raapimispuita kuvat

Tyypit kogtetochek kissoille

Kun omistaja pentu ensimmäistä kertaa tulee lemmikkieläinten tallentaa tai avautuu verkkosivu etsimään raapimispuita kissoille, silmät eroavat mitä näet muuttaa!

Valitse oikea malli, jossa otetaan huomioon ominaispiirteet ja luonne eläin on erittäin tärkeä! Sehän raapimispuita että haluat, se voidaan kokonaan huomiotta kissan! Siksi ennen siirtymistä valinta suunnittelu on syytä tutkia, mitkä ovat erilaisia ​​kogtetochek edelleen siellä!

Toiminnallisiin ominaisuuksiin

Koto-kouluttajat jaetaan:

pennut sarake - yleisin kissan kouluttaja. Kasvattajat suositella sarake korkeus ei ole pienempi kuin 50 cm. Jotta pennut, ja 70 cm. Aikuisten. Tällainen rakenne auttaa venyttää takaisin eläimen, parantaa olkanivelen, lihaskudoksen, edistää luonnollista irtoamista ikäinen malja kytkimet.

pennut talo - monipuolisin suunnittelun. Kynnyksellä kotikissa päätyy viihtyisä paikka, joka on myös varustettu pylväs pentuja! Etuja tämä malli monipuolisuutta. House - tämä on paikka nukkua, pelata, lepo, ja myös kätevä kouluttaja pisteestä kogtetey. Tällöin raapimispuita talot eivät vie paljon tilaa! Standardi koot tilapäisestä 30 x 30 cm ja 35 x 35 cm.

Pelata keskus kissa - suuri monitasoinen muotoilu, varustettu sohvat, talot, riippumatot, tikkaat, kohtia, tunneleita. Osalle pelin korkeus perustaa 125-130 cm. Näitä malleja ei ole ainoa toimiva, kiitos heille kissasi aina löytää jotain tekemistä, kun et ole kotona! Leikkipuistot ovat ihanteellisia omistajille, jotka eivät tiedä, Miten vieroittaa kissan kiivetä verhot tai mattojen, teroittaa kynnet huonekalut!

Materiaalista riippuen,

rakentamisen Rakenteen raapimispuita:

juutti - Luonnollinen tekstiilien Rope ruskea. Sitä käytetään valmistuksessa kogtetochek ja taloja luokan "ekonom9raquo kissoille, koska materiaali on melko tumma ja ole kestävä.

sisal - Luonnollinen tekstiilien Rope valo varjossa. Se on vakaampi ja kestävämpi kuin juutti, ja siksi sen hinta on huomattavasti korkeampi sen halvempaa vastine.

pahvi - halpa pullistaa malleja että eurooppalaiset ihastunut ekologisia ominaisuuksia. Paitsi ostopäätösten kotiin kissoille pahvista voidaan tehdä omin käsin. Tällä alueella on useita epäsovinnainen ideoita!

Puiset - valmistama sekä suurten yritysten ja käsityöläiset höylä!

On niin erilaisia ​​kogtetochek:

 • kovrolinovye
 • tekoturkis
 • uhkea
 • Huonekalujen kankaiden

Sijainnista riippuen

kissan kouluttajat on jaettu:

lattia raapimispuita - ovat pieniä tyynyjä ja pad kovrolinovym, sisal tai pahvi päällystetty alue kohta kynnet. Tällaiset mallit ovat melko halpoja. Ne ovat käytännöllisiä, eivät vie paljon tilaa ja on helppo siirtää (toisin kuin pelaamista), tai tuoda näyttelyyn, kesäasunto, vierailla ja niin edelleen. Katso myös lattiarakenteen pennut sarake, kotikissa, ja leikkikentillä, pahvia raapimispuita.

seinä raapimispuita - ruuvit ruuvataan seinäpintaan sen kulmassa tai missä tahansa sopivassa paikassa. Joten ne voidaan asentaa oveen tai laatta kylpyhuoneessa. Tärkein etu on, että raapimapuuta kiinnitetään paikkaan, että kissa valittiin simulaattori!

nurkka raapimispuita - kätevä ripustaa kulmassa (seinälle) tai sijoitetaan huoneen nurkassa (talot kissoille, leikkikentät). Hyvä ominaisuus - loistava sijainti!

