Kuvat ruukkukasvit nimiä

Luettelo huonekasveja

Tällä sivulla on luettelo suosituista kasveja, jotka ovat kasvaneet menestyksekkäästi kotona. Lisätietoja katso nimisenä huoneen olet kiinnostunut kukka tai kuva ja klikkaa linkkiä ohje erityispiirteitä huolehtimisen valitun kasvin.

Nopeuttaa etsiä haluamasi luokka, vasemmassa paneelissa aakkoset.

Täällä voit tutustua pääryhmää kasveja, muodostivat pohjalta tietyn esimerkin tai kihara näyttää näyttäviä kukkivat kasvit on suuri, kaunis ja kirjava lähtee, kotitekoisia palmuja ja mehikasveja, ja valita niistä sopivin sisustukseen.

Huom: Symboli merkitty kasveja, jotka lisäksi perustiedot jolloin paljon kirjoittamisen artikkeli selityksiä ja neuvoja sijoittaminen, viljelyolosuhteet, jalostukseen, sekä henkilökohtaista kokemusta käsitellä tällaista.

Aakkosellinen luettelo huonekasveja

Kasvata omat kukka siemen erittäin mielenkiintoinen, varsinkin kun se on kaikkein mukautettu erityisolosuhteet huoneiston

Marina, kiitos vielä kerran!) Yläosa juuret vielä irtosi heti, siivosin ulos leikkauksesta. Seuraava.

Mikä tärkeintä, se ei ollut Fusarium (se voidaan erottaa plakin paikan päällä). Koska. Seuraava.

Luultavasti yläreuna kiinni blackening vielä pudota pohjasta. Kerro meille, mitä voit. Seuraava.

© RM 2012-2018 | Palaute (Yhteystiedot) | Kun käytät materiaalia sivuston suora linkki sivustoon on pakollinen

Pussitettu kukat kukkivat ympäri vuoden Kuvat (42 kpl) nimi ja hoito

Kukinnan huonekasveja valokuva ja nimi

Kiitos huonekasvit onnistumme luomaan asunnossa täydellisesti mukava paikka rentoutua tai päinvastoin, luovaa työtä, oppia sielun. Ruukku kukkia aina mahdollista helposti muuttaa ulkoasua huoneen, elvyttää se, tulee keskittyä sisätilojen. Monet kukinnan ruukkukasveja kuvia ja nimiä on esitetty, ovat suosikki asukkaat kotona, varsinkin jos ne ovat vaatimattomia, vähimmäisyhdenmukaistamista itsehoidon.

Kukkivat kasvit ovat vaatimattomia - alkuna aloitteleville puutarhurit

Tämän luokan kasvi on hyvin suosittu kukka maailmassa, he eivät odota isäntä, se imeytyy lasten hoidossa, aina katsoa siistinä, luoda viihtyisä ilmapiiri talossa.

Jotkut heistä eivät uskalla lähteä, jättäen hetki liike- tai vapaa, ja palatessaan matkalta täyttää lempiväreistäsi puuttuu huomiota, kastelu niitä, huuhdotaan kuumassa suihkussa ja lannoittaa.

violetti, Saintpaulia tai - se voidaan sijoittaa mihin tahansa Windows, paitsi Etelä (ei palanut lehdet), koska matala juuristo ei pidä voimakkaasti juotetaan liiallisen kosteuden juuret rot.

Silti tämä kasvi pidetään kompakti, koska väri on helpompi kasvaa pieniin ruukkuihin: juuristo zamokaet vähemmän, ja kukinnan kestää pidempään.

väri, tai Kolumbian kauneus - kukkivat mielenkiintoinen muoto kukkia jatkui talveen asti, niin kasvi tarvitsee lepoaika, jos se ei tarjoa, Kohler ei kukinta ensi vuonna.

Valmistautua lepoaika kukka versot leikataan, laittaa viileässä ja pimeässä paikassa. Kasvukauden aikana kukka viihtyy huoneen hillitty valo, mutta se tarvitsee maltillista kastelua ja säännöllinen lannoitusta.

piikkikruunu - mehevä piikkejä ja melko pieni, aika kukkia, niin vaatimaton, että monta kertaa jäänyt lasite ei pilata sen ulkonäköä, juuri mitään vaikutusta sen kukinnan. Sijoitettu valoisa paikka, aika ajoin kasteli, milkweed valmis kukinta ympäri vuoden.

clivia - on valmis kasvamaan ja kukkivat kaikissa olosuhteissa, hänen sanomalla, että pilkkovat voidaan sijoittaa minne muut kukat eivät olisi selvinnyt. Ainoa asia, että se pilaa - selvästi ylijäämäinen vettä.

Se voi tehdä ilman lannoitusta ja kostutusta suihkeita, voidaan sovittaa yhteen ilman voimakasta valoa, jotta katkaisevat varjostanut käytävillä, makuuhuonetta. Kukinta alkaa helmikuussa punainen tai oranssi Bell.

Top - 5 kaikkein vaatimaton huone kukkia

Tällaisten kasvien ovat valmiita antamaan anteeksi isäntiensä tehtävässään, jatkuva ajanpuute, jatkaen kasvuaan niitä ilo. Tärkeintä tällä värillä alunperin luoda vaaditut olosuhteet: jos ne ovat varjoa sietävät, voi jäädä huoneissa Ikkunoiden pohjoiseen, valo-rakastava - aurinkoisessa huonetta, joka tarjoaa kaikki samat määräajoin kastelua.

Adenium - erittäin mielenkiintoinen kukka huone-puu, joka kasvaa jopa 60 cm korkea, kuuluu sukuun mehikasveja, on mehevä varsi, joka kerää kosteutta varauksessa, joten usein kastelua ei tarvita.

Kun Adenium kukassa, se on kaunis - oksat laitoksen peitossa kukkia muistuttavat jotain välillä lilja ja valkoisia ruusuja, vaaleanpunainen tai sekoitettu väri. Se on sijoitettu valo-ruutuun suorassa auringon kosketus, puute kastelu huoneessa liikkuu helpommin kuin olla kadulla.

kukinta kalanchoe - yksi kaunis kukinta meheviä, valmis kasvamaan "Spartan" olosuhteet, antamatta omistajat. Turvallisesti sietävät alhainen kosteus alueilla, ei vaativa maaperän koostumusta, lyhyet kuivaamalla ne hengissä helpompaa kuin runsaasti kastelua.

On toivottavaa, tietenkin, kiinni taajuus kastelu, 1 tai 2 kertaa kuukaudessa syöttää kalanchoe monimutkaisia ​​lannoitteita, jotta se voi runsas kukinta.

Tämä on tärkeää! Kalanchoe kärsii ylitarjonta lannoitetta, etenkin kylminä kuukausina, kun lannoitus kastelu pitäisi noudattaa periaatetta: parempi antaa alle välittää.

Spathiphyllum - Vaikka kukka on lisäksi nimi "naisten onnea", mutta urheasti kantaa kosteuden puutteesta johtuvaa tiloissa, valmiina sietää hajavalon voi tehdä ilman kastelua viikon tai enemmän.

Kun lehdet alkavat kuivua, hieman viileä Spathiphyllum puku kaatamista suihku, hän nopeasti lähtee, se jatkaa kasvuaan. Reagoi kastelu 2-3 kertaa viikossa, aktiivisesti pensaita, kukkia kauniita valkoisia kukkia, jotka muistuttavat kalla korkea ohut jalat.

Decembrist - kasvava kukka, ei oikukas hieman sopimaton lämpötila. Kukkakaupat rakastavat tätä vaatimaton, kaunis kukkiva kasvi, ja jalostajat ovat aktiivisesti työskentelevät niille vuosittain tuo uusia hybridejä Decembrists, kukkivat oranssi, koralli, lila sävyjä kaksi tai kolme kertaa vuodessa, kasvi kukkii, riittää antamaan hänelle huoneen valaistuksen ja kastelu ainakin pintakerros maaperän kuivaus.

häpykannus - kevyt, helppo levittää, ja jopa kukkia ympäri vuoden erilaisia ​​sävyjä - se on yksi suosituimmista huonekasvit. Kasvi tarpeeksi kauan kirkkaalle valolle muutaman tunnin päivässä, valmis hyväksymään, onko se on nurkassa.

Puute kosteutta kukkaruukku ei kuihtuvat, se nollaa vain alempi lehdet, vähentää haihtumista alue. Kun riittävä kastelu lehdet takaisin niiden elastisuus, on toivottavaa, että maan kosteana jatkuvasti.

Kihara huonekasveja, käytetty pystysuora puutarhanhoito, niiden joustavan pitkä varsi on mahdollista luoda ainutlaatuinen sisustus koostumuksia ja sisustaa kotiin. Liana ei vie paljon tilaa, koska niiden gustooblistvennym varret voidaan antaa mihin suuntaan tahansa, niiden tie tukeen, jolloin sitten mahdollisuus pudota ja tunnelma trooppista metsää.

kärsimyskukka - viiniköynnöksen mielenkiintoisia inimitably kauniista värit todellinen eksoottisia sisäilman kasvi. Kuvata sitä sanallisesti on mahdotonta, niin epätavallinen kukkia kasvi.

Yllättäen tämä yleismittari viiniköynnöksen helposti juurtua, kasvaa nopeasti, suhteellisen vaatimaton, hän rakastaa auringonvaloa ja vaatii vuotuista karsimisesta. Kukkivat kukat elää vain yhden päivän, mutta ne korvattiin uudella kukinta. Jos intohimo kukka luoda oikeat olosuhteet, se heittää silmut tarpeeksi ihailemaan kukkia.

Tämä on tärkeää! Passiflora varret välttämättä tarvitse tukea, niiden avulla, varret lähetetään oikeaan suuntaan: Woody varret nopeasti, on tärkeää ei menetä tämän ajan.

Kobe - myös hyvin kaunis viiniköynnöksen, kukinta lila tai valkoisia kukkia muistuttavat kelloja. Laitos on hyvin koristeellinen, nopeasti kasvaa jopa 5 metriä, mutta ensimmäisen vuoden kukintoja ei ole voimakas, koota voimia ensi kaudeksi.

stephanotis - ulkomaiset ihme, kiipeilyä kukka tummat kiiltävät lehdet ja valkoiset kuin posliini kukkia muotoinen tähdet. Jos oikein hoitaa stephanotis, hänen viiniköynnöksen kasvaa jopa 6 metriä, gustooblistvennye piiska voidaan sijoittaa pystysuoraan seinään ristikko ikkunat adorning seinät useita värejä voi tehdä sellaista kohtauksia. Tuoksinassa rakkauden kastellaan ja kastellaan Talvikuukausina suosii sisällön jäähtyä.

kohtalonpensaat Thomson - Tehokas, nopeasti kasvava ja kukinta alkuperäinen viiniköynnöksen, kukka on myös kaunis suuret lehdet smaragdi väriä, joten se ansaitsee tulla ornamentti mitään, jopa kaikkein hienostunut sisustukseen.

kohtalonpensaat Vitsaus kasvaa jatkuvasti, ajoittain täytyy nipistää jotenkin rajoittaa kasvua (vaatiessa mitat huone). Vielä enemmän kukkiin voi rakentaa tukea muodossa pyramidin tai kaaren pallo, ja lähetetään hänelle esitti, niiden korjaamiseen.

Valaistus kohtalonpensaat täytyy hajanainen, lasite - hyvin usein, jopa useita kertoja päivässä kuromiseksi kosteus haihtuu lehtiä.

Sitkeimpien eikä tarkkana ampelnye huonekasveja

ampelnyh ryhmä yhdistyy joustava pitkä varsi, hiipivä pintaa pitkin tuen tai entwine. On olemassa kolmenlaisia ​​ampelnyh:

Useimmat niistä on tuotu trooppisissa maissa, joissa on kuivia tai kosteassa ilmastossa, sinun täytyy valita paikka on pysyvä oleskelulupa, sopeutua paikallisiin huoneolosuhteet kesti vähemmän tuskallista heille. Luodaan olosuhteet lähellä luonnollista, viljelijältä on mahdollisuus saada talon ympärillä on kaunis kasvaa ja kehittyy kasvi.

Tämä on tärkeää! Alusta lähtien orastava ampelnye värejä paitsi kastelu, enää menettely ei suoriteta hoitoon.

Symmetrisen kehitys toivottavaa kasveja määräajoin kiertää eri osapuolet valoa, sitä useammin tämä tehtiin, ulkonäkö kasvi on enemmän harmoninen.

Hoya Artur Karnoza (Wax muratti), - näytteen sakeus ei ole menetetty, vaikka Pohjois huoneessa, koska kyky kerääntyä riittävästi kosteutta useita lehtiä hiljaa pari kuukautta ilman kastelua. Siirrännäisen uusia ruukut tarvitaan vain kun astian samassa vähän tilaa juuret.

Normaalissa hoito - valo, säännöllistä kastelua, ja täydennetään ravinteiden - erittäin kaunis, paksu ripset virtaavan päällystetty sateenvarjo kukinnot.

Chlorophytum - yksi yksinkertainen ja vaatimaton hoidon, voi selvitä kaapin kaukana huoneen nurkassa, joka melkein ei saa auringonvaloa, tekee pitkään ilman kastelua. Helposti siirtää liiallinen kosteus, luonnoksia tai tukkoisuutta.

Vain tuskin tuo kukan luoda hänen ääriolosuhteissa on parempi minimiin, mutta hoito:

 • välein 7-10 päivää kastelu ympäröivään veteen;
 • 2 viikon välein ruokinta;
 • määräajoin istuttamisen aikaa;
 • toivottavaa harvinainen uiminen suihkussa.

Tämä on tärkeää! Se, että Chlorophytum (kuten nimikin kertoo) - erinomainen vaimentimen haitallisten aineiden ilmassa puhdistusprosessin oli voimakas, pinnan lehdet Chlorophytum parempi pitää puhtaana.

Kukkia kasvit muodostetaan reunoilla pitkiä versoja, muotoinen pieni valkoinen tähdet.

Fuksia Hang-Downing - tyylikäs, iloinen, ikään kuin valaisee tilaa ympärilläsi menossa lukuisiin varret, jotka sijaitsevat reunoilla kauniit kukat. Fuksia pitkä kukinta-ajan, lähes puoli vuotta hän oli valmis antamaan iloa ja mielialaa.

Kasvi voi kasvaa osittain varjossa, hoitaa monia lajikkeita yksinkertainen, ei vaadi vaivaa ja aikaa. Erittäin tyylikäs näyttää ripustettavat korit ja ruukkuja, erityisesti viehättävästi katso kaksivärinen fuksia.

