Takka tehty pahvista käsillään mestarikurssi

Pahvilaatikoihin takan käsillään

Kaikki eivät talossa ja lisäksi huoneistossa on takka. Ja joskus haluat luoda juhlava tunnelma (se oli silloin, kun laittaa esittelee) tai yksinkertaisesti halua tehdä tilaa mukavampaa ja kammioon. Tällöin voit luoda jäljitelmä. Helpoin vaihtoehto - tulisija pahvista. Yleisesti käytetty pakkauslaatikoita ulos suuren taiteen.

Raised takka tehty pahvista, sekä todellisia, joskus lähes seinään ja nurkkaan. Molemmissa tapauksissa portaalin voi olla suora tai kaareva. Mitä pidät eniten. Jos puhumme käytännön puolta, suora tekee helpommaksi, se on helpompi lopettaa. Jopa aloittelija voi käsitellä.

Mitä voidaan tehdä pahvista takka

Trim takka on täydellinen, jos on kunnon vapaa osa seinää. Se näyttää hyvältä väliseen tilaan ikkunat. Jos seinät ovat kaikki varattu, mutta kulmat, voit rakentaa malli kulmaksi.

Paras materiaali - pahvilaatikoihin. Tee pahvi takka on helpointa, jos on laatikon alla suuri näyttö tai televisio. Kaikki tämä on tarpeen - leikata ja liittää portaalin sivuseinät.

Se voidaan tehdä suuri pahvilaatikko tai useita pieniä

Hieman enemmän työtä on, jos on vain pieni laatikko-tyyppinen kenkä. Mutta voi nostaa mielenkiintoisempi mallin.

Ne ovat vielä tarpeen:

Tämä on käytännössä kaikki mitä tarvitsee tehdä falshkamin pahvi

Nämä ovat kaikki materiaalit ja tarvittavat työkalut. Kaikista lista kysymyksiä voi syntyä vain suhteessa nauhan. Miksi paperia? Se on hyvä tahansa koristeluun. Myös silloin, kun maalaus. Niin monipuolinen vaihtoehto. Jos maalata takka ei tule, voit käyttää tavallista teippiä.

On vielä koristelutarvikkeet, mutta siitä lisää myöhemmin, sillä paljon riippuu menetelmä viimeistely.

Jos on suuri laatikko

Suurten pahvilaatikoita saada takka suorakulmainen portaalin. Koko määritetään itse, mutta optimaalinen korkeus - 80-90 cm, leveys on suunnilleen sama syvyys - 6-15 cm senttimetriä, mutta on olemassa malleja ja leveämpi ja pitempi, ja ylä- ja alapuolella .. Kaikki makusi. Esimerkiksi - piirustus falshkamina pahvi mitoilla.

Piirustus tulta pahvilaatikossa

Kerää tulisijajäljitelmä kartongista alkaa keskiosasta. Muodostamme ensimmäisessä sarakkeessa. Leikkaa suorakaide koko - ei ole ongelma. Ongelma tehdä sileä taittuu oikeissa paikoissa. Otamme suuri hallitsija tai litteä tanko ja kiinteään esineeseen, jossa on pyöristetty pää. Sopivia, esimerkiksi kuulakärkikynällä, voit ottaa lusikalla tai haarukka käyttää ja käsitellä. Idea on seuraava - rivi, jossa kansi on tarkoitus soveltaa linja / baari, suorittaa kääntöpuolella kuulakärkikynän tai käsitellä ruokailuvälineet kiskoa pitkin, prodavlivaya pahvi. Mutta katsokaa tarkkaan, älä revi. Mukaan arkin soveltamalla linja taipuu helposti.

Takka tehty pahvista

Keskeinen osa tahnaa tai maalata välittömästi. Niin se on liian epämukavaksi. Maali voi olla musta, kuten kuvassa. Toinen vaihtoehto - simuloida tiilestä. Myös näyttää hyvältä.

Liimaus osat välillä nauhan kätevä (eräänlainen nauha on jo keskusteltu). Mitoitus kutakin yhdistettä kaksi puolta. Teippi en kadu. Tämä takka pahvi värjätään koska sarake liitetään paksua valkoista paperia. On mahdollista käyttää pohjamaali ja soveltaa maalata sitä.