Jos meidän materiaali on ollut hyödyllistä voit jakaa sen ystävien sosiaalisiin verkostoihin!

Valmistettu @ Internet lastalla "mustachioed-polosatyy9raquo; .Publikatsii sallittu vain viitaten lähde! Kaikki artikkelit ovat ainutlaatuisia ja niiden jakelu mainitsematta vastoin lakia Ukrainan "tekijänoikeuksista ja niihin liittyvistä oikeuksista"

Raapimispuita kissoille käsillään: mestarikurssi. Ajo, valokuvat

Luonnossa saalistajat, jotka kuuluvat perheen kissa vaistomaisesti jauhaa kynnet puiden rungoilla. Mutta mitä tapahtuu lemmikkieläimiä?

Tämä toiminto edellyttää eläinten kynnet kasvavat tarpeeksi nopeasti ja kävely tuottaa epämiellyttäviä tuntemuksia. Kotikissojen tietenkin estää ottamasta joka vallitsee luonnossa vain, jos talossa ei ole puu kasvaa. Voit kuitenkin olla raapimispuita kissoille tehty omin käsin. Master Class, esitetty alla, joiden avulla kukin yleismies toteuttaa tällaista työtä ilman suurempia vaikeuksia. Myymälässä kyseessä olevat tavarat voi ostaa vastaavia tuotteita, mutta ne ovat melko kalliita ja se voi kestää hyvin pitkään.

Työtä valmistamaan raapimispuita tarvitse puinen palkki, jonka korkeus voi vaihdella 50-70 cm. Kanta ylös juuttia tai hamppua langan, langan halkaisija voi olla yhtä suuri kuin 7 mm. Pituus elementin ei tarvitse kalibroida kaupoissa voit ostaa kaksi valmis vyyhti.

Roolissa materiaalin tuotteen voidaan soveltaa kova matto. Tarvitset hallituksen tai pala vaneria: se makaa alareunassa. Muoto tämän osan tulisi olla muodostettu neliön, jonka sivu on 40 cm. Tällöin työkappaleen paksuus on vastaa 20 mm.

Jos on raapimapuuta kissoille tehdään omin käsin, Mestarikurssilaisia ​​auttaa sinua valitsemaan teknologian käytön prosessissa. Lisäksi edellä mainittuja materiaaleja tarvitaan työkaluja. Heidän joukossaan ovat ruuveilla, liimalla, suunniteltu puun työstöön ja ruuvimeisselillä. Hyödyllisiä saha tai vannesahan (yksi työkaluihin, joita käytetään leikkaamista varten aihioita).

Jos on raapimapuuta kissoille tehty omin käsin, Master Class, esitellään tässä artikkelissa avulla voit poistaa virheitä. Kun kaikki yksityiskohdat sahataan tarvittavista koon, olet valmis kokoonpanon pitämiseksi. Lohkossa langan on kierretty, joka 100 mm on tarpeen koneen pintaan liimalla. Tämä manipulointi auttaa korjaamaan köyden vahvempi.

Baari alaosassa voidaan kiinnittää ruuveilla. Kuluttua tallennuksesta on valmis, sinun täytyy tarkistaa design slacking. Palkki ei tarvitse swing heilurin lailla. Sen olisi vahvistettava vakaampi kuin mahdollista. Jos maa nostetaan, se olisi raskaampi lisävarusteena lastia.

Toinen suoritusmuoto valmistus raapimispuita

Jos on raapimapuuta kissoille tehty omin käsin, sinun mestarikurssi auttaa ymmärtämään tekniikkaa. Valmistukseen alla kuvatussa suoritusmuodossa tarvitaan polyeteeniputkia, puulevyjen, kipsilevy suspensiot, pehmeä vaahto, ruuvit, matto, ruuvimeisseli, johdot, pihdit, palapelin, liimaa ja huonekalut nitoja.

