perustuu kumi matto

Muta matto kumi-pohjainen

Säilyttääkseen puhtauden vilkkaasti liikennöidyillä alueilla ihmiset käyttävät usein erityistä matto mutaa. Toimistossa, lapsi hoitolaitoksessa, sairaalaan tai asuinrakennuksen on erittäin tehokas suoja likaa.

Mikä on mutaa matto

Tämä pinnoite on suunniteltu kaapia lika kengistä kadulle. Ulompi osa maton voidaan valmistaa eri materiaaleista. Mutta substraatin, jossa on ristikko muodossa, tavallisesti kumista laatu. Se koostuu suuri tai pieni soluja, jotka pystyvät säilyttämään hiekkaa, mutaan, lumeen tai. Tämä matto helppo puhdistaa ja pestä.

Nimittäminen puhdistus matot

Lisäksi sen päätehtävä - suojella tilojen mutaa ja lumi, tämä matto on myös voitava varmistaa turvallisuuden vierailijoiden rakennukseen tuleva, koska sen liukas. Tämä pätee erityisesti jään, kun todennäköisyys laskee ja vammojen on erittäin korkea. Lisäksi siivous matot täydellisesti imee melusta jalanjälkiä, mikä on erittäin tärkeää alueilla, joissa suuri määrä ihmisiä.

Useita eri tyyppiä matot, niiden käyttötarkoituksesta riippuen:

 1. Gryazesbornye ristikko suuria soluja kykenevät viivästyttämään lumen ja suuri lika. Ne asennetaan rakennuksen ulkopuolella.
 2. Matot matot hienompaa solujen asennettu eteisessä, eteisen tai eteinen, yleensä koko leveyden läpi. Ne tehoavat pienempinä osina lian ja roskien ja kosteutta tuoma pelkästään kengän, joka pystyy pitämään jopa 25% likaa, jotka tuovat kävijöitä kenkänsä kadulla. Valmistettu kumi täyteaineen ja voi olla varustettu enemmän harjaksia. Se on liukastumisen esto.
 3. Matot tulo ANTISPLASH perustuu kumia, jonka täyte kasa, joka onnistuneesti imee jäännöskosteus ja kerää hienoja likahiukkasia. Ne edustavat kolmannessa vaiheessa prosessia. Päällyste voi olla valmistettu eri materiaaleista, mutta etusija on parempi antaa polyamidia. Kasa vahva synteettinen matto antaa pitkän käyttöiän.

Tämä on käytännöllisin vaihtoehto, täydellisesti säilyttää lian ja lumi. Kumi matto muta on solurakenne, joka ei salli lian leviämään koko huoneeseen. Hän ei pelkää vettä, ei ole kyennyt käyttämään hajuja, tasapainoiset värit hyvin pitkään. Kumi tarjoaa tiheä tarttuvuus lattiapinnan estä lipsahdus. Tällainen matto voidaan varustaa harjat, jotka on asennettu lujasti solussa, jotka muodostavat kuvion tai muotoilu. Se on otettava huomioon se, että kun niiden liiallinen käyttö elastisuus maton vähenee merkittävästi.

Kuminen päällyste levitetään yleensä ennen huoneeseen, porraskäytävissä ja eri rinteillä. Tarjoten siten luistamaton vaikutus.

Muta matto on sijoitettu erityiseen syvennykseen kerroksessa ja kiinnitetään alumiiniprofiili. Tämä kiinnityksen avulla voit laajentaa sen käyttöikää ja säilyttää alkuperäisen ulkoasun pitkään.

Joka koostuu yksittäisten moduulien on kiinnitetty toisiinsa erityisten liittimien, puhdistus matot voi luoda eri kokoisia ja muotoisia minuutissa. Saumat lähes huomaamaton. Tämä prosessi on varsin yksinkertainen ja ei edellytä osallistumista asiantuntijoita. Kyky nopeasti purkaa ja koota maton merkittävästi helpottaa prosessia puhdistus lian allaan - kumi kansi on raskas, joten noudettavaksi ei ole kovin kätevää. Lisäksi se voidaan aina korvata, jos vahingoista elementin. Eri värejä voit valita maton tahansa sisustukseen.

