Kaunis huvila viihtyisä kuin satu kuvat

Kaunis talo käsillä: 40 photo Koti ja puutarha

Meidät kutsuttiin käymään kaunis huvila, kuva, joka kertoo tarinan vanha talo, meni omistajat perinyt isoisänsä. Tässä talossa istorshimisya lattialaudat, jokainen asia on oma erityinen historiansa. Isännät yrittivät päivittää talon huolellisesti, pitää se erityinen tunnelma. Mutta samaan aikaan, talo tulee asuin kunnossa, koska Perhe asuu täällä koko kesän ja tulevat viikonloppuisin ympäri vuoden.

Oviaukkojen talossa olivat niin alhaisia, että kaikille yli 177 cm, varmasti Stukalo kaula.

Veranda käytetty varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Kaikki rakastavat kokoontuvat suuri ruokapöytä verannalla, kuten Kesällä voit heittää avata laaja pariovet ja tuntuu puutarhassa. koska maahan tulevat usein lapsenlapsia, niin tämä suuri veranta on paikka kaikille.

Päivitetty kylpyhuone.

Pieni puutarha lampi sammakoita.

Lupin piti hiekkamaassa puutarhassa ja he ovat aktiivisesti jaetaan koko puutarhaan.

Keittiö - suosikki paikka kaikki kodin.

Delphinium mursi edellinen ennätys 480 cm.

Köynnösruusu Flammentanz kasvava alla ikkunat veranta - se on paljon parempi kuin vain istuttaa lähelle seinää kotona - niin se voi ihailla joka puolelta.

Kaunis huvila Kuva: Rose and tähtiputket talon lähellä.

Gladiolukset ovat erittäin helppo kasvattaa. Kaivaa syksyllä, sipulit kääritään paperiin ja laita viileään paikkaan istutetaan toukokuussa ja olet meri värejä. Yhdestä lamppu voi olla 20-30 lasta. Nämä ovat erinomaisia ​​leikkokukat.

Tsiniya onnellinen värikäs sateenkaaren väreissä koko kesän.

Kukkia, enimmäkseen perinnöllinen.

Ja tärkein perintö tässä maassa - kiuas, joka on yli 100 vuotta.

Kaunis Villa kuva olohuoneessa.

Joka kevät verannalla heitetään pataan petunian - ja sitä enemmän ja enemmän joka vuosi.

Terassi talon vieressä on laajalti käytössä kesällä.

Puolelta raja-alueella on aidattu terassi koristeellinen aita.

Ennakoiden sato korkean vuodepaikkaa.

Ilta - suurin suosikki maassa.

Miljoonat hauskaa grammofonchikov petunioita kukkivat ruutuihin ikkunoiden alle.

Rakentaa uusi kuisti, koska Vanhan talvella himmeä kerroksessa.

Tässä on täydellinen vaiheet.

Seuraava projekti - korvaaminen vanhan lattia koko talon ja sen eristyksen OSB levyjä.

Paul eristetty, muuttui levyt, ja nyt talo on paljon lämpimämpi.

Takana iso ruokapöytä lomien mahtuu koko iso perhe.

Pad vanhasta t-paitoja, sillä isoäidin menetelmällä.

Jokainen perhe rakasti tätä vanha talo.

koska viettävät yhä enemmän aikaa maassa, päätettiin laajentaa talon liittää se uuteen makuuhuone.

Makuuhuoneessa betoniperustalle, perusteella - puurunko, OSB-levy ja eristys.

koska puutarhassa ei ollut kivetty kappaleita ja huonolla säällä aiheuttanut ongelmia kesällä mukana laskemassa kappaleita puutarhassa.

Lisätä polut pienelle alueelle päällystetty lehtimaja.

Mosquito tarkoittaa, valoverhot - ja voit istua siellä koko päivän.

Vaikka oli olemassa rakennuksen, kukat ei petä, ja kaikki myös kukkivat erinomaisesti ilman erityistä hoitoa. Myös odotti sadon korkea vuodetta.

