Mitä täyteainetta kitti kipsilevy

error 502 Ray ID: 3e0914c4b39764c9 • 21.1.2018 09:00:05 UTC

selain

Mitä tapahtui?

Web-palvelin raportoitu huono yhdyskäytävä virhe.

Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

CloudFlare Ray ID: 3e0914c4b39764c9 • IP: 2a02: C207: 2008: 7822 :: 1 • Suorituskyky & turvallisuuden CloudFlare

Miten tehdä kipsi Kipsilevy?

Stukko seinät ja kipsilevy voidaan yksinkertaistaa kohdistaminen minimiin. Mutta kuten käytäntö osoittaa, jopa tasainen ja sileä materiaali tulisi saada jonkin verran tasaisuus. Siksi kipsi Kipsilevy - prosessi tarpeellinen ja jopa ratkaisevan kun se tulee hänen lopullinen maalaamalla tai liimaamalla tapetit.

Aluksi, että nykyaikainen markkinat tarjoavat melko laajan valikoiman kipsi ratkaisuja. Mutta kipsilevy ei sovi kaikille, joten kysymys siitä, mitä kitti kipsilevyjen, yksi tärkeimmistä.

Ensinnäkin kipsilevy ei ole turhaa ns. Perustuen sen rakenteen sijaitsee kipsiä. Ja sitten kipsi kitti - tämä on mitä tarvitset. Kuitenkin märkätiloissa on parempi käyttää ratkaisuja lisäämällä erikoismateriaaleja.

Toiseksi prosessi kipsi Kipsilevy kahden eri seoksia voidaan käyttää. Yksi tiivistettäessä saumoja, toinen viimeistelyyn kohdistus. Kaksi ratkaisua ovat keskenään erilaisia, että ensimmäinen - karkean suoritusmuodossa toinen - hiukkasten.

Tällä hetkellä, valmistajat tarjoavat Kolmas kipsi - on monipuolinen materiaali, jota käytetään tiivistämiseen, ja mukauttaa tasoon. Esimerkiksi yhtiö Knauf tarjouksia, ratkaisuja tai brändin Uniflot Fugen.

Lisäksi puhdasta kipsiä kitti valmistajat tarjoavat tämän ja muita muutoksia seoksen. Esimerkiksi, kosteudenkestävä analogeja. Niitä käytetään parhaiten kosteissa tiloissa (keittiö, wc, kylpyhuone, suihkut ja uima-altaat). On markkinoilla sekä materiaalit, jotka sisältävät polymeerejä. Erinomainen materiaali korkean suorituskyvyn, mutta enemmän kuin kaikki muut. On huomattava, että levityksen jälkeen tämäntyyppisen täytteet päälle kipsilevyä, ei tarvitse jauhaa tasaiselle pinnalle.

Pohjimmiltaan se on siinä, voit vastata kysymykseen, mikä kitti kitti kipsilevy. Seuraava - valitse paras vaihtoehto ja alkaa työstää omaa.

Aluksi valmistella kaikkea mitä tarvitset kitti kipsilevy. Ensin täytyy löytää työkaluja ja materiaaleja.

Työkalut tarvitset:

 • kitti;
 • Syvälle tunkeutuvat pohjamaalit;
 • jäykistysnauha tehty paperista.

Begin saumausta tulee pohjustetaan niiden käsittelystä. Sen jälkeen, kun se kuivuu täysin täytetty saumausaineella kipsilevyyn. Huomaa, että kitti on oltava niin välittömästi sulkea sivustot, joissa se tehtiin asennuslevyt ruuveilla.

Kun taas tasoitus materiaali ei kuivata niin pian kuin se on tarpeen laittaa yhteiseen arkin vahvistaminen nauha. Siksi kipsilevyä kitti nivelet on suoritettava sivustoilla. Esimerkiksi, on täytetty liuoksella, joka sisälsi pystysauman seinään muun katon korkeus, aseta nauha. Ja niin edelleen kaikki liitokset.

Jälkeen ylimääräinen tiivistys suoritetaan päällystämällä kaikki saumat toisen kerroksen tasoitus materiaalista. Tämä kerros on hyvä kuiva. Sen jälkeen kurssi on hiekkapaperilla. Kaikki tontit käsitelty täyteaine on hiottava.

