Electric takat liekki vaikutus

Electric takka elävä liekki vaikutus höyryllä: kuvaus, valmistajat ja omistajat arvostelut

Electric takka elävä liekki vaikutus sopii täydellisesti jopa pienen asunnon, jolloin se mukavuus ja muotoilu "maku". Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja klassisesta hi-tech. Ja hinta takan riippuu sisäänrakennettu ominaisuuksia.

Tyyppisiä laitteita varten kodin viihtyvyyteen

Electric takka elävä liekki arvostaa suuresti amatööreille mukavuutta ja lämpöä, se on niin mukavaa viettää rauhallista iltaa katsellen oranssi liekit ja kuunnella räiskyvän lokit. Siksi ennen valintaa laitteen, sinun täytyy tietää, että tulisijat sekä muita kohteita, ovat erilaisia:

 • upotettu;
 • kulma / suora (kutsutaan myös vapaasti seisova);
 • muodossa kuvia / TV.

Sisäänrakennettu sähköinen tulisijojen todellinen palo voimaan paremmin kokoustiloja, koska ne ovat pieniä ja lämpimiä huoneissa niissä on erittäin pieni. Tällainen laite voisi luoda suotuisa ilmapiiri yksinkertainen toimisto sisustus.

Takat, seisoo yksin, liikkumavaran ja valitse sen olevan alle sisätilojen huoneeseen, koska muuttaa tai jotain suunnittelua ei voida täydentää. Valmistajat tyypillisesti valmistettu metallista laitteiden (pääasiassa rauta), kivi, ja lisää eksoottisia materiaalit: keramiikka, lasi tai puu.

Corner sähkö takat todellinen palo vaikutus sopivat täydellisesti pienempää huonetta ja voi säästää paljon tilaa huonekalujen sijoitus. Lisäksi nämä laitteet voivat lämmetä koko huoneen. Kuitenkin säädettäessä lämmitysteho on otettava huomioon ja vaikuttava virrankulutus.

Tulisijat muodossa maalaukset ovat vain koriste-toiminto, jossa laite roolissa kaunis yövalo. liekki vaikutus tällaisissa pesäkkeitä on luotu käyttämällä sisäänrakennettua ohjelman, niin tämä huonekalu paksuus on vain muutamia senttimetrejä.

Mikä on tämän laitteen?

Vaikutus tulipalo elävää palo höyryllä - laite virtansa sähköverkkoon (220 V). Sen tärkein tehtävä on lämmitys ja realistinen simulointi liekin.

Kuitenkin, valmistajat voivat tarjota enemmän kiinnostavia toimintoja, esimerkiksi, halkeilua ääni tukit, lisäys / vähennys on tulen voimakkuutta ja vaikutukset hidas liekki vaimennus, kun laite ei ole käytössä.

Electric takat todellinen palo vaikutus positiivista palautetta kerätään, ja se ei ole vain siksi, koriste laitteen toiminnot. Tulisija on muita etuja, jonka pitäisi kertoa.

 • Tulisijat soveltuvat koristamaan pieniin tiloihin.
 • Ne on helppo asentaa, joten kunnostusta asuntoja ei ole tarpeen.
 • Lämmitys toiminto ja simulointi liekki ei voi toimia vain yhdessä, mutta erikseen. Esimerkiksi jos halusi katsella liekkien keskellä kesää.
 • Huolehtiminen - minimi. Tarvitsee vain ajoittain pyyhkiä pölyt takka.
 • Lähes jokainen malli on varustettu kauko-ohjaimella.
 • Tulisija on täysin turvallinen, koska keinovalo ja ruumis ei ole kovin kuuma.

Lisäksi, jos sähköinen takka elävä liekki vaikutus on sisäänrakennettu höyrystimen, se voi toimia ilmankostutin. Rakentamisen laitteet termostaatti sammuu automaattisesti laitetta tietyn huoneen lämpötila.

