Miten poistaa haju jääkaapin

Tapoja poistaa hajut jääkaapista

Tänä kodinkoneet jääkaappi löytyy jokaiseen kotiin. Toiminnassa kylmälaitteiden kammiossa näyttää usein outoa hajua, se on erilainen luonne taustoja. Sen pitäisi tehdä varauksen, jotka käsittelevät epämiellyttävät hajut uusien ja käytettyjen jääkaapin tarve eri tavoin. Kuinka nopeasti ja tehokkaasti eroon itsepäinen tuoksuja?

Luonne epämiellyttävien hajujen jääkaapista

Jotkut kotiäidit valitti, että haju freonia teidän jääkaapissa. Paradoksaalisesti tämä kylmäaine pitäisi haista! Aiemmissa sukupolven laitteita varten kompressorin käytettyjen R12 - freonia kanssa sairaalloinen makea tuoksu, joka muistuttaa kloroformia. Vuodesta 2010, tämä kylmäaine on virallisesti kielletty valmistuksessa jäähdytys, niin äärimmäisen harvinaisia.

Leviäminen hajut jääkaapista voi olla:

 • Muovi hyllyt, laatikot ja kammion seinämän;
 • pilaantunutta ruokaa;
 • epäpuhtaudet kertynyt välillä jääkaapin hyllyt ja seinät;
 • muotti;
 • tukkia viemärijärjestelmään,
 • kytkemällä deodorisointilaitteen suorittaa biologinen puhdistus ilman kammion sisällä.

Miten pestä jääkaappiin heti oston jälkeen

Tekniikka hankittu toimituksen jälkeen tallentaa täytyy asettaa tasaiselle pinnalle, mitä seuraa pesu kaikki laatikot ja hyllyt kammion sisällä millä tahansa tavalla, mukaan lukien ei hankaavia hiukkasia.

Pintojen puhdistus laite algoritmi:

 1. Altaan vedellä liuottamiseksi leivinjauhetta (3-4 ruokalusikallista 1 litraa kohti vettä).
 2. Varustettuna pehmeällä liinalla ja pestä kaikki sivut jääkaapissa (seinät, hyllyt, laatikot, ja niin edelleen. D.)
 3. Pese takaseinä yksikön.
 4. Kaada natriumhydroksidiliuoksella ja kaikki pinnat laitteen pyyhkiä liinalla liottaa puhtaassa vedessä.
 5. Kuivaa jääkaappi.
 6. Jätä se esitettiin 6-10 tuntia.

Tämän jälkeen laite voidaan kytkeä verkkoon ja käyttää. Pakastin jääkaappi puhdistettaessa ja perusteellisesti pestiin ensin natriumkarbonaatilla, kuivaa ne puhtaalla liinalla. Nämä yksinkertaiset käsittelyt auttaa poistamaan epämiellyttävä haju muovista.

Miten poistaa haju muoviin etikkaa, ruokasoodaa ja ammoniakki - video

Syyt hajun sisällä vanhat jääkaapit

Haju hometta voi esiintyä seurauksena pitkän ja huolimaton toiminta kodinkoneet. Päällystyksessä kamerat vuosien kattamien mikrosäröjä, jotka kädenvääntöä tulee tähteet. Tämä luo suotuisat olosuhteet bakteerien, sienten ja mikrobien.

Epämiellyttävää hajua jääkaappiosan ei vain huonontaa maku tuotteiden ominaisuuksien, vaan myös tulee lähde virus- tai tartuntatautien.

Ennen jokaista puhdistusta täytyy sulattaa jääkaapissa. Pestä solut vanhan aggregaattien käyttänyt desinfiointiaine koostumus, puhdistus lika luotettavasti. Poista epämiellyttävät hajut voivat myös erityinen absorboivat (adsorbenttien), joka voi olla tehtaalla tai luonnollisia.

Ostamalla halvalla jääkaappi, älä ihmettele korostunut haju muovista kamerasta. Jotkut valmistajat vähentämiseksi käytön kustannukset muovi on huonolaatuinen.

