Mitä värejä yhdistetään punaisella

Väriyhdistelmät Taulukot

 • Julkaistu: 31.3.2014
 • Luokka: Julkaisut
 • Yritys: lakot
 • Aihe: Olen kampaaja / I meikkitaiteilija
 • Luokka: Värit

Silti sama väri, joka on edullisin sinulle. Ja heidän taitava yhdessä muiden ja luo käsite eleganssia ja maku. Pukeutunut yksivärinen, kun kaikki yksityiskohdat vessaanne - yksi väri, on pitkään ollut merkki huonosta mausta.

Poikkeuksia tähän sääntöön hieman - jos et ole morsian eikä suru, oman vaatteet on osallistuttava kolme sävyä - perusväri, ylimääräisiä - sekoittaminen ja varjostus tärkein ja mahdollisesti ristiriitaisia ​​yksityiskohtia, kiehtova aksentti väri. Valita ja yhdistellä niitä - on usein hyvin vaikea tehtävä.

Onnekas muutama, luonteeltaan jolla on hieno taiteellinen maku ja värinäkö, voivat valita värin vaatteita päätös perustuu omaan intuitioon. Kaikki muu on aina muodissa ja tyylikkäästi pukeutunut, sinun täytyy oppia muutamia sääntöjä perustettu jopa Sir Isaac Newton!

beige helppo yhdistää hiljainen sävyjä, ja voi täysin yhdistää kirkkaamman sävyjä. Beige väri yhdistettynä värit: khaki, suo, kaakao, harmaa, harmaanruskea, kastanja, suklaa, keltainen, vihreä, oliivi, ruoste-ruskea, terrakotta, munakoiso, lila, kirkas sininen.

Taulukko yhdistelmä beige

pinkki - valkoinen ja vaalean sininen, vaaleanharmaa välissä punaisen ja valkoisen sävyjä.

punainen - keltainen, valkoinen, ruskea, sininen ja musta, violetti ja vaaleanpunainen, musta ja hopea, musta ja ruskea ja hiekkaa. Nyt punai- turvallisesti sekoittaa keskenään ja katsoa tämä upea. Maltillisempi vaihtoehto - yhdistetyn punainen ja musta.

Taulukko Yhdistämällä punainen

Bordeaux - väri nainen, joka tuntee hänet arvoinen. Bordeaux on musta ja tummansininen sekä värit: vihreä, oliivi, harmaa, sinivihreä, tomaattia ja muita sävyjä punainen. Bordeaux on hyvin sekoitettu marja sävyjä: karhunvatukka, mustikka, seljanmarjoista.

Fuksia, magenta, violetti väri yhdistettynä värit: keltainen, oranssi, tummanvihreä, vihreä, kirkas sininen, violetti. Crimson sekä vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat.

Taulukko yhdistelmä fuksia väri

koralli Se on kaksitoista lajia, vaaleanpunainen-oranssi sävyt ja syvän punainen-oranssi. Yhdessä värit: valkoinen, beige, kulta, lihaa, ruskea, tummanruskea, khaki, harmaan sävyjä, punainen, vaaleanpunainen, persikka, lila, violetti, kuuma pinkki, oranssi, keltainen-oranssi, vaaleankeltainen, tummansininen , sini-harmaa, musta.

Taulukko yhdistelmä Coral

keltainen - edustaa aurinko, viisautta, iloa, luottamusta ja vapautta. Gold - väri kunniaa ja vaurautta. Keltainen väri yhdistetään kukkia: Marsh, sini-vihreä, oranssi, lämmin ruskea, suklaa, musta, tummansininen.

Kultainen väri sopii hyvin värit: musta, ruskea, punainen, violetti, tumman vihreä, violetti. Keltainen - sininen, violetti, violetti, turkoosi. Keltainen undecorated tai lisäyksistä houkuttelevaa.

