Kiinalainen invertteri hitsaus

Kiinalainen invertteri hitsaus

Invertteri Malli NBC-350 NBC-500 NBC-630

Tulojännite 380 +/- 10% 380 +/- 10% 380 +/- 10%

Virrankulutus, kW 14 25 37

Virrankulutus 25 46 66

Hitsausjännitteen 14-40 17-50 17-50

Hitsausvirta 60-350 60-500 60-630

Elektrodin halkaisija 0,8-1,6 1,0-1,6 1,0-2,0

Invertteri Malli TIG-TIG-160 200 250 TIG-TIG-315 TIG-400

Virrankulutus 20A 28A 9.6A 13.6A 20A

Napryadzhenie tyhjäkäynti 56V 56V 54V 68V 60V

hitsausvirta 15-160A 15-200A 15-250A 15-315A 15-400A

Jännite kuorman 16.4V 18V 20V 22.6V 26V

Tehokkuus 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8

Invertteri Malli WS-160 WS-200 WS-250 WS-315 WS-400

Napryadzhenie tyhjäkäynti 56V 56V 54V 68V 60V

hitsausvirta 15-160A 15-200A 15-250A 15-315A 15-400A

Tehokkuus 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8

Invertteri malli CUT-40 CUT-60 CUT-80 CUT-100

Tulojännite 220 +/- 10% 380 +/- 10% 380 +/- 10% 380 +/- 10%

(Hz) 50/60 50/60 50/60 50/60

Virrankulutus 22 11,9 17 22,8

Napryadzhenie tyhjäkäynti 230240240240

hitsausvirta 15-40 15-60 15-80 20-100

Jännite kuorman 96104112120

Puikkohitsaus invertteri

Invertteri Malli MMA-160 MMA-200

Hitsausvirta 15-160 15-200

Virrankulutus 33 43

Napryadzhenie tyhjäkäynti 56 56

Elektrodin halkaisija 1,6-2,5 1,6-3,2

Jännite kuorman 26,4 28

Hitsausinvertteri on täydellinen hitsata vähähiilisen, seostamatonta terästä;

Advanced invertteritekniikka korkeaa kytkentätaajuutta, korkea luotettavuus, pieni koko, keveys, energiansäästö;

Hidastavia johdinkaarella, suuri tarkkuus määrä; Antizalipanie elektrodi;

Erityinen ohjaus tekniikka, jonka avulla voidaan parantaa muoto, vähentää roiskeiden, hitsaus vääristymä, hyvä hitsaus muoto, bias tasolla;

Käytetyt passiiviset tehokerroinkorjaus;

Virta, jännite - säädetään jatkuvasti laajalla alueella;

Työ hitsaus sykli voi olla pitkä ja jatkuva;

Kiinalainen hitsausinvertterit: luokitus ja arvostelut

Nykyään monet valmistajat tuottavat hitsausinvertterit erilaisia ​​ominaisuuksia. Tätä tekniikkaa käytetään laajasti kotitalouksien ja teollisuuden toimialoilla.

Ensimmäisessä taajuusmuuttajat on ilmestynyt 70-luvulla viime vuosisadalla. Niiden erottava ominaisuus on sellainen tehomuuntojärjestelmästä. Sitä kutsutaan inversio. Esitetty laite on kevyt ja mukava käytössä.

Erittäin suosittu tänään nauttia kiinalaisten hitsausinvertterit. Niiden kustannukset on hyväksyttävää asiakkaan ja laatu joskus ei ole huonompi tunnettuja tuotemerkkejä. Miten valita paras laite Aasian tuotanto, siitä keskustellaan yksityiskohtaisesti alla.

Erikoinen nykyinen muuntaminen periaate eroaa hitsauslaitteen (invertteri). Kiinalainen, Euroopan, kotimaista tuottajaa luomaan näitä välineitä käytetään samaa periaatetta tekniikan.

