Mikä on paras lämmitin asuntoja ja taloudellinen

Mikä lämmitin on parempi ja halvempi käyttää huoneistossa

Mikä on paras lämmitin asuntoja ja halvempaa? Tässä asiassa, monet ihmiset etsivät vastausta, hän näki monenlaisia ​​tällaisia ​​laitteita. Ja meidän aikanamme ei aina keskuslämmitys täyttää lämpöä rakastava henkilö, joka haluaa lämmittää kylmän kauden. Sähkölämmitin auttaa monissa tilanteissa, mutta haluan saada mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin. Tahansa lämmittimet on etunsa ja haittansa, ja on tärkeää, jotta voidaan arvioida niiden ominaisuuksia.

Miten valita lämmitin asunnon? Harvat epäillä, että ratkaisu olisi pysäyttää sähkölaitteessa. Sähkövastukset tällainen houkutteleva etuja: alhaiset kustannukset verrattuna muihin luokkiin laitteiden helppokäyttöisyys ja ei tarvita lisäjärjestelyllä, hiljainen, pieni koko, korkea hyötysuhde, ei tarvitse lupia, mahdollisuuden helposti siirtyä mihin tahansa paikkaan.

Siten sähkökiukaat pois kilpailusta, verrattuna kaasulaitteistot ja uunit erityyppisiä. Toinen asia - tyyppi laitteen, ja valinta tulisi suhtautua asiaan liittyvät seikat. keskeiset muuttujat on otettava huomioon valittaessa:

 1. Virta. Kysymys siitä, kuinka paljon alueella voi lämmittää laitteen, riippuu juuri tämä ominaisuus. Se päätettiin jatkaa sillä perusteella, että jokaista 10 neliön malli asunto katon korkeus on 2,7-2,8 m tarvitaan 1 kW lämmitin. Jos huoneessa on keskuslämmitys, mutta se ei voi selviytyä sen toiminta, on riittävää 1 kW: 20-22 neliömetriä
 2. Lämpenemisaika täydellä kapasiteetilla.
 3. Vaikutus tunnelmaa huoneeseen. Kuten sanotaan kotitalouksien tasolla, laitetta ei "syö hapen."
 4. Mitat ja paino laitteen.
 5. Ulkonäkö. On tärkeää, että laite voisi sovi sisätilat, tai jos se ei pilaa sitä.
 6. • mahdollisuus säätää lämmityksen lämpötilan ja ohjausparametrit.
 7. Turvallisuus, etenkin paloturvallisuuden.
 8. Kyky käyttää universaali testaajana, kuten vaatteiden.
 9. Taloutta. Tässä numerossa on otettava huomioon kaksi näkökohtaa - kustannuksia laitteen ja energiakustannukset käytön aikana. Usein nämä ominaisuudet ovat täysin vastakkaisia.

Sähkölämmittimet erotetaan perusteella sen toiminta:

 1. Konvektiivinen laitteita, jotka tarjoavat kuumentamalla ilmavirran. Tähän ryhmään kuuluvat, lämpöpuhaltimia, ilmalämmittimet.
 2. Konvektiivinen-säteilylaitteet ympäröivä ilma lämmitetään lämpösäteilyä. Yksi suosituimmista näistä laitteista ovat öljy patterit.
 3. Säteilevän laitteet toimivat periaatteella tuottaa aaltojen (säteet), joka pystyy lämmittämään ympäristöön. Tämän tyyppinen sisältää infrapuna säteilevä paneelit.

3 Ominaisuudet öljyn lämmittimet

Miten valita öljynlämmitin asuntoon? Tämäntyyppinen laite on yleisin, se liittyy yleensä edullisia ja korkea hyötysuhde. Sen rakenne on melko yksinkertainen: sisällä hermeettinen kuori on leikattu sähköinen kela ympäröi jäähdytysnestettä, joka toimii mineraaliöljy. Lämmönsiirtoneste kuumennetaan siirtämällä lämpöä metallikoteloon, ja sitä kautta - ympäröivään ilmaan.

Voima Tällaisten laitteiden on 1-3 kW. Lämmitysöljyn voi käydä läpi kaikki osat (variantti ilman termostaattia), ja lämpötila nousee 100-110ºS ja ei ole automaattista asetusta. Se on halvin järjestelmä, mutta se on täynnä palovammoja napin käden, joka on erityisen vaarallista läsnäollessa pikkulapsille.

