Matot on valmistettu viskoosin

Matot on valmistettu viskoosin (Belgia) arvioita. Miten hoitaa Belgian matto

Matot ovat elementtejä sisustus, joka voi lisätä lämpöä ja mukavuutta kotiisi, on hänen koristeluun. Tärkeimmät vaatimukset heille - se on kaunis väri, korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Maa, joka kykeni tuottamaan täyttämään kaikki tarpeet viskoosin mattoja - Belgia. Arvostelut monien ihmisten sisustaa talon nämä matot osoittavat niiden kauneuden, laatu ja käytännöllisyys.

Suosio Belgian matot

Belgia on jo pitkään ollut tunnettu kudonta työpajoja, reagoivat ihmisten tarpeisiin. Se on toimittajalta erittäin kauniita mattoja, saavuttanut paljon suosiota maailmanlaajuisesti. He voivat sisustaa tahansa kotiin, tuo se lämpöä ja omaperäisyys.

Laatu - tärkein etu, että viskoosi mattoja. Belgia (arviot ovat hyvä esimerkki) valmistuksessa matto on tärkein laatukriteeri tehty. Ja tämä on täysin perusteltua itsessään: suosio mattoja kasvaa päivä päivältä.

Viskoosi - laadukas materiaali mattojen

Silkki ja villamatoilla jo jonkin aikaa löysivät suosiota. Mutta korkea hinta saa ajattelemaan ennen kuin ostaa tai jopa hylätä ne. Erinomainen vaihtoehto teräksen kaarnaa viskoosi, jotka ovat käytännössä ole huonompi tulosindikaattorit silkkiä, mutta hyvin eri hintoja. Matot on valmistettu viskoosin mitat 240 x 340 cm voi ostaa noin 17 100-17 400 ruplaa, ja samanlainen silkkimatto maksaa 60000 ruplaa.

Viskoosi tietenkään ole luonnollinen materiaali, mutta se ei voi kutsua synteettisiä. Sen jälkeen, kun kaikki, se on tehty selluloosasta, joka puolestaan ​​on valmistettu puusta.

Se esitteli maailmalle korkealaatuista matot viskoosi Belgia. Arvostelut monet omistajat osoittavat erinomaisen kestävyyden matto, joka on erittäin tärkeä ominaisuus. Menestyksen on saavutettu jatkuvasti parannuksia, joita käytetään valmistuksessa viskoosikuitujen. Usein kokeita osaltaan lähentää suurimman laadullisten viskoosi luonnon silkkiä.

Matot on valmistettu viskoosia sekä villamatot, joita valmistetaan Belgiassa, silmiinpistävää rikkaus värejä. Luomisesta monenlaisia ​​perinteisiä malleja, kukka-aiheita ja abstrakti piirustukset väsymättä parasta suunnittelijat ja kukkakaupat. Jokainen ihminen, joka haluaa sisustaa talon, voi löytää mitä sopii heidän mieltymykset, joka paitsi täydentää sisätilojen, mutta myös auttaa muuttamaan sitä parempaan.

Matot nauti suurta suosiota viskoosia, koska niiden vastustuskyky hiipumassa. Koko elinajan ne miellyttää kaikkia samoja kirkkaat värit, jotka olivat alun perin. Jopa Matto siivous ei missään nimessä ole haitallista heidän väritys.

Paras maa, joka tuottaa matot viskoosi - Belgia. Arviot kokeneita suunnittelijoita ovat todiste. Läpi erilaisia ​​muotoja ja värejä (pastellipohjista hyvin kirkkaita värejä) matot harmonisesti täydentää tahansa sisustukseen. Mattoja voi painottaa kurinalaisuuden ja minimalistinen hi-tech tyyli, ylellisyys ja keveys tekevät klassinen sisustus ja rohkeutta tuoda kirkkauden etualalle tyyliä.