Ennen valintaa sähkö takka elävä liekki vaikutus, on tarpeen määritellä, mitkä ominaisuudet tekee tämän yksikön (tai koristella lämmitys) missä asentaa takka, ja miten (rakentaa muuria, sijoitettu nurkkaan tai keskelle huonetta). Lisäksi kannattaa tarkistaa myyjän mitä laitteen lämpökapasiteetti, kysyä saatavuudesta lisätoimintoja, kuten:

 • terveitä;
 • höyrynkehitin, joka muuntaa veden höyryksi, joka simuloi savua polttamalla puuta (tarve lisätä vettä varattu tätä tarkoitusta varten säiliö);
 • kosteus / ilman puhdistus;
 • termostaatti;
 • kaukosäädin.

Onhan läsnäoloa lisäominaisuuksia riippuu hinnasta takan.

Useimmat laitevalmistajat

Internet on täynnä mainoksia, jotka on maalattu houkuttelevia tarjouksia sähkölaitteiden valmistajat, mutta ostaa laadukkaita tuotteita, on tarpeen kiinnittää huomiota kuluttajien arviot, sähkö takka täydentää sisätilojen.

Joten, fanit korkean teknologian tyyliin suosima irlantilaisen yhtiön Dimplexin. Esimerkiksi Dimplex Cube Laitteessa on kuutio lasiovet, jonka sisällä gleam kielten 3D liekki. Tällainen vaikutus tulipalo elävää tulta on varustettu vain lämmitystoimintoa ja asennustapa - leikata.

Toinen yritys valmistaa sulautetut laitteet, kuten malli Opti-V, joka on varustettu toiminnolla "rätinä" ja kipinät lentävät yli tuleen ja vähitellen vaimennettu, ohjauspaneeli. Paino palo enintään 30 kg ja mitat - 760x450x325.

Valmistajat Kiinasta tarjoavat laajan valikoiman sähkö takat. Yhtiö Royal Flame tuottaa kulmayksikkö kiven ja puun klassiseen tyyliin, lämmitys toiminto ja simuloitu elävä tuli.

Classic Flame, myös kiinalainen valmistaja tarjoutuu ostamaan Uppoasennettavat elektroochag äänellä, säädettävä liekin voimakkuus ja lämmitys, muutos väri tulen ja termostaatti. Lisäksi vaikutus sähkölämmitin on varustettu elävä tuli polttopuun taustavalaistu ja taka seinään.

Vaikutus tulipalo elävää tulta on tavallinen uunissa vastukset asennettu ja taustavalon Pesässä. Asennus ja kokoonpano laitteen kotona ei aiheuta vaikeuksia.

 • Sulautetuille laitteille pyydetään rakentaa markkinarako seinään tai laatikkoon (tällaiseen työhön on yleisimmin käytetty kipsilevyä), jossa takka pitäisi sopia ilman ongelmia.
 • Seinä Sähkötakut on kiinnitetty seinään avulla asennuslevyn (4 reikää porataan metalliankkureiden ja lukitustanko).
 • Pristennye laitteet on asennettu muualla helpompaa - seinää vasten.

Asennettaessa tulisija ei ole suositeltavaa liikkua selkä seinää, ja se on parempi jättää tuuletusraot, jottei ylikuumentunut sähkölaitteita.

Laitteen hinnasta on täysin riippuvainen joukko inline toimintoja ja malleja. Jos keskus on varustettu ääntä, termostaatti, ilmankostutin, höyrystimen ja kauko-ohjaus, niin sen arvo ei ole pienempi kuin 170000. Ruplaa.

Ja sähköinen takat todellinen palo vaikutus, joka maksaa murto, voi ylpeillä vain lämmityksen ja valaistuksen ominaisuuksia. Useimmiten, pienin kustannuksin näiden laitteiden alkaa 15000. Ruplaa.

