Taotut kukkatelineet Floor

Taotut kukkatelineet Floor

Epätavallinen ja omaperäinen, herättävä takorautaisilla kukkatelineet, lattia ovat hyvin houkuttelevia ja ovat todellinen taideteos mestarit, ne on valmistettu.

Ne ovat erittäin vaikuttava ja kaunis altistuvat huonekasvit tehdä koko koostumuksen todellinen koristelu tahansa sisustukseen. Mitä voi seistä kukkia takorautaiset lattia ostaa, miten valita, mihin - tätä käsitellään tässä artikkelissa.

Edut ja haitat taottu seisoo ulkona värejä

Metalli vuoteissa on useita etuja, jotka arvostavat niiden omistajat.

 • gracefulness. Suuri etu taottu metallikantajista - on optisesti kevyt ulkonäkö, niin että ne eivät kuormita sisustus ja näyttää erittäin tyylikäs.
 • Erilaisia ​​muotoja. Metalli on helppo työstää, joten se voi tehdä esineitä, koristeltu monimutkaisia ​​kuvioita, kuten kukkakoristeet, fancy malleja, epätavalliset.
 • monipuolisuus. Lisäksi metalli sängyt ovat täydellisen taustan eri värejä - sekä perinteisiä että eksoottisia. Ne ovat alkuperäisiä sisustuselementtejä, katseet, jotta he voivat täydentää tai kokonaan vaihtaa isoista sisustusta.
 • Kestävyys ja vakaus. On myös huomattava, että kukkatelineitä valmistettu metallista kukka laatikot, kestävä, kestää mekaanisia vaurioita, ovat hyvin stabiileja ja vievät vähän tilaa.

Niiden ainoa haitta on melko raskas paino, joka voi tehdä niitä on vaikea liikkuvat paikasta toiseen. Kuitenkaan ole niin usein meidän täytyy tehdä se, jos he löytävät sopivaan asentoon ja riittävästi tilaa. On huomattava, että tämä kysymys riippuu kukkien - jotkut tarvitsevat paljon aurinkoa, kun taas toiset haluavat varjoisaan paikkaan.

Taotut kukkatelineet sisätilojen lattia

Ostopäätös ulkona Taotut kukkatelineet on varsin käytännöllinen, koska siitä tulee yleinen lisä järjestely huoneen ja näyttää hyvältä monissa sisustustyyleihin. Erityisen houkutteleva se esitellään seuraavassa sisätilat:

 • järjestelyissä ja Toscanan kotoisin aurinkoinen Provence, jossa on mahdollista lisätä puisia koristeita ja kukka-aiheita;
 • klassinen tai retro, se on kunnianosoitus taito valmistajan
 • epäilemättä, metalli elementti sisustus, jopa ilman väri täydentää erinomaisesti raaka teollistuneempaa, ja on todellinen sisustus vintillä;
 • jos valitset mallin muodossa solujen ja maalata valkoinen tai värillinen maali, se on sama kuin asunnon, koristeltu mukaisesti Skandinavian estetiikka ja monet nykyiset tai minimalistiseen tyyliin.

Taotut kukkatelineet Floor - valokuva

Muoto, väri ja kuva vaikuttavat suoraan miten voimme laittaa kukka puutarha. On syytä pitää mielessä, että, kuten mikä tahansa muu osa sisustusta, se olisi hyvin yhdistetty lisäaineita ja huonekaluja.

Alkuperäismallisilla solu voi olla koristelu sisustus klassiseen tyyliin, maalattu valkoinen tai vaaleanpunainen väri on aivan sisustus skandinaaviseen tyyliin tai tyyliin Provence. Jos valitset mallin ankaraa jättäen sen raaka muodossa ja tehdä valotusta kaktukset, se sisustamisessa teollisessa loft-tai retro.