Erittäin huolellisesti valittu matot lapsille, koska lapset ovat niin ihastunut ilonpito lattialla, keksiä erilaisia ​​pelejä, tai laittaa kaikki leluja, vain nukkua joukossa. Bulgarian matot lattialla viskoosin on erittäin miellyttävän tuntuista, ja lapsi on varsin mukava pelata niitä. Valoisa kuvia hahmoista satuja vain rakastua kaikille lapsille.

Bulgarian lisäksi erinomainen mattoja, tarjoaa myös upea seinävaatekokoelma viskoosi, joka on kaunis koriste joka kotiin. Huolimatta siitä, että nämä taideteokset eivät valmistetaan käsityönä, he silti vaikuttaa laatuun. Belgiassa, se on erittäin tosissaan tuotannon automatisointiin. Valmistuksessa käytettävien koneiden korkean laadun varmistamiseksi mattoja ja seinävaatteita, jotka eivät mitenkään huonompi käsintehtyjä tavaroita. Ottaen huomioon kaikki vivahteet värejä, voit kääntää Tapestry on kuvaelma.

Asiakkaalle sopii, tekstiilitaidetta kerran varustettu taskut räystään, mikä helpottaa niiden järjestely.

Jos suunnitelmat siellä on ostaa matto, sinun täytyy harkita muutamia asioita, jotka ovat tärkeitä valintaan:

 1. Laskemalla oikean kokoinen, mitkä funktio suorittaa matto. Suuret ja keskisuuret matot voi kattaa koko huoneen lattia, ja palvella lujittaa tilaa. Käyttäen pieniä mattoja voi keskittyä tiettyyn paikkaan, olipa se pukeutuja, tuoli tai sohva. Myös avulla matto voidaan jakaa avaruudessa erityisvyöhykettä.

 • Valitseminen väritys tulevaisuudessa ostaa, harkitse tyyli tilaa, jolle matto on tarkoitettu. Esimerkiksi soikea matto on klassinen malli ei sovi geometriseen kurinalaisuuteen hi-tech tyyliin ja valoisa ja räikeä abstraktio pilata lämpöä huoneeseen, sisustettu tyyliin Provence.
 • Kun ostat on otettava huomioon korkeuden kasaan. Korkea kasa matto tekee pehmeä ja erittäin miellyttävän tuntuista, mutta hänelle pitää hyvää huolta. Hän on täydellinen olohuoneessa tai lastentarha. Keittiöön tai käytävämattoa on parempi käyttää velour kasa - sen avulla voit nopeasti laittaa ne järjestykseen.
 • Valtava suosio Belgian matto ei jää huomaamatta, ja epärehellisiä ihmisiä yrittää käteistä sitä. Ne tarjoavat edullisia mattoja laadultaan kyseenalaisia, liittämällä ne Belgiasta peräisin.

  Jotta ei lankea huijauksia temppuja, kiinnittää huomiota tiheyden matto: jos mutkan välillä Paalun aukkoja läpikuultava, se varmasti ei ole lähtöisin Belgiasta. Tämä matto on oltava selkeät koko, ja jos pituus tai leveys toisella puolella on pienempi kuin tai suurempi kuin muut, se myös osoittaa väärennös.

  Ja tietenkin, antaa fake matto hinta, joka on monta kertaa pienempi kuin arvo todellisen Belgian mattoja.

  Matot on valmistettu viskoosin hyvin puhdistettu epäpuhtauksia. Ensimmäistä kertaa on melko pehmeällä harjalla tai pölynimurilla. On suositeltavaa puhdistaa Turbosuutin: se auttaa poistamaan sitkeänä pöly ja lyödä leima alas kasaan.

  Jos toimenpiteen jälkeen tulee olemaan paikkoja, paremmin niiden tuotanto ilman kostutus- tai pesu - Viscose ei ole kovin hyvin siedetty vettä. Huono sovitus erilaisia ​​perinteisiä menetelmiä, jotka ovat vähemmän myrkyllisiä kuin kemiallisilla keinoilla. Osvěžení matto suola, joka on tarpeen ruiskuttaa maton ja sitten varovasti keräämään. Se auttaa tehokkaasti lika ja erityistä puhdistusainetta mattojen tehty viskoosia. Sen pitäisi olla jauheen tai vaahto.

