Miten sisustaa takka uusi vuosi

Takka koristelu uudenvuoden

Tänään meidän julkaisu on omistettu koristelu takka uudenvuoden. Se on takkahuone, hyvin onnekas - koska tulisija on selvä ominaisuus juhla ja taikuutta. Lisäksi tiedät tarkalleen mitä saat Joulupukki! Se esittelee sinulle ihana takka koristelu ideoita uudenvuoden.

takkahuone muotoilu on useimmiten tehty perinteiseen kodikasta ja pehmeä lämpimät värit. Tämä ilmapiiri yksinkertaistaa joulukoristeet sisätilojen, koska se olisi ihanteellinen joulun taustalla. siten, miten voit koristella takka uudenvuoden?

1. Joulun kynttilät 2014 tulee olemaan hieno koristelu tulen uudenvuoden. Aromaattinen tai tavanomaisia, valettu tai perinteisiä, matala tai korkea, ja mahainen ja elegantti - ne antavat suunnitteluun olohuone miellyttävän romanttinen valaistus.

2. oksat tai misteli havupuiden mukavaa arinalla. Luonnollinen, tuore tai keinotekoisia, ne näyttävät hyvältä, sekä itsenäisesti täydentävät kaunis jouluvalot.

3. sukat lahjoja, aina nimet kirjailtu niitä Joulupukki tiedä, mihin lahja!

4. Joulukalenterit, idea jota olemme tarjonneet teille samannimisen julkaisun, tuli meille lännestä ja tulla täydellinen lisä lomatoiveesi. Päivittäin lähtölaskenta tärkein päivä luo juhlava tunnelma vuonna.

5. dekoratiivinen hahmoja ja pienetkin kauniita kohtauksia, esimerkiksi omistettu Jeesuksen syntymästä, on hyvä idea koristelu takka joulun ja uudenvuoden.

Takka koristelu uudenvuoden - valokuva

Olemme koonneet parhaan kuvia suosittuja bloggaajia ja sisustussuunnittelijat, epätavallisen koristeltu tulisijojen uudenvuoden. Upea pala inspiraation!

Mitä koristelu tulen uudenvuodenaattona pidit eniten?

Miten sisustaa takka

Olohuone - tämä on mukavin paikka talossa jokaisen perheen. Tämä on, jos perhe kerää talvi-iltoina ja vapaapäiviä. Takka olohuoneessa annetaan jaloin paikka, koska se ei ainoastaan ​​lämmittää kaikkia sen lämpöä, mutta myös koristella huoneeseen. Sisustettu tyylikkäästi takka tuo paljon positiivisia tunteita, kuten kotitalouksien ja vieraat.

Takka aina asetettu sopivimpaan asentoon niin, että se ei vain huoneen lämmitykseen, mutta myös maailmanlaajuista huomiota. Läsnäolo arinan huoneen jalostaa. Takan on aina ollut tärkeä osa sisustusta tarvitse koristele se kunnolla. Tämä pätee erityisesti loma.

Koristella takka ei ole vaikeaa. Ensin sinun on päätettävä, mitä koristella takka tulet. Voit ostaa tarvittavat leluja ja hopealanka uudenvuoden supermarket ja voit kaivella ruokakomero ja löytää paljon mielenkiintoisia asioita. voit tehdä koruja itse, jos haluat.

Kun luot uutta vuotta -efektin talon pitäisi olla tietoinen kaksi asiaa:

 1. Turvallisuus. Talvella vapaapäiviä, monet haluavat sisustaa talon seppeleitä ja kynttilöitä.
 2. Yhteensopivuus värejä. On tärkeää valita sopiva värit sisustus ja koko loman. Päävärit joulun pidetään valkoinen, vihreä, sininen, kulta, punainen, ja kaikki heidän sävyt.

Koristelu takka voi olla täysin erilainen. Tässä tapauksessa kaikki riippuu mielikuvitus ja kykysi. Tässä muutamia hyviä esimerkkejä uudenvuoden palo:

 • Sisustus takka on punainen ja valkoinen. Vähintään korut - enintään kauneutta. Kuvat kauniissa kehyksissä, käsintehtyjä lumihiutaleet, kynttilöitä, köynnöksiä - siinä kaikki mitä tarvitset luoda uudenvuoden tunnelman takan.
 • Kultainen-vihreä fantasia tinseliä, joulun leluja ja seppeleitä sopii uudenvuoden.