Toinen suoritusmuoto - termostaatilla, jossa pääasiallinen lämmitys öljyn, joka kiertää sitten kohdissa. Tällöin kuumennusrungosta saavuttaa vain 60-65ºS joka ei johda palovammoja. Tämä malli on kalliimpaa, mutta mahdollistaa myös automaattisesti ylläpitää kuumennuslämpötila.

Tärkeimmät edut sähkökiukaat öljyä: tarpeeksi edullisia, helppokäyttöisyys, luotettavuus, hiljainen, pieni tilantarve, voi kuivattaa kehoa vaatteita tai kenkiä. Haitta on hyväksytty: kesto tulipesä (inertia kone), "polttava" happi, korkeat lämpötilat kehon palovammojen vaara.

Konvektori kuumennettiin suunnattu ilmavirtaus tuuletinta. Tätä varten, sähkökuumentimen sijaitsevat kotelon sisällä. Poistuttaessa laitteen kuumennettiin ilma nousee, varmistaen koko ajan sekoittaen ilman ympäristön sisällä. Pääsääntöisesti konvektorin asennetaan lattialle, mikä mahdollistaa kattaa koko tilavuus huoneen. Toinen vaihtoehto - seinärakenne. Tämä laite ei käytännössä tapahdu asunnossa, ja sen muotoilu sopii moderni sisustus. Merkittävä etu - puute kehon lämpöä, jonka ansiosta laitetta täysin turvallinen.

Yksi lajikkeiden konvektiivisten laitteiston - lämmitintä. Tämä on melko yksinkertainen sähkölämmitin, joka voi nopeasti tuottaa lämpöä sijoittunut huoneistossa. Laite on kompakti ja se voidaan asentaa lattialle, seinään tai pöydän. Käytettävissä oleva kapasiteetti lämmittimet 2,5 kW. Lämmitetty ilma voidaan ohjata oikeaan suuntaan. Haitat laite sisältää: pieni melu, kun työskennellään suurilla nopeuksilla ja mahdollisimman haju kosketuksessa kuumennetun pöly kierre, erityisesti kankaan kuituja.

Tämäntyyppinen sähkökiukaat vaikuttivat melko äskettäin ja ovat yhä suositumpia. Tärkein ominaisuus näistä laitteista on, että ne eivät lämmitä ilmaa huoneeseen. Paneeli, jossa on erityinen aine päästää säteet infrapunaspektrin, joka kuumennetaan esineitä niiden tiellä. Ihmisen keho ja hänen vaatteensa - ei poikkeus, mutta koska hän tuntee lämpöä.

Radiant paneelit valmistetaan muodossa kalvon, joka voidaan asentaa mihin tahansa: seinät, lattiat, katot ja kalusteet. Ne ovat useimmiten käytetään kylpyhuoneet ja suihkut. On tärkeää, että ne eivät muuta ilmapiiri huoneen itse, ja siksi ei vaikuttanut happipitoisuutta. Tällaisia ​​laitteita ovat korkeat kustannukset, mutta kuluttaa huomattavasti vähemmän virtaa kuin öljy lämpöpattereiden tai kiertoilmalämmittimet, joka kompensoi alkuperäisen kustannuksia. Sen vuoksi katsotaan olevan tehokkain infrapunalämmittimiä laitteita.

Second life antanut hoitoaineet jaettu järjestelmä. Nykyään Tällaisten laitteiden käyttö ei enää pidetä jotain odottamatonta. Ilmastointilaitteet "talvi-kesä" yhä useammat ovat havainneet niiden fanit, valloittava monipuolisuutta. Itse asiassa ne ovat täysin jäähdytetään huoneen kesällä, mutta talvi ei ole toimettomana. Kylmänä aikana ne voivat toimia tehokkaana lämmittimet.

Periaate järjestelmän toimintaa perustuu siihen, että kun kondensoimalla kylmäaineen sisälämmönvaihtimen kuumennetaan 70-80ºS. Ohjaamalla tämä lämpö huonetilaan ilmastointi tarjoaa invertteritoiminnon eli lämmitys lämmin ilmavirtaus.

