Ristipistopisto ristipistoon

Yleiskatsaus kaikista suosituimmista kankaista, kirjonta ristipisto

Voit kirjoilla ristin millä tahansa kudoksella: silkillä, huovilla tai puuvillalla. Mutta aloittelijoille ja ammatillisille neulotuoleille kangas on sopivin kirjontatarvikkeet. Tämä pohja on yksi edullisimmista ja mukavista kankaista, joka on tiiviisti kiertynyt lanka. Ne muodostavat tasaiset neliöt, jotka mahdollistavat ristipistoja. Kanvalilla voit kuvata erilaisia ​​piirustuksia mulinan, ohutneulojen ja erikoisvanan avulla. Kun tulokkaat ovat tottuneet tällaiseen asiaan, he siirtyvät monimutkaisempaan materiaaliin luomalla maalauksia hammaslankaan avulla. Ja nyt tarkastelemme kankaan perusvaihtoehtoja.

Tämä monipuolinen kangas on tunnetuin ja luotettava yritys, joka valmistaa ristipistoja. Tuotannossa käytetään luonnollista 100% puuvillaa. Tämän seurauksena saamme jäykän kankaan, jossa on selkeät ja tasaiset reiät neliöinä, joihin neula lisätään luovan prosessin aikana. Tämä vaihtoehto on jaettu neljään tyyppiin, joilla on oma yksilöllinen määrä (laskenta). Se tarkoittaa, kuinka monta reikäistä solua on 1 tuuman kankaasta. Siksi mitä suurempi lasku, sitä matalampi on kangas. Mitkä ovat Aidan erilaiset tyypit?

 • "Aida 18" sopii erinomaisesti kirjontaan pienellä ristillä, joka taittuu bittikarttaan. Joskus työskennellessä hänen kanssaan, käsityöläiset käyttävät suurennuslasia tai lasia, jotta he pääsevät pieniin reikiin. Yleensä tämä materiaali on varustettu suurilla ja huolellisesti suunnitelluilla piireillä. "Aida 18" on erinomainen valinta, jos haluat luoda realistisen ja luonnollisen kuvan. Ja myös pohjan kuitujen välistä kudosta ei näy valmiiden piirustusten läpi pienten osien selkeän siirron avulla. Useimmiten kirjonta käyttää hammaslankoja ja neuloja numeroilla 25 tai 26. Samankaltainen asia esiintyy joukko Mitat, Thea Gouverneur ja Golden Fleece.
 • "Aida 14" on suosituin perusta, joka on suurta kysyntää "ristin" tekniikan fanien keskuudessa. Tämä ristipistopintainen kangas mahdollistaa keskisuurten ompeleiden peittämisen tarkasti kankaan koko pinnalle. Neuletakit laajentuvat tällä perusteella kierteillä, jotka on taitettu kaksi tai kolme kertaa. Löydät ehdottomasti piirustuksia sarjoissa, joissa he antavat vastaavan perustan kirjontaan. Niistä on eläimiä, kukkia, kuvioita ja muita kuvia, joiden läpi loimilankoja ei näy.
 • "Aida 11" käytetään koristekuvioihin, pöytäliinoihin ja lautasliinoihin. Koska neulan neliöt ovat tarpeeksi suuria, kaikkein yksinkertaisimmat kuvat on kirjoittanut tällaisesta asiasta.
 • "Aida 7" on materiaali, jolla on laaja neliöjuova. Sitä käytetään opettamaan lapsille "ristin" tai "puoliristin" tekniikka. "Aida 11" sopii aloittelijoille ja lapsille, jotka ovat vasta alkaneet oppia neulasta.

Jos päätät ostaa Aida-kangas, kiinnitä huomiota valmistajan puoleen. Esimerkiksi saksalainen kangas ei menetä muotoaan pesun jälkeen. Ja Valkovenäjälle tuotettu perusta tulee varmasti pehmeämmäksi ja epämuodostuneeksi veden kanssa kosketuksissa.

Verrattuna Aidaan tällä alustalla ei ole selkeitä neliöitä. Se koostuu pellavan, puuvillan tai viskoosin lankojen kierteistä, ja sen ulkonäkö on hyvin samankaltainen kuin tavanomaiset tekstiilit. Siksi kangas on erinomainen kirjontaa risti kuvio, joka sisältää jättää paljon tyhjää tilaa. Muuten, tätä materiaalia käytetään laajalti luomaan maalauksia puitteissa ja luomaan kuvioita tyynyille tai verhoille.

