Mikä taustakuva on täydellinen käytävällä valokuvan

Miten valita taustakuvaksi käytävällä (60 kuvat)

 • Käytävä - Välivyöhykkeessä välillä asuin- ja liikerakennukset tiloihin. Näyttäisi siltä, ​​että pieni alue huoneen, joka yleensä vaihtelee 2-4 metriä, ei salli vaeltaa erityisesti sisustus- ja kehittää muotoilu luo heti positiivinen kuva asunnosta. Mutta se ei ole niin tyylikäs piirtää tila voi olla, ja se on parasta auttaa sinua tässä hyvin valitulla taustakuvaksi käytävällä.

  Tyypit tapetti, niiden edut ja haitat

  Käytävällä ja eteinen taustakuva lisävaatimuksia, toisin kuin muissa huoneissa. Tämä tila on vähiten suojattu kadulta likaa tai pölyä, joten kannattaa suosia vahvin ja monipuolisin lajeja. Mieti, mitä vaihtoehtoja on olemassa markkinoilla tänään.

  Perinteinen ja yksinkertaisin tapetti, joka on laajalti käytössä, kunnes uusien lajien. Paperi taustakuva ovat ympäristöystävällisiä, hengittävä ja erittäin helppo liimaamalla. Toinen houkutteleva plus - suhteellisen alhaiset kustannukset, erityisesti verrattuna muiden lajien.

  Kuitenkin tämä vaihtoehto ei palvele teitä pitkään palvelu: Taustakuva ei ole suuri lujuus ja kestävyys mekaanisia vaurioita ja kosteutta, ja niiden käyttöikä on yleensä rajoitettu 10 vuoteen. Lisäksi niitä ei voida puhdistaa, jos saastumista.

  Suosia paperi tapetti käytävällä, jos tarvitset vain vähän taloudellista tai suunnitella muutaman vuoden välein muuttaa tilannetta talossa.

  Tämän tyyppinen tapetti on pidetty luotettavana ja kestävämpiä kuin paperi, ja edustaa kahden kerroksen paksuinen kalvo. Keskeinen piirre tässä suorittaa PVC-kerros, joka on levitetty substraatin (paperi, kuitukangas tai muita) ja suojaa sitä kosteudelta, kevyt ja osittain - mekaanisilta vaurioilta.

  Nykyaikaiset vinyylitapetit tehdään usein erityisiä mikrohuokosia, mikä tekee niistä hengittävä ja anna pestä tarvittaessa. Toinen etu voidaan pitää pitkäikäinen - 10-20 vuotta.

  Kuitenkin, tämä laji ei voi kutsua ympäristöystävällisiä ja vaaraton, koska synteettisiä yhdisteitä, jotka ovat läsnä koostumuksessa. Mutta kuten nostat taustakuvan käytävällä, niin tämä puute ei näytä merkittäviä, varsinkin jos usein tuuletuksen. Lisäksi, vinyyli tapetti kohtuulliseen hintaan, joka vastaa yleistä ominaisuuksia.

  Kuitukankaat tapetti eteiseen

  Kuten nimi kertoo, perusteella tämän tyyppisen tukikankaan on - materiaali, joka perustuu selluloosakuituihin, joita kutsutaan myös "tehostettu paperi." Eikä turhaan: vaikka interline muistuttaa paperia, sillä on suurempi vastustuskyky kosteutta ja mekaanisia vaurioita, hengittävä ja pystynyt kattamaan väärinkäytöksiä seinien.

  Kuitukankaat tapetti käytetään usein maalaus, joka useammin kuin kerran voidaan tehdä. Niiden painoarvo tarjoaa suuria mahdollisuuksia suunnitteluratkaisuja, mutta se on myös helppo kerätä pölyä ja voivat vaurioitua huolimattomasta käsittelystä.

  Sen lisäksi, että suhteellisen korkeat hinnat, on rahaa ja liimaus - ja kuitukankaiden tapetti käyttää erityisiä liimaa ja maalata "syö" lisärahoitusta.

  Jopa klassisen seinään aatelissukuun taloja koristeltu koristeltu ja kuvioitu kankaita. Nyt tämä materiaali käytetään myös liimausta mutta muodossa tekstiili seinänpäällysteet, jotka pidetään edelleen ole halpa ilo.

