Mats jalat

Hieronta jalka matto - miten käyttää. Miten tehdä hieronta jalka matto vauva

Jalkojen henkilö kokee valtavia kuormia päivittäin. Paljon se saa pysähtyä, jolla on paljon hermopäätteitä. Ne pystyvät vaikuttamaan sisäelinten työhön. Hyödyllinen ja terveyttä parantava menettely henkilöille on jalkahieronta, jonka voit tehdä itsesi joka päivä.

Jo 2000 vuotta sitten kiinalainen lääketiede käytti jalkahierontaa paranemisprosessina. Se oli käytettävissä vain ylemmän luokan. Nyt kaikilla on siihen varaa: tarvitaan vain jalat matto. Se on pieni kappale materiaalista (kankaalla tai matolla), jolla on epäyhtenäinen päällystysrakenne. Kuten karkeudet, kumi pimples, kiviä tai muita vastaavia pieniä elementtejä voi esiintyä. Kiitos heille, kun käytät hieronta matto jalat, on reflex stimulaatio joukko pisteitä jalka.

Ihmisten, jotka käyttävät ortopedisen hierontatyynyn jälkeen työtä tai pitkiä kävelyretkereitä, he ovat parantaneet terveyttään, käyvät unettomuus, pahoinpitelevät jalat, kipu. Kun käytät hierontalaitetta, voit:

 • ratkaista litteiden jalojen ongelmat;
 • sisäisten elinten oikea työ;
 • yleisen terveydentilan parantaminen;
 • Jalkojen pohjien ihon uudistaminen tehokkaalla kuorinnalla;
 • jotta estetään maissin, maissin muodostuminen.

Toiminnallisuudessa ja ulkonäössä on erilaisia, jalkahiomakoneita. Mattoja voidaan myös ehdollisesti jakaa muunnoksiin, joissa jäljitellään erilaisia ​​päällysteitä, joihin kulkee. Suosituimmat rakenteet:

 • kiviä;
 • hummocks tai muut vastaavat sääntöjenvastaisuudet;
 • ruoho;
 • suurten meren hiekka.

Nämä ovat yleisiä muunnelmia niistä mattoja, jotka myydään, mutta jotkut taitavat ihmiset luo tällaisia ​​asioita omilla käsillään. Koska epäsäännöllisyyksiä hierontapisteille jalassa käytetään muovisuojuksia, tavallisia sileitä kiviä, kumiteloja ja loofereita (jos hieronta on tarpeen lapselle), painikkeet. Joskus tällaiset tuotteet asetetaan kylvyn pohjalle hieromalla jalkoja suihkun aikana.

Kun henkilö on valinnut maton oikean version, sinun on selvitettävä kuinka käyttää hierontalaitetta. Edellyttäen, että jalka voidaan jakaa useisiin segmentteihin kustakin sisäelinten työstä vastaavista pisteistä. Jalat hieronta matto vaikuttaa niihin, mikä vaikuttaa positiivisesti kaikkien kehon järjestelmien työhön. Hierontalaitteen toiminnan algoritmi on seuraava:

 1. Aseta matto lattialle. Pinnan on oltava tasainen, kiinteä (matto ei ole sopiva).
 2. Aseta paljain jaloin hierontalaitteella, suorita tarvittavat harjoitukset.
 3. Istunnon kesto määräytyy yksilöllisesti. Suunta on tylsää kipua, mikä osoittaa, että menettely on lopetettava.

Usein tällainen matto on määrätty lapsille lapsenjalan kehityksen tai sen hoidon estämiseksi. Pieni lapsi ei ymmärrä, miksi hän tarvitsee kävellä paljain jaloin "piikkejä". Pitäisikö tällaisissa tapauksissa valita tuotteen versio kivihelmillä, vakuuttaa lapsi, että hän kulkee merenrannalla. Vauva ei kyllästynyt, voit käyttää sellaisia ​​aikuisille sopivia harjoituksia:

 1. "Bear Bruin". Jalat avautuvat jalkaosan ulkokehään, kädet vyötäröllä ja taputtavat matolle 30-60 sekuntia.
 2. "Sormet ylös." Laita kätesi vyötäröön, seiso suoraan. Nosta varpaat ylöspäin ja pidä noin 15 sekuntia, palaa aloitusasentoon. Toista noin 15 kertaa.
 3. "Goose". Kyykky alas ja kävele kuin hanhi 40 sekuntia.
 4. "Sukat." Kiipeä varpaasi ja kävele 30 sekuntia.
 5. "Yhdellä jalalla." Pysykää tasaisesti, yksi kerrallaan, sitten toinen jalka. Sukkia pitäisi näyttää alas ja venyttää. Toista 12 kertaa.

