Lompakot kädet pois romun

Lompakot käsillään - tyylillä! Yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​valmistustekniikan taloudenhoitaja: epätavallinen variantteja kipsin ja fosforin

Elämä usein tilanteessa, jossa hyvin tarpeellinen aihe ei ole käsillä ja se maagisesti hävisi viidakkoon kotiin asioita.

Ratkaisu tähän ongelmaan olisi osto taloudenhoitaja.

Käytännöllinen tapa tämän osan sisustus ei ole vaikea tehdä omin käsin.

Yksinkertainen avoin taloudenhoitaja omissa käsissä

Tällaiset taloudenhoitaja erittäin helppo integroida kotiympäristössä. Voit käyttää mitä tahansa improvisoituja materiaalia: epätavallisen muotoinen levy, vanha rykmentti, kudottu rakenne, turhia koukkuja tai tappeja.

On tarpeen osoittaa hieman mielikuvitusta ja heittää pois epätavallisia ideoita aineellisen maailman. Vanha hylly kirjoja on elegantti ja tyylikäs huonekalu käytävällä. Kuivatut levyt maasta tai metsästä sopivat täydellisesti sisustus Antiikkiaseita kohokohtia.

Suljettu taloudenhoitaja omissa käsissä

Suljettu taloudenhoitaja on ovi. Kaukaa ne näyttävät pieniä taloja tai birdhouses. Ainetta valmistaakseen sama voi olla mitä tahansa: puuta, muovia, ja tekstiilit.

Puiset taloudenhoitaja tarvitaan seuraavat improvisoitua materiaalia: puu tai paksua vaneria, hiekkapaperia, asennus materiaalit ovea, ruuveilla, koukut, liima, lakka, väritön puu, akryylimaali koristella (tai kaunis kuva taustalle).

Vaiheissa valmistusprosessi taloudenhoitaja omissa käsissä:

1. työstetään luonnos taloudenhoitaja. On suotavaa tehdä kaavio paperin. Kaaviossa on esitetty mitat;

2. puuta tai vaneria leikattu osia. Sahanterä kanssa toivottavaa pienet hampaat, jotka ovat ainakin vahingoittamatta pintaa;

3. Kaikki tuotteet käsitellään hiekkapaperia;

4. Nyt kaikki elementit voi olla ohut kerros lakka. On suositeltavaa toistaa tämä menettely kolmesti. Kaikissa tapauksissa, sinun täytyy antaa päällysteen kuivua. Kuivumisaika riippuu tuotemerkin lakan, mutta riittävän usein odottamaan kaksi tuntia ennen täysin kuiva;

5. Haluttaessa puu voidaan antaa vaikutusta kulumista ja antiikin. Tästä otetaan hiekkapaperilla reunat ja hieman hankausta osat;

6. kokoaminen osista taloudenhoitaja kätensä design. Itsekierteittävät ruuvit ruuvataan sisäpuolelta ulospäin. Pre pitää stenochek taloudenhoitaja paksuus ja pituus ruuvit, jotka eivät johda ilmeeseen ulospäin;

7. Asennettu pieni ovi;

8. Aseta lukon tai magneettikiskojen (molemmin puolin);

9. kiinnittää koukut tulevaisuuden avaimia. Haluttaessa ne voidaan asentaa koriste-paneeli suorakulmaisesta vaneri;

10. Pukeutuminen. Akryylit kuvio piirretään ulkosivulla oven. Mahdolliset koristelu ilman kuviointia. Tarpeeksi liitä tahansa sopiva kuva.

Tuloksena oli kaunis ja buxom taloudenhoitaja. Tämä voi olla ylpeä esittää lahjaksi. Esimerkiksi, tupaantuliaiset.

Taloudenhoitaja käsillään kipsin

Laitteet kipsistä, ensi silmäyksellä, se voi tuntua vaikea aloittelijalle. Mutta yksityiskohtaisen tutkimuksen asiasta kaikki epäilykset on kadottava. Kipsi uskomattoman oppivainen materiaalia. Se sopii muodostumista kolmiulotteisia kuvia, seurasi värillinen maalilla.

Valmistukseen kipsin taloudenhoitaja tarvitaan seuraavat improvisoitua materiaali: kipsi, maali, akryyli, muovinen reunus muovaus koukut, akryyli lakka.