Sähköä tavallista kotitalouden verkko syötetään invertteri tasasuuntaajan. Siellä se muunnetaan tasavirtaa. Tämän muunnoksen jälkeen tuottaa sähköä uudelleen. Nyt se on korkea taajuus (50 kHz). Edelleen, invertteri yksikkö on alentaa AC-jännite. Se putoaa 90 V. Kuitenkin, virta kasvaa samanaikaisesti. Tämä sähkö on sopiva hitsaukseen.

Mukaan kuluttajille, Kiinan tuotanto hitsausinvertteri on pienikokoinen, helposti. Se on kätevä käyttää. Tehdä oikean valinnan, asiaa koskevat vaatimukset päällikön, on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin ominaisuuksia tämän laitteen.

Valitsemalla hitsausinvertterit Kiinan, sinun täytyy kiinnittää huomiota laitteen tyyppi ja sen soveltamisalaa. Käyttötarkoituksen mukaan laitteen on kolme pääluokkaa laitteita.

Kotikäyttöön riittää hankkia malli, jossa on nykyinen yhteensä 120-200 A. Nämä laitteet pystyvät suorittamaan pienellä työmäärällä. Tällöin päällikön on tehtävä pitkiä taukoja jälkeen 5-8 minuuttia. invertteritoiminnon.

Korjaamisessa viemäri, vesi viestinnän tarvittaessa hitsata putket, kannattaa hankkia ammattitason laitteet. Se pystyy työskentelemään keskeytyksettä jo pitkään, joka tarjoaa korkealaatuista hitsausta. Tässä tapauksessa, invertteri toimii nykyisestä 200-300 A.

Suuremmille tuotannot myytiin industrial grade laitteita. Ne pystyvät työskentelemään keskeytyksettä 24 tuntia. Hitsausvirta tällainen laite on asetettu 500 A.

On olemassa useita keskeisiä tekijöitä, jotka täytyy kiinnittää huomiota valitessaan hitsauskone. Kiinassa valmistettuja invertteri olisi tunnettu tuotemerkki. Tämä takaa korkean laadun laitteita.

Hitsausvirta, joka toimii taajuusmuuttaja, pitäisi varmistaa normaalin toiminnan laitteiden tietyn ajan kuluessa. On parempi hankkia laite tehovaran vähintään 30%: n käyttövirta ilmaisin (ei vähemmän kuin 160 A).

Vakaan toiminnan taloustyyppiset invertterin saavutetaan yhteyden verkkoon 220 V. talot ja asunnot voimansiirtolinjan voidaan tunnusomaista pieni jännite vaihtelut (jopa 15% kumpaankin suuntaan). Nämä ominaisuudet eivät ole herkkiä verkkovaihtosuuntaajien. Mutta jos jännitteen aaltomuodon ylittää rajan 15%, olisi hankittava laitteita suojaa samankaltaisia ​​piirteitä toimituksia.

Saadun palautteen perusteella asiakkaiden voidaan väittää, että se ei ole välttämätöntä ostaa halvin laite. Ne melkein aina vain yksi kortti, joka sisältää kaikki peruselementit laitteen. On yhtymäkohta epäsuotuisat olosuhteet (virtapiikkejä, kosteuden pääsy laitteen sisään, ja niin edelleen. D.) korjaaminen tällainen tekniikka ei ole aihetta.

Valinta ammatti-laitteet

Hitsaaja (invertteri) Kiinan tuotanto voi koskea ammattitason laitteet. Tämä tekniikka on kestettävä raskaita kuormia, tuottaa korkealaatuisia tuloksia.

sinun täytyy kiinnittää huomiota useita tekijöitä valittaessa tällaisia ​​laitteita. käyttövirta teho tulisi valita paksuuden mukaan hitsatun materiaalin. Lisää huomiota olisi kiinnitettävä määrä hyötykuorman. Se vastaa toiminta-aikaa laitteen, samoin kuin aika, että syklien väli.