 • Takka koristelu vihreä ja kullan värejä ilman liiallista häikäisyä. Lovely seppele seinälle, sironta joulun leluja mantelpiece ja symboli uudenvuoden tuleen.

Muinaisista ajoista on tapahtunut, että Ystävänpäivä on täynnä herkkä vaaleanpunainen ja kirkkaan punainen sävyjä. Ja punainen ja pinkki symboloivat rakkautta. voit helposti luoda romanttisen tunnelman avulla sydämiä, palloja ja helmet tässä valossa ja lempeä lomakoti. Helmikuuhun 14 voidaan ostaa kaikki ominaisuudet loma myymälässä, mutta voit yrittää tehdä omia, laittamalla heidät luomiseen rakkautta ja lämpöä.

Koristele takka loma voi olla sekä punainen ja vaaleanpunainen väri, unohtamatta laimentaa sisätilojen vähemmän tarttuvia sävyt: valkoinen tai hopea.

Mitä koristelu voidaan tehdä käytettävissä olevia välineitä:

 • Seppeleet rosebuds, pionit ja liljat;
 • Garland sydämet;
 • Iso sydän ja nuolet tehty pahvista;

Ja jos aikaa veneen ei voi puhaltaa pari palloja ja paikka mantelpiece muutamia kynttilöitä. On hyödyllistä olla enkelipatsaat ja kyyhkyset.

Muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja:

 • Koristeellinen takka tyylikkäästi sisustettu sydämet rievulla, jotka ovat luonnonmukaisesti yhdistetään nallekarhuja ja tuoreita kukkia.

 • Applique hyllylle sulautuu täydellisesti elävä kukka pöydällä, ja tyyny pieniä sydämiä täydentää tyylikäs ja hillitty tyyli.
 • Maksimi vaaleanpunainen sävyjä, herkkä silmut ja sydämiä. Pääpaino - patsas muodossa pari rakastunut.

Juhlava tunnelma voidaan luoda jopa pääsiäisjuhlaa. Se on tässä kirkas päivä, palo on erityisen tärkeää, sillä koko perhe kerää tällä tulisija. Koruja on ihanteellinen loma Mantel. Se voidaan järjestää perinteisen pääsiäisen kakkuja ja kananmunia sekä teemalla seppeleitä.

 • Erittäin kaunis vaaleankeltainen sisustus takka on valmistettu käyttäen tuoreita kukkia ja korit munia.

 • Kynttilät, hopealanka, seppele paperi munat ovat täydellisessä sopusoinnussa keskenään. Yksi saa vaikutelman mukavuutta ja rauhaa.

Jouluna, kuten muillakin loma, kotitaloudet haluavat sisustaa kotisi. Takka talossa on ihanteellinen, minkä vuoksi on tarpeen koristella sen. Toimitukset voidaan laajentaa mantelpiece, ja voi ripustaa seinälle seppeleen tai kuvan. Tärkeimmät ominaisuudet talviloman - kynttilöitä, koriste sukat, nauhat ja seppeleitä. Se sopii täydellisesti sisälle pienen Joulun kynttilät ja nappuloita misteli.

Tässä on loistava esimerkki siitä, miten voit koristella oman takka jouluksi:

 • Takka sisustettu perinteinen punainen ja vihreä väri. Koriste kynttilöitä, sukat lahjoja huomattavan yhdistettynä useiden joulukuusi seisoo. Valtava kello koristeltu seppeleen tuoreita oksia, näyttää hyvin omaperäinen.

Häissä takka koristeltu peräti mikään muu loma. Tulisija - symboli uuden perheen, joten se on tuotava esiin tänä päivänä. Sillä koristeet sopivat suuret kynttilöitä, tuoreita kukkia, leveä nauhat, ja enemmän. Seinällä voit ripustaa kuvia morsiamen ja sulhasen, piirustus heitä kirkkaassa kehyksessä satiininauhoilla. Vaihtoehtoja on monia, tärkeintä ei päästä eroon kaikista voiton tyyliin.

Tässä on elävä esimerkki minimalistinen takka koristelu häät: todellinen kukkia ja valkoinen kynttilöitä, kevyesti ja kauniisti.