Hylly yläpuolella takka on sammutettu useita paloja pahvia samaan tekniikkaan. Jos aiot laittaa jotain, on toivottavaa tehdä kylkiluut - joitakin osioita. Jos koko rakenne saavuttanut vahvan ja vakaan, on mahdollista tehdä hyllyllä vanerin pala, esimerkiksi.

Jos lauta on ohut, voidaan käyttää polystyreeni / polystyreeni. Sitä myydään rautakauppaa. Voit ottaa levyt, jotka ovat viimeistelyyn kattoon. Ne on käsitelty reuna, etupinnalla on sovellettu kuvion. Yleensä se voi osoittautua mielenkiintoinen.

Edelleen, se on jopa loppuun. cut "tiilet" tässä suoritusmuodossa väri paperin sopivia. He vetivät avaamisesta portaalin. Täällä tarvitset PVA liimaa. Älä unohda välillä "tiilien" lähteä saumat. Esitetyssä mallissa maalasivat pohjaväri, mutta ne voidaan tehdä esimerkiksi musta, valkoinen.

Jäljellä olevan pinta-falshkamina maalattu ja liimattu päälle vaahto (polystyreeni) listat.

Tässä mitä tapahtui

Listoja voidaan kiinni maalausta. Niiden pitäisi leikata terävällä veitsellä paperitavarat. Sitten leikkaus on sileä. Liimattu PVA tai erityistä liimaa. Edelleen välittömästi pyyhkiä, muuten maali putoa.

Samaa mallia voidaan tapetoida "Brick" tai villi kivi. Myös sopivia teipillä. Mutta on välttämätöntä työ huolellisesti - kuori ei toimi.

Jos pieni laatikko

Pienellä pahvilaatikon toimi kovemmin. Ne voivat olla samoja tai erilaisia ​​koko, paksuus ja leveys. Joka perustuu käytettävissä joukko kerättyjen konstruktin.

Seuraavassa on joitakin käytettävissä Takka kartonkien

 1. Tiivistää aukon osan laatikot teipillä, sitten liimaa ne yhteen. Savea voidaan käyttää PVA. Liimattu laatikot ovat hyvin puristetaan yhteen ja jätetään 8-12 tuntia liima kuivuu.
 2. Leikata aukko-osa, ja liimaa ne yhteen kappaletta nauha.

Liimaa laatikko teipillä takapuolelle

Toinen vaihtoehto vie vähemmän aikaa, mutta suunnittelu osoittautuu epäluotettavaksi. Suurissa mitat voivat roikkua painuma.

Kannet leikataan on saatu horjuva

Jotta takka pahvilaatikoita mallikas, värjätä, "alle tiili." Tämän liitä yli pinnan harmaanruskea paksua paperia. Tämä väri on taustalla.

Maalausta varten tarvitsee punaruskea väri ja suuri vaahtomuovia sienellä. Se voidaan leikata koon tiili - 250 * 65 mm. Maali kaadetaan tasainen kulhoon, unikko se sieni soveltamalla sitä paperia ja painetaan kevyesti, vetää tiilet.

Työskennellessään, sinun täytyy huolehtia siitä, että "saumat" välissä "tiilet" ovat yhtä leveitä. Tämä ei ole helppo tehtävä - hieman hajamielinen, eikä kokoa. Voit tehdä yksinkertaisia ​​- leikkaa maalarinteippi suikaleiksi, liitä se, piirtää "tiiliä". Kuivaamisen jälkeen poista teippi.

Täällä on takka tehty pahvista

Yläosa oli alennettava, koska meidän takka on liian hutera. On parempi käyttää koko laatikko.

Sen kokoonpano enemmän aikaa: meillä on hyvä sarja liimaa. Tätä tarkoitusta varten palo kesti 4 isoa laatikkoa (molemmat TV: ssä).

Vetivät pahvista mitoilla

Erikseen liimataan pohja. Sisäpuolelle polystyreenin liimattu jäykisteitä. Paino muuttui vankka ja emäksen monistaminen ilman painumaa. Nauhat vakiintunut noin 5 cm. Ne kopioitu maskinauhan, ja teipataan puolelta pohja.

