Miten tuhota torakat asunnossa ikuisesti

Torakat - miten päästä eroon niistä asunnossa ikuisesti. Torjua tehokkaasti torakoita

Elää baleen tuholaisia ​​kukaan ei tykkää, mutta punainen jälkikasvu ei kiirehtinyt jättää asunnon jos et ota radikaaleja toimenpiteitä. Jos oli torakoita - miten päästä eroon niistä, syy ulkonäkö? Ennen käynnistystä Lue taistelu, jonka vuoksi talosi on täynnä hyönteisiä. Yrittää ratkaista mahdolliset ongelmat, niin olet valmis vapauttamaan kotiin indeksoinnin pieniä vihollisia.

Miten saada torakat päässä asunnosta

Muutamia vinkkejä syntymisen estämiseksi hyönteiset:

 1. Älä säilytä ruokaa paikkoihin.
 2. Hyönteiset rakkaus kosteutta ja eronnut tällaisissa olosuhteissa, joten älä laiska pyyhkiä alla olevaan tilaan keittiön tiskialtaan, kylpyhuoneessa.
 3. Määräajoin ulos leipälaatikossa ja kaapit estää ulkonäkö murusia, jotka ovat niin ihastunut tuholaisia.
 4. Yritä paikata kaikki halkeamia, koska hyönteiset infest paitsi likaa, mutta ryömiä niiden naapureita tuuletusaukkojen läpi ja halkeamia lattiaan.

Jos kutsumattomat vieraat vielä siellä, sivuuttaa temppuja, sinun täytyy käsitellä, miten päästä eroon torakat asunnossa. On olemassa useita erilaisia ​​keinoja valvoa hyönteiset:

 • suosittuja menetelmiä yksinkertaisia ​​improvisoitua reagenssien ja tuotteiden;
 • Kemiallinen ansat, geelit, jauheet, Velcro;
 • dezinsektorskie yritys.

Professional tuhoaminen torakat asunnossa

Helpoin, mutta ei budjetti tapa päästä eroon tuholaisten - käyttävät palveluja dezinsektorskih yritykset. Talosi lähtee asiantuntijatiimi, myös terveys- lääkäri. Komento määrittää koko huoneen aste hyönteisten populaatioiden, valitsee optimaalisen mikrokapselikoostumusta tai konsentraattina ja menetelmä tuhoa. Usein yritys tarjoaa takaa koko ajan jonka voit tilata ilmaisen muistaa tarvittaessa. Helppous torakat avulla yritykset voivat olla 3 eri tavalla:

 1. Kylmä sumu (lääkeaineen kanssa).
 2. Kuuma sumu (samalla tavoin).
 3. Asettamalla este (ei zapolzut tuhoeläinten naapureita).

Moderni kemianteollisuuden auttaa pääsemään eroon baleen "vieraita". Tarpeeksi 1-2 sovelluksia hyönteisiä täysin kadonnut. Voit poimia tehokas lääke torakat tahansa sopivassa muodossa release:

 • Aerosoli. Niitä on käytettävä suoraan alalla tuholaisten sijoiltaan. Suosittuja merkkejä - Raptor, Reid, Combat, pöly, diklorvossin.
 • Ansoja. Pienet laatikot on kiinnitettävä tai sijoittaa kaikille mahdollisille elinympäristöihin torakoita. Tunnetuin brändi - Globaali, Clean House, Raptor, Combat.
 • Geelejä. Huumeet on erityinen haju, houkutteleva barbin. Eroon torakoita myrkytys tapahtuu johtuu yksittäisten eläinten ja myöhemmin koko väestölle. Geeli osoittautuu tehokkaaksi kuukaudessa. Suosittu valmistajat - Ehdoton, Brownie, Dohloks, Adamant, kyljykset, Eurogarden.
 • Kyniä tai jauheet. Taloudellinen versio, josta haluat aloittaa, kun et tiedä mitä myrkkyä torakoita. Sen pitäisi olla varovainen näitä varoja, jos on lemmikki. Suosittu kemikaalit hyönteisten - Masha, Clean House, Titanic, Brownie.
 • Tiivisteet. Myydään jauheena ja jo laimennettuja nesteitä pankissa. Suihkutetaan kaikissa erilliset alueet sekä mahdollisista elinympäristön torakoita. Tunnettuja tuotemerkkejä - Ekstermin, Doublet, Agra, Solfisan.

Folk korjaustoimenpiteitä torakoita asunnossa

Punainen asunnon asukkaat eivät siedä kylmää, joten voit freezeout niitä pitkään avata ikkunat ja ovet. Tämä menetelmä ei sovellu, jos tietoliikennejärjestelmien ja laitteiden ei ole tarpeeksi eristys. Mitä he pelkäävät torakat lisäksi kylmää? Eri syövyttäviä aineita ja happoja voi olla hyönteisiä vaikutus tuholaisia. Mies ei huomannut sitä, mutta houkutella hyönteisiä ja kukkimista tulla tuhoisa.