  Tämäntyyppistä on suuri esteettinen ominaisuudet ja helposti luo hässäkkä, jalo tunnelma sisätilojen. Lisäksi tapetti ei jätä saumoja ja näyttää koko lehden.

  Valitettavasti kaunis ulkonäkö turmelleet epäkäytännöllisyydestä materiaalia, joka kerää paljon pölyä, palovammoja ja vaatii erityisiä toimenpiteitä puhdistuksessa. Käytävä tapetti Tällaisia ​​näyttävät olevan turhaa ylellisyyttä, mutta se on alku ensimmäinen paikka tyylin ja toiveesi.

  Kanssa erilaisia ​​tapetit ja niiden tekniset ominaisuudet ymmärretään nyt puhutaanpa estetiikkaa. Esimerkiksi sisustuksessa talon olet etusijalla tyyliin ja haluat luoda täydellinen kuva. Tässä tapauksessa jopa tapetti on oltava käsitettä ja luoda houkutteleva kuva. Mieti perus tyylejä, jotka näyttävät hyvältä käytävällä.

  Taustakuvaksi käytävällä klassiseen tyyliin

  Tämä tyyli liittyy ylellisyyttä, väri maltillisuutta ja hienostuneisuus. Niitä voidaan käyttää tavallista ja koristeltu kukka tapetti, ja muut heraldinen kuvioita. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä materiaali ja näin ollen viitaten taustakuva.

  Tekstiili taustakuva liittyvät välittömästi aikakauden klassiseen tyyliin ja ehkä tässä sisustus näyttää enemmän harmoninen. Erinomainen istuvuus ja ei-kudottu taustakuva vaihtelevassa maastossa. Tällainen tyyli ratkaisu sopii täydellisesti iso eteinen.

  Taustakuvaksi käytävällä moderniin tyyliin

  Moderni tyyli - melko epämääräinen käsite, mutta sen tärkein ominaisuus voidaan pitää vastakohtana "perinteinen". Tämä tarkoittaa toiminnallisuutta, turvalaitteen, puute sotkua komponenttien, sileät linjat, ja värin puhtaus. Tässä tulosta voidaan melko kirjavaa - geometrisia kuvioita ja realistinen Mural tai monotoninen.

  Nämä tapetit eivät ole vain eteisessä sisustusta, mutta voi myös muuttaa Avaruusasioissa käytännön merkitystä: yksinkertainen suora nauhat nostaa matalat katot ja kirkas kuva yksi seinä luo korostuksia.

  Taustakuvaksi käytävällä tyyliin Provence

  Näytetään kauneutta ja mukavuutta Ranskan kylät, Provencen tyyliin pystyy välittömästi luoda hyvän vaikutuksen niihin, jotka ovat juuri asettaa jalka kynnyksellä asunnon. Helposti siirtää henki ja tunnelma, jopa niin pieni ja käytännöllinen huone, kuten eteinen, löytyy sopiva tapetti.

  Mieluummin lämmin pastellivärejä, joka näytti hieman "poltettu" auringossa. Tyyliltään perinteinen kuvio - "pieni kukka" tai solu.

  Taustakuvaksi käytävällä skandinaaviseen tyyliin

  Minimalistinen, tilava, valoisa ja viihtyisä - skandinaaviseen tyyliin valloittanut monia ihmisiä, eikä yksi koristeltu moderni talo. Huolimatta maltillisuutta, tämä tyylillinen päätös sinulla on varaa kokeilla ja yhdistellä erilaisia ​​tapetti.

  On aiheellista tarkastella yhden seinän kuviolla on tavallinen ja kevyt, tai tapetti, jotka jäljittelevät eri materiaaleista. Suosi kylmä ja vaimennettu sävyjä, Scandinavian koristeet ja pehmeä rakenne.

  Väri taustakuvan käytävällä, mitä valita?

  Ei vähiten rooli sisätilojen soittaa eri väreissä ja tapetti, koska väri luo mielialaan ja ilmapiiri tilaa ja voi visuaalisesti muuttaa sitä. Tarjoamme kiinnittämään huomiota seuraaviin värivaihtoehtoa.

