Kahvimylly omin käsin

Miten tehdä kahvimylly

Uskotaan, että kaikkein flavorful kahvi saadaan, jos vilja jauhetaan välittömästi ennen juoman valmistukseen. Vanhaan, kahvi jauhettiin käyttäen kädessä mylly, muodostuu pieni puinen laatikko, joka sitten peitetään viljaa, sekä yksinkertainen mekanismi hionta lähtöainetta. Jos sinulla on tarvittavat taidot työskennellä väline tehdä kotitekoinen hiomakoneen saat aivan omiaan.

- puun tai aluksella.

PG majoitus Kannattaa liittyvät artikkelit "Miten saada mylly" Miten rakentaa uuniin Miten tehdä korttiin päivänä syntymän isoäitini käsillään Miten esittelee omin käsin uusivuosi

Pick toimi sen moottori sopivan kokoisia. Pienelle iskutilavuusluokkiin 300-800 wattia. Pura yksikkö, joka erottaa roottorin staattorista. Staattori kunnes jättää ennalleen.

Liittyvät uutiset:

Monet meistä rakastavat kahvia, jotkut ihailevat häntä. Se tarjoillaan kerma, maito, sokeri ja muita täyteaineita. On joitakin salaisuuksia varautumaan kahvipavuista tehdä niin ihana juomaa. Ensinnäkin on muistettava, että kahvi on hyvin absorboi

Manuaalinen kahvimylly - valinta kahvista, jotka eivät halua säästää aikaa, jotta voidaan valmistella todellinen juoma jumalallinen tuoksu. Yksi tärkeimmistä puoltavat käytön hiontaa kahvipapuja manuaalisen vedon, on se, että ne eivät lämpönä. Jos

Eri viljojen ja myllyjä rakeistin käytetään käsittelyä leseet ja muita jätteitä. Kotitaloudessa ruoanlaittoon ravitsevaa eläinten rehuksi, jota voidaan varastoida pitkään, on mahdollista tehdä yksinkertainen granulator käsillään. sponsori

Myllyissä on yritys, joka harjoittaa viljan käsittelyssä jauhoksi. Tällä hetkellä tämä puinen mylly ja ei löydy. Nykyaikainen teknologia eroaa merkittävästi sen edeltäjä, ja suorittaa käsittelyn suuria määriä, tarjoaa lisää

kestomagneetti generaattori voidaan käyttää tuottamaan vaihtojännite. Tällainen laite ei aiheuta sähköteho 220 V ja matalan vaihtojännitteen kolme vaihetta, jotka voidaan sen jälkeen oikaista, ja syötetään ulostulon tasavirtaa, joka soveltuu

Stirling moottori on yksi vaihtoehto höyrykone. Tuolloin hän ei yleistyneet koska alhainen luotettavuuden ja tehottomuutta. Mutta nykyään alkuperäisen moottorin on löytynyt käyttöä jäähdytys- ja jopa kokoonpanon

Viljanrouhimet - korvaamatonta avustaja monimutkaisempi ja kasvattaja eläinrehun valmistamiseksi. Se on samanlainen kuin suuri mylly, pyörivä veitsi leikkaa viljan läpi niin kauan kuin se ei vähene mesh. Ihminen on petetty kotitekoisia tuotteita voi tehdä laitetta itse. sinä

Koti Mill käytetään hiontaan eri viljaa. Kotona tietenkin voit käyttää yksiköitä sarjatuotannon, mutta paljon mielenkiintoisempaa tehdä laitteesta käsin ja sitten pitää hauskaa, katsomassa tuloksia työnsä. Tarvitset -

Joskus, ostaa auto, jossa se, saatat huomata, että laatikkoon sen alta, ei ole mitään dokumentaatiota. Silloin on tarpeen määrittää kierrosluvun hyväksyä hänet rauhaan. Sponsori sijoitus PG liittyvät artikkelit "Miten määritellä moottorin nopeus," Kuinka

Kanssa kommutaattorimoottori yksikkö perehdytään fysiikan oppitunteja. Vahvistaa tätä tietoa, lapset voivat kerätä moottori itsenäisesti joukosta-suunnittelija, esimerkiksi palikkatalo yritys. PG majoitus Kannattaa liittyviä artikkeleita "Kuinka tehdä sähkömoottori kädet," How do

Kaikki kahvimylly: laite, korjaus omiin käsiinsä, vivahteita kahvin valmistamiseksi

Ensimmäinen maininta kahvia Venäjällä löytyy asiakirjoissa puolivälissä XVII vuosisadan aikana vallan tsaari Aleksei Mihailovits. Coffee fanit olivat keisari Pietari I ja Katariina Suuren. Laatu virkistävä juoma on erittäin riippuvainen hionta: hieno pöly lisää katkeruutta, suuret hiukkaset vetistä kahvia. Mitkä ovat jauhatuslaitteiden, miten jauhaa jyviä? Mitkä ovat vikoja kahvimylly, miten tehdä yksinkertaisia ​​korjauksia hiomakone omin käsin?