Tasaus kipsin pinta

Siten, nivelet on tiivistetty, on asettua GCR pinta. Sillä mitä shpaklyuyut kipsiseiniin, jos materiaali itsessään on hyvin sileä? Asia on, että aikana kiinnitin arkkia tapahtuu sisennys tasosta, joten se on kovera. Loput päinvastoin, kaaret. Joten nämä erot on tasoitettava. Ja sitten kipsi kipsilevyä koko alueella - on ensiarvoisen tärkeää.

Kun se tulee päällystys keraaminen laatta, nämä viat voivat olla piilossa. Mutta kun viimeistely on maalausta tai tapetointia, et voi tehdä ilman linjaus.

Joten, tiedätkö, jos haluat kitti FCL, voimme nyt mennä yksityiskohtiin tämän prosessin. Näin ollen pääasiassa kipsiä pintaa käsitellään alukkeen telalla. Kuivaamisen jälkeen levitetyn päällysteen koko pinnalle kipsilevyjen rakenne ei ole kovin paksu. On tärkeää tasoittaa eroja. Käytäntö on osoittanut, että yksittäinen kerros on aina tarpeeksi päästä eroon vikoja. Jos erot ovat riittävän suuria, sinun täytyy kipsi levitetään kahtena kerroksena. Mutta ennen sitä, kuivatut ensimmäinen kerros käsitellään pohjamaalilla. Ja kun sen kuivauksen levitetään toisen pintamaali.

Olisi ehdottomasti kuivata ja sitten hiottu hiekkapaperilla. Ennen kuin maali tai tapetti liima kipsi pinta pohjustetaan uudelleen.

Soveltamista kitti kaksi lasta käytetään kipsilevyä. Kapea työkalu poddevat ratkaisu säiliöstä, jossa se sijaitsee. Sen jälkeen levitetään työpintaan laaja lastalla. On tärkeää venyttää seos työstöreunan työkalun. Sitten laaja lastalla levitetään kipsilevylle. Useimmiten Master käytetty keskitti sovelluksen. Vaikka tässä suhteessa kuin kuka tahansa kätevä.

 1. Asiantuntijat suosittelevat askel kipsilevyä asennus leikatut reunat levyjen, jolloin viiste. Tämä lisää raon täyttää se kitti tiheämpi liuos. Jos viisteen ei ole tehty, sitä voidaan käyttää käyttämällä veistä asennetun Kipsilevyjen. Jotkut taiteilijat yleensä sivuuttaa tämän vaiheen.

 • Lisäksi vahvistaa paperin nauha tiiviit liitokset, voidaan käyttää nauha-serpyanku.
 • Jos suunnittelu viimeistely - keraaminen laatta, kipsi GCR ei tarvita. Mutta pohjustettu pinta sinetöidä saumojen on tarpeen.
 • Joten yritimme ymmärtää aiheeseen spackling kipsilevyjä pinta vastannut kysymyksiin, ja onko se tarpeen kitti kipsilevyn ja valita millaisen täyteainetta. Kuten aina, tarjoamme keskustella. Jätä kysymyksiä ja ehdotuksia.

  Kitti kipsilevy - valinta kitti, ja teknologia sen soveltamisen

  Kipsilevy - monipuolinen rakennusmateriaali! Sitä voidaan käyttää toteuttamaan kaikki mallit ajatuksia kohdistuspintoihin sisätiloihin luoda riippumaton monimutkaisia ​​rakenteita. Kun itse, kipsilevyjä sileä ja tasainen, mutta tästä huolimatta asennuksen jälkeen vaatii jatkokäsittely muodossa laadun spackling. Miksi?

  Kipsilevyjen Levyt tietyn koon ja siten on nähtävissä asennus nivelet ja korkki ruuvit. Saavuttaa täysin tasainen pinta, ennen viimeistelyä seinien, sinun on omin käsin kitti kipsilevy rakenteita. Työ ei ole monimutkaista, vaan työläs. Sitten zrazy herää kysymys: mitä ja miten Kipsilevy kitti? Tätä me puhumme tässä artikkelissa.