Vuosien mittaan huono rinnakkaiselo ihmiset ovat huomanneet positiivisia vaikutuksia boorihapon vähentää hyönteisten populaatioiden talossa. Jos yksinkertainen - tuholaisten tapahtuu välitön myrkytys, tarttuu kontakti perheen ympärillä pesässä. Hyönteiset nyt vahva kutina, josta ne ovat kuolemassa - joten toimi luonnollista myrkkyä torakoita. Boorihappo ei ole vaikutusta terveyteen kotitalouden ja eläimiä, mutta poistamalla tuholaisten nopeasti.

Tällä boorihappo on haitta - se häviää nopeasti, joten sinun täytyy suorittaa käsittely tuholaisia ​​säännöllisesti. Voit käyttää enemmän ovela kotiin menetelmällä:

 1. Keitetty muna ja peruna.
 2. Hienoksi jauhaa ainekset tehosekoittimessa.
 3. Lisää öljyllä ja boorihappoa.
 4. Luo pieniä palloja, kuivaa ne.
 5. Hajottamaan pelletit ympäri keittiön.

On mahdollista sekoittaa sokeria, jauhoja ja boorihapon testiolosuhteissa, sitten ansa kuivataan ja hajotetaan. Miten käsitellä torakoita käyttäen booraksi? Natriumsuolat boorihapon voi olla ansa tuholaisia, lisäämällä 200 g ainetta jauhettu sokeri, vaniljasokeri ja tärkkelys. Seos laimennettiin vedellä ja syötti on muodostettu.

Torjunnan torakoita käyttämällä huonekasveja

Kukkia ja lehtiä tihkua erikoinen, epämiellyttävä haju hyönteisille. Hyvä lääke torakoita - pienet nippuina, ripustaa kehä keittiön vieressä ilmanvaihtoa ja laittaa niissä paikoissa, joissa tuholaiset voivat ryömiä. Kukkia, epämiellyttävää baleen hyönteiset:

 • sitruunamelissa;
 • seljanmarjoista;
 • eukalyptus;
 • rosmariini;
 • minttu;
 • kamomilla (käytetään murskattua muodossa myrkky-jauhe).

Video: miten tappaa torakat asunnossa ikuisesti

Hyönteiset kasvatetaan yhtäkkiä ja hirveän ärtynyt kotitalouksista. Joka ei ole pyytänyt, mitä tuomaan torakoita, vastaus oli yksinkertainen - auttaa yritystä. Teollinen ansat perustimme vääriin paikkoihin - hyönteiset jatkoi edelleen esiintyä ja pahaa. Välittömästi auttoi haaste asiantuntijat - jos ei käsittelyn jälkeen tilat ja laitteistot tuholaisten esteitä.

Hyönteisiä ryömi meille lentäen häikäilemättömät naapureita. Asennuksen jälkeen verkkoon ongelma jatkuu. Päätimme yhdistää tehtaan työkalut: loukut asetettiin, jäi kaikki sakkoa soveltamalla lietteen. Muutamaa päivää myöhemmin aloimme havaita tuholaiset kuolleena pesuallas ja liesi. Täydellinen vapautuksen torakat tulevat noin kuukauden.

I - kannattaja luonnonvaroja, joten käytä varoja jauhettu kamomilla. Miten hävittää torakoita nopeammin? Käsittelin wc, sauna, keittiö. Do torakat kehittänyt immuniteettia, koska vain kuusi kuukautta he alkoivat ryömiä uudelleen. Kotitekoinen syötävät pelletti boorihapon ja auttoi paremmin, mutta päätin vakuuttaa ja ajoittain toista asetusta syöttejä. Teollisuuden käyttöön vain kynän - jäi niitä sivuuttamaan ympäri taloa.

Miten voin tappaa torakat asunnossa ikuisesti?

Tehokas tapa tappaa torakat asunnossa ikuisesti, et tiedä kaikkea. Näitä ikäviä hyönteisiä ovat vaatimattomia ja elinolosuhteet, se on tarpeeksi vettä ja hyvin vähän ruokaa tuntea suurta. Siksi Torakat asunnossa - ei ole helppo tehtävä. Jotta voidaan tuhota torakoita ikuisesti, sinun täytyy työskennellä kovasti. Mutta on monia tapoja tappaa torakoita.

Boorihappo - yleisin ja tehokkain tapa tappaa torakoita kotona. Näistä voimakas myrkky. Sen vaikutus perustuu siihen, että tunkeutuvat suolen tuholaisen, boorihappo vaikuttaa hänen hermostoon, häiritsevät työnsä. Tämän seurauksena torakka lamauttaa ja tukahduttaa sen.

2-3 mg boorihappoa ovat tappava annos haitallisten hyönteisten, ja pienemmät annokset aiheuttavat torakka epämiellyttävää kutinaa.

Boorihappo toteutetaan tehokkaasti rooliaan tappamisen torakat, sinun täytyy saada heidät syömään sitä. Kun itse, se ei ole niiden etua, koska sillä ei ole makua tai hajua. Siksi päästä eroon torakoita, boorihappo sekoittaa ruoan kanssa, jolloin, syötti niiden tuhoamista. Se on parasta antaa etusija boorihappo jauheena. Valmista houkutteleva syötti voit käyttää munankeltuainen ja jauhot. Meidän täytyy sekoittaa näitä ainesosia boorihapon muodostamaan palloja ja anna niiden kuivua. Sitten hajottaakseen heidät lempipaikat torakoita.

