Kuvat makuuhuone valokuva luettelot

Maalauksia sisätilojen makuuhuone - 70 esimerkit

Sillä sisustus makuuhuoneen asunnon omistajat ja kodeissa on erityisiä vaatimuksia. Tämä on henkilökohtainen yksityinen alue, jonka pitäisi olla lepoa ja rentoutumista, auttaa unohtamaan päivittäin ongelmia ja vaikeuksia sopeutua hyvän unen.

Usein koristella seiniä makuuhuoneessa käyttämä kuva - helpoin ja monipuolisin tapa tehdä sisätilojen lopullisen toteaa. Se voi olla klassinen akvarelli ja öljymaalauksia, lyijykynäluonnoksia tai valokuvat, seinävaatteita ja jopa seinämaalauksia.

Maalaukset sisätilojen makuuhuone: perussäännöt

 • Makuuhuone - tilaa rentoutumiseen, joten sitä on oltava vähintään häiriötekijöitä. Professional suunnittelijat suositeltavaa käyttää yhden tai kaksi maalausta koristella seiniä huoneessa.
 • Sinun täytyy valita työhön, jotka ovat samanlaisia ​​teema, suunnittelu ja laatimisessa. Se antaa sisätilojen pehmeä ja harmoninen.
 • Väriratkaisu maalauksia on noudatettava yleistä mielialaa huoneen. Makuuhuoneessa sopivat täydellisesti kankaan mukaillen väri tekstiili- tai sävy seiniin.
 • On toivottavaa ripustaa kuvia silmien tasolla, muuten ne vääristävät tilan, muuttamalla sen geometriaa ei ole paras.
 • Makuuhuoneessa optimaalisesti näyttävät suurten ja keskisuurten tauluja, mutta pieni, yksin seinälle ja voi yksinkertaisesti "teryatsya9raquo;.

Parhaat vaihtoehdot sijainti maalauksia makuuhuoneessa

 • Sängyn yläpuolella. Tämä on perinteinen ja paras vaihtoehto. Kuva muotoiltu runko on samaa materiaalia kuin pää sängyn, antaa huoneen sisälle eheyden ja täydellisyyden, yhdistää tilan ja tekee siitä kodikas.
 • Vastapäätä sänky. Se on toiseksi suosituin tapa herätä ja menee nukkumaan, nauttia suosikki taideteos. Tässä kuvassa tehty dynaamisempi silmiinpistävää värejä, se edistää nopeaa herääminen vapaalla - se auttaa nukahtamaan helpommin.
 • Monet maalauksia yhdelle seinälle. Erilaisia ​​kooltaan, ja joskus tyyli maalaus roikkuu taiteellisen häiriö yhden seinän makuuhuoneessa - se on varsin muodikasta ja merkitystä. Tämä järjestely tekee huoneen dynamiikka ja kevyt epätasapaino, häiritsevät huomiota pääasiallinen tavoite - vuode. Tämä vaihtoehto sopii sisätilojen tyyliin maan.
 • Yöpöydät. Täydellinen ratkaisu sijoittamisesta pieniä maalauksia. Yksi tai kaksi kappaletta poveschennye pystysuoraan yöpöytä tai taulukon, ei vain koristella huoneessa, mutta myös tehdä visuaalisesti edellä.

Makuuhuoneessa näyttää hyvältä klassisen maisemia, pastoraalinen maaseudulla mitattuna elämää, maalaukset kuvaavat kukkia, lintuja, kaupungin kaduilla ja nähtävyyksiin. He kääntää negatiiviselta, henkisesti siirretään reunaan muinaisen metsän tai kukkivat keväällä puutarha, muistuttaa matkoilla ja jakaminen perheen loma. Mutta kuvista aggressiivinen taistelu kohtauksia, villieläimet, luonnonkatastrofit tai epäsymmetrinen kirkkaan abstraktioita tulisi luopua. Myös varovaisuutta tarvitaan ja muotokuvia - he voivat ottaa pois läheisyyttä ja yksityisyyttä huoneeseen.