  Jos kaikki ponnistelut ovat turhia, ja paikalla on vielä pilata tuotteen ulkonäkö, sitten on joitakin Matto siivous. Se on sen arvoista ei ole halpaa, koska sitä pidetään ainoastaan ​​käyttämällä kuivaa, mutta tulos miellyttää paljon.

  Huolimatta hieman monimutkaisuus hoitoa, pystyt arvostamaan kauneutta ja laatua, joka on jokaisessa Bulgarian viskoosia matto. Sen hinta on helposti saatavilla, ja kulutuskestävyys mahdollistaa pitkään säilyttää alkuperäisen ilmeen. Se tulee olemaan kohokohta sisustuksen ja monenlaisia ​​suunnittelun avulla voidaan valita paras vaihtoehto sanelema omituisuuksia tyyliä kotiisi.

  Miten hoitaa matot viskoosi?

  Matto - kirkas sisustuselementti sisustus, joka voisi olla keskittyminen, virkistää ja muuttaa suunnittelun. Tuotteet valmistetaan viskoosia, vaadi erityistä hoitoa, joten on tärkeää tietää ja noudattaa joitakin sääntöjä.

  Matot on valmistettu viskoosin ovat varsin suosittuja, mutta saada niitä muutamia syvälle tuotteen ominaisuudet, mutta turhaan. Kuten lisävaruste sisältää viskoosia, joka on materiaali, joka on saatu erityisen massan käsittelyn. Eli itse asiassa matot on valmistettu raaka-aineista, ominaisuudet paperin kaltainen, ja sitähän määrää perusominaisuudet.

  Mielenkiintoista viskoosia usein kutsutaan "viskoosi", joka selittää ominaisuus kiilto ja mukava sileä rakenne materiaalin.

  Ensin on tutkittava etuja:

  • Matot on valmistettu viskoosin ja on houkutteleva esteettinen ulkonäkö. Ulkoisesti ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin luonnon silkkiä tuotteita.
  • Suhteellisen alhaiset kustannukset, varsinkin jos sitä verrataan hintaa villaa tai silkkiä mattoja.
  • Viskoosi - hypoallergenic synteettisestä materiaalista, joka ei aiheuta haitallisia reaktioita. Ja niin voit levittää maton, vaikka huoneen kuuluvan astmaatikko tai allergikoille.
  • Arvoinen ei sähköistetty, ei kerry staattista sähköä, ja käytännössä ei kerää pölyä.
  • Valtava valikoima eri värejä. Tämä johtuu siitä, että väri viskoosi on paljon yksinkertaisempi kuin luonnon materiaaleja, kuten silkkiä tai villaa.
  • Jos valmistaja on käytetty korkean laadun väriaineet, sitten matto säilyttää alkuperäisen värin, ilman, että niihin häipymisestä johtuen suoraa auringonvaloa.
  • Viskoosi nukka matto on hyvin pehmeä ja miellyttävän tuntuista, kevyt ja ilmava.

  Arvioimme nyt haittoja:

  • Koska viskoosi on tehty selluloosasta, se nopeasti imee kosteutta ja siihen sovelletaan sen kielteistä vaikutusta. Tästä syystä on mahdotonta antaa mattoja joissa korkea kosteuspitoisuus. Lisäksi, ei saa altistaa veden pinnalla.
  • Complex hoito. Saasteet ovat nopeasti imeytyvät ja vaikeasti poistettava, vain Vedu kuitua. Ja kun ajatellaan, että märkä puhdistus on hyväksyttävää, joitakin kohtia voi jäädä ikuisesti ja vaurioittaa tuotetta.
  • Arvoista joustamatonta, joten se voidaan vahingoittua mekaanisesti.
  • Viskoosia matto voi olla varsin liukas ja siksi vaarallista pikkulapsille.
  • Tämä materiaali nopeasti sytytettiin niin, että se vain ei ole sen arvoinen antaa lähelle palolähteiden, kuten takka.