Kotelointiluokka laitteen pitäisi vastata käyttöolosuhteissa. Ne toimivat korkealla pölyä, kosteutta, tärinä tulisi soveltaa taajuusmuuttajien tarkoitettu käytettäväksi vaikeissa olosuhteissa. Toteuttanut useimmat luokan laitteiden kaikki edellyttävät yhteyttä verkkoon 380 V

Valitsemalla kunnon kiinalainen hitsausinvertterit, sinun täytyy kiinnittää huomiota laitteiden toimintaa. Sovelluksesta riippuen, on kolme pääryhmää laitteita. Niitä käytetään sekä kodin- ja ammattitehtävissä.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat laitteet käsikaarihitsausta (MMA). Toinen ryhmä koostuu puoliautomaattinen. Tähän ryhmään kuuluvat laitteet, kuten MIG, MAG. Erillisessä luokka jaetaan laitteita, jotka on tarkoitettu argon hitsaus (TIG).

Lisäksi perustoiminnot hitsausinvertteritekniikka Kiinan voi olla muita tiloja. Esimerkiksi, se voi olla "väkisin kaari", jonka avulla voidaan optimoida tehon työvirta, "Antizalipanie9raquo, kytkee pois laitteesta, kun ongelmia elektrodin kanssa, ja niin edelleen. D. Tämä parantaa Työmukavuuden osoituksena tarkastelu Masters.

läsnäolo näyttö on myös tervetullut, samoin kuin kyky vaihtaa eri tilojen välillä hitsauksen. Nämä kiinalaiset hitsausinvertterit sisältyvät luokan universaali laitteita.

Haluavat ostaa laadukkaita laitteita, sinun on otettava vastuu valmistajan valinnan mukaan. Käyttäjien mukaan, ei välttämättä ostaa kalliita laitteita lajikkeita. Tämä kriteeri ei takaa laatua valittuun malliin. Hyvä hitsausinvertteri Kiinan tuotanto voi ostaa kohtuulliseen hintaan. Laadukkaasta laitteiden riippuu suuresti tuotannon määrään. Suurempi teho, sitä enemmän hyväksyttävän se maksaisi laitteet yksikköä.

Myös arvoinen valmistajien poikkeavat saatavuuden palvelukeskuksen, käyttöpaikka koneen ohjeiden, ja niin edelleen. D. Laatusertifikaateilla pitäisi olla saatavilla. 90% kaikkien vaihtosuuntaajien tänään julkaissut Kiinassa. Jopa venäläiset yritykset haluavat kerätä tällaisia ​​laitteita täällä. Sarjatuotannon avulla voit luoda kilpailukykyisiä tuotteita ja myydä se kohtuulliseen hintaan.

Useimmat taajuusmuuttajia käsinhitsaukseen

Voit valita arvoinen esiintymä laitteet, on syytä harkita sijoitusta Kiinan hitsausinvertterit kokoamat pohjalta asiakaspalautteen. Luokkaan parhaat laitteiden käsinhitsausta sisältää sellaisia ​​laitteita kuten Fubag IR 200 (9,5-10000 ruplaa ..), "Svarog9raquo; ARC 205 (14,5-15000. Rub.). Tämä korkealaatuinen, testattu aikayksikköä.

Korostaa master taajuusmuuttajan Fubag IR 200. Sille on tunnusomaista suuri toimintavirta (200 A). Hyvän tehonsyöttöä, sitä käytetään hitsauksessa metallirakenteiden, leikkaus elektrodit 5 mm. Tehokkuus laitteen säilyy myös silloin, kun merkittävä jännitteen lasku kotiverkossa. On funktio kaaren jälkipoltin, antizalipaniya elektrodi, hot start. Tämä laite soveltuu jopa aloittelija isäntä.

Invertteri "Svarog9raquo; ARC 205 on tehty Venäjän tuotemerkin tuotantokapasiteetti tehtaan Kiinassa. Tämä laite voi käyttää myös argon hitsauksessa. invertterin maksimivirta on 180 A. laite on riittävä kesto hitsaus ja positiivinen palaute.

Valita paras kiinalainen hitsausinvertteri, selostuksia joista on tutkittava ennen ostoa, on huomattava, puoliautomaattinen laiteluokan. Se sisältää laitteet, Aurora Overman 180 (21,5-22 tuhatta. Rub.), Elitech IC 190P (19-19,5 tuhatta. Rub.). Tämä arvoinen edustajat hitsaus laitteiden käyttäjät väittävät.