Myös voi taata tehokkuus seuraavan menetelmän käytön boorihappoa vain ripottele jauhe paikoissa, joissa hyönteiset ovat useimmiten, katkaisemalla niiden pääsy veteen. Vaikka hyönteisten yksinkertaisesti siirtää jauhe, myrkyllisiä partikkelit jäävät hänen jalat. Kun torakka alkaa puhdistaa jaloillaan, boorihapon hiukkaset putoavat hänen ruoansulatuskanavan. Muuten, myrkky vaikutus ei ole hetkellinen, joten tuholainen voi tuoda itse torakka myrkkyä turvaa jossa boorihappoa hiukkaset jäävät näin ollen muita hyönteisiä. Ja alkaa massa sukupuuttoon torakoita.

Boorihappo ei myrkyllisiä ihmisille ja eläimille, joten se on täysin turvallista käyttää. Tämä on tärkeää, kun on lapsia ja lemmikkieläimiä asunnossa.

Miten päästä eroon torakat kotona (video)

Borax - on myös hyvä tappaja torakoita. Se on johdannainen natriumsuolan muodostettu boorihapon. Sen etuina ovat hengenvaarassa hyönteisiä ja on aivan vaaraton matkustajat asunnosta.

Booraksia käytetään tehokkaasti samanlainen käyttö boorihapon. Kuitenkin sen pohjalta laadittu syötti muita reseptejä. Se on sekoitettu veteen, tärkkelyksen ja vaniljasokeri, joka antaa vieheen voimakas haju houkutteleva. Tämä seos hajotetaan suosikki suosimissa paikoissa torakat: lähellä jalkalistat, alle keittiön tiskialtaan, kylpyhuone ja kylpyhuone.

Voit myös vain ottaa booraksi jauhe ja ripottele sen pinnalla altaan alta ja kylpyhuoneissa, ja hyönteiset kerää hiukkasia booraksia. Siten ne lisäävät tulehdusriskiä useimpien tuholaisten leviäminen myrkkyä niiden pesä.

Boraaksin ja boorihapon vaikutuksen tehokkuus kasvaa kasvavan. Jotta torakka voidaan tehokkaasti tuhota kotona, sinun on odotettava noin neljän viikon odotettua tulosta.

Tämä on erityinen jauhe, joka saadaan kamomillan kuorelluista tuoreista kukoista. Se soveltuu hyvin myös torakoiden luotettavaan hävittämiseen omalla kädelläsi. Tämä jauhe on myrkyllistä torakoille, mutta se on täysin vaaratonta asuntojen vuokralaisille ja heidän lemmikkinsä. Koska Piretrum on ajanut luonnettaan, on tullut suosittu folk korjaustoimenpiteitä torakoita vastaan.

Sitä tulisi käyttää vastaamaan boorihapon ja boraksin käyttöä: se on mahdollista valmistaa elintarvikepohjaisia ​​syöttöjä sen mukaan tai jakaa jauhe sellaisissa paikoissa, joissa torakat usein vierailevat.

Joku vain soveltaa tapetta. Tarkoittaa torakoiden suoran tappamisen käyttämistä sneakerillä. Tämä menetelmä toteutuu myös. Mutta se on tehotonta, koska hyönteiset ovat hyvin taipuisia ja samalla sitkeitä. On välttämätöntä liukata se niin kovaa, että se on litistetty ja likaantunut pinnalle. On parasta toimia järkevästi täällä. Kun torakka on löystynyt, se kestää useita sekuntia toipumaan. Tänä aikana voit ripotella sen boorihappoja tai booraksia. Tämä torakka kuolee jonkin ajan kuluttua, mutta ehkä sillä on aikaa tuoda tuholaisten pesään myrkkyjä.

Riittävä ehto on huoneen lämpötilan alentaminen -10 ° C: seen

Tämä menetelmä sopii myös niille, jotka haluavat ratkaista ongelman, kuinka nopeasti etsahtaa torakoita asunnosta.

Riittävä ehto on huoneen lämpötilan alentaminen -10 ° C: een. Tämän saavuttamiseksi on suositeltavaa kytkeä lämmitys pois päältä tai kääriä paristot lämpöeristyksellä ja avata kaikki ikkunat ja ovet leveästi lisäämällä huurreilman kierrosta kadulta. Kotitalouden jäsenten on parempi mennä jonnekin käymään 1-2 päivää. Ja torakoista ei ole mitään jäljellä.

Kylmän kielteinen vaikutus selittyy sillä, että torakoita ovat kylmäveriset hyönteiset ja jäähdytyksen olosuhteissa heikentyvät. Joten jo + 7 ° C: ssa nämä ärsyttävät hyönteiset lopettavat kasvatuksen.

Tämän menetelmän suurin etu on nopea toiminta. Ne heikot hyönteiset, jotka eivät kuole, lähtevät nopeasti kylmästä huoneistosta ja eivät enää palaa siihen.

