Kuvia kahvipavuista omilla käsillä

Käsityöt kahvipavuista omissa käsissä

Yksi erinomainen materiaali koristeluun ovat paahdetut kahvipavut. Niiden lisäksi tarvitset vain liimaa, jolla voit ja yksinkertaisesti koristella mitä tahansa - kellon, lautanen, kehyksen, maljakko tai arkun. Alla käsitellään käsityövaihtoehtoja, jotka perustuvat kahvijauhoihin ja useisiin mestariluokkiin.

Koristeelliset puut tai murskepinta alkoivat usein koristella sekä asuin- että toimistotilaa. Sen kruunu valmistetaan usein kahvipavuista. Luonnossa tämä puu näyttää pyöreältä pensalta, jossa on tummanvihreän värisävyn lehdet. Sitten valkoiset kukat näkyvät, jotka toimivat käsityönä tulevien hedelmien ja raaka-aineiden pohjana. Jotta puu kahvipapuja omilla käsiisi, tarvitaan seuraavat materiaalit:

Tee itse tee kahvia itsepintaisesti yksinkertaisella ohjeella:

 1. Polystyreenistä muodostetaan pallo, joka on kääritty langoihin. Pistä niiden päät liimalla.
 2. Määritä paikka, johon kiinnität tangon runkoon. Liitä kevyesti kierteet siellä.
 3. Käytä PVA-liimaa pienillä alueilla liimalla kahvipavut kierteiseen palloon. Aseta runko runkoon.
 4. Kun kruunun ensimmäinen kerros on valmis, aloita liimaamalla seuraava, käyttäen jo supergluea. Grain tässä tapauksessa laita kuperan kappaleen alas.
 5. Jätä helmi kiinni papuilla.
 6. Rungon etukäteen määrätyssä paikassa työnnä tangon toinen pää liimalla.
 7. Kaada kipsin liuos kukkaruukkuun. Voit lisätä vähän kahvia, jos säiliö on läpinäkyvä.
 8. Aseta puun runko kipsiyhdisteen päälle ja aseta koko rakenne seinän lähelle, niin että se leikkaa sen päälle.
 9. Kun kipsi kuihtuu, koristele se pähkinöillä, kuten hasselpähkinöillä.
 10. Puun runko haavoitetaan nauhalla.

Toinen sisustuksen sisustuselementti ovat maalaukset. Tällaisia ​​kahvipapuista valmistettuja käsityötapoja voi myös helposti tehdä omilla käsillä. He päivittävät huoneen ja antavat sille hienon eleganssin. Luomisen periaate on liittää siemenet joillakin perusteilla. Kuvana voit valita haluamasi. Pääasia on, että voit käsitellä sitä. Se voi olla pöllö, sydän, vene, kissat, puut tai kahvi. Jokaisen kuvan luomiseen tarvitaan seuraavia materiaaleja ja työkaluja:

 • pahvi;
 • liima ase;
 • liimalla kiinni;
 • kahvipapuja;
 • liinavaatteet tai puuvillakankaat;

Maalauksia kahvipavuista omilla käsillä tehdään useassa vaiheessa:

 1. Pane kartongista haluttu koko neliö.
 2. Leikattua pahvia ja pieniä annoksia mitattuna 1,5-2 cm leikkaa leikattu kangas.
 3. Liimaa pahvi liimakynällä, liimaa kangas siihen. Kiinnitä se takaisin.
 4. Piirrä luonnos piirustuksesta kuivalla pohjalla yksinkertaisella kynällä.
 5. Liimaa käsin tehty vilja ensin kuvion reunojen päälle ja täytä sitten keskiosa. Levitä ne pohjaan kuperalla osalla.
 6. Voit kuvata kuvan reunaa pitkin myös kahvipapuja.

Wax artikkeleita kahvipavuista

Koska sen epätavallinen sävy, miellyttävä tuoksu ja pehmeä ovaali muoto, kahvipapuja käytetään luomaan erilaisia ​​söpöjä lisävarusteita. Suosituin sovellusalue ovat tavanomaiset kynttilät, jotka tällä muotoilulla saavat epätavallisen ulkonäön. Valmistukseen tarvitaan vain muutama materiaali:

 • kahvipapuja;
 • sisustuselementtejä harkintasi mukaan;
 • sydänlanka;
 • muoto;
 • parafiinikynttilät.

