Tiilenpunainen koko

Koon standardin punatiilinen ja sen variantit

Punatiilinen - loistava suorituskykyä rakennusmateriaali. Se on tunnettu siitä, että ominaisuudet, kuten kestävyys ja pitkä käyttöikä. Rakentamisessa sitä on sovellettu jo 4000 vuotta sitten. Kehitystyön aikana tiilien tuotannossa tullaan jatkuvasti tuotteen ulkonäkö, sen muoto, mitat.

Tämän ansiosta pitkästä historiasta nykypäivän rakentamisen markkinoilla punatiilinen monenlaisia, johon kuuluu noin 15000 lajia. Jokainen niistä eroaa sen rakenne ja väri. Kaikki lajikkeet punainen tiili luokitella tiettyjen tavanomaisten luokkia, jotka määräävät koostumuksen, rakenne, väri ja toiminta.

Valmistukseen tuotteiden edusti käytetään savea sekoitetaan veden kanssa, joka suoritettiin kalsinoinnin jälkeen. Tämän seurauksena näytteessä vaikuttaa korkean lämpötilan käyttäytymistä, ja jotka edistävät muodostumista peruuttamattoman kemiallisen prosessien.

Kuvassa - kokoa punatiilinen

Tuolloin ostit tuotteen pitäisi kiinnittää huomiota paitsi laatuominaisuuksia, vaan myös siitä, minkä tyyppistä, koko punatiilinen. Kiitos kaikki nämä toimenpiteet tuotteen ottaa itselleen erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka vaikuttavat suorituskykyyn.

Siitä, kuinka paljon on tiili sokkeli löytyy tässä artikkelissa.

Lisäksi sen houkuttelevuutta toimitti tuotteella on pitkään käytössä ja kestävyyttä. Tämän seurauksena turvallisuus voidaan saavuttaa rakennettujen rakennusten. Lisäksi, korjaus julkisivujen, jota käytetään rakentamisessa punainen tiili, joka on tehty hyvin harvinainen.

Joka tiili soveltuu parhaiten kiukaan löytyvät tässä artikkelissa.

Video - koon standardi punainen-tiili:

Tutustu ominaisuuksia keraamisia tiiliä voidaan oppia tämän artikkelin

Koska punainen tiili on eri luokituksen kullekin on tunnusomaista sen koon. Tavalliselle standardi punainen-tiili pysyy samana pituus - 250 mm, leveys - 120 mm, mutta ottaa huomioon paksuuden, se riippuu tuotteita: yhden - 65 mm, kaksinkertainen - 130 mm moduuli - 88 mm. Yksi ja puoli punainen tiili ominaispiirre mitat: 250 * 120 * 88.

Mitä koko valkoinen silikaatti tiili täällä tässä artikkelissa.

Klassinen mitat tämän tuotteen ovat aktiivisesti mukana rakentamiseen kantavien ja vahvistettu rakennusten rakentamisen perusta, tulisijojen. Näiden tuotteiden tunnettu siitä, että merkintä M-075, M-100, M-125, M-150, M-175. pelottomuus taso saavuttaa F50. Minkä kokoinen? Mitat yksi punainen lohko on 250h120h65 mm. Kustannukset näistä tuotteista tekee 9,4-16 ruplaa kappaleelta.

Tulenkestävät (face) tuote

Tällainen punatiilinen on suunniteltu erityisesti viimeistelyyn uunien ja muuraus. Valmistaa, se on tarpeen käyttää tulenkestävän saven ja täyteaineita. Saatu tuote ei anna sulaminen ja joka ei murene. Lisäksi, tulenkestävä tiili säilyttää kaikki ominaisuutensa jopa lämpötilassa 1800 astetta. Erottaa Shamottitiili seuraavanlaisia:

Shamottitiili SB 8 kokoa ja muita ominaisuuksia voidaan lukea tämän artikkelin.