  Puttying seinät on vuorattu kipsilevy

  Valitse kitti kipsilevy

  Vuonna rautakaupat erittäin laaja valikoima kitti seoksia. Ne ovat niin paljon, jotka eivät suoraan ja ei ymmärrä, millaisia ​​kitti kipsilevy kitti!

  Jotkut ovat suunniteltu seinät ja katot, toiset - sirut ja halkeamia. Toiset käytetään koristeluun ...

  Jotta ymmärtäisimme tämän kaiken, nyt ensiksi selvitettävä tyyppisiä täyteaineita materiaaliin.

  1. kipsirappaus. Kiitos sen lumivalkoinen, ne soveltuvat erinomaisesti sisätilojen viimeistely Kipsilevyjen.

  Mutta tämä ei ole kaikki edut:

  Kipsi laastari "Bolars"

   • Tällaiset seokset on hyvä sitkeys, mikä parantaa niiden halkeilun;
   • Ympäristöystävällisiä;
   • Huono hengittävä, kun taas absorboivat ylimääräisen kosteuden ja antaa sen puute - näin huone on aina ollut suotuisa mikroilmasto;
   • On erinomainen tarttuvuus muihin materiaaleihin;
   • Helppo soveltaa ja hioa, kuivuvat nopeasti;
   • Niitä käytetään eri aloilla - tasoitukseen, upottamisen nivelet, halkeamia ja niin edelleen.

  Mutta kipsilaastien yksi haittapuoli - niitä ei voida käyttää tiloissa, joissa korkea kosteus, koska niillä on korkea liukoisuus.

  1. sementti kitti. Vastaaminen kysymykseen kuin shpaklyuyut kipsilevyä, se voi olla mainitsematta noin tällaista.

  Kitti seoksia sementin ei ime kosteutta, ei pelkää lämpötilan muutoksia, täydellisesti linjassa ja sinetöity halkeamia, sirut, halkeamia, nivelet kipsilevyä.

  Tärkeimmät sideaine niiden koostumus on sementtiä, ja täyteaineet (savi, kalkkikivi ja muut) ja seokset kemiallisten lisäaineiden antaa edullisia ominaisuuksia.

  Tällaisia ​​ominaisuuksia ovat lujuus ja kestävyys halkeilua.

  Kukin sementti kipsi koostuu tietyn merkkistä sementtiä, sillä on tietty tarttuvuus muihin materiaaleihin ja puristuslujuus.

  Nämä ominaisuudet on opittava myyjältä.

  1. polymeeri kitti. Tämä on uusi viimeistely materiaalia rakentamisen markkinoilla. Polymeeriseoksia poikkeavat edellisestä sen monipuolisuus, korkea elastisuus ja kestävyys.

  Tietenkin ajan mittaan, kaikenlaista kitti antaa halkeama, mutta polymeeri järjestetään pisin. Mutta hinta on paljon kalliimpaa kuin kipsi tai Sementtitäyteaine.

  Polymeeri kipsi yhtiöstä «Gifas»

  Parempi kitti kipsilevyä? Tämän sopivat kaikki kolme täyteaineita on kuvattu edellä, mutta ei joka huoneessa. Jos esimerkiksi joudut kitti kylpyhuoneessa tai keittiössä, se on parasta käyttää sementtiä tai polymeeriseosta. Mutta kipsirappaus ei kestä kosteutta putoaa ja crack.

  Täytyy sanoa, että kipsi, sementti, ja polymeeriset täyteaineet voivat myös olla erilainen tarkoitus:

  • Lähtöseos - tunnettu siitä, että suuri raekoko ja käyttää tasoitukseen;

  Lähtö- tai pohjapäällysteen

  • viimeistely seosta - eroavat matala soraa ja käyttää viimeisen kerroksen pitkin, koska se luo täysin tasainen pinta kitattavan Kipsilevy maalattava tai käärepaperi;
  • Universal seosta - on sekä tasoitus ja koriste-ominaisuuksia. Mutta sitä sovelletaan ainoastaan ​​siinä tapauksessa, että pinta on suuria puutteita.

