Joista valita pyyhekuivain

Mikä on parempi valita pyyhekuivaimella kylpyhuoneeseen: vesi tai sähkö

Pyyhekuivain - välttämätön ominaisuus kylpyamme. Tehdä ilman sitä on lähes mahdotonta. Kun se kätevä kuivata liina, lämpimässä huoneessa ilman otopleniya.Kak pyyheteline pattereita valita kylpy: vesi tai sähkö kohdistuu toki monia. Universal vastaus tähän kysymykseen on melko vaikea antaa. On otettava huomioon yksilölliset ominaisuudet kylpyhuoneet, lattia-ala ja millainen laitteita.

Joka pyyhe markkinoilla ↑

Lähes minkä tahansa kylpyhuone alunperin varustettu veden pyyhekuivain. Kuitenkin ympärivuotinen toiminta ei ole aina mahdollista. Esimerkiksi "Hrushtshev" ja kodeissa kolonnin, tämä komponentti viestinnän erotetaan vesijohtoverkkoon. Putket lämmitetään vain alussa lämmityskaudella.

Hieman helpompaa niille, jotka ovat huoneistossa on keskitetyn vesihuollon. Tässä tapauksessa aktivoidaan osa kuuman veden putki. Kuitenkin, lämpötila työpinnan on täysin riippuvainen laadusta apuohjelmia. Kun vesi leikkaus joutuu kohtaamaan sen tosiasian kanssa, että kela jäähtyy, ja sen käyttötarkoituksesta jonkin aikaa on mahdotonta. Lisäksi, se ei voi ohjata ja säädellä lämpötilaa. Kuitenkin se ei ole turha osata valita oikea veden pyyhekuivain kylpyhuoneeseen.

Helpompaa jokapäiväisessä käytössä sähkölaitteet. Niillä on useita etuja verrattuna analogit, jotka ovat osa kuuman veden:

 • mahdollisuus ympärivuotiseen käyttöön;
 • Joissakin malleissa on termostaatilla, jonka avulla voit hallita intensiteetti lämmöntuotannon;
 • vapaa sijainti huoneessa paitsi kylpyhuone itse alueella ja ympäröivä alue veden lähteistä;
 • eri kokoja ja konfiguraatioita laitteet.

Mutta kaikki kiistaa eduista mitä pyyhe on parempi - vesi tai sähkö - sattua melko usein. Ei aina ole mahdollista löytää paikka edes pientä lisämaksua kela, joku pysähtyi energiakustannuksia ja ilman ylimääräistä pistorasiat.

Valitessaan vesi pyyhkeenlämmitin harkita työpaine tämän laitteen. Turvallisuuden takia on toivottavaa, että indikaattori oli 6 ilmakehää.

Miten valita pyyhekuivain kylpyhuoneessa ↑

Tärkeä ominaisuus kuivaus- pyyhkeet, hienoa pellavaa ja kylpyhuone lämmitys - muodossa. Valmistajat tarjoavat seuraavat määritykset:

Paleomagneettisin ja sukellusvene-muotoinen malli on hieman tehokkaampi - ne voi ripustaa kaksi tai kolme pyyhkeitä tai muutaman palan hienoa pellavaa. Lämmön siirtäminen laitteiden, kuten edellä, joka on tärkeä kylmän kauden ilman kylpyhuoneen patterit.

Miten valita sähköinen pyyhekuivaimet? Valitsemalla sähköistä mallia olisi konfiguraation perusteella ja lämmönsiirtolaite (tehokkain - 600 W 2 kW). Tunnustettu suosituin malli-tikkaat. Heillä on useita konkreettisia etuja:

 • laaja tuotevalikoima;
 • Helppo asennus;
 • toiminnallisuutta;
 • kaunis ulkonäkö;
 • mahdollisuus lämmönsäätely (jos vastaava anturi).

Valmistajat tarjoavat muunnelmia tikkaat - kierretty malli tuotteita putket, palkit eri pituisia, symmetrinen tai epäsymmetrinen. Upeasti ilme kuivausrummut muotoinen siniaallon.

Useat valmistajat tarjoavat yhdistetyn pyyhe - ne voidaan lämmittää sekä vesi ja sähkö.

Mitä on otettava huomioon valittaessa pyyhkeenlämmitin ↑

Joka pyyhkeenkuivain on parempi valita - yhteinen kysymys, mikä ei ole yllättävää. Valmistajat ovat vaikuttava tuotevalikoima, yksinkertaisista malleista alkuperäisen mallin tuotteita. Siksi on tärkeää muotoilla "ongelma lausuma":

 • millainen pyyhkeenkuivain - vesi tai sähkö;
 • sijainnista laitteet - vesi on kokonaan riippuvainen veden viestinnän sähkö voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan paikkaan - yli wc, pesukone, lähellä peili, seinälle vapaa, jne, mutta tarvitsevat pistorasiaan hänelle;
 • koko malli - riippuu käytettävissä vapaata tilaa seinälle;
 • päällysteen tyyppi - värillinen (yleensä valkoinen), kromi tai ruostumaton teräs.