Valmistele tarvittavat materiaalit ja noudata ohjeita käsityön tekemiseksi kahvipavuista omilla käsillä:

 1. Kynttilät grillaavat makralla, sitten sulavat vesihauteessa.
 2. Sulatettuun parafiiniin syötä kahvipapuja.
 3. Kynän keskellä, toisessa päässä, kiinnitä luukku.
 4. Laita kynä valmiiksi valmistettuun muotoon etukäteen ja laske vapaata päätä alas.
 5. Kaavan muodossa kaada kahvia parafiini.
 6. Sulata jäljellä olevat kynttilät, lähetä tämä parafiini kuivattuun ensimmäiseen kerrokseen.
 7. Kun seos on kovettunut, irrota kynttilä muotista ja koristele se haluamallesi tavalla, esimerkiksi nauhalla.

Ensimmäinen asia, jota voit koristella kahvin jyvinä, on tavallinen valokuvakehys. Työnnä yksinkertaisesti siemenet. Tämä vene soveltuu erityisesti sisustukseen, vintage-tyyliin sisustettuina. Huoneen erityinen maku ei ole pelkästään kahvin kynttilöitä vaan myös kynttilänjalkoja. Sinun tarvitsee vain täyttää ne missä tahansa muodossa. Sitten siihen kiinnitetään kynttilä. Jyvien lisäksi käytetään usein lankoja. Näistä kahdesta materiaalista saadaan kokonaisia ​​malleja, esimerkiksi tehtaat tai pienet mökit.

Alkuperäisin lahja voi toimia kuumana kaatuneita kahvia. Tätä varten lanka on valmistettu paksusta langasta juoksevan veden muodossa. Sitten kaikki tämä on kääritty maaliteipillä ja liimattu siemenillä, ja muki on kiinnitetty päälle. Se on hyvin alkuperäinen kokoonpano - kuppi näyttää kellumaan ilmassa. Toinen vaihtoehto kahviauhoista valmistetuista käsityötavoista on magneetti. Se on tehty kartongin pohjalta, joten voit muodostaa minkä tahansa muodon - sydämen, joulukuusi, hevosenkengän tai jonkinlaisen eläimen.

Erityisen sopivia ovat kuvat kahvista keittiössä, koska tämä juoma on osoittautunut niin virkistävänä ja värjäytyneenä. Tällaisten elementtien avulla paitsi tyhjää tilaa ei ole suljettu, mutta sisätila itsessään on kodikas ja valmis. Hyvät kahvinmallit sopivat sisätiloihin, joissa vallitsevat ruskeat maalit ja niiden sävyt. Tällaisen aluksen luomiseksi tarvitset vähän materiaalia ja inspiraatiota. Jälkimmäinen voit oppia valokuvista esimerkkeinä kuvista, joita voit luoda.

Video: kahvia käsittelevät omat kädet

Nykyään monissa luonnonmateriaaleissa käytetään yhtä tai toista neulaa. Näitä ovat kahvipavut. Yksinkertaisesti niiden liima mukaan pinta saa epätavallisen ulkonäön ja aromin, jos esimerkiksi tämä jalusta on kuumempi. Jos olet kiinnostunut tällaisesta luovuudesta ja olet valmis viettämään aikaa vakavammassa veneessä, katsokaa hyödyllisiä videoita mestarikursseilla joihinkin niistä.

Kuvia kahvipavuista - kolme toteutusmenetelmää

Vaikka et olisikaan ammatillinen taiteilija, luultavasti voit luoda kuvia kahvipavuista. Omien käsissään tehty sisustus tuottaa paljon enemmän iloa kuin kaupassa ostettu. Tuulivoima ja tuoksuista valmistetut paneelit ovat iloisia ja optimistisia, kun taas kuka tahansa voi tehdä niistä.

Kuinka valita ja järjestää kuva ↑

Maalaukset, kaiverrukset, paneelit asettavat täysin erilaisen sävyn avaruuteen, tekevät huoneen kuvan entistä yhtenäisemmäksi. Jos huone ei ole sisustettu, sen muotoilu näyttää puutteelliselta.