Pöytäyhdistelmiä keltainen

oranssi - iloinen, valoisa, kesän värit ja positiivinen, dynaaminen ja etnisyys, väri loisto laskevan auringon. Kirkkaan oranssi väri sulautuu hyvin kirkkaita värejä: kirkkaan keltainen, sinappi, beige, lila, ruskea. Vaimeita oranssi tai terrakotta sulautuu hyvin hiljainen sävyjä - vaalean keltainen, sinivihreä, khaki, ruskea, kastanja, suklaa, tummansininen tai tummanharmaa. Oranssiin ja keltainen väri sopii hyvin erottuva musta.

Taulukko yhdistelmä oranssi

ruskea - taivaallinen, kerma, keltainen, vihreä ja beige, denim sininen, savun-, vaaleanvihreä ja valkoinen; Toukokuu ruohoa väri ja erittäin kirkas vihreä, violetti hennon vaaleanpunainen. Ruskea yhdistettynä oliivi, kulta, sininen, vihreä, oranssi, violetti, vaaleanpunainen, kaikki sävyt beige, norsunluu ja harmaa. Äkillinen ja erittäin onnistunut yhdistelmä lämpimän ruskean ja turkoosin tekee erinomaisen vaikutelman.

Ruosteenruskeana yhdistettynä luumu ja ruskea; violetti oranssi ja kermanvalkoinen; vaaleanvihreä kameli; punainen keltainen ja kermainen valkoinen; ruskea karhunvatukka.

Taulukko yhdistelmä ruskea

vihreä - ruskea, oranssi, salaattia, keltainen ja valkoinen kukkia ja vaaleanvihreä vain - harmaa ja mustan sävyjä. Hän on välittäjänä kylmiä ja lämpimiä sävyjä.

Pöytäyhdistelmiä vihreä

oliivi sopusoinnussa värit: sininen, vihreä, lämmin vihreä, khaki, omena-vihreä, kasviperäisiä, munakoiso, viininpunainen, kirsikka, violetti, tumma lila, ruskea, kulta, punainen, oranssi.

sinappi yhdistettynä värit: ruskea, suklaa, terrakotta, keltainen, beige, khaki, sininen, vihreä, koralli, hot pink.

Sininen yhdistetään oranssi; ruskea ja persikka, khaki ja vaalean oranssi, kermainen valkoinen, karhunvatukka roiskuu, vaaleanruskea ja tomaatti; harmahtavan oranssi ja violetti.

Taulukko yhdistelmä sinappi

yönsininen yhdistettynä lipeä-vaaleanpunainen vihreä havupuu; punainen ja valkoinen; vaaleanpunainen tummanruskeaan ja hopeaa; Toukokuu viheriöt sinivihreä; harmaa kirkkaan keltainen ja vaaleanpunainen.

Sininen on väri vaaleiden ja tummien sävyjen

Vaaleansininen - valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunaisia ​​kukkia, on välimuoto punainen ja sininen.

Tummansininen - jossa vaaleansininen (sininen), harmaa, punainen,

denim sininen, savuinen, luumun sininen; vihreä ja valkoinen; harmaa, vaaleanpunainen ja ruskea; pinkki ja vihreä-sininen; vanilja-keltainen ja vaaleansininen; tummanruskea, lila.

Taulukko yhdistämällä sininen

sininen yhdistettynä värit: vaaleanpunainen, lila, koralli, vaalea lila, keltainen, kirkas, tummansininen, harmaa, valkoinen, beige. Turkoosi valkoinen, keltainen, oranssi, violetti, sininen ja vihreä.

Taulukko yhdistämällä sininen

Lila-vaaleanpunainen yhdistettynä laventeli ja tumman sininen; tummanruskea vaaleanpunainen-punainen; ruskea vaaleanruskea; serbristym denim sininen ja keltainen, sopii hyvin laventeli.

Violetti väri - valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen väri, se on välimuoto punainen ja sininen. Vaaleat värit kutsutaan violetti lila. Ne yhdistetään keltainen, oranssi, harmaa ja valkoinen väri.