Usein todellinen kysymys on keskustelufoorumit Internetissä. Useimmat ihmiset ovat taipuvaisia ​​sähkölaitteisiin, mutta nykyaikainen vesi malli myös löytää kannattajia. Sitä paitsi, se ei ole aina mahdollista perustaa "stand-alone" kuivain. Joissakin kylpyhuoneissa jopa pieni tikkaat tai kirjain P ei ole paikka.

Pienessä kylpyhuoneessa pyyheteline on usein sijoitettu yli wc tai pesukone. Jälkimmäinen vaihtoehto on kätevä, että riittää yksi ulostulo kahden laitteita. Ainoa negatiivinen - niitä ei voida kytkeä päälle samanaikaisesti.

Kannattaako ostaa uusi kuivain, myös arvioida mahdollisuutta laajentaa tai vähentää tilaa, että käytössä kela, aseta "default". Usein asennettiin uusi kuivain edellyttää merkittäviä muutoksia viestintäjärjestelmän.

Ja lopuksi, tyyppi kattavuuden. On hylkivät taloudelliset mahdollisuudet ja suunnitteluratkaisuja kylpyhuoneessa. Jos huone ei ole kromi ja valoisa portaikko sulavasti sisälle, on suositeltavaa valita malli, valkoinen.

Mikä parasta, se päättää, mitkä valita pyyhekuivaimella kylpyhuoneeseen, ota ammattilainen. saniteetti- laitteiden asiantuntijoiden huolellisesti tietää kokoonpanolla, markkinaolosuhteet, teknisiin ominaisuuksiin eri valmistajien tuotteiden. Lisäksi ohjatun oikein ja pätevästi suorittaa asennuksen pyyhkeenlämmitin - tämä on yksi edellytys tehokkaalle ja pitkäaikainen laitteiden toimintaa.

Valinta kylpypyyhe lämpimämpi: video ↑

Asiantuntijat auttavat valitsemaan kaksi mallia eri valmistajilta. Valitse joko pyyhekuivain yhtiö Elite Model Metal Creek ja pyyhekuivain Sunerzha malli Elegia. Ensimmäinen valmistaja En tiedä, mutta hinta, ominaisuudet ja takuut tyytyväisiä. Sunerzha naapuri seisoo, hän sanoi hyvä. Kuka tietää auttaa valinnassa.

Mikä on veden pyyhekuivain paremmin oppia valitsemaan oikein

Pyyhekuivain kylpyhuoneessa - nykyaikaiset laitteet, jolle on ominaista monikäyttöisyys ja tyylikäs muotoilu. Vesi rakenteet ovat olennainen osa vakiovarustukseen kylpyhuoneet. Vastata kysymykseen, joihin vettä pyyhekuivain on parempi tarkastella ja ominaisuuksista eri malleja.

Vaatimukset vesiputket

Kylpyhuone - kaikkein kostea paikka talossa ja asunto, joten on tarpeen lisätä lämmityksen huoneen. Lämmitetty pyyhe auttaa nopeasti kuivaa pyyhkeet tai pellava, estää homeen ja eliminoi märkä lattia ja seinät. Lisäksi nykyiset mallit ovat tyylikäs sisustus sisätilojen kylpyhuone, koska progressiivinen suunnittelijat jatkuvasti työtä ulkonäkö laitteita.

Vesi pyyhe vakiona on kaareva putki, keskellä, joka kuuma vesi kiertää. Jos vesi lakkaa kiertämästä, tuote toiminta pysäytetään. Valitsemalla vesi pyyhekuivain, meidän on ensin otettava huomioon taso putkista paine. Nykyisten rakennus asetusten ja vaatimukset GOST, veden paine vesi imuventtiilit - enemmän kuin 6 atm.

Veden paine putkissa taloa voi olla 2,5-7,5 atm. Kuva riippuu rakennuspaikkaa, laatu viestinnän ja kerrosten lukumäärä rakennuksessa. Yksityiskoteihin paine putkissa on yleensä 2-3 atm. Siksi ennen ostamista pitäisi oppia LVI järjestelmän suorituskykyä ja lisää tuloksena arvo on useita kantoja paineiskuihin.

Tehokkuus pyyhe lämpimämpää vettä riippuu neliöputkea pyyhkäisy. Alkuperäisen rakenteen muodossa portaat on kyky, että suurin määrä lämpöä ja voi helposti seistä vesi-isku. Valitessaan kuivain on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota putken halkaisijan. Joissakin tapauksissa, erityinen sovitin tarvitaan kiinnittäminen ja liittäminen lämmittimen.

Tärkeimmät valintakriteerit vettä mallin

Kylpyhuone päivämäärä liittyy korvaa vanhentuneen LVI-laitteet, mukaan lukien pyyhekuivain, liitetty kuuman veden järjestelmä (käyttöveden) tai kuumentamalla. Valittaessa lämmittimen arvioitava paitsi ulkonäköä tuotteita, mutta myös materiaalin vahvuus.

Ei jokainen pyyhekuivain malli kestävät säännöllisen työajan paine-erojen, jotka syntyvät keskuslämmitys taloja. On syytä ottaa huomioon, että huippu paineilmaputkissa voi olla jopa 10 atm. Siksi on tärkeää tietää, mitä valintoihin ja ominaisuudet lämmittimen on tarpeen kiinnittää huomiota ensiksi.