Syntymän Elektroshlifmashiny totesi historiassa 3. huhtikuuta 1829. Tänä päivänä, Carringtonia sai patentin sen sähkömekaanisen keksinnön. Tähän asti, Kahvi on tehty käsin käyttäen käsi mylly. sen laite on pienempi kopio tehtaan ja hionta kahvipavut tapahtui hankauksen niiden välillä kaksi myllynkiviä. Käyttämällä kahta sähkömoottori rakenteisiin ilmestyi hiomakoneet. Yhdessä soveltaa kaikkia samoja perinteisiä myllynkivet, kutsutaan tällaista Zhernov. Toisessa helikopteri rooli oletettiin pyörittämällä suurella nopeudella metallilevyjä ns pyörivä murskain.

Zhernovoi eräänlainen mylly koostuu kolmesta toimialasta. Yksi täytetylle täysjyvätuotteita. Toisessa ne jauhetaan ja kaadetaan kolmas itsenäisesti erotettu ready-to-use jauhe.

Video: Miten hiomakoneen tehtaan

Pyörivä jauhin on yhden piirin, jossa jyvät jauhetaan ladataan murskaamalla mekanismi ja kaadettiin pois käsin.

Lisäksi nykyaikainen kahvimylly on varustettu ylimääräisiä järjestelmiä, laitteen annetaan mahdollisuus tuottavampia.

- Lukitseminen moottori kytketään päälle, kun kansi on auki.

Se estää läikkyminen jyvät, kun yrität käynnistä moottorin auki tai raollaan kansi. Pääsääntöisesti kaikki myllyt varustettu tätä ominaisuutta. Erityisen tärkeää lukko pyörivät laitteissa.

- Suojella moottoria ylikuumenemiselta.

Automaattinen moottorin sammutus kanssa kuumuudelle. Tämä ominaisuus suuresti pidentää yksikön.

Erittäin hyödyllinen tilassa etenkin piikkauksen kiinteää ruokaa. Esimerkiksi, kun jyrsintä kuivattiin ruusunmarjan tai hawthorn marjoja ennen hitsausta. Se on se, että moottorin toiminta on vuorotellen lyhyitä taukoja, joiden aikana laskee toiminta-akselin nopeus.

Kun ajastimen avulla kahvimylly on säädettävä pyörivä murskaus suhde. Pidempi jauhamisen, sitä pienempi tulee lähtevä tuote.

Tavallisesti käytetään tehtaan kanssa myllynkivet. Säätö suoritetaan vähentämällä tai lisäämällä ero myllyn. Lukuisat reseptejä erikoiskahvien perustuu eri jakeet murskattua kahvipapuja.

Esimerkiksi kahvi Turussa (Cezve), pienin tarve hionta "pöly". Espresson kahvi on hieman suurempi, ja ruoanlaittoon Ranskan-Press käyttää suurimman hionta. Kaikki asiantuntijat ovat jopa 25 astetta Kahvi.

Varustamalla hiomakoneen moottori on helpottanut suuresti työtä kotiäidit, kuten jauhaminen kahvipapuja käsin, miehitys on varsin työläs.

Virta hiomakone on tärkeä rooli prosessissa ylitöiden kahvipapujen. Mitä suurempi voima, sitä suurempi laitteen suorituskykyyn. Yleensä se vaihtelee 80-170 wattia. Varsinaiseen virta merkinnöissä kuvailemalla tekniset ominaisuudet moottorin. Levy liimataan tai naklopana alareunassa laitteen.