Violetilla Värit ovat myös violetti tai tumman kukintoja lila, violetti. Violetti - väri naiseuden liittyy hienostuneisuus, armon ja tyylikkyys. On parasta yhdistää violetti tummat neutraaleja värejä - musta, harmaa tai tummansininen.

violetti - väri aateliston ja ylellisyyttä. Parhaiten yhdistettynä sininen. Lila ja eri sävyjä pidetään yhtenä kaikkein seksikäs, salaperäinen, salaperäinen ja sensuelli värejä. Lila väri toimii hyvin värit: pinkki, valkoinen, sininen, lila ja tummempi tai vaaleampi sävy, sitruuna, väri vanha roosa, hopea sävyjä, sininen, ruiskukka sininen, violetti ja violetti.

Taulukko yhdistelmä violetti ja lila

harmaa - väri eleganssia, älykäs, harmoninen, rauhoittava ristiriitaisia ​​yhdistelmiä, joita käytetään yrityksen pukeutumissäännöt. Vaaleanharmaa väri näyttää hyvältä hienovaraisimman sellaista pitsiä tai aistillinen silkki, grafiitinharmaa - mokkaa ja savuinen-harmaa - hieno villa.

Harmaa on tylsää, joten on parempi yhdistää vastakkaisia ​​väriä: valkoinen, sininen, musta, viininpunainen, punainen. Jotta tyylikäs pukeutuminen voidaan yhdistää muihin harmaan sävyjä, vaaleampi tai tumma, ja jopa väri beige. Vaaleanharmaa väri on parempi yhdistää pastelliväreillä: hennon vaaleanpunaiseen, keltainen, violetti, sininen, violetti, koralli.

Siniharmaa hyvin yhdistettynä okra, valkoinen ja ruskea; ruskealla ja beigellä violetilla ja vaaleanpunainen; hummeri-punainen, turkoosi ja valkoinen; hopea ja sininen; kanssa toukokuun vihreä ja valkoinen.

Taulukko kytkentä harmaa

aprikoosi xkastelu yhdistettynä kamelin ja ruskea; vaaleanruskea, beige ja vaaleanpunainen laikkuja; siniharmaa, sininen ja okran; taivaansininen; vihreä, valkoinen, ja hopea; punainen ja valkoinen.

Kameli yhdistettynä harmaa-sininen ja violetti; beigen ja ruskean, sinisen ja violetti; okra ja ruskea; keltainen, punainen ja valkoinen; vihreä ja valkoinen; hummeri-punainen.

Khaki yhdistettynä harmaa-oranssi, ja tomaatti; hummeri-punainen väri ja valkoinen villa; karhunvatukka, luumu ja kullankeltainen; kultainen ja sinivihreä; punainen, vaalean vihreä ja persikka; violetti, punainen ja persikka.

Vielä parempi, jos yksivärisen khaki vaatteita yhdistettynä tulostaa näitä kirkkaita värejä.

Taulukko yhdistelmä khaki

Musta, valkoinen ja harmaa käytetään koristeena.

Näyttää hyvältä musta naapurustossa oranssi, keltainen, vaaleanpunainen, punainen, violetti ja salaatti sävyt, jossa lipeä-vaaleanpunainen, harmaa, sitruuna, indigo, harmaa, vehreät Azure, vaalean vihreä kirkkaan vihreä.

Oikea yhdistelmä värit vaatteet tekevät ulkoasun täydellinen ja harmoninen. Yhteiset säännöt sanovat, että tämä voidaan saavuttaa yhdistämällä:

 • rezkokontrastnyh värejä, esim punainen - sininen, punainen - valkoinen, punainen - cornflower, punainen - vihreä, oranssi - tummanoranssi - ruiskukka sininen, vihreä - valkoinen. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään urheilussa, lasten ja nuorten vaatteet;
 • kontrastivärit kuten kirsikka - pinkki, sininen - ruiskukka sininen, violetti - violetti, vihreä - salaattia. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään erilaisissa vaatteet; puoli-sävyyn, kuten vaaleanpunaisia ​​- vaaleansininen, vaalean vaaleanvihreä - vaalean lila.
 • yksiväriset, kuten ruskea - beige, vaaleanpunainen - tummanpunainen. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään jokapäiväisessä vaatteita ja vaatteet täynnä naisia.

Kaikki pastellivärejä yhdistetään toisiinsa riippumatta sävy.