Tärkeää on oikea asennus ostetun veden pyyhkeenlämmitin. Useimmiten asennus suunnittelu tehdään ennen viimeistelytyö viimeistely kylpyhuoneessa. Tämä säästää taloutta ja aikaa kuluu asennustöihin. Monet asennus ongelmia helpompi ratkaista, uusinta sähkömalleissa.

ulkonäkö pyyhe

Muoto pyyhe vesi tyyppi voidaan jakaa useisiin eri tyyppejä. Standardi mallit ovat lämmittimiä, jotka on kaareva putki. Ulkoisesti ne voivat muistuttaa kirjain "P" tai "M".

Viime vuosina ovat saamassa suosiota malli nykyaikainen lämmitys malleja epätavallisia kokoisia ja muotoisia. Mallin modernin sisustuksen kuluttajat ovat yhä harkitsee mallin edistyksellinen muotoilu, esimerkiksi siksak tai tikkaiden edustettuina valmistajien eri versioita.

On suositeltavaa valita kuivauslaitteen, jossa määrä kannattimia vastaavat ihmisten määrä talossa asuvat. Välinen etäisyys ripustimet pitäisi riittää.

Kuluttajien saatavilla päivitetty malli, jolla voi olla lisätoimintoja, kuten hyllyt. Tänään suosiotaan suunnittelija tyyppiset kuivaimet, jotka voivat olla alkuperäisessä muodossaan. Tässä tapauksessa laite olisi käytännöllistä tyylikäs sisustus kylpyhuoneen, lisää kirkas ja ainutlaatuinen kosketus sisäosiin tai korostavat tietyn tyylin.

Niinpä nykyajan markkinoilla on tarjolla laaja valikoima malleja erilaisten vettä pyyhekuivain:

Lisäksi standardi malleja vedenlämmittimet kylpyhuoneeseen, kuluttajille tarjotaan ylellisempi malleja. Ne erottuvat monivaiheinen ainutlaatuinen muotoilu.

Suunnitteluun alkuperäisen muodot lisätään joskus hyllyn tai erityisiä koukkuja. Ulkonäköä ja käytännöllisyyttä heijastuvat kustannukset pyyhkeenlämmitin.

Mikä materiaali valmistus on parempi

Valinnan aikana veden lämmityslaitteen tyyppiä ei pitäisi keskittyä vain teknisiin ominaisuuksiin ja tuotteen muotoa. Tärkeintä, se on valmistettu mistä tahansa materiaalista. Tuotantoprosessissa vesi pyyhe käytetään seuraavia materiaaleja:

 • ruostumatonta terästä;
 • musta teräs;
 • ei-rautametallia (messinki, kupari, alumiini).

On kromi, kiillotettu ja maalattu vedellä pyyhekuivain. Jos omistaja talon tai asunnon päätti muuttaa lämmityslaite kylpyhuoneessa, hän on kiinnostunut siitä, mitä materiaalia on parasta valita lämmittimen kuivaus pyyhkeet ja lakanat. Tehdä oikean valinnan, analysoimme ja ominaisuudet veden rakenteiden valmistettu eri materiaaleista.

Varsinaisen teräs Devices

Teräs - seoksesta rautaa sekä hiiltä ja muita elementtejä. Tekniset tiedot ja teräksen ominaisuuksia riippuu lisäkomponentteja. Luotettava pyyhe on kokomusta teräs on käytännössä ei poikkea rakenteiden tavanomaisen ruostumattomasta teräksestä. Teräs patterit erinomainen johtavat lämpöä ja on peitetty ulkopuolelta erityinen kerros, joka suojaa sitä korroosiolta.

Veden lämmitys laitteita tehty raudasta, pidetään kaikkein budjetin vaihtoehto ja ovat ihanteellisia käyttäjille, jotka haluavat säästää. Puute malleja tämän tyyppinen - suhteellisen lyhyen ajan tuotteen käytön. Jos korjauksen jälkeen sinulla ei ole huomattavan määrän varoja, kun rauta yksikkö - paras vaihtoehto.

Lämmitetty pyyheteline tehty raudasta ja sen seokset ovat sopivia maa taloa, joissa on autonominen lämmitysjärjestelmä. Tosiasia on, että tasainen jäähdytin tämän materiaalin ruostuvat, tukkeutumisen epäpuhtaudet ja suolat kerrostuvat päivittäin sisemmän putken seinämien. Tämä vähentää merkittävästi käyttöikää laitteen, joten asiantuntijat eivät suosittele yhdistää veden yksikkö teräksen keskitetyn lämmitysjärjestelmään.

ruostumatonta terästä pyyhe lämmittimet

Lämmityslaitteita kylpyhuoneeseen, ruostumatonta terästä - on luotettava yksikköä, joka kestää pitkään omistaja. Tärkeimmät edut ruostumatonta pyyhe sisältää niiden kohde kestää korkean paineen ja korroosionkestävyys. ruostumaton teräs malleissa on erinomainen lämmönjohtavuus.

korkeat kustannukset valmistus voidaan katsoa puutteista pyyhekuivain. Hinnalla ne ovat monta kertaa kalliimpia kuin teräs ja kupari malleja. Nykypäivän markkinoilla löydät budjetin analoginen jäähdytin - pyyhkeenkuivausteline maalattu alla ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen negatiivinen - usein käytössä, se nopeasti menettää houkutteleva ulkonäkö.