Kumipinnoite Edut

Lika mesh matot, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kaikissa sääolosuhteissa. He eivät pelkää lämpötilan muutoksista, sietävät pakkasta ja -40⁰S ja lämpöä + 60⁰S. Siksi sääolojen Venäjä on sopivin vaihtoehto. Muta matto on helppo sietää torjuntatoimien vaikutusten reagenssien vasemmalle pohjat kenkiä tulevien henkilöiden kadulta. Aikana pidennetty toiminta ei ole käytetty ja muotoa ei voida muuttaa. Eri kokoisia ja muotoisia solujen jotka muodostavat maton täydellisesti pidättämään lunta ja mutaa, toi kadulta. Läsnäolosta johtuen nämä solut ovat erittäin helppo puhdistaa ja puhdistus - ja huuhdellaan riittävästi ravista kumipinnoite käyttämällä pesuainetta. Piikkejä, saatavissa takapuolelta, antaa ilmakerroksen artikkelin ja lattia.

Kumimatot ovat kaikkein taloudellisin ja kestävä tapa suojata ympäristöä katujen lokaa. Ne eivät vaadi erityistä hoitoa ja voivat palvella hyvin pitkään.

Puhdistus matot kumivarsi

Käytetään sisätiloissa lopullisessa puhdistusvaiheessa kenkä eivät toimi ainoastaan ​​likaa vastaan, vaan myös suorittaa tiettyjä koristefunktion. Kasa maton pinnalle on luotu Euroopan teknologian erityinen kuidun, joka täydellisesti absorboi kosteutta ja likaa, ja kumipohja ei kulje sen lattialle. Parketti, marmori tai muu lattiapinnoite, vastaanottaa siten edelleen suojassa vaurioilta, eli. K. Hiomahiukkasilla säilytetään matto. Kulutuspinnan kumia sallii päällysteen säilyttää mille tahansa pinnalle, estää liukuva.

Erityisen tärkeää ei ole tehty kuidusta yläosan artikkeli. On tärkeää, että sen perusteella on kumia. Yleisin Ovimatot mudan polypropeenia kankaalla. Hän on erittäin helppo puhdistaa imurilla ja pitkä säilyttää alkuperäisen ulkoasun. Ostamalla matolle, pitäisi katsoa kasan korkeus. Korkeampi se on, niin on suurempi kyky imeä kosteutta, kun taas sen pinta pysyy kuivana ja puhtaana.

Puhdistus matot, kumi-pohjainen, jossa pehmeä kansi, pitkään edelleen houkuttelevia huolimatta imeytynyt lika. Mutta ennemmin tai myöhemmin tulee aika, kun he tarvitsevat puhdistusta itse. se on erittäin vaikea tehdä ilman laitteita. Siksi on tarpeen hakea apua yrityksiltä, ​​jotka palvelun vaihto matot.

Uutuutena alan kodin suojaa lian ja pölyn puhdistus matot pidetään perustuu kumipinta, joka on muodostettu mikrokuiduista, leikeltiin. Perusteella niiden toiminta on kapillaari-ilmiön. Aivan kuten kasvi imee vettä, mutaa matto, ei vain voi tehdä lika, mutta myös erilaisia ​​mikro-organismeja.

Useimmiten muta matto löytyy julkisten tilojen missä, lisäksi sen päätehtäviin suojella tilojen kadulta lika, hän on myös paljon muita. Esikoulussa instituutioita käytetään pinnoite ehkäisyyn putoamisen nuoriin, on valtavasti energiaa.

Eri teollisuuslaitokset käyttävät kumimatot olla tuottavampia, t. To. Ne pystyvät vähentämään väsymystä työskentelevien ihmisten, viettää monta tuntia jaloillaan.

Kylpyhuone ja wc, jotka on tavallisesti valmistettu lattialaatat, joka on varsin liukas, poistamaan mahdollisuus loukkaantumisen, täytyy vain matto.