Leikkaa sitten etuosa takaseinän ja suunniteltu. On parempi sisustaa, ei vielä liimattu. Pahville arkki siirtää kaareva syvennys. Pahvista leikattu "tiiliä" ja kiinni niin, että reunat eivät mene pidemmälle "kaari". Kun liima on kuivunut, kerää suurimman osan portaalin. Portaali myös asettaa useita kylkiluita - korkealla hallitus voi "pelata", ja niin se osoittautuu kaiken kestäviä ja kovia.

Valmistusprosessi takan pahvi

Seuraava vaihe - tuotanto kannen. Hän monikerroksisia - pahvi, vaahto pahvi, kartonki. Kaikki voidellaan liimalla, kuorma asetetaan. Kun liima on kuivunut (jälkeen 14 tuntia), kannen rakenne on kiinnitetty nauha. Seuraava - viimeistelytyöt.

Yhdenmukaistaa karheus nauhan, liitä kaikkien pinnalle paksu valkoinen paperi. Voit ottaa A4, se on mahdollista - suurempi.

Seuraavaksi tarvitset rulla talouspaperia ja PVA liimaa. Se laimennettiin 1: 1 vedellä, kaada spray pullo. Kostutettu pyyhkeet on pinottu, puristamalla vähän. Liottaa pehmopaperin itse antaa helpotusta, sen vain hieman palauttaa, paremman vaikutuksen. Vastaavasti me hoitaa kaikki pinnat, lukuun ottamatta "tiilien". Odota, kunnes kuiva.

Että tällainen pinta saadaan

Toteutettava maali punaruskea ja norsunluun (tässä tapauksessa). Brown maalata "tiiliä" valon - muun pinnan. Takka pahvia melkein valmis. Oli viimeistely.

Tässä kääntyi takka tehty pahvista

Kuivauksen jälkeen syöttö kaikki vain liotetaan kultainen sivellin. Harja dip, purista, kun olemme jäänteet maali paperille. Puolikuiva harjalla pass "saumat" välillä tiilien, kevyesti koskettaa itseään "tiiliä". Edelleen, samaa tekniikkaa stressiä pintarakenne. On tärkeää ei laittaa liikaa maalia. Nyt kaikki. Takka kartonki valmis.

Takka ideoita pahvista kuvaformaatti

Voi tehdä tulisijajäljitelmän pahvista minkä muotoinen. Useita ideoita kerätään tässä osiossa. kokoonpano periaatteita tiedät jo, sisustus voi tulla yksin tai hyödyntää ideoita valokuvista.

Jos käytät hieno taustakuva "Brick" tulee hyvin luonnostaan

Jos käytät hieno taustakuva "Brick" tulee hyvin luonnostaan

Yksi iso laatikot saavat keskikokoinen takka

Useita eri muotoja ja käyttöä polyuretaanivalukappaleet voi saada ihmeitä

Luominen takka pakkauskartongin: Master Class kuvalliset

Raised lasiluukulllinen pahvilaatikoita - yhteinen huonekalu kaupunkien huoneistoja ja studioita. Itsenäisesti tehdä tällainen rakenne useilla tavoilla, mutta ne kaikki eivät edellytä rakentamisen osaamista ja merkittäviä taloudellisia investointeja.

Koristeellinen takka - ulostulo niille, jotka haluavat tehdä talossani ilmapiirin mukavuutta ja lämpöä, sekä luoda todellinen pesäpaikka mahdotonta. Raised takka helposti ja edullisesti voidaan rakentaa tavanomaisista pahvilaatikoihin.

Koristeellinen takka alkaen pahvilaatikoihin koristavat tahansa kotiin. Sitä voidaan koristeltu eri tavoin riippuen tapahtumasta.

On monia vinkkejä aiheesta: "Kuinka tehdä koristetakka laatikosta käsillään." Tämä artikkeli käsittelee kolme yleisimmistä tavoista luoda vääriä tulisija pahvista:

 • fake takka leikata;
 • fake nurkassa takka;
 • Joulun tulisija.

Luominen takka laatikoiden - edullista ja yksinkertainen prosessi. Klo asennus sisätilojen aihe jää enintään 2-3 tuntia.