Vaiheissa valmistusprosessi taloudenhoitaja omissa käsissä:

1. Kipsi liukenee veteen. Haluat saada paksu johdonmukaisuus samanlainen smetanaa;

2. muovi muotit sijoitetaan kiinnitys materiaaleja taloudenhoitaja. Ne tulee olemaan osa takaseinän taloudenhoitaja ja pitää häntä ripustettu seinälle. Luotettavan kiinnitys on valittu;

3. rakenne saatu neste kaadetaan muovi avulla

4. kipsi painaa koukut avaimia taloudenhoitaja omin käsin;

5. kipsi muotti alkaa kuivua nopeasti, koska viipymättä olisi otettava muodostamiseksi kolmiulotteisen kuvan. Voit veistää kädet. Voit käyttää käsineitä;

6. Kuivauksen jälkeen maali taloudenhoitaja maaleja, jotka käyttävät taidetta harjalla. Jos tässä vaiheessa melko yksityiskohtaisesti kipsi muodossa ei tarvita, se voidaan leikata ja kevyesti hiomalla hiekkapaperilla;

7. kuivuneesta maalista kirkaslakan. On toivottavaa soveltaa kolme kerrosta. Jokainen uusi kerros olisi sovellettava kuivatusta edellisen hyvin.

Epätavallinen rappaus taloudenhoitaja käsillään valmis.

Epätavallinen taloudenhoitaja omissa käsissä

Hämmästyttävä, katsoa käytävällä pahvi taloudenhoitaja. Sen valmistus vaatii paksua pahvia, paperia decoupage tai halunnut piirtää, liimaa, sakset, kynä, viivoitin, puutikun kuin koukku avaimia.

Takaseinään on oltava tarpeeksi vahvoja ottamaan ja pitämään pitkään, paino taloudenhoitaja. On suositeltavaa tehdä seinään kaksikerroksinen kartonkia.

Ensimmäisessä joukossa alkuperäinen Taloudenhoitaja annettu magneetteja. Se on niin moderni. Minimalistinen muotoilu. Yksinkertaisuus ja luotettavuus. On mahdollista tuottaa vaneria, muovia tai pahvia. Että se leikkaa mielenkiintoinen muoto, lisätä magneetti teipataan yhteen.

Voit koristella kuvan, nauhat, helmet, päällystetyt fosforisoivilla loistaa pimeässä. Tällaiset valoisa avaimenperät käsillään arvostavat lapsia. Tämä voi aiheuttaa kehitystä tapana laittaa avaimet paikoillaan.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Wall 10 taloudenhoitaja improvisoitua

Wall taloudenhoitaja - loistava tapa välttää päivittäiset haasteet. Joka kerta tulet kotiin, voit jättää avaimet samassa näkyvästi, ja jättää välittömästi ottaa ne pois. Toinen etu taloudenhoitaja, jos et asu yksin, on mahdollisuus avata oven vain nähdä, onko joku kotona.

Ja alkuperäisen suunnittelun tämän hyödyllisen kohteen voit tehdä myös mielenkiintoinen täydennys sisustukseen.

Taloudenhoitaja voi tehdä kädet, eivät tarvitse paljon materiaalia ja aikaa tehdä niin. Tässä artikkelissa opit 10 tapoja tehdä taloudenhoitaja romusta materiaaleista

Master-luokan №1: Taloudenhoitaja suunnittelijalta lego

Joskus tarkastellaan tuttuja asioita toiselta puolelta, voit nähdä aivan uusia mahdollisuuksia niiden käytön.

Täällä me tarjoamme uuden tavan tarkastella Käyttö Lego. Näemme sitä kehittää lastenleikkiä (tietenkin myös aikuisille, koska se ei ole salaisuus, että vanhemmat joskus ostaa leluja itselleen mieluummin kuin lapsille). Mutta muutamalla työkaluja on mahdollista yhdistää paitsi erilaisia ​​lukuja pelejä, mutta myös alkuperäistä seinää taloudenhoitaja.