Suojista, latoja, jotka sisältävät kotieläinten, kumimatto muta auttaa pitämään huone puhdas.

Hankintakustannukset tällaisen maton maksettiin kokonaisuudessaan johtuu siitä, että aika on tallennettu puhdistusta. Edelleen, lattia, suojassa kosteudelta ja hiovat hiukkaset jatkua paljon pidempään.

Matot pad: valitsemaan täydellinen matolle sisä- ja pesuohjeet

Teatteri alkaa ripustin, ja kasvot talon tai asunto on usein kulkeminen matto

Matot tyyny kumi emästä tarvitaan estämään lian huoneeseen kadulta. On käynyt ilmi, että kaikki mutaa, pölyä ja kosteutta tuotu pihalle, vielä se, ja talossa ei tunkeudu. Jos laitat matto käytävällä, useimmat bakteereita jäävät matolla. Nämä asiat ovat tärkeitä, varsinkin kun kyse on syksyn-kevätkauden, kun se on märkä ja mutainen. Asianmukainen käyttö maton tekevät kodin siistinä ja lisäksi täydentää sisätilojen maalaus.

Matot matot on suunniteltu pitämään jopa kynnyksellä tahansa huoneeseen lian ja pölyn

Matot matot ovat välttämättömiä offseason

Skandinaaviseen tyyliin sisustus käytävällä

Matot matto harmaa sopivat täydellisesti suunnittelussa klassinen käytävällä

Vivahteita valikoiman laadukkaita tuotteita

Sinun täytyy olla fiksu ja valita tuotteen, joka ei ainoastaan ​​valehtele käytävällä, vaan myös oven. Tuotteen tulee olla vahva, kestävä, eri laatua. On toivottavaa valita tuotteita, PVC tai kookospähkinäkuituja, että materiaali imeytyy hyvin likaa, kosteutta, lumi elementtejä. Suosittu kumituotteita. Tällä hetkellä markkinoilla esineet edustivat erilaisia ​​kaikenlaisia ​​ja lajikkeiden osalta - minimistä kokoja pinnoitteet kaikissa käytävillä. Käyttäjä ei ole vaikeaa valita ihanteellinen ratkaisu.

Matot matot voivat olla erimuotoisia

Käytävä moderniin tyyliin, sisustettu neutraalein värein

Jos matto laatu ja alkuperäisen, se on erilainen paitsi kyky suojata kotiin kadulta likahiukkaset - se on mahtava ja ikimuistoinen osa sisustusta, koska matto ovella tapaa ja näkee pois asukkaat talon / asunnon ja heidän vieraansa. Erityisiä ominaisuuksia näiden tuotteiden takaa niiden sulkuominaisuudet ja matot kätevä pesuun juoksevan veden alla, helppohoitoinen. Johtuen kaikenlaisia ​​eroja, jotka ovat antaneet heille valmistajat, et vaikea valita tuotteen, joka ylittää kaikki toiveet.

Tarjotut tuotteet markkinoille tänään, on jaettu useita lajikkeita.

 1. pehmeä matto Sen avulla voit tuoda huoneeseen muistiinpanoja tyyliä ja kauneutta. Tällaiset matot edistää likaa vastaan ​​ulkopuolelta, ja ne merkittävästi parempia Standardin mukainen kumia ulkoisista parametreista. Villi helposti säilyttää pölyä ja mutaa hiukkasia, ja paalun pituutta on valittu riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Korjuuseen ihanteellinen tuotteen lyhyet nokoset. Haitta tuotteet voidaan erottaa vaikeuksia poistamalla itsepäinen lian ja tarve säännöllisesti kuivausta.

Vaippatyynyn, upotettu lattiaan

Sininen kumimatto kuistilla omakotitalon

Matot on valmistettu vaahtoa on monia etuja

Matot matot kumista perusteella saanut paljon suosiota käytännöllisyys

Kaikista ehdotetut malleja ja vaihtoehtoja ovia, Puhdistus kansi matot, kumi-pohjainen ovat suosituimpia, ja tämä johtuu niiden korkea lujuus ja toiminnallisuus. Tuottajille miellyttämään ostajille tehdä väripaletti ratkaisuja yhä monimuotoisempia ja alkuperäinen.