Huonekasvit kukkivat ympäri vuoden

Mikä amatööri kasvattaja ei halua kasvaa kukkia, joka ilahduttaa sen kukintaa lähes koko vuoden? On olemassa useita kymmeniä lajikkeita, jotka ilman suurempia ponnistuksia vastaanottavan viihdyttää häntä niiden kukkii jatkuvasti, se riittää antamaan tilaa, jossa kasvit viihtyvät ja turvallinen tavanomaiseen hoitoon: kastelu, ruokinta, ajankohtainen siirteen mahdollinen poistaminen kadun ajaksi lämmintä kuukautta.

Abutilon - sen runsas kukinta alkaa keväällä ja päättyy alkutalvesta, jolloin merkittävästi vähentää päiväsaikaan, kun kasvi alkaa laskea kukkia ja lepotilaan. Jos tekokukkien dosvechivat ja ylläpitää huuhtelutoimintoon, kukinnan pysähtyy.

Phalaenopsis - suvun orkidea, mieluummin kasvaa ikkunat itään päin, runsaasti kirkkaassa auringonvalossa, hän pelkää. Kastelu kukka paremmin kertaa viikossa, aamulla, pieniä määriä vettä pitäen silmällä maaperään kuivuneet.

Ruelle - alkuperäisen tummanvihreä suuret lehdet ja valkoinen raita keskellä ja pois hänen vaalea merkein, joista kukkivat Crimson kukkia. S ympäri vuoden kukkivat irrigations ovat tarpeen vain silloin, kun maa on kuivunut, Ruelle ei pidä sävy, se on parempi sijoittaa kukka itäisellä ikkunat.

jasmiini - hän ei ole nirso, kasvi olisi tarpeeksi asettua huoneeseen, jossa paljon hajavalon, runsaasti vettä lämmitetyn veden 5-6 päivän välein, lannoittaa valmisteet korkea pitoisuus kaliumia.

Top 5 suosituinta jatkuvasti kukinnan ruukkukasveja

Nämä kukat ovat paitsi kukinta ympäri vuoden iloksi, mutta vastineeksi eivät vaadi liikaa huomiota niiden omistajat, eivät poista niiden vahvuus ja resursseja sisältöä.

hibiscus, varttuvat puu tai pensas, kukka viljelijät rakasti luonne ei ole oikukas: niin kauan kuin se täyttää ehdot hoidon, valmiina vuoden heittää pois kaikki uusia kukkia tilalle haalistuneet.

Hibiscus tai kiinalainen Rose

Tämä sykli jatkuu täytyy tehdä jotain, jota ilman kukka voi olla niin kaunis:

 1. Kasvit tarvitsevat saada tarpeeksi hajavalon.
 2. Sitä on leikattu joka viikko, pitää alkuperäisen muodon kukka, ja antaa mahdollisuus kasvaa nuoria versoja, jonka hän luo kukkia.
 3. Tarvittaessa kasteluun Hibiscus, yleensä kaksi kertaa viikossa.
 4. Talvella kukka on parempi luoda huoneeseen viileää ilmaa, suuri hänelle lämpötila 15-17 astetta.

begonia Se tunnetaan myös sen kestävyys, mutta tietenkin haluaa huolehtia itsestään, voivat kukkia ympäri vuoden ilman lepoa lisäksi erittäin runsaasti. Jota maaperän koostumus ole erityisvaatimuksia, se on kasteltava runsaasti, mutta ilman pysähtyminen vettä luoda mikroilmaston korkea kosteus, Begonia laittaa tarjotin kerros kevytsorarakeiden, kaada sitten veteen siten, että taso ei saavuttanut ruukun.

Kukinnan begonioiden tarvitsevat paljon kirkasta valoa kesällä ikkunassa verho suoralta auringon lehtiä ei saa polttaa.

Pelargonium (Geranium) - suosikki kukka vanhempi sukupolvi, vieläkään poissa muodista. Sen lisäksi, että kaunis Pelargonium, ne terveellisempiä sisäilman tarjoamalla eteerisiä öljyjä.

Tummennetut huone kukka ei pidä missä hän kalpenee, menettää suuren koriste varret piirretään. Talvi hyödyllinen Pelargonium pysyvät alhaisemmissa lämpötiloissa, joten se on parempi tehdyn silmut kukka, on myös karsinta ja kohtalainen kastelua.

Potted ruusut ikään kuin perustaa ja asukkaille kaupunkien, joilla ei ole omaa maata, kasvatettu huoneistoissaan pienoiskoossa ruusutarhoineen. Sijoittaa ruukkuihin kukkia paremmin itään tai länteen puolella taloa niin, että lehdet eivät kärsi aurinko polttaa kuumina kesäkuukausina.

Ostettuaan pensaiden täytyy huolellisesti tutkia määrittää heidän asemansa, siirrettiin heti -erikoistarjous maaperän ja laittaa muutaman päivän sopeutua kulmaan varjostus.

esikko kompakti pensaat suuret lehdet ja kirkkaat värit eri kukkia keltaisella keskelle koristaa ikkunalaudat monien talojen. kanssa asianmukaista hoitoa kasveja on pitkä kukinta-ajan, sitkeä, kuivuutta kestävien. Luoda pidennetyn kukinnan aikana, ota heti poistaa kellastunut lehdet ja kukka varret kuihtuneet kukat.

Koriste kukinnan ruukku

Tämä on erityisen suuri joukko kasveja pystyy yllättää ja ilahduttaa ulkonäkönsä epätavallisiakin, ne olivat aina mielenkiintoista fanit huonekasvien.

Kukka kirjaimellisesti täynnä erilaisia ​​lajeja ja hybridit kukkia, mukautettu pyrkimyksiä kasvattajat kotona asuvien, monet heistä piti vaihtaa olosuhteiden luonnostaan ​​luonnonympäristöön kasvun.

Kasvatettiin kauniita kukkia, ne ovat hyvin selviytymään sen tärkein tehtävä - näitä ihania kasveja sisustaa kodeissa ja toimistoissa. Jakamaan elämänmuotoja, auttaa tunnistamaan hoitoa kasveja:

gardenia jasminoides - termofiilisten ikivihreä tuoksuva kompakti pensas kiiltävät, tumman vihreät lehdet ja herkullinen, pitkäkestoinen kukkia, valkoinen tai kermaa.

Mutta kaikki tämä loistossaan päästään asianmukaista hoitoa, joka ei ole aivan helppo kotona:

 1. Luominen korkea kosteus, kasvi on tarpeen suihkuttaa, mutta ei märkä, kun avasi kukkia ja nuppuja. Kesällä lämpötila ei saa ylittää 25 ° C, talvella 18 ° C, muuten tulee olemaan nopea kasvu vihermassa kustannuksella kukinnan.
 2. Gardenia riittävästä valaistuksesta, se tulee suojata suoralta auringonvalolta, joten paras paikka olisi ikkunat länteen tai itään, ja etelässä ikkunan pitäisi järjestää kukka talvella.
 3. Ne, jotka päättivät tehdä kodeistaan ​​Gardenia tulisi säätää niin, että kukan ja muut edellytykset eksoottisia ihme kasvoi, kukki ja haistoi huoneistoissa.

kohtalonpensaat - erittäin mielenkiintoinen kukan muotoinen pienikokoinen pensas, jonka kärki on täynnä näyttävä kukkia keväästä syksyyn, kukinnan aikana kohtalonpensaat tarvitsevat säännöllistä hoitoa: säännöllinen kastelu ja lannoitus maaperän potin pitäisi olla jatkuvasti kostea, muttei märkä.

Alhaisessa kosteudessa huone suihkutetaan kukka vettä, joka joskus voidaan lisätä 1-2 tippaa nestettä lannoitetta.

pachystachys - eräänlainen kukka ilotulitus tummalla pohjalla, mehevä lähtee hämmästyttävä kukkii muistuttavat lentää ylös kynttilät, se valitaan usein kuin alkuperäinen kasvit ovat vaatimattomia, pystyy koristella tahansa huoneeseen alueella.

Se suosii pachystachys usein ilmanvaihto ilman luonnoksia, kylmä ilma, joten sitä ei tulisi sijoittaa lähelle lämmityslaitteita. Hajallaan valo, kohtalainen kastelua puolusti vettä säännöllisesti ruokinta raitista ilmaa - kaikki tämä auttaa pachystachys kukkivat pitkä ja rehevä.

Vrieziya - yksi koriste kukinnan kasvien maailman, monivuotinen epifyyttiset (kasvava muihin kasveihin tai liittää sen).

Nahkea lehdet sileät reunat muodostavat ruusukkeen, pitkiä varsia muodostettu piikki suojuslehdet, mikä puolestaan ​​pieniä kukkia kukkivat. Ne nopeasti kuihtuvat, verholehtien itse säilytetään pitkään, jolloin kasvit epätavallinen ja tyylikkään ilmeen.

Huonekasvit kukkivat talvella täysillä kokemaan kesän ikkunalaudalle

Nämä värit niin vaalivat ystäville sisäilman kasvi kasvaa, koska talvella ne pystyvät täydentämään ilmakehään, mikä puuttuu kylminä talvikuukausina.

Yleensä tällaisten kasvien tuotu trooppisilla ja subtrooppisilla kostea alueilla, vaativat lisähuomiota sekä mahdollisesti erityisehtoja kasvaa. Mutta niiden kyky kirkastaa harmaatasapainolle ja masennus, puute aurinko, kyky nostaa mielialaa, ne ovat suuremmat kuin mahdolliset vaikeudet, jotka olisi tavata heidät kodeissa.

kaunein joulutähti - tämä kukka ei ole ilman syytä saanut tällaisen epiteetin, todella kaunis kasvi, joka ei voi jäädä huomaamatta, niin kirkas ja juhlainen sen ulkonäössä.

Vaatii suojaa auringonvalolta, joten laittaa kukka paremmin seistä lähellä eteläistä ikkunaa tai kaakkoon tai lounaaseen.

Tämä on tärkeää! Poinsettia mehu, jos vahingossa nieltynä silmiin, voi aiheuttaa limakalvon ärsytystä, jos se tulee vatsaan, aiheuttaa oksentelua ja ripulia.

Kukkiva poinsettia laskee talvikaudella, mutta kastelee kerran viikossa, juo enemmän ja kesäisin runsaasti.

Cyclamen Persian - talvella kukkaviljelytuotteiden suosion eturintamassa. Kukulla on kuitenkin omat erityispiirteensä: syksy-talvikuukausien kukinnan jälkeen kukka on pitkä lepoaika.

Hylätyt lehdet, kasvi menettää koristeelliset ominaisuudet, se on kyettävä säilyttämään vasta seuraavaan kukintakauteen asti, joten syklaami käytetään useimmiten kerran pitkäkestoisena kimppuina.

Kukkivat bulbous perennials

Kotitalouden sipulit arvostetaan kaunis ja vehreä kukkii, kukkia ne pysyvät pitkään, paksuuntunut juuriston muodostukseen on käytettävissä jako lisääntymisessä, lasten hoidossa on noudatettava oikea lepotila - tämä on luultavasti ainoa kohtaamistaan ​​vaikeuksista kasvaa sipulit.

Tämä on tärkeää! Jotkut bulbous myrkyllisiä, ennen kuin haluat ostaa kukan haluat, sinun pitäisi kerätä lisätietoja siitä, jotta ei vahingoittaa itseäsi, lapset, lemmikit.

Nämä kukat tarvitsevat paljon valoa, jotta ne voidaan sijoittaa lähelle auringonvalon lähdettä, vain lepoaikana, sipulit tarjoavat kuivan ja viileän pimeän paikan. Kastelu tällä hetkellä vaatii vähimmäismäärän, joka ei salli maallisen kooman täydellistä kuivumista.

Walotta Purple - hyvin samanlainen kuin lilja, kukkii, kesän loppuun asti, vaatimaton bulbous kasvi ihailla kirkkaita, suuria tyylikkäitä kukkia.

Olemme myös puhdistettu valotty koriste tumman vihreät lehdet, saavuttaen pituudet 60 cm, aikuinen sipulit voi heittää monirunkoisia, jonka päälle on muodostettu 8 suppilo kukkia. Asianmukainen hoito antaa Valulle mahdollisuuden kukkia kahdesti vuodessa, kukinta kestää jopa kolme viikkoa.

Monivuotinen edellyttää kirkasta valoa, mutta eteläisiä ikkunoita, joissa se kuumenee: hän kuumentaa kovaa lämpötilaa. Talvella kastelu vähimmäismäärästä keväästä syksyyn - kohtalainen, yhdistetty määräajoin lisää lannoitusta.

Gipperastrum - kukka, joka näyttää hillittömältä ja samanaikaisesti juhlalliselta: laaja lineaarinen lehti, pitkä kukkapiikki, täynnä umbellate suuria, kirkkaan kukoistavia kukintoja. Monivuotinen lupus tunnetaan noin 90 lajista, kukinnot koostuvat 3-8 silmukasta, jotka kukkivat eri muodoissa ja väreissä.

Jotta hipperaustrum kukkii talvella, se otetaan pois lepotilasta ennen talven alkua, asettaen sen valoiseen huoneeseen eikä kastelemaan, kunnes lehdet ilmestyvät. Sitten kastelu on kohtuullista, hipperastrum on kasteltava potin reunaan, välttäen suoraa veden sisääntuloa lampulla, muuten hajoaminen alkaa.

Tämä on tärkeää! istuttaa kukka korkeassa potissa, niin että on riittävästi tilaa pitkille juurille, potin on oltava kapea, hipperastrum ei kukkivat pitkään laajaan astiaan.

kolhikum - sen suuret, herkät terryn kukat ilahduttavat silmää koko kesän, kasvi ei ole korkea, korkeintaan 20 cm, se on helppo löytää paikalle ikkunaluukussa.

hymenocallis - eroaa melko epätavallisesta muodossa, alkuperäiset valkoiset kukat, miellyttävän tuoksuva. Kukka on vaatimaton, se voi poimia kaikki kirkkaat paikat, ei pelkää suoraa auringonsäteilyä.

Se viittaa pullottaviin, ei pudottaviin lehtiin, joilla on suhteellinen lepoaika. Jos on mahdollista järjestää kukka ylimääräisellä valaistuksella talvella, lämpötila ei laske, kun mahdottomassa valaistuksessa lämpötila laskee 14-15 asteeseen.

zantedeschia - hyvin suosittu kaunista kasvihelmi, erittäin valoisa, se sopii ihanteellisesti eteläisen ikkunan reunaan, jossa on hajallaan oleva valo suojatakseen kukkia auringonvalolta.