Miten valita sähkö takat todellinen palo vaikutus hintoihin ja arvostelut

Ystäville kodin lämpöä ja mukavuutta rakastavat ajatus ostaa edullinen sähkö takka elävä liekki vaikutus, jäljitelmä joka ei riipu polttoaineen poltettu. Kuten lisälaite tuo sisätilojen "maku". On olemassa erilaisia ​​malleja sähkö takat, tunnettu toimintaperiaate ja ulkonäkö. Niiden tärkein etu on pienempi määrä vaatimukset paloturvallisuuden koska se ei avotulella. Jos päätät valita sähköinen takka elävä liekki vaikutus, tutkimus näkemyksiään ja arvostelukuvasi kanssa suosituimmista malleista.

Mikä vaikutus sähkö takat todellinen palo

Ihailla välilehdet liekki voi olla ääretön. He rauhoittaa perustettu lyyrinen tunnelma. Tästä syystä niin usein kodeissa asentaa tulisijat, joiden avulla voit nauttia lämpimän ja miellyttävän rätinä lokit. Miten tässä tapauksessa olla kaupunkilainen? On mahdollista korvata tällainen laite turvallisempi vaihtoehto. Tästä takka sähkölämmitin käytetään kanssa ja liekin vaikutus. Hänellä on yksi piirre. Se on liekin riippumattomuus lämmitys - nämä ominaisuudet on yhdistetty erikseen.

Pääkohdat laitteen ovat lämmitys ja lämmittimen palo simulointi toimivat itsenäisesti. Näin voit nauttia elävän liekin jopa kesähelteillä. Joissakin malleissa on myös varustettu ilmankostutuksessa toiminto tai ääni, joka toistuu rätinä polttava polttopuut. Myös valmistajat tarjoavat takka ja toistamaan vain musiikkia. polttaminen vaikutus voidaan monistaa peilien avulla rakennettu uuniin. Peruselementit sähkö- saman takka ovat:

 • fake uuniin;
 • laite, jolla simuloidaan liekki;
 • koriste raastaa;
 • hienojakoisen hiilen ja Poleshko;
 • kauko-ohjain vaihtaa teho tulen ja ottaa käyttöön / poistaa muita toimintoja.

elävä tuli voimaan tarjotaan eri tavoin. Aluksi se oli vain paneeli liekki kuva. Sitten tuli malleja, joissa tulipalo simuloitiin taustavalaistu paloja kangasta, heilutti jonka ilmanlämmittimestä. Tänään, mutta tämä vaikutus johtuu kylmän höyryn generaattori. Toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Woodpile puhti, jota on korostettu kirkkaita valoja. Tämän vuoksi, ja luotu liekki simulaatio, sekä puun poltosta. Valo sipulit yksinkertaisesti kaadetaan vesipisaroita.

Vaikutus tulipalo elävää tulta höyryllä

Ostamalla takka höyryn vaikutus tulipalo, saat laitteen työskentelevät tavallista valtaa. Hän on täysin turvallinen, koska keinotekoinen liekki lämmittää kehoa. Tämä on standardi versio sähköinen tulisijojen taustavalo LED kylmähöyrytekniikalla, jonka vuoksi simuloidun tulen. Alla kirkas liekki, ja edellä tulee hieman vähemmän havaittavissa ja korvataan ravistelemalla savua.

Electric takka (tulisija portaali +) Royal Flame Pierre Luxe

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 770h625h250 mm;
 • väri - tumma tammi;
 • Polttoaine - palanut lohkaista;
 • Alkuperämaa - Kiina;
 • tyyppi takka - kaminokomplekt.
 • alhainen energiankulutus;
 • uunin muodossa;
 • lämpötila-asetus;
 • sähköinen näyttö;
 • lämmityksen ohjaus;
 • halkeilua ääni.

Dimplex Danville Musta Series Opti-Myst (Dimpleks Danville musta Optimisti)

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 520h620h220 mm;
 • alkuperämaa - Irlanti;
 • tyyppi takka - lisätä;
 • lämmitetty tilavuus - jopa 54 kuutiometriä
 • seuranta intensiteetti savua;
 • Palo vaikutus ei riipu lämmitykseen;
 • alhainen virrankulutus;
 • musta takapaneelin luo kontrastin ja enintään realismia.