Jos sali oviaukosta makasi matto, lika, pöly ja bakteereita sisältämät se ei pääse huoneeseen

On kysymys hankinnan tällaisen tuotteen käytävällä missä tahansa tilanteessa voit antaa selvä myönteisen vastauksen. Kysymys kuuluu, mikä malli olisi otettava huomioon ostaessaan. Lisäksi mukavuutta, tuote pitäisi olla miellyttävä, koska se on ensimmäinen asia, he näkevät isännät ja vieraat asunnon, jotka ylittävät kynnyksen. Vuoksi ostamien valoisa ja suuri matot voi tarjota sali täydellisen ulkonäön, joka ilahduttaa sinua ja vieraasi muistavat pitkään.

Järkevää valikoiman laadukkaita tuotteita ja asianmukaista kannattaa ottaa huomioon useita vivahteita:

 • on tärkeää ottaa huomioon erityispiirteet hankinta: kestämään kulutusta, luotettavuutta, alkuperäisen suunnittelun;
 • on tärkeä rooli, ja tuntoon tuntemuksia: koskettaa tuotetta pitäisi olla hauskaa - hellä ja pehmeä;
 • helppohoitoisuus - avainkysymys. Ei kauneus ei kannata työtunneista puhdistusaineet lialta;

Helppo huoltaa - Tärkeintä valitessaan matto oviin

 • kyky nopeasti ja helposti työntämällä pois lian ja kosteuden imeytymistä mahdollistaa tuotteen tullut käytännöllinen ja kätevä.

Ostopäätöstä puhdistus matot Mats, kumi-pohjainen, voit tehdä rationaalisia valintoja ja tuoda käytävällä tai toisessa huoneessa muistiinpanoja mukavuutta ja kodikkuutta.

Hyvä tietää! Suunnittelu valitut kohteet on sopusoinnussa kalustus ja koristelu käytävällä, jotka ympäröivät sitä. Eli on samanlainen väri ja saadaan sopimaan sisustustyyli.

Valitessaan matto käytävällä on tarpeen varmistaa, että se sopii harmonisesti sisäosiin

Matot beige matto klassisessa ympäristössä

Matot matto sovitettu väriä etuovi

Valitessaan tuote, omistajat otettava huomioon rooli, että tyyny tulee olemaan osana sisustusta. Jos tyyli on klassinen, design on hillitty ja ytimekäs. Jos näyttää siltä, ​​suuri määrä kirkkaiden osien tarpeen säätää maton yhdistelmä värejä ja huonekaluja koristeet. Päätehtävänä tahansa matto on kyky luoda mukava ilmapiiri. Voit ostaa valmiina tuotteita kaupoissa, mutta voit tehdä niitä itse tuotantoa, mutta tärkein edellytys - maton tulee olla tyylikäs, käytännöllinen ja sopusoinnussa ulkonäköön huoneen.

Matot matto kumi-pohjainen: erilaisia ​​tuotteita

Matot matto kirkkaassa raidat olla erinomainen osa kuistilla sisustus

Tämäntyyppinen lattia on saavuttanut suosiota, koska erilaisia ​​substraatteja ja tyyli suuntauksia. Vaatimus, että perusmateriaali on, että se on hyvä imeytymis- ja niiden on kestettävä lämpötilan muutoksista. On useita syitä valita oviaukkoon matot käytävällä kumivarsi:

 • tällaista materiaalia ei säteile haitallisia aineita ja vaarallista elämää ja terveyttä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä;
 • tuotteen monipuolisuus voit käyttää niitä missä - asunnoissa, talot, toimistot, myynti huoneita, tuotannon huonetta, lääketieteen ja oppilaitokset;

Matot matto olisi oltava kestävä ja kestää äärilämpötiloja

Käytävällä, joka voidaan levittää pieni ovi matto, ja pinnoite, joka on helposti suojaus puoli käytävällä