Koristella takka ei ole vain vapaapäiviä, se voidaan tehdä missä tahansa tilanteessa. Kevään tuloa, sisätilojen muutos, ja vain hyvällä tuulella voi tulla sysäyksen uuden koristelu tulisija. On niin monia tyylejä ja suuntauksia sisustus, niin usein takka tehdään vastaavasti sisätilojen huoneen.

Kevät - on aika paitsi rakkautta, mutta myös aika muutoksen ja uuden elämän kokonaisuutena. Siksi tällä kertaa, takka on koristeltu vastaavasti vuodenaika: herkkä kukkia ja yrttejä. Täällä voit kokeilla värit: soveltuu sekä pot-tyyppinen liljat ja orvokit tai kimppuja ruusuja ja pionit. Ja voit piirtää tai leikata applikaatio keväällä teema ja ripustaa ne kehyksessä yläpuolella takka.

Seuraavassa on muutamia ideoita inspiraatio keväällä, tai maaliskuussa 8:

 • Minimi koristeet muodossa herkkä kukkia ja sydän laulaa ilosta ja tunteella.
 • Omatekoinen tekstiili palloja ja kukkia ihanan muuttaa koristeellinen takka ja täytä talo hyvällä tuulella.

Erittäin tärkeä merenkulun teema tulisijan kesällä. Kaunis erilaisia ​​rihkamaa ja antiikkiesineiden: .. Säiliöt, laatikot, arkut, malli, vene, jne Sisustus valkoinen - sinisiä sävyjä yhdistettynä puusta näyttää orgaaninen ja kallista.

Täällä on kuvia, jotka nämä ajatukset yhdistetään:

 • Sininen ja valkoinen sävyt yhdistettynä stukkotöillä kaltainen kuoret.

 • Ainakin väri ja malli aluksen päähenkilönä.

erityisen kaunis luonnon materiaaleja syksyllä sisustus. Valinta on tässä suhteessa valtava: kuivatut oksat, lehdet ja marjat, kypsät hedelmät ja vihannekset, käpyjä, pähkinöitä, piikkejä. Perusteella takka voi toimia sisustus koostumuksen kaikista näistä asioista. Voit tehdä seppeleitä, köynnöksiä tai kukkakimppuja, joka voidaan sijoittaa seinälle, ja Mantel.

Valokuvat - ideoita inspiraatio:

 • Kypsää hedelmää, kimpun höyhenet ja puusta - avain harmoninen sisustus takan syksyllä.
 • Kivitakka täydentävät koristeet kuivattuja oksia ja paju koreja.

Grafiikka koristelu takka voi olla läsnä eri muodoissa: piirustus, maalaus, sovellus, hahmo. Tämä tyyli on ominaista selkeys linjat ja hillitty värit. Graafinen tyyli voit koristella takka avulla alkuperäisen maalauksen tai applikaatio.

Luo graafinen laatu sisustus on mahdollista avulla stukki. On myös syytä harkita, että sinun täytyy työskennellä kitti, maali, liima ja sisustuslaattoja, niin sinun täytyy varastoida etukäteen kaikki tarvittavat.

 • Tässä kuvassa orgaanisesti yhdistettynä grafiikkaa ja Skandinavian motiiveja. Tämä johtaa huomaamaton ja alkuperäinen sisustus.

Classic on loistava vaihtoehto sisustus päivittäin. Paitsi lomilla haluavat ympärilleen kauniita asioita. Klassinen tyyli merkitsee läsnäolo peilien, kuvia, valaistus. Perussääntö hillitty värejä ja suuria tai keskisuuria. Ihannetapauksessa yhdistettynä takka mustavalkoinen yksityiskohtia.

Classic koristaminen takka:

 • Yhdistelmä tumman ja vaaleita sävyjä, ainakin esineitä Mantel, herkkä kukkakimppu ja huomaamaton kuva - se on avain tyylikäs klassinen sisustus.
 • Huomaamaton taustakuva yhdessä ruukku kukkia ja stukkotuotteet luoda mielenkiintoinen ja samalla, klassinen kuva kotiin.

Maa tyyli on etuoikeus asuintalot. Jos sillä ei maassa voidaan aseistettu suuri takka, jossa voit istua illalla koko perheen kanssa. Maalaismainen sisustus on tunnusomaista karkea huonekalut valmistettu puusta, yhdistettynä jokapäiväisiä esineitä. Usein maalaismainen tyyli yhdistettynä metsästystä. Tämä vaihtoehto koruja miehet valitsevat useammin.