Olemassa olevat merkkiä merkinnät osoittavat vastuksen tasoa tuleen. Merkki ja mitat punainen tiili maali voi olla erilainen, mutta ne määritetään ottaen huomioon fyysinen ja kemiallinen koostumus. Tuotevalikoima on valtava, sillä on satoja lajeja: W-5, W-8, SHA-5, IIIb-47. Tekniset ominaisuudet tiiliä seuraavista:

 • halla - F50;
 • lämmönjohtavuus - 0,7-0,85 W / mK;
 • voidage - 8%;
 • imeytymistä - 8%.

Silikaatti tiili edut ja muut tiedot voidaan lukea artikkelista.

Kustannukset punatiilinen verhous on 20 ruplaa kappaleelta.

Tämä tuote on usein kutsuttu "leipä" painaa jopa 7 kg. Mukaan lujuusominaisuudet tällaisen tuotteen on parempi kuin klassinen versio. Se liittyy rakentamiseen kantavien seinien, kehyksiä ja tukee. Tekniset vaatimukset ovat:

 • 150 F huurre,
 • 10% vettä ottoa,
 • lämmönjohtavuus 0,50 W / (mK)
 • voidage 13%.

Kustannukset tällaisia ​​tuotteita olisi 10 ruplaa kappaleelta.

Tämä punatiilinen ovat aktiivisesti mukana luoda perusta. Sille on tunnusomaista suuri lujuus. Keraaminen punainen tiilet kestää äärimmäisiä lämpötilan ja kosteuden. Mitat standardin punainen rakennusteollisuustuotteet säätiön mukaisesti GOST 250h120h65 mm. Merkintä artikkelissa oletetaan, 150, 175, 200, 250, 300. Esitetyssä materiaali, tunnettu siitä, että seuraavat menetelmän ominaisuudet:

 • huurre F 50-100,
 • 6-16% veden imeytyminen,
 • lämmönjohtavuus 0,70 W / (mK)
 • tyhjyys enintään 13%.

Hinta tällaisille tuotteille on 11 ruplaa kappaleelta.

Tiili uunin hinta ja muut tiedot on kuvattu artikkelissa.

Tällainen materiaali olisi myös on korkea lujuus, mutta myös se on pystyttävä kestämään kosteutta ja pakkasta. Käytä näitä merkkejä: M-125 tai M-150. Näitä tarkoituksia varten tulisi olla mukana palaneen ja pyylevä keraaminen tiili. Tässä tapauksessa näitä suosittuja merkkejä: M-200, M-250, M-300. Jotta tällainen tiili on tunnettu siitä, että seuraavat teknologiset ominaisuudet:

 • huurre F 100,
 • Kosteuden imeytyminen 12%
 • lämmönjohtavuus 0,51 W / (mK)
 • vähintään 13% voidage.

Sen pitäisi olla tuote noin 16 ruplaa kappaleelta.

Käyttää punatiili leivinuuni, on välttämätöntä käyttää tuotetta, joka olisi kestettävä suoraa vaikutusta palon. Tällä hetkellä tuotteita, kokoa voidaan käyttää näihin tarkoituksiin, jotka ovat:

Keltatiilinen hintapaine ja muut tekniset tiedot on kuvattu artikkelissa.

Suorittavat suunnittelu- toiminta on otettava huomioon koko esitetyn aineiston, jotka on lueteltu seuraavassa taulukossa.

Taulukko 1 - Yhteinen koot punainen tiili

Lisäksi ostaessaan punatiilinen on otettava huomioon perusteet, kuten laatu. Jos olet löytänyt pinnalla sirut ja halkeamia, epätasainen väri, sitten ostaa se on parempi antaa puhdistettu.

Tiili uuneja kuinka valita, se ei tee virhettä, voit oppia tämän artikkelin.

Punainen tiili - tämä on ainutlaatuinen materiaali, joka on aktiivisesti toteutetaan eri rakennus-. Vzavisimosti tietyntyyppisiä, kukin käytetyn materiaalin tiettyihin tarkoituksiin. Lisäksi kunkin punatiilinen on omat mitat, mikä on myös erittäin tärkeää ostettaessa tämän tuotteen.