Kaunis Villa kuva keittiö.

Keittiö on myös on päivitettävä.

Uusi keittiö on osoittautunut kaunis ja toimiva.

Puutarha miellyttää näkemyksiään ja aromit.

Useimmat kukat ovat vaatimattomia ja kasvaa ilman liikaa vaivaa.

Kaunis talo käsiään - työn tulos ei ole yksi vuosi, toivomme nämä kuvat innostaa sinua omistaa kaunis puutarha järjestely.

Kaunis talo kätensä: sisustus ideoita puutarhan ja talon (48 kuvat)

Kuinka tehdä kaunis talo käsillään, että oli mukava levätä kesällä? Ne ihmiset, jotka ovat kesämökkiä, ovat vain onnekas, koska tämä on paikka, jossa et voi vain kasvattaa vihanneksia ja hedelmiä, mutta myös yksinkertaisesti tulla lomalla ystävien kanssa.

Mutta ei riitä vain olla kesäasunto, vielä huolehtia siitä. Kaunis talo käsillään - se ei satu, mutta vähän vaivaa ja aikaa. Miten tehdä se mielenkiintoinen ja epätavallinen Nyt yritämme saada selville.

Sisustus huviloita omin käsin

On monia vaihtoehtoja voit tehdä puhdistumaan esikaupunkialueella. Valinta riippuu yksittäisen makuun ja toiveita.

Kukkapenkkiin vanhan potin ja tarpeettomia asioita

Kuka sanoi, että mökki - se on vain sängyssä? Niiden lisäksi voit tehdä suuri kukkapenkkiin, kun vanhempia tarpeettomia kapasiteettia. Kaikki mitä tarvitset - on hyödykkeiden saatavuutta kuten kastelu, kulho, potti, tai jotain tuollaista. Voit käyttää muita ulotteinen asioita, esimerkiksi kuorma-auton tai kottikärryt.

Kuvan alkuperäinen vuode vaunuun

Ja niin, kun me valitsimme yhden tai toiseen alukseen, kaikki mitä on jäljellä - on kaada sitä vähän maata, ja kasvien kukat.

Epätavallinen idea käyttää vanhaa sänky, pre-istutettu sen monia erilaisia ​​kukkia.

Bed kylvetään kukkia, perennat

Riittää, kun tarkastellaan alkuperäisistä puita ja kukkia. Tämä yhdistelmä on epätavallinen, ja antaa uuden kukkapenkki tyyppi formaatissa.

Kukkapenkkiin puuta ja viiniköynnösten

Rekisteröintiä tarvitsemme runko puuta, joka voidaan lyödä niin pieni kukka kota. Lisäksi voit käyttää mahdollisuutta shtaheta puutikkuja tai oksia, että me spletom yhdessä luoden kuvaa korissa. Voit myös tehdä kaunis kukkapenkkiin kannosta maasi.

Puurunko värit useyany

Making kuusenkoristeet kädet - se on helppoa. Sitä voidaan käyttää paitsi vaihtoehtoja koristeluun kukkapenkkiin avulla värejä, mutta myös täydentää sitä useita luonnonkivistä, jotka voivat melko harmonisesti integroitumaan koko kuvan kuvan.

Kukkapenkki kehystävät kivi

Yksi ideoista - on käyttää kiven esikaupunki kappaleita. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, luultavasti lopussa työn saat tarpeeksi rikki jätemateriaalia, jota käytetään toisen kerran. Sen kanssa voi olla mukava laittaa sänkyyn jalka- tahansa korkeuteen. Jos sinusta tuntuu hieman suunnittelun taitoja, yritä antaa kivikuppilaikkaa, maljakko tai kori, joka on tulevaisuudessa täytyy istuttaa kukkia.