Aurora Overman 180 on erittäin luotettava ja edullinen hinta. Se on edullinen kokonaisuutena. Kyky määrittää jäykkyyden virta-jännite-vaihtosuuntaajan sopii sekä ohut ja kiinteä aine hitsaamalla.

Elitech IS 190P: tä käytetään hitsaukseen, jossa käytetään tavallista ja flux-lankaa. Voit työskennellä tarpeeksi kauan ilman keskeytyksiä. Alhainen virrankulutus on ominaista.

Kun otetaan huomioon paras kiinalainen hitsausversio, jokainen pystyy valitsemaan optimaaliset laitteet itselleen.

Hitsaajan opas

Suuri määrä potentiaalisia ostajia on syvästi vakuuttunut siitä, että hitsausinvertteri on hyvin riippuvainen tuottajamaasta, ja tosiasiassa on hyviä syitä. Niinpä Euroopan unionin tuottavissa maissa laadullisesti kaikkein suosituimpia olivat erityisesti Saksan ja Ranskan hitsauslaitteet sekä Italia ja Tšekki. Itse asiassa tämä ei ole yllättävää, koska minkä tahansa tuotteen tuotannon laatu Euroopassa havaitaan erittäin korkealla tasolla.

Samaan aikaan hiljattain kiinalaiset tavarat ovat alkaneet saada suosiota - myös hitsauskoneet. Tämän vaihtoehdon haluttomuus liittyy alhaiseen verrattuna eurooppalaisten tavaroiden arvoon. Mutta entä näiden hitsausmuuttajien laatu ja yleensä laitteet? Loppujen lopuksi kiinalaiset tavarat ovat usein kuuluisia huonosta työn laadusta, tehokkuudesta ja niin edelleen. Tässä artikkelissa harkitsemme mahdollisuutta ostaa hitsauskoneelta Kiinasta ja selvittää, onko se hyödyllinen vai ei.

Tärkein etu, kuten jo mainittiin, on alhainen ja houkutteleva arvo. Joten se voi olla jopa puolet vähemmän kuin vastaava kotimainen tai eurooppalainen hitsauskone. Tällaisella alhaisella hinnalla laitteet ovat samankaltaisia ​​kuin kotimainen laite, joka useimmiten kertoo mahdolliselle ostajalle "Osta minulle!".

Ja todellakin, jos se on noviisihitsaaja, niin kiinalainen invertteri on ehkä todella sopiva ja se on optimaalisin ratkaisu. Tällöin kuitenkin on olemassa ehto, että laitteen on täytettävä vaaditut vaatimukset, tai ainakin vähintään siitä, mitä siitä on kirjoitettu.

Kiinalaisten hitsausvaihto-injektioiden valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

Hitsausinvertterin valmistaja. Kaikki kiinalaisyritykset, jotka valmistavat inverttereitä, ovat "kulutustavaroita", joten jotkut niistä ovat todella laadukkaita. Tämä koskee niitä laitteita, jotka kootaan Kiinassa, mutta yritys ja sen tavaramerkki sijaitsevat esimerkiksi Euroopassa. Niinpä esimerkkinä voit tuoda hitsausinvertterin "Resanta" - itse asiassa se on latvialainen yritys, joka tuottaa hitsauslaitteita, mutta koska pieni yritys ei pysty käsittelemään tällaista massatuotantoa sen suuren suosion (ja kaikki tuotanto Kiinassa on halvempaa), yhtiö on perustanut tuotantoa Kiinassa. Sama pätee myös hitsausversoihin "Svarog", joka on lähinnä Kiinassa tuotettu kotimainen yritys. Kuitenkin, jos se on kiinalainen hitsauslaitteiden valmistaja - ole valppaana, koska voit saada kiinni huonolaatuisesta tuotteesta.