Pastelli Colors- on beige, persikka, vaaleanpunainen, vaaleansininen, jne eli kaikki värit, lisäten, että paljon valkoista. Nämä värit voidaan yhdistää toisiinsa missä tahansa järjestyksessä. Ole varovainen vaaleanpunainen - ainoa väri, joka on täynnä.

Käyttö 2-4 väriä. Jos käytössä on vain yksi väri, se luo tunteen tylsyydestä ja kalpeus. Jos käytät vaatteita yli 4 väreillä hypätä yhdestä väristä teitä ihmisiä näyttää erilaiselta, ei tiedä minne kannattaa pysähtyä, alitajuisesti herättää ahdistusta.

Keskenään voidaan yhdistää siihen liittyviä tai vastakkaisia ​​värejä. Kaikki muut vaihtoehdot - inharmonious.

liittyvä - värit, jotka eroavat toisistaan ​​sävyn (punainen, vaaleanpunainen, tummanpunainen).

erottuva - se on värejä, jotka ovat täysin päinvastainen (violetti - keltainen, sininen - oranssi). Ainoa kontrasti yhdistelmä, joka on riskialtista - se on vihreä ja punainen.

Mitä värejä yhdistetään punaisella

Punainen väri vaatteet: mitä tapahtuu punainen?

Punainen väri-väri houkuttelevin luonnossa, tuli klassikko. Olipa muoti muuttuu tai ei, punaiset asiat pukuhuoneissa näyttävät olevan kaikille samat.

Punainen väri on hyvin näkyvästi, joten se on erittäin vaikea yhdistää muiden kanssa. Jokainen tyttö oli tämä: nähdä punaista kaupassa asia, hän ajattelee, "Mitä minä käyttää sitä sitten?".

Tämä ongelma ratkesi vuonna 2015, eurooppalaisten suunnittelijoiden. Monet muotiliikkeitä on neuvonut asiakkaita yhdistämään punainen ja pinkki. Tietenkään tämä ei ole uusi ratkaisu, mutta tällaiset yhdistelmät ovat pitkään olleet ole muodin catwalk.

Arkielämässä monotsvetovoy punainen mekko näyttää paikallaan ja liian kirkas. Klassinen punainen väri vaatteita paremmin cocktailjuhliin ja illanviettoja ystävien kanssa. Tämän järjestelmän sisältyvät kaikki punaisen hieman poikkeavat toisistaan ​​Puolisävelaskel - ääni.

Yksivärinen - yksivärinen sävy

Vaatteet mustavalkoista tyyliin punainen väri heti houkuttelee huomiota. Asu kengistä Korvakorut vain yhden punaisen sävyä. Silmiinpistävä esimerkki voi olla punainen mekko, kengät, huulipuna ja tarvikkeet vastaamaan.

Trio - musta, valkoinen ja harmaan sävyjä kutsutaan akromaattinen tai väritön. Ne ovat neutraaleja suhteessa kirkkaita värejä värin pyörän. Kirkas kyllästetyllä värisävyjä laimennettiin tiedot vaarantamatta hukuttaa tärkein väri.

Ensinnäkin punainen väri erinomainen tuntuma sävyjä lähelle sen yleisestä värintoisto. Esimerkiksi punainen - oranssi, koralli, vaaleanpunainen, viininpunainen - ne ovat kaikki lähellä tärkeimpiä varjossa. Yhdessä kokonaisuus saadaan gradientin vaikutuksen. Punaisella värittyneen asu näyttää elävämpiä ja kohtuuton.

Vastaväriä - väriyhdistelmiä vastakkaista värit: punainen - on vihreä, keltaisesta-violetti, oranssilla - sininen, valko-musta. tiedot täydentävänä kytkennän ovat myös tunnettuja. Yhdistelmä vastapäätä värit ovat erittäin suosittuja maailman huippumuotia. Usein tämä väriyhdistelmä voi olla hyvin mauton, tärkeimmät -Remember että Sävy kylläisyys lla ei pieni rooli. Joten ripaus tulipunainen onnistuneesti etsiä celadon tai tummanvihreä väri, kun taas rikkaat punainen - vihreitä-turkoosi sävyjä. Kirkkausero värit ovat: punainen ja pinkki. Klassinen punainen näyttää hyvältä lämmin pastelli pinkki ja persikka sävyt viileässä varjossa punainen - vaaleanpunainen sinertävä sävy.