Tietenkin saada jaettu järjestelmä yksinomaan lämmitykseen asuntoja epäkäytännöllinen, koska korkeat hinnat. Kuitenkin hyödyntämällä mahdollisuutta pidetään erittäin houkutteleva ottaen huomioon ilmastoinnin tarpeen kuumin aikaan vuodesta. Järjestelmä on hyvin tekee työtään, sekä kesällä että talvella.

Analyysi osoittaa, että kaikki lämmittimet ovat hyviä omalla tavallaan. Asunnossa on kaupunkiympäristössä, voit käyttää laitteita tahansa. Valinta määräytyy suurelta osin taajuuden ja kesto. Jos lämmitys järjestelmä useammin selviytymään lämmitys, ja yksikkö vain tietyillä alueilla, se on sopiva terminen tuuletin, joka nopeasti lämmittää halutulla alueella huoneen. Ajoittain, mutta riittävän pitkä lämmitysöljyn jäähdytin näyttää hyvältä, mikä voidaan nopeasti "rullattu" oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan päälle.

Muuntimet ottaen huomioon niiden tehokkuus ovat houkuttelevampia jatkuvaan käyttöön, kun säteilijöiden vain hieman korotetussa lämpötilassa. Lopuksi infrapunaemitterien on nyt laajalti levinnyt ja kylpyhuoneissa ja elvyttämiseen lattialämmitys, erityisesti lasten huoneeseen. Läsnäollessa Tällaisten lattioiden voi jättäytyä keskuslämmitys. Jakojärjestelmät parempi asentaa suoraan suunnitteluun ilmastointi. Tässä tapauksessa ilmastointilaite olla jouten ympäri vuoden.

Päättää, mitkä on parempi asentaa lämmittimen asunnossa on jopa omistajan ja hänen mieltymykset. Huomioida valittaessa useista tekijöistä, mukaan lukien tarvittavan tehon, käytön kesto, turvallisuutta. Taloudellinen näkökulma on usein ratkaiseva tekijä, mutta sen ei pitäisi jahdata kovin halpoja tavaroita - se voi olla huonolaatuinen väärennös.

Mitä paremmin lämmitin

Monet ihmettelevät, miten valita lämmittimen asunnon tai talon. Tämä artikkeli vastata kaikkiin kysymyksiin aiheesta.

Vastaamalla kysymykseen siitä, millainen lämmitin on parasta asuntoja ja taloudellisempia, on huomattava, että kaupungin asuntoja voi ostaa lämmittimen tahansa. Näissä kodeissa yleensä keskuslämmitys, joten ne eivät tarvitse vakaata laitteen toimintaa. Hyvä lämmitin ostanut asunnon, lämpötilan nostamiseen tai kun on puutteita keskikommunikaatioasemassa.

ostaminen paremmin lämmitin asunnon että suurin osa käyttäjistä voidaan vähentää konvektorin laitteita. Ne ovat tehokkaampia ja voi työskennellä pitkään, kuluttaa vähän sähköä.

Jos toiminta kaukolämpöverkkoon sovelletaan usein vika, niin vastaus kysymykseen, mitä parhaiten lämmitin asuntoja, voi tulla IR lämmitin. Vaikka hän on suuri virrankulutus, se on vielä edullinen lämmitin huoneeseen. Olisi valittu, koska sen avulla voit hienosäätää, asettaa eri toimintamuodot. Näin ollen, jotta saavutetaan tarvittava lämpötila laitteiston ei saa suorittaa keskeytyksettä suurella teholla, ja siten vähentää energian kulutusta.

Siten vastaus kysymykseen, miten valita lämmittimen asunto voi olla konvektori- ja infrapuna lämmitin. Nämä laitteet ovat kustannustehokkaita ja voit säilyttävät tarvittavan huonelämpötilan.

Nyt puhutaanpa miten valita lämmittimen kotiin.

Valittaessa lämmittimen kotiin, sinun on otettava huomioon, kuinka usein sen käyttöä, koska, kuten tiedätte, useimmat loma-asunnot ovat tyhjiä. Kuitenkin, kun kyse on rakennuksia, joita käytetään ympäri vuoden, ne kytketään erityiseen lämmitysjärjestelmiin. Siksi valinta lämmittimen talo on täsmälleen sama kuin huoneiston. Mutta jos kaikki puhumme vuodenajan mökki, siellä täytyy aivan erilainen lämmitysvälineet. Sen on kyettävä nopeasti lämmetä huoneen sekä tarvittava lämpötila voidaan ylläpitää pitkään.