Jos ajaa raapimispuita kissoille omin käsin, mestarikurssi, joka on esitetty artikkelissa, sinun täytyy miettiä etukäteen, mitä ominaisuuksia suunnittelun tulisi olla. Ennen ostamista materiaalit suositellaan arvioida mitat. Seuraava vaihe on leikattu maadoittaa sähköisen nauha näin kolmeen erilliseen osaan. Putket on valmistettu mukaan vaaditut mitat. Alapuolella alustan on syytä huomata sijainti putken pohjalle. Suspensiot kipsilevy tulisi olla taivutettu kulmassa 90 astetta ja lukita alustan ruuveilla. Putki pitää asentaa ja kiinnittää samalla menetelmällä. Alusta on asennettu kangas ja alapuoli, kaikki kiinnitetty huonekalut nitoja.

Seuraavaksi toinen hylly on kiinnitetty ripustimet. Sillä ylähyllyllä pitäisi tehdä kahdelle tuelle. Aluksi kiinteät suspensiot taivutettu suorassa kulmassa. Putket ruuvataan ruuveilla suspensioita. Päälle hyllyn oli peitetty vaahto. Täällä ja teki niin raapimapuuta kissoille omin käsin (mestarikurssi).

Paperin, muuten sinäkin voit tehdä sen. Sen sijaan, että levyt tai vaneri voi kestää paksua pahvia. Ja tehdä suosituksia edellä on esitetty. Kudos on tarpeen tehdä reiät putkia, vetämällä ja turvata kaikki käyttävät huonekalut nitoja. Pingotettu putkijonoksi, siten on mahdollista käyttää periaatetta, joka on kuvattu edellä.

Raapimispuita kissoille omin käsin: piiri laitteen valmistus - eri rotujen ja luonteet

Kissat - taitavin ja taju pedoilta. Ja edullisinta: ylpeys leijonat menee metsästys välein 2-4 päivää, tappaminen ruokaa 1 antilooppi tai pari pientä. Yksi salaisuuksia evoluution menestys kissa - RETRACTILE kynnet, aina terävä, joka tarjoaa hiljainen kulutuspinta ja suojassa vahingoilta vähintään virtauksen ruumiin resursseja niiden ylläpitoon. Näistä kissat tarvitsevat raapimispuita: tarpeettomasti kynnet eivät kulu, eivätkä tue halutun muodon ja voimaa ilman hoitoa. Mitään ei voida tehdä, että onnistumisia joudut maksamaan. Luonnossa myös.

Villikissoja, isoja ja pieniä, valita paikka hoitaa kynnet huolellisesti. Kotona tämä ei ole mahdollista, luottaa isäntä. Miljoonien vuosien evoluution tileistä ei ole nollattu, ja koti raapimispuita kissoille on täytettävä luonnollisia tarpeita. Se, että se säilyttää ja huonekalut maali itse.

Onko mahdollista tehdä jotain kissa, joka ei naarmuta? Eläinlääkärit ovat tunnettuja, 8 tai 9 tapoja viedä siltä mahdollisuutta. Mutta kun kaikkein "inhimillinen" eläin heistä tuntuu kuin lapsi leikkii tiukasti siteissä kädet ja kävely pakkopaita. Vaikutus "kohtalaista" aiheuttaa eläimelle kokevat samat kuin täyttävän henkilön carious hampaat ilman kipulääkkeitä, ja soveltaa niitä on säännöllisesti: kissan kynnet kasvavat koko ajan. "Radikaali" menetelmiä lainkaan Smack fanatismin ja vammautui eläin.

Hyvä, "oikea" pennut maksaa noin 600 ruplaa. Sen on muututtava 2-3 kertaa vuodessa. Se näyttää olevan ole paljon, että kustannuksella, mutta sarjatuotantona on suunniteltu keskimäärin edustajia eri rotujen, ja kissat ovat tiedossa - eläinten luonnetta. Siksi paras ratkaisu, koska talo päätyi pillua - tee hänestä raapiminen kätensä, tarkkailemalla etukäteen lemmikin ja valitaan sopiva jäseneksi. Millaisia ​​ja miten - tämä on materiaali artikkelin.

Miten Kissan kynsiä, kuvassa. Itse asiassa niiden kissa ja jauhaa. Täällä jyrsijät ja zaytseoraznye - teroittaa ne hampaat, erityisesti etuhampaat. Niiden hampaat ovat kerroksittain, ja materiaalin kovuus kasvaa sisältä ulospäin. Kun riitelystä sisäkerrokset kuluvat nopeammin, ja hampaan profiilin pysyy luonnollisesti kapenevan.