Mitä värejä yhdistetään punainen?

Punainen ja valkoinen klassinen versio ei sovi kaikille tytöille, vain ne, joilla on tsvetotip "Winter" - erottuvan ulkonäön tai "Kevät" - jos iho on kullanruskea.

Yhdessä punainen näyttää paremmalta lumivalkoinen sävy. Jos varjossa luonnonvalkoinen, sitten punainen valita lähempänä viininpunainen väri. Jos valkoinen - ydin, tarvikkeet voidaan valita tulipunainen.

Punainen yhdistettynä harmaa, tämä yhdistelmä ei ole yhtä näyttävä kuin punainen ja valkoinen, näyttää pehmeämpi ja harmoninen. Jos punainen näyttää liian kirkkaalta ja provosoiva, sinun pitäisi tarkastella tätä yhdistelmää. Red trendikäs farkut, hameita ja jopa mekko, voit valita harmaa alkuun: T-paidat, puserot, takki, se on neutraalimpi ja jossain määrin imeä kirkkaan punaisen sävyä.

Kuitenkin käyttää harmaata kuin pohjaväri ei suositella. Silti se on tylsä ​​väri ja ilman lähellä valoisa sävy näyttää eloton. Vaan yhdistää ainakin pari sävyjä tummempi / vaaleampi kuin häntä, hän paljasti uudella tavalla. Kukin harmaa-asteikon menetelmä on esitetty erityisellä tavalla, materiaalista riippuen. Joten silkki ja pitsi näyttää vaikuttavampi vaaleanharmaa mokka - grafiittituotteeseen sävy, hieno villa - harmaa-savuinen.

Yhdistelmä punainen ja musta näyttää vaikuttavan ja sopii erityisiä tapahtumia, juhlia, kantaesityksiä. Jos yritysostot aiemmin, joilla seurataan värikylläisyys jottei naurunalaiseksi, tässä tapauksessa punainen, voit valita rohkein sävyjä, ja musta - sen valinta on vaikea olla huomaamatta. Tarvikkeet voi olla joko musta tai punainen riippuen pääväri.

Beige - ruskea gamma liittyvät punainen sävy. Ja tämä tarkoittaa yhdistelmää punaisen kaikkia sävyjä tällä alueella näyttävät harmoninen ja luo kokonaisvaltaisesti.

Klassisessa versiossa sopii tsvetotipu "Kevät", brunetit.

Punainen väri yhdessä keltainen - kirkas yhdistelmä, koska molemmat sävyt ovat lämpimiä värejä. Varsin suosittu nuorison tyyli, urheilu puvut, lasten vaatteet. Tämä porukka uhmaa harmaat, tylsä, joka päivä. Ranskassa, tämä tyyli on nimeltään "vitamiini", koska hän kantaa voimakas lataus energiaa. Mutta se näyttää aina tyylikäs riippumatta kyllästymisen valitut värit.

, Jotta voidaan heikentää kirkkautta koko, voit käyttää matta pastelli tarvikkeet - hiekka, beige, beige.

Jo pitkään - se oli luonnotonta yhdistelmä, kuten värit, jotka sijaitsevat niin lähellä väripaletin käytetään yhdessä ensemble - top huonon maun. Mutta myöhemmin yhä useammat suunnittelijat luovat pukuja värejä ja kuten kävi ilmi, oikeaan sävyjä kyllästyminen - mekko näyttää enemmän tuoreita kuin muut värit. Joten punainen sävy näyttää paremmalta lämpimät värit vaaleanpunainen, persikka sävyjä. Kylmällä kuten vadelma - vaaleanpunainen kanssa sinertävä sävy.

Sopivat erityisesti punahiuksinen tytöt. Se luo luonnollisen kontrastin.