Uniform kudonta - yksittäiset säikeet, jotka kulkevat kohtisuoraan toisiinsa ja vuorottelevat keskenään. Tämän rakenteen takia monet neulotut lapset katsovat, että kirjonta tällä perusteella on vaikea ja huolellinen työ. Mutta kankaalla on enemmän etua, nimittäin aukkoja, neliöitä, jotka voivat vääristää kuvaa ja saada silmän.

Usein yhtenäisen kudonnan kangasta käytetään vuodevaatteiden, vaatteiden, pöytäliinojen ja lautasliinojen valmistusta. Materiaali on rakenteeltaan paljon lievempi kuin Aida, jota pidimme aikaisemmin. Siksi kannattaa kiristää ommel optimaalisella voimalla, muuten voi vahingoittaa kudosta. Muista työskennellä kehän kanssa ja laskea tarvittava kangas.

Muovinen pohja ristipistoille sopii täydellisesti muotoon, jota pyydät. Sen levyt voivat olla täysin värejä ja jopa läpinäkyviä. On olemassa useita erilaisia ​​muovikankaita, joiden joustavuus vaihtelee ja reikiä tuumaa kohden.

Käsityöläiset käyttävät tätä pintaa luomaan erilaisia ​​mielenkiintoisia käsityötaitoja. Muovisesta pohjasta voit tehdä nukke-mekkoja, magneetteja, joulukoristeita, alkuperäisiä valokuvakehyksiä ja paljon muuta. Tämä tyyppi on suosittu laajojen kirjontapuhaltimien kanssa. Loppujen lopuksi, jos leikkaat ääriviivat saksilla, materiaali ei murene eikä kukko. Mutta joka tapauksessa, sinun on luotava huolellisesti koristeena tällä pinnalla ja löydettävä pohja ihanteellisella takapuolella.

Tämän kankaan erityispiirteenä on, että kun päällikkö suorittaa ristikuvion, on tarpeen poistaa ne kierteet, joihin piirustus on tehty. Sitä käytetään kirjontaan kankaalla, jolla ei ole pysyvää kutoa. Useimmiten sitä käytetään vaatetustarvikkeisiin, pusseihin ja muihin materiaaleihin, joissa ei ole merkintöjä tai häkejä. Tällaisen kudoksen langat ovat paljon paksumpia kuin Aida, ja neliöt ovat paljon suurempia ja näkyvämpiä. Pääpaino kirjontaa ristillä tällä perusteella on korostaa kaiken saavutetun työn.

Usein tällaisia ​​kankaan vaihteluita on vedenpitävä kangas. Kun neula on lopettanut työnsä, tuote asetetaan useita minuutteja veteen, jolloin kudos poistetaan. Silti jotkut mestarit kirjoittivat silkillä, nauhoilla ja design-kangas. Samanlaisia ​​kudottuja kudoksia käytetään tiettyihin malleihin ja muotoilijoiden tai muotisuunnittelijoiden epätavallisten ideoiden toteutukseen.

Voit tietenkin kirjoittua millä tahansa kankaalla. Älä rajoita itsesi luovuuteen, mikä tuo suurta iloa. Uusien ristipistojen fanit eivät kuitenkaan yksinkertaisesti tiedä, mitkä kangas ostaa heidät. Ja sarjoissa tai sarjoissa et saa lainkaan tarvitsemasi kirjontapohjan. Joten käy ilmi, että henkilö tuhlaa aikaa ja energiaa, siirtää langat ja muut materiaalit.

Jotta tämä ei onnistu, tutustu kaikkiin nykyisiin kudetyyppeihin. Lisäksi on suositeltavaa neuvotella myyntikonsultista erikoistuneessa myymälässä, jossa on tarvikkeita neuloja varten. Valitse ensin piirustus ja valitse sitten kaikki materiaalit työstä. Jos haluat tehdä mielenkiintoisen 3D-osan, valitse muovikangas. Ja jos sielu tarvitsee värikkäitä maisemia, jotka sitten laitat kehykseen ja ripustat seinälle, älä epäröi ja osta Aida numeroon 18 turvallisesti.

Muista, että oikein valittu kirjontapohja on yksi tärkeimmistä materiaaleista, jotka jokainen mestari tarvitsee luovan työn aikana. Hanki laadukasta kangasta ja voit vapaasti päästä luovuuteen!

Kirjontapaikan valitseminen

Canvas on perusta kaikille kirjonta. Tänään valitsimme kankaalle kirjontaa, puhumme siitä, millaisia ​​kankaita on ja mihin ne on tarkoitettu.