Takorauta sanoista huonekasvit "Häkki lintu", valokuva

Seistä kukat "polkupyörä"

Kukkapenkkiin rautametallien muodossa retro polkupyörän kullalla tai hopeoidut ja maalattu eri väreillä, paju elementtejä Olisi hienoa sisustusta retro, Provence ja klassinen. Koristeltu kukka koristeet on valmistettu metallista tai muovista, suunnittelu on ihanteellinen tukikohta kukkia ja itsensä koristelu. Näitä voivat olla tarkoittaa yhtä tai kahta tai kolmea ruukuissa. Mitat polkupyörän kukka sänky voi vaihdella noin 50 cm: n metrin tai enemmän pituudeltaan.

Taotut kukkatelineet Floor "Polkupyörä" - kuva

Pystysuora hyllyt tuet monikertaruukkujen on erittäin kompakti ja luoda vihreä puu kasvi huoneeseen, se tulee paikka altistumisen ja muiden railakas viiniköynnökset ja kukinnan ruukkukasveja. Koristeltu metalli lehdet ja kukat, se on itsessään on kohokohta sisustus. Lehdet, jotka ovat kiedottu runkoon, antaa sille ihana ilme, joka vangitsee katseet. Monenlaisia ​​vaihtoehtoja tarjoamme erilaisia ​​värejä, muotoja ja kokoja.

Taotut kukkatelineet Floor - valokuva

Pieni malli, joka on suunniteltu 2-3 potin sovi edes pienessä huoneessa ja kaunis meidän ruukkukasveja. Tämä sänky on täydellinen koriste joka puutarhan ja sisustuksen. Kukkaruukut sijoitettu koristeellinen kukkapenkkiin jalat. Herkkä muotoilu ja kaarevat muodot antavat tuotteelle eleganssia ja kauneutta, joka korostaa kauneutta kasveja.

Stand taottu huonekasvit lattialla potin 2-3, valokuva

Taotut kirjahyllyyn tai telineeseen värit

Saat useita sisä- ja puutarhakasvit hyvä ratkaisu olisi kirjahyllyyn. Tämä voi olla tyylikäs klassinen kirjahylly - sängyssä, siististi tehty metallista antiikkiruskea, joka on kauniisti olohuoneessa, terassilla tai puutarhassa. Teline on hieno, herkkä motiiveja. Sitä voidaan käyttää kukkien ja monia muita asioita, riippuen ideoita. Tyylikäs puoliympyrän teline - sängyssä näyttää erittäin tyylikäs.

Vaunu on tukea kasveja ja voi olla valmistettu metallista tai puusta ja metallista. Siinä on kaksi tai kolme tasoa, ja sitä voidaan käyttää ruukkukasvilla ja varastointiin pieni puutarha lisävarusteita. Mallin koristella puutarha tai terassi, ja mukava kasveja läsnä. Kukkapenkkiin sopii luovia ihmisiä ideoiden ja tulee olemaan paljon tukea erilaisia ​​kukka-asetelmia. Kukin viljelijä ja talon omistaja ovat tyytyväisiä tällainen lahja.

Joukko tyylikkäitä, neliö tai pyöreä metalli pöytiä ja tuoleja - kukkaistutuksia tulee kohokohta sisustus. Kukkapuutarhat ovat täydellisiä terassi tai parveke, sekä sisätilojen asunnon. Jokainen niistä voi olla pieni pöytä tai kukkapenkkiin. Mallit, joissa vuotiaiden pinnoite soveltuu sisätilojen tyyliin Provencen ja resuinen chic.

Moderni sisustus sopivat tiukan minimalistinen kukkapenkit että osuma meille kurinalaisuutta ja kauneuden minimalistinen muotoja. Niiden muoto voi muistuttavat perhosen siivet, tai olla yksinkertainen tai futuristinen muotoilu. Minimalistinen muotoilu yhdistyvät täydellisesti moderni sisustus ja niiden suunnittelussa tulee arvokas elementti. Ohut muodot antavat koko rakentamisen helppous ja herkku. Tällainen lisälaite on vaikea ylikuormittaa sisätilojen, se hämmästyttää meitä sen hienostuneisuutta ja tyyliä.