  Eräänlaisena "magneetti" likaa ja pölyä, valkoinen väri vaikuttaa hyvin epäkäytännöllinen ja ole kestävä. Mutta katsoa sitä toisella tavalla: valkoinen tapetti hallissa luo tunteen puhtauden, tilaa ja mukavuutta, ja tumma huonekaluja ja koriste tämä tausta näyttää enemmän kirkkaita ja houkutteleva.

  Monet pelkäävät musta väri, mukaan lukien sen tummat ja ahtaassa tilassa. Todellakin, eteinen ja pieni alue väripaletti ei todennäköisesti sovi, mutta musta tapetti tilava huone, jossa on oikein valittu huonekalut näyttävät tyylikäs ja kypsä luoden kammio tilaa mukavuutta.

  Syvä ja huomaamaton väri täyttää huoneen tuoreutta ja puhtautta. Sininen taustakuva käytävällä - monipuolinen vaihtoehto sekä pieniä että suuria aukioita, joka on täydellisen taustan puiset huonekalut.

  Toinen "vaarallinen" väri ohi, pelkää luoda tylsä ​​tai tylsä ​​atmosfäärissä. Ja mitään! Todellakin, harmaa taustakuva parhaiten yhdistää muita värejä. Oikeiden sävy ja monimuotoisuutta kuvioita, voit luoda tyylikäs ja moderni muotoilu.

  Ehkä yksi kaikkein kodikas ja lämpimät värit, joka on täydellinen käytävällä ja välittömästi luoda hyvän vaikutelman. Beige tapetti suositellaan käytettäväksi sisätilojen samalla hillitty ja luonnollisia sävyjä: ruskea, harmaa ja valkoinen.

  Valitse taustakuva pieni eteinen

  Valitettavasti kaikilla ei ole varaa monipuolinen ja värikäs muotoilu avaruudessa alueella 2-3 neliömetriä. m. Usein väärä valinta tapetti voi vain pilata sisätilat, mutta myös keskittyä puutteita, etenkin pienet koot.

  Tämän välttämiseksi valinta tapetit, yritä suosia valoa pastellivärit että visuaalisesti laajentaa tilaa ja käynnistää sen puuttuvan valoa.

  Pienelle sisääntulo sopii parhaiten mattapinta ilman helpotusta. On myös suositeltavaa välttää taustakuvan monimutkaisia ​​kuvioita, mutta jos todella haluat - paras koristella ne yksi tai kaksi seinää, ja loput tehdään yksivärisen tavalla.

  Edelleen innostaa sinua ja osoittaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, teimme valinnan käytävillä erilaisia ​​tapetti, mainitaan artikkelissa. Hyvää katselu!

  Taustakuvan käytävällä ja käytävällä. Kuvia parhaat ideat ja vinkkejä valitsemalla väri ja malli

  Ensimmäinen asia, näet kun Tullessaan huoneisto - tätä käytävää, joista pääsääntöisesti, johtaa huonetta käytävällä. Ulkoasu ja koko näiden tilojen usein jättävät paljon toivomisen varaa, ja miten salata puutteita, ei ole liikaa. Kaikkein käytännöllisin ja edullinen niistä - löytää oikea taustakuvaksi eteinen ja käytävä. Valokuva yksinkertainen mutta mielenkiintoisia ajatuksia artikkelissa kertoa, miten tarkalleen tehdä se.

  Taustakuva - käytännöllinen ja kustannustehokas vaihtoehto käsittelemiseksi käytävällä seinät

  Miten valita taustakuvan käytävällä ja käytävä: kohokohdat

  Tyypillisesti eteinen ja käytävä suunnitteilla ei aivan taidokkaasti. Kunnolla paikallaan huonekalut niihin on vaikeaa, koska seinät viemä tila ovet. Näissä olosuhteissa, sisätilojen tapetti käytävällä (helppo löytää kuvia suunnitteluun aikakauslehdet) alkavat olla erittäin tärkeä rooli. Ne muuttavat huoneen huoneistossa: taustakuva käytävä Hruštšov (kuva aikakauslehtien osoitetaan) voi jopa tehdä pieni tila alkuperäistä ja tyylikäs kuin tilava avara huoneisto.

  Kuvan alkuperäinen mustavalkoinen tapetti hallissa koristelu

  Toinen tärkeä piirre käytävällä ja eteinen - puute luonnonvaloa. Tämä on syytä pitää mielessä valitessaan väri tapetti.