Joten, on lämmin kotikäyttöön? Vastaus kysymykseen, mikä on parempi ostaa laitteen, tietenkään - konvektorit tai infrapunamalli. Mutta kuten kehittyneitä laitteita varustettu talossa missä vietät hyvin vähän aikaa, se on hyvin epäkäytännöllinen. Tässä yhteydessä edullisinta lämmitintä talon - kuumailmapuhaltimella.

Eri lämmitys asunnot, talot ja toimistotilaa

Kuten edellä mainittiin, kaupunki asuntoa ja taloa pysyvän oleskeluluvan on liitetty erikoislämpövastusta verkkoja, tässä yhteydessä tarvitaan vakautta on edelleen lämpenemistä tarpeeton. Näistä kodeissa tarvitaan lisää laitteita niissä tapauksissa, joissa nopea lämpötilan nousu saavuttamiseksi vaaditaan tai häiriötilanteessa tietoliikennejärjestelmissä.

Kuten vuodenaikojen kodeissa, jotka ovat yleensä tyhjillään suurimman osan ajasta, se on tehoton laitteet monimutkaisia ​​ja kalliita laitteita huoneiden lämmittämiseen, parempi kääntyä budjetin ja helppo tapa.

Toimistotilaa sekä kaikki asuintalo, tarvitsevat lämmitykseen, antaa tarvittavaa mukavuutta työntekijöitä, jotka viettävät suurimman osan päivästä. Tyypillisesti käytetään tällaisilla alueilla tai sähkö- tai veden lämmittämiseen. Valittaessa vaihtoehtoa riippuu myös siitä, onko rakennus on rakenteilla tai jo rakennettu.

Ennen kuin vastata kysymykseen, millaisia ​​lämmitin on parasta valita, sinun kannattaa harkita olemassa olevissa lämmittimiä.

 • öljy;
 • konvektori;
 • lämmittimet;
 • infrapuna;
 • hiiltä.

Jutellaan tarkemmin eduista ja haitoista näitä laitteita.

jäähdyttimet öljy - rakenne, joka täyttää erityisen öljy, joka on varustettu termostaatilla ohjaamiseksi kuumennuslaitteen. Tämä tuote on täydellinen asuntoja. Hän on ominaista suuri koko ja suuri kapasiteetti. Ja jos mietit miten valita öljynlämmitin, on tarpeen määritellä sopiva voima ja hyödyllisyys järjestelmän öljylämmittimet.

 • kuiva sisäilma;
 • kuluttaa suuria määriä sähköä;
 • pitkät lämpenemistä;
 • koska lämmityksen keho voi helposti saada palovammoja.
 • edullisia;
 • helppokäyttöinen;
 • Epänormaalia ääntä.

kiertoilmalämmitin Se edustaa äänetön laite lämmitykseen asuntoja. se on melko yksinkertainen sen suunnitteluun. Kaikissa malleissa Tämän tyyppinen tunnettu suorakulmainen metallinen kotelo, joka sisältää itsessään erityinen lämmityselementti.

 • johtuu siitä, että suuri osa lämmintä ilma nousee kattoon, laitteen jonkin ajan kuluttua työn täysin tehotonta;
 • usein aiheuttavat tulipaloja kodeissa ja rakennuksissa;
 • He viettävät paljon energiaa.

 • uusissa laitteissa käytetään keraamista lämmitintä, jokannen mahdollistaa ilmankosteus säilyisi;
 • eivät tuota epänormaalia ääntä, mikä etsivät enemmän mukavuutta;
 • Se yhdistää hyvin melkein minkä tahansa sisätilaan;
 • on olemassa funktio säädellen lämmitys;
 • on automaattinen sammutus, joka laukeaa: kun ylikuumentunut tuote, jos se pudotetaan vahingossa, tai vieraita esineitä;
 • pinnan lämpötila ei ylitä 90 astetta;
 • soveltuvat joissa korkea kosteuspitoisuus.