Jälkiruoka zandedeski, lajikkeen mukaan, erilaisia ​​muotoja ja yllättäviä, joskus odottamattomia värejä.

Tämä on tärkeää! Kaikkein kasvukausi vaatii runsaasti kosteutta, kevät-kesäkuukausina, astia on täynnä 3-5 cm vettä.

Indoor harvinaisia ​​kukoistavia uteliaisuuksia

Floristit, kasvavat eksoottiset asiat ja yllättävät tuntemattomia ja tuntemattomia ihmisiä aina haluavat kerätä harvinaisia ​​ja epätavallisia kasveja. Nämä harrastajat eivät kyllästy etsimään epätavallisia kukkia, jotka eivät ole niin tavallisia alkuperäisen ulkoasun kanssa, peläten jopa mahdollisia viljelyn vaikeuksia.

Kasvimaailman kauniit edustajat, joita verrataan koruihin, ansaitsevat heille hieman enemmän huomiota, kun kasvavat kuin muut kukat, eivätkä niin ohut.

Aloe vera lasheniya - vain yksi 90 lajin kukka on kasvanut huoneen kulttuurin, taiteen ja kukinta, erittäin esteettinen ulkonäkö. Kukka leveä, miellyttävä vihreät lehdet täplikäs, pitkä kukka varret, löysä kukintoja riemumielin, putket, keltaista ja punaista väriä, joskus on monivärinen kukkia. Erityisen tyytyväinen Lachenalia että kukkii sydäntalvella, kun niin puutteellinen kirkkain värein.

Kirkas ja jatkuvasti kukkivat asettamalla se ei-jäädytetty parveke, jossa lämpötila ei laske alle 50 ° C, lämpötiloissa, jotka ylittävät 200 ° C, aktiivisen kasvun lehdet, kukat menettävät kylläisyyttä.

kolumneya - upea kukinnan köynnöskasvin, harvoin esiintynyt kodeissa ja huoneistoja, mutta kauneus kukkia, hieman samanlainen orkideat, helposti Eclipse muita ruukkukasveja.

Viittaa epiphytteihin, mieluummin elää puissa luonnonolosuhteissa, sisätiloissa se kasvaa runsaana kukana. Sitä pidetään yllättävänä, kun huolehditaan siitä:

 • valaistus sopii parhaiten diffuusiin;
 • Älä siedä kalkkia, käytä vain suodatettua tai tislattua vettä;
 • eivät salli veden pysähtymistä;
 • on tarpeen kastella järjestelmällisesti, erityisesti kuumalla säällä, matala kosteus, se heittää lehtiä ja ei kukoistaa.

Toinen kukka joutuu hyökkäämään hämähäkkipunkilla ja häränpallolla, kolumiinia on tarkastettava ajoittain tunnistamaan tuholaiset ajoissa.

Strelitzia kuninkaallinen - sen valoisa, epätavallinen kukan muoto muistuttaa paratiisin linnusta sen kosteuden kompensoimiseksi, jonka ylimärä ei siedä juuristoa, nuoli on jatkuvasti ripottunut lämpimällä vedellä. Jopa talvella, kun kastelua ei tarvita, järjestää pyyhkimällä kasvi kostealla liinalla.

takki - edustaja monivuotiset trooppisia kasveja, ystäville eksoottisia - varteenotettava vaihtoehto salaperäinen väri, se on hyvin harvinaista myyntiin, vaikea kasvaa siemeniä, mutta epätavallinen kukat violetti sävy löytää faneja, jotka onnistuvat nostamaan tällainen harvinainen väri kodeissaan.

Suurten kukkien kasveja

Suuret sisäkasvit sopivat erinomaisesti tilavaan olohuoneeseen, saliin, työtiloihin, niitä kasvatetaan suurissa lattiapinnoissa, niin kukat sopivat helposti sisätiloihin ja täyttävät tilan.

Paljon ilmaa, valoa, tilaa suuret kukat voivat kasvaa vaikuttavaan kokoon, ja heidän apunsa antavat alkuperäisiä sävellyksiä, jotka selviävät täysin asuintaloihin.

Anthurium - epätavallinen kauneus, lievä tuoksu, pitkä kukinta, monenlaisia ​​outoja kukintoja - kaikki tämä on yksi kasvi, jota kutsutaan kansan mielestä "ihmisen onni".

Hän ei siedä teräviä lämpötilanvaihteluita, ei siedä luonnoksia, hänen alkuperänsä vaatii huolellista asentoa itselleen. Ilmakehän anthuriumille tarvitaan korkeintaan 85-90%, varsinkin kesällä, se on melko kapinallinen edustaja kasvimaailmasta.

euharis - ei edes kukoistava kunnossa on kauniit näkymät kustannuksella iso kiiltävä Kun euharis kukkii lähtee jopa 60 cm, siitä tulee kaunis, kukinta tapahtuu kaksi, joskus kolme kertaa vuodessa, muodostetaan korkean kantoineen muutaman silmut ..

Kukinnan huonekasveja suurta joukkoa kukinnan aikana vaihtelee muutamasta päivästä useaan kuukauteen, ovat hyvin yksinkertaisia ​​kukkia, siellä on upea kappaletta, kaikki nimilista ja valokuvia tuntua mahdottomalta, mutta se on niin ihanaa kun paljon värejä, tämä merkitsee - hauskaa.

Video: monipuoliset sisätilojen kukat ympärivuotiseen kukintaan

Miksi rahan puiden lehdet kuihtuvat ja pudota mitä tehdä

Kuinka leikata geranium niin, että se kukkii kauan ja ylpeästi

Mitä muuta lukea?

koristekasvien kasveja. Tämä ryhmä, jos noudatat kaikkia hoitokäytäntöjä, on pitkään ollut mukana kukkakaupoissa. Huonekasvien lehdet ovat pääosin vihreitä ympäri vuoden. Ainoa asia on, että lajit on puhdistettava viileissä tiloissa talvella.

Lisää kommentti Peruuta vastaus

© 2018 Tietoja väreistä, kaikesta ja muista · Sivuston materiaalien kopioiminen ilman lupaa on kielletty

Tutustuminen sisätiloihin kukkien valokuvista, joissa on kuvauksia luettelosta

Ensimmäistä kertaa kasvaa kasveissa tai kasvihuoneissa, epätavalliset ja kauniit kukkivat kasvit tulivat Suurten maantieteellisten löydösten aikakauteen. Nykyään sisätiloissa kukkia, luetteloita valokuvilla ja nimiä paperimuodossa voidaan sijoittaa useisiin kaappeihin, intohimoinen intohimo miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Sisustuksen kodin värejä kuva ja nimi

Koristekasveja arvostetaan erilaisiin muotoihin ja väreihin, epätavallinen lehdet, erilaiset muodot, kuten pystysuorat, hiipivä- ja ampullit, ruohomaiset ja puiden kaltaiset kukat. Sisällä kukat voivat olla paikallista alkuperää ja tulevat maailman kaukaisimmista kulmista. Tällaiset kasvit eroavat toisistaan ​​ulkonäöltään, mutta myös tottumuksissa, vaativat erilaisia ​​kunnossapito- ja hoitotiloja.

Joku on kiinnostunut mehikasveista, joku kiinnostaa enemmän epiphyttien kasvua. Vaikka on lähes mahdotonta tutustua kaikenlaisiin talon väreihin, heidän valokuvistaan ​​ja nimistään, lyhyt luettelo on erinomainen apu valita "vihreä lemmikki" mielesi mukaan.

Ikivihreät pensaat, helposti kuljettaa muodostumista kruunu, kukkivat myöhäisestä kevät puoliväliin syksyllä. Lukuisat lajikkeet ja hybridit sisäilman kukka abutilon mieluummin osittain varjossa, reagoivat hoitoon, jolloin sen omistaja paljon valkoista, keltainen, pinkki, karmiininpunainen, "kelloja", jonka halkaisija on 10-12 cm.

Palauttamaan voimalaitos tarvittava viileä talvehtiminen klo 12-15 astetta.

Valokuva ja nimi koti kukka ruukussa tuli tunnetuksi ansiosta kuuluisan elokuvan "Leon". Tänään nurmikasvien monivuotinen suosittu sen värikkäitä nahkea lähtee shirokolantsetovidnoy muodot ja konstailematon kanssa sisällön ympäristöolosuhteissa.

Väri lehdet eri lajeja ja lajikkeita ovat läsnä paitsi vihreä, valkoinen ja hopea värejä, mutta kirkas pinkki ja violetti väri.

Niistä saniaiset huonekasvit - eivät ole harvinaisia. Ruohovartinen ikivihreä kulttuuri herättänyt huomiota veistetty vayyami ja kestävyyttä. Yksi suosituimmista saniaisia ​​- maidenhair, jonka nuori fronds sulavasti taittaa ja on punertava kermanvärinen. Talon kukka vaativat osittain varjossa ja jäähdytä sisältö talvella.

Nämä huonekasvit kukkia valkoinen, vaaleanpunainen, violetti väri ei noudata kukkakaupat. Mutta kun luoda otolliset olosuhteet ja jatkuvaa huomiota keskisuurten pensaat, alppiruusut liittyvät, kiitos antelias kukinnan ja pitkäikäinen kotona.

Niistä monentyyppisiä huonekasvit monien viljelykasvien kuuluvien Araceae perheeseen. Alkuasukkaat tropiikin eteläisellä pallonpuoliskolla johdonmukaisesti osuma loisto vihreys ja eri muodoissa.

Tapahtumat Kuvat kodin koriste värit nimellä "Alokaziya" on helppo nähdä, miten näiden kasvien eroavat ulkoisesti. Tämä ei ole yllättävää, koska muutamia kymmeniä suvun jäsenistä, kuten Alocasia cucullata, haisevia, kupari-punainen, se on vaatimaton koriste putoava kulttuuri, arvostettuja amatööri viljelijöille.

Toisin Alokaziya rakastava kosteutta, kaikenlaiset aloe - mehikasveja kykenee kokemus kuivuudesta käyttäen kertynyt meheviä lehtiä vettä. Kodiksi kukat kasvavat usein aloe vera tai aloe. Kasvi jopa puolitoista metriä korkea, koristeltu pitkä, istuu reunalla piikkejä jättää jopa 30 cm.

Arvo tehtaiden nekapriznom kuvaus ja paranemista mehua, pehmittävä, tulehduksia ja kosteuttava vaikutus.

Anthurium - yksi edustaja valtava perheen Araceae, joka on tullut suosittu sisäilman kukinnan. Ominaispiirteet kasvin - maanalainen varsi, huomautti, sydämenmuotoiset lehdet ovat tiheitä, pitää korkealla pystyssä petioles ja kukinto-tähkät, koristeltu värikkäillä sängyt jopa 15 senttimetriä. Modifioitu arkki maalattu kirkkaan valkoinen ja vaaleanpunainen, punainen, vihreä-magenta sävyjä.

Parsa, parsa liittyvät herkkuja, huonekasvi eroavat vaatimaton poistamisen, voimakas kasvu ja pitkäikäinen potissa. Useita lajeja tämän kulttuurin kautta neulan lehtien ampelnye tai pensasmainen muotoa on pitkään ansainnut kunnioitusta ja rakkautta kukka viljelijöille. Koristeellinen vaikutus kasvin lisää harvinaisia, mutta mieleenpainuva kukassa. Kerätty harja valkoiset kukat ovat pieniä, mutta tuoksuva. Sen jälkeen, kun niiden häipyminen kuva punainen pyöreä marjoja.

Aspidistra kotoisin Kaakkois-Aasiasta - Koristeellinen putoava kasvit, vetonaula on -. Suurin ja hyvin suikean jättää jopa 80 cm valikoimiimme keskiviikko Photo huonekasvit nimeltään "aspidistra" löytyy yksilöitä kirjava lehtiä, koristeltu valkoinen tai kellertävä raidat. Kukat tämän lajin ja jopa kodikas näkymätön. Corollas ovat punaruskeita tai violetti väri näkyvät maahan.

Koti kukkia ruukkuihin, kuvassa, on kansanomaisesti kutsutaan "Vanka-märkä" tai "herkkä". Impatiens, obzhivshiysya jopa ikkunalaudat isoäitien, rakastaa kosteutta, valoa ja lämpöä. Erittäin vaatimaton kasvilajikkeiden läsnäolosta johtuen massan valmis miellyttää kukkakauppias kukinnan yksinkertainen ja kaksinkertainen kukkia eri värejä.

Begonia - harvinainen kasvi, jotka ovat koristeellisia ja lehtiä, ja kukat. Maailmassa on yli 1000 laadukkaita kulttuuri- ja sekamuotojen begonioiden, joita käytetään aktiivisesti maisemointi talossa ja sen ulkopuolella. Home värit voivat vaihdella menetelmä lisääntymiselle on pensas tai ripustaa-Downing, kauden väreissä tai pysyvästi.

Lovers taiteen ja lehtipuut kasveja arvostaa kirkas, ei väliä mitä on toisin nämä sitkeä vihreät, kasvaa kukkia.

Vaatimaton, runsas ja pitkä kukinta Pelargonium - täydellinen kukka tilaa aloittelijoille. Laitos on helppo sopeutua elämään huoneistossa, myöntyväinen formirovke jatkuu ja kasvullisesti ilman ongelmia tarvittaessa. Meri lajikkeiden kaikki muodot ja kukkia auttavat luomaan ainutlaatuisen tunnelman talossa ja sisustamisessa.

Vuotta Hibiscus, salkoruusu ja puutarha liittyviä lavateram, Venäjän tilanne on juurtunut huonekasvi. Suuri kukinnan sato on kasvanut pensas tai pieni puu Stam. Asianmukaista hoitoa ja ruokaa runsaus on erilainen kadehdittava pitkäikäisyys, kasvaa ja korkeus 2-2,5 metriä ja säännöllisesti miellyttävä ulkonäkö näyttävä punainen, vaaleanpunainen, koralli kukkia.

Sipuli monivuotinen kasvi suosittu helppo huoltaa ja erittäin kirkas kukkii. Siihen on liitetty tehokas, jopa 70 cm pitkä varret muutamalla tai kaksinkertainen kukkia. Pinnoitus corolla riippuu lajikkeesta ja voidaan kirjava, valkoinen, vaaleanpunainen, tulipunainen, karmiininpunainen tai tiheästi. Hippeastrum lähtee pushno ruusuke muodossa, niiden pinta on sileä ja teräväkärkiset-lineaarinen muoto. Syksyllä Tämäntyyppisen huonekasvit tulee lepotilassa ajan, joka kestää useita kuukausia ja vaatii kuivan kylmäsäilytettävät sipuleiden.