  Käytävällä poistaa ulompi vaatteet, märkiä lehtiä sateenvarjot seinälle tuetaan, jotta laittaa kenkiä. Taustakuva eteinen asunnossa pitäisi olla kestävä, hylkivät likaa ja kosteutta, ja ei pitäisi pelätä säännöllinen puhdistus.

  Esimerkkejä käytön vastakkaisia ​​kirkas tapetin käytävällä

  Oikeiden valintojen ei ole helppoa, koska selkeät vaatimukset on täytettävä viimeistely materiaaleja sali. On tärkeää, ettei eksyä eri lajeja, värejä ja kuvioita edustettuina rautakauppaa. Joten miten valita taustakuvan käytävällä ja eteinen?

  Kirkas taustakuva herkkä kukkakuvio

  Taustakuvan käytävällä ja käytävällä. Valokuva, tyypit, edut ja haitat

  Valinta nykyajan tapetti on erittäin monipuolinen. Mitkä näistä sopivat liittämällä seinien käytävällä ja käytävällä?

  Taustakuvan käytävällä ja käytävän (kuva löytyy internetistä) on puhdistettava säännöllisesti lian, pölyn, veden tahroja. Siksi kaikkein käytännöllisin ostaa vedenpitävä, pestävä päällyste tyyppejä.

  käytävä seinät on peitetty paperilla tapetti

  Vinkki! Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, kannattaa kiinnittää huomiota merkinnät. Pestävä tapetti merkitty ikoni kaksi aaltoa. Ne voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Avulla kolmeen kierrosta leimatun supermoyuschiesya taustakuva. Pesu voi olla tavanomainen puhdistusaineita. Jos alle aaltojen dorisoval harja kuvaketta, niin tämän tyyppinen päällyste kestää myös kitkaa.

  Sisätilojen sali on sisustettu pastelliväreillä

  Ensi silmäyksellä, paperia taustakuvaksi käytävällä asunnossa (kuva sopivia esimerkkejä on internetissä) on huonommin. Ne nopeasti häivyttää, imevät hajut, pelkäävät kosteutta, ne eivät poikkea voimaa.

  Pintakäsittelyaineita markkinat tarjoavat laajan valikoiman taustakuvia

  Kaikki nämä puutteet liittyvät ensisijaisesti yksi kerros paperia tapetti. Mitä kaksikerroksinen seinä-paperi (duplex), ne ovat melko sopivia sali. Niillä on hyvä kestävyys vettä ja auringonvaloa, ja kohokuvioitu tapetti duplex voi peittää epätasainen pinta seiniin.

  Esimerkkejä välys rappu salia tapetti

  Tärkein etu taustakuvia käytävän (kuvia ja hinnastoista erikoistuneita sivustoja vahvistavat tämän) - edullisia. Tämä selittää niiden suosio. Ne ovat ympäristöystävällisiä eivätkä vaadi erityisiä taitoja liitettäessä.

  käytävä seinillä taustakuva kukka koristeet

  Ei-kudotut tapetti, kuten nimikin kertoo, tehdään perusteella ei-kudotut, paperi-materiaalista - fleece. Useimmissa tapauksissa se on lisäksi pinnoitettu suojaavalla kerroksella tehty vinyyli, mutta se voi löytyä myynnissä, ja näytteet tehty vain kuitukankaasta.

  Esimerkkejä kirkas tapetti viimeistelyyn seinät käytävällä

  Tausta kuitukangas on sileä päällyste, joka on päällystetty kuvion. Ne maksavat enemmän kuin vaihtoehtoja vinyylipäällysteinen, mutta on useita etuja - turvallisuus, hengittävyys, ympäristöystävällisyys.

  Nonwoven tapetti turvallisia, ympäristöystävällisiä ja niillä on mahdollisuus siirtää ilmaa

  He eivät kutistu, vahvistaa pieniä halkeamia seinään, piilottaa pienet epätasaisuudet. Pinnoite on suuri kulutuskestävyys ja ei pelkää kosteutta. Vaikka se kastuu, se ei turmele.

  Sisätilojen moderni sisääntulo kuitukankaiden tapetti

  Myynnissä on kuitukankaiden tapetti maalaamiseen. Muuttamaan radikaalisti suunnittelu koko huoneen, maalata heille tarpeeksi, ja se voidaan tehdä jopa kymmenen kertaa menettämättä alkuperäisen ulkoasun.