Riippumatta veden laadusta jäähdyttimen ruostumattomasta teräksestä pitää tiukasti jo pitkään. On kromi, kiillotettu ja maalattu vettä, ruostumatonta terästä pyyhe lämmittimet. Jäähdyttimen teräksen pitkän juhlaa heidän houkutteleva ulkonäkö, valitse kromi malleja koti- tai ulkomaisiin tuotteisiin.

Pyyhe valmistettu messingistä putket ovat "kultainen" näiden kahden teräksen patterit. Materiaali on houkutteleva kultainen väri, joka antaa sille kuuluvat komponentit koostumukseen. Messinki seos sisältää kuparia ja sinkkiä, usein seoksia raudan, alumiinin, tinan ja muita elementtejä. Tämä on yleisin kupariseos, jossa plastisuus.

Vesi pyyhe on valmistettu messingistä tai kuparista ei voida vaikuttaa korroosion, ovat hieman kalliimpia kuin vastaavat tuotteet ruostumattomasta teräksestä. Suurin sallittu paine, joka voi kestää tällaisen messinki tai kupari siili - 6 bar. Samassa yhteydessä tämä ominaisuus, ne soveltuvat erinomaisesti asennettavaksi koteihin, joissa veden paine on tyypillisesti alle 3-4 ilmakehää.

Valitse tapa kiinnityksen pyyhekuivaimeen

Tärkeä seikka, johon haluat etsiä valitessaan vesilämpöpatterin kylpyhuoneeseen, on menetelmä asennus tai asennuksen. Vaikka asennus ei ole kovin vaikea tehtävä oikeaa asennusta tarvitaan houkutella ammattilainen. Ammattimies paitsi pätevästi suorittaa laitteen asennusta, vaan myös säilyttää valmistajan takuu.

Erilaisia ​​veden pyyhekuivain on kytketty nousuputket, koska ne on kytketty olemassa olevaan veden syöttö. Korjata ne useimmiten seinälle, ainakin seinällä yhdessä kerroksessa. asennusvaihtoehto riippuu mallista ja edullinen asennus vaihtoehto.

Valitessaan kiinnitys lattiaan tai seinään vuokralaisten kerrostalojen mieluummin seinäasennuksiin. Tämä sopii huoneita rajoitetusti tilaa.

Pienikokoisissa kylpyhuoneet tällaisen rakenteen voisi tapahtua pidin pyyhkeitä. Jos kylpyhuoneen laattoihin vuorattu alaosan seinämien, pyyhekuivain voidaan asentaa ylä- tai alapuolelle rajan, tai ostaa laite, joka voidaan asentaa kylpyhuoneen seinään tasoeroa.

Asennetaan seinään ulkona pyyhekuivain voi toimia lisätilaa lämmitys ja kosketuksettoman kuivauksen. Esimerkiksi, voidaan sijoittaa veden jäähdyttimen pyyhe pyyhkeet. Tässä lämmintä ilmaa nousee laite on kuivata märkä pyyhe. Kylpy näyttävät paremmilta kuin ripustaa seinille hänen asioita.

Haitat lattia pyyhkeenlämmitin: se ei sovellu pieni kylpyhuone, ja vaatii lisää korjauksia.

Valitsemalla vesi lämmitetty pyyheteline, sinun on otettava huomioon tapa suunnitella yhteyden. On 3 perustyyppiä yhteydet:

 • Lateral. Sitä käytetään pystysuunnassa pidennetylle laitteita. Tämä on monipuolisin tapa sopii standardin käärmeitä, järjestelmät "upotettu" putket ja yksittäisten Tikkaat malleja.
 • Päätykytkentä. Vaatii ilmausruuvin ja normaalipaineessa kuumaa vettä. Sopivat yleisesti kuvioita, joita usein käytetään vaiheessa tikkaat.
 • Diagonaalinen. Tässä yhteydessä menetelmä tarjoaa tehokkaan veden liikkeeseen, vaatii lisää putkistoon. Sopivia suurten rakenteiden, tikkaat ja niiden muutoksia.

Yksi suosituimmista tyypit - lämmityslaite liitäntä on sivussa. Tällaiset mallit ovat kysyttyjä, koska laitteen ominaisuuksia ja helppoa kytkentää laitteen vesihuollon. Ostaessaan pyyhkeenlämmitin puoli, että jotkut mallit eivät sovellu vakio kotimaisia ​​järjestelmiä.

Yleinen halkaisija nousuputket kerrostaloissa - 1 tai 1,4 tuumaa. Mukaan ulkomaisten standardien, yhdistävät mitat ovat 3/4 tuuman tai 1,5. Jos olet ostanut kuivain mitoitettuna siten, että on tarpeen ostaa erityisen sovittimen, jolla voidaan suorittaa asennustyöt.