Tässä muutamia esimerkkejä takat, jossa maalaismainen sisustus yhdistettynä sekä Villa ja asuinympäristössä:

 • Puu takka, rauta kynttilänjalkoja kattoon, takorauta patsaat - nämä ovat vain joitakin yksityiskohtia, joita voidaan käyttää sen sisätilat.
 • Kuva maisemat yhdistettynä joki kiviä ja karkea muotoilu täydellisesti korosta rustiikkityyliin.

Jotkut harrastajat haluavat liittää takan tulisijojen status ei lauennut, vaan eräänlainen lukon. Laatia takan voi olla keskiaikainen linna omin käsin, käyttäen erityistä kiviseinä "Old Castle". Tämä materiaali on ominaista valtava valikoima muotoja ja värejä, joten jokainen voi valita vaihtoehdon.

Valokuvat - ideoita inspiraatio:

 • Massiivinen takka koristavat valkoiset pylväät ja alkuperäinen listat.

 • Fireside koriste kivi sointuu hienosti antiikin Bagatelles.

Haluttaessa koristella takka voi olla mitä tahansa, mikä hyvänsä se on, niin kauan kuin se miellytti teitä, ja kaikki, jotka olisivat katsomaan häntä.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten sisustaa takka joulun ja uudenvuoden

Takka sinänsä pidetään sisustusta. Todellinen tai keinotekoinen, rätinä puu ja kaunis vaikutuksia milloin tahansa vuoden luo tunteen mukavuutta ja lämpöä. Koristele takka uudenvuoden kätensä kytkeä tämän huonekalu taiteenlajin. Mutta käyttäen kynttilöitä tai koristeita, älä unohda turvallisuutta. Varsinkin jos edessä sinulle todellinen takka, tulella ja puun, tai käytät kynttilöitä koristella sitä. Näin koristella takka uudenvuoden ja joulun ihana iloa omasta ja lasten loman vieraita.

Ennen kuin valitset koristelu takka, sinun täytyy tulla ulos väriä ja ilmapiiristä haluat. Joillakin ihmiset, kirkkaat värit ovat hyvät, aiheuttaen lämpöä ja valoa, toisaalta - ylivoimaisesti. Siksi heti mitkä suunnittelu takkaan uudenvuoden haluat saada ja missä se tulee sijaitsemaan. Tässä on, miten uudenvuoden värit vaikuttavat mielialaan.

Niille, jotka haluavat hauska, valoisa ja juhlava tunnelma on jopa suunnittelee meluisa osapuoli, sinun pitäisi saada punavihreä spektrin. Jos nämä värit piirtää huoneeseen, saat voimakas halu hauskaa, intohimoa ja hyvällä tuulella. Joillekin punainen väri ja yhdistelmä hyvin tumman vihreä, punainen leluja ja valot herättää halu tehdä melua, juhlia kuitenkin rentouttavan loman makuuhuoneessa on väriyhdistelmä on parempi olla käyttämättä, koska se toimii liian jännittävä. Siksi punainen ja vihreä suunnittelu ja kirkas ja vastakkaisia ​​väriyhdistelmät ovat parasta käyttää takka olohuoneessa, ei makuuhuoneessa.

Monet ihmiset haluavat sisustaa takka, mitä hänen muodossa valkoisena. Todellakin, valkoinen väri näyttää hyvin juhlava sisustus, erityisesti yhdessä vuosikerta hahmoja, hopea oksat, aiheuttaen tunne jonkinlainen Aristokratia, puhtaus, arkuus ja hieman tasoitusta tunne lämpöä uunista. Tämä yhdistelmä mukavaa makuuhuoneessa tai huoneessa, jossa on paljon valkoista. Kuitenkin ne, jotka haluavat lisätä lämpöä tai tulipalon aviosuhde, älä käytä paljon valkoista suunnittelussa uudenvuoden tulta, koska se on, varsinkin yhdistettynä valkoinen leluja aiheuttaen vilu, varsinkin jos huone ei ole lämmennyt riittävästi. Kuitenkin, jos haluat tätä väriä, voit käyttää erilaisia ​​lisäosia lämpimässä sävyjä kuten kulta ja suklaa leluja.