  Käytävä on parempi valita vedenkestävä pestävä tapetti

  Siten se on turvallista liimata kuitukankaiden tapetti hallissa asunnossa (kuva artikkelissa kuvaavat mielenkiintoisimmista esimerkkejä).

  Yksi parhaista vaihtoehdoista sali ja käytävät ovat vinyyli tapetti. Niiden valmistukseen on paperia tai emäksen kerros vinyyli. Johtuen tällainen rakenne, niillä on erinomainen lujuus ja kulutuskestävyys, eivät haalistu ilman pelkoa naarmuja, vettä tai aurinkoa.

  Vinyyli tapetti on hyvin kestävä ja kulutusta kestävä, he eivät pelkää naarmuja, vettä ja auringonvaloa

  Vinyyli tapetti voi piilottaa pieniä vikoja seinien ja estää halkeamien muodostumista. Nämä edut ovat edullisia ja valtava valikoima värejä ja kuvioita. On lajikkeiden vinyylipinnoite, jäljittelemällä kivi, kangas tai kipsi. Muut muunnos on tarkoitus maalata. Tahra voidaan käyttää uudelleen.

  Massaliete käytetään käytävällä musta taustakuva päällystetty kulta kuvio

  Koristeellisimpiin ja esteettisesti miellyttävä on silkki- (erikoinen vinyyli taustakuva taustapaperi). Se voi tuoda osa hienostuneisuutta ja ylellisyyttä suunnittelussa tahansa asunnon, mutta on suositeltavaa tarttuu vain täysin sileä pinta.

  Taustakuva silkki- ilmeen elegantti ja kallista

  Ainoa haittapuoli tämän tyyppisen pinta on ilmatiivis. Mutta jos lapsen huoneeseen se ylitsepääsemätön este, eteinen ja käytävä näytelmiä mitään roolia.

  Esimerkkejä taustakuvamallin käytävällä talletettu etnisten kuvioita

  Lasikuitukankaan tapetti on hämmästyttävä voima, suojata seinät halkeamia eikä eivät pelkää vettä. Niiden käyttöikä on 30 vuotta. Nämä hyödyt tulisi sisältyä allergiselle, ympäristöystävällinen ja palonkestävyys.

  Lasi seinämaalaus. Kuvat sisämaassa, kaunis ratkaisuja. Teknisiä ominaisuuksia, ja niiden edut ja haitat. Menetelmät liimaamalla ja maalaus lasikuitu tapetti.

  Ainoa haittapuoli - pieni kuvioitu erilaisia. Perinteisesti valmistettu lasikuitu kudotaan "kalanruotokuvio", "matto", "parketti", "Jacquard" ja "timantti".

  Vinkki! Maalaus lasikuitu tapetti on parasta käyttää maali vesipohjaisia ​​tai lateksia. Lasikuitukankaan tapetti voidaan maalata uudestaan ​​noin viisitoista kertaa. Tässä vanha kerros voidaan helposti poistaa harjalla ja liuotin uhraamatta ulkonäköä.

  Seinät käytävällä peittää lasikuitu tapetit ja maalattu terrakotta väri

  Tämä luokka muistuttaa taustakuva koriste kipsi, koska sen ulkonäkö ja levitystapa. Ero on siinä, jonka koostumus on: hiekka on korvattu selluloosakuituja ja silkki. Kuiva Seos laimennettiin vedellä ja levitettiin lastalla.

  Seinämien on luotu käyttämällä nestemäistä taustakuva

  Ilmeinen ja etuja käyttämällä salin nesteen tapetti. Valokuva sisustus voit täysin ymmärrä sitä. Ne eivät muodosta nivelet, auttaa tasata seinään, mikä säästää rahaa ja aikaa viimeistelyyn asunnosta. Ei pelkää auringonvaloa, hylkivät pölyä ja ovat ympäristöystävällisiä ja niitä voidaan käyttää vuosikymmeniä. ne tarjoavat myös hyvä ääni ja lämpöeristys, ja edustaa valtava määrä värejä ja sävyjä.