Suunnittelun ja koon pyyhe

Kylpyhuone mitään tyyliä huoneeseen, voit valita vesi pyyhkeenkuivausteline joka harmonisesti mahtua ympäröivään sisustus. Suuri valikoima keinoja voit valita oikea versio tuotteen klassinen, ultramoderni ja muita tyylillisiä suuntiin. Merkittävä rooli valitseminen herättää huomiota kuivaus pyyhkeet laite vetää ulkokuoren artikkelin.

Monet nykyaikaiset valmistajat haluavat käyttää kattamaan veden pyyhkeenlämmitin tänään suosituin materiaalit - kromi ja kiillotettua messinkiä. Jos haluat luoda yksinoikeudella sisustus, voit valita mallin suunnittelija jäähdytin muotoilu vaikutus antiikki kulta, pronssi, harjattu nikkeli ja muut. Tärkein edellytys - vastaamaan tyyli valitun pyyhekuivain kylpyhuoneessa.

Vesilämpöpatterit kuivaamiseksi voi käsittää lisäelementtejä. Tämä hylly säilytykseen kylpy tarvikkeet, koukkuja vaatteiden ja kerrosta ja niin edelleen. D. Pre päättää, onko tarvetta tällaisten lisäysten, kuten jokainen ylimääräinen toiminto nostaa lopullisen laitteen kustannuksia.

On tarpeen kiinnittää huomiota paitsi suunnittelussa lämmityslaitteen, vaan myös koko tuotteen. Riippumatta siitä, kuinka monta pyyhkeet voi samanaikaisesti kuivua jäähdyttimen eikä pilata jos kookas estetiikka huoneen.

Huomaa, että pyyhe on suuri pinta-ala ja nopeammin lämpöä kuivattiin lakanat ja pyyhkeet. Jos suunnitelma ei ole vain kuivaa pyyhkeitä, mutta myös lämmittää kylpyhuoneen, kiinnittää huomiota suuremman suunnittelun patterit.

Muita ominaisuuksia laitteiden

Moderni vesi pyyhekuivain - energiatehokkaita laitteita, jotka ovat hyödyllisiä pysyvästi jättää ON-tilassa. Tämä johtuu siitä, että lämmityspatterin on aluksi kylmä lämpötila on tarpeen, paljon suurempi kuin mitä tarvitaan pitämään lämmön jo lämmitetty laite.

Läsnäolo ajastin voit asettaa ohjelmistotuotteen sisältävän pyyhkeenlämmitin vettä ennen kylvyn tai suihkun. Tämän pyyhe on lämmin, kun sitä tarvitaan. Kytkimet ja ajastimet voidaan sisäänrakennettu tai toimia kätevä erillinen vaihtoehto. Joissakin malleissa on termostaatilla pitämään yllä haluttu lämpötila instrumentin mukaisesti toiveenne.

Valitse valmistaja: kotimainen tai tuodaan

Suuren kysynnän nykypäivän markkinoilla lämpöpattereiden käyttää pyyhe kotimaisia ​​valmistajia ja ulkomaisia ​​kumppaneita. Tuoduista mallit ansaitsevat erityishuomiota Italian, Saksan ja Suomen tuotemerkkejä.

Valitessaan pyyhkeenlämmitin harkita sitä, että tuotteet eurooppalaisten valmistajien niiden pääasiallisena tarkoituksena on yhdistää patterin lämmitysjärjestelmään. Tuotanto kotimaiset tuottajat keskittyvät yleensä yhteyden rakenne keskitetty kuuman veden syöttö.

Eurooppalaiset tuottajat eivät selitä laadun kiertoveden räystäskourut ja käyttää ohutseinäisten teräsmateriaalin. Tässä tapauksessa sisäseinän patteri ei yleensä ole korroosionestopinnoitteen.

Kuuma vesi, vettä käytetään, jonka sisällä on mekaaninen jousitus, suola ja kemialliset epäpuhtaudet. Nämä tekijät liittyvät ulkonäkö korroosion ja liete kerrostetaan laitteen seinät vähentämiseksi sisäisen putken halkaisija. Tämä on erityisen negatiivinen vaikutus tuotteen tilaa mutkia.

Kotoisin vesijohtovettä ei sisällä happea, ja lämmönsiirtoneste kattilasta rikastuneet niitä, minkä vuoksi monet valitsevat pyyhe kotimaista tuotantoa, jotka sopeutuneita meidän viestinnän.

Korkeisiin ja suosio veden pyyhekuivain ruostumatonta terästä on aiheuttanut monien uusien väärennöksiä. Heikkolaatuinen metalli on herkkä eri epäpuhtauksista ja menettää toiminnalliset ominaisuudet ja muuttuu käyttökelvottomaksi. Suojaudu huonolaatuisia tuotteita, on tarpeen suosia todettu ja luotettava valmistajille.

Lisäksi tunnettujen merkkien markkinoilla työskentelevät yhtiön budjetin vaihtoehtoja pyyhe, joka tiukasti valvoa tuotteiden laatua.