Valitsemalla kuvan makuuhuoneessa, voit kuunnella neuvoja psykologien ja varustamalla kukin väri tiettyjä ominaisuuksia. Joten, vihreä ja sininen sävyt täysin rauhallisesti ja rentouttava, vaaleanpunainen, beige ja suklaa - voit määrittää lyyrinen mieliala, oranssi, sininen ja violetti - virkistää ja kohottaa mielialaa. Joka tapauksessa ostettu tuote kuin sinä. Niin tunnet huoneen mukava, rento ja rauhallinen.

Opas sisustus

Makuuhuone - paikka täydelliseen rentoutumiseen, lepo ja toipuminen. Sen lisäksi, että mukavuutta ja nukkua mukavuudet, tämä huone olisi tyylikäs ja houkutteleva joka minuutti lepoa täytettiin mielenrauhaa ja positiivinen kodin asukkaille.

Niistä kymmeniä vaihtoehtoja koristamaan makuuhuoneen omistajat usein pysähtyä kuvat - yksinkertainen ja harmoninen ratkaisuja, jotka tuovat uutta väriä tyypillinen sisustus ja erityinen merkitys.

Kuvat makuuhuone - tyylikäs huoneen sisustus

Valikoima kuvia - ei ole helppo tehtävä. Jopa kokenut suunnittelija kokee luovan aterian valintaprosessi täydellinen lisä tietyn sisustus. Auttaa suunnittelijoita on kehittänyt järjestelmän luokitella kaikki kuvat päähenkilöt.

 • Stylistic kuvio on suunniteltu korostamaan tyylillisiin suuntaan huoneeseen. Esimerkiksi Shepherd ja paimentyttö oliivi makuuhuoneessa tai geometrinen vedenotto moderni.
 • Accent kuvan pitäisi herättää huomiota, siis, koska nämä rainoja käytetään usein kirkkaan ja elävän kuvan.

 • Kuva-riimi olisi täydennettävä värimaailman huone. Tässä tapauksessa, että kankaaseen samoja värejä kuin koristeluun huoneeseen.
 • Temaattinen kuva korostaa valitun teeman makuuhuoneeseen. Tällaisten maalauksia on tyypillistä lasten huoneet, joissa makuuhuone nuori merimies koristeltu julisteita teema meren ja huoneessa pieni prinsessa satuja on tarinoita.

  Neuvoston. Harmonisen tapa makuuhuoneessa vain yksi tai kaksi kuvaa: liian paljon kuvia voi pilata jopa tyylikäs ja omaperäinen sisustus.

  Runko maalaus makuuhuoneen - toinen kompastuskivi. Varsin usein, houkutteleva ja upea maalaus eksyksissä muka huonekaluja tai taustakuvan puutteesta oikeasta rakenteesta.

  Ylellisyyttä puisia tai muovisia runko tiukat - kunkin tyylin pitäisi tehdä valinta. Mutta on tärkeää muistaa, että harmonia saavutetaan vasta, kun on kyse kirjataan kaikki yksityiskohdat - värillisestä ja sijainnista kehyksen leveyden ja oikean tulevan valon.

  Erilaiset kuviot makuuhuoneen

  Valinta maalauksia makuuhuoneeseen - vaikea ja vastuullinen hetki, joten sitä ei pitäisi toteuttaa vaikutuksen alaisena hetkellinen innostusta tai kirjoittaja juoni kankaalla, ja perusteellisen analyysin omat mieltymyksensä, suosituksia suunnittelijoiden ja psykologit.