Kaminokomplekt Electrolux ZFP / M Zanussi

 • lämmöntuotto - 1,6 kW;
 • Koot - 335h240h245 mm;
 • alkuperämaa - Ruotsi;
 • tyyppi takka - lisätä;
 • lämmitetty tilavuus - jopa 63 kuutiometriä
 • 2 virransäästötila;
 • helppo asennus;
 • voimakas lämmityselementti;
 • Se vie vain vähän tilaa;
 • edullinen;
 • liikkuvuutta;
 • välitön lämmitys;
 • kolme toimintatilaa.

Sisäänrakennettu sähköinen tulisijojen todellinen palo vaikutus

Nämä tulisijat luokitellaan ja tyypin. Klassinen katsotaan sisältävän. Niille on ominaista koon ja keskitytään enemmän simulaation palon, eikä lämmitys, mutta on olemassa malleja lämmitys toiminto. Tästä syystä ne ovat usein käytetään koristelussa, varsinkin tahansa toimistoympäristöön. Sisäänrakennettu sähköinen tulisijojen ilmapiirin luomiseksi korostaa yksinkertainen, klassinen sisustus.

Elektroochag Electrolux EFP / P-3020

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 537h762h228 mm;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • paino - 18 kg;
 • kaukosäädin - on;
 • alkuperämaa - Ruotsi;
 • tyyppi takka - rakennettu.
 • sisäänrakennettu termostaatti;
 • automaattisesti ylläpitää ennalta määrättyyn lämpötilaan;
 • liekki kirkkauden säätö;
 • piilotettu ohjauspaneeli.

Takka InterFlame Spectrus 28 LED

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 600h750h290 mm;
 • polttoaine - puu;
 • paino - 19 kg;
 • kaukosäädin - on;
 • Alkuperämaa - Venäjä;
 • tyyppi takka - rakennettu.
 • Asetusten muuttaminen näytetään LCD;
 • järjestelmä asteittain takaisin valoa;
 • sisäinen valaistus tiili;
 • 4 intensiteetti palamismuoto;
 • halkeilua ääni puu;
 • luotettavan suojan ylikuumenemista.

Electric takka tulisija Alex Baumann 3D Sumua 24 "

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 510h600h256 mm;
 • Polttoaine vaikutus - puu, hiilet;
 • paino - 35 kg;
 • kaukosäädin - on;
 • Alkuperämaa - Venäjä;
 • tyyppi takka - rakennettu.
 • kertyminen ja vaimennus;
 • ääni jäljitelmä puun polttaminen;
 • töihin ennen 10 tuntia täytön yhdestä säiliöstä;
 • kompakti koko;
 • taonta jäljitelmä tiili ulkopuolella ja sisäpuolella;
 • kostutus toiminto.

Toinen tyyppi sähkö takat suunnittelu - seinään. Ne ovat kuin kuvia tai televisiossa. Useimmat näistä tulisijojen on koristeellinen funktio, eli laite yksinkertaisesti toimii kaunis yö lamppu. Liekki vaikutus on luotu erityisesti rakennettu ohjelmia. Tämä vaikuttaa laitteen paksuutta - se on ohuempi kuin muut lajit. Seinään asennettava sähköinen tulisijojen on toinenkin etu - asennuksen helppouden.

Takka lämmittimen Electrolux EFP / W - 1100ULS

 • lämmöntuotto - 1,8 kW;
 • Koot - 520h660h2;
 • vaikutus polttoaineen - puu, kivet;
 • paino - 14 kg;
 • kaukosäädin - on;
 • alkuperämaa - Ruotsi;
 • Tyyppi - Wall.
 • Erittäin ohut kotelo;
 • 2 virransäästötila;
 • välitön lämmitys tilojen;
 • minimaalinen virrankulutus.

Electric takka tulisija Royal Flame Space

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 610h950h145 mm;
 • Polttoaine vaikutus - puu, hiilet;
 • paino - 15 kg;
 • näyttö - on;
 • kaukosäädin - on;
 • Alkuperämaa - Kiina;
 • Tyyppi - Wall.
 • high-tech-aineita;
 • taustavalon kolmen suoritusmuodon;
 • 4 tilan liekki kirkkauden säätö;
 • Energiatehokkaita;
 • mahdollisuutta pieneen tilaan lämmityksen.