lämmitin Se on nopein tapa lisätä lämpötilaa asunnon tai talon, niin, ne nopeasti saavuttanut suosiota asiakkaiden keskuudessa. Lämmittimet on järjestetty siten, että lämmitys osa keramiikka-, metalli- tai kerametalli on kotelossa, joka usein tehdään muovista. Myös metalli kotelot ovat näitä laitteita. Erityistä lämmityselementti näet tuuletin, jonka kautta ilma johdetaan suoraan häntä, ja sen jälkeen kuumentamalla ilma jakautuu koko huoneeseen. Myös sammuttamalla lämmityksen toiminto, voit hakea laitetta tavallisena fani. Joitakin esimerkkejä lämmittimet, koska sen tiiviyttä, helppo laittaa pöydälle, jolloin muodostuu tietty mukavuus ja mukavuutta työskennellessään.

haittoja:

 • On olemassa useita vallan tasoilla;
 • funktio lämmityksen ohjaamiseksi lämpötila;
 • läsnäolo kaukosäätimen, jonka avulla on mahdollista hallita tuotteen etäältä;
 • sisäänrakennettu kääntömekanismi.

infrapunalaitteet sähköenergia muuttuu lämmöksi. Suunnittelu on tarvittava lämmityselementti.

 • epätasainen lämmitys tiloissa.

Plussat:

 • melko korkea hyötysuhde. Suurin osa energiasta izraskhodyvaetsya yksinomaan lämmitys esineiden, ja vähintään ilman lämpötilan nousu, kun taas muut laitteet tunnettu siitä, että kuumentamalla hyvin ilman itse;
 • hyvin nopean lämmityksen asunnon;
 • säilyttäminen talo on melko kostea ja puhdasta ilmaa;
 • taloudessa.

karboksyylihapon laitteet on keraaminen tai lasiputki, joka on täytetty karboksyyli- filamentti tai kuitu. Hiili filamentti on luontaista riittävän suuri tehokkuus, koska lähes täydellinen sähköä, joka suoritetaan hiiltä, ​​sen jälkeen muutetaan lämmöksi kuluttamatta avulla näkyvän hehkua.

 • jos järjestää tuotteen lähellä erilaisia ​​kodin esineitä tai ripustaa asioita, se voi sammuttaa automaattisesti kiitos toiminnon "hätäpysäytys". Tämä ominaisuus on hyvä, koska se ei salli tulen huoneeseen, mutta jos myöhään ilmoitusta Sammuta laite, lämpötila talon laskee merkittävästi;
 • kvartsista tai lasivaippaa laite on varsin hauras ja helposti rikki ilman asianmukaista huomiota.

 • merkittävät energiansäästöt;
 • Se ei jousta kuumennettaessa metalli;
 • ei ole zatrachivaniya lämpöenergia täysin hyödytön ja tarpeeton kuumentaminen ilmatilan - tämä on tärkein etu karboksyylihapon laitteet;
 • Ilma virtaa kotelon ei toteuteta mitään vaikutusta intensiteetti ja lämpenemä;
 • Se ei pala ja ei kuivu happea ilmakehään säilyttäen mukava kosteutta ja sisäilma;
 • Se kuumennetaan suurella nopeudella ja voi myös jäähdyttää nopeasti, kun irrotettu.

Miten valita oikea lämmittimen

Kun talven kylmät ihmiset alkavat ajatella lämmitys, lajikkeet: millainen puku erityisesti niitä varten. Kuitenkin jokaisen huoneen, riippuen määränpäähänsä olemassa tiettyjä sähkölaitteiden varmistaa parhaan tason lämpötilan.

Läsnäolosta huolimatta jokaisessa talossa ja asunnossa on keskuslämmitys, se ei aina riitä pitämään mukavan huoneen lämpötila. Se on täällä ja tarjoavat erinomaisen tuen lämmittimet. Valikoima näiden tuotteiden "lämmityskaudella" niin laaja ja monipuolinen, että tehdään oikea valinta useimmille ostajille on hyvin vaikeaa. Ja tietenkin tämän artikkelin yritämme vastata kysymykseen, joka lämmittimet edullisinta ja voimakas.

useimmiten sitä käytetään on suositeltavaa ensin selvittää, millaisia ​​laitteita tila Ennen ostamista lämmitin.

Asuntojen, talojen ja liikerakennukset, nämä tuotteet valitaan yksilöllisesti. Kotelo sopii yhdenlaista tuuletin, ja ei-asuintiloja on aivan erilainen. Merkittävää on myös alue kotiin tai rakennuksen, jossa tämä tuote on ostettu, koska kukin niistä on kapasiteetti, joka voi lämmittää määrätyllä alueella. On muistettava, että kaikki ostajille että yhden neliömetrin huone on tarpeen käyttää 100 W: n yksikkö, ja tämä koskee ei-lämmitetty asuntoja. Halutessasi lisätietoja lämmitys, sitten huoneen kahdentoista metrin sopivaa tuotetta, joiden kapasiteetti on jopa tuhat wattia.

määritellä, Mikä näistä laitteista on tehokkain ja taloudellisin.