Laite kissan kynnet

Cat Claw - koulutus on paljon vilkkaampaa. Kunnolla tehdä raapimapuuta, sinun täytyy tietää, miten kynsiä elämää. Hänen upea suorituskyky varmistetaan jatkuva virta rakennusmateriaalin. Kiinnitimme huomiota vaaleanpunaista terveiden kynnet kuvassa. alussa? Niiden ontelot täytetään verinen massa, tuottaa liuenneen orgaanisen aineen, jollaisia ​​raaka-aineen muovit. Ulkoreunaan päin, "kissa muovi" kaikki kovettuu ja jähmettyy saavuttaen suurin vahvuus ja elastisuus ulomman, työ, kerros. Mutta täällä hän joutuu kosketuksiin ilman kanssa, jolloin kerrostuma asteittain: se tulee vähemmän vahva ja hauras. Täällä tämä kissa sarveiskerroksen ja täytyy ajoittain puhdistaa pois; muodostavat kynsiä tarjoaa fysiologisia prosesseja kehossa. puhdistusta tarvitaan harvemmin takaraajoillaan, koska metsästys ja taistelu, he osallistuvat vähemmän materiaaleja ja niiden kynnet päivitetään hitaammin, mutta se on edelleen tarpeen. Siksi suurriistaeläintä kissoja "manikyyri" valita puiden juuret ulkonevat maasta.

Huomautus: Itse asiassa, kissa raapimispuita - se kogtechistka. Tavanomaiset mutta riitasointuinen "kogtedralka" vielä lähemmäs pisteeseen.

Seuraava kohta - käpälään tyynyt ja varpaat. Puhdistettaessa rauhanen ne päästävät pahanhajuisille aineita, jotka ovat ainutlaatuisia kunkin yksittäisen, niin meille - sormenjäljet. Kissanpennut (me kutsumme sitä niin, kerran tapana), mutta myös merkki alueelle, yhtä merkittävää luonnossa maailmassa kuin wc. Luonnossa kissa raapimispuita sijaitsevat kulmissa ja käännekohdissa alueellaan. Nämä tekijät myös syytä harkita valmistukseen ja jakeluun raapimispuita.

Nämä vaatimukset ovat täysin tyytyväisiä luonnon materiaaleja:

 • Puuta, mutta eivät kaikki, katso. Alla.
 • Hamppu hamppu ja kudottu / kierretty niistä: sacking, matto tausta, nuora.
 • Juutti hamppu, ja sama esineet ja karkea verhoilu.
 • Wicker karkea villa tuotteita: villakangas, tapetti, vanha mantteli liina tai vihreä pelipöydissä.
 • Aallotuskartonkia pahvipakkaus - pennuille ja pienille koriste kiviä heikko

Synteettiset tahansa ei sovi: sen kuidut ovat liian voimakkaita rikkoa, mutta samaan aikaan liian sileä ja liukas. Sekä kuitujen ja sisal manilahampusta. Kuidut C / b ovat hyvin heikkoja, he repivät kissan, mutta kynnet eivät ole kunnolla puhdistettu.

Huomautus: metallin ja muovin kiinnikkeet / kannattavat osat koostuvat raapimispuita (.. katso kuva), käytettävissä eläin, tulisi välttää niin paljon kuin mahdollista - välittömästi poistamaan metallin staattista että kissa epämiellyttävä ja muovia, päinvastoin, omien myymälöiden. Lisäksi niihin ja muut voivat rikkoa kynnet.

Virheellinen käyttö metallin raapimispuita kissoille

Puiset raapiminen on sopivin kissa: Hän alunperin mestari ja suojelija sivuston. Kynnet häntä paitsi täytyy metsästää heikkoja saalista; kissa olisi oltava valmis milloin tahansa taistella hänen yhtä suuri tai jopa vahvempi. Siksi kissat kynnet päivitetään hitaammin kissoilla, mutta kestävämpi. Puu Raapimislauta viesti on otettava yritys täysin terve martioitu. Lehtipuu sopivia koivu; havupuiden - kaiken muun paitsi syövät. Kummassakin tapauksessa puu on hyvässä kunnossa ilmaa ja valoa (ei varjossa, kuten joskus kirjoittaa) sen epästabiili viskoosi haihtuvia (ja haisevia) komponentit syöpynyt kokonaan tai bitumi; puu samalla muuttuu harmaaksi, ja havupuut selvästi ilmi vuodevaatteet. Katso kuva: mies tosissaan hirvittävä kynnet repiä ei. Keltainen pinnoite - mikään ei ole jäkälää, vaaraton ja turvallinen.