Samettinen suuria kelloja ja sama hieno "pehmeitä" soikea lehdet - ominaisuudet kodin kukka Gloxinia. Mukulakasveista talven Lepokauden kukinnan vaatii pitkiä päivänvalo, ravinteikkaassa maaperässä ja laaja potin.

Yli ruusuke lehtiä samaan aikaan voi esitellä muutamia kymmeniä näyttävä kukkia kaikki sävyt valkoisesta syvän violetti.

Guzman iski sen kirkkaan lehtien raja ei havaittavia ja rehevän kukkii. Kukinta alkaa 3 vuoden jälkeen istutus kentälle, ja kestää enintään 3 kuukautta, keskimääräinen välitön romahtaminen vanhemman kasvin, jonka on tarkoitus korvata pohjapinta ruusukkeen tytäryhtiöissä.

Leikkovihreä kasveja suuret lehdet eri värejä suhteellisen vaatimaton, julkaistiin nopea kasvu ja lukuisia luonnon ja lajikkeisiin muotoja. Kuten luonnossa, talon valokuva kukkaruukun kanssa nimellä dieffenbachia tulisi saada tarpeeksi kosteutta, lämpöä, ruokaa ja paljon kirkkaita mutta hajavalon.

Tottunut luonteeltaan todella "Spartan" olosuhteet asunnossa Dracaena ole oikukas. Monet sen lajikkeet viljellään talon värit muodostaen lopulta "puu" paljain varsi ja korkin tiukka vihreä tai kirjava lehtineen päälle.

Zamioculcas - mukuloita kasvien perheen Araceae usein kokoelmissa puutarhurit jotka haluavat ikivihreä koriste ja lehtipuut kasveja. Vaatimaton kukka huoneen korkeus 50-150 cm generoi useita voimakkaita tiheä varret, kiiltävä päällystetty soikea kapeneva lehtiä. Aikuisten kasveja asianmukaista hoitoa muodostavat maidonvalkoinen kukinnot tähkä.

Tietosanakirjoja ja hakemistojen huonekasvit kuvia ja nimiä kasvien sisältävät usein viittauksia kalanchoe. Ja kasveja, joilla on sama nimi ja sisältyvät usein luetteloon koriste- ja lääkekasveja. Puhumme erilaisten liittyvien, mielenkiintoisia ja ihania omalla tavallaan.

Yhteisiä piirteitä kaikki lajikkeet - yksinkertaisuus, nopea kasvu, helppo lisääminen kaikin käytettävissä olevin keinoin ja autonomisen reagointikykyä välittävän.

Koriste kukinnan lajikkeita silmiinpistävää loistoa ja live-laakeri tyyppi Kalanchoe auttaa selviytymään ihon ja vilustuminen.

Clivia - ikivihreä juurakko kasvi voimakas ruusuke kauan nahkea lehtiä. Aikana kasvi tuottaa tehokkaan piikki koottu päälle sateenvarjo kirkkaan oranssi-keltainen teriön. Kotona kukat ovat vangittuina yli 3 viikkoa.

Maranta - alhainen, usein ampelnoe tai creeping monivuotinen leikkovihreälle yhdelle arkille levy yhdistetään vaaleita ja tummia sävyjä vihreä, violetti ja vaaleanpunainen, valkoinen ja ruskehtava väri.

Euphorbia Mile Venäjällä tunnetaan paremmin nimellä "orjantappurakruunu". Tämä vaatimaton kasvi luonnossa saavuttaa korkeus 2 metriä. Potin mehevä kova, peitetty pitkä piikkejä varsi ja tuppo lehtiä yläreunassa on paljon pienempi. Epätavallinen muoto kasvi on valmis pieniä nuppuja, suojuslehdistä reunustettu kirkas, tulipunainen, vaaleanpunainen, keltainen ja valkoinen väri.

Sansevieriya tai "Teschin kieli" on pitkään ollut säännöllinen klo kynnykset. Vaatimaton koti kukka on suosittu kova lehtien kanssa värikäs kuvio tai kevyt rajalla.

Sansevieriya - yksi yleisimmistä huonekasvit, mutta eräänlainen lieriömäinen terävillä pystyssä jättää alkuperäisessä muodossaan vain löytää kannattajia.

Hänen nimensä kodin koriste kukkia kuva tarvitaan lihaisa, muistuttaa kolikon lehtiä. Jade tai "rahaa puu" erinomainen talon kasvi, hoitaa jonka teho jopa noviisi. Kestävyyttä ja helppo kopiointi kukka verrata vain kalanchoe. Jopa laskenut lehtiä pian juurtuu ja synnyttää uuden tehtaan.

Tradescantia - suuri ampelnye kukka kotiin viljelyyn. Laitos on ominaista nopea kasvu, korkea koriste, unpretentiousness ja helppo viljelyn tekniikoita. Saatavuus lajikkeiden kirjava lehtineen eri värejä voit käyttää kulttuureissa luoda ainutlaatuisia koostumuksia. Tradescantia vesi-hellä, otollisia muodostumista kruunu ja juuri helposti veteen tai maahan.

Phalaenopsis tai "kuin perhonen" kukka. Tämä on suosituin orkideat ovat päällyskasveina luonteeltaan. Kotona kukkaruukun erityistä sisältöä ja alustan, toisin kuin tavallisia pohjamaali. Suhteellisen yksinkertainen hoito Phalaenopsis orkideat, noviisi amatööri hallita kaikkia ominaisuuksia koristekasvit.

Orvokit silmäyksellä näkymä voittaa kasa kokoontuivat lehvistönsä pistorasiasta jonka yli kirkas cap hallituskauden yksinkertaisia, osittain kaksinkertainen kukkia tai oudoin muotoja ja värejä. Nykyaikaiset lajikkeiden orvokit numero tuhansia ja edustavat kasveja jättiläisiä ja kääpiöt, tavallinen ja värikkäitä kukkia, vihreät lehdet ja vihreä valkoisella tai vaaleanpunainen putkisto.

Huonekasvit katalogi kanssa kuvia ja nimiä eri lajien ja lajikkeiden viikunoita, voit julkaista kirjan. Nykyään on olemassa lähes tuhat kasvijalosteiden viljellään muutamia kymmeniä, muotoinen pensaat, puut, maa kansi ja jopa ampelnyh kopioita. Yleisimmin käytetty ja Elastinen Limoviikuna.

Chlorophytum - johtaja joukossa kasveja puhdistaa ilmaa kyky. Mutta tämä ei ole ainoa syy suosion sisäilman kukinnan. Nekaprizny ja helppo rotu talossa muodostaa rehevän nurmikasvien monivuotinen ruusuke huomautti lehdet suikea vihreä tai kirjava. Kulttuurinen piirre - tuotetaan pitkät roikkuvat versoja kukkia ja kasveja pistorasiaan tytäryhtiöt.

Kotimaisten viiniköynnösten Hoya on yksi ensimmäisistä paikoista kauneuden ja suosiota. Ikivihreä monivuotinen pitkät varret tiheän "vaha" sateenvarjo lehtiä ja nuppuja tuoksuvia tähden muotoinen kukkia, ei jätä ketään kylmäksi. Niinpä leventäminen sopivalle pinnalle muratti ei tarvitse erityistä hoitoa ja on erinomainen pitää kotona.

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

APUA NAME

Mutta Press Photo:

Tämä kasvi on nimeltään sinadenium, se kuuluu perheeseen Euphorbiaceae, joten se on usein kutsutaan yksinkertaisesti spurge. Päätellen valokuvasi hän ei todellakaan ole tarpeeksi valoa, koska hän on "Afrikkalainen".

Hyvää päivää. Apua kiitos nimellä ja mitä hänelle tapahtui.

Mutta Press Photo:

Sinulla on hyvin vanha kasvi, joka myös tappoi, niin sanoakseni mitä tämä kukka, tällä hetkellä on ongelmallinen. Yritetään pelastaa hänet, ja kun nuori pensas kasvaa, palata tähän asiaan. Mitä voit tehdä nyt: kukka on hyvin vanha ja on menettänyt suurimman osan osa. Todennäköisesti ei ole kunnossa juuria, ja siksi menetti käynnisty. Mutta kukka on säilynyt elossa nuoren eliitin (heillä nappuloita vihreä, ei vielä puumaisempaa). Leikkaa ne, leikkaa moottori kasvun ja linnoittautunut pienen potin. Ehkäisyyn mahdollinen irtoaminen fitosporin. Ensimmäistä kertaa, kattaa leikkaus korkki luoda kasvihuone olosuhteet, mutta älä unohda tuulettaa. Kun pistokkaat juurtua, poista korkki. Sinänsä taimien lähtevät vasta keväällä, ja sitten istutetaan isomman potin.

Kiitos neuvosta. Kysyin edellinen omistaja että kasvit kanssa. Hän sanoi, että tämä tapahtuu joka talvi. Se on täysin karistanut lehtensä ja keväällä ne kasvavat takaisin.

On mahdollista, että kukan kuuluu deciduous, mutta kuvassa ei ollut pelkästään pudonneet lehdet, mutta myös topit kuihtunut oksia. Olisin nuorennusleikkauksen juurtuneet vihreä latvat, mutta päättää, tietenkin, sinä.

Hyvää päivää! Haluan tehdä lisäyksiä määrittää Nimi kukka. Kukka, kuten voidaan nähdä, ei nuori mies, voitaisiin sanoa, kunnon ikä. Mutta se ei ole tässä, ja hoitaa niitä. Tämä kukka on nimeltään joulutähti. Nyt sinun tarvitsee vain etsiä Internetistä hoidon neuvoja, elinsiirron kukkien. Olen varma, että olet varmasti parantaa kukka ja ensi talvena nähdä koko komeudessaan.

Joulutähti todennäköisesti voittaa hämähäkki punkit.

Olet melko vanha sinadenium - milkweed lajeja.

Auttaa määrittämään nimi

Mutta Press Photo:

Tämä on hieno Philodendron

Millainen tehtaan vieressä Guzman, punertava varret.

Mutta Press Photo:

Hyvin samanlainen kuin eräässä lajikkeiden peperomiya.

Auttaa määrittämään, millaisia ​​kukkia, kiitos etukäteen)

Mutta Press Photo:

Se Drimiopsis. Huoneessa kulttuuri kahdenlaisia. Kirk ja täplikäs. Minulla on täsmälleen sama, vieläkään tiedä - jotkut heistä).

Auttaa haluta nimi

Mutta Press Photo:

Tämä huone Yucca.

Minkä niminen kukka?

Liitä, ota, valokuva.

Auttakaa minua tunnistamaan kukka

Mutta Press Photo:

Te mehikasvit peperomiya nimeltään Graveolens. Erittäin kompakti pensas, maksimikorkeus aikuiselle on 25 cm. Kukinnan aikana, tuottaa pitkät varret (ehkä se on osa sitä, ja voidaan nähdä kuvassa), hennon tähkylöiden kellertävä. Hän rakastaa kosteutta ja tallentaa sen meheviä lehtiä, niin välttääkseen mätää tarpeen varmistaa, että kosteus ei pysähdy potissa.

Kertokaa kasvin nimeen.

Mutta Press Photo:

Kasvi on hyvin mieleen vääriä Palm pandanus.

En tiedä nimeä kukan

Mutta Press Photo:

Näyttää siltä, ​​yksi lajikkeiden pilei.

kertoa, miten kukka on nimeltään?

Mutta Press Photo:

Mutta Press Photo:

Kerro minulle, millaista kukan?

Mutta Press Photo:

Se näyttää nuori Areca catechu (useissa tuotantolaitoksissa yhdessä astiassa).

Auttaa haluta nimi

Mutta Press Photo:

Olen esiteltiin joukko ilmaisia ​​nimikkeitä. Apua, kiitos. Haluaisin istuttaa meheviä, mutta epäröi. Lehdet ovat nahkea. On pieni varsi.

Mutta Press Photo:

Älkää erehtykö - Tämä Mehikasvi peperomiya Ferreira. Kompakti pensaat kasvaa enintään 30 cm korkeus ja rakastaa kosteassa maaperässä, mutta se on hyvin herkkä pysähtyminen vettä potin. Vältä kuivaus maaperään, mutta älä täytä kukka. Välttämättä on tarpeen tyhjentää kaukalo jälkeen kastelua ja varmistaa hyvä salaojitus.

Kerro minulle millainen kasvi, ja jos se ei ole vaarallista?

Mutta Press Photo:

Hyvää päivää! Haluan elinsiirron kukka ja lukea lakeuksilla Internetin miten se on kukka tuntuu hyvältä, mutta en muista nimeä (antoi nuoren miehen nimi oli, ja sitten heitti siinä toivossa, että muistaa), komea kukki kahdesti hieman taukoa, mutta nyt on suora sulje se potin. Kerro minulle nimi)

Mutta Press Photo:

Se on tavallaan Kalanchoe. Aikuisten kasvien ja se tarvitsee uudistaakseen tai kertoa saada nuoret pensaat. By lentolehtiset kuin liekehtivä kalanchoe.

Ja silti tässä tämän kauneuden, osti keltainen ja violetti, keltainen kuoli, oli yksi juuri maahan (ei ole enää mahdollisuutta elvyttää?), Ja tämä keltainen, lehdet kellastua ja pudota. Miten voin pelastaa hänet? Joten pidän niistä (((

Mutta Press Photo:

Ensimmäinen, nyt tallentaa kasvi. Ensin ostaa uusia uria. Kasvit tarvitsevat päästä pois potista ja tarkista juuristo. Poista huolellisesti kaikki lika tomppeli. Pese juuret heikko kaliumpermanganaatin. Poista kaikki vaurioituneet juuret ja viipaleet ripottele aktiivihiilen tai tuhkaa. Seuraava kasvi kasvi toiseen (mutta ei niin suuri) potin. Lehdet järjestää sumu 5 tippaa peroksidia 1 litraan vettä. Käytä hieno sumutin. Juuri vuoto liuokseen, jossa oli 1-2 tippaa jodia 1 litraan vettä. Katsella.

Ja silti minulla tässä ihme, se on erittäin miellyttävä minulle, sai keltaisen (kuoli yksi juuri maahan säilyi, mutta en heitä ulos, toivottavasti henkiin) ja nyt tämä violetti, mutta myös kysymys puhu kuolemasta, olen pelastaa hänet?

Mutta Press Photo:

Apua nimiä, kiitos)

Mutta Press Photo:

Muodon mukaan ja väri lähtee, kasvi muistuttaa jotakin lajikkeiden Croton - Champagne.

Mutta Press Photo:

Mutta Press Photo:

Tämä Dracaena marginata.

Hei Kerro, mitä sellaista kukkien

Mutta Press Photo:

Tämä Alocasia cucullata.