Alkuperäinen korit kiviä ja värejä

Tämä vaihtoehto sisustus puutarha on erittäin suosittu ja laajalle levinnyt. Työtä varten tarvitsemme vanha rengas ja lempikukkia. Voit siirtyä kaikkein perusversio, jossa määrätään sijainti renkaan sängyllä, jotta täynnä suunnittelussa, jossa voimme maalata sen eri sateenkaaren väreissä, tai tehdä mielenkiintoisia koostumuksia muodossa sammakot ja muita pikkueläimiä. Lisää artikkeleita renkaista valmistettua kaunis puutarha.

Epäsovinnainen sänky vanhat renkaat

Kukkapenkki-sika muovipullo

Ja miten tämä pieni eläin, joka elää omassa maassa sivustolla? Erittäin mukava pikku juttu sisustus, sama tehdä sen itse omin käsin. Tarvitsemme - muovipullo ja hieman mielikuvitusta. Siinä voi myös tehdä kukkapenkki tai kasvien taimet, nurmikko ruoho, jne Tärkeä etu on se, että niin ihana sänky on siirrettävä ja sitä voidaan siirtää mihin tahansa osaan esikaupunkialueella. Enemmän käsitöitä puutarhasi muovipulloja käsin.

Kukkapenkki-sika muovista baklazhek Kaunis sika kukkia mökkisi

Tämä sisustus näyttää hyvältä tahansa osa puutarhaa. Tärkeintä kerätä vanhoja baklazhek juomavesi, jogurtti, jälkiruoka paketteja ja muita vastaavia tervaa. Sitten avulla tällaisia ​​materiaaleja luoda hahmoja eri eläinten pullojen, onko aasi tai ponin. Voit jopa tehdä koko penkki sikojen, tärkeimpien käyttää mielikuvitusta ja antaa työtä vähän aikaa.

Jäljittelemätön aasi kukkia Viehättävä ponin kohteesta muovipullo

No mitä kaunis huvila ilman syöttölaitteet lintuja? Se voidaan tehdä täysin erilaisia ​​materiaaleja ja miten roikkua puussa, ja lähellä huvimaja tai kota.

Kaukalon lintujen puusta

Yksinkertaisin vaihtoehto - se on tehdä lintu syöttölaite ulos muovipullon. Mutta on mahdollista lähestyä asiaa on epätavallista, ja kutoa se pois baareista halkaisijaltaan pieniä.

Kouru on valmistettu tangoista läpimitaltaan pienten Syöttäminen muovipullo käsillään

Garden luvut kaunis puutarha

Erittäin mukava katsoa puutarha hahmoja, jotka koristavat esikaupunkialueella. Ne voi olla valmistettu kipsistä, polymeeristen savet, vaahdon, rakennusmateriaali, jne. Tähteet

Aluksi näyttää siltä, ​​että tehdä tällaista koristelu on melko vaikeaa. Mutta kokeile sitä, voit olla varma, että prosessi menee nopeasti ja mielenkiintoinen. Dazzle voi olla mitä tahansa aina eläimistä, päättyy merkkiä piirretyistä ja satuja.

Garden luku "rupikonna"

Varmasti jossain autotallissa tai puutarhassa olet nurkissa vanhaa tarpeettomat tuoli ja heittää sääli, eikä paikka hakea. Hän voi löytää toinen elämä, sisustaa maa sivuston alkuperäinen ja epätavallisella tavalla.

Elegantti tuoli kukkia omin käsin

Tämä tuoli tulee koristekuvioita, jotka voidaan istuttaa kukkia, heti korvataan tavanomaisia ​​kulhoon istuimeen tai geotekstiilien ja samalla täyttää ne, joilla on hyvä kasvualusta. On suositeltavaa tässä versiossa sisustus kasvien kukat pienellä juuristo, se voi olla vieläkin kiipeilyvaihtoehtoja joka kiertää jalat tai takana tuoli.