  Neuvoston. Valittaessa kuvia makuuhuoneeseen tulisi harkita tyylipiirteiden huoneen, esimerkiksi moderni sisustus pastoraalinen maisema olisi sopimatonta, ja futuristinen aihe koristaa klassinen makuuhuone.

  teema maalauksia - ensimmäinen kohde strategiassa oikea valinta. Tärkein vaatimus maalauksia makuu on valitustaan ​​vuokranantajalle, koska tunne laittamalla kuva vain silloin, jos sen miettiminen tuo tyydytystä ja nautintoa. Suunnittelijat Huomaa, että pehmeä ja rauhallinen kohtaukset ovat paras ratkaisu makuuhuoneeseen, koska ne perustettiin positiivisen ja auttaa rentoutumaan. Aggressio ja raakuutta, liiallinen dynaamisuutta ja liikkuvuutta tarina voi torjua - nämä kuvat ovat sopivampia alueita, jotka vaativat toimintaa - esimerkiksi toimistossa tai olohuoneessa.

  väri suuntiin kuva makuuhuone oikaistaan ​​yleinen ratkaisu huoneeseen. Mutta tämä näkökohta on noudatettava tiettyjä suosituksia: esimerkiksi, tumma ja hyvin synkkä sävyjä eivät ole liian sovi luovat rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin makuuhuoneessa. Tässä tylsää vaaleat tai pastellivärit eivät myöskään ole tarpeen viitata ainoa oikea: jokaisessa makuuhuoneessa on oma tyyli sopivia värejä.

  • Moderni suuntaukset ovat yleensä musta-valkoinen graafinen kuvanlaadun, kirkkaat värit aksentti ja geometricity tarinoita.
  • Klassinen tai ylellinen Sisätiloissa tulee laimentaa lämpimällä, pehmeät värit - luonnon ja luonnon.
  • Romanttinen tai Provencen sisustus voidaan täydentää kevyt vesiväri kuvat - läpikuultavaa ja painoton, sekä tyyliä.

  Väri maalaukset ovat usein kyytiin eikä yhteistä päätöstä huoneessa, kun huone on sisustettu rauhoittavilla neutraaleja värejä, on aiheellista täydentää elävämpi ja vilkas kuvan. Mutta huoneet rikas sisustus valita vastakkaisia ​​kevyt ja ilmava malli, joka ei kuormita huoneessa, mutta vain tehdä se tyyni ja rauhallinen.

  Määritettäessä optimaalinen kuvan koko makuuhuoneeseen riippuu huoneen koosta. Jos suuri huone voidaan koristeltu suuria tauluja, sinun kannattaa käyttää pientä spalenke kompakti kuva, joka ei näytä liian massiivinen ja monumentaalinen vaatimaton koko huone.

  Kuinka lähettää kuvan fengshui

  Muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit valita paras vaihtoehto sijoittaminen maalauksia makuuhuoneessa, joka paitsi pitää omistajat, mutta myös lähettää positiivista energiaa ja luoda suotuisa ilmapiiri.

  • Perhehuone ei tarvitse sijoittaa kuvan yksittäisiä kuvia: yksi puu tai yhden henkilön - ei kovin myönteinen merkki perheelle. Mutta jos kuva juoni tuli mieleen, niin vaihtoehtoisesti voit käyttää kahta sijoitettu lähelle rainaa.

 • Täydellinen kuva makuuhuoneeseen Feng Shui - terän kaksi ystäville, kaksi puuta tai lintuja. Pari tontti siirtyy todelliseen maailmaan ja helpottaa viestintää perheenjäsenten kesken.

 • Kevät mieliala, kukinnan puutarhoissa, maalaukset kuvaavat haave uni tulee ole vain tyylikäs sisustus huoneeseen, mutta myös todellista apua perustamisessa maailmankuva, kannustaa kehittämiseen ja parantamiseen itsensä ja suhteita maailmaan.

 • Vesi, kuolleita ihmisiä, syksyllä maisemia tai kuvia aavikon - ole paras valinta makuuhuoneeseen. Nämä tarinat herättävät kaipauksen ja voi laukaista masennuksen.
 • Rakastetun monet villieläimet kuvat voi houkutella ongelmia ja häiriöiden keskinäistä ymmärrystä.

 • Luonnonkatastrofit, katastrofeja, onnettomuuksia ja tragedioita - tämä ei ole tyhjentävä luettelo kielletty makuuhuoneeseen kohtauksia. Negatiivisia tunteita yhdistettynä dynamiikkaa ja elämäniloinen energia voi olla julma vitsi.