 • artikkelit voivat olla minkä tahansa muotoinen. Mutta voit vapaasti antaa sille halutun muodon, latvojen haluttuun muotoon;
 • tuotteet ovat korkealaatuisia ja luotettava mitta kestää kosteutta, ja sen vuoksi, säätää puhtaus talossa;

Tärkein matto on sijoitettu ei käytävällä ja oven

 • voidaan todeta, erinomainen äänieristys ja eristyskyky, koska ne täydentävät mukavasti huoneen ja luoda niistä entistä mukavuutta;
 • tuotteet ovat helposti altistettiin puhdistukselle, ne voidaan pestä ilman erikoiskemikaaleja ja materiaaleja.

Valitsemalla tällainen kattavuus, voit odottaa suhteellisen edullinen ja kestävä ratkaisu suojata kotinsa mudasta ja luoda hänessä mahdollisimman miellyttävän. Oikein valittu matto voi kestää 4-5 vuotta.

Joten miten valita maton eteiseen?

Suuri pörröinen matto kumi pohja

Jokainen kotiäiti varmasti tyytyväinen, että matto oli aina puhdas. Tässä suhteessa ei ole tarvetta säästää valinnassa tuotteen. Alueilla yleisimmin käytetyt tuotteet perusteella paalun sekä ASEAN. Pile vaihtelut torjunnassa likaa perinteisesti voittaa, vaikkakin vähemmän kuin muut tuotteet näköisiä. Tärkeä rooli tiheys paalun, koska tuotteen käyttöiän riippuu siitä. Valitsemalla matto oviin kaikenlainen kumi-pohjainen, kiinnittää huomiota väriominaisuuksien - valaisinmalleihin helposti likaantuvat, mutta pilkullinen saattaa hyvin naamioida likaa.

Tämä koriste- ja muita räätälöityjä määrite voi koostua useista osista:

 • luonnollinen kuitu, joka ei tummennettu ei kohdisteta kosteutta ja puhdistus;
 • synteettistä materiaalia, joka on ihanteellinen puhdistamiseksi pölynimuri ja pesemällä kylmällä vedellä;
 • polyamidi elementti - riveissä itseensä kosteutta ja likaa voi tallentaa väri pysyvästi.

Sisääntuloaulassa omakotitalon meren tyylillä

Matot matto pitäisi olla vain kaunis ja muodikas, mutta myös käytännön

Järkevä lähestymistapa valintaan pinnoite antaa sinulle mahdollisimman mukavasti ja asumismukavuus.

Miten valita puhdistus matot Mats

Koriste lattiapinnoitteet ovat yleistyneet päivittäin. Ovimatot muta - on viimeinen sana korkean teknologian mukavasti tilaa kotiympäristössä.

Suuret eurooppalaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, erilaisia ​​rakenne ja suunnittelun tarpeisiin kaikkein vaativimpien asiakkaiden. Tärkeintä - tehdä oikean valinnan. Tämä artikkeli paljastaa useita erilaisia ​​ominaisuuksia, ja valinta salaisuuksia.

Joukossa erilaisia ​​kookos tuotteita voidaan erottaa viisi päätyyppiä kotitalouden matot:

 • pehmeä;
 • Universal kumi;
 • Vaahdotettu aineita;
 • Kumi-pohjainen;
 • Polypropeenia.

Fleecy tuotteet luovat tunteen mukavuutta ja pehmeyttä sisustus käytävällä. Sisääntulon muta kovriksobiraet mahdollisen kosteuden ja pölyn itse. On varoitus: alempi kasa, sitä helpompi on puhdistaa. Mallit korkea kasa vaikeampi puhdistaa ja kuivaa pitkään. Jos paalu ei ole kuiva pesun jälkeen, se vanhentua.

Kumipinnoitus, joihin olemme tottuneet, katsotaan universaali suojaamaan käytävän mutaa. Ovimatot ANTISPLASH kumia riittävän lujia ja värin stabiilisuus, mutta vailla monimuotoisuus suunnittelun suorituskykyä.

