisesti, satunnaisia ​​ja tyylikäs!

  Miten sisustaa sisäovet käsillään?

  On monia tapoja päivittää etuosa tilaa - yksinkertainen eikä kovin ainutlaatuinen ja vakio. Haluatko oppia halutun tuloksen saavuttamiseksi? Miten yllättää vieraita? Miten tehdä tilaa kaunis ja tyylikäs? Täältä löydät version sielun ja oppia miten toteuttaa idea. Aloitetaan!

  Kuvia sivustosta strport.ru

  Miten sisustaa vanha ovi omin käsin: aloitamme valmisteluun

  Ei sisustus ei sijaitse pinnalla raaka niin kuin sen pitäisi, niin ensimmäinen asia on tehdä valmistelu materiaalien ja oven.

  Poista maali ja shpaklyuem kuoppia, poista vikoja, ja sitten jauhetaan. Pohjamaali, vahvistamme työstä, se vahvistaa entisestään vahvuus liimaus mitä tahansa materiaalia, joka haluat. Joten, kun pinta on valmis jatkotyöskentelyn, voit valita variantti suunnittelu ja sisustus.

  Kuvia sivustosta dveridoma.net

  Tämä vaihtoehto on yksinkertainen ja vakio kaikkien täällä edustettuina. Liisteriä yli vanhan oven Neuvostoliitossa, nyt todennäköisesti muistaa, ja kaikki olivat kauhuissaan muistiin. Kuitenkin aika etenee, edistys ei pysy paikoillaan. Jos ennen mitä päälle liitetään asunnon, oli enemmän kuin paperia korkealaatuista, että nykyään markkinoilla on täynnä erilaisia ​​materiaaleja paitsi värejä, malleja ja tulostaa, mutta myös laatu vaihtelee. Vinyyli, ei-kudotut, paperi - valinta on sinun. Lisäksi käyttö hyvän liimaa helpottaa työtä useita kertoja, ja tulos on nautit.

  Miten sisustaa oven omin käsin, valokuvista Site www.rmnt.ru

  Kuvia sivustosta tooschool.ru

  Voit koristella koko pinta taustakuva, voit käyttää kappaletta ja liimaa ne useissa paikoissa. Joka tapauksessa, on olemassa joitakin sääntöjä, joita olisi noudatettava.

  Ensin liima levitetään vain paperilla, ei ole tarpeen voidella kaksi pintaa, vaikka näyttää siltä, ​​että se tarjoaa paremman liimaus, oikeastaan ​​juuri saat ylimääräisen päänsäryn irrotettaessa tahmea massa ylijäämä, joka on lisäksi voi pilata itse tapetti .

  Toiseksi, kun laittaa lehtiä puusta, älä käytä teräviä esineitä tasoittaa kuvan "kuplia" - tämä ei ole vaikeaa, ja rikkoa niitä, ottaa paremmin pehmeällä sienellä, kankaalla tai erityinen rulla, joka ei vahingoita paperia.

  Nyt, että liimattu tapetti, on välttämätöntä leikata pois ylimääräinen saksilla, ja voidaan liimata sokkeli, joka suorittaa useita toimintoja - pitää paperin ja koristella edelleen.

  Tuolloin kunnes tapetti kiinteytyy tärkeää välttää hyppyjä huonelämpötilan - sulkee ikkunan, se säästää pilaantuminen työstä.

  Sisustusten ovet käsiään - ei niin monimutkainen tapahtuma, jos on maali! Tämä päivitys ei vaipua unohduksiin, maali on monia etuja: se on suhteellisen kestävä, se näyttää hyvältä, piilottaa tahroja, helppokäyttöinen, ja mikä tärkeintä - voidaan soveltaa mihin tahansa kuva!

  Kuvia sivustosta stroiremdoma.ru

  Kuvia sivustosta www.jeld-wendoors.ru

  Ennen kuin edetään suoraan värjäys prosessi, se on tarpeen, jotta pintaan lähes ihanteellinen tila. Tämä kohta on tarpeen ennen suorittamista lähes mitä tahansa korjaustöitä, mutta silti kiinnittää huomiota täällä. Tosiasia on, että jos tapetti tai kangas voi piilottaa silmiltä pienet epätasaisuudet, karheus ja viat, maali jättää oven, koska se olisi, "alasti" ja paljastaa kaikki nämä ruma yksityiskohdat. Ennen maalausta puu vaatii enemmän ja enemmän käsittelyä - sinun täytyy kattaa it-kyllästetty antiseptistä.