 • Yksityiskohdat Lego: tasainen suorakulmainen alusta, ja monet pienet osat, kuinka monta näppäilyä haluat ripustaa
 • Poraa ohuella suuttimella
 • Ruuvit, vaarnat (2 riittävä)
 • Renkaat avaimenperä
 • hallitsija
 • merkki
 • pitsi
 • sakset

 1. On pieniä yksityiskohtia Designer (neliön tai suorakaiteen valinnan) toisaalta merkitse keskellä merkki ja varovasti Tee pieni reikä poralla.
 2. tie pitsi rengas ja pieni yksityiskohtia suunnittelija (lanka poratun reiän läpi ja solmu).
 3. Suuri litteä alusta tehdä kaksi symmetristä reikää ruuvien.
 4. Kiinnitä seinään alustan (riippumatta siitä, millaisia ​​seinään, seinään tulpat)
 5. Laita avaimet renkaat, roikkuu pieniä yksityiskohtia, jotka liitetään alustan.

Käytä ilo ja älä tuhlaa avaimet!

Master Class numero 2: Taloudenhoitaja kanssa estää puun

Katsotaan, miten tehdä yksinkertainen puinen taloudenhoitaja, kiinnitetään seinälle. Tämä Master Class on suora on hyvin yksinkertainen, hyvin aloittelijoille puuhastelun omin käsin.

 • Dremel 8050 Micro tai muuta vastaavaa mallia (saatavana erikseen hiomakone, saha, pora)
 • puinen baaritiski noin 2,5 cm x 5 cm x 14 (emme perustuu keskeisten 4, jos tarvitset eri numero, ota sopiva koko)
 • kaksi pientä hyllyjen (huomautus valittu koko bar)
 • nahka pitsi (otimme paksuus 1,5 mm, voi olla vahva ja normaali pitsi)
 • ruuvimeisseli
 • 4 pientä ojentamaan ringlet
 • 4 jousitus kaulan (voit ottaa suosikki hurmaa)
 • pihdit
 • kierros
 • kynä
 • hallitsija

Vaihe 1: Jotta haltija tarve:

 • Hiekka puukappaletta.
 • Korjaa se ja kävellä ensin karkea laikka, poistamaan kuoppia ja harjuja, ja sitten keskellä ja sujuvaa.

 1. Nimettävä kynä paikka suspension takapuolella tangon ja tehdä kaiverrus burin upotussyvyys noin 3 mm (Symmetrinen block, joten valitse takapuolelle toinen oman harkintansa mukaan).
 2. Paikassa, jossa suspensio aukko, do syvennys 3 mm.
 3. Kiinnitä henkarit tankoon ja kiinnitä ruuveilla.
 4. Edessä bar do koodauksen 4 aukkojen (Parallel kuten kuvassa) ja kautta suutin-leikkuri tehdä syvennyksen syvyys on noin 1 cm.
 5. Kiinnitä palkki seinään.

Vaihe 2: Jää tehdä hurmaa avaimet:

 1. Riippumatta siitä, onko sinulla keskeyttäminen tai kiinni, poista liitetiedosto (kauko-ohjain on liian paksu avaamista, kun jousitus on liian pitkä). Jos joudut käyttämään lankaleikkurit.
 2. Laittaa laajennettavissa avainnipun. Voit puristin pihdit.
 3. katkaista nahasta pitsi 4 yhtä suureen osaan, lanka renkaan läpi näppäimen ja avaimenperän, tie.

Sen sijaan, että monikulmion viiran voi olla mikä tahansa esine, esimerkiksi mitä tahansa lelu tai pallo.

Kuvioita ja piirustuksia seinillä - tee se itse!

10 uudet suuntaukset keittiön suunnittelu 2017

Katto ja seinälle kuivausrumpu käsillään

Nopea ja maalata täällä kuin norsuja taloudenhoitaja kuvassa, mikäli kysymyksessä kumi - akryylimaalia puku ja kuinka tasaisesti tahra?

Huonekalut ja kalusteet

Taloudenhoitaja - mukava ja omaperäinen tapa säilyttää avaimia järjestyksessä. On olemassa kahdenlaisia ​​taloudenhoitaja - seinän ja tasku. Ohessa ideoita tuotantoon seinän käsillään taloudenhoitaja.

Taloudenhoitaja seinään kädet - ja ominaisuuksista

Ominaisuudet taloudenhoitaja suunnittelu muuttunut suhteessa tyypin käytettyjä avaimia. Kun suosio lukot ja kevään vipu tyyppi, koko taloudenhoitaja oli suuri ja erittäin alkuperäinen. Lompakot ovat eri muodoissa, niiden koristeluun käytetty terästä, puu, maalaus, jne. Kotimaan taloudenhoitaja tehtiin muodossa laastaria seinille, jotta vältetään pilaa laitteen pintaa avain.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista - tuotanto taloudenhoitaja levyt, jotka helposti sopii tahansa sisustus, vie vähän tilaa ja on yksinkertainen rakenne.