Kehittämällä fantasiaa, on mahdollista valmistaa useita eri värejä yhdellä tyylillä

Pystysuuntainen ja horisontaalinen muoto ↑

Vaakasuorassa venytetyissä kuvissa visuaalisesti "laajentaa" seinää, kun taas pystysuorat piirustukset tekevät katon korkeammiksi. Saat kapea käytävä tai pieni keittiö, ihanteellinen kuva on ihanteellinen.

Suunnittelijan tehtävänä on valita sellaiset sisustuksen koristeet, jotka korostavat hänen tyylinsä mahdollisimman paljon

Jos pidit suuresta kuviosta, kannattaa huomata, että paras näkymä on mahdollista vain muutaman metrin etäisyydellä. Muista, että kirkkaat värit kankaalle vaihtavat huoneen käsitystä.

Neuvoston. Suuri kuva optisesti pienentää tilaa, joten se sopii olohuoneeseen. Sängyn yläpuolella makuuhuoneessa voit ripustaa vaakasuoraan venytettyyn kuvaan.

Luonnonmateriaaleista tehtyjen maalausten taustalla voi olla kankaalle tai bambu-kangas

"Money" -kahvipuu tuo hyvää onnea taloon

 1. Kuvan pitäisi kiinnittyä seinään niin, että suoran näkymä on 3 cm kuvan alapinnan yläpuolella (ei rungosta). Jos huoneessa on korkeat katot, tämä on myös vertikaalisten katokssien sääntö. Alakattoille tämä viiva on 7 cm korkeampi pystysuuntaisen kuvan alareunasta.
 2. Suuret kuvat ripustetaan 1,6 metrin etäisyydelle lattiasta, kun taas kankaan keskuksen tulee olla kuvan katsojan silmätasolla. Pienet freskot ja tarrat sopivat hieman alle silmätason (1,5 m lattiasta). Tällaisten kuvien tulisi olla käteviä lyhyelle etäisyydelle - enintään 1 m.

Erityisesti on miellyttävää käyttää tuoksuvia jyviä kahvilaisten koristelumateriaalina

 1. Massiivisten kehysten ympäröimä kuva tarvitsee tarpeeksi tilaa.
 2. Kolmen maalausryhmän keskipisteessä kiinnitetään huomiota eniten.
 3. Yhdessä huoneessa on toivottavaa lähettää kuvia, jotka ovat samanlaisia ​​tekniikassa, teema tai väri.

Kuvasta voit käyttää viimeisteltyä puurunkoa tai voit yksinkertaisesti asettaa kahvipapujen kehyksen

Tärkeää! Älä koskaan ripustaa suurta kuvaa pieneen, muuten ylempi kangas "murskaa" pohjan mitoituksineen. Useat kuvat eivät jumittu suuruuden pienentämiseksi tai suurentamiseksi.

 1. Jos sinulla on useita samankokoisia kuvia, mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu ripustaa ne eri tasoilla lattialta. Jos et ole varma siitä, että selviät tällaisesta tehtävästä, on parempi sijoittaa kangas yhtä etäisyydellä toisistaan ​​yhdellä rivillä.

Kahvi tarjoaa hedelmällisen pohjan luovuudelle

 1. Ennen kuin ripustat useita kuvia yhdelle seinälle, käytä koostumuksen luomista lattialla.
 2. Jos seinä on maalattu kirkkain värein tai se on ekspressiivinen rakenne, kiinnitä kangas leveälle matolle (nimi on pahvi kuvassa). Näin ollen kuva "ei häviä" seinän taustalla.

Cinnamon-sauvat, sitruunan ja oranssin kuivat viipalot, puiden oksat ja pavut voidaan turvallisesti käyttää kahvipaneeleiden luomiseen

Kahvin sisustus - levy, joka on koristeltu kahvin eri lajikkeilla

Kahvitauko - kahvi-aika

Käytä vihreitä ja paahdettuja jyviä luomaan kahvikoriste kotiisi

Kolme tekniikkaa kahvin mestariteosten luomiseksi ↑

Noin 10 vuotta sitten Angela Sarkel ja Andy Sau, avantgarde-taiteilijat, olivat ensimmäisiä, jotka käyttivät värejä sijasta kahvia. Voit käyttää kahvia kankaalle eri muodoissa ja eri tavoin.