Electric takka (takka + portaali) Puutarha Way Skyline 420S

 • lämmitysteho - 2 kW;
 • Koot - 560h900h95 mm;
 • paino - 18 kg;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • kaukosäädin - on;
 • Alkuperämaa - Kiina;
 • Tyyppi - Wall.
 • säätää lämpöä ja kirkkautta tulipalo;
 • lämpövaroke;
 • helppo asennus;
 • 2 lämmitys tilassa.

Kussakin muodossa on takka ja low-end-mallit, jotka eroavat hiukan eliitin. Sisäänrakennettu, kulmaan tai suoraa seinää muodossa kuvia tai TV - voit valita minkä tahansa. Halpa sähkö takat on pienempi joukko ominaisuuksia, ne on varustettu vain tärkeimmät. Yhä, ne ovat pienempiä, paino ja voima, ja ne ovat yleensä liikkuvia.

Electric takka (tulisija portaali +) Electrolux EFP / M 5012B

 • lämmitysteho - 1,2 kW;
 • Koot - 250h340h170 mm;
 • lämmitys alue 17 m2;
 • paino - 4 kg;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • kaukosäädin - on;
 • maa - Ruotsi.
 • liikkuvuutta;
 • alhainen virrankulutus;
 • 3 toimintatapa;
 • 2 lämpenemä;
 • nukkumisajastimena,
 • liekki kirkkauden säätö.

Puu-uuni Electrolux EFP / F-110

 • lämmöntuotto - 1,8 kW;
 • Koot - 540h410h280 mm;
 • Polttoaine vaikutus - puu, hiilet;
 • paino - 14 kg;
 • väri - Antiikki kirsikka;
 • Maa - Ruotsi;
 • Tyyppi - valmiin pakin.
 • 2 asennusvaihtoehtoja - seinää vasten tai vapaasti;
 • klassinen muotoilu;
 • nopea lämmitys tilojen;
 • Mekaaninen Polttoaine väritys.

Electric takka (takka + portaali) Alex Baumann Story

 • lämmöntuotto - 1,8 kW;
 • Koot - 550h410h260 mm;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • paino - 13 kg;
 • väri - Antiikki kirsikka;
 • maa - Venäjä.

Takka ilman lämmitystä simuloidun tulen

Malleissa sähköinen tulisijojen ilman lämmitystä kanssa simuloidun tulen muitakin ominaisuuksia, kuten puhdistus ilmalle tai kosteudelle. Suunnittelun, ne voidaan sisäänrakennettu, seinälle tai vapaasti seisovia. palo simulaatio tekniikka tarjoaa saman valaistuksen höyryä. Joissakin malleissa on jopa mahdollisuus vaihtaa lokit polttopuut.

Takka Dimplexin Silverton (Silverton)

 • puu voidaan pinota mielivaltaisesti;
 • 2 suoritusmuodon asennus - kapealla tai portaali.

Electric takka tulisija Alex Baumann Kioto K Bamboo

 • Koot - 647h860h180;
 • väri - ruskea;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • paino - 19 kg;
 • maa - Venäjä.
 • vaikuttaa kertyminen ja puun lahoamisen;
 • lujuus, kestävyys;
 • sulavasti osat;
 • ilmanpuhdistus suodatin.

Takka Dimplexin Kasetti L (Kasetit A)

 • Koot - 350h720h330;
 • väri - musta;
 • vaikutus polttoaine - puu;
 • paino - 19 kg;
 • maa - Irldandiya.