Aida - yleisimpiä kankaita nykyään. Sitä käytetään useimmissa kirjontakorteissa. Se on jäykkä kangas, jossa on lomitettu 4x4-kierteitä ja selkeästi ilmaistu neliö. Kiistaton etu tämän kankaan valinnassa kirjontaan on, että sen jäykkyydestä johtuen voit kirjoilla ja ilman kirjontaa, mikä luonnollisesti helpottaa aloitteleville käsityöläisille. Tällä kankaalla olevat ristit ovat aina sileät ja kauniit. Soveltuu mihin tahansa numeroitavaan kirjontaan. Aidaa edustavat laaja valikoima värejä ja kokoja. Nimikkeessä olevat numerot ilmaisevat, kuinka monta lankaa tuumaa kangasta kohti. Ja mitä suurempi numero, sitä matalampi on kankaalle, ja mitä pienempi risti on tehtävä.

Aida 8 - 8 lankaa tuumaa kohti (tai 31 "häkki" / 10 cm)

Aida 10 - 10 lankaa tuumaa kohti (tai 39 "solua / 10 cm)

Aida 11 - 11 lankaa tuumaa kohti (tai 43 "solua" / 10 cm)

Aida 14 - 14 lankaa tuumaa kohti (tai 55 "solua" / 10 cm)

Aida 16 - 16 lankaa tuumaa kohti (tai 63 "solua" / 10 cm)

Aida 18 - 18 lankaa tuumaa kohti (tai 71 "häkki" / 10 cm)

Canva Aida 8-11 sopii erinomaisesti lapsille ja aloitteleville brodeerareille. Tämä kangas on erittäin suuri, on helppo laskea ristit sen päälle. Canva Aida 14 on suosituin esittely. Keskikokoisessa universaalikangas, joka on kirjoittanut sille kahdella kielellä. Canva Aida 16-18 on matala kangas kokeneille käsityöläisille. On suositeltavaa kirjoa yhdellä langalla (Aida 16: ssa on mahdollista kahdessa). Kangas on suunniteltu suurille ja työvoimavaltaisille prosesseille. Aida-kangas on arvokas korvaava Gamma-kirjonta. Tämä kangas vastaa täsmälleen Aidan kanavan mitat ja toistaa sen merkinnän. Kanva Gamma ei ole mitenkään huonompi kuin Aida, mutta se maksaa huomattavasti vähemmän.

Hardanger - kangas, joka mittaa 22 solua tuumaa kohden (tai 87 solua 10 cm: n kohdalla), on tarkoitettu ensisijaisesti kirjontaan, jossa on laskettava pinta. Pienen rakenteensa ansiosta se voidaan kirjoilla ristipistomallit, joissa on paljon pieniä yksityiskohtia. Solun koko riippuu langan määrästä ompeleen alle, ja se voi olla 1x1, 2x2, 3x3. Kirjonta sellaisella kankaalla on tietenkin erittäin monimutkainen ja huolellinen prosessi, mutta tulos yksinkertaisesti ylittää kaikki odotukset. Mallit, jotka on kirjoittanut tällainen kangas, näyttävät maalattuna.

Yhdenmukaisen kudonnan kankaat. Puuvilla ja sekoitettu puuvilla. Puuvillakankaat ovat kudotut sekä kangas. Toisin kuin kanavat, Aidalla tai Gammalla ei ole selkeitä "neliöitä", joten heille kirjonta on paljon vaikeampaa. Yhdenmukaisen kudonnan kankaat ovat samankaltaisempia kuin kirjontapaikka, vaan tavallinen kangas. Kokeneet kirjontapaperit valitsevat kirjontapohjaisen kankaan, jossa on yhtenäiset langat, joissa ei ole ommeltu tausta. Kirjoittele tällaisella kudoksella tavallisesti kahden langan läpi. On myös suositeltavaa käyttää niitä malleissa, joissa on 1/4, 3/4 ristiä tai "petit". Tällaisen kudoksen merkintä määritellään samalla tavoin kuin kankaalla Aida. Täältä löydät kudoksia kaikkiin projekteihin - laaja valikoima värejä ja kokoja antaa mahdollisuuden mielikuvituksellesi selvittää. Suuri maalauksia varten kehyksissä, pienissä asioissa, tyynyjen, verhojen jne. Lisäosissa.

Yhdistetyt puuvillakankaat ovat yhtenäisiä kudottuja kankaita, jotka koostuvat puuvillasta, jossa kyllästetyt muut kierteet eri mittasuhteissa. Tämän lajin suosituin kudos on Lagoon (aiemmin nimeltään Valerie). Se on 52% puuvillaa ja 48% viskoosia. Saatavana kooltaan 20, 25 ja 28 lankaa tuumaa kohden. Laaja valikoima värejä. Bellan on tiheä tasainen kutoa kangasta, jonka tiheys on 79 lankaa (z9 keskittää ommeltaessa loimilankojen poikki 2) 10 cm. Identtiset Laguna kangas on sama koostumus. Fabric Vienna koostuu 62% puuvillasta ja 38% viskoosista. Sopii sekä ristipistopäähän että sileäksi.