Folk korjaustoimenpiteitä torjua epämiellyttävät hajut: etikka, aktiivihiili, sooda

Monet tilat pesuun monipuolinen kameroilla voidaan poistaa "makuja" kalaa, sipulia, pilaantunutta ruokaa tarvikkeita, lääkkeitä. Tehokkaasti poistaa hajut folk korjaustoimenpiteitä. Saatavuus ja helppokäyttöisyys puhdistus- ja pesuainekoostumuksia - bonus säästäväinen kotiäidit:

 1. Etikka laimennettiin vedellä suhteessa 1: 1 Valmis liuos levitetään sisäpinnalle jääkaapin sulatettiin, jäljellä 5-10 minuuttia ja huuhdeltiin puhtaalla vedellä. Loppuvaiheessa hajua - astian seinämät, laipat ja sisempi laatikot (mukaan lukien pakastin) liuokseen, jossa leivinjauhetta.
 2. Ammoniakki - toinen tehokas aine, joka on sekoitettu veden kanssa suhteessa 1-100 (1 g 100 g ammoniakin vesiliuosta). Käsittelyn jälkeen liuoksella, jossa oli ammoniakin jääkaapin seinien pyyhkiä normaalia vettä ja annetaan ilman.
 3. Ruokasoodaa vaikuttavuudesta seisoo 3. sijalle jälkeen etikka ja ammoniakki, mutta sitä käytetään paljon useammin kuin kilpailijansa. Sooda ratkaisu täydellisesti kamppailee molemmat hajuja ja bakteereita.
 4. Kahvipapuja. Tämä aromaattinen tuote täydellisesti eliminoi löyhkä ottaa biologista tai teknistä alkuperää. Menetelmä Käyttö: siemeniä kevyesti vaivataan, kaadettiin Laukku, joka on sijoitettu jääkaapin kammion.

Voit laittaa kahvia kasa puhdas ja jättää suoraan hyllylle - korvata epämiellyttävä haju tulee hieno tuoksu virkistävä juoma.

Käytettäessä etikkaa tai laimeaa etikkahapon jääkaappi käsittely tulisi suorittaa käsineet ja harso maski.

Miten poistaa mätä haju jääkaapin sulattamisen jälkeen kamerat, todellinen kotiäidit - video

Absorbereiden nopeasti tuhoten haju kala, sipuli ja hometta

Eroon hajun voi olla jääkaappi, käyttämällä erityisiä imukykyinen aine. Tehtaalla ne annetaan muodossa pellettien tai tablettien. Ei erityisiä taitoja niiden soveltaminen ei edellytä, absorboivat täytyy laittaa kameraan yksi hyllyjen tai saatettu oven sisäpuolelta jääkaapista.

Jos maksat rahaa fancy suunnittelu ei halua, mutta sinun on poistettava haju jääkaapin voidaan sijoittaa luonnon absorboivat epämiellyttävää hajua: Aktiivihiili, suolaa, mustaa leipää. Ne ovat hyvin imevät hajut. Saada stabiileja tuloksia aineen muutoksen muutamassa päivässä.

Ehkäisy epämiellyttävä hajut

Jotta ei tarvitse käsitellä löyhkä joka levisi jääkaapista koko kodin ja pilata varastoitujen tuotteiden sisällä, sinun on vältettävä:

 • seurata säilyvyyttä tuotteita;
 • ajoissa siivota vuotanut nesteitä;
 • pesun likainen seinä;
 • käyttää adsorbentit;
 • poista kypsennetty ruoka ja puolivalmisteita ilmatiiviissä astioissa tai pusseihin.

Eroon hajun avulla romua tai erityisiä keinoja. Ilmaantumisen välttämiseksi haisevien tuoksuja ajoittain sulata jääkaappi Puhdista pinta, varmista laatu tallennettujen ruokaa. Seuraavat edellä vinkkejä mutkaton, voi vähentää riskiä epämiellyttäviä hajuja jääkaappiosastosta minimiin.