Epätavallinen tuoli sisustus ja puutarha

Sopivat, että näyttää varsin mukava pystysuora puutarhanhoito mökillä, etenkin alueen virkistysalueella, jossa voit laittaa pieni pöytä ja tuolit. Mielenkiintoisin on, että tämä vaihtoehto sisustus eivät ole vaikeaa, tarvitset vain muutamia kohtia vanhan taotut aidan tai harjakattoisia takaisin sängyn.

Variantti pystysuora puutarhanhoito

En usko sitä, mutta vaikka aihe voidaan riittävästi käyttää koristeluun vuodepaikkaa. Tavallinen vanha tarpeettomia sateenvarjo on tullut moderni sisustus, joka varmasti herättää huomiota.

Kompozitsyya kukka sateenvarjo

Samoin tällaisessa vuoteet puutarha sisustus, voit käyttää vanhoja kenkiä, kottikärryt tai polkupyörällä. Melkein minkä tahansa esineen talossa voidaan epätavallisen lyödä piirtää kauniin mökin.

Käsityöt kukkia ja vanhoja kenkiä

Usein käy niin, että meidän esikaupunki kävelytie tehty käytävälaatat, joka ajan mittaan voi olla hieman halkeillut tai täynnä reikiä. Ei kiire suorittaa suuriin korjauksiin tällaisten kuoppia voidaan korjata istuttamalla niitä alamittaisten kukkia, esimerkiksi: orvokki, stonecrops, molodilu tai tavallinen sammalta. Näyttää alkuperäisen, ja mikä tärkeintä pidä ollenkaan. Ja enemmän ideoita Puutarhapolkuja kuulusteltavaksi.

Koristelu käytävälaatat

Jos alueen oman puutarhan voidaan kohdentaa tilaa virkistysalueiden lähellä se voi tehdä tekolampi käsillään, lisäksi koristamaan hänen puutarha hahmoja sammakoiden tai muiden eläinten teema.

Tärkeä hetki luomiseen tällaisen elimen vettä - tämä on oikea valinta sijainti. Se on parasta, jos se ei ole kovin aurinkoinen tontti, koska muuten vesi voi haihtua nopeasti, ja kasvit veteen mätänemään.

Keinotekoinen lampi dacha

Luoda sellainen vesistö eivät välttämättä erikseen perusta. Voit mennä toiseen suuntaan ja vain käyttää vanhaa amme, allas tai kylpyamme. Sinun täytyy kaivaa reikä oikean kokoinen, mihin sijoittaa valitun objektin ja aseta se puskurit käytetään kiveä, hiekkaa ja soraa.

Jos annat mittakaavassa loma koriste lampi, voit koristella kelluva lumpeet, tai vuodepaikkaa. Tällainen puutarha ornamentti on varsin luova ja kaunis.

Asianmukaiset sisustus, se on erityisen hyödyllinen iltajaksoa. Se on hyvin yksinkertainen. Sinun tulee etukäteen valmistella jar kodin kemikaaleja tai tuotteita. Merkin kanssa laittaa hänen piirustus, ja varovasti kolhi tai leikata sitä vasaralla. Piirustus itse voi näkyä jopa muodossa reikien eri halkaisijat, joka lyö naulan ja vasara. Reunoista pankkien kiinnitä lanka, josta voit ripustaa hänet.

Magic lyhdyt mökillä

Paint jar voi olla missä tahansa värin haluat. Keskellä on laittaa kynttilän, joka syttyy pehmeä kevyt ja herkkä malleja. Lisää ideoita puutarhan valaistus.

Kuten näette, on monia ideoita, joita voit suunnitella ja sisustus oman kaunis puutarha. Tahansa valinnat on tehty omin käsin ja ei vaadi erityisiä kustannuksia varoja. Lisäksi prosessi on täysin auki kannalta luovia kykyjä ja on hyvä aika.