Miten valita sähkö takat todellinen palo vaikutus

Nykyaikainen sähköinen takat on laaja, joten valita tietyn malli voi olla vaikeaa. Tärkeintä - ottaa huomioon useita tekijöitä, joista tärkeimmät ovat seuraavat:

 1. Koko ja muotoilu. Pienelle huone huoneisto tai talo pitäisi poimia eri ulottuvuuksien sähkö takat todellinen palo vaikutusta. Tiloissa antiikkihuonekaluja, kuten toimisto. Se näyttää paremmalta puun takan listat ja curlicues jalo värit - wenge, norsunluuta, mahonki tai tammea. Suunnittelu on tehty kiillotetusta teräksestä lasiosissa sopii paremmin korkean teknologian tyyliin.
 2. Lämmitysteho. Kukin tulipalo alue osoittaa, että se voidaan lämmittää.
 3. Lisätoimintoja. Ääni, höyrypuhdistus tai kostuttamalla ilmaa, kauko-ohjaus ja termostaatti - nämä tekijät lisäävät mukavuutta lämmittimen käytön, mutta myös kasvattaa sen arvoa.
 4. Asennuspuoli. Se riippuu tällaista valittavissa tulipalo - onko se rakennetaan seinään tai sijoittaa keskelle huonetta tai hänen nurkkaan.
 5. Valmistaja. High-tech-tyyliin fanit mieluummin irlantilaisen Dimpleks. On muitakin tunnettujen valmistajien - Opti-V, Royal Flame, Classic Flame, Alex Baumann, Electrolux, Garden Way, InterFlame, MagicFlame, Zanussi.

Video: sähköinen takat Dimplex Opti Myst

Vaimoni ja päätin ostaa verkkokaupan sähkö takka. Valittiin maalaistalo moderniin tyyliin, kiinnittää huomiota metallin malliin. Höyryllä generaattori halusi edelleen kostuttaa ilmaa. Valinta osui Dimplexin. Tältä tuottaja paljon hyviä arvosteluja. Ostimme pieni keskus, rakennettu markkinarako - kaikki ovat tyytyväisiä.

Unelmani oli aina takka, mutta kaupunkiasuntoa asentaa niitä on vaikeaa, tarvitaan paljon lupia. Katsoa läpi luettelon verkkokauppojen törmäsin sähkö takat. Päätin tilata budjetin malli Alex Baumann - tulisija ja portaalin. Sijoitettu keskellä yksi seinistä olohuoneessa. Huone oli mukava, ja rätinä ääniä kaikista iloisia.

Pari kuukautta sitten televisiossa näin kiukaan asennusta - se näytti uskomatonta, ja niin halusin kuvitella sama. On edullisia malli, mutta päätin kaivaa, koska muuri oli arvoltaan hieman kalliimpaa. Jos vähän tilaa ostaa tällaisia ​​sähköllä tulisijojen asunnossa - ne vain roikkua kuin kuva ja kiehtova spektaakkeli, varsinkin pimeässä.

Electric takat todellinen palo vaikutus: Suuri kotiin tai toimistoon

Monet ajattelevat asentamalla takka, mutta se ei ole mahdollista suorittaa asennuksen puulämmitteinen vaihtoehto. Tässä tulevat avuksi sähkö takat todellinen palo vaikutusta. Kysymykset syntyä: "Mitä valita? Miten asentaa? "Katsotaan.

Classic takka voidaan asentaa kaikissa huoneissa, koska paloturvallisuusmääräykset osassa niistä kieltää avotulen. Tässä tilanteessa on olemassa ulospääsy - asettaa sähkölämmitin 3D vaikutus tulipalo.

Ulkonäköön on identtinen perinteisen elävä liekki tulisija, mikä näkyy poltettaessa puuta. Nämä tulisijat ovat yhtä lämmin kuin läsnä ja auttaa rentoutua. Mutta, toisin kuin perinteinen versio, sähkö takka todellinen palo vaikutus on täysin turvallista käyttää. Se voidaan sijoittaa huoneeseen kerrostalossa, samanaikaisesti aiheuttamatta haittaa naapureille ja asukkaille. Siinä yhdistyvät nopeus ja kauneutta, ja se pääsee eroon ongelmista, kuten savua huoneeseen, täytyy rakentaa savupiippu, osoite varastoinnin sekä ostamista polttopuut.