Voit luoda kuvan tarvitset mallin ja jauhe kahvin pavut. Levitä stensiili pohjaan, sovita halutut osat kuvioon liimalla ja ripottele jauhettu kahvi siihen. Irrota sitten malli varovasti ja anna liiman kuivua kokonaan.

Luo kuvan, voit käyttää jauhettua kahvia ja sapluuna

Tapa 2: Piirustus kahvinporot ↑

Ensin luonnos levitetään ohut lyijykynällä viivoja piirtämisen jälkeen maalin yli tiukasti kahvia infuusiona. Koska eri konsistenssi voi saada eri sävyjä "värien".

Kahvi mustan kaadettiin useita kontteja, laimennetaan vedellä haluttu sävy. Liuos levitetään sitten kangas harjalla. Toiminnassa ja veden käyttöön sekä piirustuksessa tavanomaisten maalien.

Tärkeää! Vuonna luomassa maalauksen sinun täytyy varmistaa, että kahvi on tasaisesti levitetty. Jos mustelma on vielä muodostettu, se voidaan poistaa pehmeällä sienellä.

Helpoin ja suosituin menetelmä samanaikaisesti - käytön kahvipapuja eri värejä ja kokoja. Väri viljan riippuu intensiteetti paahtamalla.

Valitse sopiva koko kankaalle ja päättää suunnitteluun. Tämä voi olla abstraktio tai jotain tarkempia, kuten kissa hahmo. Piirrä ääriviivat kankaalle kynällä. Seuraava piirustus peitetään liimalla, ja sen jälkeen - kahvipapuja.

Kuivatut niittynurmikka, nuotit ja lautanen kahvipapuja - tämä paneeli on hyvin lyyrinen tunnelma

Kuvia ja paneelit on valmistettu kahvipavuista kädet ↑

Ekologista suunnittelua, maalauksia luonnonmateriaaleista, on tulossa yhä suositummaksi. Kahvipapuja, pavut, kuivatut kukat, kuivatut viipaleet sitrushedelmien, lanka- ja pitsiä, mausteet - kaikki tämä voi luoda ihania koostumusten "herättää eloon" vaikka tylsää ja samantyyppistä sisustus.

Topiary voi tehdä pallon muotoinen, sydän tai kalanruoto

Luoda koostumus tarvitsee: kahvipavut (100-200 grammaa - koosta riippuen topiary), tyhjä vaahto (se voi löytää kauppa käsitöitä), päähaaraan työkappaleeseen (esim puun oksa), kukkaruukun tai kuppiin (keramiikasta, muovia tai puuta), kuuma liima ja liima PVA, satiini nauhoja kultainen tai suklaa väri, helmet, maali (edullisesti akryyli-), harja, kiviä ja kipsi materiaalin paino.

 • Paintball-ruskea maali aihion anna kuivua kokonaan.
 • Levitä pallon valkoinen liima.
 • Sitten liimaa jokainen jyvä kuumaliimalla ase. Yritä pitää kuilua mahdollisimman pienenä. Suuri jyvät sijaitsee yläosassa, pienempi - alaosassa.
 • Tynnyri Wrap satiini nauha reunan korjata kuumaliimalla.
 • Aseta puu oikeassa asennossa ja kiinnitä se kipsi ja kivi.

Tarvitset: muovinen litran pullo, PVA liimaa, rakennus- ja toimisto nauhat, sakset, harjat, kangas, pahvi, maa ja koko-papu kahvia.

Väliset raot jyvät voi maalata ruskean maalata tai täyttää jauhetulla kahvilla

 • Erillään pullon korkki ja leikkaa se puoli pituussuunnassa. Tuloksena kartion katkaistu kaula. Valmis edessä kupera osa kupin.
 • Selkää levyt pahvista, liimaa se muovinen aihio kuumaliimalla.
 • Tuloksena pahvikuppi wrap rakentaminen nauha, peitä liimalla ja ripottele jauhettua kahvia (se on myöhemmin tarpeen rakeiden välissä oli lumen). Tuotteen annetaan kuivua.
 • Pahvista leikattu lautanen, laita se liima kuivattu sitruuna ja kahvipapuja.
 • Kuivattiin kuppi uudelleen voitele liimaa ja liimaa se kahvipapuja (ensimmäinen ääriviivojen, ja sitten loput pinnan kupin).
 • Taustaa voidaan jättää valkoiset ja voit ripotella sitä jauhettua kahvia tai pavut ja laittaa kanelitangot.