Tehokkain lämmitin asuntoja ja taloja on lämmitin. Tämä laite on aivan edullinen, mutta se voi hyvin nopeasti nostaa huoneen lämpötila. Lämmittimet eivät vaadi paljon tilaa, ne ovat hyvin liikkuvia.

infrapuna laitteet Ne ovat tehokkaimpia käytettäväksi ei-asuintiloja. Ne ovat hyvin lämmitetty ilma, jopa suurissa huoneissa. Tämä on mahdollista, koska lampun, joka emittoi infrapunavaloa erityinen.

Hän sanoi ilmeisin ja käyttöön, nyt tiedät itse ja kertoa ystävillesi kuinka valita mitkä lämmitin ja lämmittimet ovat parempia tasainen ja taloudellinen.

Kaikki siisteys ja järjestys henkilökohtaiset tavarat

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.

Valitse lämmitin kustannukset asuntoja

Lähentäminen kylmää aihevalinta tiedot päivittyvät sähkölämmitin tai ylimääräisiä pääasiallinen lämmitys asuntoja. Mikä lämmitin on paras asuntoa? Voit vastata tähän kysymykseen, miettiä, mitä vaihtoehtoja on erityinen ostaja ja mitkä ovat taloudellisempia.

Kaikki käytettävissä olevat mallit lämmittimiä voidaan katsoa jokin seuraavista tyypeistä:

Tämän tyyppinen otsikko heijastuu tietty jatkuvuus perinteiseen keskuslämmitys patterit. Öljynjäähdytin on myös harjoja, mutta sisäpuolella kotelon ei ole lämmitetty vesi ja mineraaliöljy. Se puolestaan ​​siirtää lämpöä jäähdyttimen rungon, joka vähitellen lämmittää huoneilmaa. Jos on sisäänrakennettu tuuletin nopeuttaa lämmityksen aikana.

Ajoasento öljyjäähdyttimen - vain pystysuora. Useimmissa malleissa on anturi, joka sammuttaa laitteen, kun se putoaa. Osto kitti voi sisältää vesisäiliön, offset alemmalla ilman kosteuden käytön aikana.

Järjestelmässä öljynjäähdyttimen

Omistajan öljynlauhduttimen lämpimämpi todennäköisesti läheisyydessä. Koska ilman kuumentaminen tapahtuu välillisesti välituotteina öljyn muodossa ja kotelo, tehokkuus säteilijän ei ole korkea. Toinen haittapuoli - korkea lämpötila kehon, josta voi saada palovammoja. Suhteellisen pitkä lämmetä huoneen kompensoidaan sen pitkän aikavälin jäähdytyksen jälkeen laitteen sammuttamista. Bulkiness osittain korvata öljynjäähdyttimiä asennettu alareunassa pyörät niiden helpon liikkumisen.

Toimintaperiaate liittyy suoraan kosketukseen Virtauslämmitin kuumennetulla ilmalla. Raskaampia kylmää ilmaa läpi alemman ja aukot ulottuu putkimaisen rungon tai rakushkoobrazny lämmityselementti. Lämmitetty ilma on kevyempää ja jättäen ylempi jaettuja aukkoja ympäri huonetta. Kun laite on kytketty päälle, tämä prosessi on jatkuva.

Ajolaite konvektori

Virtauslämmitin elementit on valmistettu erityisen metalliseosten, joilla on korkea lämmönjohtavuus, ja on suuri työpinta. Tämä antaa meille mahdollisuuden rajoittaa niiden käyttölämpötila ei korkeampi kuin 60 0 ° C johtuen tämä kansi yksikön lämmitetään kohtalaisesti. Muita etuja - keveys, tyylikäs ulkonäkö, mahdollisuus seinäkiinnitykseen.

Vastaavasti, öljy tuuletin, toiminta-asentoon konvektorin - pystysuora. Useimmat mallit on varustettu antureilla, irrottamalla ulkoyksikkö kaatuessa. Mallit ovat saatavilla parannettu kosteutta kotelo käytettäväksi kylpyhuoneissa.