  Toinen tärkeä kohta: kipsi, sementti ja polymeeriset täyteaineet voidaan myydä kuivina tai jo laimennettua seosta. Mikä on parempi - päätät. Mutta suosittelemme ostavat yleismaailmallinen kuivan sementin tai polymeeriseokset.

  1. Ensinnäkin ne ovat paljon kannattavampaa tehdä, koska niitä säilytetään pitkään (kuten varastoissa, ja oston jälkeen).
  2. Toiseksi laatu kuiva kitti seoksia eivät vaikuta lämpötila säilytysolosuhteet. Mutta valmiita täyteainetta voi vaihdella, mutta kaukana parhaista.
  3. Ja kolmanneksi, kuiva seos voidaan käyttää annoksina.

  Joten, mikä kitti kipsilevyä - ymmärrämme. Nyt menemme tekninen puoli asiasta.

  Puttying kipsiseiniin

  Kuten aiemmin mainittiin, puttying kipsilevy - se on melko työlästä, ja se tulisi ottaa huolellisesti (tietenkin, jos haluat päätyä täysin tasainen pinta). Siksi meidän jakaa se useassa vaiheessa ja kuvata jokainen niistä.

  Tässä vaiheessa sinun täytyy tehdä seuraavat:

  • Ulkonevat ruuvit kiristetään epäonnistumaan.

  Sinun tarvitsee vain kiristää sen sijaan hukkua ruuvia kipsilevyä. Muuten osoittautua kuoppia. Jos näin tapahtuu, on välttämätöntä ruuvata ruuvit ja niiden tilalle uusia, mutta pidempään.

  Käänteitä loppuun ruuvien

  • Jos saumat kipsilevyä levyt paperia kuorimalla kipsi täyttö, paperi on huolellisesti repiä aivan takana ja puhdistaa hiekkapaperi. Jos et, kipsi voi irrota jälkeen hilseillyttä paperi, siellä on halkeamia.
  • Seuraavaksi sinun täytyy laajentaa nivelet kipsilevy arkkia. Molaarinen terävällä veitsellä, kulmassa 45 ° on leikattu noin 5 mm: n päässä kunkin arkin reunassa. Tämä lisää vierekkäisyys kitti seos Kipsilevy, joka puolestaan ​​tekee kytkin on paljon tehokkaampaa.

  Laajentamalla väliset liitokset levyjen

  • Sitten pinta pohjustetaan. erityinen pohjamaali myydään kipsilevytyöt (esimerkiksi yritys Knauf).

  Aluke laimennetaan ämpäri, niin rulla levitetään tasaisesti koko pinnalle: ylhäältä alas. Paksuus Pohjamaalikerroksen ei tulisi olla pienempi kuin 0,03 mm.

  Kipsilevyä missään tapauksessa älä käytä alkydipohjamaali, koska ne aiheuttavat muodonmuutos pahvikerrokseen.

  Tämän seurauksena, lohkeilu paperi on muodostettu kuplia, jotka räjähtää ja sitten roikkuu lumput.

  Hyvästä tarttuvuus pintakäsittelyaineita näissä olosuhteissa, ja voi puhua.

  Miksi minun täytyy prime Kipsilevy? Se, että liisteriä (periaatteessa samoin kuin maali) ei imeydy laatikkoon. Ja jos tällainen impregnointi saavuttaa sisäkerroksen, ulompi, kartonkikerroksen - muotoaan. Pinnoituskoostumus muodostaa vedenkestävän kalvon, joka estää imeytymistä liiman tai maalilla. Täydellisen kuivumisen jälkeen alukkeen (noin 12 tuntia), voi alkaa tiivistämällä.

  Aloita kaikki kulmat ja liitokset on liimattava lasikuitu mesh (serpyanku-nauha). On tärkeää pitää kiinni siitä tavalla, joka osoittautui täsmälleen keskellä yhteisen-serpyanku nauha.

  Vasta sitten sinetöidään liitokset arkkia Kipsilevy. Tarvitset kaksi lasta: keskikokoinen (12-15 cm) ja leveä (30-35 cm). Kitti on sovellettava yhdenmukaisesti koko sauma.

  Se on helpompaa, jos ensin tulee saada kapea lastalla pieni määrä kitti, se aiheuttaa yhteisen, ja sitten venyttää laaja lastalla täyte mahdollisista matkan.