  Esimerkit käytöstä sisätilojen taustakuva kukka malleja

  Sali ei voi välttää vakavia pilaantumista. Neste taustakuvat antavat erinomaisen mahdollisuuden ratkaista tämä ongelma ilman liikaa vaivaa ja taloudellisia kustannuksia. Pilaantunut alue olisi helppo poistaa lastalla ja soveltaa uuden kerroksen seoksen. Kun se on kuiva, ero uuden ja vanhan pinnoite ei ole näkyvissä.

  Taustakuva suuri koriste koristelu salin seinien

  Väri ja kuvio tapetti suunnittelussa eteisen (kuva mielenkiintoisia ajatuksia)

  Monet rakennukset voi piilottaa puutteita, valita oikea sävy tapetti, kuvio tai rakenne, tai käyttämällä yhdistelmää taustakuva.

  Ei ole tarpeen liittää seinämien yli käytävällä ja käytävä pimeä yksivärinen tapetti. Koska on vähän valoa, ne luovat masentava tunnelma. Ilmeisin vaihtoehto -pokleit kirkas taustakuva käytävällä. Kuvat Internetissä antaa monia esimerkkejä suunnittelupäätös. Kuitenkin nämä samat valokuvat osoittavat, että hyvin kirkas, valkoinen sävyt käytetään harvoin. Ne ovat liian helposti likaiset, joten ne yhdistyvät tapetit tummien ja yläpuolella herkimpiä saastumiselle.

  Esimerkkejä käytön taustakuva geometrinen kuvio

  Taustakuvia kapea käytävä asunnossa (valokuva suuria määriä löytyvät Internetistä) kannattaa valita kylmä (sininen, valkoinen, beige, vihreä) värit. Ne auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa ja samalla keskittyä kaikki väärinkäytöksiä, joten seinään niitä voidaan tasoittaa.

  Yhdistelmä paneelit muovista ja taustakuvia koristaa seinät käytävällä omakotitalon

  Vinkki! Visuaalisesti suurentaa huone voi olla, ja sen avulla panoraamavalokuva taustakuvia, samalla alkuperäisen suunnittelun ja kirkas. Toinen mielenkiintoinen temppu: pitkä, kapea käytävä seinä visuaalisesti jaettu kahteen osaan, joiden avulla tapetti kontrastivärien.

  Valokuva taustakuva pieni eteinen asunnossa osoittavat, kuinka tyylikäs kuulehan taustakuva pieni luku.

  Merkittävä hahmo tapetti sopii tilavampi käytävät ja eteiset

  Huomattavan transformoitu tilaan, sillä sen yhteenlaskettu taustakuvaksi käytävällä. muotoilu kuvat antavat käsityksen siitä. Voit liittää yli alaosassa seinää tummemmat sävyt, kaunis rakenne, pystyraitoja tai isokirjoituksella, ja ryöstää vaalea tapetti.

  Yksi salin seinät on päällystetty paperilla tapetti, loput - on maalattu akryylimaalilla

  Sen pitäisi kokeilla lämpimillä väreillä. Niitä ei suositella käytettäväksi huoneisto taustakuvaksi pieni käytävä. Valokuvia Internetissä kuitenkaan anna esimerkkejä päinvastainen. Tähän sisustus näyttää harmoninen, tulisi lisätä peilipinnat, kontrastivärit ja rakenne tahna, tai asentaa valonheittimet.

  Laatat lattialla käytävällä ja keittiö: valokuvia, vinkkejä valitaan ja asennetaan

  Esiliina keittiölaattansa: Kuva ideoita ja vinkkejä valitsemalla

  Koristelu käytävällä kiviseinä ja tapetit. Kuvia valmistuneiden töiden

  Pestävä taustakuvia keittiöön: kuvaston kuva ideoita sisätilojen

  Taustakuvia keittiöön: kuva modernia ajattelua 2017-2018

  Muotoilu eteinen asunnossa: kuva moderni sisustus

  Mitä valita taustakuvaksi käytävällä: 6 hyödyllisiä suosituksia

  Tapetti käytävällä rakenne ja väri olisi lähestyttävä huonekaluihin, jonka hän varustettu käytävällä jokaiseen kotiin alkaa. Tämä paikka on vähiten suojattu pölyltä ja lialta kadulta. Sen vuoksi on tarpeen saada aikaan kiinteä ja kestävä verhous. Yleisin materiaali tähän tarkoitukseen on taustakuva.