Hei, auttakaa antoi kasvi, se razraslos, en ymmärrä, millaisia ​​kukkia, ja miten voin huolehtia hänestä. Tässä muodossa, se ei näytä kovin.

Mutta Press Photo:

Päätellen pitkä antenni juuret, se on yksi lajikkeiden monstera ja on korkea aika muuttaa potin - kukka siellä tiiviisti. Yleensä kaikki hirviö lähtee ikään tullut "täysosuman", mutta jos kasvi tarkasti, ei tarpeeksi ruokaa tai kevyen lamina säilyy ehjänä, muuttumattomana. Päätellen valokuvia, se on tapahtunut kukka. Muuttaa sen suuren potin. Leikkaa kärki edistää muodostumista sivuversojen.

Ja kuitenkin, antenni juuret Monstera toimia uutena ravinnonlähde, joten niitä suositellaan lähetettäväksi maahan potin. Jos monstera ne ovat vielä elossa (kuvassa näyttää kuivuneen), yritä taivuta kevyesti ja laske juuret maaperään. Voit silti asentaa ja tukea kiedottu hänen paeta, ja sen antenni juuret "liittää" sammalta ja määräajoin suihkuta.

Tämä nuori monstera, se ei ole tarpeeksi valoa ja gorschok pieni, joten se ei tarvitse leikellään lehdet. Muuttamalla potti tilavampi, käsitellä, eikä käännä. Se on erittäin kivulias sietää vahingoittaa juuria.

Kerro minulle nimen?

Mutta Press Photo:

Olen edelleen puutarhuri !! Se meni kasvin vanhojen mestareiden. Auta minua löytämään nimi ja, jos mahdollista, kerro miten elvyttää häntä. Fall lähtee kun kastelu, vesi on heti pannulla. Suuri potin. Jos kuvat eivät ole selvää, lehdet näyttävät nana laakerinlehti.

Mutta Press Photo:

Tämä Ficus ja ilmeisesti se ei ole kovin sopiva maaperä. Vesi heti kastelu valuu altaaseen, jos maa on liian löysä. On käynyt ilmi, että kukan koko ajan ei tarpeeksi kosteutta kattilaan, koska se ei ole viivästynyt ja alustan ei ehdi kastua. Irrota holkki ja siirrettiin uuteen alustaan, hyvin kostuta se. Jos käytät ostoksilla kukkamullalla, lisätä puutarha maaperän ja hiekkaa. Samaan aikaan, tarkista juuret Ficus, ehkä lehtikatoa ongelmien vuoksi tällä alueella.

Hei Auttakaa kanssa kasvin nimeen.

Mutta Press Photo:

Kun kasvaa erilaisia ​​Dracaena.

Auttamaan Nimi kukka

Mutta Press Photo:

Se on hyvin samanlainen molemmilla tomaattia ja Radermacher. Jos olet varma, että tomaatin siemenet voinut olla potin, niin se voi hyvinkin olla, että tällainen kasveja perheen Bignoniaceae. Radermacher - kaunis puu lehvistönsä leikkauskoristeiden, kasvatetaan sisätiloissa koristelussa. Luonnollisissa olosuhteissa, se kukkii valkoisin kelloja, kukinta vain yöllä, vaan valamisen kulttuuria siteiden kukinto erittäin harvinaista.

Radermacher tarvitsevat hyviä kevyt mutta suoraa auringon säteet aiheuttavat palovammoja herkkä lehtiä. Laita se itään ikkunasta - sitten lähtee Bush kovenee. Jotta voidaan luoda upea kruunu, älä unohda määräajoin kiertää potin aurinkoon, muuten Radermacher kasvaa vino. Lisäksi kärjen varren prischipnite aikaansaaman haaroittumista.

Kukka nauttii runsaasti kastelu ja ruiskuttamalla korkeassa kosteudessa ja voi säilyä korkean lämpötilan huoneilmaa. Talvella, on parempi järjestää potin viileässä huoneessa (16 ° C) ja vettä hieman vähemmän.

se nesomnenno- Radermacher

Se näyttää tomaatti

Mutta Press Photo:

Ensi silmäyksellä näyttää kukka huoneeseen jasmiini. Yhtään enempää betoni kova, kuten kuvassa on vaikea nähdä. Olisi kiva nähdä toisen tehtaan "täyspitkä".

PLYUMBAGO synonyymi plumbago.

Mutta Press Photo:

On syklaami tai kuten sitä kutsutaan, alppi violetti. Erittäin mielenkiintoinen ja kaunis nurmikasvien monivuotinen. Hän pitää ravinteiden, mutta ei kovin hapan maaperä, joten turpeen kukkamullalla on parempi olla lisätä. Sopivin paikka potin - itään tai länteen ikkuna, jossa valo heijastuu. Kun kastelu on tarpeen varmistaa, että vesi ei päästä itseään ja mukula ituja, muuten ne mätänevät.

Cyclamen ei siedä kuivaa ilmaa, mutta kukinnan aikana, joka esiintyy useimpien lajien talvella, lämpötila ei saisi olla yli 15 astetta.

Kasvaessaan syklaami pitäisi muistaa, että lepoaika niiden osuus kesäaika. Kukinnan jälkeen kasvin putoaa lehdet ja mukula on paljas. Sitten pari kuukautta on syytä pitää viileässä, esimerkiksi kellarissa, ja vähentää kastelu minimiin.

Kerro minulle, miten säästää syklaameille kun kokemusta ei istutetut hänen kukinta ja hän alkoi kadota ?? Voinko muuttaa jotain ja tallentaa sen?

Yritä katkaista kukka varret, niin että tehdas ei kuluttanut niiden vahvuus ja toipua nopeasti. Ja se on ehkä vahingoittaa juuristo elinsiirtoa - mikään ei auta. Jos kevyesti koukussa - lähtevät, muuten tuskin voi tallentaa.

Apua kiitos, jossa kasvin nimeen)))

Mutta Press Photo:

Olet kaunis peperomiya päätellen niiden ulkonäkö, tupolistnaya (eräänlainen kukka). Nurmikasvien monivuotinen värillä lehden mieluummin osittain varjossa ja lämmin suljetuissa tiloissa niin parvekkeelle ja puutarhaan, jossa suuri todennäköisyys luonnoksia, ei ole sopiva. Hän pitää kosteutta, mutta ilman fanaattisuutta, tarpeeksi hyvä irtoa maaperän kerran viikossa. Syksyllä ja talvella kastelu on tarpeen harventaa. Parempi vaan suihkuttaa lehtiä, niin että he mehukas ja kirkas.

On huomionarvoista, että tämä kasvi on hallussaan omaisuutta puhdasta ilmaa toksiineja, ja rikastuttaa sitä happea.

Kerro minulle millainen kasvi

Valitettavasti ei kuvaa ei voi tehdä tätä.

Kerro minulle millainen kasvi ja sitten asettuivat unohdettu nimi.

Mutta Press Photo:

Tavallaan Yucca. Kasvi pitää valo (mutta ei suora säteet) ja runsas kastelu kuivauksen jälkeen ylemmän kerroksen. Eivät siedä luonnoksia ja ilman lämpötila on alle 10 astetta. Mutta talvella on toivottavaa löytää kukan viileämpi huone ja ylimääräisiä dosvechivat, koska päiväsaikaan pitäisi olla vähintään 16 tuntia.

Hyvää päivää! Apua kiitos tunnistaa kasvin nimeen. Toi prosessi-istutettu. Runko on kapea, pitkä haara, jos ei takaisin hajosi. Ei tiedä nimeä, en ymmärrä miten huolehtia. Toistaiseksi vain kastelua, löysä ja yrittää pönkittää oksat rikkoa.) Kiitos!

Mutta Press Photo:

Te kalliziya kasvaa, toinen sen nimi - spironema. Ihmiset kukka kutsutaan kultainen viikset. Lääkekasvi, laajalti käytetty kansanlääkinnässä. Jos haluat, voit asentaa sen tuki varret tulee hiipiä. Voit ripustaa potin ja kalliziya tulee painua maahan.

Golden viikset rakastaa lämmintä, melko kostea ja raitista ilmaa. Kesällä potti voidaan ottaa ulos kadulle tai istuttaa pensas puutarhassa. Se talvehtii talossa, mieluiten viileässä paikassa, mutta ei alle 12 astetta. Kukka ei ole venytetty, se tarvitsee valoa. Kastelu pitäisi olla kohtuullisesti, mieluiten aamulla, voit suihkuttaa lehdet.

Kerro minulle, millainen kasvi, ja kuinka sitä hoidetaan? Kellastunut lehdet ja varret.

Mutta Press Photo:

Se Zamioculcas, ja hän oli vakavasti sairas. Todennäköisesti ongelma on juuret. On tarpeen jäänteet kukka potin ja tarkastaa juuri. Jos vähintään mukula elossa, hoitaa sitä fitosporin. Kaikki mätä osat ja keltainen haara pitäisi leikata - se ei ole vielä mennyt, ja kestää vain pois kyhmy valtaa, se täytyy palautua. Kukka istuttaa tuoreen maaperän. Ei myöskään estä kasvua stimulaattori irtoa tai liota siinä mukula jälkeen fungisidi hoitoja.

Kiitos Olga! Istun tutkimaan tietoja. Ja se voi Campello Zanoni? Minusta näyttää siltä, ​​enemmän kuin. Mitä mieltä olet?

Kuvassa keskeinen varsi voidaan nähdä selvästi, jotka sivuhaarat kasvaa. parantajat soittaa heille sustavchikov ja hoidetaan monia sairauksia. Pitkittää kärki saada uuden kopion. Tämä kultainen viikset

Kerro minulle, kiitos, nimi kukka!

Mutta Press Photo:

Te pyshnenky polipodium saniainen perheen mnogonozhkovyh. Ehdottomasti ei vaativa valaistusjärjestelmä, mutta pitää lämpimänä ja kohtalainen kastelua. Kylminä ikkunalaudat voi alkaa mädäntyä juuret. Se kasvaa nopeasti, mutta vain, jos potti, koska juuristo on kyky kasvaa leveys.

Tässä on saniainen Pteris.

Kysyy, mitä tehdä sen kanssa!? Hän kuivuu ...

Mutta Press Photo:

Kuivissa saniainen lehtiä vinkkejä, jos ne ovat kuumia tai kuiva. Nyt lämmityskaudella, ja koti ilma on kuivaa ja lämmintä. Siirrä potin pois jäähdyttimen, ja aseta se lokeroon vedellä.

Tai ehkä olet kastelu harvinainen kukka? Puutteesta kosteutta jättää myös kuivua. Ja vielä yksi asia - tarkasta kasvin sitä missään mittakaavassa hyönteisiä. Hän näyttää pieneltä kasvaimet, kuoppia, jotka voivat olla sekä lehdet ja petioles. Imee mehua ulos niistä, vie tuholaisten saniainen valtaa ja se kutistuu.

Se on saniainen Pteris (yksi laji)

Auttamaan Nimi kukka.

Mutta Press Photo:

Kukka-muistuttaa nuoren peperomiya Lillian. Hän rakastaa osittain varjossa, ja on vain lehdet muuttuvat rikas tummanvihreää. Se tarvitsee lämpöä ja hyvä kastelu, mutta puute kosteus on paremmin siedetty kuin ylijäämää. Hyvin herkkiä vedolle.

Kerro minulle, mitä kutsutaan? Kuten kertoo ja mitä hoitoa? Kiitos.

Mutta Press Photo:

Sinulla on vanha haara yhden lajin Hibiscus tai ruusun huoneeseen. Se on hyvä idea levittävät pistokkaita, mutta tämä lanka on liian suuri istutettu lisäksi hän oli huonovointinen (nahistuneita). Yrittää leikata nuoren (vihreä, ei vielä puumaisempaa) korkeintaan. Liian pitkä pistokkaita ei tarvitse, se riittää, jos ne ovat 4-5 lehtiä. Ankkuroitu niiden veden tai ravinteiden alustaan ​​konepellin alle tai laukkuun, ehkä jotain tapahtui.

Yleensä huolta Kiinan ruusu ei ole vaikeaa. Tärkeintä - kaataa sen ajoissa, tarjoavat hyvän valaistuksen ja valon maaperään. Lisätietoja huolehtiva voit täällä http://www.glav-dacha.ru/kakoy-ukhod-nuzhen-gibiskusu-doma/. Suositukset jalostukseen huone nousi pistokkaat on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä http://www.glav-dacha.ru/cherenkovanie-komnatnogo-gibiskusa/ materiaalia.

Kerro minulle, mikä on nimi?

Mutta Press Photo:

HIBISCUS (Tällainen suuri sivuliikkeen tottunut).

Kerro minulle nimen tähän ihanaan kasvin

Mutta Press Photo:

Sinulla on erittäin mukava valikoima Celosia. Tämä vuosittain rikkakasvien puutarha, joka on onnistuneesti kasvatettu sisätiloissa monivuotinen. Hän pitää harhailla valoa ja lämpöä, mutta kun lämpötila nousee huoneen 25 asteeseen alkaa kuivua, niin sinun täytyy tuulettaa useammin. Kesäksi voimme potin puutarhassa.

Lisäksi se vaatii saada kastelukannu, mutta ei kestä potin suolla, mutta määräajoin ruiskutus (vain sheet) kiittää mukavia kiilto ja rikas väri.

Auttakaa nimi ja miten hoitaa muukalainen vetäytyi vahingossa

Mutta Press Photo:

Olet hyvin kaunis violetti lajike xanthosoma - nurmikasvien perennoja perheen Araceae. Hän rakastaa hedelmällisen maaperän, epäsuora valaistus ja suihkuttaa arkille. On huomionarvoista, että vanhat lehdet kuolevat ilmestymisen jälkeen uusia, ja niiden kokonaismäärä on kukka on enintään 8 yksikköä. Lisätyistä vauvoille tai jakamalla juurakot.

Kiitos! Auttakaa minua tämän kukka, en tiedä nimeä, ja miten hoitaa? Älä laita ne kattilaan vähän?

Mutta Press Photo:

Sinulla on hyvin kaunis sellainen kirjava hibiscus (ruusu huone). Se tarvitsee hyvä valo, muuten se saattaa menettää alkuperäisen värin. Se vaatii säännöllistä kastelua ja määräajoin karsimisesta muodostaa rehevän pensas. On liian myöhäistä, ja keväällä leikattu ylhäältä alkavat kasvaa sivuoksat. Samalla on mahdollista elinsiirtoa kukka potin suuri, mutta ei liian iso.

Kerro minulle nimi tämän kasvin?