Kompakti koko ja helppokäyttöisyys erottuvat myös taloudenhoitaja muodossa pieniä hyllyjä. Valmistukseen kaikkein yksinkertainen avaimenperät, käytä puuta tai vaneria tarpeeksi. On taloudenhoitaja voi myös tallentaa muita pieniä kohteita, kuten aurinkolasit esimerkiksi.

Jos talossa on useita lukituissa huoneissa, latoja, ulkorakennukset jne, tulee olemaan todellinen asennuksen suurten taloudenhoitaja. Useimmiten se on muodossa levyt, joista jokainen on tietynlainen fragmenttien avain. Sijainti että taloudenhoitaja on yleensä lähellä keittiöön tai kodinhoitohuone. Ja standardi joukko avaimia käytetään lukitsemaan oven, asettaa pieni taloudenhoitaja, joka sijaitsee tavallisesti panos alueella.

Kun rajoittaa pääsyä taloudenhoitaja, sinun on asennettava versio kaapit. Tällainen taloudenhoitaja erilliset alueet, jotkut vaihtoehdot lisäksi lukittu avaimella tai erityinen koodi, joka entistä helpompaa.

Suosituin vaihtoehto on Taloudenhoitaja-aluksella. Niiden laaja käyttö johtuu yksinkertainen rakenne, helppokäyttöisyys, helppous omaan tuotantoon. Tällainen taloudenhoitaja on täysin mahdollista valmistaa tavanomaisista leikkaus aluksella. On kuitenkin suositeltavaa valita valmistukseen avaimenperät näiden elinten, jotka ovat vinoja uria. Seuraavat asettaa kiinnityselementit avaimia. Useimmiten se nauloilla tai ruuveilla. Tarvittaessa taloudenhoitaja muuttuu suhde yksittäisten huoneen ominaisuudet ja seinälle.

Tunnettu siitä, että taloudenhoitaja korkea luotettavuus estää puun. Kaikki kiinnikkeet avaimille sijaitsevat sitä tiukasti, ilman mahdollisuutta muodonmuutoksia.

Toinen vaihtoehto valmistamiseksi taloudenhoitaja - kehys. Se menee hyvin seinään, tehdä sisätilojen epätavallinen ja omaperäinen. Tarpeeksi rakentaa puusta tai muusta materiaalista runko, liittää koukku avaimet ja ripustaa seinälle. Joilla on vahva pinta, se suorittaa toiminnon valitun kuvan seinälle. Karmin kiinnittämiseksi seinään liimoja tai muita kiinnikkeitä. Asennustapa määräytyy yksilöllisesti riippuen materiaalista, josta seinät ovat.

Yhdistää useita hyödyllisiä ominaisuuksia taloudenhoitaja, muista katsoa taloudenhoitaja järjestäjä. Sellaisissa tilava hylly on paikka paitsi avaimia, vaan myös erilaisiin arvopapereihin, muistiinpanot ja muistutukset.

Jos on tarpeen asennus salaisen ummetusta tai varastoinnin paitsi avaimia, vaan myös lisäasiakirjoja, muista pysähtyä taloudenhoitaja kaappiin. Joskus oven taloudenhoitaja lisäksi suorittaa toiminnon tuntia.

Toinen alalaji taloudenhoitaja muoto kaappi on taloudenhoitaja talon. puu yleisimmin käytetty sen tuotannossa. Etuovi avaimenperät koristaa kaiverruksia, alkuperäiset piirustukset tai jopa decoupage. Mitat taloudenhoitaja talon pienempi kuin kaapin, se on kompaktimpi ja tilava.

Taloudenhoitaja seinä kätensä - Mestarikurssilaisia

Läsnäollessa talossa epätavallinen, alkuperäinen laatikko on myös mahdollista rakentaa taloudenhoitaja. Tässä tapauksessa, sovituselimet ovat kiinnittyneet pitämiseksi avaimet takaseinän laatikon, ja se on kiinnitetty seinään ruuveilla. Huomaa, että laatikon tässä tapauksessa on tehty puusta.

Sama taloudenhoitaja voidaan tehdä vanha puinen laatikko, edelleen suorittamista sen koristeluun. Lisävoimaa puun peitetty kosteudenkestävä formulaation.