  Mukaan oppi, paras paikka laittaa kuvan makuuhuoneessa on seinään vastapäätä sänky. Perinteiset paikka - kärjessä sängyn - ei tulisi käyttää sijaitsee paikassa lähellä kankaalle energian nukkuvan henkilön, ja evännyt häneltä täydellisen ja rentouttavan loman.

  Neuvoston. Kaavan makuuhuoneessa oleva kuva on pidettävä siitä, joka asuu siinä: harmoninen juoni ei vaikuta suotuisasti henkilöön, jos hän ei pidä siitä. Henkilön ja kuvan psykologinen yhteensopivuus on äärimmäisen välttämätöntä.

  Riippumatta siitä, miten tietty henkilö liittyy feng shuin-opetuksiin, tällaisten suositusten seuraaminen ei ole tarpeetonta. Häiritä energian, tai hyväksyä sen siirtymistä pois Perhehuone ei ole toivottavaa, mutta hyvin valittu kuva voi tulla todellinen väline normalisoituminen perheen ilmapiiri ja tiiviimpiä suhteita.

  Kuinka valita makuuhuoneen päiväpeite - huomioimme tärkeimmät vivahteet

  Makuutilat makuuhuoneessa - kätevä ja tyylikäs säilytysjärjestelmä

  Makuuhuoneen vaatekaappi tai miten säilytystilaa muutetaan huoneen sisustukseksi

  Makuutilat kaappiin - kalusteet, joita on vaikea yliarvioida

  Baldachins sängyn yläpuolella - upea ja romanttinen sisustus

  Sängyn pää: tyylikäs aksentti makuuhuoneessa ja vinkkejä omien käsien tekemiseen

  Kuvia makuuhuoneesta

  Makuuhuone - erityinen paikka, tämä on henkilön henkilökohtainen tila, lepo- ja unenpaikka, ja hänelle asetetaan erityisiä vaatimuksia. Makuuhuoneessa tulisi hallita mukavuutta, rauhaa ja lämpöä, joka auttaa ihmistä rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Tällaisen ilmapiirin luominen auttaa eri elementtejä sisustuksessa, mukaan lukien maalaukset makuuhuoneeseen.

  Aiemmin koristelu huonetta käytetään monikerroksisen raskaan raakaöljyn öljyvärimaalaus kankaalle kuvaa ihmisiä ja tapahtumia tai kopioita maalauksista tunnettujen taiteilijoiden, mutta lopulta muuttui maistuu nykyihmisen, ja nyt on nyt kyytiin sisustus, eikä päinvastoin.

  Suurten maalausten sijasta kullatussa kehyksessä ihmiset haluavat muita vaihtoehtoja:

  • hyvin suosittu makrokuvaus. Kuvat hyönteisistä, kasteista, ruohosta, suurennettu monta kertaa ja hämärtynyt tausta näyttävät erittäin mukavilta ja rauhoittavilta;
  • edelleen kysyntää valokuvataustainen paneeli, jossa on siltoja, pilvenpiirtäjiä, autoja tai suosikkipaikkoja;
  • hienot luonnokset mieluummin koristelu reliefien kaiverruksilla ja luonnoksilla;
  • lapsen makuuhuoneessa sopii käsintehty fresko, lapsen piirustus kauniiseen kehykseen tai paneeliin, jossa on kuva omasta sadun sankaristasi;
  • romanttisen tytön makuuhuoneessa on merkitystä vihreä vihreä vihreä niitty kenttäkukkia kevyessä läpikuultavassa kehyksessä;
  • kiistaton osuma teräksen myynnistä modulaarisia koostumuksia, kun valmiin juonen on jaettu useisiin erillisiin kuviin, jotka voivat olla muodoltaan ja kooltaan erilaisia. Makuuhuoneessa on parempi käyttää 2-4 osaa, koska enemmän ne näyttävät kasasta ja muistuttavat pikemminkin taidegalleria kuin makuuhuone;
  • teoksista kirjoitettu pastelli, näyttää makuuhuoneessa erittäin varovasti ja rauhallisesti. Tässä kirjoitusmenetelmässä on kyse: kankaalle levitetään liitupölyä, joten näillä maaleilla on pehmeitä värejä ja helposti havaittavissa;
  • hieno akvarelli - vaikeimmista piirustustekniikoista. Hän on kaunis, mutta ei kovin kestävä. Tällaiset kuvat vaativat Provence-tyyliä, mutta ne soveltuvat englanniksi ja klassikoiksi;
  • saada suosio kuvia, värinlevitys. Voidaan tehdä sekä öljyllä että akryylillä. Tällaiset mestariteokset näyttävät erittäin vilkkailta ja dynaamisilta, mutta eivät ole samalla aggressiivisia, vaan ne soveltuvat vain isompiin makuuhuoneisiin, sillä vain ne ovat nähtävissä vain siitä, mitä heille on vedetty;
  • muotivirta alkoi painaa yhdelle seinälle monta eri kokoista kuvaa. Ne ovat kaaosittain jakautuneita koko seinään, mikä luo valon häiriöitä ja soveltuu nykyaikaisiin tyyleihin;
  • suosittu Tekstiilikoostumukset, joissa käytetään pitsiä, silkkiä, samettia ja jopa kuoria. Tämä kuva soveltuu sekä Modernille että Provence-alueelle, aivan kuten paneelien, jotka on koruommellut ristin ohut metallikehys.

  Mikä voi olla ripustettu ja mikä ei voi olla?

  Valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota paitsi värimaailmaan, suhde yleiseen suunnitteluun ja juoniin, mutta myös tämän kuvan yhteensopivuudesta niiden ihmisten kanssa, joiden makuuhuoneessa hän riippuu:

  • parit voivat valita kansilla kuvattuja vuoria, aviopuolisoita tai toverettejä, jotka toteutetaan siluettitekniikalla tai sumeilla kasvoilla, jotta he eivät aiheuttaisi läsnäoloa jonkun muun makuuhuoneessa;
  • Ei ole suositeltavaa painaa kuolleiden sukulaisten muotokuvia, koska niillä ei ole paljon positiivista energiaa;
  • rakastajien makuuhuoneessa voit ripustaa punaisia ​​ruusuja, joka symboloi rakkautta ja intohimoa;
  • sillä morsiamessa tulee kuvia lasten kanssa, se on erittäin hyödyllinen odotettaessa lapsen syntymää;

  Helpoin tapa valita kuva on väri, joten se on samassa värimallissa muun sisustuksen, taustakuvan ja tekstiilien kanssa.

  • Et voi suunnitella makuuhuone, jossa on yksinäisiä esineitä. Tällainen kuva saa puolisot tunkeutumaan etäisyydestä toisistaan, ja yksinäinen henkilö taas tahattomasti muistuttaa tilannettaan. Sinun on ripustettava muutamia tällaisia ​​kuvia neutralisoimaan yksinäisyyden negatiivista viestiä;
  • älä sekoita vastakkaisia ​​tyylejä. Kuva, jossa on valtava puinen kultainen kehys, joka on maalattu öljyllä ja historiallisella tontilla, näyttää naurettavalta makuuhuoneessa, joka on sisustettu modernin tai korkean teknologian tyyliin.
  • kaivata hoitaa huolellisesti öljymaalausten ostoa, jos talossa on allergioita. Tosiasia on, että tällaisia ​​maalauksia kirjoitettaessa käytetään pohjamaalia, liuottimia ja lakkoja, jotka jo jonkin aikaa ostoksesta lähtevät myrkyllisiä tuoksuja. Tällaisissa tapauksissa öljymaalausten sijasta on parempi lopettaa akryylimaaleilla maalatut kuvat. Ne perustuvat veteen ja ne eivät haise;
  • Älä ripusta liinavaatetta suuremmalla ruumiinosalla, esimerkiksi kädet tai silmät. Hänen vieressään henkilö tuntuu epämukavalta.