Mitkä ovat mitat standardin punatiilinen?

Mitat standardin punatiilinen määrittää, vuosien kokemus, toiminnallisuus ja standardit kansallisia standardeja.

Punatiilinen on oma muoto ja vakiokokoihin.

Toiminnot standardointi rakennusmateriaalien

Vuosien mittaan, muotojen kehitystä arkkitehtuurin ja koostumus rakennusmateriaalien ovat muuttuneet. Yksittäisten lähestymistapa rakennusten rakentamiseen saneli tarve käyttää epätavallisia materiaaleja niiden alkuperäisessä muodossa. Kuitenkin massiivinen kehitys edellyttää yhteisten indikaattorien koostumuksen, muodot ja koot. Lopulta voitin toisen lähestymistavan, koska samassa yksikössä voit rakentaa erilaisia ​​rakennuksia ja rakenteita, joiden tarkoituksena on suorittaa erilaisia ​​tehtäviä.

Tiili sallittu helpottaa suuresti rakennusten rakentamisessa, säilyttäen tilaa mielikuvitukselle arkkitehtien. Erityistä huomiota kiinnitettiin etsinnän ihanteellinen koko rakennuspalikka.

Koko standardin punaista tiiltä.

Mitä suurempi koko rakentamisen yksikkö, sitä nopeammin talonrakennuksessa. Kuitenkin liian suuri lohko voi vaikuttaa kestävyyden ja toimivuuden. Suuruus optimaalinen merkin koko vaikuttaa materiaalin. Luo esimerkiksi Adobe rakennuspalikka samankokoinen kuin keraaminen, on vaikea - se on liian aikaista murentua.

Nykyään vesirakentaminen on yhä enemmän vaatimuksia turvallisuuden. Tätä tarkoitusta varten käyttöön kansalliset noudatettavat kaikkien valmistajien rakennusmateriaalien.

Tyypillisesti, tiilet on jaettu silikaatti, tai valkoinen, ja punainen. Silikaatti tehdään perustuen puhdistetun kvartsihiekkaa (90%) lisäämällä jauhemaista kalkkia. Punainen on valmistettu paistetaan savea, ja sen värisävyt pitoisuudesta riippuen rikin tai raudan ja erityinen väri lisäaineita.

Alueella Venäjän federaation toimii Interstate standardia nimeltä "Brick ja keraaminen kivi." Tämän standardin hyväksyttiin vuonna 2013, ovat työ:

GOST punatiilinen.

 • Azerbaidžanin
 • Armenian
 • Kazakstanin
 • Kirgisia;
 • Moldovassa,
 • Venäjä;
 • Tadžikistan.

Tämä standardi noudattaa useissa Euroopan maissa tämäntyyppisen tuotteen.

Tämän standardin sovelletaan tiili ja kivi, keraaminen, jotka koskevat vain rakennetta ja limakalvon laakerin, itsekantava ja ei-laakeri seiniä. Saman standardin myös säätelee koko, muoto, määrä ja koostumus tiilet, jotka perustan rakentamiseksi, sekä holvit ja seinät on suunniteltu kestämään raskaita kuormia.

Vaatimukset Tämän standardin ei sovelleta tiilet, josta tuotetaan teiden päällystämiseen, tehdyn sisäpinta hormi. Se ei säädetä tämän asiakirjan ja tulenkestävien ja haponkestävä tiiliä.

Tyypit punatiilinen ja niiden parametrit

Mukaisesti 3 § Standardin seuraavanlaisia ​​tiiliä:

 • normaali muoto, tai yksi;
 • lihava (ilman aukkoja tai ontto enintään 13%);
 • ontto;
 • muotoinen (jonka muoto on muu kuin suorakulmainen suuntaissärmiö);
 • klinkkeri (korkea lujuus ja alhainen veden imeytyminen);
 • edessä (toimii koriste materiaalia).
 • tavalliset (tarjoaa toiminnallisia ominaisuuksia kytkin).