  Miten valita paitsi houkutteleva, mutta myös laadukasta ja kestävä maton viskoosi? Kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota muutamia asioita, ja yksi tärkeimmistä on noudattaa yleisesti hyväksyttyjä laatu-, minkä vahvistaa todistuksia. Tällaiset asiakirjoissa ostajan on annettava myyjälle.

  Toinen tärkeä kriteeri - se on valmistaja. Suosituin, suosittu ja laadukas viskoosi mattoja pidetään Belgian, on erinomaiset ominaisuudet, laaja ja eri värejä. Mutta tällaiset tuotteet on tuotettu muissa maissa.

  On myös syytä arvioida kasaan. Sen pitäisi olla pehmeää, miellyttävän tuntuista, sileä ja jonka tyypillinen viskoosia kiiltoa. Arvioi ja pituus: mitä suurempi se on, sitä vaikeampaa tulee hoitaa. Dlinnovorsnye houkuttelevampi matot ja pehmeä, mutta ajan kuidut voivat rypistyä ja SAG. Lyhyet nokoset on helppo huoltaa ja pitää muotonsa pidempään.

  Tärkeitä ovat väri ja väriaineen laatu. Kirkkaampi väri, sitä suurempi on todennäköisyys, että valmistaja värjäämiseen käytetään kemiallisia aggressiivisia aineita. Lisäksi, liian kirkas matto voi olla ilmeistä, ja häiritsevä huomiota muihin osiin sisätilan. Siksi on parempi antaa etusija rauhallisilla sävyillä. Ja jotta voidaan arvioida laadun väriaine, voidaan suorittaa kasa hieman märkä sormi tai kevyt kangas. Jos näet jälkiä sitä on käytetty valmistuksessa edullisia huonolaatuisia väriaineita.

  Miten hoitaa matot viskoosi? Se on tehtävä huolellisesti ja tarkasti noudattaen seuraavia sääntöjä:

  1. Lev matto olisi vain olla kuiva ja edullisesti sileä pinta. Kosteus tunkeutuu materiaaliin, ja häiriöt voivat venyttää tai muuttaa muotoaan kuidun viskoosi.
  2. Poistamisen estämiseksi kasaan ja kulumisen, säännöllisesti käännä matto. Tämä vähentää kuormitusta ja se jakautuu tasaisesti, ja estää myös muodostumista "karvattomat alueet" alueilla, joilla on paljon liikennettä.
  3. Vältä karkea mekaanisia iskuja: älä laita matto raskaita huonekaluja, älä tyrmätä tuotetta, älä venytä sitä.
  4. Ja säännöllinen puhdistus käytettäväksi vain kemiallinen pesu sekä märkä merkittävästi pilata ulkonäön matto ja heikkenee sen suorituskyky. Paras vaihtoehto - käyttää pölynimuria, mutta tämä menetelmä on useita ominaisuuksia. Valitse ensin suutin pehmeällä harjalla, niin jäykkä voivat vahingoittaa pinossa. Toinen, älä kytke laite suurimmalla nopeudella, muuten kuidut ovat epämuodostuneita ja vaurioituneet. Kolmas, Vacuum maton kasa sijainnin suuntaan, että on sitä pitkin, ei yli. Neljänneksi viskoosi matot imurointi suositellaan paitsi edestä, mutta väärästä.
  5. Jos pinta vesi vuotaa, suora blot nukkaama- kosteutta imevä kankaalla tai pyyhkeellä.
  6. Tärkein kysymys - miten saada paikan. Ensinnäkin se on tehtävä mahdollisimman pian, koska ennemmin ryhtyä toimiin, sitä suurempi mahdollisuus on täydellistä poistamista epäpuhtauksia. Toiseksi käyttää erityistä pesuainetta tuotteita viskoosi tai herkkä materiaaleja. Ne muodostavat ilman vaahdon ja säästävä sisältävät komponentteja, joilla minimoidaan määrä kosteutta ja säilyttää väri ja rakenne kuitujen. Kolmanneksi missään tapauksessa älä kaada vettä päälle. Voit tehdä tämän käyttämällä huokoista sienellä, purista se kuivaksi ja hoitaa pilaantunut alue juuri vaahto.
  7. Kahdesti vuodessa matto on ilmaista, esittelet sen raikas ilma ja varovasti ravistellen. Tämä poistaa ei ainoastaan ​​pölyä ja kosteutta, mutta myös ehtinyt absorboida hajuja materiaalia.