Toimintaperiaate konvektorin

Haitat konvektorit - väistämätön siirtymä pöly yhdessä ilmavirtoja sekä vähennetään tehokkuutta korkeisiin tiloihin. Elite-mallit on varustettu pölyä ja puhdista suodatin.

Lämmityselementti Kiukaan - jäähdytin. Hän on putkimainen, kvartsi, keraaminen tai halogeeni. Se tuottaa infrapunasäteitä absorboivat ympäröivien pintojen säteilyä - seinät, lattiat, huonekalut, ja ihmiset. On aika muistaa, että henkilö tuntee auringon lämpöä ja kiitos sen infrapuna komponentti. Toisin kuin ultraviolettisäteilyn, infrapuna ei ole terveydelle haitallista. On vain välttää liian voimakas ja suuntaava valo.

Infrapunalämmittimet lämmittää ilmaa huoneeseen ei ole, ja on pintojen ja esineiden - lattia, seinät, kylmä vuode. Jo näistä lämmittää huoneilmaa.

Laite infrapunalämmittimellä

Suunnittelu ilmanlämmittimestä on joitakin yhtäläisyyksiä konvektorin. Lämmityselementti - metallinen spiraali, jolla on erittäin korkea kuumennuslämpötila tai kohtuullisesti kuumentamalla keraaminen levy suuri alue, jossa korkea emissiivisyys. Nopea huoneen lämpötilan nousu tapahtuu tuuletin sijaitsee yli lämmityselementti. Toisin konvektori konvektioilma - pakko, ei ole luonnollista. Sen avulla voit nopeasti huoneen lämmitykseen. Kesällä voit sammuttaa lämmityksen ja käyttää laitetta tavallisena fani.

Plussat lämmitin - erittäin nopea lämmitys tiloja ja liikkuvuutta. Puute jatkuva melu puhaltimen käynnissä. Kun toimintamallit kierre on hajua pölyä palaa sitä.

Tämäntyyppinen ilmanvaihtojärjestelmä laitteita kutsuttiin eikä ominaisuuksista, mutta tilankäyttö lämmittimet. Keramiikka on korkea lämmönkestävyys ja lämmönjohtavuus. Lämmityselementti muodossa useiden keraamisten levyjen saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan, minkä jälkeen lämpöä varaavaa ja hitaasti jakautuvat niitä ympäröivän ilman kanssa. Koska tietyn lämpötilan, keramiikka alkaa säteillä infrapunasäteitä. ilmavirtaus voi olla luonnollinen tai pakotettu käyttäen sisäänrakennettu tuuletin.

Toimintaperiaate on keraaminen lämmitin

Vinkkejä valitseminen ja tehokkuuden

Valitsemisen helpottamiseksi ominaisuuksien eri lämmittimiä annetaan yhteenveto taulukossa.

Kun olet valinnut tyypin, sinun on selvitettävä kapasiteettia lämmitin. Sen valinta perustuu suhteessa 1 kW per 10 m 2 huone. Tämä luku pitäisi tehdä vähäisiä muutoksia isossa tavalla korkeisiin tiloihin ja vähintään kaksi ikkunaa.

Hanke maksaa eniten lämmittimet käytettävissä. Mallit, joissa kierre voi ostaa 500 ruplaa, ja keraaminen lämmitin -. Sillä 1100. Öljyn jäähdyttimet joutuvat maksamaan 1500 ruplaa. Kustannus Kiertoilmalämmittimet ja Infrapunavalonheittimet alkavat 2500 ruplaa. Lämmittimet kaikissa muodoissaan, pääsääntöisesti on varustettu ylikuumenemissuojalla ja automaattinen termostaatti lämpötilan säätö. Suosittelemme säästää näitä ominaisuuksia ja valita halvin malli ilman niitä.

Lämmitin perheen pienen lapsen

Perheet pienten lasten on tärkeää poistaa niiden joutumista lämmitin, siis ole niinkään laitteen tyyppi, niin paljon kuin mahdollista sen sijainti. Nämä ryhmät on parhaiten konvektoreita seinään ja kattoon tai seinään säteilylämmittimet, joita voidaan käyttää kauko-ohjauksella.

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua aktiivinen valintaruuduilla indeksoitu käänteinen.

Leave a Comment

4 + 2 =