Mutta Press Photo:

Kerro minulle, millaista kasvien ja miten hoitaa niitä? Kiitos jo etukäteen!

Mutta Press Photo:

Hei, mikä on nimi kukkien

Valitettavasti ei kuvaa on mahdotonta.

Kerro minulle nimen yhä miten hoitaa kukka. Älä laita ne kattilaan vähän?

Mutta Press Photo:

Sinulla on hyvin kaunis sellainen kirjava hibiscus (ruusu huone). Se tarvitsee hyvä valo, muuten se saattaa menettää alkuperäisen värin. Se vaatii säännöllistä kastelua ja määräajoin karsimisesta muodostaa rehevän pensas. On liian myöhäistä, ja keväällä leikattu ylhäältä alkavat kasvaa sivuoksat. Samalla on mahdollista elinsiirtoa kukka potin suuri, mutta ei liian iso.

Auttaa minua Nimi kukka. Ja miten hoitaa niitä.

Mutta Press Photo:

Päätellen takana vaaleanpunainen värit lähtee ja piirustus niitä, on Calathea, ja että hän ei pidä. Olisin vetäytyi Bush ja katseli ympärilleen juuristo jää näyttää vähän liian tuskallista, ja kutistua sama. Ehkä mätänee? Samaan aikaan, voit elinsiirron sen uuteen maahan ja potin laaja, mutta ei syvä kapasiteetti (pinta kukka juuret suuri, syvä kattilat eivät tarvitse).

Calathea pidä seisovan veden, joten kuivatuksen potin tarvitaan, ja maa on kevyt ja hengittävä. Winter kastellaan sitä korkeintaan kerran viikossa, ja kesällä 2-3 kertaa, mutta säännöllinen suihkutus tarvittavaa apua sen varmistamiseksi, että laitos kosteus. Lisäksi se olisi mukava laittaa potin lokero märkä kiviä.

Ja vielä, teidän kukka taitettu lehtiä terät - sanotaan, että hän on liian paljon valoa. Siirrä potin osittain varjossa, se on mukava Bush.

Calathea tai ctenanthe.

Auttaa minua Nimi kukka. Ja miten hoitaa niitä.

Mutta Press Photo:

Kerro minulle, kiitos, nimi kukka.

Mutta Press Photo:

Olet kaunis kolumneya - epiphyte perheen Gesneriaceae. Hänen roikkuvat versot tuntuu hyvältä roikkuu ruukkuihin tai pitkä maljakoita. Vaativaa valoa, muuten se ei kukkia. Hän pitää lämpöä, mutta sisältävät kukka paremmin talvella lämpötilassa 15-17 asteeseen - se edistää kukinnot välilehti. Kastelu kohtalainen, ei salli täydellistä kuivumista maaperään, mutta ei kaatamista (kolumneya ei pidä siitä). Mutta spray auttaa luomaan tarvittavat kosteus, mikä edellytti trooppisia kasveja.

Auttaa oppia, että kukka. Viime aikoina olen ostanut.

Mutta Press Photo:

Todennäköisesti joulutähti kärsii sieni sairaus, joka on jo täydessä vauhdissa. Muuttaa häntä maa, samalla katkaisemalla kaikki sairaat osat ja tutkii juuret. Jos löydät vaurioitunut, leikata. Hoitoon antifungaalisen aineen ennen lennolle.

Kiitos, että olette vastanneet. Anna vastaus kiitos, ja seuraava kukkia.

Kerro minulle, kiitos, nimi kukka?

Tervetuloa! kerro minulle millainen kukka, ja miksi se voi olla huono asia? Istua samassa tilassa vuodeksi, äskettäin julkaissut kolme pientä paeta, mutta ne ovat kitukasvuinen ja lehdet ne eivät kehity.

Mutta Press Photo:

Tavallaan kapea-leaved croton, on hyvin samanlainen kuin Piktum paikalla. Erittäin erityisesti kasvien ei voi sietää matalan lämpötilan, luonnoksia ja ylimääräinen kosteus maaperässä. Ehkä johtuu viimeinen tekijä, ja on ongelma. On välttämätöntä poistaa sen potin ja tutkimaan juuret. Jos ne ovat jo mätä, leikkaus vaurioitunut. Käsittele fungisidi ja muuttaa maaperän. Tulevaisuudessa yritä täyttää kukka - maa on kuivaa välillä waterings.

Auta minua löytämään Nimi kukka.

Mutta Press Photo:

Hyvää päivää. Apua nimi. Miten hoitaa? Ja jos tämä antaa oksa root? Minulle ystäväni antoi oksa, mutta emme onnistuneet määrittää, miten ja mitä tehdä sen kanssa.

Mutta Press Photo:

Tämä haara Pedilanthus titimaloidnogo - haarautunut pensas perheen Euphorbiaceae. Hän pitää valoa ja lämpöä, mutta tarvitsee viileä talvella (enintään 16 astetta) munivien silmuja. Ei reagoi hyvin luonnoksia ja kuivaa ilmaa (vuonna lepotilassa ajan), voidaan palauttaa, koska se jättää, mutta ei tarvitse jatkuvaa ruiskuttamalla. Melko säännöllisesti kastellaan kukka puolusti vettä (talvella - harvoin, etenkin viileä talvella), ja voidaan ruiskuttaa kesällä pestä pois pöly. Muodostamiseksi kompakti pensas leikkaukselle se.

Sivuliikkeisiin saada uusi tehdas on mahdollista, mutta se on liian iso. Katkaista kärki hyvin nuorten on enintään 15 cm. Anna kuivua ja juurtua veteen tai suoraan hiekkaan. Milloin juuret, voidaan istutetaan potin. Kapasiteetti on parempi ottaa pienen juuristo Pedilanthus vaatimaton, mutta koska maaperä on sopiva lehden substraatti mehikasvit.

Auta minua löytämään nimi

Mutta Press Photo:

Kerro minulle nimen kukka?

Mutta Press Photo:

Hyvin samanlainen kuin sellainen Fitton - nurmikasvien perennoja perheen acanthus. Se vaatii huoneenlämpötilaan, jopa pienempi kuin 18 astetta nollaa lehtiä. Negatiivisesti reagoi kuivua Kierrelehtisyysviruksen (kuin kukka). Säilyttääkseen halutun kosteuden suihkutetaan sen ympärille, ja taimipurkki tarjottimelle. Kasteltiin kuivaus pintamaan.

Päätellen paljain oksia, Fitton kuvassa, tai ei ole enää nuori, tai se on erittäin kuuma ja kuiva. Siirrä potin kauempana akkuja ja keväällä nuorentaa Bush, leikkaa päältä. He voivat istuttaa.

Um ... Ehkä Fitton?

Kerro minulle nimen kukka? Haetaan kirjoja, internetissä, en löydä. Se kasvaa, mutta ei kukassa. Vuodelle kasvaa 30 senttimetriä.

Mutta Press Photo:

Se näyttää eräänlainen Columna. Että hän kukoisti suositella kuukauden alentaa yölämpötila sisällön 14-16 asteeseen (joulu-tammikuu).

Kerro minulle nimen kukka

Mutta Press Photo:

Lomake lamina muistuttaa Syngonium auriculate - tilaa kiivetä viiniköynnöksen versoja. Tykkää irtomaata, sironneen valon ja suuri ilmankosteus, ajoittain suihkeita. Se kasvaa lämpimässä, mutta lämpötila laskee 18 asteeseen, myös selviävät.

Auttakaa nimi kasvin

Mutta Press Photo:

Se on tavallaan Krasulya. Hän rakastaa hyvää valoa ja lämpöä, mutta ei pelkää waterlogging. Kuiva ilma liikkuu normaalisti, mutta joskus voit suihkuttaa raikastaa lehtiä. Syvässä potti on parempi olla istuttaa, muuten juuret alkavat etsiä syvempää, ja itse kasvi - venyttää.

Kerro minulle. Esitteli kukka potin, mutta viikkoa myöhemmin alkoi "kuihtua." Nimeä en tiedä, auttaa määrittämään otsikko ja tehdä, että hän ei ollut "kadonnut". Kiitos boloe etukäteen.

Mutta Press Photo:

Se Chrysanthemum potin. Se koskaan kuihtuvat tai lahoa. Tarkista juuret. Jos jotain jää eloon, voit yrittää elinsiirtoa, leikataan koko maanpäällinen osa ja tehdä talvella viileässä, kuivassa paikassa vasta keväällä

Se Hrizantema- tehtaan kadulle, eli puutarha.

Kerro minulle, kuin kukka nimeltään?

Mutta Press Photo:

Hyvin samanlainen kuin sellainen Fitton - nurmikasvien perennoja perheen acanthus. Se vaatii huoneenlämpötilaan, jopa pienempi kuin 18 astetta nollaa lehtiä. Negatiivisesti reagoi kuivua Kierrelehtisyysviruksen (kuin kukka). Säilyttääkseen halutun kosteuden suihkutetaan sen ympärille, ja taimipurkki tarjottimelle. Kasteltiin kuivaus pintamaan.

Apua nimi kukan

Mutta Press Photo:

Tämä spurge belozhilny tai belozhilkovy. Yleensä se on vaatimaton, mutta ei voi sietää vetinen, joten kasteluun on oltava varovainen, etenkin talvella. Se vaatii hyvän valaistuksen ja lämpimään huoneeseen. Bushin kasvoi vielä, potti olisi aika kääntää toiselle puolelle aurinkoa.

Lisäksi taimia voidaan voimakkaasti vetää piipun-jalka (Näyttää siltä, ​​että kasvit on pian ongelma). Fine jalka alusta paksuuntua, mutta ei kasva, on välttämätöntä syventää maaperään.

Kerro minulle nimen kukka

Mutta Press Photo:

Nyt se ei ole kovin selvä. Näkymä kasvi, kun se on täynnä lehtiä ...

Minusta näyttää siltä, ​​että tämä dieffenbachia.

Mikä tämä kasvi? Ehkä, kuka tietää?

Mutta Press Photo:

Ja mitkä ovat juuret? Vaikka on vaikea sanoa, Odottakaamme kun lehdet avautua.

Kerro minulle miten hoitaa sitä olen sitä istuttaa, mutta se ei kuivia lehtiä

Mutta Press Photo:

Olet ihana lehto pussitettu Areca catechu. Useimmiten näitä kasveja sisätiloissa kärsivät puute kosteutta on maaperässä ja ilmassa. Kärjet lehdet kuivu liian kuivaa ilmaa asunnossa, joten yritä spray useammin tai laittaa kukan viereen astiaan vettä. Myös, tällainen vaurio voi esiintyä seurauksena altistumisesta luonnos. Mitä valaistus, se on parasta kämmen tuntuu, kun se on runsaasti, mutta se on myös valon sävy ei haittaa.

Kuivat päät voidaan siististi lohkottu saksilla vaikuttamatta elävän osan lamina.

Kerro minulle nimen kukka

Mutta Press Photo:

Muoto kasvien lehdet muistuttaa Ipomoea Batata. Useimmiten se on kasvanut auki maahan flowerbeds tai roikkuu parvekkeella laatikot, mutta jotkut lajit pystyvät kasvamaan ja kukka huoneeseen. Kuitenkin jälkimmäisessä tapauksessa morningglory asettaa suuria vaatimuksia valaistuksen ja lämmön.

Kerro minulle nimen kukka

Mutta Press Photo:

Jos tämä ei ole vika valon ja kasvien lehdet ovat todella vaaleanpunainen reunat, se on hyvin samankaltainen kuin yksi lajikkeiden kordiliny. perheen agave. Hän pitää hieman hapan maaperä ja lämpöä, mutta ei siirrä luonnoksia ja äkillisiä lämpötilan vaihteluja. Se tarvitsee hyvän, mutta hajavaloa, muuten lehdet eivät pysty näyttämään kaikkia hänen kaunis rikas väri.

Kerro minulle nimen kukkien. Kiitos jo etukäteen.

Mutta Press Photo:

Muoto kukka näyttää nuori korallikaktukset salicornioides - epifyyttiset kaktus alkuperäisestä rakenteesta. Hän rakastaa hyvä valaistus, lämpöä ja runsaasti kosteutta maaperään ja ilmaan, toisin kuin useimmat sen naapureiden. Bush on ruiskutettava säännöllisesti ja varmista, että maa ei ole kuivuneet, tai "tikkuja" menettää sen joustavuus. Talvella lämpötilan lasku voi tyytyä 15-10 celsiusasteeseen - tällä hetkellä yleensä kausikaktukset lepoaika kukinnan jälkeen.

Nimi kukan apua please.

Mutta Press Photo:

Se muistuttaa ampelnye eräänlainen peperomiya - ikivihreä perennoja. Pelkkä lehtiä voi sietää valoa osittain varjossa, mutta värikylläisyyttä on parasta valita paikka hyvä, mutta hajavalon. Kukka ei pidä kylmä, erityisesti juuristo ei sovellu sääolosuhteissa. Kuiva ilma ei pelkää, mutta reagoi hyvin ja parhaiten kehitetään ruiskuttamalla.

Kerro, mitä voit tehdä näillä Kalami? Ne kuivuvat. Kiitos.

Ja nämä liian kuiva kala ... Kuinka voimme kunnostaa? Kiitos.

Mutta Press Photo:

Leikkokukka varret. Poista kasvi astiasta ja tarkistaa juuristo. Poistaa vaurioitunut juuret, viipaleet hoitoon tuhka puun. Tarkista Sheet levy läsnäolon tuholaisia. Viettää verrokkihoito- fungisidi. Laskeutuu uuden tehtaan maahan.

Poskazhite ota, mikä on nimi, miten etsiä ja miten kertoo? Kiitos.

Mutta Press Photo:

Joulutähti tai kuten sitä kutsutaan, joulutähti - alkuperäkasvissa perheen Euphorbiaceae. Se ei voi sietää luonnoksia ja kylmä, joten se on parempi ottaa helppo työ on hyvä valaistus, varsinkin kukinnan aikana. Kesän potti voidaan ottaa pois päin parveke, ja säännöllisesti kastellaan ja suihkutetaan. Talvella vähentää kastelua, koska kukinnan jälkeen joulutähti eläkkeelle, usein pudottamalla lehtiä. Fertilizer, voit käyttää monimutkaisia ​​lannoitteita kukkakasveja, mikä tekee niistä keväästä syksyyn. Kotona joulutähti useimmiten levittävät pistokkaita. Lue lisää tietoa viljelystä joulun voi http://www.glav-dacha.ru/obrezka-i-razmnozhenie-puansettii-dom/ täältä ja täältä http://www.glav-dacha.ru/ukhod-za-rasteniem -puansettii-doma /.