Selvä vika on epävarmuus lämmön- ja vesijohtoputkista, joten siksi niitä on suojattava lämpöeristetyillä materiaaleilla. Tähän kuuluu se, että tätä menetelmää voidaan suorittaa vain vaikeissa talvilämpötiloissa. Talvi, samanlainen kuin kevät, ei enää sovi.

Ammoniakki on suosittu. Vaikka hän ei voi selviytyä torakoiden tuhoutumisesta talossa, hän auttaa heitä vetäytymään. Torakoiden suojaamiseksi sinun on lisättävä pieni määrä ammoniakkia veteen lattian, ikkunoiden ja seinien pesuun. Jopa ammoniakin heikko tuoksu heittää heidät lennolle, ja he alkavat etsiä turvallisempaa asuinpaikkaa. Tämä menetelmä toimii samalla tavoin, koska torakoilla on hyvin kehittynyt tuoksu.

Käytä ja itse valmistettuja ansoja. Niiden suurin etu on taloudessa. Mutta ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin teollisuusloukut, vaikka ne toimivat hyvin.

Kotitekoisen ansaan tekemiseksi voit ottaa pahvipakkauksen, pitää sen pinnalla jotain varsin tahmeaa - kaksipuolista teippiä tai kanavaliinoa. Laita pisara hunajaa ansan keskelle niin, että se houkuttelee tuholaisia. Useimmat torakat ja muut hyönteiset, jotka houkuttelevat hunajaa, jäävät loukkuun ja kuolevat sitä ilman ruokaa. Voit myös käyttää 500 g: n kantta. Kaula on päällystettävä kasviöljyllä ja lisää syötti (hieman olutta) pohjaan ja jätä se yöksi. Pankin aamu on täynnä haitallisia hyönteisiä, jotka on tuhottava.

Kerosiini, denaturoitu ja tärpätti ovat "raskasta tykistöä", jota käytetään sodassa torakoissa. Heidän tuoksunsa torjuu paremmin tuholaisia ​​kuin ammoniakkia. Kuitenkin tässä asunnossa vuokralaisten on myös kärsittävä muutaman päivän vahva jatkuva haju. Tämä vivahde kestää, jos nykyinen taistelukenttä on jo avautunut. Jotta etu olisi vuokralaisten puolella, on välttämätöntä soveltaa mitä tahansa voimakkaita keinoja jalkalistalle, huonekalujen reunoille ja kylpyhuoneiden laitteille. Tässä tapauksessa torakat lähtevät taistelukentältä, kuten viimeisimmät pelkurit.

Geraniumilla on myös vahva haju. Mutta onko mahdollista, että geraniat tuhosivat torakat? Ei tietenkään se tuhoa hyönteisiä. Mutta se pelottaa heitä varmasti. Lisäksi geranium on läpäisemätön este ikkunasta, joka tunkeutuu kutsuviin ja haitallisiin vieraisiin.

Kotivälineet torakoihin (video)

Markkinoilla on paljon hyviä työkaluja tuhoavien hyönteisten tuhoamiseen. Niiden merkittävät edut ovat se, että ne auttavat tappamaan tehokkaasti torakoita ja niitä voidaan käyttää itsenäisesti. Mutta suurin haitta on kemiallinen epävarmuus muille. Kuitenkin yhä enemmän varoja kehitetään, jotka ovat turvallisia ihmisille, mutta ovat tappavia haitallisia torakoita.

Geelien käyttö auttaa tehokkaiden torakoiden tuhoamisessa. Geelien tärkeät edut ovat niiden helppokäyttöisyys, taloudet ja täydellinen turvallisuus ihmisille. Sen vuoksi gelien levittämisen aikana ei tarvitse lähteä talosta. Voit jatkaa normaalin elämän elämää, kun taas geeli mahtaa torakoita. Geeli tulisi levittää pinnalle, jossa hyönteisiä esiintyy useimmiten. Tällöin aine ei jätä rasvaista jäännöstä, joten levitetty valmistetta voidaan helposti pestä pois puhdistuksen aikana. Geeleillä on joitakin haittapuolia - tämä on hetkellisen vaikutuksen puute. Jotta pysyvästi pääset eroon kaikista torakoista geelin avulla, tarvitset jonkin aikaa odottaa tehokasta tulosta. Yleensä se tulee 1-2 viikkoa. Hevoset vaikuttavat geeliin, jos he syövät sen. He voivat myös kuljettaa myrkkyä pesänsä läpi lisäämällä lääkkeen tehokkuutta.

Suosituimmat geelit torakoita vastaan:

 1. "Storm" - sisältää 2 hyönteismyrkkyä koostumuksessaan, minkä vuoksi se torjuu tehokkaasti epämiellyttävien torakoiden kanssa;
 2. "Fas" on edellisen geelin analogi, jolla on samanlainen koostumus;
 3. "Domovoi" on tunnetusti tunnettu venäläisen huume;
 4. "Globaali" on saksalaisen tuotemerkin geeli. Hyvin suosittu ja tehokas remedy, koska hyönteisiä käytetään usein sitä vastaan, vastustuskykyä kehitetään.