Video: Luo piirustuksia käyttäen Vesivärikynät ja kahvia ↑

Maali voi paitsi öljyn ja akvarelli. Nykytaiteilijoiden helposti luoda mestariteoksia eksoottisista materiaaleista, erityisesti valmistettu kahvipavuista ja pavut. Jos luulet etukäteen koko ja muoto paneelien, valmistella kaikki tarvittavat materiaalit tehdä seinään tai pöydälle koostumus voi olla pari tuntia.

Keittiö on luultavasti yksi niistä harvoista paikoista asunnossa, jossa yhdistelmä eri pintamateriaalien kokeiluja eivät ole ainoastaan ​​mahdollisia, mutta voi myös antaa.

Säännöt valintaan viimeistely materiaaleja ja laitteita varten keittiön suunnittelu seinät

Koska meidän perhe - ystäville hyvää kahvia, kysymys, mitä tyyli tehdä korjauksia keittiössä, kukaan aiheuttanut tenisomneniya. Muotoilu teki.

Laatat on poistettava ennen korjausta tai palauttaminen pinnalle. Huolimatta siitä, että tauko - ei rakentaa, kaikki eivät tiedä, miten poistaa laatoitettu.

Kuinka tehdä kuva kahvipapuja?

Kuva kahvipapuja - mestarikurssi

Kuva kahvipapuja on melko helppoa. Tarvitsetko tyhjä tai hyvä mielikuvitus, liimaa ja kahvipapuja. Olen tällaisiin tarkoituksiin käytetään kahvipapujen on halvin ja liima ase (erittäin hyvä liimat). Mutta voit käyttää muita liimoja kuten läpinäkyvää "titan9quot;. Mutta ne johtivat lopulta vähän mestariteoksia 🙂 Olen todella, kuvat eivät tee, vaan koristeltu kehys valokuvaa ja purkki kahvia, magneetteja valmistettu kahvipavuista. Mutta mitä he tekevät ulos kahvia taiteilijoiden:

Kuva kahvia, yleensä liittyy tähän erittäin kuuma kuppi kahvia ja joilla on viljan aromi. Näin ollen, koostumuksissa ja käyttää näitä symboleja. Vaikka sekä kuvan voi olla mitä haluat.

Tarjoaa ole monimutkainen suoritusmuodossa, miten kuva kahvia. Töihin tarvitaan:

 • kahvipapuja,
 • paksua pahvia haluttu koko,
 • kuumaliimalla,
 • PVA liimaa,
 • kudoksen (ilman kuviota - sovi pellava tai puuvilla).

Kangas leikata hieman suurempi kuin pahvi, jolloin päästöoikeudet kummallakin puolella.

Pahvi perusteellisesti takki liimalla ja liiman kudosta.

Varovasti liimaa kudoksen korvaukset kääntöpuolella aluksella.

Kankaalle kynällä piirtää kuvan, että haluat saada lopulta. Tässä esimerkissä - se on muki ja lautanen.

Profiilia pitkin alkaa liimaa kahvipapujen liimapistoolilla.

Kun piirustus on valmis, tekee kehyksessä. Sillä on myös kahvipapuja. On vahvistetut reunalla hallituksen usealle riville.

Kuppi voidaan koristeltu kaikki samat viljaa, tee kukka. Meidän kuva on valmis!

On käynyt ilmi päässä kahvipapuja voidaan tehdä paitsi kahvia, mutta myös topiary ja jopa kuvan.

Ja niin, voimme miettiä joitakin vaihtoehtoja kahvia luovuutta 🙂

Helpoin tapa on kuvitella kahvia:

Piirustus kuppi raskasta paperia ja liimaa jyvät satunnaisessa järjestyksessä liimaa "hetki Crystal". Seuraavaksi aseta työmme tai kehyksen tai pätkä ja liimaa sen taustan ja sitten työnnetään kehykseen. Saat parhaat tulokset, suosittelen kattamaan kahvipapuja lakka.

En todellakaan halunnut tätä kuvaa täällä kera:

Puristetaan raaka taikina meidän ruokia ja anna kuivua päivässä.