Miten poistaa hajun jääkaapista kotona on helppoa ja yksinkertaista? Asianajotoimisto tapoja päästä eroon haju jääkaapin

Jääkaappi - harvojen kotiäiti.

Pintansa sisälmykset pitää salaisuuksia ja voi kertoa paljon omistajilleen.

Yli sadan vuoden ajan kotitalouden jääkaappi-hunky päivittäin ja jatkuvasti ajaa kylmäaine nimissä tuoreuden ruokaa.

Mutta ei väliä kuinka emäntä katsoi lemmikki kun hän voi alkaa haista ....

Malodor intensiteetti vaihtelee lievästä hyvin vaikeaan, ja tässä se on tarpeen toimia nopeasti.

Miten poistaa hajun jääkaapista kotona: joukko toimintoja

Jotta voidaan ratkaista ongelma, sinun täytyy ymmärtää syy paha haju. Jos jääkaappi on uusi, niin se voi olla lähde uusi muovinen ja kemiallisten tuotteiden kokoonpanossa käytettyjen tuotannon laitteet. Eroon teknisen haju voi olla varsin yksinkertainen: se riittää vain pestään sisäpintaan lukien hyllyt ovet ja pakastimet, ja muutaman tunnin jättää oven auki.

Vanhojen tai jo käytetty jääkaappeja tarina on erilainen. Useimmiten on kyse puuttuvista tuotteista. Tämä ruokalaji voidaan Hapatetusta, unohdettu pala tuoretta lihaa tai kalaa, avaa paketti, jossa on maitotuote. Lähde tuoksu voi olla astia, jolla on pistävä haju, joka poistetaan jääkaapissa ilman säiliötä, muovikalvo, jne.

Sopimattomasta hoidosta jäähdytyslaitteen tulee myös syy haju. Näin ollen, jos jokin tuote on kaatunut, vuodot ovat jättäneet merkki, ja vastaavat, lika poistetaan heti. Erityisen epämiellyttävä haisevia jälkiä jäädä maitotuotteet, liha ja kala mehua.

Mitä tehdä tilanteen korjaamiseksi? Yksinkertaiset pyyhkimällä hyllyt eivät enää riitä. Miten poistaa hajun jääkaapista kotona?

• Irrota ensin jääkaapin virtalähteestä. Manipulointi sähkölaitteet valtion kytketty pistorasiaan on kielletty.

• Täysin vapauttaa molemmat kamarit laitteen varastoitujen tuotteiden siellä. Hajottaa säiliöihin, sijoittaa kauas lämmönlähteistä. On selvää, että kun jääkaapin täynnä ruokaa, on olemassa vaara, että pilaisi kaiken. Siksi suunniteltua hoitoa on paras suunniteltu aikana, jolloin jääkaapin on lähes tyhjä.

• Huuhtele kaikki sisäpinnan kammion, kumitiivisteet, muovia leikkeet, kynät, puhdistaa säiliöt. Pesun, voit käyttää kaupallisesti saatavilla työkaluja erityisesti suunniteltu pesemään jääkaappien tai folk reseptejä. Toinen vaihtoehto on turvallisempi verrattuna kotitalouksien siivous teolliseen tuotantoon.

• Puhdista pinta, unohtamatta kumiosat.

• Jätä jääkaapin ovi auki pari kolme tuntia kunnolla tuulettaa yksikkö.

lisärahoitusta voidaan päästä eroon haju jääkaapista kotona. Kun laite on jo pestään, kuivataan ja paistaa puhtaus hyllyt pitäisi laajentaa erityisiä teollisuus- tai luonnon hajua absorboivat tai moderni ionisointilaitteiden jääkaapit. Ne ovat hyvin imevät hajut, jäännöstähteiden sään vaikeaa makuja.

Mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta ei tarvitse, venytetään nenä, ylimääräinen siivota hajun jääkaapista kotona? Vartioimaan häntä ja toteuttaa yksinkertainen, mutta säännöllinen hoidot:

• ajoissa eroon tunkkainen tuotteiden

• tallentaa haisevia ja einekset suljetuissa astioissa, ilmatiivis elokuvia, lasipurkkeihin silmäluomet ovat tiiviit. Varsinkin ehdottoman välttämätöntä käsitellä mausteita, lihaa, kalaa, juustoja. Jopa tuoreena, heillä on terävä erityinen haju. Kerääntyä, se on edelleen erityinen, mutta ei enää miellyttävä;

• Pese yksikkö suunnitellaan ainakin kaksi kertaa vuodessa (tai kyseisen valmistajan suositusten);

• Suorita määräaikaiset sulatuksella joka kolmas kuuden kuukauden aikana (riippuen brändi ja asema);

• heti tahran pyyhkimiseksi muodostettu, jälkiä vuotanut neste tai kiinteä aine.

Pitkän aikavälin puuttuessa jääkaapin kotona pitäisi mieluiten olla täysin vapaa, verkkoyhteyttä, puhdistetaan ja jätti oven auki. Kuitenkin tuskin kukaan harjoittavat niin radikaalin evakuoinnin syöminen. Siksi riittää jättää puhtaan jääkaapissa ainakin hitaasti pilaantuvia tuotteita.

Jos joka viides seitsemän päivää tarkastaa jääkaapissa epäilyttäviä tuotteita, voit helposti pitää laite puhtaana ja välttää ongelmat määräajoin "pahuchesti9raquo;.

Miten poistaa hajun jääkaapista kotona: reseptejä

Käytä kodin kemikaaleja poistaa hajun jääkaapista kotona kuin mahdollista. Kuitenkin, teollisuus- spray pullot ja hyvä laatu ovat melko kalliita, ja voi olla vaarallista. Siksi turvautuvat radikaaleja Pesumenetelmien mukanaan yhä pystyssä vaikeissa tapauksissa, kun "yritti kaikkensa ja mikään ei auta."

Olkaamme kääntyä temppuja sai kotiäidit ja onnistuneesti käyttänyt niitä. Reseptit torjumiseksi "jäähdytyksen abmre" paljon.

Yleisin - ruokasoodaa

Tehokkain ja turvallinen aine, joka voidaan käyttää pesu- ja jääkaappi pakastin, se on yhteinen leivinjauhetta. Heikko ratkaisu auttaa kuorinta haisevia paikalla, tuhota kertyminen bakteerien seinille, hyllyt, ja kumitiivisteet poistaa hajua. Valmistella se, lisää vain litraan lämmintä vettä ruokalusikallinen varojen ja sekoita huolellisesti. Sen lisäksi, että sooda selviytyy tuoksu, hän samalla desinfioi pinnan.

Se selviytyy hyvin haju, erityisesti jatkuva ja pitkäaikainen, etikka ratkaisu. Jotta ei polttaa ihoa, käytä käsineitä. Liuos valmistetaan nopeudella yksi yhteen. Esimerkiksi lasilliseen vettä, voi ottaa saman määrän devyatiprotsentnogo etikkaa (ei happoa!) Ja käsitellä tätä nestettä on jo pesty, puhdas jääkaappi.

Kaikkein tuoksuva - ammoniakki

Auttaa eroon paha haju pois jääkaapista kotona ammoniakkia. Yhteensä lusikka tuoksuva aine liuotetaan litraan vettä, antavat hyviä tuloksia, eikä osuma lompakon.

Kallein ja herkullinen - sitruunamehu

Moderni kalliit meijerituotteiden sisällytetään usein luonnollinen sitruunahappo. Ne ovat kalliita ja ne on sijoitettu niin biohajoava ja täysin turvallinen. Miksi ei käytä sitruunamehua taistelemaan likaa ja hajuja jääkaapissa?

Jos ostaa sitruunoita taskussa tai paljon keittiössä, voit valmistaa suuren puhdistusaineet ja poistaa ikävä haju merkitsee. Tarvitset vodkaa tai laimennettua alkoholia (vahva maustettu ja keinotekoisesti värjätyt juomia eivät sovellu). Mittasuhteet ratkaisun - yksi kymmeneen. Eli lusikkaan juuri puristettua sitruunamehua on kymmenen ruokalusikallista vodkaa. No vodka - korottaa sitruunamehua viisi kertaa ja laimennetaan vedellä.