Takka rajaus, väärentäminen laatikot on hyvin yleinen asunnoissa kaupunkiväestön. Jotta huonekalu, sinun täytyy valmistautua seuraavia aineita ja välineitä:

 • pahvilaatikon (suositeltavaa käyttää pahvipakkaukset alta suuret kodinkoneet - plasma, jääkaapin tai pesukoneen);
 • paperi, hallitsija ja kynä / markkerin luonnos;
 • Paperi- veitsi;
 • Rakentaminen teippi;
 • liimaa "Moment9raquo; tai mikä tahansa muu polymeerikoostumus;
 • vaahto rajoja ja sivuuttamaan koristeellinen takka;
 • lateksi valkoinen maali tai kitti;
 • harjalla, sienellä.

Muista tarkistaa käsikirjan tuottamiseen lasiluukulllinen paperin omilla käsillään sivustollamme.

Video: Takka kättelyssä kädet

Vihje! Jos tilava laatikko ei ollut kädessä luoda takka, voit käyttää useita pienempiä liimattu yhteen kartongit.

Reuna-alueen takka voidaan tehdä "alle tiili", "antiikki", ja muut. Monet ihmiset haluavat perinteiseen takka valkoinen.

Askel askeleelta ohjeet luoda vääriä tulen laatikot:

 • Paperilla ensimmäiset luonnokset tulevaisuuden rakennuksen. Masters ilman fancy järjestelmä löytyy internetistä takka. Kuviossa merkki mitat osia.
 • Saat kätevästi ulkoasu asennus siirretään pahvilaatikko. Jotta olisi helpompi työskennellä kaikkien päälinjoihin sovelletaan kynällä tai merkkiaine, ylimääräiset - kynä.

Luonnos tulevaisuuden takka helpottavat työtä sen luomiseen. Layout auttaa nostamaan suunnittelu tarkemmin ja nopeammin.

 • Alareunassa box office veitsi (leikkuri) tehdä palamista suorakulmainen aukko "ognya9raquo,. Leikkaus terä laatikko on liimattu takaisin pakkauksen. Jos laatikko on erittäin suuri, ylimääräinen osa on yksinkertaisesti leikata pois.

Reikä "ochag9raquo; yleensä se suorakulmainen.

Vihje! Pohja laatikon suositellaan lisäksi liimata teippiä pakkaus puolelle tiukasti hallussa.

Lisäseinien nauha kääriminen laatikot tehdä muotoilu vakaampi ja kestävä.

 • Luomisen jälkeen päärunko, siirry viimeistely. Pinta laatikko voidaan tapetoida, folion tai paperin jälki. Monet taiteilijat erityistä haalimistaan ​​sapluuna kiinalainen koriste. Jos aiot tehdä klassisen version takka, sitten turvautuvat usein seuraavat koristelu tekniikoita. Vaahdon hillitä leikattu osia luoda koriste koristeet. Leikata vaahto kulmassa 45 astetta, sitten osat voidaan helposti koota neliöt / poistossa.

Liittäminen ruumiin takan jäljittää paperia.

Vihje! Ostaa kohteita koristella takka (rajat, jalkalistat, jne) ovat saatavilla missä tahansa rautakaupasta.

 • Leikkausosista kosketus on neliöitä ja suorakulmioita seinille tulevaisuuden takka ja liimata ne pintaan laatikon. Luvut ovat yleensä sijoitettu symmetrisesti toisiinsa kaksi suorakulmiota kummallakin puolella savuaukko, ja suoraan sen yläpuolelle. Paikka "ochaga9raquo; Voit myös koristella näillä rajoilla.

Vaahto hillitsee ovat ihanteellisia luomaan koristeet takka.

Vihje! Kuten jotkut maisemat vaahdolla osien muodossa enkeleitä, kukkia ja muita.

 • Ylemmässä osassa koristetakka että ruudut liimata sokkeli. Se muodostaa mantelpiece ja antaa rakentaminen viimeistelty ulkonäkö.

Tärkeää! Mantel valmistettu paksummasta vaahtoa tai vaneri.

 • Materiaali hyllyn alla on liimattu yläosaan takka.

Jalkalista paremmin liitä päälle takka suunnittelu.