  Vihje: Voit käyttää kotiin korjaamaan ja ripottele suolaa matolle ja pyyhi se varovasti tai imuroida tuote. Tämän ansiosta on mahdollista omaksua ja tuoda pieniä epäpuhtauksia.

  Kohtele matto kunnolla ja se kestää pitkään.

  Sivuston palaute

  Kommentteja sivustosta VKontakte

  Secrets of ruoanlaitto Arab Tabula

 • Secrets of ruoanlaitto alkuperäisen Chantilly

 • Ominaisuudet ruoanlaitto tätä giniä

 • Keittäminen Vinkkejä kinuskikastiketta

 • Mitä nähdä elokuvan huhtikuussa 2018 saakka?

 • Haluatko yllättää rakkaasi? Valmista olutta keittoa

  Matot on valmistettu viskoosin

  Matot on valmistettu viskoosin miehitetty ole pieni markkinaosuus ja ovat varsin suosittuja asiakkaiden keskuudessa, mutta kaikki eivät tiedä, mitä etuja ja haittoja viskoosi mattoja, mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet näiden tuotteiden, joten tämä artikkeli pyrkii kuvailemaan yksityiskohtaisesti vastaukset näihin kysymyksiin, harkitse suosittu arvostelut omistajat sekä tarkastella valikoima valokuvia viskoosi mattoja sisustus.

  Matot on valmistettu viskoosin eduista ja haitoista

  viskoosi - materiaali luotu keinotekoisesti (kierrätyspuumassakuitu). Sen ominaisuuksien mukaan, viskoosi yhdistää joitakin myönteisiä ja kielteisiä ominaisuuksia luonnonmateriaaleista ja keinotekoinen.

  Matot on valmistettu viskoosin - todellinen mannaa monille sisustuksen kuin niiden ulkonäkö, ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin kallis ylellinen silkki mattoja. Matto myymälöissä löydät klassinen ja moderni viskoosia mattoja ja matot tehty käsin ja koneella, erilaisia ​​muotoja, värejä ja kokoja. Joukossa ostajat ovat suosittuja Intian, Turkki, Kiina, belgialainen matot valmistettu viskoosia, joka löytyy sisätilojen sekä tavallisia asuntoja ja ylelliselle koteihin.

  Tuotannon mattojen viskoosia käytetään usein yhdessä muiden luonnon materiaaleja, kuten matot, villaa ja viskoosia (raion lisätty kuvion antamaan matto houkuttelevampi ulkonäkö), silkki matot ja viskoosi (koska silkki on kallein materiaali, jota käytetään valmistuksessa matot, silkki matot voidaan lisätä viskoosiin kustannusten pienentämiseksi lopputuotteen).

  Making valinta ostaa matto tehty viskoosin lattialle, tai ei, on tarpeen arvioida kaikkia etuja ja haittoja näistä tuotteista, joten pidämme jäljempänä erikseen, että hyvä, ja mitä vikaa viskoosia mattoja.