Sen sijaan, sitruuna, voit ottaa sitruunahappo jauhe. Mittasuhteet jalostus - yksi kahteen. Eli lusikkaan sitruunahappoa tarvitsevat kaksi ruokalusikallista lämmintä vettä.

Mitä sways ionizers ja adsorbenttien teollisuustuotannossa, ei ole välttämätöntä käyttää ostettuja nieluja ja laitteet. Ne saattavat korvata kotimaista keinoin käsillä. Jotta voidaan poistaa pysyvästi hajun jääkaapista kotona, voit käyttää samoja työkaluja laitteen puhdistukseen, samoin kuin jotkut toiset.

Kaikki tämä ihana luonnon imeytysaineita joka imee hajun. Miten käyttää niitä oikein?

• Soda kaada syvään kulhoon ja laita keskusyksikön hyllykkö. Jos et mielessä tuotetta ja on paikka, voit aseta astia ruokasoodaa kullakin hyllylle.

• Etikka kaadetaan lasin sooda ja käyttää samanlaista adsorbentin. Toinen vaihtoehto - pala puuvilla kastettu etikkaa ja jätetään päivässä.

• Lemon leikataan useaan osaan ja laita lautanen jääkaappiosastossa hyllyille. Sillä sitruuna sinun täytyy noudattaa: muutaman päivän tuote alkaa kadota, ja sinun täytyy päästä eroon hänestä.

• Voit tehdä hieno keino adsorptio aktiivihiilen. Useita pakkauksissa pillereitä murskattiin jauheeksi, kaadetaan muovi kupit ja paikka hyllyillä. Kuukautta myöhemmin, valmistelemaan uuden erän hiiltä.

• Heikko haju eliminoidaan muutamia siivuja mustaa leipää. Ruis tuote on hyvin imee niitä.

• Suola, sokeri, riisi, myös on kyky imeä makuja. Astian tuote on jätettävä muutaman päivän tai jääkaapissa säännöllisesti, jotta, ehkäisyyn ulkonäkö meripihkan.

Haju jääkaapin voidaan peittää käyttämällä jauhettua kahvia, sitrushedelmien kuoret, omena, tuoksuvia yrttejä ja mausteita. Meidän on kuitenkin muistettava, että onnettomuudessa haju - se ei ole sama asia kuin päästä eroon hänestä. Lisäksi hajukaasujen aineet "podelyatsya9raquo; sen hajun ruoan kanssa säilyttää jääkaapissa.

Miten poistaa hajun jääkaapista kotona: hylkäämisen syistä

Jos pakastin pestään, pakastin sulatetaan ja epämiellyttävä haju on vielä täällä, se on löydettävä syy olla tuotteita, ja itse laitteeseen. Jos taitoa työskennellä tekniikan ei, yritä etsiä totuutta yksinään ei ole tarpeen. Tämä on vaarallista ja vaivalloista, sillä voit vahingossa vahingoittaa laitetta. Sen sijaan, että yksi ongelma erääntyy kaksi on joka tapauksessa aiheuttavat päällikön tai jopa ostaa uusi jääkaappi.

Mutta niille, jotka "ty9raquo; kodinkoneet, poista syy hajuttomia onnistua hyvin yksinkertainen. Itse asiassa nämä kolme syytä voivat olla:

• tukos sulatusautomatiikassa;

• tukkeutunut viemäri kosteuden poistamiseksi;

• tunkeutuminen hajoamistuotteiden nivelissä osaa, kumitiivisteet, jne.

Kokeneet päällikölle kaksi ensimmäistä haasteet selviytyä helposti. Edelleen ei tarvitse palapeli yli miten poistaa haju jääkaapista kotona, sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kodinkoneisiin. Vuoksi estää valua vettä tarvitaan pesun olla varma pestä lämpimällä puhtaalla vedellä ja razmorzki järjestelmä huolellisesti tutkittiin tukoksia.