 • Seuraavaksi alkaa maalata ruutuun. Usein vesipohjaisia ​​maaleja valkoinen. Jos aiot tehdä koristeosista antiikkitakka sijasta väriainekoostumuksien käyttämällä tavanomaista kipsissä kipsilevy. Se haki tulevaisuuden rakentamisen tulisijojen ja kuivataan hiustenkuivaaja.

Vihje! Maali levitetään useita kerroksia harjalla, on kova pinnoite sienellä.

Takka leikata laatikot valmis, se jää vain koristella rakenteen. Simuloida tulipalo sisäseinän kammion voidaan liimata kuvan elävän tulen. Uunia voidaan sijoittaa kotitekoista "drova9raquo; tai laittaa kynttilän. Kaikki riippuu mielikuvitus ohjatun.

Koristeellinen takka laatikot voidaan tapetoida, jäljittelemällä tiilestä. Tämä tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen.

Mestarikurssi luoda nurkassa takan laatikoiden

Nurkka leikata takka asennetaan usein pienissä tiloissa. Luominen Tämän rakenteen tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Sijainnin valinnassa poisto mittauksia.
 • Sopiva kulma aiheuttaa kartonki. On toivottavaa, että sen parametrit noudattavat parametrien kulmikas tila - se on helpompi puuhastelun takka.

Nurkka leikata takka paitsi säästää tilaa huoneeseen, mutta myös piilottaa ruma nurkkaan.

 • Etupuolella pakkauksen tekee viilto puoliympyrän, jotta se voidaan taivuttaa sisäänpäin.
 • Yläosassa leikkaus osat tekevät kaksi kaarta niin, että hän sai kolmion muotoinen. Tuloksena osa on kiinnitetty teipillä tai liimalla välillä puolella ja etupuolella takka.
 • Takaseinän laatikon ja leikkaa "podgonyayut9raquo; rakenne kulmassa.
 • Seinät laatikko on sidottu yhteen teipillä.
 • Tuloksena oleva väärä takka laatikot tapetoida tai maalata. Tehokkaasti näyttää "ochag9raquo,, päälle liitetään paperilla tai elokuva" Brick".
 • Tulisijojen taso on valmistettu vanerista tai pahvista, joka on liimattu useita kerroksia. Hylly peitetty maalilla tai liitä yli "puun alla."

Mantel voidaan tehdä kevyt rakennusmateriaali - vaneri, pahvi, jne

Vihje! On suositeltavaa tehdä mantelpiece niin, että se työntyy hieman yli "ochaga9raquo elin;.

Koristele koristeellinen takka nurkassa laatikot voi tapahtua millä tahansa määrite - kynttilät, köynnöksiä, hahmoja, jne

Tee nurkassa takka, väärennetty voi olla oman maun.

Kotitekoinen takka laatikot jouluksi

Luoda juhlava "ochaga9raquo; Se tarvitsee kolme pahvilaatikoita - yksi iso ja kaksi pienempää. Ne liimataan toisiinsa - useimmat sijaitsevat keskustassa, pieni - reunoilta.

Vihje! Jos kohdat ovat erikorkuisia, ne leikataan ja valmistetaan samankokoisia.

Tämä versio laitteesta savupiipun sovellu suurille tiloissa. Jos alue huoneen ei luoda tällainen rakenne, voit käyttää pientä pahvilaatikkoon.

Keski etuseinän laatikon poistettiin, jolloin saatiin palamisen aukko. Visuaalisesti se eristetään jalkakäytävän tai lumateriaalimuotokappaleiksi. Jotta takka "Brick", pahvia tai vaahto leikataan pieniksi suorakaiteen samankokoisia, on liimattu pintaan laatikoiden porrastettu, kuten tiiltä. Takka pohjustettu useita kerroksia, kaikki yksityiskohdat ovat samanvärisiä. Asenna seuraavaksi värjätään ruskea maali ja rajoja - keltainen. Jotta "kirpichiki9raquo; enemmän kuvioitu niitä sienellä pisteellä sovellettu kultaa maalilla. Valmis koristeellinen takka koristeltu joulua hopealanka, leluja ja seppeleitä. Suosittelemme, että tutkitaan tarkemmin materiaalia miten kaunis joulun ja uudenvuoden takka ja lisää artikkeli suosikkeihisi.

Joulu versio koriste tulipalon. Tämä muotoilu on erinomainen täydennys juhlatunnelma.