  Harjaus ei tapahdu heti, vaan vähitellen. Ensimmäinen asia, jakaa pinnan pieniksi neliöiksi noin 50 50 cm. Kaada maali alkaa liikkua ylhäältä alas, vasemmalta pää oikealle. Tärkeintä - selvittää tasaisesti jokaisen neliösenttimetriä, muuten olet vaarassa päättyy työ löytää "kalju paikkoja", jossa kaikki on kuiva.

  Jos ovi on paneloitu, se tarvitsee maalata pääasiassa takkakasetti jälkeen kiinnittää huomiota Keski nauhat, ja sitten kansi väriä sivuosista.

  Valokuvan xn - b1adejdtou.xn - p1ai

  Aiemmin mainittiin, että maali on hyvä, koska voit luoda mitään kuvaa. Voit tehdä tämän, ensinnäkin align tausta. Kuvio ei voida soveltaa käsitellyn pinnan ei ole päällystetty maalilla, jos tarvitset kuva oli kevyt, maalata puu valkoinen tai beige. Tämän jälkeen voit alkaa luoda.

  Jatkuvat puhua helpoin tapa sisustus ovet käsillään, suunnittelu ja koristelu tulon tilan, emme voi unohtaa alkeellisinta - tarrat. Jälleen on tärkeää pitää mielessä, että aika kuluu vääjäämättä eteenpäin ja tarroja, jotka käytetään liittää yli huonekalut - on menneisyydessä. Tarrat, puhumme - se on tyylikäs sisustus, joka ei voi olla yhtä kestävä, mutta se on erittäin taloudellinen.

  Käyttäen tarra ole täydellinen joka lähtöön, mutta vain silloin, kun siellä oli pieni vika hyväkuntoinen pinta kokonaisuutena. Tai jos halusi tuoda maku sisustus, joka itse näyttää hyvältä.

  Sisustus etuovi käsillään valokuvan www.forumhouse.ru

  Kuvia sivustosta prikolisti.com

  Tarrat jo valmiiden voi ostaa lähes joka kaupassa ja voi tilata Internetin kautta, jossa alue on paljon laajempi. Mutta jos valinta on vielä täysin mahdollista tehdä sen omalla tuotemerkillään, jotka sopivat täydellisesti tilaan.

  Alkaa luoda oman suunnittelutyön sinun ei tarvitse niin paljon materiaalit ja työkalut - sakset teräviä teriä ja PVC mallinetilaruudun - paksu pahvi. Siirretään pahvi piirustus, leikataan se ja jo se leikattiin itseliimautuva. Se kääntyi oman kuvansa, joka on miellyttävä omistajat - liimaa se siististi, tasoittaa kaikki kuplat ilmasta.

  Ajatus siitä, että jos haluat sisustaa sisäänkäynnin kylpyhuone, itseliimautuva tapetti - tämä on hyvä vaihtoehto, ne eivät liota kosteutta ja hyvin hoidettu. ainoa edellytys tulossa kokonaisvaltaista kattavuus pinnan elokuva, joka on koko ovi on alle taustakuva.

  Decoupage tai koristella vanha ovi

  Jos pinta haluat siivota hyvin vanha, todennäköisesti, materiaali on korkealaatuista puuta, joka on hyvin pahoillani heittää pois tai ohittaa käyttämättömistä tiloista. Let it parempi otrestavriruem!

  Kuvia sivustosta dvervdome.ru

  Kuvia sivustosta fundamentt.com

  Oven puusta näyttää ylellinen, mutta vain, jos se on hyvässä kunnossa. Tällaiset sisustuselementtejä huone - tämä on vintage tyyli on hyvin suosittu. Koristelu Decoupage avulla elvyttää vanhoja puitteen, elvyttää niitä. Yleensä decoupage osuu mille tahansa pinnalle, mutta ehdotamme yhdistämään puuelementtejä kuvan saada tyylikäs ja orgaaninen.