Kangas ei ole yhtenäinen kuto. Pellava ja sekalainen pellava. Pellava kankaat koostuvat säikeiden kanssa vuorottelevat kutoa lanka tulee ylhäältä ja sitten alhaalta kohtisuorassa säikeet, jotka näyttävät kutoa koreja. Valitessaan kangas kirjomiseen epäyhtenäinen punontaa on muistettava, että kangas on parempi sijoitettu siten, että kankaan reuna tehdas sijaitsee puolella joko ei ylä- tai alapuolella. Toisin sanoen ylhäältä alas kirjonnan akseli on sijoitettava loimilankaa pitkin. Jos kangas on jo katkaistu, eikä tehdas reuna, lanka voidaan erottaa seuraavasti: sinun täytyy vetää samalla vaaka- ja pystysuunnassa kierteen ja yksi heistä, enemmän kaareva, perustukset lanka (eli reunan suuntaisesti tehtaan). 100% pellava-kankaita valmistetaan 18, 25, 28, 32, 36 ja 40 lankaa tuumaa kohden. Sekalaiset pellavakankaat näyttävät pellavilta, mutta kierteiden laatu on erilainen. Yleensä sekoitetut liinavaatteet ovat halvempia kuin puhtaat liinavaatteet. Jokainen näistä kankaista, joilla on tietty kutominen, on nimensä mukainen.

Dublin - 100% pellavaa, 25 lankaa / 10 cm kangasta. Sopii aloitteleville kirjontakavereille. Se on brodeerattu kahdella langalla, joiden pohjasta on 2-3 lankaa.

Keshel - 100% pellavaa, 28 lankaa / 10 cm kangasta. Sitä pidetään suosituimpana pellavakankaana. Kirjonta 2 loimilankaa läpi, saamme kuvan, joka on verrattavissa kirjontaan kankaalle Aida 14. Tuotettu rikas värivalikoima.

Cork - 100% pellavaa, 80 lankaa / 10 cm kangasta. Se on brodeerattu yhden loimilankaan läpi. Se valmistetaan pääasiassa valkoisena.

Belfast - 100% pellava, 125 lankaa / 10 cm kangasta. Toiseksi suosituin kirjontakankaiden kangas on tiheämpi kudos. Brodeeraus siihen 2 loimilangan kautta on verrattavissa kirjontaan kankaalle Aida 16. Soveltuva kirjonta molemmissa ja yhdessä langassa.

Edinburgh - 100% pellava ja 140 lankaa 10 cm 2 Kun kirjonta loimilangat on verrattavissa kankaalle Aida 18. kangas on erinomainen kirjonta kaulus, hihansuut, puserot ..

New Castle - 100% pellava, 160 lankaa / 10 cm, uusin tuotetuista pellavakankaista. Käytetään erittäin tyylikkään kirjontaan.

Ohut pellava - 55% pellavaa ja 45% puuvillaa. Noin 177 lankaa / 10 cm. Erittäin heikko lanka, 45 lankaa tuumaa kohden. Tällainen kangas kirjailtu kuvio näyttää erittäin herkältä ja tyylikkäiseltä pienimpien ompeleiden ansiosta.

Floba - 70% viskoosia ja 30% pellavaa. On 55, 68, 100 lankaa / 10 cm kangasta. Vain yksi luonnollinen väri tuotetaan. Kangasta ei maalata tasaisesti, mikä antaa sille "antiikin" ilmeen. Ihanteellinen pöytäliinoihin, lautasliinoihin ja laukkuihin, jotka vaativat kirjontaa.

Pastellin pellava - 48 prosenttia pellavaa ja 52 prosenttia puuvillaa. 112 lankaa / 10 cm. Tällaista kangasta on tarjolla 5 väriä. Värillisten säikeiden värjäämisestä ja maalaamattomasta (valkoisesta, kohtisuorassa maalattuun) aikaansaadaan erityisen pehmeä väri.

Quaker - 55% pellavaa ja 45% puuvillaa. 112 lankaa / 10 cm. Värien valikoima on laaja. Menetelmä langoista, kuten pastellipellavassa.