Elävä tuli - vaikutus, joka luo tarkkaa kuvaa palavan todellinen lokit.

elävä tuli vaikutus tulipalo lähemmin tarkasteltuna

elävä tuli voimaan aikaan soveltamalla kylmä höyrystimien. Periaate on yksinkertainen: vesihöyryä vapautuu woodpile ja korostettuna. Suuri rooli on valoa, sen pitäisi olla kirkas. Tämä antaa illuusion polttamalla puuta. Tämä takka on hyvä ilmankostutin. Nykyaikaiset kehittäjät jos liekki vaikutus pitäisi muuttaa ajoittain.

Vihje! Electrofireplaces liekki vaikutus tuo omaperäisyys tahansa sisätiloissa. Ne voidaan asentaa mihin tahansa paikkaan, jossa on pistorasiaan. Ne ovat liikkuvia.

Tyypit sähkö takat 3D tulipaloon

Yleisiä eroavat rakenteessa, jossa Sähköluutat esittelyyn elävä tuli voimaan, ovat:

 • portaaleja, kivi (Voit lukea lisätietoja nettisivuiltamme noin portaali lämmittimen). Sähköinen takka tämäntyyppisen liekki tulee realistinen ja mahdollisimman lähelle tulta, tihkuu perinteinen takka. Päällyste on levitetty materiaalista, kuten laatta tai stukko, ja marmori;
 • malleja erottuvat muista rakenteista. Ulkonäöltään ne muistuttavat valurauta uunien;
 • ulkonäkö samanlainen kori, ja drovnitsy. Asennus tiedot tulisijojen vaikutus liekin tuotetaan erillinen. Ne on valmistettu metallista tangot ja levyt;
 • toimistoihin. Ne on suunniteltu sijoitettavaksi pienessä toimistossa. Osa niistä voi helposti sijoittaa huonekaluja.

Tyyppi valitaan yksilöllisesti riippuen vaatimuksista.

Mini-takka elävä liekki vaikutus, jotka voidaan laittaa pöydälle

Huolimatta erilaisesta suunnittelusta, kaikki vaikutus elävän Sähköluutat tulisija on samoja elementtejä.

 • koriste raastaa;
 • fake uuniin;
 • Koriste Poleshko ja hiiltä;
 • laite simuloida tuleen.

Nämä ovat pakollisia elementtejä, paitsi ne, monet tulisijat on lisäksi varustettu koriste-elementtejä, jotka voivat parantaa esteettistä arvoa. Tekniikka ei pysy paikoillaan ja jatkuvasti syntyy uusia simuloida liekit ja palavan puun.

Mobiili takka, joka voidaan siirtää huoneesta toiseen

Vihje! Markkinoilla on ehdotuksia, joita voit ensin hankkia perusvälineet ja sitten helposti täydentää sitä ylimääräisiä elementtejä.

Jäljitelmä palo on nyt toteutetaan kustannuksella korkean teknologian laitteita ja on pitkään lakannut olemasta pelkkä kuva.

Electric tulisijat ovat läsnä jo pitkään markkinoilla. Ensimmäinen malli näytti laatikko tehty raudasta. Se on asennettu kierre, joka on saavutettu lämmön seurauksena. Ikkunalasin oli yksinkertaisesti paneelin kuvan tulipalon.

Myöhemmin oli malleja, jotka uudestaan ​​vaikutus tulipalo liinalla, leikkaa paloiksi. Ne siirretään kohdistamisen myötä ilman, että virtaa puhaltimet. Jos et katso tarkasti, niin tällaista jäljitelmä oli kuin todellinen liekki. realistinen tulipalo vaikutus tehostuu käyttämällä valaisimia, joiden valo aaltomainen paloja kangasta.

Nykyaikainen sähköinen takat 3D elävä liekki - ei mitään, mutta teknologisen kehityksen insinöörejä. Aikaan polttamalla puuta luoma veden höyrystyminen ja halogeenilamput. Vilkkuminen lamput erikoisvalmisteista hallitsemattomasti, niin että palo oli realistisempi, ja siellä oli sellainen tunne, että liekki todella palaa. Valo valaisimet kaadetaan tippaa vettä. Samalla uudestaan ​​vaikutukset kaikkien on "kylmä tulta", joita ei voida erottaa todellisesta.

lämmityslaitteeseen kanssa 3D

Hyvä täydentää heijastuu jotka täydentävät vaikutus johtuu pohdinnan heitä "plameni9raquo;. Tällainen tekniikka mahdollistaa parantaa realismia palamisen.