Se tuli muotia ja yhdistelmä tumma tai edes mustaa takka koristeelliset kullanruskeita. Se luo tunteen jonkinlainen elitismi, itsehillintää, tai glamouria. Kuitenkin joskus väriyhdistelmä voidaan ehkäistä. Siksi on tarpeen oikein valita värit ja leluja hänen rekisteröitymisen musta tai tumma harmaa takka näytti juhlava. Tässä on, miten yhdistää eri värejä väristä riippuen takkaan, ja jotka voivat makujen loman.

Kyllä. On toivottavaa, että kaikki elementit Joulukoristeita ja kauneutta olivat identtisiä. Valkoinen puu - siten välys takka on myös samoja värejä. Jos puu on vihreä, köynnökset, oksat uuniin myös oltava samanvärisiä. Kuitenkin, se ei ole välttämätöntä yhdistää mustaa takka valkoinen oksat, koska se näyttää hyvin karkea.

Mukava ja siisti ulkonäkö minkään kotona, visuaalisesti laajentaa tilaa ja luo tunteen aristokratian talossa, tarkkuutta ja juhlavuutta. Riippuen sen tarkoituksesta, se on todellinen tai keinotekoinen, voit valita erilaisia ​​vaihtoehdot.

Vaihtoehto 1: Punainen-valkoinen paletti. Yksi suosituimmista yhdistelmät Euroopan sisustus. Tyypillisesti yläosa valkoinen takka laittaa suuria kynttilöitä, ripustaa punaiset saappaat Skandinavian malleja, ovat pallot ja joulun merkkejä, kuten joulupukki, lumiukko. Deer ja monet muut. Tämä takka näyttää sisätilojen erittäin siisti, mukava, yksinkertainen ja tyylikäs. On parasta sijoittaa sen lastenhuoneessa, jos lapset ovat riittävän suuria, ja se on turvallista, tai olohuoneessa. Kuitenkin joillakin alueilla tällainen yhdistelmä voi aiheuttaa tunne kylmää. Siksi Euroopan tulisija muotoilu on parempi käyttää ei-asuintiloja, tai jos unohdat valkoinen lumi, joka maamme ei ole edes kaikkia pilata joulun. Siksi, että tunne lämpöä on parasta käyttää muita yhdistelmiä, esimerkiksi lisätä kultainen valoja tai tehdä muita sisustuksen värit. Kuitenkin ne, jotka haluavat järjestää takka tällainen yhdistelmä on mahdollista tarjota alkuperäisen mallin. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa:

- useita suuria kynttilöitä, jos ne ovat puuta takkaan. Kynttilät tulisi olla valkoinen tai hieman kellertävä väri, eri korkeuksille ja aina paksu. Ne voidaan laittaa, ellei dvov sisällä takka;

- useita pyöreän säiliöt kukkia tai viinilaseja brandy, voi olla eri kokoisia ja kynttilän tabletti.

- festoon kultainen värisävy halutaan, ja luvut läpinäkyvän johtimen;

- Erilaisia ​​leluja punainen ja valkoinen;

- iso läpinäkyvä pallot tai pallot lunta ja joulun merkkejä;

- kiiltävä läpinäkymätön pallot punainen ja oranssi ja kulta erikokoisia.

Kynttilät, jos keskellä palo ei ole puuta, sinun täytyy sijoittaa vasempaan yläkulmaan. Garland ulottuvat pitkin seiniä takka, mutta eivät tartu. Vuonna oikeassa yläkulmassa ja lähellä pohjaa sijoittaa joulun merkkejä, ja pallot punainen ja läpinäkyvä hajallaan pinnalla takka. Tämä muotoilu on mukava lapsille ja aikuisille, ja myös muistuttavat huoleton lapsuus ja huokosia, vaikka olisi voinut pelata tai vain katsomaan tulta, vaikka se ei ole todellinen.

Jos sinulla on kynttilöitä takka, sitten kaikki lelut sitten päälle.

Vaihtoehto 2. "vintage kulta." Tämä muotoilu ei vain kuin makealle, mutta myös kaikille niille, jotka välittävät lämpimät sävyt ja haluaa saada mielenkiintoinen suunnittelu hänen huoneeseensa ja takka. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa:

- kulta, ruskea ja oranssi Joulukuusen pallot erikokoisia;

- valkoinen oksa seppele tai joulukuusen koristeluun;

- pyöreä maljakoita tai lasit konjakkia;

- kuparia, ruskea tai punertava metallinen lähtee kukat;

- monivärinen, punainen tai kultainen seppele läpinäkyvälle kapellimestari;

- laatikot, lahjat ja valkoiset numerot.