  sijainti

  Käytännössä feng shuia ei suositella ripustamaan kuvaa sängyn yläpuolelle. Uskotaan, että se tarpeettomasti keskittyy itsensä energiavirtoihin, mikä rikkoo niiden tasapainoa. On parempi laittaa se seinään vastapäätä sänkyä, jossa se on aina silmiesi edessä ja lähettää positiivista. Yöpöydän yläpuolella, vasemmalle ja oikealle, voit ripustaa kaksi teosta, jotka ovat samankokoisia ja päällekkäisiä tontilla. Jos makuuhuoneessa on kapea alue, siihen sijoitettu kuva näyttää hyvältä. Ylemmällä syvyysalueella tarvitaan lisää valaistusta.

  Ihanteellinen maalaustekninen pinta on yksivärinen tai raidallinen seinä. Taustalla on liian kuvioitu taustakuva, keskikokoinen kuva näyttää ulkomaalaiselta, ja pieni yksinkertaisesti häviää.

  Suositeltavat pastelli rauhalliset värit sekä luonnollinen luonnollinen: sininen, keltainen, vihreä, ruskea. Ne ovat helposti havaittavissa eikä aiheuta vahvoja tunteita. Valkoinen väri on myös suotuisa. Se on neutraali ja symboloi puhdistusta ja rauhaa. Kirkkaat ja tyydytetyt värit herättävät ja eivät salli sinun rentoutua, mikä herättää huomiota. Vaikka joissakin tapauksissa, esimerkiksi vastapuolen makuuhuoneessa, ne ovat melko sopivia.

  Suurten ja keskikokoisten makuuhuoneiden kuvat soveltuvat. Pieniä teoksia ei kannata roikkua, koska ne tekevät sinusta törmäilyn silmäsi ja peering them, ja jos niitä on paljon, voit luoda pienen visuaalisen roskan illuusion. Optimaalinen on tarkastella yhtä suurta kuvaa, joka muotoilunsa mukaan visuaalisesti suurentaa makuuhuoneen tilaa. Pitkät kuvat tekevät huoneesta paljon tilavampia ja korkeita, varsinkin jos ne ripustuvat valkoisiin seiniin, nostavat huomattavasti kattoja.

  Kaksi keskikokoista maalausta saman tyyliin näyttää hyvältä. Ne voidaan ripustaa sängyn yläpuolella, matalalla yöpöydällä, peilipöydällä tai lipastoilla. Jos kangas on useita, mutta enintään neljä, ja ne ovat kooltaan erilaisia, on suositeltavaa, että ne ovat kohdakkain alareunaan ja ripustettu silmätasolle. Koska heikko tai päinvastoin liian korkeat kuvat vääristävät makuuhuoneen tilaa geometriaa.

  Voit myös sijoittaa hyllylle erikokoisia töitä, mutta ei paljon. Kolme - neljä maalausta riittää. Kuvan muoto on myös tärkeä. Jos makuuhuoneessa on puoliympyräiset ikkunat, kaareva kapea, soikea peili, voit turvallisesti ripustaa kuvan pyöreillä muodoilla tai piirrettyä ympyrää. Toisessa tapauksessa tällainen kuva ei näytä yhtä sopusointuiselta kuin vieraaksi esine.

  Ei ole suositeltavaa painaa maalauksia kaikilla seinillä, riittää, jos mukana on yksi tai kaksi seinää.

  Kiinan viisaat kiinnittivät paljon huomiota kuvan merkitykseen. Uskotaan, että tämä tai se tontti voi vaikuttaa henkilön elämään ja kohtaloon, muuttaa energiaa ja jopa vahingoittaa terveyttä. Siksi on syytä lähestyä kankaiden valintaa erittäin vakavasti ja huolellisesti.