Eri aerosolit torakoita vastaan ​​alkavat siirtyä johtavista asennoistaan, antaen kulun geeleille. Mutta tehokkuuden kannalta etu on heidän puolellaan. Niillä on suuri vaikutus ja auttavat tappamaan haitallisia hyönteisiä hyvin nopeasti (tavallisesti 1 päivä). Nopeus johtuu siitä, että heti kun torakka hengittää ilmaa sisältäviä aerosoleja, se alkaa kuolla. Loppujen lopuksi haitalliset aineet nopeasti infektoivat verta ja vaikuttavat hermostoon. Aerosolien käytön pääasiallinen haitta on kotitalouden myrkytysriski. Mutta tämä on mahdollista vain, jos ohjeita ei noudateta. Toinen 1 miinus aerosoleista on niiden korkea kustannus.

Aerosolien käyttöä torakoihin koskevat säännöt:

 1. Kun tilat käsitellään aerosolilla, sinun on vapautettava tilaa ihmisiltä ja lemmikkeiltä.
 2. On käytettävä puuvilla-sideharsoa, on suositeltavaa käyttää pitkähihaisia ​​vaatteita ja käyttää käsineitä. Tämä auttaa välttämään allergisia reaktioita.
 3. On tarpeen sulkea huone, sulkemalla ikkunat ja ovet.
 4. Suihkuta aerosoli huolellisesti alueilla, joissa torakat piilevät.
 5. Hoidon jälkeen kestää 3-4 tuntia.
 6. Tällöin huone on hyvin tuulettava ja pintojen on pestävä perusteellisesti.

Eri aerosolit torakoita vastaan ​​alkavat siirtyä johtavista asennoistaan, antaen kulun geeleille

Yleisimmät aerosolit tuholaistorjunnassa:

 • «Gett»;
 • "Raptor";
 • "Sinuzan" on tiukasti ammattimainen valmiste, jota on käytettävä erittäin huolellisesti.

Pölyn ja liidun käyttö torakoiden torjunnassa on menneisyyden asia, joten ne ovat heikompia tehokkuuden suhteen muille valmistuksille haitallisten hyönteisten torjumiseksi.

Ainoa etu on halpa. Heillä on kuitenkin useita puutteita:

 • tällaisia ​​lääkkeitä ei voida levittää pystysuoralle pinnalle;
 • ne ovat tehottomia iskujen voimakkaan hyökkäyksen alla;
 • niiden käyttö voi aiheuttaa haittaa ihmisten terveydelle, erityisesti lapsille (siksi on parasta käyttää niitä huoneissa, jotka ovat jonkin aikaa jääneet ilman vuokralaisia).

Yleisimmät kranaatit ja pölyt torakoita vastaan ​​osoittautuivat tehokkaiksi ajoissa:

 1. "Mashenka" on värikynää, joka oli hyvin suosittu Neuvostoliiton aikoina. Nykyään se on täydellisempi koostumus, joka on lisännyt tehokkuuttaan.
 2. "Puhdas talo" on erittäin luotettava työkalu.

Käyttämällä edellä mainittuja menetelmiä ja keinoja torakoiden tuhoamiseksi voit päästä eroon ärsyttävistä hyönteisistä mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Huomio, vain TÄNÄÄN!

Arvostelut ja kommentit

Kuinka paljon asumme asunnossa, 15 vuotta luultavasti, meillä ei ole koskaan ollut torakoita. Ja äskettäin naapurit tulvivat meitä ja he ilmestyivät. On selvää, että aukot ilmestyivät jonnekin ja he luusivat. Yritin paljon rahaa, mutta tehokkain ja jatkuva oli "Piretrum" -jauhe. Korjaus on täysin turvallinen, minulle se oli tärkeää, koska kotona on eläimiä ja lapsia.

Ajattelin, että nyt jotkut torakat olivat poissa, mutta ei. Äskettäin tämä intohimo tuli meidän asuntoon. Minua auttoi Dohloks-geeli. Se on toisaalta kätevä, koska on ruisku ja sitä voidaan käyttää käsittämättä käsiä, mutta toisaalta sitä on käytettävä levytyynyille, kaappeille ja siksi se saa kaiken likaisen, sitä on vaikea pestä. Tästä tilanteesta, liimattu molaarinen nauha ja sitten sen kuljettaa geeli, kun torakoita oli poissa, juuri poistanut Scotch ja se on se.

Minulla oli paljon torakoita muutama vuosi sitten, aina kun menin keittiöön nähden heitä. Oli sekä pieniä että suuria, kamppailivat heidän kanssaan täysin eri tavoin. Käytin sekä myrkkyä että suihkeita, mutta se ei auttanut. Sitten huomasin, että loiset ovat paljon pienempiä, he sanovat, että niitä ei löydy, missä on paljon laitteita, mutta meillä on paljon, ja on olemassa kaksi muuta reitittintä.

Miten tuhota torakoita huoneistossa kerran ja lopullisesti

Torakoita - sana, että jokaisella on pelko ja inho. Tietenkin, joka haluaa jakaa hänen kotiin epämiellyttäviä naapureita? Tästä syystä Torakat asunnossa on tullut kiireellinen ongelma, jonka monet asukkaat. Kun ihmiset huomaavat huoneissaan näiden loisten, alkaa tuskallinen etsintä tehokas hyttyskarkotetta. On olemassa monia eri lääkkeitä, joita voidaan käyttää kotona.