Muut kangastyypit. Tekniikan ja tieteen kehityksen myötä kirjontapaikan valinta on muuttunut jännittäväksi aktiviteetiksi. Ja nyt, kun he tulevat neulahuonoon, he juoksevat pois runsaasta kankaasta. Joten äskettäin julkaistiin markkinoilla markkinoilta vakiintunut kangas, jossa näkyvät merkinnät. Tämä on erittäin kätevä, koska sinun ei tarvitse tuhlata aikaa kudoksen merkitsemiseen, mutta voit heti sitoutua kirjontaan. Merkittyjen kangas on tavallinen kangas, jossa värillinen lanka kudotaan 10 tai 20 solun vaiheissa. On muistettava, että tällaisessa kankaassa ei ole mahdollista vetää värillisiä lankoja kirjonnan jälkeen. Tällainen kangas soveltuu kirjontaan vain täydellä ristillä ja vain 100%: n ompelemalla pintaa.

Kangas kuvioitu - todellinen löytö aloittelijoille. Tämä on kankaalle, jossa on jo kuvio. Työssäkäynnissä luonnos on täysin piilossa ristin takana. Toinen tällaisen kankaan etuna on - ristikoiden väri kudoksessa kokonaan vastaa lankaa. Mutta tällainen kangas on merkittävä haitta. Kun siirrät piirustuksen kudokseen, piirustus usein siirretään, jolloin luonnoksen piirustukset eivät ole samat kuin kankaiden neliöt. Tässä sinun täytyy improvisoida ja päättää itsellesi, mitä väriä kirjoilla kiistanalainen muotoilu.

Design Canvas - tämä on yksinkertainen kankaalle, jolla on koristeellinen kuvio. Se antaa kirjonta yksilöllisyyden ja täydentää piirustusta.

Muovikangas - synteettinen verkko, jossa on reiät, joiden kierteet ovat tiukasti kiinni toisiinsa. Kangas on valmistettu vinylistä. Eri kokoja ja sävyjä, sitä käytetään lähinnä matkamuistoihin, postikortteihin, joulukoristeisiin, tk. leikkaamalla ääriviivoja tällaisella kankaalla ei ole ominaisuutta "murentua" tai kukinta. Tämä kangas soveltuu myös lapsille, koska se on suuri häkki eikä vaadi kirjonta kirjontaansa.

rahtikirja kankaalle - Käytetään kirjontaan kankailla, joilla ei ole yhtenäistä rakennetta. Yleensä nämä ovat vaatekappaleita neulottua kangasta. Kun valitset kirjontakankaan, muista, että se on karkeampi kuin tavallinen, ja siinä on 10 solua, sininen lanka. Kangas näkyy ylhäältä, kirjonta on tehty, kankaasta poistetaan. Se on jaettu vedettävään ja vesiliukoiseen. Liukeneva kangas nostaa neulan uudelle tasolle. Sinun ei tarvitse kärsiä enempää vetämällä lankoja - tarpeeksi kudoksen täydelliseksi liukenemiseksi. Tee näin kirjonta kulhoon lämpimällä saippuavedellä - kymmenen minuutin kuluttua, kangas maagisesti liukenee.

Rei'itetty paperi - uuden sanan kirjontamaailmassa, joka on vauhdissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä rei'itetty paperi tuotetaan enimmillään 14 solua tuumaa kohti, kirjonta sen pitäisi olla 1-2 säiettä, tk. jos otat enemmän kierteitä, paperi voi repeytyä. Tällaisen paperin kirjonta ei ole tarpeellista ottaa liian monta väriä. On parempi ottaa langat pehmeämmäksi, esimerkiksi lisäämällä silkkiä.

Stramin - Sitä käytetään laajalti kirjontaan villa- ja akryylilangalla. Tämä on melko tiheä kangas, jossa on hyvin yhtenäiset ja repäisylujuiset kuidut: tällaiset hyödylliset ominaisuudet hankitaan erityisen kudonta- ja käsittelytyypin avulla. Kaksi lankaa pohjassa ja kaksi ristikudoksessa periaatteen mukaan "yksi säie ylhäältä, yksi alhaalta", muodostavat selkeitä avoimia soluja. Viime aikoina muovinen stramiini on nousemassa suosioon, jota käytetään laukkujen, lautasliinojen ja kappaleiden kirjoamiseen.

Joten, kun olet päättänyt kuvasta, jonka haluat kirjata ja valita sopivan kankaan kirjontaan, mene seuraavaan vaiheeseen, nimittäin langan hammaslankaan valintaan.

LiveInternetLiveInternet

TV-ohjelma tänään.

Hyvän maukkaan vaaleanpunaisen lohen salivoitukseen kotona on paljon menetelmiä, mutta kerron sinulle.

risti, ohjelmat Hevoset ja Strea - maisema - hevonen niityllä DMC DECO https://s1.postimg.org/2cubew5.