Koristeellinen takka laatikot voidaan helposti tehdä käsin. Tämä järjestely tekee tilaa enemmän lämmin ja kodikas.

Alkuperäinen ajatus koristeellinen takka alkaen pahvilaatikoita

Jos on suuri halu minimaalinen rakentamisen osaamista ja luovuutta, tee portaali takka on valmistettu eri materiaaleista käsillään tule olemaan helppoa. Kun ei tarvitse asentaa klassinen takka, koristeellinen tullut kaikkein hyväksyttävissä vaihtoehto sekä aineellisesti että esteettisesti.

Erilaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää keinotekoisia pesäkkeitä:

Raised takka tehty pahvista ja muovista

 • kipsilevyä;
 • puu;
 • polyuretaani;
 • tiili;
 • muovi;
 • kartongit.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, mutta koriste portaali takka välillä pahvilaatikoihin voi todella tehdä. Tämä tulee olemaan budjetin, mutta ei yhtä kaunis tätä. Ainoa haittapuoli suunnittelu on sen kestävyys, koska raaka-aine on pyrkimys laskeutua, loimi, muodonmuutos, kun siihen kohdistuu vähäisiä vaikutuksia.

Takka tehty pahvista koristeltu kynttilät ja gerlyandami

Takka tehty pahvista voidaan jättää ilman simulointi tulta, ja väitettyä ampumisen laittaa koriste tai luonnonkivi, puu, koriste-esineitä, voit laittaa kynttilän, mutta tässä tapauksessa, aikana palaminen ei jätä takka vartioimatta.

Myös tällainen rakenne ei voi asentaa kaasu-uunissa ja poltin biopolttoaineen, koska kartonki on helposti palavaa materiaalia ja tarpeesta rajoittaa kosketukseen avotulella. Mutta sähköinen näyttö on kaikkein hyväksyttävä vaihtoehto.

Nykyiset mallit voivat luoda realistisen kuvan tulipalon dynamiikka, eli liekit liikkuu. Näyttö ohjataan kauko-ohjaimella, joka yksinkertaistaa sen toimintaa. On selvää, että lämmityksen vaikutuksesta takka puhe voi olla, koska alhainen tulipalon.

Jotta voitaisiin tuottaa koristetakoissa pahvilaatikoihin tarpeen määrittää paikka sen asennuksen, tee piirustus itse tai käyttää tätä mestarikurssi. Seuraava vaihe on valmistaa materiaaleja. Jotta takka hallituksen kädet, tarvitset laatikon. Ihanteellinen suoritusmuoto laatikko ulos tasossa TV laajakuva, mutta jos ei ole yksiosainen laatikko voidaan käyttää erilaisia ​​pahvia, mutta ne täytyy ensin sitoa toisiinsa.

Takka pahvi kuvio alle tiili

Hyvät vierailijat. Säästää linkki sosiaaliseen. verkoissa. Tulee hetki, jolloin talon kylmältä, ja me autamme sinua 🙂 Jaa!

Joulu takka laatikot

Koska tällainen materiaali ei eroa kestävyyttä, voidaan asentaa sisä- kulmat Metalliprofiilien - kovikkeita ne auttavat vahvistamaan rakennetta takka pahvista.

Lisäksi tarvitaan joitakin työkaluja:

Työkalut ja tarvikkeet

 • Paperi- veitsi;
 • polymeeriliimaa;
 • liimanauhaa;
 • Rakentaminen lastalla;
 • lyijykynä;
 • linja.

Sekä muita materiaaleja:

materiaalit

 • Polyuretaani rajoja;
 • kipsi listat;
 • kulmat;
 • listat;
 • kitti.

Tämä on elementtejä sisustus, joten niiden valinta on täysin riippuvainen henkilökohtaiset mieltymykset ja yleinen tyyli, joka vastaa portaalin takan välillä pahvilaatikoihin.

Master-luokan tekemiseen seinän koristetakka variantti laatikoiden

Ensimmäinen, sinun täytyy siirtää käyttämällä hallitsija ja kynä, kartoittaa tulevaisuuden takka pahvilaatikkoon. Sitten, varustettuna veitsellä paperi, leikkaa tarvittavat elementit - tulipesän suunnittelussa keskustassa. Leikkaa reunat taivutetaan sisäänpäin ja liimaa takaseinään, niin saat kapealla.