Metalli kukka seisoo tyyliin minimalismi, Valokuva

Tuki värit loft-tyylinen

Brutto suorituskyky taottu jalat ja käsittelemättömän puun - nämä ovat tunnusomaiset piirteet teollisen muotoilun. Telineet kukkia vintillä on täytettävä teollisuuden tyyliin. Tämä kaluste on mahtava kohokohta sisustus, antaen sille ainutlaatuisen ilme ja luonne. Se sopii sekä kodin ja puutarhan. Mallit voivat olla menetelmät elementtejä - ompelu- ja pesukoneet, koneiden osat, muistuttaa meitä teollisen muotoilun. Kaikki nämä luomuksia on suunniteltu hengessä minimalistinen estetiikka.

Telineet kukkia kanssa taotut elementtejä parvi tyyli ja minimalismi, Valokuva

Metalli kukkapuutarhat herättää huomiota, ne korostavat suunnittelua ja hillitä koti kasvillisuutta. Yleisin malleja kerros, joka riippuen hankkeen mahtuu yhdestä kymmeneen värejä. Wall mallit ovat ihanteellisia pieniin asuntoa ja missä halkaisijan tulisi olla ulottumattomissa pienten lasten käsiin tai lemmikkejä tassut.

Kukkapuutarhat voidaan sijoittaa myös talon ympärillä, esimerkiksi ikkunoissa tai terassilla. Erityisen vaikuttavia ovat mallia puutarha, joka on epätavallista muodot. Joukossa voimme löytää CSS hyllyt, autoja ja polkupyöriä, sekä suihkulähteitä reiät tarkoitettuja taimia. Nämä vaihtoehdot suositellaan kasveja, jotka kasvavat voimakkaasti ja vaativat paljon seisoo ja tilaa lähettämistä.

Ulkona takorauta jalusta huonekasvit, täynnä kukkivat kasvit, jotta voit nauttia kaunis näkymä luomuksia luonnon, jonka jälkeen huolellisesti yleensä kukka viljelijät-faneja, ympäri vuoden. Joten kannattaa miettiä niiden ostamiseen valitsemalla malli, joka palvelee monia sukupolvia.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Tee se itse

Nukketalot omin käsin: mestarikurssi, valokuvia ja piirroksia

Pieni talo kissan pentuja käsillään

Miten maalata keittiön käsillään?

Rakentaminen, kunnostus ja sisustus © 2018

Taotut kukkatelineet

Hakutulokset 66 työpaikkaa

Kirjautua sisään avata pääsyn kaikkiin ominaisuuksia

Oikeudenmukainen Masters ja livemaster ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Taotut kukkatelineet (47 kuvat): kunnollinen tuki kaunis

Taottu metallitelineelle jälleen korostaa eleganssia kukkia

Koriste metallituotteet ovat yhä osa sisustusta eri tiloissa. He fiksusti sovi ympäristöön ja asumiseen, ja suuret huoneet. Suosituin käytetään sen teknologiaan pystyvät antamaan maksimaalisen tehon on terästä.

Alle moukari syntynyt hienostunut ja elegantti esineitä sisustus, antaa tilaa todella aristokraattinen ulkonäkö, eliitin ylellisyyttä ja vertaansa vailla kunnioitusta.

Do asukkaat ja omistajat eivät ole kotitalouksia tilaa erityisellä tilillä on aina ollut metallia kukkatelineitä. Elävät kasvit lähes kaikkialla mukana ihmisten elämään nyky-asuntoja. Ja niiden sijoittamista tilan määrää tehty erilaisia ​​kalustus ja sisustus.

Taottu pohja, tyylitelty polkupyörälle

Taotut kukkapenkki lasihyllyillä

Funny keltainen takorauta seisoo

Hieno väärennetyt telineet, joissa on runsaasti kuvioita

Valintasi sisustuksesi arvoinen

Suosituimmat lattia-, pöytä- ja seinätukit, jotka mahdollistavat paitsi kasvien sijoittamisen myös sisustamiseen. Samaan aikaan mahtavien taiteilijoiden mieltymyksen ansiosta tällaiset asiat voivat tulla kotoisiksi kotiin.