Kuvia albumissa "kayma9raquo; mad1959 on Yandex.Fotkah.

-viittaukset

-sovellukset

 • Edulliset lennotEdullinen hinta, kätevä haku, ei toimeksiantoa, 24 tuntia. Varaa nyt - maksa myöhemmin!
 • Olen valokuvaajaLiitäntä valokuvien julkaisemiseen käyttäjän päiväkirjaan. Vähimmäisvaatimukset: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 ja JavaScript käytössä. Ehkä se toimii
 • 5 kaveriaLuettelo ystävien kanssa kuvaus. Tämän sovelluksen avulla voit sijoittaa blogiin tai profiiliisi lohkon, joka sisältää 5 ystäväsi kirjaa. Allekirjoituksen sisältö voi olla mikä tahansa rakkauden tunnustuksesta
 • Online-peli "Empire9quot;Käännä pieni linna mahtavaksi linnoitukseksi ja tule suurimman valtakunnan hallitsijaksi Goodgame Imperiumin pelissä. Rakenna oma valtakuntasi, laajenna sitä ja suojaa se muilta pelaajilta. B
 • postikortitReborn-korttiluettelo kaikissa tilanteissa

-video

David Austinin englantilaiset ruusut

-Tunnisteet

 • AUDIO JA VIDEO (2250)
 • äänikirjat, audition (979)
 • musiikkilaatikko (844)
 • koreografia (baletti, tanssi) (98)
 • video 3D: ssä (17)
 • video-TV (271)
 • Dokumenttielokuvat (73)
 • musiikkielokuvat (ooppera, musikaalit) (82)
 • piirrokset (65)
 • teatteriesitykset (8)
 • elokuvatuotteet (111)
 • VOCAL PARALLELS (649)
 • maailmanlahdet (28)
 • Kurmangaliev Eric (13)
 • Suosikkiäänet (345)
 • ooppera-ariat (65)
 • laulut, balladit (141)
 • lapset laulavat (13)
 • romaanit, tango, valssit (109)
 • kuorolaulu (9)
 • chanson (47)
 • MAKSUT, PUUTARHA, Puutarha (1015)
 • maalaistalot (130)
 • maalaistalot (29)
 • koristekasvit (244)
 • elävät olennot maassa (4)
 • puutarhanhoito ja puutarhanhoito (6)
 • kauneus mökillä, muotoilu (151)
 • lääkekasvit (86)
 • ihana puutarha (14)
 • vihannesten viljely (77)
 • ruoka kasvit (88)
 • hedelmä- ja marjaviljelmät (47)
 • maustetut kasvit (28)
 • KOTISIVU (517)
 • lemmikit (54)
 • kotieläiminä pidetyt kasvit (164)
 • kodin mukavuudet (159)
 • lääketiede, terveys (144)
 • TIETOKONE (200)
 • animaatio (4)
 • cliparts, separators ja ääriviivat (35)
 • tietotekniikka (33)
 • Taustakuvat tietokoneella (11)
 • pleycasts (24)
 • Li-ru-oppitunnit (10)
 • oppitunteja valokuvauksesta (5)
 • fantasia (11)
 • salama, kaleidoskoopit (15)
 • fraktaalit (38)
 • VALOT (4780)
 • Kaupungit ja maat (442)
 • palatseja, kartanoita, linnoja (132)
 • talot, kylät, maatilat (183)
 • Maailman nähtävyydet (148)
 • muinaiset maailmat ja sivilisaatiot (117)
 • palapelit ja salaisuudet maailmasta (170)
 • varaukset, kansallispuistot (192)
 • eläintarhat ja akvaariot (39)
 • mielenkiintoisia paikkoja ympäri maailmaa (666)
 • rauhan kulttuuri, kansojen perinteet (132)
 • Virkistys- ja viihdepalvelut (176)
 • sillat, tiet, portaat (51)
 • Venäjäni (78)
 • maailman museot (87)
 • Lomat, festivaalit, näyttelyt (208)
 • kaunis maailma (251)
 • matkailu, matkailu (111)
 • puutarhat, puistot, kukkapenkit (715)
 • suihkulähteet maailmassa (6)
 • valokuvavalokuvat ja virtuaaliset kävelee (34)
 • kirkot, katedraalit, kirkot (114)
 • valon ihmeitä, kaikkein eniten (55)
 • CULINARY (1496)
 • alkoholia (51)
 • leipomotuotteet, taikinan tuotteet (87)
 • naudanliha, sianliha, lammas (47)
 • kypsennämme ruukuissa (9)
 • kokki grillillä ja grillillä (8)
 • hanhi, kalkkuna, kana (39)
 • valmistelut talven tuotteet (148)