Standardi tiili koko vaihtelee seuraavalla alueella parametrien (mm):

Mitat ontto tiiliä.

 • pituus - 250-288;
 • leveys - 85-138;
 • paksuus - 55-88.

Tiili vaakasuora huokoset tulee pysyä sisällä väli:

 • pituus - 250 mm;
 • leveys - 120-200 mm;
 • paksuus - 70-88 mm.

Väri - se ei ole suunnittelun ominaispiirteitä ja koostumuksesta ja ominaisuuksista. Mukaisesti standardin koot punainen tiili ja valkoinen voi vaihdella.

Erilaiset muunnelmat rakennustuotteiden sopivat nämä parametrit.

 1. Koko tavallinen tiili (lihava) määritetään parametrit 250X120X65 mm.
 2. Koko "Euro" punatiilinen eroaa pienennetyn leveyden ja on 250X85X65 mm.
 3. Koko tiilenpunainen sakeutetaan ja on tunnettu siitä, että lisääntynyt korkeus 250X85X88 mm.
 4. Tuote Vaihtoehto modulaarinen single on mahduttava rajoissa 288X138X65 mm.
 5. Tiilenpunainen, sakeutetaan vaakasuora onteloita tallennettujen parametrien 250X120X88 mm.

Miksi standardi mahdollistaa niin monia tuotteita kuten eri määriä? Onhan suuri leviäminen parametrien aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia suunnittelu-, rakennus- ja turvallisuuden valvonta ja noudattamisen projekti.

Tosiasia on, että pienikin yhden tarinan talo, yhden perheen, voi mennä muutamia muutoksia perus rakennusmateriaali. Yksi standardi materiaali, jota käytetään seinien eri paksuus ja kohde, voidaan käyttää muihin perusta. Lopuksi, jos haluat lisätä enintään uunissa, niin se välttämättä aivan erityinen eräänlainen tiilet niiden koosta ja kokoonpanosta.

Toisin tuotteet värin ja muodon voit luoda erilaisia ​​koostumuksia, antaa talolle ainutlaatuisen ulkonäön. Kysyntä monikerroksisten rakennusten erilaisia ​​lohkojen on erityisen suuri. Tämä johtuu paitsi läsnäolo koriste-elementtejä muurauksessa, mutta erilaisia ​​toimintoja ja rakennusten osia, jotka vaikuttavat vaatimukset materiaalien parametrien.

Siten, standardi punainen-tiili mitat ja määritelty GOST vuoksi tarkoituksenmukaisuus, kokemus ja toimivuus monien sukupolvien ajan. On olemassa monenlaisia ​​rakennuspalikoita, mutta standardin versio on valtaosa keskeiset rakenteet.

Koko standardi tiileen määritetään parametrit 250X120X65 mm. Saattaa olla jokin virhe, asiakkaiden tulee. Muutokset tukiasemaan on erinomainen koko, koska niiden rakenne ja koriste-toiminto.

Punatiilinen: koko, paino, hinta, lajike

Nopeatempoinen kasvu kiinteistömarkkinoilla pakottaa kehittäjät laajentaa toimialaan. Aktiivisesti rakennettu paitsi kerrostalot, mutta myös loma-asuntoja, lomakylät, mökkikyliä. Vaikka muoti sisältää innovatiivisia materiaaleja ja tekniikoita, tiili on välttämätön raaka-aine. Kun käytetään rakennusmateriaalina, kuten tiilenpunainen: koko, paino ja kustannukset ovat erittäin tärkeitä ostajalle.

Punatiilinen käytetään monenlaisia ​​rakennustöitä

Tällä hetkellä erilaisia ​​tiiliä. Tämä rakennusmateriaali on luokiteltu värin, koon, alueen käyttö, sisempi täyte.