Keräämällä malli kukkapenkki kotiisi, sinun on ensin päätettävä, miten sijoittaa maljakoita huoneisiin.

 • Käytettävissä olevan alueen kannalta edullisinta on seinään asennettava versio. Se ei voi estää kanavia eikä vähentää vapaata tilaa huoneessa. Ja samanaikaisesti sen avulla voit täyttää seinän tyhjän tilan, jolloin se on visuaalinen paikka suurella alueella. Erityisesti koristeellisia ulkoasun fantasiakomponentteja herkillä pehmeillä linjoilla, jotka muodostavat kasviskuvioita. Ne ovat hyvin hienostuneita ja antavat huoneelle erityistä charmia.

Seinälle asetettu taottu teline kahdelle kukkaruukulle

Seinälle asennettu taotut kukkapenkki vintage-tyylillä

 • Pöytämallit edellyttävät, että huoneessa on muita huonekaluja - jalustat, hyllyt, pöydät tai muut asiat, joilla seisontatuet on suunniteltu. Tämä edellyttää, että osa huoneen alueesta jaetaan sopivaan järjestelyyn. Tämä vaihtoehto soveltuu paremmin tilaville saliin, eteihin ja yksinkertaisiin huoneisiin. Mitä sinun pitää harkita, jos pidät tarkalleen tämän stand-version.

Elegantti valkoinen työpöydän taottu teline

Työpöytäjalusta on tavallisesti suunniteltu pieniin sisäkäyttöön

 • Vahvimmat ja perusteelliset lattiamallit. Ne ovat itsenäisiä koriste-esineitä, jotka auttavat sinua luomaan sisätilaan ainutlaatuisen tyylin. Tällaisten mallien avulla pystyt orientoitumaan kukkaruukkujen sijoittamiseen sekä vaakasuorassa että pystysuunnassa. Joka tapauksessa ne edellyttävät merkittävän tilan jakamista, joka olisi muistettava, aikoo ostaa itselleen tai tällaisen massiivisen tuotteen lahjaksi.

Lattia taottu jalusta, jossa on alkuperäisiä kukkaruukkuja

Lattia seisoo kukkia muodossa peuroja

Kauppa ei ole pettynyt

Poiminta omalle alkuperäisvalmisteiselle takoraudalle kukkia varten, sinun on harkittava joitain pisteitä, jotka auttavat tekemään oikean valinnan. Tietämys hienomuutoksista auttaa tekemään todella hyödyllistä asiaa kotitalouksessa, eikä kauhua huoneeseen epämiellyttävää rautaa.

Telineet voivat olla riippuvaisia ​​niiden väreillä olevien kukkaruukkujen lukumäärästä:

Lisäksi niiden kasvit voivat sijaita samalla tasolla tai eri tavoin.

Kolme kukkaruukut sijaitsevat eri tasoilla väärennetyllä telineellä

Koristeellisten taotuttuotteiden tuotannossa käytetään erilaisia ​​tyyppejä ja materiaaleja:

 • Neliömäinen baari ja raidat - massiiviset kalusteet, joissa on selkeät ja tasaiset sivut, näyttävät erittäin kiinteältä ja kiinteältä. Siksi useimmat niistä tekevät suuria lattiamalleja tiukkojen klassisten tyyppien huoneille.

Taotut jalusta, joka on tehty neliömäisestä sauvasta

 • Pyöreä tanko - tämä materiaali näyttää tyylikkäämmältä, on helpompi tehdä malleja, joissa on paljon taivutettuja osia. Tällaisten elementtien asiat on helpompi havaita visuaalisesti, ne eivät näytä niin massiivisilta, niiden tyyli on ilmaisempaa ja sopii entistä romanttisempiin sisätiloihin.

Kukkakivi, joka on tehty taottumalla pyöreä poikkileikkaukseltaan olevasta sauvasta

 • Paksut langat ja kovat taivutetut osat ovat sopivampia materiaaleja ripustettaviksi seinämalleihin. Koska ne näyttävät tyylikkäältä ja hienostuneelta. Hienoisimpien tekijöiden tekijät voivat olla täysin ainutlaatuisia ja koristeellisia - eri tyylejä ja piirustuksia voi toisinaan näyttää melkein elävältä.