Miten jauhaa kahvin ja käyttö yksikkö

Juoma True herkkusuut väittävät valmistelussa kahvia, tärkeintä on sen oikea hionta. On tiedettä, joka kuvaa kaikki yksityiskohdat tämän näennäisen yksinkertainen toimenpide. Johtuen siitä, että suosio kahvin kulutus on viime vuosina tullut valtava oli kapea ammattilaisten kulinaarisia kenttään. Joskus mielipiteet poikkeavat toisistaan. Kuitenkin asioissa hionta kahvipapuja, asiantuntijat yleensä mielestä oikea hionta tapahtuu joko manuaalinen kahvimylly tai sähköisessä varustettu myllynkivet. Pyörivä jauhin jauhaa vähemmän tasaisesti, saadussa lopputuotteessa on erikokoisia hiukkasia. Lisäksi suurilla nopeuksilla terien tapahtuu polttavan kahvia, joka johtaa muutokseen sen makua.

hionta aikaa pitäisi olla pitkä. Lisäksi, kuten aika jauhaa panimo juoda. Mitä pidempi kahvi jauhetaan, sitä enemmän eteerisiä öljyjä haihtua. Siksi paras aika hionta, enintään 20 sekuntia.

Ajan hiomakoneen alettiin käyttää paitsi kahvia. Se voi murskata pähkinät, munankuoret, vilja, suola, sokeri ja muut ruokaa suurina. Esimerkiksi kotona avulla hiomakoneen voidaan valmistaa tavanomaisella tomusokeria löysä sokeri.

Ja tomusokeri on lastattu konttiin mylly tietty määrä kidesokeria ja muutaman minuutin käynnistää moottorin. Saada korkealaatuisia jauhe täytyy tuoda johdonmukaisuutta hieno pöly jauhemaisessa muodossa. Lisättyä tuoksuva haju hieman vaniljaa tai vaniljasokeria.

Kulinaarinen käytäntö myös käyttää jauhetta, jonka kosketus tuoksuva muskottipähkinä. Tähän ensimmäiseen maahan hyvin kuivattua pähkinä, ja sitten lisää siihen sokeri ja kentällä kaikki yhdessä.

Sitä ei suositella jauhaa kahvimylly ja samat tuotteet, hajuttomia. Esimerkiksi, eivät murskaa pippuri, hajuttomia, joka voidaan sitten välittää kahvijuoman.

Manuaalinen kahvimylly hiontaa karkeus säädetään manuaalinen säätö. Tyypillisesti, säätöruuvi sijaitsee sitoutumiskohdan pyörivän hiomakiven. Ruuvaamalla tai vapauttamalla se, että on mahdollista aikaansaada tällainen aukko kooltaan myllyn, jonka partikkelikoko on optimaalinen. Et kuitenkaan voi liioitella pienentyessä kuilu. Jos se on liian pieni näytteille, metallin pinnat hankaavat toisiaan luoda pieniä siruja, jotka sekoittuvat kahvia ja päätyvät ruokaa.

Jos käytät pyörivä murskain pyörivällä veitset, kun täysi jauhatus määräytyy silmämääräisesti. Voit tehdä tämän poistamalla hienontaa, kansi avataan ja arvioidaan valmiusasteen. Jos jauhe ei ole riittävän pieni, menettely toistetaan. Monissa kahvimylly tämäntyyppistä kattavat yleensä on valmistettu läpinäkyvästä muovista. Näin voit hallita hiomisprosessissa irrottamatta kantta tai sammuttamalla moottori.

Jos kahvimylly työstää periaatteeseen hionta myllyn, jauhatusaste säätelee erityisellä säätölaitteeseen. Tämä mekanismi mahdollistaa lisätä tai vähentää välisen raon pyörivän hiomakivillä ja siten muuttaa sen kokoa jauheen ulostulon. Käytännössä se on ilmaistu pyörimisen säätöpyörä sijaitsee jauhinpesän. viritysalgoritmin on melko yksinkertainen. Pyörän yhteen suuntaan aiheuttaa lisää osa murskattu kahvia. Vastakkaiseen suuntaan - vähentää. Elämässä jokainen voi kokeilla hieman halutun jauhatusaste viljaa.

Kuten mikä tahansa sähkölaite, hiomakoneen voidaan käyttää vain noudattaen sääntöjä ja määräyksiä toiminnan.

Kahvimylly roottorin rakenteen olisi keskityttävä säännöllinen puhdistus työ veitsi. Se on puhdistettava jokaisen Kahvi. Tämä tapahtuu kostealla liinalla tai pyyhkeellä. Edelleen valmiiksi jauhetun kahvin tulisi poistetaan varovasti veitsenterällä, sillä muuten ne voivat hapettua ja lopulta pilalla. Luonnollisesti, jollei puhdistus ja loput ontelon työkyvyn.