Kontrastivärit: vihreä ja punainen - paha maku tai tietyn tyylin? Lausunto muoti yhteisö tässä asiassa on ristiriitainen. Mutta jos tarkastellaan luontoon, näemme, että ruusut näyttävät hienoilta vihreällä taustalla. Onnistunut yhdistelmiä: punainen - tumman vihreä ja turkoosi värisävy, värikylläisyys, punainen, - vihreitä-turkoosi. Korostaa punainen väri vaatteet voidaan valita lisäyksenä: keltainen-vihreä, khaki, pistaasi. Erityisen suosittuja tämä gamma kesällä, nuoret tyyli ja verryttelypuvut.

Sinisen taustan väri, jotta Reds dynaamisempi. Vastakkaisia ​​yhdistelmä seurauksena saatu, se on ihanteellinen julkaisun ja päivittäiseen kävelee. Muodollisiin tilaisuuksiin on parempi suosia tumman - sininen, lähes musta.

Väriyhdistelmä vaatteita punaisen ja sinisen sävyt näyttää keväällä.

Punainen väri parantaa violetti sävyjä, varsinkin jos se on kyllästetty kirkkaita värejä. Tässä tapauksessa, kirkkausero ja tonaalisuuden. Violetti - kylmä sävy, kun taas punaiset - kuuma. Varsinkin onni olla yhdistelmä punainen: violetti, punainen-violetti, viinirypäle.

Ruskea sävy sopii valoisa ja vaaleat sävyt. Hänellä on paljon pohjavire lämpimällä muistiinpanot: oranssi, keltainen, punainen. Red värit sopivat värit: vehnä, vaalean ruskea, kahvi.

Saat rekisteröinnin ensimmäisen 100% Mobiilipankin 500 roketrubley ja kaivoksen paluu ostoksille!

Kaikki oikeudet pidätetään

Se kiellettiin materiaaleja tämän sivuston ilman lupaa kirjoittajien ja päinvastaisessa linkeistä.

Mitä värejä yhdistetään punaisella

 • Mitä värejä yhdistetään punaisella
 • Mitä värejä yhdistetään vaatteita
 • Mitä värejä yhdistetään ruskea

Punainen väri sisätilojen sointuu vain kolme väriä.

1. Punainen ja kulta. Tässä tapauksessa on tärkeää pitää mielessä, että punainen obyazatalno olisi tumma ja syvä, mutta tässä tapauksessa hän antaa sisätilojen huoneen rikas näyttää.

2. Punainen ja valkoinen. Tämä väriyhdistelmä - klassinen. Huone, jossa on punaisia ​​seiniä ja lumivalkoinen huonekalut, ja päinvastoin - se näyttää samalla lempeä, romanttinen ja intohimoinen. Ja punainen voi olla aivan mitä tahansa väriä, mutta valkoinen - aivan puhdas.

3. Punainen, valkoinen ja musta. Sisustus, suunnitella samalla värimaailma - bezproigryshny klassinen versio.

Mitä värejä yhdistetään punainen mekko

1. White. Tämä väri - tämä on sopivin vaihtoehto täydentämään tapaa, jolla perusteella - mekko on punainen. Tämä yhdistelmä näyttää hyvin lempeä ja romanttinen, niin kuva koostuu näistä väreistä, ei koskaan jätä sen omistaja ilman huomiota.

2. Grey. Jos haluat luoda pehmeä ja yhdenmukaisella tavalla, punainen on paras täydentää vaaleanharmaa. Tämä yhdistelmä voi lieventää kirkkautta punainen ja antaa yhdessä eleganssia.

3. Musta. Punainen yhdistettynä musta - täydellinen ilta ulos. Kuitenkin kun luomalla kuva on syytä muistaa, että ei saa käyttää väärin mustaa, jos perustaa oman kuvan - punainen, musta kytkin ja tyylikäs kengät korkokenkiä riittää.

4. Keltainen. Punainen yhdistettynä keltainen, saa oranssin sävy, niin samankaltaisia ​​värien sekoittaminen ei kaikki eivät pidä, mutta vain niille, jotka haluavat aina olla valokeilassa.

Leave a Comment

61 + = 71