Vesi muutokset: tärkeitä kohtia valinta

Jos haluat ostaa kaikkein kustannustehokkain ja suhteellisen edullinen malli, on parempi lopettaa valinta tavallisella M-muotoinen tai U-muotoinen tuotteita. Ne sopivat koristamaan pieni kylpyhuone. Asentamaan vettä suunnittelu sinun ei tarvitse kasvattaa tai vaihtaa putkeen. Kuivaamiseen pyyhe riittää kytkeä sen valmisteilla.

Jotta kuivua useita pyyhkeet ja lakanat sekä huoneen lämmitykseen, valita malli, jossa on melko laaja putkia. Edullisesti ne on valmistettu korroosiota ja kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Pyyhkeenkuivain aikana oston muista kysyä, millä tavoin liitetystä laitteesta. Malleja, jotka näyttävät normaali patteri voidaan liittää yksinomaan lämmitysjärjestelmään.

Valittaessa optimaalista mallia veden pyyhekuivain on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että se ei tuota korroosiota, kestettävä äkillinen paineen lasku, ja erilaisia ​​takomalla. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, laitteen ominaispiirteisiin näiden tuotteiden, on suositeltavaa käyttää palveluja ammattilaisia. Tämä säästää sinun ei tarvitse suorittaa uudelleen korjaus, jos vika laitoksen suunnittelussa.

Ostaa laadukkaita ja kestäviä veden pyyhkeenkuivausteline kiinnittää huomiota pinnoitteen tuotteita, suorituskykyä hitsaussaumojen ja lankojen päihin. Se ei koskaan sattuu saatavuudesta asiaankuuluvat todistukset ostetun tuotteille. Lisäksi takuukortista pakki tulisi säilyttää terveys kortin valmistajan nimi.

Video suositus ostajien pyyhe

Clip tutustua ensisijaisena valita puolta:

Olemme yrittäneet antaa sinulle yleinen käsitys veden pyyhkeenkuivausteline joka auttaa valinnassa optimaalisen mallin. Ottaen huomioon materiaalin valmistuksen edellyttämä vakaus tuotteen syövyttävää prosesseja, tekniset tiedot ja ominaisuudet instrumentin, pystyt valitsemaan optimaalisen mallin pyyhkeenlämmitin.

Asiantuntijat auttavat valitsemaan kaksi mallia eri valmistajilta. Valitse joko pyyhekuivain yhtiö Elite Model Metal Creek ja pyyhekuivain Sunerzha malli Elegy. Ensimmäinen valmistaja En tiedä, mutta hinta, ominaisuudet ja takuut tyytyväisiä. Sunerzha naapuri seisoo, hän sanoi hyvä. Kuka tietää, apua valintaan.

Valitessaan pyyhkeenlämmitin asunnossa, pidän mitään tyttö perustuu ensisijaisesti sen ulkonäköä. Uskon modernit huoneistot ovat sopivimpia vaihtoehtoja ruostumatonta terästä. Ne näyttävät hyvältä, kestää hyvin pitkään, ja voit valita minkä tahansa haluttuun muotoon. No, asennus, olen edelleen luottaa ammattilaisia, ei naisen liiketoimintaa.

Pyyhekuivain - arka aihe minulle. Kun muuttaa uuteen asunto, olimme jo kylpyhuoneessa asennettu kromi pyyhekuivain. Hän vesi, lämmittää hyvin, melko nopeasti, mutta on yksi suuri haitta: En voi kuivata hyvää kamaa. Hän pilaa ne. Asiat ovat "hitsattu" hänelle, ne ovat kiiltävät hiutaleita, joskus tumma jälkiä tästä kuivausrumpu.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

Mitä vesi pyyhkeenkuivain on parempi ostaa: mitä etsiä ennen kuin ostat?

Kun luoda harmoninen sisustus kylpyhuoneessa kiinnitetään huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Sen lisäksi LVI antaa panoksensa luomiseen mukavuutta, kauneutta ja mukavuutta suunnitellaan ja vähäisempiä ensi silmäyksellä määritteitä. Ja pyyhe vie tässä luettelossa yksi avainasemissa.

Miten valita oikea veden pyyhkeenkuivausteline täydentää sisätilojen kylpyhuone tyylikäs ja toimiva lisävaruste, katso artikkeli.

Vesi pyyhekuivain: versiot

Lähes mitä tahansa kylpyhuone tyypillisessä kerrostalossa on alunperin varustettu veden pyyhekuivain. Tämä siksak-osa putkimainen kanava on liitetty kuuman veden järjestelmä.

Kylpyhuone - huone korkea kosteus, olosuhteet, että pyyhkeet kuivataan tarpeeksi kauan. On kuuma instrumentti on prosessi on monta kertaa nopeampi.

Edellyttäen keskitetty vettä, kun hänen järjestely aktivoidaan osa kuumista putken, toimivat pyyhe kuitenkin mahdollista ympäri vuoden. Turvallisuuden kanssa laitteen toiminnan ei ole mitään ongelmaa.

Vaikka kukaan eliminoi tiivisteen epäonnistumisen asennuksen nivelissä, mutta sen todennäköisyys on varsin alhainen. Ja seuraukset tämän epämiellyttävän tilanne ei voi johtaa ylimääräisiin kuluihin korjattavaksi.