LiveInternetLiveInternet

 • Virkkaa (3629)
 • Isoäiti neliö (90)
 • Huippumuotia koukku (palkintokorokkeelle) (291)
 • Neuloa kiddies (462)
 • Neulotut asioita kotiin (44)
 • Hatut - Kevät / kesä (60)
 • Hatut - Fall / Winter (162)
 • vauva (59)
 • Meille pyshechek! (57)
 • liivit, Bolero (423)
 • Liivi (61)
 • Lehdet, kirjat (33)
 • Irlannin pitsi (11)
 • Reuna (32)
 • Kiinan ja Japanin (240)
 • matot (50)
 • neuleet, neulepuserot (398)
 • Pitsi nauha (29)
 • Motiiveja (87)
 • kengät, sukat ja muut tarvikkeet (64)
 • Takki shazyubli, takkeja (175)
 • Muutokset / kangas + koukku (45)
 • Mekot, tunikat, sundresses (749)
 • tyyny, huopa, päiväpeite (160)
 • Hyödyllisiä vinkkejä (42)
 • lautasliinat ja pöytäliinat (55)
 • Piirikuvioilla (178)
 • toppeja, puseroita, paitoja, takkeja (398)
 • Vaatteet (enemmän takki kuin puku) (80)
 • Fileyka (7)
 • huivi, huivi, kääreet (181)
 • hameet, puvut (200)
 • Sisustusta (165)
 • Parveke tai loggia (2)
 • Kylpyhuone (7)
 • Living (14)
 • Lastenhuone (10)
 • Käytävä (6)
 • Keittiö (16)
 • Ullakko (3)
 • Huonekalut (14)
 • Asiat mukavuutta ja sisustus elementtejä / käsillään (89)
 • Muita mielenkiintoisia (31)
 • Korjaus (1)
 • Makuuhuone (18)
 • Tietokoneen mallit (33)
 • ja päiväkirja (12)
 • Harjat (7)
 • MAALAUKSESSA - IMAGE kuvioissa (4)
 • Keittäminen (208)
 • Liha (9)
 • Siipikarja (1)
 • Ruoka kala (13)
 • Toinen kurssi (19)
 • Leivonnaiset (51)
 • Jälkiruokia, makea (12)
 • Ruoka / työpajat (6)
 • Breakfast (15)
 • Aihioita talveksi (6)
 • Välipalat (27)
 • Kiireessä! (4)
 • Juoma (5)
 • Ensimmäinen kurssit (1)
 • Hyödyllisiä mielenkiintoinen (2)
 • Loma Astiat (28)
 • Salaatteja (31)
 • Laihtua herkullista! (30)
 • TYÖPAJAT (66)
 • Maailman naisten (17)
 • Economics (15)
 • Psykologia (2)
 • MAAILMAN NAISILLE - TERVEYS! (47)
 • hiukset (12)
 • Lasten terveyttä (3)
 • Käsittelemme flunssan ja yskä (2)
 • kasvojen (20)
 • varret (5)
 • elin / ihon (2)
 • MAAILMAN NAISILLE - Kauneus ja muoti (129)
 • Kaikki meikit (3)
 • vaatteet sisustus - muokata (44)
 • Vaatteet (21)
 • Hudeyuschego mielenkiintoinen (51)
 • Työni (2)
 • MUSIC (0)
 • HOLIDAYS (161)
 • PÄIVÄNÄ JOULUKUUTA 23 (3)
 • 8 maaliskuuta (1)
 • Syntymäpäivä (1)
 • Ystävänpäivä - Helmikuu 14 (8)
 • UUSIVUOSI (107)
 • Easter (22)
 • Häät. Häät. (19)
 • Käsityöt / kättä (281)
 • Lasimaalauksia maalaus (26)
 • Kirjonta (1)
 • Kirjonta nauhat (2)
 • Erikoistyöt / uluchshatelstvo (33)
 • Decoupage on hiljaa (45)
 • Käsityöt jätemateriaalista (88)
 • Käsityöt kahvia (14)
 • tehdyt muovipulloissa (10)
 • Muut käsityöt (48)
 • Sweet suunnittelu - sweet kimppuja ja lahjat (17)
 • Topiary (40)
 • Lapsi (58)
 • Lasten psykologian ja koulutus (25)
 • Pelit kehittäminen (4)
 • Väritys. DIY (6)
 • SBP-Garden (516)
 • Laskeutumisia sängyt - puut ja pensaat (34)
 • Kylpy. (2)
 • Veranta, pergola, markiisit, pergoloita (37)
 • Lampia, vesiputouksia, ja vesi (5)
 • lapsille (27)
 • Talo, mökki tai maan talo (32)
 • Jäljet ​​jalkakäytävä (44)
 • ideoita kesämökit (98)
 • , Sängyt (104)
 • Maisemointi (89)
 • Tikkaat (7)
 • Hyödyllisiä vinkkejä (44)
 • Laskeutumisia vuodepaikkaa - puutarha (112)
 • Korjaus ja muokata (1)
 • Kukat (122)
 • Kaavain (37)
 • Stensiilit maalaus (10)
 • Stensiilit ideoita / Muut (11)
 • Mallit ja monisteita: kuvioita, koriste (15)
 • KORISTE (25)
 • Hiukset (25)
 • KUKAT (84)
 • Paperi (19)
 • rainojen (51)
 • langoista / koukku (13)