Tuotteet on valmistettu vaahdotettu materiaaleista on erittäin helppokäyttöinen: luistamaton ei lahoa, tuskin kastua, eivät ole suotuisan haitalliset bakteerit. Haittapuolena on unprepossessing ulkonäkö ja epävakautta alhaisissa lämpötiloissa. Kylmissä olosuhteissa PVC materiaali voi haljeta, mutta kylpyhuone - täydellinen viimeistely.

Katso video, tuotannon kasa tuotteet:

Pad tulo kasa kosteus muta kumi / kumi-pohjainen - ihanteellinen pinnoite ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Nämä mallit on helppo puhdistaa: ne voi pestä, puhdistaa ja imuroitu. Nämä tuotteet kuuluvat korkean hintaluokan, mikä on heidän ainoa haittapuoli.

Mallintaa uusin kookos oviaukosta mattovalmisteet huolenaiheita polypropeenikuitujen valmistamiseksi. Nämä matot ovat eräänlainen harjalla, helppo puhdistaa ja näyttävät aina siisti. Ne kuuluvat alhaisen hintaluokan, ovat käytännöllisiä, asianmukaisia ​​hygienianormit.

Edut pinnoitteet kookos

Harkita useita etuja ja piirteitä matot:

 1. Noudatamme turvallisuusnormien
 2. Pidä likaa, vettä ja hiekkaa;
 3. Edistävät tuhoaminen haitallisten mikro-organismien
 4. On suuri lujuus ja kulutuskestävyys;
 5. Älä menetä värin ja muodon.
 • Condor Vebe (Alankomaat)

Tuotteet tämän yrityksen erilainen innovatiivinen lähestymistapa tuotantoon. Tuotteita, jotka perustuvat kumi ovat erityisen kestäviä. Kosteus, lika sisäänkäynti matot on tehty silmukka kuituja eri kokoonpanoissa.

Näitä malleja suositellaan sijoittaa sisätiloihin suojella sitä hiekkaa ja pienet likahiukkaset. Suunnittelumallista matot täydellisesti sopii mihin tahansa sisätilaan. Tuotteiden hinta riippuu koko vaihtelee 610-2 150 ruplaa.

Pad tulo kasa kosteuden muta Kumi Aseptista Schmidt Irlannin yritys paikkoja, joissa liikenteen: sairaalat, koulut, lomakohteet ja asuntoja. Reunat tuotteita suojataan kumi reunus, joka antaa kasa voimaa. Erityistä rakennetta materiaalin (mikrokuitua ja massa) estää haitallisen bakteerit lisääntyvät ja tartuttaa huone. Tämä tuote on lisääntynyt kestävyys lämpötilan muutoksia, ja näin ollen voidaan sijoittaa ulkopuolella. Hinta - 7850 ruplaa.

Venäläinen yhtiö Fita erittäin suorituskykyistä polyesteriä-pohjainen materiaali on kehitetty ja tsellyulozy.Vhodnye nap matot imevät kosteutta, likaa täydellisesti neste ja lika, joka voidaan puhdistaa pölynimurilla tai kumi harjalla. Jos erityisen likainen, matto voidaan pestä pesuaineella. Hinta matto - 1030 ruplaa.

Katsomme korkeus ja tiheys paalun. kasa tiheys tarjoaa korkean suojan ominaisuuksia lialta ja hometta vastus. Pad tulo kasa kosteus mudan tiheä rakenne monta vuotta näyttävät siisti.

On mielestä matot tuotantolaitoksilla tehdään tehokkaammin ja luotettavammin kuin kotimaan. Se on väärinkäsitys: tavallista siivous matot koridoraprosluzhit riittävästi aikaa, hyvässä uskossa imevää pöly- ja lian itsessään. Sinun tarvitsee vain ylihintaa ostaessaan samoja pinnoitteita eri nimellä.