Valmistaudu päästä eroon torakoita

Ei ole olemassa ihmisiä, jotka ovat reagoineet myönteisesti siihen, että heidän talon tai huoneiston saastuneella loisia. Suurin vaara tässä naapurustossa on, että torakat pystyvät niiden ohuet jalat kantavat vakavia infektioita. Lisäksi he voivat syödä lemmikkieläimiä tai pieniä lapsia, jotka johtavat syömishäiriöihin. Ennen kuin aloittaa prosessin karkottaa loisia, on tarpeen järjestää useita valmistelevia toimenpiteitä. Ennen baiting sinun pitäisi:

 • Kääritty tiukka paketti ja tyhjentää pöydän koko aterian.
 • Puhdista huoneeseen, varmista, että ei ollut olemassa mitään ruokaa murusia.
 • Kuivaa pesuallas, pöytä ja astiat pesun jälkeen.
 • Korjataan kaikki halkeamia, joiden kautta torakoita voi ajaa naapureilta.
 • Ilmausreikään ripustaa hienojakoista.

Tähän mennessä on valtava määrä rahaa tappaa torakat asunnossa. Ihmiset yrittävät löytää tehokkain lääke, joka nopeasti ja pidemmän aikaa säästää naapureilta. Muista, tehokkuus keinot riippuu useista tekijöistä: määrä torakat, infektion kesto, taajuus baiting ja paljon muuta.

Boorihappo ja Folk reseptejä

Tehokkuuden suosittu menetelmiä karkottamista torakat vahvisti kokemusta aiempien sukupolvien. Monet ihmiset ovat jo pitkään nähneet, että boorihappo - todellinen helvetti näitä baleen naapureita. Kun kehossa hyönteisiä, se imeytyy nopeasti verenkiertoon ja aiheuttaa akuutin keskushermoston häiriöitä. Ajan loinen näyttää halvaus, ja hän kuoli pian tukehtumisen. Tappaa torakka tarpeeksi 2-3 mg boorihappoa. Keskimääräinen pussi, joka sisälsi 10 grammaa rahaa, riittää tuhoamaan koko laumaa.

Boorihappo - tukeva ja todistettu työkalu Torakkamyrkky ja muut hyönteiset, kuten muurahaiset ja muut.

Vaikka tällaiset alhaiset arvioidut kustannukset todella boorihappoa vaatii paljon enemmän. Se, että suurin osa varoista hukkaan: ei sitä, että torakat kohdata kaikki kirjanmerkit. Paikka boorihappo on tarpeen, jos loiset elävät joko välttämättä ajaa. Muista ripottele sitä hyvin kosteissa paikoissa: noin lavuaarit, altaita ja wc, risteyksessä seinät ja lattiat, akun lähelle. Mitä enemmän käytät boorihappo, sitä suurempi todennäköisyys päästä eroon torakoita.

Ensimmäiset tulokset tuhoaminen boorihapon torakka arvostat 7-10 päivässä. Tänä aikana loiset kuolevat, kun taas toiset - perebegut sopivampi elinoloja.

On huomattava, että julkisten varojen käyttöä ei voi tuottaa mitään tulosta, jos pilaantuminen on liian voimakas. Tällaisissa tapauksissa, et voi tehdä ilman apua erityisiä apuvälineitä tai palvelun puhelun. On monia tehokkaita tapoja hallita torakoita, suosituimmat reseptit ovat:

 • Keitetään perunat niiden nahat ovat keskikokoisia, ja puhdista se iholta. Lisäksi on tarpeen keittää muna. Kaksi näistä aineosaa, joka tarvitaan jauhaa hienoksi sose, minkä jälkeen seokseen lisättiin 1 rkl boorihappo. Puuroa tehdä pieniä palloja ja pani ne lattialle.
 • Take 4-5 pakettia boorihapon ja sekoita ne yhteen munankeltuainen. Saatua seosta sekoitetaan, kunnes muodostuu homogeeninen massa, soveltaa sitä nivelten lattioiden ja seinien.
 • Pienessä kulhoon, sekoita 200 g boorihappoa, 60 - sokeri 60 - tärkkelys 30 - vanilliini. Tuloksena saatuun seokseen lisätään pieni määrä vettä, että saadaan homogeeninen liima massa. Hän tarvitsee varovaisen käsittelyn kulmien huoneen.
 • Tasasuhtaisesti sekoitetaan boorihappo, vehnäjauho ja tomusokeri. Sitten lisätään pieni määrä lämmintä vettä muodostaa paksu liete, jota on tuhrata lattialle.

Päästä eroon torakat voi olla kotona erityisiä hyönteismyrkyllä ​​geelejä. Ne on helppo levittää pinnalle, heillä ei ole pistävä haju, ei ole mitään haittaa kehon ja toimia pitkän aikaa. Monet ihmiset valitsevat tämän tapa käsitellä epämiellyttävä naapurustossa. Etujen joukossa geelien talteen:

 • Turvallisuus - osa hyönteisiä geelien ole vaarallisia aineita organismin. Myös valmistajat lisäävät niitä erityisiä Karvasaineet, minkä vuoksi lapsi tai lemmikki ei ole halua niellä geeli.