Myllynkivi kone saatavuutta työtaso on poissa, mutta myllynkivi, on toivottavaa muuttaa sen jälkeen, kun tietyn ajan. Uskotaan, että vaihdon pitäisi tapahtua jälkeen korjaustyöt on noin 250 kg. kahvi. Kuten resurssien noudattaen voimaa laitteiston rakenne ja kun se on käytetty loppuun, hionta laatu heikkenee.

Pese mylly, täysin upottamalla veteen on kielletty. Koska tässä tapauksessa se voi tulla rappeutumaan sen elektro-mekaanisia komponentteja. Sallittu pyyhkimällä kotelo kostealla liinalla.

Kun toiminta on tarpeen noudattaa parasta aikaa instrumentin. Asiantuntijoiden mukaan, jatkuvan toiminnan moottori on suurempi kuin 1 min. negatiivinen vaikutus sen kestävyyttä. Jos on tarpeen jatkaa työtä, sinun täytyy pysähtyä 15-20 sekuntia. ja vasta sitten kytke laite uudelleen.

Mahdollisia syitä epäonnistumiseen, niiden poistaminen ja korjaaminen

Ajoittain, mitään tekniikkaa antaa toimintahäiriöitä. Tämä on joko kulumisen vuoksi mekanismin, tai esiintyminen tietyssä hätätilanteessa. Kahvimylly tässä suhteessa ei ole poikkeus. Huolimatta yksinkertaisuutta laitteita, hänen tapauksessaan ongelma. Ne voidaan jakaa kahteen ryhmään.

Ensimmäinen on vika, muutoksiin johtavista työn laatua. Tämä ennen kaikkea puute hionta kahvipapuja. Mitä tapahtuu, on pitkäaikaisen käytön jälkeen laitteen ilman nykyistä kunnossapitotyöt. Joten veitset ja jauhamis tarvitsevat aikaa päivittää aika ajoin. Jos tätä ei tehdä ajoissa, jauhatusaste hiipuu, mutta väistämättä kuuluvat.

Roottori on vaihdettava kahvimylly murskaus veitsellä. Teroitus kotiinsa mitään hyvää ei, koska tämä on todennäköisesti horjuttavat tuotteen. Epätasapainoinen terä suurilla nopeuksilla luo tärinää ja hionta laatu ei saa olla selvästi muutosta. Koska kustannukset varateriä on melko demokraattinen, sen korvaaminen ei aiheuta taloudellista rasitusta. Korvaaminen terän pyörimisen samaan suuntaan, jossa se toimii. Sillä, että hän ei kääntynyt kanssa vetoakseli, moottori on juuttunut ruuvimeisselillä. Vanha veitsi on poistettu, uusi sarja hänen tilalleen.

Myllynkivi myllynkivet laitteet vaihtelevat. Käsikiviin ovat eri muotoisia (kartiomainen, ja tason kanssa rinnakkainen) ja on valmistettu eri materiaaleista (ruostumaton teräs tai keraaminen). Lisäksi erilaisia ​​yrityksiä, jotka valmistavat hiomakoneen, käyttää erilaisia ​​kiinnitys ja myllynkivien. Kaikki tämä vaikeuttaa yleisiä suosituksia korvata niitä, mutta suurin osa tästä toimintaa kuvataan yksityiskohtaisesti käyttöohjeessa laitteen. Opiskeltuaan niitä huolellisesti, jokainen voi korvata oman kotona.

Vaihdon jälkeen myllynkivet päivämäärän tulee heidän sopeutumista hienouden.

Miten korjata ongelmat toisen luokan

Ongelmia Toisen luokkaan vaurioituneet sähkömekaaninen osa mylly.

Monimutkaisemmat korjaukset liittyvät kelaus käämivyyhtiä sähkömoottorin, pääsääntöisesti ei ole perusteltu ja on aikaa vievää. Yksinkertaisesti korvata koko moottorin.

Yhteinen ominaisuus ja erittely hiomakoneet on vika laakerin. Vaikka ne on suojattu kumisella ponnet hionnassa hienoa pölyä vielä saa työstään pinnalla. Tämä johtaa takavarikointiin ankkurin moottorin. Ongelma on helposti ratkaistavissa - laakerit puhdistetaan ja voidellaan noin mineraaliöljyä. Sen jälkeen he voivat kestää hyvin pitkään.