Lisäksi mukaan suunnitellun linjat täytyy pitää kiinni laastarin tai vaahdon hillitsemiseksi. Reunojen segmenttien tulisi olla kulmassa 45 °, jolloin niiden yhdistettä suorakulmio on helppoa ja kaunis.

Takka laatikot omin käsin

Keskellä yläpuolen neliöiden voidaan sijoittaa koriste-elementtejä laastarin listat - kukat, enkelit, kyyhkyset, ja muut luvut - ei ole mitään rajaa mielikuvitus.

Portaali takka kartonkeja voidaan tehdä kannen muodossa hyllyt, tässä tapauksessa on toivottavaa vahvistaa solumateriaalirakennetta tai useita kartonkiarkeille. Ne on liimata lujasti toisiinsa liimalla. Päälle ja sivuille tulevan hyllyt kiinni kattoon listat.

Seuraavassa vaiheessa mestarikurssi olettaa koristelu. Se voidaan tehdä vesi-pohjainen maali, mutta se on parempi ennalta kitti koko pinta liuoksen Kipsilevy. Tämän jälkeen kestää päivän kuivua rappaus, ja aloittaa koristelu. Voit käyttää vesipohjaisia ​​väri valkoinen tai muulla riippuen sisustustyyli huoneen. Maali on kuivaa, ja se voidaan kiinnittää lakkakerroksella.

Vuosikerta falshkamin pahvi

Jos huone on tehty klassiseen tyyliin Provence, tai Empire, takka voidaan tehdä vuosikerta - keinovanhennettu tavaraa. Tämä vaikutus on helppo saavuttaa jos laittaa paksun kitti, ja kuivaa hänen hiustenkuivaaja - pienet halkeamia. Voit käyttää kahdenlaisia ​​muste: Ala syy tummempi, valoa ylhäältä, ja korvaamalla paikoin hiekkapaperilla.

On syytä huomata, että sama rakenne keruumenettelyssä voidaan tehdä takan vaahtomuovin.

Nurkka suoritusmuodossa takka laatikoiden

Kun huone on pieni alue, on mahdollista tehdä nurkassa takan ruutuun. Ensin täytyy päättää, missä se asennetaan. Jos jokin viereisen seinän on kaapin, joten on tarpeen laskea mitat, niin että valmis rakenne on tasan kaapin eivätkä törröttää.

Tämä workshop liittyy käytön tällaisten materiaalien:

 • pahvi;
 • liima;
 • asennus nauha;
 • metalli profiili;
 • rakentaminen kahden kalvon - tiili ja puu.

Nurkka leikata takka tehty pahvista

 • liimaa kartongin muodostavat kolmion, mukaan haluttuun kokoon;
 • leikattu reikä keskelle uunin simuloida suorakulmainen muoto, sen päälle voidaan tehdä puoliympyrän;
 • asettaa sisällä voimaa jäykisteen;
 • kaikki saumat ja nurkat täytyy liittää yli asennus nauha peitellä väärinkäytöksiä;
 • okleit portaali takka pahvista rakentaminen elokuva, joka jäljittelee tiili tai kivi;
 • arkkia kartongin muodostamiseksi kannen hylly, ne tulee kiinnittyä yhteen tiukasti;
 • okleit hylly kalvo simuloidaan puu;
 • asennusvalmiina takka huoneessa pahvista;
 • laita uuniin kynttilät, koriste- tai todellinen kiviä, puita ja muita elementtejä.

Video: miten tehdä takka tehty pahvista

 • tulisijat
 • savupiippu
 • polttopuut
 • puhdistus
 • Ostopaikat takka
 • lattialämmitys
  • Vesi lattialämmitys
  • Sähköinen lattialämmitys

Tiedot tällä sivustolla annetaan suosittu-opetustarkoituksiin. He eivät väitä olevan viittauksia ja tieteellistä tarkkuutta, eikä se ole ohjaamaan toimintaa. Rakentamisen aikana tulisijojen yhteyttä ammattilaisia.

Kopiointi ilman lupaa sivuston tai kirjailija on kielletty.

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Leave a Comment

− 3 = 1