 • reseptejä (24)
 • kulinaarinen temppuja (1)
 • multivarka, aerogrill (14)
 • vihannekset, hedelmät ja marjat (35)
 • astiat, työkalut (3)
 • Ruoka (45)
 • reseptit leipää kone (22)
 • kala, äyriäiset (61)
 • salaatteja ja välipaloja (47)
 • jälkiruoat ja makeiset (34)
 • mausteet ja pryannosti (16)
 • teetä, kahvia ja muita. juomia (59)
 • MAAILMAN Erinomainen (3560)
 • arkkitehtuuri, suunnittelu (62)
 • kirjonta pitsi (45)
 • Lapset (14)
 • Fine Arts (1072)
 • keramiikka, posliini (87)
 • nuket, lelut (29)
 • Muoti ja kauneus (29)
 • hiekka näytä (6)
 • maalattu Kauneus (40)
 • patsas, monumentteja, monumentteja (102)
 • Laitteet (81)
 • merkki (59)
 • valokuvataidetta, kuvia (234)
 • kaiverrus (57)
 • koruja, antiikkia (100)
 • MY SPRINGS (260)
 • Kamtsatka (71)
 • Saratov (40)
 • Tobolskin (42)
 • Ukraina (31)
 • Hunts-Mansyisk (35)
 • Viisaus (2075)
 • hourailu, seniiliys, nonsense (6)
 • Hyvää, huvittava, yumornye (164)
 • ystävällisyys, rakkaus (72)
 • ZHZL (9)
 • mielenkiintoinen, informatiivinen (350)
 • historia (101)
 • kirjoja lukea (53)
 • Mandala (8)
 • mytologia (82)
 • viisaat sanat (106)
 • tieteen, koulutuksen (81)
 • Uutiset (20)
 • Hyödyllisiä, oikea (21)
 • runous, runous (198)
 • uskonto tai usko (28)
 • NATURE (2382)
 • Nature live (video) (327)
 • salaisuudet luonne (14)
 • kivet ja mineraalit (63)
 • EVA (78)
 • mikrokosmos (4)
 • Animal World (530)
 • maailman kasveja (103)
 • Land (6) planeetta
 • Underwater World (91)
 • luonnon kauneus (1120)
 • luonnon ilmiöt (125)
 • Käsityöt (1623)
 • Helmet (54)
 • kirjo (525)
 • neulonta (712)
 • lehtiä ja kirjoja käsitöitä (73)
 • kaunis käsityöt (62)
 • leikkaus ja ommel (120)
 • SPORT (280)
 • Auto- rullat (22)
 • tennis (39)
 • vesi äärimmäinen (22)
 • äärimmäinen ilma (30)
 • Extreme Lumi (74)
 • Urheilu teema (65)
 • taitoluistelu jäällä (26)
 • Jalkapallo (2)
 • FLORAL Karusel (2498)
 • tuoreet kukat (video) (16)
 • kukka maalaus (220)
 • kukka runous (20)
 • Kukka mieliala (214)
 • Kukka Käsityöt (6)
 • kukka tarinoita, legendoja värit (33)
 • fantasia kukka (5)
 • kukka esityksiä ja festivaaleja (67)
 • kukka kaleidoskooppi (1166)
 • Vielä kukka (102)
 • Kukka MIXED (816)
 • atsalea, alppiruusu (13)
 • Aquilegia (4)
 • aster (15)
 • dahlias (13)
 • hyasintit (6)
 • gladiolukset (18)
 • hydrangea (11)
 • delphiniums (15)
 • iiris (46)
 • kaktukset (24)
 • kalla (17)
 • elämänlanka, elämänlanka (20)
 • kelloja (6)
 • Hemerocallis (19)
 • lilja (36)
 • jouset (2)
 • sipuli (6)
 • lupiini (6)
 • leinikki, ranunkulyusy (5)
 • maca (19)
 • narsissit (7)
 • nymfit, Lotus (28)
 • vuotuinen kukat (5)
 • Orkidea (36)
 • Primrose (5)
 • petunias surfinii (10)
 • Pionit (47)
 • lumikellot (42)
 • Rose ja Rose Garden (170)
 • daisy (8)
 • lila (22)
 • tulppaanit (49)
 • violetti (18)
 • phlox (12)
 • isännät (3)
 • krysanteemi (39)
 • Eremurus (2)
 • echinocyte (2)

-etu

-säännölliset lukijat

-tilasto

Ristipisto - koko ja tyyppi kangas

Canvas - erityinen materiaalia käytetään pohjana kirjonta. On olemassa useita erilaisia ​​kankaalle: laskun ja kangas, jota käytetään valmiiksi perusteella. Lasku kangas ommeltu kankaaseen. Ja töiden jälkeen narussa vedetty, ja taustalla kudos on piirustus. Tämä vaihtoehto sopii sovelluksiin, tuote koristeluun.