Lue, mitä jalkojen hierontalaite on, miten sitä käytetään, sen tyyppejä ja ominaisuuksia.

Hieronta matto omilla käsillä

Hieromattojen ostaminen ei ole tarpeen, koska muotoilu ei ole erityisen vaikeaa. Voit tehdä sen kotona käyttämällä omia käsiä käyttämällä materiaaleja, joita sinulla on käden ulottuvilla. Painikkeita, paksuja köysiä, muovisia sieniä, kastanjoita jne. Käytetään epätasaisen rakenteen simuloimiseksi. Lapsia tai aikuisten hierontalaitetta ei luoda paljon aikaa tai erityisiä taitoja. Alla on esimerkkejä tällaisista tuotteista.

Kätevin, miellyttävä vaihtoehto lapsille on hiekkaveden hieronta. Pääsääntöisesti lapset käyvät ongelmitta tällaisten kiviä pitkin merenrantaa pitkin. Hierontalaitteen tekemiseksi tarvitset seuraavaa:

 1. Kumipohjainen matto. Määrittämäsi maton koko: se voi olla sekä pieni että suuri. No, jos se häviää 2-3 vaihetta.
 2. Flat pikkukivi tai vastaava pikkukivi. Löydät ne lampin rannalta meren rannalla, kukka- tai lemmikkieläinten myymälässä.
 3. Liima-aineena on tehokkainta käyttää "nestekynsiä" -tyyppistä koostumusta.
 4. Puhdista kiviä huolella, levitä liimaa pinnalle ja purista kiviä hyvin substraattia vasten. Anna sen kuivua ja tuotetta voidaan käyttää.

Voit tehdä toisen hierontatyynyn lapsille omilla käsillänne. Vaihtoehto ei ole yhtä mukava kuin mahdollisuus kiviä. Tätä varten tarvitset:

 • muoviset korkit pullosta;
 • tiheän kankaan tai maton pohja;
 • tiheä lanka tai viiva;
 • naskali.
 1. Kansiin on tehtävä kaksi reikää. Voit tehdä tämän, sinun täytyy lämmittää awl, ja se helposti tehdä reikiä.
 2. Suljettu puoli on ommeltu pujotettavalla langalla tai kalastuslinjan kannella.

Maton hierontakuvana painikkeet ovat hyviä, mutta ompelemalla niitä paljon kauemmin kuin pullojen korkit. Sinun tulee olla kärsivällinen, poimi painikkeet eri kokoisia ja paksuja. Lapsi on paljon mielenkiintoisempi, jos ne ovat myös monivärisiä. Jos haluat, voit kirjata piirustuksen heidän avustuksellaan, mikä vain vauva tarvitsee. Tuotannossa tarvitset:

 • tiivis kangas alustalle;
 • eri kokoisia ja paksuja painikkeita: määrä riippuu suoraan maton koosta ja ompelutaajuudesta.
 • lanka ja neula.

Selvitä, mikä on litteät jalat lapsilla, taudin aste ja hoito.

Video: Käärmeiden ja painikkeiden matto omilla käsillä

Artikkelissa esitetyt tiedot ovat informaatiotarkoituksia varten. Artikkelin materiaalit eivät edellytä itsenäistä hoitoa. Ainoastaan ​​pätevä lääkäri voi diagnosoida ja antaa neuvontaa hoidosta, joka perustuu yksittäisen potilaan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Hierontamatto - jalkojesi terveyttä!