Jos haju johtuu vahingoittaa ihoa ja liitettyjä runko-osia yksikkö purkaa, muutos tiivisteet, eristysaineet. On hyvin vaikeaa taloudelliselta kannalta epäkäytännöllinen. Yksinkertaisesti heittää vioittunutta laitetta ja ostaa uusi jääkaappi.

Siksi ehkäisy on paras tapa ystävystyä kodinkoneet, jotka ovat käyttökelpoisia ja luotettavia jääkaappeja. Huomio, pehmeällä liinalla, lämpimällä vedellä ja vähän pisara rakkauden kotiinsa - ja heittää jääkaappeja ei tarvitse.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Eroon haju jääkaapin

Luukun avaaminen jääkaapin, kuulet epämiellyttävää hajua? Tämän myötä on kiireesti tehtävä jotain, muuten kaikki tuotteet varastoidaan se, kyllästetty tämä ummehtunut ja heidän täytyy heittää pois.

Kerromme teille paras tapa päästä eroon hänestä.

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille, jotka eivät tiedä, miten poistaa haju jääkaapista kotona.

Yksinkertaiset ohjeet auttavat paitsi helposti päästä eroon mustiness, mutta myös estää sen toistumisen.

Oletetaan käsitellä!

Yleisimpiä syitä paha haju jääkaapissa on:

 • Pakkaamattomia tuotteita. Epämiellyttävä haju voi tulla joitakin tuoretta ruokaa, ei ole suljettu tiiviisti.
 • Tukkeutunut viemäri. Määräajoin puhdistus jääkaappi on välttämättä olettaa puhdistus reiän. Kuten improvisoitua välineitä voidaan käyttää tavanomaisia ​​pumpulipuikolla.
 • Uusi jääkaappi. Haju rasvan, metallista tai muovista - se on luonnollista hajuja ominaisia ​​uusia laitteita.
 • Pilata ruokaa. Ehkä yleisin syy. Unohdettu voileipä, pala makkaraa, piimä sulkematon paketti vahingossa pudonnut levyistä ruoanjätteistä, jne. voi perehtyä epämiellyttäviä hajuja.

 • Viallinen ilmanvaihtojärjestelmä. Epäonnistuneen laitteita ei noudattanut, edistää kertyminen vieraita hajuja.
 • Ulkonäkö hometta. Syynä voi olla pilaantunutta ruokaa ja kertynyt lauhde, kosteuden lisääntyessä jääkaapissa.

 • Nyt opit ovat päästä eroon näistä hajut.

  Helpoin ja tehokkain tapa päästä eroon hajun - perusteellinen puhdistus jääkaappi.

  Hetkinen! Anna kun arvaan. Haluatko tehdä ilman puhdistusta?

  Pesemättä voi auttaa jossain määrin vain Haju absorboivat (joka mainitaan myöhemmin), mutta ne ovat mielestämme, puolitiehen.

  On tarpeen löytää lähde hajua. Search and Destroy!

  • Sammuttamalla laitteet verkkovirrasta, poista kaikki tuotteet välittömästi heittää pilaantunut.
  • Pestiin hyvin huolellisesti pois kaikki seinät, tarjotin tiivistys.
  • Voit käyttää erityistä kodin kemikaaleja, saippua.
  • Hyvin pestyt ja kuivatut kaikki hyllyt, laatikot, tarjottimia.

  Jos haju on liian vakaa ja kemian et halua käyttää, voit käyttää osoittautunut folk korjaustoimenpiteitä:

  • Etikkaa. Laimenna se vedellä yhtä suurina määrinä ja pyyhi liuoksen kanssa seinään, hyllyt, laatikot, ja täyteaineet, esipesty. On tarpeen lyhyesti jättää ovi auki, jotta haju on kadonnut.
  • Sitruunamehua. Laimenna tl se alkoholin kanssa tai 1:10 vettä (1: 2). Kiinnitä vaikutus juuri puhdistettu kuori mitään sitrushedelmiä.
  • Ammoniakkia. Litrassa vettä lisätään teelusikallinen ammoniakkia, hankaus saatu liuos sisukset jääkaapissa.