Neulepuserot virkattu 224 Klikkaa kuvaan.

Albumi "Magazine - Katsotaan Knit Series №80561 2017" Magazine - Katsotaan Knit sarjan №80561 2017 suosittu.

Fragmentteja neulonta huopia

Sitominen reunaohjain neulonta useita esimerkkejä.

Kaksi suorakaiteen matot yksi malli. Kuvat + -järjestelmän. Kirjoittaja: Helena Maria Caldas. .

-Etsi Blogit

-tilasto

Temppuja maiseman suunnittelu ja ideoita puutarha sisustus 🙂

Johtavat vaiheet mökkisi voi tulla todellinen koristeluun puutarhan, jos ne ovat kauniisti koristella. Butt vaiheet voidaan maalata eri väreillä, ja sivuilla laittaa todellinen kukkia 🙂 Se on hyvin kaunis!

Lisää inspiraatiota aavistustakaan seuraavasti:

Laita Villan ympärillä pergola viiniköynnöksiä ja ne eivät lakkaa ilahduttaa sinua sen kauneutta koko kesän

Koriste lampi koristella tahansa sivustolle. Vaikka sinulla on melko pienen pieni nurkka tontin - käyttää tilaisuutta luoda pieni järvi

Patio espanjalaiseen tyyliin? Mikä voisi olla helpompaa! Vain maalata seinät valkoisella maalilla, kaakeloitu terrakotta väri ja koristella sisäänkäynti kadochnymi kasveja. Ja talosi saavat viehätys Espanjan suunnittelu

tuolit terassilla, viihtyisä ja kauniisti

Koristele radan muuttamisesta niitä kivillä erikokoisia. havupuut myös kaunis raidan vieressä

Dacha amatöörit puuhastelun aina löytää paikka vaeltaa :-))

Jos puutarha on mahdotonta järjestää vesistö, voit tehdä pienen "kivipuutarha" tai "kivi vesiputous". Myös näyttää todella hyvältä!

Mielenkiintoinen tapa voittaa kauniita puita sivuilla - tehdä noin kukkapenkit, jonka puitteissa voit istuttaa kukkia ja aidat nämä sängyt ovat kiveä.

Esimerkki kaunis kappale huvila

kaunis ja alkuperäinen kukkapenkkiin, miekkailu on tehty pieniä pensaita

Ja mikä kesäasunto ilman Venäjän kylpylässä, jossa voit rentoutua vaivaudu hänen rakas dacha? Vaan saada todellista kylpyamme ja oikein, tarvitset erityistä kiviä kylpyyn, jota käytetään rakentamiseen artinuunissa. Ja sitten huoneen ilahduttaa sinua vuosia!

Ja tässä on joitakin suuria ideek sisustus puutarhan ja puutarha:

Leave a Comment

+ 3 = 6