On mukavaa rentoutua tuolissa kovan päivän hieronnan jälkeen vaikean päivän jälkeen. Mutta ei aina ole mahdollista kuulla asiantuntijaa. Siksi väsyneet jalat auttavat hieromaan mattoa! Hän ei vain anna mahdollisuutta rentoutua, hän myös parantaa jalat. Loppujen lopuksi ongelmat, jotka ensi silmäyksellä tuntuvat vähäisiltä, ​​voivat olla melko vakavia. Ota esimerkiksi tasainen jalka. Jotkut uskovat, että tämä ongelma ei ole vakava. Kaikki alkaa tuskallisen raskauden ja kipu jalat ja voi kehittyä vakavia ulkoisia epämuodostumia tai jopa johtaa hämmästyttävä kulkua. Hyväksy, miellyttävä pikku. Älä siis välitä jalkaasi terveyttä, mutta anna riittävästi aikaa sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, jotta estetään epämiellyttävät seuraukset. Ihana tapa parantaa litteitä jalkoja on hieronta. Se auttaa vahvistamaan lihaksia, normalisoimaan verenkiertoa ja myös helpottamaan tilanne ja tuo ilo. Lisäksi jalat ovat biologisesti aktiivisia pisteitä. Hierottelemalla niitä, et saa vain jalkoja, vaan myös sisäelimiä. Helpoin ja helpompi tapa tehdä jalat mukavaksi on hieronta matto. Sen avulla voit hieromata jalkoja katsellessasi elokuvia ja televisio-ohjelmia sekä missä tahansa vapaa-ajassa. On olemassa monia mattoja erilaisia ​​kokoonpanoja ja malleja.

Kumihieronta matto on suunniteltu hoitamaan ja estämään litteät jalat. Sitä voi käyttää sekä aikuisilla että lapsilla. Tällainen hierontatyyny koostuu erilaisista korkeista kumivilleistä. Kun nämä piikit ovat alttiina, jalkojen lihakset alkavat taipuisasti supistumaan, mikä auttaa vahvistamaan nilkkasaumat. Lisäksi on biologisesti aktiivisten pisteiden hierominen, mikä vaikuttaa koko kehoon kokonaisuutena.

Jalkojen hierontatikka "Palapelit - Värilliset kivet" on valmistettu anti-allergisesta PVC-materiaalista, joka on erittäin joustava ja turvallinen käyttää. Ulkonäkö näyttää siltä, ​​että 4 erilaista värikkäistä palapeliä kivillä. Tätä mattoa käytetään jalkojen kaaren säätämiseen aikuisilla sekä niiden oikeasta muodostumisesta lapsille. Lisäksi se parantaa veren virtausta, edistää kunnollista aineenvaihduntaa, käyttää jalkahierontaa, vaikuttaa reflexogeenisiin vyöhykkeisiin ja myös soittaa nilkan lihaksia.

Kovityyppiä on kaksi: kovaksi suunniteltu aikuisille ja pehmeä hieronta matto - lapsille.

Hierontatyyny "merikiveä" käytetään hoitamaan ja ehkäisemään eri jalkojen epämuodostumia aikuisilla ja lapsilla, myös litteillä jaloilla. Tarjoaa akupainanta, korjaa jalkojen harjat aikuisilla ja edistää niiden oikeaa muodostumista lapsilla sekä myös jalkojen lihaksia. Tee tämä matto hypoallergeeniseltä ympäristöystävälliseltä materiaalista. Yläosassa on erityinen vyöhyke villillä, joilla on liikkumaton vaikutus varpaisiin ja jalkoihin.

Lisäksi on olemassa monia muita mattoja: puolipalloja, joiden vaikutuksesta merikivet ja muut. Jokaisella on oma tarkoitus ja edistää jalkojen terveyttä.

Ja vaikka hierontatyynyt eivät voi korvata täydellistä manuaalista hierontaa, ne tulevat luotettavaksi ystävällesi ja niitä voi käyttää joka päivä sopivalla hetkellä. Ne tulevat pelastuksestasi myrskyisen työpäivän jälkeen jalkojen tuulesta ja raskaudesta, ja ne voivat myös toimia lapsellesi mielenkiintoisena ja samalla hyödyllisenä leluina.