Seppeleen pyöreä tehdä lineaarinen, on sijoitettu yläosaan takka. On välttämätöntä lisätä pieniä ja keskisuuria pallot ja garland kultainen värisävy, sekä järjestää keinotekoinen lehtiä koristeluun kimppuja. Kiinnitä seinään kukkaseppele aloittaa jatkokäsittelyyn. Kun lasit ja maljakot täytyy laittaa pieniä kynttilöitä-tabletteja ja sijaitsee vasemmassa yläkulmassa. Sitten toisessa asennossa leluja. Useat maljakoita kynttilät sijoitetaan lattialle tai lähelle lelu. Sen jälkeen, sinulla on kaunis muotoilu uudenvuoden loma, jota vastaan ​​voit tehdä upeita valokuvia.

Hänen kanssaan hyvin sekoitettu niin seppeleet vihreä ja hopea ja valkoinen. Mutta todellinen juhla kuva voidaan luoda kultaisen sateet ja oksia. Yhdessä lämpimät sävyt takka luo kodikasta ja hieno tunnelma talossa. Mutta miten se piirtää kiiltävät kultaista oksat ja joulukoristeita.

- Joulu kultainen seppele lukitsematon;

- 2-värinen köynnöksiä: kulta ja violetti tai sininen väri on läpinäkyvä johto;

- pallot eri kokoisia ja muotoisia Crimson, oranssi ja violetti eri sävyjä ja kuvioita.

Kulta haarojen sitoa palloja ja aseta koristeltu seppeleitä. Kiinnitä lopuksi yli takka tai yläreunassa. Tämän jälkeen käytetään erilaisia ​​muita koristeita puusta, lukuja, oksat tai jopa fancy puinen tähdet, koristeet ja jopa piparkakut. Tämä takka näyttää hyvin epätavallinen, kirkas, ylellinen, ja luoda kaunis juhlava ilmapiiri kodissasi. Lisäksi se vetoaa kaikkiin, jotka haluavat lämpöä ja mukavuutta, ja vastakkaisia ​​yhdistelmä violetti ja karmiininpunainen palloja kultainen tausta edistää tätä mielialaa.

Tällainen takka voidaan koristaa ja erilaisia ​​hedelmiä. Niitä voi ostaa mistä tahansa tallentaa sisustuskoristeillaan eri kukkia. Marjat, luumut, omenat ja päärynät, karamellisoitua varsinkin, tekevät sisustus on erittäin juhlava ja viihtyisä ja epätavallinen. Siksi tämä muotoilu mahdollistaa erilaisia ​​kokeiluja ja lisäyksiä. Ainoa värit tarkasti täällä ei saa käyttää - valkoinen ja hopea, koska ne erottuvat yleisestä ensemble.

Hänen kanssaan mennä hyvin tummanvihreä oksat, etenkin kevyesti jauhettu lunta, eri sävyjä neon ja kirkkaita leluja.

Erittäin kauniisti tämä takka yhdistyy tummanvihreisiin seppeleihin, joiden silmät erikokoiset ja sävyttivät kiiltävät pallot. Jos jää vielä syksyyn jo jouluna, voit lisätä siihen pienen hedelmän aksentin. Tätä varten sinun on otettava keinotekoiset omenat, luumut, persikat ja muut hedelmät koristamaan puut ja kukkakimput ja asentamaan ne seppeleeseen. Muutama antiikin tai tehty antiikin todellisia tai keinotekoisia kerosiinilamppuja tai vain kynttilöitä koristeessa takorautavalaisin lisää lämpöä ja vintage tämän sisätilaan.

Tämä takka näyttää salaperäiseltä ja kauniilta, jos sitä täydennetään kultaisella tai punaisella seppeleellä.

Tietenkin voit valita minkä tahansa muotoilun Internetissä. Tärkeintä on yhdistää värit oikein ja käyttää mitä haluat, niin että uudenvuodenaattona tai jouluna oleva takka on täynnä kodikkuutta, valoa ja lämpöä.

Leave a Comment

12 − = 9