  Saumojen saumaus kitti

  Kasvatus kitti (jos ostit kuiva seos) on parempi pieninä määrinä, koska se nopeasti kuivuu.

  Tämän jälkeen laimennetaan vielä vedellä kuivui kitti kaikki muutokset sen laadusta.

  Laske arvioitu kitti puoli tuntia työtä - jotta voit tehdä järkevää käyttöä viimeistely materiaalia.

  Mitä suhde täytyy laimentaa kitti? Tämä kertoo pakkauksen ohjeita.

  Turn-pohjainen tekniikka spackling

  1. Ensimmäinen kerros suorittaa ruuvit ja kulmat (tätä tarkoitusta varten tai yleinen käynnistää kitti seosta voidaan käyttää).
   • Kitti ristikantaruuvia parempi menetelmä (pituussuunnassa ja poikittain) - siten, urat täytetään paremmin korkit ruuvit, joka mahdollistaa piilottaa päätään.
   • Osalta sulkemista kulmat, niin on myös varsin yksinkertainen: säde Kipsilevyjen (eli käyrät) on liimattu pehmeä muovi kulman, joka voidaan lisäksi kiinnitetty nitoja muodoltaan. Suorassa kulmassa liimattu metalli kulmat (kaikki samassa kipsi käytetään kiinnitystarvikkeineen). Miksi kulmat? Joten sinulla ei ole ongelmia, ensimmäistä kertaa pystyy suorittamaan puttying vaikeissa paikoissa kuluttamatta paljon aikaa, energiaa ja kärsivällisyyttä. / Li>

  Täällä kaikki kulmat, säde suunnittelu, kantaruuvit ovat rapattu

  1. Nyt on mahdollista soveltaa ensimmäinen kerros kitti (kaikki samaa lähtö- tai yleisten).

  Tämä tehdään laaja lastalla, venyttämällä kitti seos koko pinnalle, että yritetään ylläpitää samaan kerrokseen (1-2 mm) paksuus.

  1. Täydellisen kuivumisen jälkeen ensimmäisen kerroksen, on tarpeen käsitellä koko pinta hiekkapaperilla, jotta ylimäärän poistamiseksi kitti.
  2. Sitten samaa periaatetta on sovellettu toiseen kerrokseen. Jälleen odotamme täydellisen kuivumisen käsitellyn pinnan ja hiekkapaperia.
  3. Seuraava vaihe - viimeisen kerroksen levityksen kitti. Tätä sovitusta varten viimeistelyyn kitti seosta. Kun pinta on myös puhdistettava hienolla hiekkapaperilla.
  4. Lopuksi suosittelemme, että teet - jälleen pohjamaalattu pinta.

  Vain seuraavasti viimeistely Kipsilevyjen, voit olla varma, että koriste viimeistely ei halki eikä törröttää, ja pidetään turvallisesti.

  Lisäksi murtuminen tällaisten kovaa työtä antaa sinulle suuri etu: tarvittaessa Kipsilevyjen on helppo pestä pois vanhat tapetit ja liitä uusi, se ei tarvitse uudelleen täytäntöön kaikki viimeistelytyö. Jos sinulla on kysymyksiä sivustollamme valitun teeman valokuva- ja videomateriaalia, jonka toivomme sinun vastata niihin!

  kipsilevyä

  • markkinaraon
  • laatikot
  • Hyllyt, telineet
  • huonekalut
  • takka

  Valmistelu ennen asennusta

  • Häkki, luuranko, profiili
  • työkalun valinta

  Telineet

  • kaappi
  • kattokruunut
  • reunuslista

  Muut toiminnot

  • Tiivistäminen saumat ja nivelet
  • rinteet
  • Asennus johdotus, pistorasiat
  • taivutus
  • leikkaus
  • Työskentely liimalla
  • maalaus

  tyyppisiä Kipsilevy

  • laminoitu
  • kosteutta

  Yhdistelmä materiaaleja

  • laatat
  • tapetti

  sisäasennus Ominaisuudet

  • Kylpyhuone, wc
  • parveke
  • olohuone
  • makuuhuone

  Leave a Comment

  36 − = 33