Ulkoiset rakennekoodit. Tässä tapauksessa sinun on ymmärrettävä, haluatko ostaa laitteen tietyn mallin tai ei, voit tehdä useita vaiheita ja tapoja. Joten, asiantuntijat neuvovat ennen hitsauksen taajuusmuuttajan ostamista ja salli hänen työskennellä jonkin aikaa (3-4 minuuttia) tyhjäkäynnillä. Jos tämän jälkeen fuusioituneen muovin haju alkaa tuntua, tämä osoittaa selvästi, että ei ole mahdollista ostaa mallia tästä invertteristä. Kiinasta tuotavasta laadukkaasta hitsauksen invertteristä tulee myös käyttöohje, ja jos se tuodaan maahan lisenssillä, opettamalla on venäjänkielinen kieli, joka on selkeä ja virheellinen ilman kieliopillisia virheitä.

Asiakasarvostelut. Luonnollisesti ennen kiinalaisen hitsauksen invertterin ostamista kannattaa kiinnittää huomiota niiden arvioihin, jotka ovat jo tulleet tietyn mallin omistajalle. Toisin sanoen sinun tehtäväsi on tutustua niiden henkilöiden sanaan, jotka ovat jo työskennelleet valitsemassasi hitsausversiossa.

Väärennöksiä tunnetuille tuotemerkeille. Tämä, tämä "tauti" Kiinan tuotanto. Tosiasia on, että Kiinaan syntyy satoja yrityksiä päivittäin, jotka tekevät väärennöksiä tai sanoen kopioita eri tuotteista, kuten hitsauskoneista. Jos haluat erottaa tämän pudotuksen, et voi olla perehtynyt selkeästi laitteen nimen kanssa, koska joskus alkuperäiseen nimeen verrattuna ei välttämättä ole yhtä tai useampaa kirjainta, logoa ja niin edelleen. Kiinnitä huomiota myös laitteen ulkoisiin ominaisuuksiin ja lähestyvätkö ne alkuperäisen.

Maahantulosi maassa, jossa on valmiina vastaanottamaan kiinalaisia ​​hitsausvaihtoehtoja kunnossapitoon, on hyvä takuu siitä, että hankit laadukkaan laitteen ja tuetaan aina huolto- tai korjaustöissä.

Kiinalaisten hitsausmuuttajien pääpiirteet

Tähän mennessä kiinalaiset laitteet ovat jo hankkineet tietyn vakiintuneen maineen. Ja vaikka on olemassa joitakin huonoja arvosteluja, kiinalaiset tuotteet jatkavat ostaa, ja tämä saa vain suosiota. Mutta miksi ja mistä syistä tämä tapahtuu?

Houkutteleva hinta. Ehkä tärkein hetki, josta puhumme jo kolmannen kerran. Nykyään jokainen meistä suunnittelee jonnekin ja jotain säästää, ja tässä on järkeä. Ja koska kiinalaiset laitteet 10-15%, tai jopa kaikki 25%, voivat olla halvempia kuin vastapuolet, suuri osa ostajista kiinnittää heitä huomiota.

Hyvä ilmoitettu ominaisuus. Lähes kaikki kiinalaiset laitteet, jotka valmistetaan ulkomaisten yritysten lisenssillä, eivät täytä ominaisuuksissa mainittuja parametreja.

Lisäominaisuudet. Kiinalaisen hitsauksen taajuusmuuttajan lisäominaisuuksista löytyy sellaisia ​​ominaisuuksia kuin mahdollisuus liittää argonkaarihitsaus, kuuma käynnistysjärjestelmä tai mahdollisuus kytkeä pulssihitsaus ja niin edelleen.

Yleensä kaikki tässä materiaalissa kuvatut asiat kertovat meille suoraan, että kiinalainen hitsauksen invertteri on hankittava erittäin huolellisesti. Tässä on liian monia ansioita, joista voi "kompastua" ja tulla joidenkin kiinalaisten väärennösten omistajaksi, joka ei vastaa paitsi ominaisuuksiasi vaan myös yleiseen suorituskykyynne. Yleensä, jos lähestyt tätä asiaa huolellisesti, voit hyötyä tästä vain säästämällä rahaa ja omia resursseja.

Leave a Comment

+ 33 = 35