Tähän mennessä lähes aina käytetty kangas-pohja. Kangas on myös useita erilaisia. Tarkastele jokaista:

Tunnetuin ja suosituin merkki kankaalle tänään. Tämä kangas sopii aloittelijoille brodeeraajat, ja niille, jotka eivät kirjoa ensimmäinen työpaikka. Ristit ottaa rennosti, kiinni neula on lähes mahdotonta. Sitä käytetään lähes kaikissa sarjoiksi. Tyypillisesti tämä luonnos on valmistettu 100% puuvillaa, mutta saattaa lisätä lurex ja muissa kudoksissa. kangas koko voi olla erilainen, ja tunnettu siitä, että solujen määrä 1 tuuma.

Yleisin koko - 14. Tätä runkoa on melko suuri, ja mahdollistaa brodeeraajat voimakkaasti eikä rasittaa silmiä ilman lisälaitteita (suurennuslasi, lasit). Monet valmistajat suosittelevat tälläkin kankaalle koruompelulangoille kahdessa lisäyksiä. Tässä tapauksessa kirjonta on melko tarkka, "vozdushnaya9quot, mutta samalla hieman kankaalle paistaa alta tikarit. Ja varsinainen kuva on suurempi kuin jos olet kirjontaa pienemmässä kankaalle.

16. Tämä ääriviivat kankaalle sopii hyvin koulutettuja työntekijöitä, joilla hyvä näkö ja joilla on jo jonkin verran kokemusta ompelu. Tämä linjaus siitä hieman pienentää halutun kuvion, ja ristit ovat tiheämpiä kuin Aida 14. Kirjo 16 ääriviivat suositusten mukaisesti kaksi säiettä.

Ääriviivat 18. On varsin hieno kankaalle ja joissakin tapauksissa vaatia lisälaitteita (suurennuslasi, lasit) jottei rasittaa silmiä. 18. ääriviivat kirjoa yhdessä lanka, mutta tämä, jälleen kerran, se riippuu siitä, kuinka paksu pidät kirjonta.

Kankaalle Aida 18 merkittävästi vähentää koko työn tulosta ja luoda realistisen kirjailtuja kuvia.

Koon määrittämiseksi kankaalle Aida:

 • 18-72 solua per 10 cm.
 • 16-60 cl. 10 cm.
 • 14-55 cl. 10 cm.
 • 11-44 cl. 10 cm.

Kangas yhtenäinen kutoa

Kirjo yhtenäistä ääriviivat suositeltavaa olla kokenut brodeeraajat, koska siellä on määriteltävä ristejä. Tyypillisesti tällainen kangas kirjonta 2 jouset (kaksi korkeus ja kaksi leveys).

Tätä runkoa on myös osoittanut saman koko Aida päässä №22 (10 silmukkaa 1 cm), jotta №36 (korkeampi arvo on, sitä pienempi koko solut).

Työ kankaalle ovat realistisempia ja elossa, varsinkin jos käytät 28. tai 32. Count. Hyvä yhtenäistä ääriviivat saatu ole täysin kytketty tilaan, sitten pohja näyttää kankaalle taiteilijan pilaamatta vaikutelmaa turhia reikiä. Tämä kangas on ihanteellinen monimutkainen ja puutteellinen ristejä.

Erittäin tiivis kangas suuria reikiä - se stramin. Useimmiten sitä käytetään kirjonnan tyynyt, matto ja tapetti tekniikoita. Pääsääntöisesti, kuvion kankaalle käyttäen villaa tai akryyli. Ristit ulos hyvin suurikokoiset. Joten luottaa HD-osia ei tarvita. Mutta tyynyt kankaalle ulos hyvin kaunis ja "pushistymi9raquo;.

Tätä runkoa on erilainen joka pitää haluttuun muotoon. Usein se on tämä kangas käytetään irtotavarana tai muotoinen kirjonta. Usein erikokoisia ja sävyjä, jota käytetään pääasiassa matkamuistoja, kortteja, joulukuusen koristeet, koska aikana leikkaaminen järjestetään siten kankaalle on ominaisuuksia "osypatsya9quot; tai liueta. Monet valmiita hahmoja jo on erityinen reikä köyden-jousitus. Kuitenkin kirjoa kankaalle Myös täytyy huolellisesti, koska usein se vaatii alapintaan täydellinen.

Leave a Comment

7 + 1 =