  Nyt tiedät miten poistaa haju jääkaapista kotona, mutta on tärkeää, ja miten estetään toistumaan epämiellyttäviä hajuja.

  Taajuus pesu riippuu jäähdytysjärjestelmän.

  Laitteisto No Frost järjestelmää tulee hoitaa 2-3 kertaa vuodessa, kun taas tiputus järjestelmä vaatii kuukausittain näistä menettelyistä.

  Jälleen kerran toistan, että hemmoteltu ruokia pitäisi leikata saman heittää, ja valunut mehu, mehu, maito, liemi - hetkessä pyyhkiä.

  Voit jättää lautaselle mustaa leipää paahtoleipää tai viipaleina raakaa perunaa, muuttaa niitä ajoittain.

  Aktiivihiili, kalsinoitiin uunissa, jauhettua kahvia tai kuppi (erittäin edullinen) on myös taipumus absorboida hajuja.

  Tuoreus alueen (alempi lokero vihannesten) auttaa poistamaan ummehtunut haju rypistynyt rakentaminen paperi.

  Voit myös käyttää enemmän nykyaikaisia ​​menetelmiä.

  Mikro-organismeja tuhoava UV-lamppu hehku tehokkaasti tappaa kertomalla bakteerit, homeet ja sienet, ei vain poistaa epämiellyttävä haju, mutta myös pitkittää tuoreus.

  Siivoojat ja Haju absorboivat - ovat pieniä laitteita, joiden tarkoituksena on ilmanraikastussuodatin jääkaapit.

  Joissakin malleissa lisäksi varustettu ionisaatiota toiminnolla.

  Toimintaperiaate on samankaltainen ilmansuodatin. Ilmavirtojen kiristetään laitteeseen ja johdetaan suodatinelementin.

  Moderni puhdistusaineet poistetaan noin 96% kaikenlaisia ​​bakteereita.

  FACT! Moderni puhdistusaineet poistetaan noin 96% kaikenlaisia ​​bakteereita. Sanotaan, että kolme tuntia laitteen toiminnan voi tuhota jopa E. coli.

  Rinnan bakteerien on tuhottu ja lähde epämiellyttävää hajua ja haitallisia höyryjä.

  Säännöllinen työ laite ajoittain selviytymään tehokkaasti ongelma tunkkainen ilma kuin leivän kuori ja sitruunat.

  Nykyisin kuluttajat pyydetään useita lajikkeita nielujen:

  • Piidioksidihelmiä. Voit joko ostaa erikseen, tai muuten käyttää ne, jotka yleensä tulevat uudet kengät tai laitteita.

  Pienille kotijääkaapissa 5 pussia riittää noin kuusi kuukautta.

 • ABSORBER aktiivihiilellä. Poistaa ylimääräisen kosteuden ja imee eteeni vapautuu hedelmät ja vihannekset, säilyttää niiden tuoreus pitkään.

 • Gel vaimentimen. Se sisältää osa sitruunan uutetta ja leväuutetta. Imeytymistä epämiellyttäviä aromeja ja ilmanraikastussuodatin tapahtuu haihduttamisen jälkeen vaikuttavaa ainetta. Se toimii kahdessa kertaa tehokkaampi kuin analogit.
 • Mineraali-suola kide absorboijan. Crystal useita kertoja kuukaudessa, sen poistamista pinnasta jätteen kerros täytyy puhdistaa.
 • Absorbentin ozonizer. Tehokkaasti poistaa hajut, mikro-organismeja, ja hidastaa hajoamistuotteiden. Se on varustettu akun latauksen merkkivalo.

 • Seuraamalla näitä suuntaviivoja et vain päästä eroon epämiellyttäviä hajuja jääkaapissa, mutta myös poistaa niiden uudelleen syntymistä, pidentää tuoreutta varastoitujen tuotteiden. Vinkkejä on helppo toteuttaa, ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa.

  Leave a Comment

  21 + = 24