Taottu taivutettu metallilanka

 • Lisäosat - pallot, lehdet, kukat, jopa taotut hyönteiset ja eläimet, kierteet, huiput, ruusukkeet ja paljon muuta. Kaikkien näiden elementtien avulla voidaan tuottaa eniten koristeellisia tuotteita.

Luova taotettu jalusta, joka on tehty puun pesäksi ja koristeltu metallilinnulla

Mitä etsiä ostaessasi?

Kun olet pysähtynyt tiettyyn malliin, sinun on arvioitava, ainakin pintapuolisesti, sen tuotannon laatu. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse olla asiantuntija, jos tiedät mitä katsot ja mitä näet.

Pohjimmiltaan valmistuksen aikana ne yrittävät tehdä kaikkien elementtien pinnan sileäksi ja mahdollisimman tasaiseksi. Jotkut käsityöläiset kuitenkin mieluummin pitävät jäljillä vasaraa ja muita työkaluja tuotteissa.

Mutta jalustan elementtien välisen yhteyden laatu on täysin erilainen asia. Koska tällaiset esineet ovat tarpeeksi massiivisia itsestään ja ostetaan melko merkittävän kuorman kuljettamiseksi, kaikki nivelet ja kiinnityselementit saavat aikaan suurimman lujuuden ja luotettavuuden.

Kestävä, vakaa taottu kukkapenkki

Jalusta ei saa olla epävakaa tai siinä ei saa olla liikkuvia osia, joita suunnittelija ei ole antanut. Lisäksi kaikki hitsauspisteet on käsiteltävä huolellisesti, eikä niillä saa olla epätasaisuuksia, särkyjä, teräviä reunoja ja reunoja. Koska metallin terävät yksityiskohdat voivat jonain päivänä muuttua vaaralliseksi ihmiselle. Kaikki liitännät puhdistetaan välittömästi tuotteiden kokoonpanon yhteydessä, ja näiden paikkojen pitäisi olla mahdollisimman sileitä ilman sulatettua metallia ja hitsauksen roiskeita.

Seuraava vaihe on päällysteen tarkastus ja arviointi. Metallituotteille on erittäin tärkeää suojata pinta kosketuksiin ilman ja veden kanssa. Niinpä ne kaikki peittyvät erityisillä yhdisteillä, jotka estävät materiaalin ruostumisen. Useimmiten tätä käyttöä varten eri värejä sisältävät maalit ja emalit:

 • klassinen musta,
 • rikas kulta,
 • varattu hopea,
 • tyylikäs valkoinen.

Muut värimuutokset ovat tekijän ja asiakkaan makua.

Moniväriset valo taotut seisontatuet

Maalin metallikerroksen peittämisen tulisi olla täysin tasainen ilman siruja ja turvotusta. Kaikki osien liitokset ja liitokset on maalattava laadullisesti. Loppujen lopuksi, kun kastellaan kukkia jalustalle, vesi vuotaa ja korkealaatuinen pinnoite suojaa sitä ennenaikaisen ruosteelta, mikä tarkoittaa, että se säilyttää esteettisen ulkonäön.

On tärkeää arvioida tuotteen tasapaino - sen pitäisi olla luotettavasti seisomassa pinnalle eikä riskiä joutua pienimpään ääreen.

Tällaisten tuotteiden hoito on varsin yksinkertaista - on välttämätöntä varmistaa kuivuminen huoneessa ja kukkaruukkujen alapuolella. Vaikka vesi olisi vuotanut, riittää, että pyyhi seisontatuen siten, että se palvelee sinua vielä vuosia ilman pilaantumista.

Taotut tuotteet voivat luoda sisustuksessa ainutlaatuisen tyylin, joten älä kulje sellaisten alkuperäisten tuotteiden läpi.

Taotut kukkaosastot laakonissa

Kaunis ja lempeä taottu jalusta

Elegantti taottu jalusta, joka on tyylitelty viinipulloon

Leave a Comment

85 − 79 =