Kylmällä säällä, väline, puhuu eräänlainen jalostettujen silmukan, jonka läpi kuuma vesi laimennetaan useisiin huoneistoja, tarjoaa merkittävän lämpenemistä huoneen. Tuetut kuumenna niitä kylpyhuoneessa, jossa on usein ole erillistä lämmityspatteri, koskaan tarpeeton.

Mutta tämä suhde on täynnä siitä, että siinä tapauksessa, kuuman veden päällekkäisiä kela jäähtyy, lopettamalla suorittaa sen toiminnon. Välillä lämmityskausille, hän vain toimii henkari pyyhkeiden ja koristeet.

Kun kuuma vesi rakenne alkaa lämmetä, mutta riittävän hitaasti. Ja jopa elvyttämiseen autonominen vesihuollon aina, kun järjestelmä on odotettava, kunnes ensimmäinen lämmetä putken itse, ja hänen takanaan, ja huone kylpyhuone.

Helpompaa tässä suhteessa, sähköinen malleja, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa seinien kylpyhuone, paitsi ympärillä vesilähde. Mutta löytää vapaata tilaa ylimääräinen kela ei ole aina mahdollista.

Kyllä, ja ei monet ovat valmiita ylimääräisiä menoja sähkönhinnasta välttämättömiä laitteen toimintaa.

Lisäksi kaksi-piirien jatkuvasti nykyisestä kuuma vesi Lämmitetty pakkasnestettä on suunniteltu jakamaan tasaisesti lämpöä jäähdyttimen. Lämmönvaihdin voidaan integroida yleinen suunnittelu, tai toimitettu erikseen.

Dvuhkonturniki on kätevä siinä, että ne mahdollistavat säädellä lämpötilaa. Lisäksi pinnoite suojaa sisäseinien toiminnallista rakennetta äkillisen paineen muutosten ja altistuminen syövyttävässä ympäristössä.

Kautta onnistunut yhdistelmä laatuominaisuudet veden ja sähköisten mallien yhdistetty pyyhe voi toimia sujuvasti ilman kuuman veden järjestelmä. Ainoa haittapuoli Yhdistetyn mallien - niiden korkea hinta.

Vaatimukset putket kuuman veden pyyhkeenkuivain

Valitsemalla vesi pyyhekuivain kylpyhuoneessa, oltava ensisijaisesti tasolla paine putkissa. Mukaan vaatimuksia GOST ja nykyinen rakennusmääräykset, paine veden sisäänotto juna tulee olla vähintään 6 atm.

Siksi ei haittaa tulee selvittää ennen ostopäätöstä vesistöön suorituskykyä, lisäämällä tuloksena arvoa vakuutuksen harvoihin paikkoihin mahdollisista mäiske.

"Virta" pyyhkeenlämmitin vettä riippuu pitkälti aluepyyhkäisyn putkea käytetään sen valmistuksessa. muodossa askelmat on hyvä, että vesi vasara voidaan helposti kuljettaa, joilla on kyky antaa mahdollisimman lämpöä.

Valitessaan kuivain kiinnittää huomiota putken halkaisijan. Ehkä, asennus- ja laitteen yhteyteen täytyy ostaa erityisen sovittimen. Määritellä näitä parametreja konsulttina, ja hän on alle teknisiin ominaisuuksiin tuotteiden auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto.

Miten oikein valita vesi pyyhekuivain?

Lämmitetty pyyhe määrittää tason lämpöä ja mukavuutta kylpyhuoneessa. Siksi luoda ensimmäinen sai laite ei ole tarpeen. Onneksi erilaisia ​​valikoima voit valita malli, joka onnistuneesti yhdistää suorituskyvyn ja esteettisiä ominaisuuksia.

Perinteiset kuivausrummut ovat valurautaa putket hieman mallikas, peittää paksu kerros öljyvärimaalaus, olemme jo pitkään korvattu ns "design lämpöpatterit".

Materiaalin valmistukseen tällaisten laitteiden suorittaa:

 • suojattu musta teräs;
 • ruostumatonta terästä;
 • ei-rautametallien (alumiini, kupari tai messinki).

Kuivausrummut musta teräksinen helposti korroosiota, joten tuote materiaalin yhä regeneroinnin asuintalot, joka säädetään itsenäisestä lämmitysjärjestelmä.

Tunnettu hyvän lämmönsiirron ja värimetallien. Mutta elämän rakenteen värimetallien rajoittuu 5-10 vuotta.

Jos puhumme värimetallien rakenteiden kaikkein edullisia johtuen mielenkiintoinen ulkonäkö. Koska saostuminen ja liukenemisen epäpuhtauksia käytön aikana messinki tuotteiden mutkia ja seinien rakentamisen jo senkin jälkeen, kun viiden ensimmäisen palvelun tarkastella kulumista materiaalia.

Suosituin, vaikka kallein, pidetään ruostumatonta terästä pyyhkeiden. Tyypillisesti nämä käyttää saumattomien putkien ilman saumoja, joiden seinämän paksuus on 3 mm. Tällaisella menetelmällä tuotteen valmistamista hankkii korkea kestävyys aggressioreaktioi- kovan veden ja painehäviöt.