  1. Viskoosi kuitua (lanka) reagoi hyvin värjäystä, joten joukossa mattoja Raionin voi vastata useisiin eri värejä.
  2. Viskoosia matto - kannattava vaihtoehto silkki mattoja (ulkonäöltään hyvin samankaltainen, mutta kustannukset lopputuote on erilainen useita kertoja). Jos vertaamme klassinen käsintehtyjä mattoja silkki ja viskoosi, ei jokainen asiakas voi kertoa ero. Tämän erän luin mielenkiintoinen artikkeli: Miten erottaa silkkimatto Viskoosipohjaiset.
  3. Pehmeä ja miellyttävän tuntuista (erityisesti korkea-matot).
  4. Viskoosi matot ovat turvallisia allergikoille.
  5. Sähköistämätön eivätkä kerry staattista sähköä.
  6. Matot on valmistettu viskoosista (erityisesti matala nukka) ovat kevyitä.
  1. Matot on valmistettu viskoosista pelkää vettä, joten on suositeltavaa vain kemiallinen pesu ja veden kanssa kosketukseen (tai muu neste) pinnalle maton, välittömästi yrittää saada märkä kautta puhdas pyyhe (pyyhkeet, lumput). Et voi korvata märkä kohta.
  2. Älä käytä matot valmistettu viskoosin wc, kylpyhuone, keittiö ja ruokailutila, se ei myöskään ole suotavaa käyttää tällaisia ​​mattoja tulovyöhyke alueilla, joilla on olemassa mahdollisuus, että se menee märkä ja mutainen kenkiä. Älä laita matto viskoosi juuri pesty lattialle (matto nopeasti imee kaiken kosteuden, joka johtaa kohtalokkaita seurauksia).
  3. Viskoosi matot ovat vaikea puhdistaa. Vakava tahrat ja lian paremmin lähetetään vain erikoistuneissa pesulat käyttämällä erityisiä puhdistusaineita.
  4. Alhainen paloturvallisuus. Se ei ole suositeltavaa käyttää viskoosin matolle lähellä takka.
  5. Valkoinen viskoosi matot (muut värit myös, mutta vähemmän selvästi) ajan voi näkyä keltaisia ​​pisteitä, koska vaikutuksia veden ja homeen.
  6. Matot on valmistettu viskoosin (varsinkin pieni koko) liukuvat lattialla, joten sinun täytyy käyttää erityistä alustan mattojen tai matot muutoin turvattu.
  7. Jos kotona on pieniä lapsia tai lemmikkejä - älä osta viskoosia mattoja.
  8. Puolivuosittain, sinun täytyy kääntää viskoosia matolle 180 asteessa jopa kulumisen kuituja.

  Lopuksi on syytä huomata, että viskoosi matot ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa monissa maissa, koska niiden ulkonäkö (samankaltaisuus silkki matot) ja edullinen hinta, mutta kun ostat älä unohda puutteista näiden mattoja, erityisesti siitä pelko kosteutta ja vaatimuksiin hoito ja puhdistus. Perustuu niiden toiveiden ja tarpeiden vuoksi voida ennakoida, se sopii sinulle paremmin viskoosia matolle tai valitse toinen osa matto.

  Mielipiteensä matot valmistettu viskoosia, kuvaus kokemusta ostamalla ja jolla näitä tuotteita jättänyt kommenttia tähän artikkeliin, mikä auttaa muita asiakkaita tekemään oikeita valintoja eikä parkua osake artikkeleita sosiaalisten verkostojen, jos se oli hyötyä sinulle.

  Valokuva matot viskoosi sisätilassa

  Kommentit "Matot Viscose"

  Halusin mainita siitä puhdistus matto viskoosi. Olin pesty ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun lapsi kaataa pankin Sormivärit. Mikään kauhea hänelle on tapahtunut! Sen jälkeen muutosta kaikki matot talossa Kärcher (!) Jauhetta Sarma tahranpoistoainetta värillisiä. Pesun jälkeen tuli kiiltoa. Yritti Ariel, kimalle vaikutus ei ollut. Voitko uskoa et voi, mutta olemme nyt yksi minun säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa viiden vuoden ajan!

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Löytänyt mitä etsit? Haku SmartKilim:

  Shop Online matot Marqis Matot

  Oppaita matot ostajalle. Mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja ja vinkkejä, joiden avulla voit valita ja ostaa matto ja tulevaisuudessa huolehtia hänestä.

 • Leave a Comment

  + 40 = 48