Väri tiili on:

Järjestelmän rakentamisen seinän punainen tiili ja vaahto estää

Aiotulla tiili voi olla:

Täyte erottaa tiilet:

Tiili - yhteinen materiaali talonrakennusta

Kunkin materiaalilla on erityiset mitat ja ominaisuudet. Ja vaikka hinta tämä raaka-aine on varsin korkea verrattuna muihin vaihtoehtoihin, suurin rakennusalan työntekijät silti valita sen laatua ja luotettavuutta. Valokuva punatiilinen taloja osoittaa, miten kunniallinen ja kestävä ilme tällaisia ​​rakennuksia.

Se on hauskaa! Arkeologiset löydöt osoittavat, että ihmiset ovat tehneet ensimmäisen tiiliä yli 4000 vuotta sitten.

Ennen talon rakentamiseen, huolella laskea, kuinka paljon ja mitä materiaalia on välttämätöntä. Tämä auttaa välttämään tarpeettomia kustannuksia myöhemmin.

Laite, jossa on kaksikerroksinen seinään eristys 1 - ontto tiili, 2 - lämmitin (tai basalttisen mineraalivillaa, pr.), 3 - päin tiili

Miten lasketaan punatiilinen: koko, paino, hinta

Kun kädet on jo tulevaisuuden hanke talon, voit tehdä arvio. Tämä auttaa määrittelemään selkeästi määrä tilattuja lavaa. Valmistelutyö on erittäin tärkeää, koska ylijäämä rakennusmateriaalit - se on rahaa hukkaan.

Pulaa on vielä pahempi ongelma, sillä uuden erän tiiliä on merkittävästi erilainen tiheys, väri, ja hinta. Ylimääräinen haitta tahtoa ja kuljetuskustannuksia. Siksi mene mittausten ja laskelmien erittäin vakavasti. Käytetty aika maksetaan takaisin kustannuksella merkittävän oman pääoman kustannus.

3D-projekti rakentaa kaksikerroksinen mökki punatiilinen

Standardi punainen tiili koko on sellainen mitat: 250h120h65 mm. Nimi "paskiainen" tai "double" puhuu puolestaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvittava määrä tavanomaista tiilenpunainen kerrotaan annetulla kertoimella: noin 1,4 tai 2,1. Että on koko puolitoista punatiilinen on 250h120h88 mm ja kaksinkertainen - 250h120h138 mm. Tämä data on vakiintunut normeja. Kuitenkin jokainen valmistaja voi tehdä pieniä muutoksia nykyiseen asetukset. Joten ennen kuin ostat, sinun tulee määritellä kaikki mitat ostetun tuotteen.

Jos olet tehnyt laskelmia perustuen vakiokoko punatiilinen, on tarpeen tehdä tarvittavat muutokset. Huomaa, että koko yksi punainen tiili sama koko tavallisen punainen tiili. Nämä lajit eivät eroa toisistaan ​​mitoiltaan ja indikaattorit fysikaaliset ominaisuudet, kuten:

Mitat yhden, yksi ja puoli ja kaksinkertainen tiili

Kuten lihava punainen tiili mitat ja mitat ovat onttoja ja yhtä suuri kuin standardin arvo.

Mitat päin punaista tiiltä

Tällainen rakennusmateriaali on kevyt ja nopea asennus. Korkea kuluttajien kysyntä on huomattavasti laajennettu sen kokoonpanon keraamiset kihara. Mitat tällainen tiili on täysin yhdenmukainen standardi: 250h120h65 mm. Kuitenkin viime vuosina tullut suosittu uusi eurooppalainen formaatti: 250h85h65 mm.

Mitat punainen tiili perusta

Rakentamiseen kellarissa ja pohjakerroksessa käytetään useimmiten tavallisia tiili.

Punatiilinen, voit rakentaa perusta ja rakennuksen kellariin

Vinkki! Voit tarkistaa, onko valittu oikea perusta tiili - liota sitä vedellä. Hetkellinen kosteuden imeytyminen on huono laatu materiaalista, joka on altis nopealle hajoamiselle.