Varsin usein, taloudenhoitaja vanerista jäämiä. Työkalua käyttäen on mahdollista luoda uskomattoman taideteoksia pieninä taloudenhoitaja. Vaunukopan, vaneri, sen lakka, hionta aiemmin. Taiteellinen sahaus vaneri voit tehdä avaimenperät muotoinen hevosen, sydämiä, tähtiä, eläimiä ja kasveja.

Tuotantoprosessissa suoritetaan laser- laitteilla. Kuitenkin tehdä tällainen vaihtoehto on realistista ja taloudenhoitaja kotona. Tätä tarkoitusta varten, noudata seuraavia ohjeita:

 • Piirtää tai tulostaa kuvan, joka haluaa saada;
 • valmistella manuaalinen palapeli;
 • kun läsnä on värähtelevän palapeli, käyttää sitä leikata hyvin ohut elementtejä;
 • manuaalisella leikkaus suoritetaan preformien valmistukseen, jotta piilottaa pienet epätasaisuudet, pinta käsitellään edelleen käyttämällä sähköinen cautery puu;
 • valmistukseen tällaisen laitteen edellyttää, että läsnä on vanhan moottorin ja juottaminen paleesta.

Ehdotamme valmistus taloudenhoitaja avaimenmuotoiset vaneria. Sen valmistamiseksi, valmistella luonnos pidit muodon. Erityisen mielenkiintoinen on niin taloudenhoitaja lapsille, koska se on erilainen ja epätavallinen muoto muistuttaa "Kultainen avain".

Lompakot seinä käsillään kuva:

Valmistukseen alkuperäisen taloudenhoitaja seinää kädet tarpeeksi käyttää yksinkertaisin keinoin käsillä. Ensimmäinen vaihtoehto - tallennuksesta puulevy oksat solmua tarjoaa täysin alkuperäinen taloudenhoitaja. Älä valitse liian pieniä oksia, jotka voivat rikkoa vaikutuksen alaisena painovoiman avain. Älä unohda käsitellylle puulle antiseptisiä koostumuksia.

Toisessa menetelmässä - käyttö kuivattu aiemmin sieni Borovika. Nämä elementit on tunnusomaista hyvä kestävyys ja pitkä käyttöikä. Vanhan ruokailuvälineet muodossa haarukat ja lusikat, ja voit rakentaa alkuperäisen taloudenhoitaja. Taivutus tulppa tietyssä asennossa, se kääntyy alkuperäisen ripustin avaimet.

Jos olet perehtynyt eri tekniikoita koristeluun taloudenhoitaja, on mahdollista rakentaa kokonaan mestariteoksia muodossa seinän taloudenhoitaja. voit tehdä taloudenhoitaja eri muodot ja värit massasta. Tärkeintä on, että tämä tekijä olisi sopusoinnussa yleisen sisustus tyyliin. Kuivauksen jälkeen polymeeri on erityisen savi ja vahvuus vaihtelee pitkä käyttöikä. Lisäksi taloudenhoitaja kiinnitetty liitoselintä sopivan kokoisia.

Leivonta lopullisen osan uunin. Vasta täyden jäähdytys kohde on käyttövalmis ja edelleen lakkaus.

Käsitelty pinta taloudenhoitaja myös sisustettu taidetta decoupage. Kiinnittämiseen ja poisto käytetyn lakan tai matta kiiltävä perusteella. On kaksi tapaa decoupage - eteen- ja taaksepäin toiminta. Ensimmäiseen sisältyy Esipäällystämällä pinnan alukkeen, liima-aineen ja liimaamalla kuvio.

Toisessa menetelmässä käytetään siirto-kuvan osalta, joka on asennettu pinnalle. Taloudenhoitaja seinä käsillään decoupage - ominaista alkuperäisen ja erikoisen vaikutelman. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä puute ryppyjä pinnalla vastaanottavaisia ​​decoupage. Variantti koristeet Taloudenhoitaja 3D decoupage. Kuitenkin sinun täytyy olla kokemusta tällaista työtä.

Miten tehdä tehdä taloudenhoitaja ja seinän kädet

Jolloin seinä taloudenhoitaja olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Loppujen lopuksi laadun tämä prosessi riippuu sekä esteettisyys saadun tuotteen ja kestosta sen toimintaa.