Jalkojen hierontatyypit lapselle: mikä toinen ostaa paremmin

Ihmisen jalka on paljon pisteen ennusteet elimissä. Epäyhtenäisyyttä rakenteen erikoismatoilla varten jalka hieronta tarjoaa mahdollisuuden edistää refleksi pysähtyä ihmiskasvot käynnissä niitä tai kävellä - tosin sekä aikuisille että lapsille. Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan soveltaa näitä matot lapsille ehkäisyyn poliisi.

Tällaiset ortopediset pikkulasten hieronta matot, joilla on eniten myönteisiä vaikutuksia:

 • oikea muodostumista kaari lopettaa lapset;
 • Ne ovat hyviä ennaltaehkäiseviä opetusmenetelmänä ja kehittämiseen lapsen lattajalat;
 • Se edistää korjaavat vaikutukset kaikille lapsille kehon;
 • Se stimuloi aivojen toimintaa lapsen.

Jalka hieronta voi tehdä pinta luonnollista alkuperää ja synteettiset matot, eli ihmisen luomia. Tehokkain hieronta matto vauvan jalat ovat luonnollisia, eli ruoho, sora, hiekka, maa. Niille on ominaista vain yksi haittapuoli - lapsen jalka hieronta niiden avulla voit antaa vain lämpimänä vuodenaikana kesän aikana puhtaassa ekologiselta kannalta sijainti.

Jos puhumme eduista hieronta lasten jalat, se on valtava ja korvaamaton yhteydessä erilaisten pintarakenteiden. Mutta mitä tehdä syksyllä, keväällä ja talvella. Siksi on luoda sellainen ortopedisten valmisteiden jaloille lasten, kuten hieronta matot, että tällä hetkellä, voit ostaa edes poistumatta rajojen oman kodin - erikoistuneisiin sivustoja. Tänään, hieronta matot, voit valita vain huolellisesti lukemaan kuvauksen arviot ja katsomalla laadukkaita kuvia.

Kotimarkkinoilla modernin ortopedisten tuotteiden lapsen tällä hetkellä tarjoutuu ostamaan laaja valikoima erilaisia ​​tuotteita, jotka liittyvät ehkäisy tuotteita, eivät mahdollista muodostumista ja kehittymistä lattajalat lapsilla. Miten valita ja ostaa matto oikea? Kuten ortopediset pikkulasten hieronta matot luokitellaan niiden materiaali, muoto, ja väri.

Jos valintaprosessiin ja ostaa hieronta tuotteet tällaisen suunnitelman lapselle, värimaailma ja sen mitat ei anneta merkittävä rooli (tässä suhteessa kaikki vanhemmat hylkivät vain sen maun). Kysymys materiaali ja rakenteellisia ominaisuuksia näiden tuotteiden on melko vakava. Siksi, jos aiot ostaa tämän tuotteen Internetin kautta, luettava huolellisesti valokuva.

Ominaisuudet lapsi hieronta matto on valmistettu vaahtomuovi

Yleensä tällainen suunnitelma ortopedinen kohdetta vaahtomateriaalista valmistettu muodostavaa yksikköä eri värejä kerätään puzzle-kappaleen. Ennen ostamista, sinun pitäisi tietää, että tällainen ortopedisten laitteiden lapsille ominaista ominaisuuksia kuten:

 • korkea helppous tuotteen;
 • yksinkertaisuus toiminnassa;
 • laaja valikoima värejä.

Ne muistuttavat pinnan karheus luonnon materiaaleista. Tietenkin vaikutus käyttää tällaisia ​​hieronta matot, suunniteltu lasten jalat, tapahtuu. Mutta hän ei ole niin tehokasta verrattuna saatuihin vauvan jalat kävelyn aikana meren kiviä, hiekkaa. Tällainen ortopedisen hieronta jaloille asiantuntijoiden mukaan varsin hyödyllinen ja on suositeltavaa käyttää kotona.

Keskimäärin hinta ortopedisen

tuote jalat, noin, 1000 ruplaa. Pääsääntöisesti ne ostetaan hyvin pienille lapsille, iältään alle 1-vuotias.