Valinta hiomakoneen riippuu tarkoituksen kannalta ostovolyymistä ja aikataulun käsittelyä kahvipapuja. Vakiintunut myllyt maailmankuuluja yrityksiä, kuten Krups, Bosch, Scarlett, Longhi. Ammatillinen, jotka kykenevät läpäisemään suuri määrä kahvia jokapäiväistä on suunniteltu valmistamiseksi kahvijuoman perheen sisällä ympyrän. Ne eroavat toisistaan ​​samalla tavalla ja painoon, tehon ja muiden suorituskyvyn mittarit. Valittaessa olisi otettava huomioon myös mitat koneen, joka yltää joissakin malleissa 2,4 m.

Miten saada kotitekoisia mylly?

Sanonta "Aamulla alkaa kahvi" on tärkeää, että suurin osa maapallon asukkaista. Mutta eivät kaikki ihmiset juovat todellisia kahvia, kuten liukeneva seos on hyvin vähän tekemistä hänen kanssaan, eikä vain antaa energiaa, ja päinvastoin - imee kaikki voimat. Vain makuja, jolloin saatiin hiukan kitkerä maku, hämärästi muistuttaa aidon kahvin, pakottaa meidät hankkimaan kemikaalijauhetta, jostain tuntemattomasta syystä nimeltään "kahvi rakeet".

Vain todellinen viljan kahvia voi antaa meille tarvittavaa rohkeutta maksun aikaisin päivällä. Tietenkin, ilman myllyt eivät toimi. Jos et halua käyttää rahaa ostaa uusi kone - se voidaan tehdä itsenäisesti. Opetellaan tekemään kahvimylly käsillään.

Tee kahvimylly omin käsin

Tämä on mielenkiintoinen: Täällä me tarkastelemme kahta versiota kokoonpano myllyt (manuaalinen ja mekaaninen) kotona. Kaikki tarvittavat osat on helppo löytää, ja kokoonpano prosessi vie korkeintaan muutaman tunnin. Mutta tulos yllättää kaikkein miellyttävä tapa!

Katsomaan tätä ihmettä pahvista! Näyttää hienolta, eikö? On käynyt ilmi, että se on melko helppo koota. Vain näyttää hieman luovuutta ja seurata suosituksia. Aluksi luetella listan asioita, jotka sinun täytyy valmistautua alkuun työpaikka. Näitä ovat:

 • Erityisen paksu pahvi simuloida (4-5 mm paksuus);
 • Puukuitulevy aluksella tai vanerilevy;
 • Kuuma silikoni liima;
 • Akuutti paperitavarat veitsi;
 • Pari kahvat huonekalut;
 • Tavanomaiset lastalla;
 • Useita viinikorkit
 • Muovi kupin jogurttia;
 • Kansi ruostumatonta pankkien
 • Koko kahvipavut;
 • Akryylimaalia musta ja kulta tai kupari väri.

Kahvimylly omin käsin

 1. Seistä käyttäen pala vaneria muodoltaan neliö, jonka koko - 13,5 13,5 cm.
 2. Leikkaa neljä pahvista suorakaide 13 14 senttimetriä.
 3. Liimaa 3 puolelle käyttämällä kuumaliimalla.
 4. Mittaa koko hyllyiltä. Sitten Liima pahvi hyllyyn korkeus on noin 4 cm: n päässä pohjasta.
 5. Liimaa neljäs suorakulmio ennalta leikattu ikkuna laatikon (se on leikattava etäisyydellä 4 cm pohjasta). Perusta on valmis.
 6. Leikattujen osien laatikon, niiden koko - 3 12,5 cm, ja 12 cm 2,5 Liimaa ne ..
 7. Laatikon sivupinnan koko on 3,5-8, ja 10 4,5 cm.
 8. Leikkaa osat laatikon kansi ja kiinnitä se laatikon huonekalut kahva.
 9. Useimmille kahvimyllyt tarvitsevat: muovilaatikoita jogurtti, yksi tikku jäätelöä, varresta huonekaluihin, yksi viini tulpat, kannet, sekä hallituksen ja ympyrän halkaisija on 4 cm, leikattu pahvista.
 10. Liimaa kansi ruutuun top - pahvi ja tabletti. Sitten kahva huonekalujen jäätelöä kiinni. Lopuksi tabletti.
 11. Liimaa korkki.
 12. Väri kaikki musta akryyli kahvimylly, odota kuiva.
 13. Peitä laatikko valkoisella maalilla. Kuivauksen jälkeen - kuparia tai kultaa.
 14. Liimaa Kauneus muutamia kahvipapuja.
 15. Seuraa decoupage käyttäen kudosta tai tulostaa.