  Miten toimii? Ennen kuin haet kuvan, pinnat pohjustetaan, sitten harjoittavat viimeistely erikoispaperin käyttämistä painettu kuvio, tai kaunis lautasliinat. Haluttuun paikkaan juuri päällekkäin kuvio ja peitetty vettä liuoksen PVA liimalla. Saada se oikein, ota laakasiveltimellä, se tasoittaa neste ja työnnä woodkuva.

  Kuvia sivustosta strojka-remont.6soto4ek.ru

  Lentoonlähdön jälkeen ja pysyy kuvio, menettely ei pääty, koska sinun täytyy korjata tulosta. Prolakiruyte koko pinta decoupage ja te - onnellinen omistaja kaunis, tyylikäs ovet.

  Tässä vaiheessa kysymys siitä, miten koristella lasiovi käsillään nopeasti ja tehokkaasti. Tietenkään ei jokainen tyyli väri taakkaa kanna, mutta lasimaalaukset saattaa näyttää kallista.

  Voit mennä hankala polku ja aseta lasinen sisäputki, jotka itse tulevat lasimaalaukset ikkunasta. Mutta jos ovi on epäonnistunut juuri naarmuuntunut lasit, ne voidaan parannella ja siten luoda tietyn "chip". Haluan vain käyttää akryylimaalit!

  Tämä väritys myydään jokaisessa kaupassa käsitöitä, ja koko sarjaa, joka tulee opetusta. Tässä työssä he eivät toimittaa hässäkkä, ja edustaa ehdottomasti mitään kuvio - tärkeintä on käsillä valmis tulostaa.

  Kuvia sivustosta postroy-kadom.ru

  Kuvia sivustosta dveridoma.net

  Kun väritys, on joitakin tärkeitä vivahteita. Et voi jättää pinnan pystyasennossa ja aloita - viskoosi muste virtaa ja et edes jakaantumismalli. Irrota luukku sen saranat ja aseta se lattialle.

  Jotta polut, lasin alle takapuolella liitä painettu kuvio, ja sitten yksinkertaisesti johtaa kierros sen värit - riski tekee virheen vähenee merkittävästi.

  Miten sisustaa oven kädet, jos sinulla on muutama tähteet kaunista kangasta, josta aikoinaan, ei heitetä pois ja jätti voidaan tallentaa mezzanine? Tarjoamme tilkkutäkki tyylillä!

  Kuvia sivustosta dekodiz.ru

  Kuvia sivustosta www.prodecor.tv

  Sinulla on tyylikäs sisustuselementti, jos koristele pinta monenkirjavien kankaita tai yksi iso pala. Työskentely asian kuin taustakuva liittämällä vain täytyy tietää etukäteen, miten käyttäytyä materiaaliin. Siksi kostealla liinalla veteen, ja vasta sitten tehdä mittauksia. Savea käyttäen kaseiini ja liittämällä kerta tasoittaa pinnan, niin että se näytti siisti.

  Varoitti, että se ei ole paras vaihtoehto lapsiperheille ja eläimiä, koska ei ole mitään keinoa pestä liinalla ja poistaa - on myös ongelmallista.

  Tämä menetelmä salaaminen viat - helpoin.

  Mikä on tärkeää ottaa huomioon, kun teet sisäänkäynti kadulta? Lämpötila ja kosteus ilmassa. Maalit, tarroja, tapetit, kangas - se kaikki on seurata jatkuvasti ja haitalliset vaikutukset ympäristöön, mutta peili on lähellä naarmuja, naarmuja, karheutta ja näin tulee aina näyttää hyvältä. Lisäksi käytävällä on aina oltava peilipinta - ennen vapauttamista kaikki haluavat olla varmoja sen irresistibility.

  Kuvia sivustosta prosadik.com

  Kuvia sivustosta dveri-masters.ru

  Käytä jotakin seuraavista ideoita tai luoda omia, tee maailmasta kiinnostava ja värikkäämpi!

 • Leave a Comment

  − 1 = 3