 • Ei tarvetta evakuoidaan koko elämän viljelyalojen - geelillä on sovellettava tiukasti siellä, missä ne voivat juosta torakoita. Lääke ei ole myrkyllinen vaikutus kehoon.
 • Tehokkuus - riittää 1-2 putkien keinon hoitaa koko huoneistossa.
 • Helppo käyttää - jokainen ajoneuvo on kuvattu yksityiskohtaisesti, miten ja missä sitä pitäisi soveltaa.

Vaikutusmekanismi on hyönteisiä geelien yksinkertainen: kulkee käsitellyillä alueilla, tai torakat syömään keinoja, tai kuljettaa sitä on tassut ja viikset. Joka tapauksessa, työkalu joutuu kehonsa, minkä vuoksi on myrkytys. Tappioon loisen kuolee ajan. Insektisidiset geeli - tehokas työkalu, joka auttaa sinua pääsemään eroon koko parvia nämä hyönteiset. Arvioi lopputulos on mahdollista 1-2 viikkoa. Kiinnittää huomiota tuotteiden Globol yrityksiä, Raptor, Combat särki tappaminen geeli ja FAS. Sellainen väline nopeasti pelastaa teidät epämiellyttäviä naapurustossa.

Vinkkejä auttaa sinua valitsemaan hyvä korjata Torakkamyrkky:

Aerosoliformulaatioiksi - yhteinen ja kätevä tapa torjua torakoita, joista yksi sovellus pystyy pääsemään eroon tämän epämiellyttävän naapurustossa. Tosiasia on, että tämä menetelmä hävittäminen ei tarvitse syödä torakka, tai siirtää käsitelty alue - saastunut ilma levisi nopeasti koko huoneistossa, loiset ehdi etsiä suojaa.

Aktiiveja tarkoittaa provosoida halvaantumisen hermoston joka tappaa torakka. Ruiskulevitys, sinun täytyy:

 • Eristää käsitellystä huoneen lemmikit ja lapset. Jos sinulla on akvaario, muista peitä se lasi kansi, muista sammuttaa kompressori.
 • Käyttää tiukkoja vaatteita, pitkät käsineet ja sideharso. Huolimatta suhteellinen turvallisuus varoja, haju aerosolit voivat aiheuttaa allergisia reaktioita ja huimausta.
 • Huolellisesti ripottele suihkuttaa kaikissa kulmissa, etenkin jos torakat voi elää.

 • Kun käsitelty pinta, sulje ovet ja ikkunat.
 • Poistua huoneesta tai huoneiston korjaamiseksi on ehtinyt valaa.
 • Kun kulunut 3-4 tuntia, tuuleta asunto, järjestää märkäpuhdistukseen.

Jos asiakas noudattaa kaikkia suosituksia turvallisuuden spray ei voi aiheuttaa haittaa ihmisten tai lemmikkieläinten. Jos sinun täytyy valita omin keinoin, varmista, että se on tarkoitettu asuintiloja. Suosituin aerosolit voidaan pitää Gett, Raptor ja Raid. Käytön jälkeen se on erittäin tärkeää tehdä yleinen puhdistus.

Lisävinkkejä tässä video:

Tuhota yksittäinen torakka onnistuu käyttämällä erityistä ansoja. Tietenkin, päästä eroon suurissa parvissa niin ei toimi, vaan tappaa ne, jotka eksynyt matkalla naapurit - on varsin todellinen. Asentamista tällaisia ​​laitteita on välttämätön alueilla, joilla on suuri todennäköisyys, että loinen. Lisätä mahdollisuuksia laittaa ansoja lähellä pieni pala juustoa, omenaa tai säännöllistä leipää. Olemassa laitteita seuraavia periaatteita:

 • Ansa laitteella, joka tappaa torakoita suuri virta vastuuvapauden.

 • Ansoja, sokkeloita, josta hyönteiset ei voi paeta.
 • Tahmea ansat, jonka vuoksi torakat tulla immobilisoidulla ja kuolee nälkään.
 • Syöttölaitteet, trompe l'oeil, jota myrkytetty myrkkyä syötti.

Ansa torakat sijoitetaan paikkaan, jossa todennäköisyyttä näiden loisten. Useimmiten ne ovat kiinnittyneet, seiniin tai kaltevat pinnat paikoissa, joissa suuri kosteus. Muista, että torakoita, että osuma elektroni ansa, sinun täytyy ravistaa ämpäriin. Älä unohda säännöllisesti tarkistaa laitteet, että ne jatkavat työtä. Mitä enemmän ansoja asetat, sitä suurempi todennäköisyys onnistua. Tehostavien laitteiden voit ostaa yrityksiltä Combat SuperBait, Raptor, Raid Max.