Apua nimi kiitos

Mutta Press Photo:

Oletko nuori belozhilchaty Euphorbia - Mehikasvi samasta perheestä. Lehdet ovat kasvaneet suuria and Barrel ei veny, potti on parempi laittaa kirkas ikkunalaudalla, vaikka valo osittain varjossa kukka aika voi kestää. Kesäksi laitos voidaan ottaa ulos puutarhaan, jossa se kasvaa ja tulee vahvempi ja tehokkaampi. Yksi eduista hänen lajike on yksinkertainen maistuu kosteudelle, niin on kastelu tulisi olla varovainen - juuret nopeasti mätänevät suolla.

Kerro minulle nimen kukka. Onnettomuuspäästöissä tunniste.

Mutta Press Photo:

Viehättäviä dipladeniya - kompakti köynnös joka on lähisukulainen Oleander (voi silti esiintyä nimellä Mandeville). Kuten ulkona kasvinviljelyalueiksi eteläisillä alueilla, koska huonosti sietää alhaisempi yölämpötila. Klo huoneolosuhteet yleisimmin viljelty hybridilajikkeiden kukka. Hän pitää valo, lämpö, ​​hapan maaperä, raikas ja kostea ilma. Talvella valamisen dipladenii tarpeeksi ja 15 astetta.

Se tarvitsee pystysuoran tuen. Kastelu on runsaasti, jopa 3 kertaa viikossa, mutta lepoaika - erittäin huono. Lopussa kukinnan (lokakuussa), vanhat oksat leikataan ja suoraan - leikataan 2/3 niiden pituudesta. Levittävät kukka pistokkaita.

Kerro minulle nimen kukka, kiitos.

Mutta Press Photo:

Vaikka on vaikea sanoa, nyt odottaa kasvi kasvaa hieman.

Kerro minulle nimen.

Mutta Press Photo:

Tavallaan aika pyshnenkaya peperomiya, mutta silti hieman kalju oksat ovat käytettävissä, lisäksi lehtiä ja epätasaisesti värillinen. Näyttää siltä, ​​että se ei ole tarpeeksi valoa. Yritä järjestää potin. Ja kuitenkin, kasvi on hyvin pelkää kylmää, varsinkin "jalat", ja ehkä siksi tämän kaatopaikan lehtiä. Jos kynnys on kylmä, voit laittaa pala vaahtoa alla potin.

Kerro minulle, mikä on nimi

Mutta Press Photo:

Se on tavallaan Kalanchoe. Keväällä älä unohda leikata pensaiden jotta ne kompakti loistavaa, ja runko on jo alkanut tulla paljain. Tämän ei pitäisi tehdä nyt, koska kasvi kukkivat.

Tervetuloa! Voisitteko kertoa, millaisia ​​kukkia?

Mutta Press Photo:

Tämä Dracaena pienikokoinen, ja että hän ei pidä. Huolimatta siitä, että kärki vihreää ja kaunista, alempi lehdet kuivuvat. Ehkä kukka ei tarpeeksi kosteutta tai ilmaa liian kuivaa? Jopa kuivia lehtiä vedolta.

Tervetuloa! Mikä tämä kasvi? myrkyllisiä kissoille?

Mutta Press Photo:

Tämä on erittäin kaunis laji begonias alkuperäisestä väritys lehtiä. Se ei ole vaarallista lemmikkieläimiä.

Kerro minulle nimen kukka

Mutta Press Photo:

Se on melko kalanchoe, ruiskuttamalla riemuiten koska hän rakastaa heitä. Mutta tässä on nuoret lehdet jotain liian vaalea. Olisin löytänyt sen enemmän valoa paikkaan, muuten alkaa venyttää.

Hei Kerro minulle, kiitos, ja se on kuka.

Mutta Press Photo:

Tämä sedum (stonecrop) Morgan, joka tunnetaan nimellä "aasi" mielenkiintoinen muoto tai "apinan häntä". Mehikasvi lyhyt juurta, niin suurissa ruukuissa ei tarvita. Stonecrop vaativa valoon, etenkin talvella, kesällä myös tuntuu hyvältä ulkona, kadulla. Talvella viileässä, lämmin versot alkavat venyttää. Kastelu kohtalainen kosteudelle ei aseteta erityisiä vaatimuksia. Jos mietit miten kasvi puutarhassa, voit kirjautua sisään tästä http://www.glav-dacha.ru/posadka-i-vyrashhivanie-ochitka/.

Voisitteko kasvin nimeen. Kiitos etukäteen)))

Mutta Press Photo:

Kun kasvaa erilaisia ​​aloe, se on hyvin samanlainen kuin nuorten. Kukka ei vaadi valoa, hyvä talvi viileässä huoneessa, jonka lämpötila on 10 astetta. Kastelua on parempi olla liikaa sitä, koska juuret mätänevät nopeasti seisova vesi.

Voisitteko kertoa, millaisia ​​kukkia?

Mutta Press Photo:

Olet melko nuori anthurium. Ainoa asia, joka voi parantaa hieman - on muuttaa veden ruiskutus lehdet. Tästä ne pysyvät avioero, ehkä vesi on suolaista ja kovaa. Huono vaikutus houseplants ruiskutuksen vetyperoksidilla (2-3 tippaa litrassa vettä).

Kerro minulle, kiitos, nimi kukka, kiitos etukäteen

Mutta Press Photo:

Tämä nuori dieffenbachia ja yksi lehti hänen ilmeisesti sairas. Älä täytä kasvi, joten se ei lahoa.

Todennäköisesti se aglaonema.

Osti croton mutta jättää jostain syystä eivät kirjava, mikä on vialla?

Mutta Press Photo:

Yleensä Croton ei jätä pestreyut jos se ei ole tarpeeksi valoa, mutta en sanoisi, että kukat jotain puuttuu. Erittäin terve ja kaunis kasvi, luultavasti vain sai erilaisia ​​lehtiä yksivärisen väritys.

Auttaa tunnistamaan kasvi- ja hoito vinkkejä

Ohje osoittakaa nimi kukan

Mutta Press Photo:

Tavallaan kompakti sansevieriya - ikivihreä kasvi perheen agave. Kukka vaatimaton hoidon, mieluummin kirkas ikkunalaudat (jossa valon puute kirjava lehdet puolestaan ​​vaalean). Rauhallisesti kasvaa hienoja huoneita jossa ilman lämpötila on 14-16 astetta, voi selvitä jopa lyhyt jäähdytys 5 astetta. Kastelu kohtalainen, estää veden pääsyn keskustasta pistorasian, muuten kukka alkaa mädäntyä. Pestä pois pöly, lehdet voidaan joskus ruiskuttaa, vaikka kuiva ilma, kasvi ei ole este.

Keväällä älä unohda istutettava uudelleen rehevän kukka, muuten se saattaa rikkoa potin. Opi hoitaa sansevieriya täällä http://www.glav-dacha.ru/sansevieriya-ne-trebuet-osobogo-ukhoda/.

kerro minulle nimen

Mutta Press Photo:

Jos tarkoitat huipulle kukka pitkä versoja, tässä huoneessa rypäleen tai tsissus. Olin kevät on leikattu hieman kannustaa haarautuminen ja antaa rehevän pensas muodossa.

Mieheni osti "vauva" ei löydä nimeä ... ..podskazhite kiitos.

Mutta Press Photo:

Muoto lehdet kukka on hyvin samanlainen kuin sellainen fatskhedery - koriste ikivihreä kasvi perheen Araliaceae. Se kasvaa muodossa puita, jotka kotona voi olla jopa 2 m korkeuteen tai muodossa viiniköynnösten. Ehdottomasti ei vaativa valoon, se säilyttää rikas vihreä väri, sekä eteläisen ikkunat ja varjossa, vain että jälkimmäisessä tapauksessa, hitaasti kehittämällä. Mukava lämpötila fatskhedery on 18-23 astetta, mutta se voi lepotilaan ja 10 astetta. Hän pitää raitista ilmaa (kesällä voidaan ottaa ulos kadulle) ja määräajoin ruiskuttaminen levyn, varsinkin lämmityskauden aikana. Suuri leafy levy on myös puhdistettava märällä sienellä pöly.

On todennäköistä FATSKHEDERA.

Apua nimi, kiitos)

Mutta Press Photo:

On kaunis lempeä hybridi blossfeldiana, eräänlainen kukinnan kalanchoe. Vaatimaton kasvi, tunnettu siitä, että nopea kasvu ja runsas kukinta. Hän rakastaa hyvä valaistus, mutta vasta aamulla, lounaan jälkeen toivottavaa pritenyat kukka. Se sietää lämpötiloja 5-20 astetta, mutta jos huone on liian kuuma (yli 25 astetta), voi kuivua. Tämä auttaa välttämään usein kastelua ja ruiskutus. Saat lisätietoja kasvavista tulilatva voi klikkaamalla linkkiä http://www.glav-dacha.ru/kalanchoe-blossfelda/.

Kerro minulle nimen kukkien

Mutta Press Photo:

Tämä on suuri Tillandsia - edustaja bromeliads. Tarpeet epäsuoraa valoa läpi vuoden, ei kestä kuumuutta, mutta lämpötila on alle 18 celsiusastetta on kohtalokasta sitä. Korkeat vaatimukset kosteus, varsinkin kesäaikana (kastelu napa ruiskutus), talvella sama kastellaan vain, kun hyvin on kuiva pintamaan. Kukinnan jälkeen, äiti ruusuke kuolee, mutta jättää jälkeensä lapsia. Kun he muodostavat omat juurensa, lapset istuvat erillisessä ruukuissa.

Hei kerro minulle millainen kukka

Mutta Press Photo:

Sinulla on yksi muodoista begonioiden Bauer, jota kutsutaan myös tiikeri. Hän pitää laaja ruukut koska hiipivä juurakko kasvaa syvemmälle, ja hän itse pensas kasvaa leveyttä. Hän rakastaa hajavalon (suora valo siihen ovat täynnä palovammoja) ja lämpöä. Ja begonia kukka, on tarpeen pitää lämpötila 20 Celsius-astetta. Se tarvitsee korkea kosteus, mutta ei läpi suihkuttamalla - se on parempi laittaa se tarjotin kostealla sammalta. Keväällä-kesän aikana se tarvitsee säännöllistä kastelua, kasvuprosesseja talven jäädyttää ja rajoittaa kastelua. Jopa oppia hoidosta tiikeri begonia täällä http://www.glav-dacha.ru/tigrovaya-begoniya-bauera/.

Kerro minulle nimen kukka?

Valitettavasti ei kuvaa ei voi tehdä tätä.

Kerro minulle nimen, ja miten tallentaa sen

Mutta Press Photo:

On hyvin vaikea nähdä, mutta se on enemmän kuin perheen pieniä leaved pileyu kropivnyh. Kukka rakkauden suodatettua valoa ja varjoa, ei siedä perezaliva. Talvikunnossapidossa lämpimässä huoneessa se vaatii korkea kosteus, mutta on mahdotonta spray pesää - parempi asentaa ilmankostutin tai vettä öljypohja.

Ehkä olet täyttänyt laitteiston tai se on jo vanha. Yritä löytää elävä apikaalisella juuri ja root se - pilei lisäänny hyvin pistokkaita, myös talvella. Voit yrittää pelastaa aikuisen pensas, jos hänellä on terve juuret. Elinsiirron kukka uudessa maaperässä käsitelty fungisidia, ja leikkaa maanpäällinen osa hidas.

Muutama vuosi sitten olin syntymäpäiväjuhlat kollegansa esitteli kukka. Olin iloinen hänen kanssaan. Radovan 5 vuotta. Kun palo kuoli. Todella Haluan ostaa tätä uudelleen. Mutta en muista nimeä. Jos joku selville? Kerro minulle nimen.

Mutta Press Photo:

Kasvi on hyvin samankaltainen kuin yksi puulajia kohtalon tai kohtalonpensaat eli Wallich arvosana (toinen nimi Prospero). Kansa kutsutaan kukka kyyneleitä Cleopatra, morsiamen huntu tai huntu morsian. Se kuuluu perheeseen Verbenaceae. Se tarvitsee pitkän Valoisan ajan ja suuri ilmankosteus. Talvella lämpötilat määrä ei saa ylittää 15 celsiusastetta: Bush tähän aikaan lepoa ja kerätä voimia tulevaa kukinnan. Kevät on mahdollista ja tarpeen leikata pensas, jolloin se kompakti muoto ja edistää aluevaltaus.

Kerro minulle millainen kukka, etsitään Internetissä, kuten samanlainen setkriaziyu mutta jättää tasainen minulle, nukkaamattomalla

Natali, kiitos paljon, nyt tiedän mitä etsiä.

Onko kukaan tiedä nimeä tämä ihme? Kukaan ei voi määrittää ...

Mutta Press Photo:

Auttaa haluta nimi! Missään en löydä mitään vastaavaa valokuvaa. Tallennetut tehtaan kuivumasta, entinen omistajat ovat heittänyt häntä, seisoo ikkunan tyhjässä toimistossa ja lähes kuihtui. Leikkasin eteensä, jolloin korkeus 10 cm, kaksi vuotta ja tuli kukka venytetty komea)) oikeastaan ​​tietää kuka minä pelastanut hänen nimensä))) Kiitos jo etukäteen!

Mutta Press Photo:

Se näyttää eräänlainen palmu tilaa. Niin, että laitos ei voi peruuttaa, se tarvitsee säännöllistä leikkaamista, erityisesti iän alemman lehdet putoavat pois, runko paljastua ja menettää sen valituksen. Potin liikaa pensaita, se ei estä heitä istumaan, muuten pian he eivät vain ole tarpeeksi tilaa. Odottaa hieman kauemmin, ja keväällä kasvit ja taimet jakaa ne erillisiin ruukkuihin. Vaikka voit kokeilla tätä vaihtoehtoa: otsadit nuoret pensaat ja palmujen pitkä leikkaus.

Irina te Dracaena Sander (bambu onnea). Siitä täällä kirjoitettu http://www.glav-dacha.ru/dracena-sandera-i-eyo-svoystva/

Hei Kerro minulle, millaista kukan? Kasvaa nopeasti ja on itsessään korkea (näkyy klinikalla).

Mutta Press Photo:

Oletko nuori sinadenium perheen Euphorbiaceae. Päätellen punainen kuvio vanhemmissa lehtiä, se on hyvin samanlainen kuin sellainen kasvi nimeltään sinadenium Rubra. Kuten aivan oikein todennut, kukka huone on erilainen voimakas kasvu. Pian Rastishka ole tullut hontelo puu, on tarpeen määräajoin hyppysellinen ja leikata muodostaen rehevä pensas.