Teko-ohje kotitekoinen mylly

Siirrymme nyt kuvauksen kokoonpanoon monimutkaisempi, mutta myös toiminnallisia variantti. Luo manuaalinen kahvinkeittimet kotona tarvitset seuraavia osia ja työkaluja:

 • B / v sähkömoottori.
 • paksu tina arkki.
 • Poraus kone;
 • Kone hionta suunnasta;
 • hiekkapaperi,
 • taltta;
 • tiedosto;
 • Luotettava lukkoseppä ruuvipuristin;
 • Lisäksi kiinnityselementtejä;
 • Puukiiloja tai koko hallitus.

Sähkömoottori, jota käytetään luomaan hiomakone

 1. Valitse yliannostus Moottorin pieni koko. Optimaalinen ratkaisu olisi pieni moottori, jonka teho on 300-700 wattia. Pura aktiivisen yksikön, irrota roottori staattorin. Viimeisenä mutta ei kosketa.
 2. Porakoneella, suorittaa reikiä roottorin runko, jonka halkaisija on 10,9 mm, syvyys on 7 mm. Niiden on oltava etäisyydellä 10-15 mm toisistaan. Aseta yksittäiset reiät roottorin pituussuunnassa akselia pitkin vinoviivaa ylhäältä alas.
 3. Luo työ elin hiomakoneen. Valmistettu edellisen vaiheen kytketty uritettu reikä noin 5 mm ja syvyys noin 4 mm. Prodelyvat urat sopivimmin kautta kulmahiomakone, jälkeen pre-roottorin kiinnitys penkki ruuvi. Alaosassa roottorin, jossa tulevaisuudessa menee, jauhettu kahvi, palot määrittää huolellisesti ja varovasti, jolloin syvyys hieman pienempi.
 4. Yläreunasta roottorin käyttäen Emery ympyrä viisteen. Sen korkeus tulisi olla 15 mm ja syvyys - noin 7-8 mm.
 5. Nyt lisätä roottorista staattoriin. Korkit (ylempi ja alempi) viimeisen, suorittaa pienten reikien poraamiseksi tai taltta nukkua siellä kahvipapuja ja jauhettua kahvia saanto edelleen.
 6. Meidän täytyy tehdä arkki tina custom suppilon. Sen mitat määräytyy koon moottorin. Kiinnitä tankki ylempänä hiomakoneen.
 7. Suoraan moottorin akselille, on lähes tullut manuaalinen mylly, ylhäältä Työntöaisa, joka antaa roottorin pyörimisen. Suunnittelu kahva ei ole tiukkoja rajoituksia, mielikuvitusta. Kädensijan kiinnittämiseksi roottorin soveltamalla tappiliitännällä tai käyttämällä pultti.
 8. Saatu konstrukti voidaan ruuvata kiinni linjan, jonka sisällä on tehtävä reikä, jonka kautta jauhettu kahvi tulee ulos. Nyt levy voidaan asettaa parin väliin tuoleja. Alle kahvimylly asentaa ylösalaisin kauhan alhaalta ylös, top - pieni säiliö, jossa lopputuotteen laskee.
 9. Testi hiomakone toimintaolosuhteissa, jotta voidaan määrittää optimaalinen hionta-tilassa. Suositeltava hionta viljan teki kolme kohteeseen viisi kertaa kahvan myötäpäivään, ja sitten - pari kääntyy vastapäivään. Tämä auttaa estämään tukkeutuminen sisemmän uria.

Manuaalinen kahvimylly omin käsin

Vihje: Yritä säännöllisesti puhdistettava. Kahvipavut on tarpeen täyttää suppilon pieninä annoksina, se estää tukkeutumisen työ body mylly.

 • Kirjoittaja: Andrei Surkov
 • painatus

Jaa ystäviesi kanssa!

Magic kahvimitallinen ja kerma sisällä

Boog - taikasauva kahville

Leave a Comment

14 + = 16