Jotta ulompi mallikas ruostumattomien terästen edelleen kiillotettu tai kromi.

Mitä tulee kysymykseen hinta: The Painted mallit ovat edullisempia kannata ostamisen kiillotettu laite voi "osuma taskussa."

Yhtä tärkeää on veden muodossa pyyhekuivain kylpyhuoneeseen. Päivän johtavat valmistajat tarjoavat tällaisen määritykset:

 • Klassinen malleja kirjaimen muotoinen "P" ja "M", sekä yhdistettynä variantit "PM";
 • «S» -muotoinen muistuttavaa tuotetta kaartuva käärme;
 • Uusitut malleissa varustettu yhdellä tai kahdella hyllyyn;
 • Pienoisversioita muodossa tikkaat, tippaa ja silmukoita vaiheessa.

Myynnissä ovat leveitä ja kapeita malleja, yleinen suunnittelu ja tilankäytöltään, varustettu miniätyyrihyllyt. Valinta on rajoitettu vain omista mieltymyksistä ja rahastojen koko että olet valmis sitoutumaan tällaisen halutun määrite taloudessa.

Ulkonäkö modernin kuivaimet, pyyhkeet voi olla yksinkertainen ja banaali, mahtaileva ja monimutkainen. Riippuen mukana suunnittelemassa rakennusmateriaalien ja väripaletti sävyn seiniin kylpyhuoneen, voit valita tuotteen matta värejä tai hopean sävyjä.

Läsnäollessa metallisen elementtejä sisustus sisustussuunnittelijat suosittelevat lopettamaan valinta kromi laitteisto. Melko tilava "multi-istuin" kaari ja varustettu hyllyillä ympyrä.

Jos kuitenkin suunnittelussa kylpyhuoneen ei kromi ja kirkas kaari tikkaat tai sulavasti yleinen suunnittelu, on parempi valita malli maalattu valkoinen. Upeasti ilme kuivausrumpu, joka muistuttaa siniaallon.

Älä päästä mukaan liian mahtaileva vaihtoehtoja. Muoti heille voi kestää 2-3 vuotta, ja aika-testattu klassikoita miellyttävät ytimekkäästi muutamassa vuosikymmenessä.

Suuri kysyntä markkinoilla ovat vesi pyyhe kotimaisen tuotannon sekä ulkomaisten kanssa. Erityisen huomionarvoista on Suomen, Italian ja Saksan tuotemerkkejä.

Valitessaan mallia Euroopan Valmistajan olisi otettava huomioon pisteeseen, että useimmat niistä on suunniteltu liitettäväksi lämmitysjärjestelmän. Tuotteet kotimaisia ​​valmistajia ovat keskittyneet yhteyden lämpimän veden syöttö.

Perinteisesti valmistus Euroopan valmistajat käyttävät ohutseinäisen teräsmateriaalin, jonka sisäseinät eivät ole korroosionestopinnoitteen. Eurooppalaiset valmistajat eivät aina ota huomioon veden laatu kiertää viemäriin.

Se ei ole salaisuus, että kuuman veden vettä käytetään, joka sisälsi Kemiallisten saasteiden, mekaaninen jousitus, suola. Nämä yhdisteet voivat aiheuttaa teräksen korroosion, ja talletettu seinämiin liete pelkistää sisäinen putkien halkaisija. Varsinkin tästä "kärsimystä" sivuston ulkoasu käänteitä.

Saalis on, että alkaa vesijohtovettä ilman happea, ja lämmönsiirtoneste tulevan kattilan rikastettu niitä. Siksi, kun otetaan huomioon tämän vaihtoehdon, on parempi valita vesi pyyhekuivain kotimaista tuotantoa, joka on sovitettu "kovan" olosuhteissa meidän viestinnän.

Korkea arvosana pyyhe ruostumattomasta aiheutti sen, että markkinat näyttivät monia jäljitelmiä. Herkkä huonolaatuisia mämetalliepäpuhtauksien nopeasti menettää toiminnalliset ominaisuudet, se on yksinkertaisesti vaihdettava.

Itselleen vakuutus huonolaatuisia tuotteita mahdollista, mieluummin todistettu tuottajia. Lisäksi "nimekäs" merkkejä markkinoilla on aina "vahva middling', joka, vaikka ne eivät tuota" teknologinen "läpimurtoja, mutta niiden tuotteiden laatu on aina ajan par.

Lisäksi takuukortissa mukana Laitteen on terveysuhka kortti määritetty valmistajan nimi.

Tietäen perinpohjin valinta, voit helposti poimia mallin vettä pyyhkeenlämmitin, jotka pullot miellyttää siisti ulkonäkö ja erinomainen laatu vuosiksi eteenpäin.

Tärkeintä, muista, että oikea valinta pyyhekuivaimeen on pitkälti ehto mukavuutta kylpyhuoneessa. Tämä tarkoittaa, että perustaa ensimmäisen käytettävissä pyyhekuivain vieläkään ole sen arvoinen!

© 2015-2018 Kaikki oikeudet pidätetään

Internetportaali korjauksesta ja suunnittelu kylpyhuoneen

Leave a Comment

28 − 24 =