Katso video, valintaperusteet:

Se kannattaa säästää ostamista? Jos sinulla on aikaa ja energiaa jatkuvasti puhdistus käytävällä, voit ostaa edullinen matto. Jos säästää aikaa ja vaivaa, se on parempi ostaa kalliita korkealaatuisen tuotteen puhdistukseen matot säästää linoleumia käytävällä ylimääräisiä nihkeäpyyhintä ja parketti - naarmuilta ja lialta.

Huomaa tarrakiinnitys: ne ovat kunnolla kiinni matto lattialla, ei antanut hänelle liikkua.

Suojata tiloja vastaan ​​lian ja kosteuden matto käyttöön kaksi - ulomman ja sisemmän. Ulkopuolella kerros voidaan peittää kumin tuotteen sisällä - paalun. Myös kotimaisten matot voidaan valmistaa polyamidista mikrokuitua, kookoskuitu, kumia tai polypropeenia.

Kun valitaan sopiva pinnoite sisätilan etsiä tapa puhdistaa tuotteen. Joitakin materiaaleja on puhdistettava ja kuivatut, muut materiaalit eivät aiheuta ongelmia, kun puhdistus.

 • Matot oven ulkopuolella

Miten hoitaa lattia ovella? Ulkopuolella, yleensä kumi matto, joka voidaan puhdistaa pesuaineella. Tuote kumikuidut säilyttää hyvä lian ja puhdistaa kengänpohjan, kuitenkin, se vaatii jatkuvaa puhdistusta. Mattoja solurakenne jalkapohjat jalkineita ei puhdisteta, vaan hoitaa heitä ei aiheuta työvoimaa.

Luonnonkuituja. Sisälaippa tulo etu- ja kasa kosteutta tarvitsee perusteellisempaa puhdistusta. Tuotteet on valmistettu luonnon kuitunukkakomponentti näyttävät koriste ja mukava, mutta heistä huolta aiheuttaa paljon vaivaa. Tällaiset tuotteet pitkään kuivua, tuskin poistuu lika. Poikkeuksia ovat matot kookoskuitu: nämä tuotteet ovat erittäin houkutteleva, pitkä säilyttää rakenne, helppo pestä ja kuivata nopeasti.

Kosteus, lika nukka sisäänkäynti matot synteettisistä kuiduista hyvän otteen likaa ja kosteutta eivät pelkää. Polypropeeni ja polyamidi täyttää kaikki terveysvaatimukset, ympäristöystävällisiä ei houkuttele bakteereille. Nämä matot muistuttavat luonnonkuituja, on miellyttävä katsoa, ​​helppo pestä ja kuivata nopeasti. Toisin luonnonkuituja, ei menetä värin eikä muuta muotoaan alle säännöllistä puhdistusta.

Katso video kuumennetun maton:

Mallit mikrokuituliina melko vahva, selviytymään pilaantumista eivätkä vaadi puhdistusta spetsialnogooborudovaniya suojamatot. Jos mikrokuitua on kumi pohja, kestävyys tällaisen tuotteen on säädetty.

Uusia tuottajia - lämpömaton. Voit aina kuivaa matto sähköllä. Miinus nämä tuotteet: niitä ei voi poistaa. Tällainen materiaali voidaan käsiteltiin märällä keinoin.

Kestävin, ympäristön kannalta turvallisen ja luotettavan toiminnan ovat kosteus, lika-nap matot tuloon synteettisiä kuituja. Polyamidista, polypropeenista, vaahdotettu materiaaleja, ja kumia luotettavasti suojaavat tilat lialta ja bakteereita. Nämä materiaalit on helppo käsitellä, kuivuvat nopeasti ja eivät tuota ylimääräistä hässäkkää puhdistettaessa.

Oven ulkopuolella ei ole suositeltavaa olla malli ilman kumivarsi, erityisesti vaahto: se ei siedä alhaisissa lämpötiloissa. Ennen ostamista matto, määritä menetelmää puhdistuksen liasta. Tuotteen pitäisi auttaa taistelussa lialta ja mitään ongelmia puhdistus.

Leave a Comment

84 + = 85