  Koska seinät käytävällä ovat jatkuvasti alttiina pilaantumista kadulta, poissa lasten ja lemmikkien lopulta taustakuva peitetty tahroja, paikkoja ja putoaa. Tästä syystä valita taustakuva eteinen on tarpeen antaa mieluummin kuin päällysteitä, jotka voidaan pestä.

  Vedenpitävä tapetti tulee kolmessa muodossa, ne voidaan erottaa kuvakkeet etiketissä.

  • Ikoni aalto - kuten siisti hoitoa. Pyyhittävä pehmeällä kankaalla tai mikrokuitua mokka;
  • Kuvake, jossa kaksi aaltoa - kosteus, kun taas harjaamalla pyyhkiä märällä liinalla;
  • Ikoni kolmessa aallossa - pestävä, se antoi heille hoito ja puhdistusaineita.

  Hyvä ratkaisu sali on vinyyli tapetti. Niillä on kiinteä pinta ja kestävät mekaanista rasitusta. Niiden rakenne tekee huomaamatonta epätasaisuutta seinään ja estää halkeilua.

  Erinomainen suoritusmuoto on saada aikaan värikontrasti seinän yläosasta ja pohjasta

  Interlining - on perusta vinyyli tapetti. Se tekee niistä kestävät repiminen ja kestävät tulta.

  Se olisi myös kiinnitettävä huomiota äskettäin julkaissut neste taustakuva. Tämä kuiva seos, joka tulee laimentaa vedellä ja levittää seinään lastalla. Kuten tapetit parannetaan äänen ja lämmön eristys, ja myös niitä on erittäin helppo ylläpitää. Toinen eteinen Lasikuituvalmisteiset jotka voidaan värjätä mitä tahansa väriä jo heidän jälkeensä jumissa. Maalaa ne milloin tahansa. Nämä tapetit ovat vastustuskykyisiä mekaaninen harjaus.

  Mikä taustakuva on täydellinen sali muotoilu

  Käytävä - pienin huoneeseen, joten tarvitset erittäin vastuullista lähestymistapaa valittaessa sopivaa väri ja malli.

  Tapetti voi olla erilainen:

  • yksitoikkoinen;
  • Koska horisontaalinen tai vertikaalinen raitaa;
  • Abstrakteja kuvioita;
  • Kuvioitu.

  Mukaan opetuksia Feng Shui tapetti pitäisi olla kirkkaita värejä. Mutta he tarvitsevat erityistä hoitoa. Taustakuva tällaista pilaantumista voidaan nähdä paljon enemmän kuin väri. Näin ollen meidän on pokleit tapetti, joka voidaan pestä.

  Usein käytävällä on suositeltavaa valita taustakuva yksitoikkoinen kuvio, ja vaihteeksi, voit ripustaa kaunis maalaus valoa

  Band kapealla käytävällä edellyttää erittäin huolellista sovellus. Pystyraitoja tehdä käytävällä kaltaiseksi hyvin. Jos siis valita bändi, sen ei pitäisi olla kovin vastakkaisia. Vaakasuuntaiset juovat tapetti paremmin rinnakkais- ja alhainen seinät visuaalisesti pidentää niitä.

  Käytävä puku taustakuva abstrakteja kuvioita. Ne eivät ole yhtä havaittavissa pieniä vaurioita, tahroja, likaa ja naarmuja.

  Yhtä suosittuja kuvioitu tapetti jäljittelemällä puu, kivi, tiili tai muita materiaaleja. Jos haluat tällaisen rakenne, käytä niitä erittäin huolellisesti. Koko tausta kiinni kaikki seinät on hyväksyttävä, jos tapetti on pehmeä väri tai tekstuuri rauhallinen.

  Miten valita taustakuvaksi pieni eteinen: Ominaisuudet

  Ennen keppi tapetti pieni eteinen, sinun täytyy varmistaa, että ne sulautuvat kalusteet ja yleinen sisustus talon.

  • Yritä välttää liiallista käyttöä tummia sävyjä;
  • Jos mahdollista älä käytä suuria kuvioita tapetti;
  • Päästä eroon synkkä tunnelma pienessä pimeässä eteisessä tarvitse käyttää kirkkaita värejä.