  Tässä on joitain tulkintoja tontista:

  • Positiivinen energia emittoituu kuvista, johon on esitetty kallisarvoisia ja puolijalokiviä, vastaa ihmisen eläinradan merkkiä;
  • hevoset kantavat tehokkuuden ja energian veloittaminen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tällaiset kuvat soveltuvat nuoren, määrätietoisen henkilön makuuhuoneeseen;
  • leijonat, susia ja muut villieläimet kuljettaa aggressiivisen energian, tällaisista maalauksista makuuhuoneessa on parempi luopua. Ja linnut, joilla on hyvin kirkkaan ruusu, eivät lisää lämpöä ja levätä. Tällaisia ​​kuvia ei myöskään tarvitse punnita makuuhuoneeseen;
  • Neutraali abstraktio sopii hienoille luonnolle, auttaa poistamaan huonoja ajatuksia ja lisäämään luottamusta. Mutta maalauksia, joissa on selkeästi ilmaistu epäsymmetrinen abstraktio, tulisi välttää, ne eivät ole makuuhuoneeseen. Tällaisilla kankailla on dynaaminen viesti ja työnnetty liike;
  • edullisia kohtauksia luonnonmaisemissa ja kauniissa maisemissa, ne rauhoittavat ja virittävät positiiviset;
  • hyvä energia on vielä elämää mehukas hedelmät, ne liittyvät kesällä ja auringossa;
  • romanttisia tarinoita, täynnä arkuutta ja rakkautta, häiritsee päivän töiden huolia ja rauhoittaa;
  • filosofiset motiivit, esimerkiksi enkelit, maailman alkuperä tai kirsikkakukkien kuvat sisältävät sovintoratkaisun, neutralisoi negatiivisen;
  • punaiset pionit, ruusut ja unikot luoda rakkauden, elämän ja väritilojen ilmapiiri, symboloi onnellisuutta, mutta vaativat tämän värin toistamista sisustuksen muissa elementeissä. He lähestymään ystävien makuuhuoneita;
  • kuvat jossa kuva unelma auttaa ajatuksia materiaalimuotoilun löytämiseksi. Tällaiset maalaukset ovat erittäin hyviä makuuhuoneessa;
  • kuva vettä, jopa ahmata ja läpinäkyvä roikkua makuuhuoneessa ei suositella, mutta kupliva virta ja vesiputous - vielä enemmän. Juokseva vesi kuljettaa pysyvyyden ja rahan ongelmia, ja seisominen symboloi pysähtymistä ja masennusta;
  • Herbaria lasin alla ja kuivataan hyönteisiä makuuhuoneessa ei ole paikka, koska ne ovat kuolleet sukupuuttoon elämän energiaa;
  • se ei ole suositeltavaa ripustaa kuvia, jotka kuvaavat taisteluita, aseita, laivat, lentokoneet, meluisa yhtiö, luonnon mullistukset ja luonnonkatastrofit, autiomaat ja tulivuoria. Sähkökatko vaikuttaa haitallisesti psyykeen aiheuttaen ahdistusta ja levottomuutta;
  • syksy maisemia, rakasti monet, mutta ei kovin hyvä ihminen. Energia häipyminen luonto on helppo surullinen ja iloton ajatuksia;
  • maalauksia perhosia, kukkia, kevät luonnon herääminen kuljettaa positiivinen impulssi ja ilahduttaa silmää eri värejä;
  • jos makuuhuoneessa on paljon roikkuu maalauksia eri aiheista, energialähteiden valinnassa, ja se voi olla epätasapainossa, joten on parasta pysyä saman tarinan. Jos useampi kuin yksi, kuvat on valittava siten, että niiden välillä tunnetta ei ole ristiriitaa.

  Kuvan pitäisi haluat. Jos se on ärsyttävää, hylkivä tai aiheuttaa huonoja muistoja, se on poistettava.

  Esitämme teille entistäkin mielenkiintoisia ratkaisuja kuvallinen koristelu kuin loppusilauksen makuuhuone suunnittelu.

  Vastaus kysymykseen, mitä kuva on parempi valita makuuhuoneessa, tutustu seuraava video.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

 • Leave a Comment

  − 1 = 3