Mitä hoitoa, kasvi rakastaa lämpöä ja valoa. Huono valaistus sen versot ojennettu, jopa rajaus ei auta palaa pensas edelliseen muotoon. Kastelu tulisi olla maltillinen, suolla potin, hän ei selviäisi ja nopeasti mätänemään. Ohita säännöllinen kosteuttava voi olla - lehdet kuihtuvat.

Hei, kerro minulle, mitä istuttaa? Miten huolehtia ja kuinka istutetaan potin hieman? Se kasvaa nopeasti ja ei pidä, kuuluuko oman painonsa

Mutta Press Photo:

Se huomasi dieffenbachia - nurmikasvien monivuotinen perheen Araceae. Hän rakastaa valoa, mutta suoran säteet luistaa näkyvät ruma polttaa paikkoja. Ei sovellu dieffenbachia ja Penumbra - siellä voi haalistua kuvio lähtee, joten jos potti on arvoltaan paljon ikkuna, tarvitset lisää valaistusta. Kastelu on runsaasti, mutta maa tulisi ehtivät kuivua hieman talvella - kohtalainen. Lehtiset reagoi hyvin hoitoihin ja suihku hankaus. Kasvi lämpöä rakastava, pelkää luonnoksia, mutta talvella on parempi antaa hänelle yli viileässä (18 astetta). Istutetut nuoret pensas vuosittain keskellä talvea, ja että se ei ole venytetty - leikkaus.

Kasvi menettää kaikki alemmat lehdet ja lisäksi voimakkaasti kierretty. Kohdista se ja rakentaa uusia lehtiä ei onnistu. Olisin nuorennusleikkauksen hänet, leikkaa päältä alle alimman lehtiä, ja istutan sen. Muuten, paljaat runko voidaan leikata paloiksi (jopa siihen pisteeseen, jossa se taipuu) ja kasvaa näiden taimiin. Opi hoitaa diffebahiey täällä http://www.glav-dacha.ru/ukhod-doma-za-diffenbakhiey/. Miten elinsiirron kukka pitkä varsi, tässä kuvatut http://www.glav-dacha.ru/peresadka-i-omolozhenie-diffenbakhii/.

Auttakaa meitä määrittämään nimeä.

Mutta Press Photo:

Tämäkin dieffenbachia. Ole varovainen - katso edellä vastaus.

Näyttää siltä dieffenbachia Vihreä magic. Olin jousella istuttaa sen tähän Bush potti jo liian pieni, jotta ensi kaudella.

Kerro minulle nimen kukka ja miten hoitaa niitä. Otgnili juuret, kuten sipuli terve. Kiitos jo etukäteen.

Mutta Press Photo:

Mutta Press Photo:

By esitteitä kuten "hirvi kieli" tai haemanthus perheen Amaryllidaceae. Ehkä olet täyttänyt sen, tässä ja lahonnut juuret, koska kukka talvella tarvitsee lepoaika pienellä kastelua. Nähtävillä ruohosipuli terveitä, ja siksi, juuret silti rakentaa. Käsitellä sitä fungisidiä ehkäisyyn ja tehtaan potin lähellä. Maaperään, lisää hiekkaa, potti laittaa lämmin ja valoisa ikkunalaudalla. Ole varovainen ja kastelua, ei usein, jotta lamppu ei mätä, anna maa kuivua hyvin.

Mutta Press Photo:

Haemanthus belotsvetkovy. Se ei voi täyttää. Jos pohjapinta levyä ei ole korruptoitunut, Build ulos kuin kaktus on lähes kuiva maaperä, korjata, ei "lepatusta". Ehkä olet onnekas - se on tottunut.

Kertokaa nimenne, kiitos

Mutta Press Photo:

Kaunis pensas, hyvin samankaltainen väärä Palm kaikkea - on kordiliny kompakti. Entä lähtee? Ne voivat kuivattaa jos kukka on kuuma.

Kerro minulle nimen kukkien

Mutta Press Photo:

Se Pedilanthus titimaloidny perheen Euphorbiaceae. Kirjava lähtee tarvitsevat hyvä valaistus. Hän rakastaa runsaasti kastelua kesällä ja maltillinen - talvella. No levittävät pistokkaita. Lisätietoja tehtaan täällä http://www.glav-dacha.ru/samye-populyarnye-vidy-pedilantusa/.

Auttaa tunnistamaan kukka

Mutta Press Photo:

Vaikea nähdä lehdet ja versot, kuva kuvassa kelluu. Jos pieniä lehtiä, oksia ja mehukas, kuten vetistä, pikemminkin jonkinlaista perheeseen pileyu leaved nokkosen.

Tervetuloa! Auttakaa minua nimellä. Emme tiedä miten etsiä, se on huono.

Mutta Press Photo:

Te huoneen Palm ilmeisesti Cycas (sen pitäisi olla caudex, paksuuntunut runko). Ei kovin selvästi näkyvissä, mutta todennäköisemmin potilas on varret, kuvassa kaikki mustia. Jos caudex ei lahonnut sisäpuolelta, voit yrittää pelastaa kukka. Leikata kaikki kuivat ja musta fragmentit, mukaan lukien runko ja liota fungisidi. Poista sitten liuoksesta ja ripottele hiilellä kaikki osastot. Jätä kaksi tuntia, jotta kaikki hyvin kuivaa. Laita käsiteltyjen kasvien tuoreen maaperän ennalta kastettu kasvua stimulaattori.

Auta meitä tunnistamaan kasvin nimeen.

Mutta Press Photo:

Tämä upea Amazonin lilja tai euharis perheen Amaryllidaceae. Hyvin pian hän on tyytyväinen tuoksuvia valkoisia kukkia. Hän rakastaa lämpöä ja valoa, runsaasti kastelua kukinnan aikana ja vähärasvaisen - in lepoaika, joka on kasvi lankeaa keväällä ja kesällä. Se ei siedä istuttamisen, voi olla sairas sen jälkeen, joten muuta maaperän ja potin pitäisi olla enintään kolmen vuoden välein. Elinsiirron yhdistetään erottaminen tytär sipulit kukka vanha ollut tungosta.

Kerro minulle nimen Valuva?

Mutta Press Photo:

Jos mahdollista, näytä kukka täysin. Versot hänet ampelnye tai pystyttää?

Tämä kasvi on todennäköistä Episcia. Yksi monia lajikkeita.

Hei, kerro minulle millainen kukka, ja miten auttaa häntä, tummentaa, svarachivayutsya ja lehdet putoavat. jos se rakastaa valoa, tai päinvastoin. Kiitos.

Mutta Press Photo:

Tavallaan Schefflerin perheen Araliaceae on enemmän kuin Schefflerin vosmilistnuyu. Tämä kasvi ei pidä lämpöä, talvi mukavuutta hänen arvot ovat 14-16 astetta. Ehkä huone on liian kuuma. Entä valaistus? Suora säteet Scheffler aiheinen, se tuntuu paremmalta hajavalon. Toinen kukka rakastaa vettä, lehdet voidaan kuitata riittäviä mahdollisuuksia juoda, mutta samalla se on mahdotonta täyttää.

Mutta Press Photo:

Kerro minulle, mitä tämä on kukka?

Mutta Press Photo:

Voisin olla väärässä, mutta nämä lehdet ovat sahalaitaiset klo Ilex crenata - ikivihreä pensas. Hän näyttää hienoa hedge sivuston otollisia muodostumista. Kasvit ovat kuin nuori juurtuneet monivuotinen. Se on usein kasvatetaan tällä tavalla, ja avoimella kentällä kasvanut pensaita istutetaan alkusyksystä.

Todennäköisesti Euonymus. Laji tappion mainitakseni. Jos ostaa kaupasta, se on lähes 100% euonymus. Se on talo kasvi.

Kerro minulle nimi kukka)

Mutta Press Photo:

Oletko yksi niistä lajikkeista dizigoteki perheen Araliaceae. On varsin oikukas kasvi sisäilman kukinnan, mutta jos löydät hänen lähestymistapaansa, ota rehevä, kompakti, ikivihreä pensas. Kukka asettaa korkeat vaatimukset kosteuden, koska on spray säännöllisesti. Kastelu - ainakin ylemmässä kuivaus savi kooma talvi - harvinaisempia. Kasteluun käytetään vain vettä huoneenlämpötilassa. Kumpikaan täyttää eikä kuivattu liikaa maaperään mahdotonta. Monimutkaiset valmisteet koristetarkoituksiin Ruukku (vain kaksi kertaa kuukaudessa), joka soveltuu lannoitusta. Kukka ei pidä lämpöä kesällä mukavuutta arvojen huoneessa saa olla enintään 20 astetta, talvella se on vieläkin tarvitsevat viileässä (16-18 astetta, mutta ei alle). Bush tulisi istuttaa isomman potin vuosittain, mutta huomaa, että kaikki kasvin osat ovat myrkyllisiä, joten kannattaa käyttää käsineitä töihin.

Kerro minulle nimen kukkien?

Mutta Press Photo:

Mutta Press Photo:

Se Reo kirjava, hän Tradescantia Pokryvalchataya, nurmikasvien monivuotinen perheen soljokasvit. Melko vaatimaton kasvi, joka voi elää lähes missä tahansa olosuhteissa, anteeksiantava virheitä hoitoa. Ainoa asia harkita valitessaan paikka kukka - epäsäännöllinen ja niukka valoa se alkaa hajota.

Tytär roskiin kyytiin kaksi kiinalaista nousi vanhassa pilalla ruukut ovat valtavia puita runkoja raahasi minut, minulla on talo ja paljon paikkoja, lehdet kiersi ilmeisesti jäätyi ja nyt seistä paljain arkut, mutta ne ovat vain hyvä, kerro miten elvyttää, se on sääli he elävät sama

Jos Rose ei ollut aikaa jäätyä, järjestää heille hyvä hiustenleikkuun. Lyhentää oksat ovat liian pitkiä, kokonaan poistaa versot, jos ne ovat liian paksuja. Kiinalainen Rose reagoi hyvin leikkaamista: se stimuloi paitsi aktiivista kasvua nuorten oksat, mutta myös kukinnan. Ja jos kevät alkaa myös syövät kasvin (ensimmäinen - typpeä sisältäviä lääkkeitä, jotka olivat aktiivisia kasvuprosesseihin, voit lisätä kivennäisaineet), sitten nuorentaa niitä ei ole vaikeaa.

Pyydä, koska sivustolla ei ole tällaista kuvausta

Napsauta PHOTO:

Tämä on eräänlainen huone palmu. Haluan katkaista tämän korkean keppiä keväällä (tasolla alaoksat), se on silti alle lehdet eivät kasva, mutta uusia versoja auttaa antamaan kukka koristeellinen ilmeen.

Katso yllä - se näyttää kasviasi. YAROSLAVA VASTAA: (quote) "... sinulla on Drazen Sander (bambu onnea). Hänestä on kirjoitettu täällä http://www.glav-dacha.ru/dracena-sandera-i-eyo-svoystva/ "

Hei Ja älä sano, millainen kukka, on jo tarkistanut niin monia hakemistoja verkossa, eikä missään.

Kuvassa se on vielä pieni, mutta kasvaa parin metrin tarkkuudella, lehdet ovat leveitä, korkeintaan 7 cm, ja niissä on kehäreikiä. Valokuvaa ei voi nähdä, mutta ne ovat.

Napsauta PHOTO:

Jos on reunalla levyn on särmiä, se pandanus (Wikipedia = Pandan tai Pandanus - .. Tavallaan puuntaimien kairapalmukasvit perheen noin 750 lajia, lähinnä tropiikissa itäisellä pallonpuoliskolla Madagaskarissa on noin 90 lajia.) Tai kotonaan "ruuvi palmu "

Jos se ei olisi lonkka, sanoisin, että se on klorofyytti. Mutta pitkät kapeat lehdet, joissa on loukkaantunut piikikäs reuna, löytyvät pandanuksesta - pandanperheen ikivihreä kasvi, joka on hyvin samanlainen kuin palmu. Hän tarvitsee hyvän valaistuksen, valon puute, lehdet menettävät joustavuutensa. Lepoaika ei ole alle 15 celsiusastetta, eikä kukaan ole hyväksyttävää. Hän rakastaa kosteutta, mutta kuiva ilma ei kärsi huonosta, sinun on suihkuttaa lehdet enemmän pestä niiden pestä.

Kerro minulle nimi

Napsauta PHOTO:

Sinulla on erittäin mukava koristekasvina Plectranthusin tai plektrantus perheen Labiatae. Se on ikivihreä pensas, tässä tapauksessa eräänlainen hiipivä versoja, jota käytetään usein jumittui-Downing. Ominaista nopea kasvu, mutta se voidaan helposti muotoiltu karsimalla versoja keväällä ja edelleen keveiden. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, miten hoitaa plektrantusom, katso täältä http://www.glav-dacha.ru/sekrety-vyrashhivaniya-plektrantusa-doma/.

Ja tämä on mitä? Yli kolme arkkia hänellä ei ollut koskaan.

Napsauta PHOTO:

Todennäköisesti sinulla on amilaris (hän ​​on myös HIPPEASTRUM)

Tämä Amaryllis-perheen sipulikasvi. Jos ruohosipuli pyöreä, kukinta tapahtuu keväällä, varret sisällä tyhjä, ja se kukkivat jopa 6 nuppuja - se gippeastrum. Jos lamppu on muotoiltu päärynä, syksy tuottaa tiheä mehevä varret useita (6-12) kukat miellyttävä tuoksu - se amaryllis. Joka tapauksessa nämä molemmat kukinta kaunottaret upea.

Ja tämä kukka on nimeltään? Kiitos jo etukäteen

Napsauta PHOTO:

Lehtien mukaan kasvi on hyvin samanlainen kuin ragwortin laji (hän ​​on myös Senecio), joka tunnetaan delaiya -tuoksuisena. Arvostettu kauniiseen koristeelliseen ilmeeseen, mutta joskus huoneen olosuhteissa jopa kukkia keltaisia ​​kukkia. Hän rakastaa hajallaan olevaa valoa, ei siedä uudelleenvalusta.

Voitteko kertoa minulle tämän kukan nimestä? Blossoms with blue bells.

Napsauta PHOTO:

Olisi mukavaa nähdä kukat. Ja niin, ensimmäisellä silmäyksellä, se näyttää lajilta gloxinium.

Oli mukavaa nähdä kukinta, sinisiä kelloja löytyy monista kasveista. Nyt on vaikea sanoa täsmälleen, lehdet näyttävät gloxiniumista, mutta tässä on jotain erittäin korkeaa, ja varsi on massiivinen ...

Leave a Comment

+ 83 = 91