Nyt ottaa pois meidän kohteita ja kuivaa ne uudelleen

Seuraava liimaa kaikki osat oikeissa paikoissa ja koristella kahvia jyvät

Meidän mestariteos on valmis. Toinen vaihtoehto kuin lahja joka tilanteeseen 🙂

jotta tehdä kuva kahvipapuja omin käsin Sinun tulee valmistella tiheä pahvia tai vaneria tarvitaan koko - se toimii kankaalle tulevaisuuden kuvaa. Pre pahvi voidaan maalata värin haluat, niin sinun täytyy hakea piirustus kynällä. Jos ei ole kykyä tehdä, voit käyttää hiilipaperi ja siirtäkää kuvio pöydällä, tai muuten luoda abstrakti sommitelma, joka ei vaadi piirrustustaito.

Nyt sinun täytyy valmistautua kahvipavuista alku se on parempi vain levittää pahvi oikeassa järjestyksessä ennalta ymmärtää, mitä on lopputuloksen, ja sitten, kun kaikki viat korjataan, ne täytyy liimata pahvista käyttäen Super liimaa. Valmiin kuva voidaan ollut "odevat9quot; kehyksessä.

Maalauksia tai rihkamaa tehty kahvi on nyt vain huipulla suosiota. Huoneistossa voi täysin koristaa tätä ultasovremennym tavalla. Henkilökohtaisesti pidän nämä koristeet keittiössä. Alkuperäinen keittiö näyttää samalta kellon kahvipapuja.

Luoda tällaisia ​​kauneutta, lisäksi kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, tarvitsemme kangasta, liimaa, sakset, ja tietysti kahvia jyvät itse, kaksipuolinen teippi, ja valmis runko. Toteutettava valmiin piirros tai piirtää itse. Kaksipuolinen teippi liimaa takaseinän kehyksen ja kankaan. Luonnos on sijoitettu päälle ja varovasti liimaa viljan jyvä. Liitä se kehykseen.

Ei niin kauan sitten minä tehnyt kuva kahvipapuja. Tekemättä minulle kuin se, lopulta osoittautui erittäin hienosti. Teen kuva

Joten se on erittäin yksinkertainen, mutta pitkään. On tarpeen ottaa dosochki-base (otin vaneri), sitten laittaa hänet reunalla "ramochku9quot, ja sitten alkoi luoda siemeniä näkyy kuva.

Vaikeuksia syntyisi valmistuksessa tällaisen kuvan. Tarvittavat materiaalit: liima (liimapistoolilla vielä parempi - mukavampaa), kahvipapuja, ja itse tuotteen, joka on koristeltu.

Seuraavaksi kiinnitä liima yksitellen ydin kahvia ja jonkin ajan kuluttua, ihaillen hänen luomuksensa.

Kahvisekoitukset hienosti valkoisia papuja, Näin kuvan kahvipapuja ja valkoisia papuja. Very nice - kaksi kissaa. Yksi valkoinen, yksi musta. Kovalevylle sidottu jyvät ja pavut piirtämiseen. Voit liimata PVA.

Keksitte käsitteeseen, tehdä luonnos, vetäytyi kangas ja tulostaa, ja sen jälkeen varastoida kärsivällisyyttä ja alkeis - sadite kahvia liimaa. sitten löytää joku vparit mestariteos tai nauttia olostaan ​​tuoksuva luominen

Itse asiassa mikään monimutkainen. Päävarasto riittävä määrä kahvipapuja, ostaa tai tehdä itse runko paneeli ja valitse aika olla luova, joka on luultavasti tästä hyvin vaikeaa, mutta jos todella haluat, niin se ei ole ongelma. Joten tässä on muutamia esimerkkejä, ja työpajoja tuotantoa varten valmistettuja paneeleja kahvipapuja:

Mestarikurssi paneeli kahvipapuja ja rajat ompelemalla.

Kuva kahvipapuja tehdä varsin helposti. Kaikki tämä edellyttää on oikea kahvipapuja, paksua pahvia (puukuitulevy ja voi jopa vaneri), liimaa, kynä. Perustuu Lyijytäytekynäpiirros piirtää tulevaisuuden kuvaa. Pienet alueet soveltamaan liima ja liima kahvipapuja. Kaikki! Alkuperäinen kuva on valmis!

Samoin ovat yhtä kauniita ja alkuperäisiä maalauksia viljasta

Leave a Comment

− 7 = 1