Laite takka on kaksi, jotka voivat toimia toisistaan ​​riippumatta, ja yhdessä:

Vihje! Valitessaan takka 3D vaikutus on paras lopettaa valinta variantti, jossa järjestelmä toimii itsenäisesti, sillä sen avulla voit käyttää takka kuumin päivä.

Elävä liekki ilahduttaa säällä kuin säällä. Lisäksi jotkut takat on järjestelmä, jonka avulla voit kostuttaa ilmaa, muut mallit näytellä audiojärjestelmän. Useimmat sähköinen takat on varustettu 3D-järjestelmä, joka toistaa äänet rätinä puuta.

Kiukaan valinta: mitä etsiä

Markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla sähköinen takat todellinen palo vaikutuksia eri kokoja, malleja ja toimintoja.

Valitessaan takka sinun täytyy luoda projektin. Täällä on tarpeen määrittää koko, muoto, muotoilu, sekä tarvittavat tekniset erittelyt.

Sähkökiuas, jonka liekki vaikutus, upotettu seinään

Olisi kiinnitettävä huomiota:

 • Koko. Tulisijat erikokoisia, joten alkuperäinen olisi määriteltävä tällä parametrilla. Mini takka asunnon tai suuri takka eliitin talo;
 • Muotoilu. Room style "high-tek9raquo; ja klassinen takka yhteensopimaton, kuten vanhoja huonekaluja huoneessa ja yksikkö lasin ja kiillotettua metallia ei näytä harmoninen.
 • Teho sähkö takka lämmitin. Ennen ostamista takka voimakas lämmityselementti tulisi huolellisesti tarkistaa johdotukset, koska myyntipistettä ei kukistaa ja tarvitsevat ylimääräistä kaapelia. Halpa takka voi olla heikot.

Kehotamme enemmän lukea artikkelin siitä, miten valita hyvä sähkölämmitin sivuillamme.

Vihje! Suunta näistä vaihtoehdoista auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto.

Asenna lämmitin 3D tulisija

Ennen liittämistä takka on tarpeen tarkistaa johdotus ja antaa uusia johtoja tarvittaessa. Takat ovat erilaiset kulutusta nykyisestä. Parametrisarja lämmittimen passiin.

Kun asennat erillisenä tulisija ei mitään ongelmia, vaikeampi tehdä kiukaan asennusta seinään tai upotettu. Electrofireplaces aikaan liekki voidaan muodostaa erityinen portaaleja, joita käytetään valmistuksessa arvokasta puuta, muovia tai kivi. Joskus mahdollisesti takat tällaisia ​​asennetaan rakenteissa kipsilevy, peitetty viimeistely materiaaleja. Joissakin malleissa sähköiskun tulisijojen helppo asentaa kalusteet.

Sähkö takka 3D tulipalo, sisäänrakennettu huonekalut

Yksi vaikea, tulee asentaa takka seinälle. Olisi otettava huomioon materiaalin väliseinän on asetettu. Jos se on kevyt, on välttämätöntä vahvistaa este, ja jos kyseessä on pääoman seisaus seiniä neljässä kulmassa.

Vihje! Takka on hyvä lujittaa välttämiseksi kielteisiä seurauksia.

Video: esittely takan elävä liekki

Electric takat todellinen palo vaikutus tarkastella mallikas ja alkuperäinen sisustus asunto, mutta on älykkäästi tehdä valintoja ja määrittää haluamasi näkymä. Sen lisäksi, että hän silmänruokaa tarvitse asentaa sitä oikein. Yleensä nykyinen malleja sähkö takat todellinen palo vaikutus ei ole paljon erilainen kuin luonnon.

Leave a Comment

24 − = 20