  Visuaalisesti lisätä pieni eteinen on kevyt sävyjä tapetit liima

  Tärkeintä ei liioitella kirkkaita värejä. On parempi ottaa muutamia pieniä näytteitä värejä ja ennalta nähdä miltä se näyttää yleisen sisustus. Voidaan käyttää toimittamaan käytävällä tapetti, yhdistellä eri värejä, eli käytetään kahden tai useamman värin.

  Mitä väriä valita taustakuvan käytävällä

  Valitse väri käytävällä ei ole vaikeaa, jos tiedät miten toimia eri sävyä per henkilö. Erittäin kirkas, kuten punainen tai vaaleanpunainen voi edistää väsymystä, ja joskus ärsytystä. Hyvä tunteet mukana keltainen ja oranssi - edistää tunne euforiaa ja nosta mielialaa. Vihreä on rauhoittava vaikutus, mutta joissakin tapauksissa aiheuttaa tunne väsymystä.

  Sopii erinomaisesti eteinen tapetit värejä:

  Käytännöllinen vaihtoehto on tapetti vihreä väri, joka ei ole havaittavissa vähäinen saastuminen

  Muista, että valaistus vaikuttaa käsitys väri tapetti. Tästä syystä ennen kuin ostat täytyy ottaa näyte ja miten se näyttää käytävällä ja ovatko ne sopivat väri. Jos käytävällä pieni, se ei ole tarpeen tapetoida on suuri kuvakoko, sitä voi visuaalisesti vähentää ja niin ei ole kovin iso eteinen. Nauha ei myöskään ole suositeltavaa käyttää. Voit tehdä tämän, valita taustakuvan vapaalla sävyjä tavallista koristeet ja kuvioita.

  Koriste tekniikat: mikä on parasta saliin tapetti

  Ei välttämättä piirtää käytävällä perinteisen taustakuva. Tähän mennessä on olemassa paljon erilaisia ​​ja mielenkiintoisia ratkaisuja moneen makuun.

  V voidaan käyttää epätavallinen koristelu sali:

  Ulkonäkö yhdistettynä tapetoitu käytävällä: kukaan voi ottaa mukaansa abstrakti kuvio, ja toinen - yksivärinen

  Jotta sali mukavampaa ja käytännöllinen, voit käyttää yhdistettyä taustakuva. Kirkas liimaa päälle, ja tumma - alaosassa. Top, teki vaaleilla väreillä, se lisää valoa ja visuaalisesti laajentaa tilaa ja valmistettu tumman värin eniten pohja suojaa pintaa lialta vaikutuksia. On välttämätöntä valita oikeat värit siten, että ne ovat sopusoinnussa keskenään.

  Kaikkein paras sijoittelu Valokuva Taustakuvat käytävällä - sen distaalinen osa. Sävyjä lämpimät värit voivat selvästi siirtää pinnan ja viileä sävy panoraama nousu tilaa.

  Jotta epätavallinen kuva-maisema, joka täydellisesti täydentää suunnittelu eteinen, sinun täytyy laittaa pienen Mural rungossa toisella puolella käytävällä.

  Visuaalinen muutos tilaa: joista valita taustakuvan

  Monet ehkä pidä heidän käytävällä. Muuta ulkoasua käytävällä, voit käyttää taustakuvan.

  Kanssa tapetointia käytävällä, voit:

  • Visuaalisesti laajentaa tilaa;
  • Tilan pienentämiseksi;
  • Lisää valoa.

  Taustakuva keltainen sävy on hyvä valaistus voi tehdä hallissa valoisa ja viihtyisä

  Tapetti kylmät värit voivat laajentaa tilaa visuaalisesti. Tyydyttyneitä tapetti tai taustakuva suuria kuvioita vaaleat värit tekevät tilaa visuaalisesti vähemmän. Eteinen, joilla ei käytännössä ole valoa, käyttää yhdistelmää taustakuva. Bottom - tumma, ja päälle - valo. Näin lisäät käytävällä valoa ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Valitse taustakuva käytävällä (video)

  Valitse taustakuva eteinen on hyvin vastuullinen ja mielenkiintoinen prosessi. Mitä tapetti ostaa - se on sinun. Mutta pääasia että piti tapetit ja sopusoinnussa yleistä mielialaa talon, ja sitten se on kodikas ja mukava.

  Taustakuva sisätilassa käytävällä (kuva)

  © 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

 • Leave a Comment

  + 60 = 65