Piirteet lasten kumimatot

Kuten lisävaruste ortopediset jalka, tunnettu siitä, että se on kiinteä aine ja uritettu kuin ne, jotka valmistukseen käytettävän materiaalin vaahtomuovia. Tällaisia ​​tuotteita käytetään usein kylpyhuoneissa - on sijoitettu alapintaan kylvyssä tai suihkussa lokero stall johtuu siitä, että niillä on erityinen liukumaton pintakerros. Nämä ortopedisten laitteiden lapsille ja aikuisille ovat hyvin vaatimattomia hoitoa. Jos pinta on likainen, se olisi vain huuhtele huolellisesti harjalla ja saippualla ja huuhtele juoksevalla vedellä.

Keskihinta ortopedinen tuote tällaiselle jalat - noin viisisataa ruplaa ja yli. Ostaa tällä hetkellä, nämä tuotteet voivat olla, ja erikoistuneissa myymälöissä ja www-sivustoille, jossa nykyään nämä tuotteet esitellään laaja valikoima, yksityiskohtaiset kuvaukset ja valokuvat.

Muovi hieronta matot

Suurimmaksi osaksi nämä uurteita lapsille ylöspäin on tunnusomaista pinta, joka simuloi meri kiviä ja tukkien. Nämä ortopediset tuotteet ovat hieronta radalla täydessä merkityksessä. Keskihinta tuotteen on ortopedinen jalka alkaa tuhat ruplaa.

Tällaisia ​​tuotteita ovat hieronta matot jalat, jotka ovat perusta luomiseen luonnon materiaaleja säädöstä. Nämä ovat tuotteita, jotka on valmistettu puusta-polymeeri komposiittimateriaalista. Tämäntyyppiselle myös mattoja, jotka on joitakin puuosia (filee, siilit).

Keskimääräinen hinta ortopedisten laitteiden tämän tyyppisen jalka on 1500 ruplaa. Samalla, ostaa tällä hetkellä se on mahdollista ja erikoisliikkeissä ja internetin sivustoista.

Ennen kuin ostaa tällaisia ​​ortopedisten laitteiden lapsille, sinun pitäisi tietää, että riippumatta siitä, mitä se on edellä lattia- matot lapsille, et ole ilmaisivat toivovansa, vauva vastaa aikanaan kiitos, koska hänen jalkansa ovat terveitä! Moderni ortopediset mitään erityisiä vaatimuksia, joita on noudatettava ennen ostamista lasten hieronta matto. Valinta on tässä tapauksessa täysin muodostunut ja riippuen henkilökohtaisten mieltymysten vanhemmat.

Sitähän vanhemmat lapset kirjoittaneet henkilöt, jotka ovat jo ostanut lapsensa nämä ortopediset hieronta tuotteet:

Poikani on noin vuoden. Lääkäri - ortopedi diagnosoitu "pihtipolvisuuntauksen" - asiantuntija kehotetaan ostamaan matto, ja varmista, että poika meni säännöllisesti tai juosta. Mieheni ja ostin pad muodossa "track" ja sänky keskellä lastentarha. Kirkkaat värit houkuttelevat lapsen tie, ja hän oli onnellinen ajaa sitä. Anna, 23 vuotias.

Mieheni ja ostin ortopedinen tyyny pojalleen, mutta kaikki aikuisten perheenjäsenten (jopa mummo) käyttää sitä. Vetää mattoa sohvalla, ja kun he istuvat, television katselun, erittäin mukava hieronta jalat. Galina, 23 vuotias.

Tiukkuusaste matto riippuu painoryhmän kuka sitä käyttää. Kevyempi henkilön - on vähemmän eroa. Vauvalle, joka painaa vähän eroa kovien ja pehmeiden matto näyttää merkityksetön - ensimmäinen lapsi vain harvat näyttävät kovempaa kuin pehmeä. Voidaan parhaiten tehdä "mix", eli hankkia useita eri jäykkyys kynnysmattoja ja yhdistää vuorotellen radalla. Maria, 27 vuotias.

Kaikki kopiointi materiaalien kielletty!

Leave a Comment

− 7 = 2