Koosta punatiilinen sokkelin noudattaa täysin normaalin käytännön. Se on melko helppo laittaa ja kunnossa, puhdas (ei homehtunut).

Koko punainen tiili uunin

tulenkestävät fireclay tiiliä käytetään lataamiseen uunin tai takan rakenne, jolla on seuraavat parametrit:

Koot tulenkestävät fireclay (uunissa) tiili

Kuinka monta punaista tiiliä tiili kuormalava

Toimittaa rakennusmateriaali yhtenä kappaleena, se sijoitetaan lokeroihin. Pinoaminen tehdään pohjalta joulukuuset tai rajat kastiketta. Ja luotettavuus asetetaan ylemmän pakkaus (kalvo, metallinauhan). Mukaan täyttöasteen punainen tiili, kuormalavojen paino on seuraava:

Standardi tiili: koko, ominaisuudet, käyttöalueet. Luokittelu, sovellus, tyypit ja niiden ominaisuudet. Miten valita tiili rakentamiseen ja viimeistelytyöt.

Yksi kuormalava on lisätty tietty määrä paloja, jotka on pitkä ja tarkasti asiantuntijat arvioivat. Mutta vaikka tämä arvo poikkeaa, vaihteluista johtuen painon punainen tiili. Tiilet kuormalava katsotaan olevan kappaletta, nimittäin:

 • päin - 300-360 kpl.;
 • Single - 420 kpl.;
 • puolitoista - 380-390 kpl.;
 • maa - 480-600 kappaletta.

Useita tiiliä kohti lavan voi vaihdella 300-600 kpl

Varoitus! Making kokonaisarvioinnilla etukäteen harkita poikkeama lukuihin.

Mukavuussyistä, voit odottaa rakennusmateriaali kuutioita. Tämä on tarkempi laskelma, mutta ero on silti läsnä. Niin, kuinka paljon punatiilinen 1 m3:

Olemassa olevissa tiilimuurauksen rakennus

Punainen-tiili paino vaikuttaa useita tekijöitä, kuten koko, muoto, tarkoitus. Tämän punainen-tiili paino vaihtelee 1,3-7,2 kg. Helpoin pidetään vuori (ontto) - 1,32-3,2 kg. Paino tiilenpunainen lihava 250h120h65 mm vaihtelee 3,3-7,2 kg. Arvioitu paino punatiilinen (250h120h65 mutta ontto), alkaen 2,3 kg, alle 5 kg.

Kustannukset tämän rakennusmateriaalin riippuu valmistaja. Esimerkiksi keskimääräinen hinta pala punaista kiinteää ainetta tiili on 8 ruplaa. Kuitenkin suurin osa kaupoista järjestetään usein erilaisia ​​toimia, jotta voit löytää ja 7,20 ruplaa. Koko hinta punainen kiinteä tiiliä on paljon suurempi kuin ontelon (painosta johtuen). Selvittää, kuinka paljon se maksaa päin punatiilinen, vain mennä mihin tahansa työmaalla supermarket. Pienin kustannuksin 3,20 ruplaa.

Tiili toimitus on kalliimpaa keskimäärin 2 ruplaa osakkeelta

Monta vuotta on kulunut, ihmiset alkoivat tehdä tiiliä. Huolimatta moderni kollegansa, asiantuntijat pitävät tätä rakennusmateriaali, ja sitä suositellaan rakentamiseen talonsa käyttää tiili. Tämä takaa, että rakennuksen tulee vahva, kaunis ja kestävä.

Standardi tiili: koko, ominaisuudet, käyttöalueet

Julkisivutiiliä: koot, hinnat, tyypit ja materiaalin ominaisuudet

Puukuitulevy: paksuus ja arkin kokoa, hintaa materiaalin. Mikä vaikuttaa tuotteen hinta?

Kipsilevy: hinta arkille, koko ja erilaisia ​​materiaalin

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Mitat yksi ja puoli tiili, yhden ja kahden hengen: niiden tyypit ja ominaisuudet

Leave a Comment

33 − = 25