Käyttäen sumu torakoita

Millä keinoin käsittelee jokaisen sentin huoneen ja että tunkeutua mitään kuilu? Vastaus on selvä - paria. Se on tämä periaate ja toimii sumussa torakoita. Erityinen höyryä tuottava laite korkeassa paineessa tuottaa erityisen myrkyllisiä nesteen ilmaan, joka levisi nopeasti koko huoneeseen.

Kuuma ja kylmä sumut Torakkamyrkky nopeasti ja tehokkaasti auttaa sinua pääsemään eroon torakoita, niiden toukkia ja munia sekä muita haitallisia hyönteisiä

Aikana tällaisessa nestemäisessä vain kaksi komponenttia - vettä ja hyönteismyrkky. Laite tuotettu höyry tunkeutuu kaikki halkeamia, mutta samalla jää pinnalle. Sumun torakat sisältää etuja sekä hyönteisiä geelit ja aerosolit. Generaattorin toiminnan aikana ei säteile haitallista kehon. Tärkeimpiä etuja käyttämällä sumu voidaan tunnistaa:

 • Paras ehkäisy torakka tartuntoja.
 • Sataprosenttisesti tehokkuutta.
 • Nopeus toimia.
 • Täysimääräinen.
 • Korkea levinneisyysaste hyönteismyrkkyjä.
 • Taloudellinen - käsittely generaattorin huoneen viettää paljon vähemmän rahaa kuin manuaalinen.
 • Kyky käsitellä ahtaissa paikoissa.

Tuhoaminen kylmä sumu - tehokas ja turvallinen tapa hallita torakat ja muita hyönteisiä. Tämä menetelmä soveltuu sisätiloissa sekä julkisissa tiloissa. Lisäksi käyttö kylmä sumu voit tehdä ehkäisyyn muodostamalla sen jälkeen hometta ja homeen. Suorittavat käsittelyn omasta on melko vaikeaa, on parempi antaa sen ammattilaisia.

ne vain voivat laskea tarvittava lääkkeen pitoisuus. Vaikutusmekanismi on seuraava:

 • Voimakas kierrättää generaattori välineet torakoiden pareittain. Hän on suuressa paineessa vapautuu huoneeseen. Lämpötila höyryn on suunnilleen yhtä suuri kuin ympäristön lämpötilaan.
 • Kylmä avulla hiukkaset eivät nouse, ja viipyä ilmassa, jonka avulla se voi tunkeutua kaikki halkeamat ja paikkoihin pääsemiseksi.
 • Tuloksena tippaa viipyä ilmassa 3-4 tuntia - tänä aikana voi täysin tuhota loiset.

Käyttö kylmä sumu on paljon tehokkaampaa kuin käyttää erityisiä suuttimia tai suihkeita. Alhainen lämpötila höyry edistää pienempien partikkelien muodostumi- seen, jotka tunkeutuvat rakoa. Lisäksi sinun ei tarvitse ohjaamaan generaattorin, toisin kuin ruiskun. Laite, jolla generoidaan kylmä höyryn toimii seuraavasti:

 • Kun alueella käsitellään höyryllä, torakka kerran tuomitsee itsensä nopeasti kuolemaan.
 • Jos loinen onnistuu pakenemaan, hän tarttuu hänen sukulaisensa - hiukkasten avulla kiinnitetty hänen viikset ja tassut, jotka hän koskettaa hänen sukulaisensa.

Kuuman sumu - tehokkain keino taistelussa kotimaan torakoita. Käyttämällä korkea paine, joka on asetettu generaattorin, joka on valmistettu nestettä päästetään ympäristöön. Kylmähuoneessa kuumien hiukkasten hyönteismyrkyt muunnetaan paksu valkoinen sumu. Pari pienet pisarat leviävät nopeasti huoneen ja kehoon loisia. Toimintaperiaate kuuma sumu on seuraava:

 • Kuuma höyry ei koske vain aikuisia, mutta myös toukkia ja munia.
 • Helppo rakenne höyryn avulla se tunkeutuu kaiken paikkoihin pääsemiseksi.

 • Jälkeen kaasufaasipinnoitusta pinnalle, se muuttuu kalvoksi. Jos elossa torakat sen kanssa kosketuksissa, niin pian he myös kuolevat ja tartuttaa heidän omaisilleen.
 • Avulla kuuma sumu voi luoda esteen, joka minimoi uudelleen saastumisen.

Kuuman sumu - tekniikka, joka on jo kauan vakiintunut torjunnassa loisia ja taudinaiheuttajia. Sen avulla voit helposti käsitellä tahansa pinnalle: sisä- ja avoimen maaseudun. Tulokset käytöstä kuuma sumu voidaan arvioida sen jälkeen, kun 2 tunnin ajan.

Katso myös: Vinkkejä auttaa sinua valitsemaan hyvä korjata Torakkamyrkky (video)

Tämä tarve tietää!

Miten käsitellä asunnon torakoita?

Erottimia torakoita tölkit, pullot tai Scotch

Miksi saan torakat asunnossa? Top 5 syytä

Missä lämpötilassa kuolevat torakoita?

Jätä kommentti - Mielipiteesi on meille tärkeä. Pyydämme teitä jättää kommentin alapuolella

Valitse tuholaisten määrittämään tehokkaita keinoja

Leave a Comment

+ 87 = 95