Useimmiten puinen taloudenhoitaja kannekelpoisten värjäystä, lakan tai keinotekoisesti avattu sostarivayut. Maalaus puutuotteet suosittelemme käyttämään akryylimaaleja perusteella. Kuivauksen kestoa saavuttaa viisi tuntia. Ne on ominaista laaja valikoima värejä, on olemassa yksinkertainen ja loistava kirkkaalla värillä. Niitä voidaan käyttää simuloimaan puuta, metallia, nikkeli, kromi pinta.

Levittämisen jälkeen maali puisen seinän taloudenhoitaja omin käsin, on mahdollista saada ohut, kestävä ja joustava pinnoite. Näin ollen on mahdollista saavuttaa vaikutus vuotiaiden pinnan. Näitä tarkoituksia varten hioma-sieni, jonka pinta on käsitelty värjäyksen jälkeen.

Kuten lisäelementtejä koristeluun pinnan taloudenhoitaja erottaa tällaiset keinot:

 • lakat - nämä formulaatiot mahdollistavat saada kiiltävä, matta, kuvioitu tai sileä pinta;
 • lakat kanssa 3D - voit luoda melko paksu suojaavan kerroksen, joka on yksittäisten optisten komponenttien ja tekee kuvasta kupera;
 • kuvioitu pastatyyppistä - kuivauksen jälkeen, voit luoda kuvan tekstuurina ikääntyminen, halkeilua.

Teknologia koristeet taloudenhoitaja Crackle on saada murtunut pintaa. Siten, eristetty monia muunnelmia tämän tekniikan, ja erilaisia ​​koostumuksia halkeamien muodostumisen.

Kuinka tehdä taloudenhoitaja seinään käsillään kuva

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä taloudenhoitaja, jolla on salaisuus mekanismi. Tämä vaihtoehto on taloudenhoitaja on muodoltaan tavanomainen malli, joka avautuu erityinen ummetus. Klikkaamalla baarissa salaisuus, ei avaudu taloudenhoitaja. Secret hihna, tässä tapauksessa, on varustettu erityisillä rampit, jotka sallivat sen avata ja sulkea yhdellä kosketuksella.

Valmistukseen taloudenhoitaja tarvitaan erityistä tietoa ja kokemusta. Ensinnäkin, sinun pitäisi tehdä suunnitelmia ja määritellä mekanismi avaamalla kuvan. Seuraavassa on puitteet rakentaa osa sitä.

Sisällä kuvat olisi koukkua sijainti avaimet. Lisäksi mekanismi on varustettu jousimekanismilla ja niskasta. Suositeltavaa ostaa taloudenhoitaja erikoisliike, sillä sen tuotanto täytyy laittaa paljon aikaa ja vaivaa.

Toinen vaihtoehto piilotettu Taloudenhoitaja - taloudenhoitaja hylly piilotettu lukko. Avata käyttämällä erityistä magneettista lukitusmekanismi. Siksi avaamisesta taloudenhoitaja tulee olla erityinen avain.

Taloudenhoitaja seinään kätensä puusta

Työskennellessään taloudenhoitaja tulee olla:

 • tähteet vanerin tai puukuitulevy levy;
 • akrirovyh maalit;
 • lakka puupintojen;
 • lautasliinat;
 • harjat;
 • liima;
 • liitoselintä ja kiinnikkeet.

Valmistamiseksi taloudenhoitaja puuta tai vaneria tehdä suorakaide tai neliö. Jotta saadaan hyödynnettyä mahdollisimman sileä pinta, edelleen jauhaa sitä. Suorittamisen jälkeen puhdistuksen tulisi kattaa aihion kautta aerosoli maali. Seuraava aihio on päällystetty lakalla useita kerroksia kuivaukseen jokaisen täydellisen. Lisätoimenpiteitä pintakoristuksen määritetään yksilöllisesti ja ne on kuvattu edellä.

Vakiinnuttaa tahansa sisustukseen käytetään kosteutta kestävä lakka, joka säästää tuholta taloudenhoitaja. Lisäksi korjata hänen sovituselinten avaimia. Avulla ruuveilla, ripustaa lopputuotteen seinälle.

Making taloudenhoitaja seinään kädet täysin yksilöllinen prosessi, menettely, joka on kuvattu piirustuksissa, riippuen mieltymykset, jotka suorittavat työtä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Leave a Comment

7 + 3 =