Puu sopii piste kissa kynnet

Toinen ehto - puinen kogtetochke saa olla solmua karhennettu osa, jossa korkeus on vähintään kasvun ilman häntää eläimen. Sitä ja kissa saatava järjestykseen kynsissä. Sen pitäisi alkaa paras lattiaan tai sohvat, parempi repiä takana kynnet. Tuote on asennossa 1 kuvassa. sopivia pennut, vieläkään osata kuinka kiivetä, mutta umpeenkasvu, he alkavat tottua sokkelit, tapetit ja huonekalut. Mutta se, että kohteen. 2, sopii kissa kaiken ikäisiä, ei vaadi kaupallisesti saatavilla oleva materiaali ja on tarpeeksi pienikokoinen asennetaan huoneistossa.

Raapimispuita kissoille Wood

Karvaton kissat ovat yleensä energinen, sitkeä ja halukkaita kiivetä. Puiset ne eivät naarmuunnu voi soittaa melko ohut oksia ja kuori, pos. 3. Pitkän vielä flegmaattinen eikä erityistä muokkaamisella isäntä, joten puun tarvitse käämin köysi (pos. 4 ja 5). Molemmat yhdessä sopii paksua oksaa käärittynä osittain, pos. 6.

Jotta repiä kynnet, kissan ainakin tarpeeksi pylvästä tai levyt, pos. 1 on esitetty. On kuitenkin parempi täydentämään uunipenkki, pos. 2. Ensinnäkin luonne kissa markkereita eivät vastaa toisiaan. Yksi heistä, joilla on kohonnut penkki levätä ja näköalatasanne sen yläpuolella - tärkein, niin sanotusti, pääomaa. Se ei ole välttämättä keskellä, se voi olla kehällä. kissat alue asuminen on rajallinen. Ilman reunuksia (ääriviivat), ja merkit voidaan luopua, mutta päällikkö antaisi kissa itsetunto, joka puolestaan ​​voi hyvinkin sisustamisessa, katso. Kuva. Oikea.

Raapimispuita kissoille uunipenkki

Mutta yhdistää raapimispuuta pienellä talon, mutta silti asettaa alareunassa sekä Pos. 3, ei pitäisi olla. Luonnollisissa olosuhteissa, den kissojen ei koskaan kohdistettu paras maalintekijä vuoksi turvallisuutta. Poikkeuksen - Asian kissaroduista: Siamese, Bengal, Abessinian ja muut alueella, jolla esi viidakon rajoittuu vain yksi osa puusta .. Mutta sitten talossa on kohonnut, ja on 2 lähtöä: varalla ja kohtisuorassa päälähdöille maahan, pos. 4.

Mikä parasta, jos pennut kanssa uunipenkki ja näköalatasanne ole suoraa postitse ja haaroittuneet, hieman muistuttava puu, pos. 5. Tämä voidaan rakentaa kartonkiputket cm. Alla. Ja jäljillä. Kuva - kogtetochek piirrokset kiipeilyteline ja sivustoja: Left kissoille energinen ja pirteä, ja oikea - että flegmaattinen ja voimaa.

kogtetochek piirustuksia sohvat ja kiipeilyteline

Talot, lelut, kiipeilyteline ja sohvat kissoille on todella erilainen aihe. Mitä tulee pennut sanoa asianmukaiset laitokset sohva ja "observatorio" päällystää ei välttämättä: kissoilla ja pehmeä turkki. Jos haluamme visuaalisesti tarkentaa tuote ja kiinnitä kangas huonekalut, nauloja tai niittejä steplernymi, se ei ole välttämätöntä: metalli voi repiä kynsiä, koukussa, ja sähköä hän viettää liian hyvä kissoille.

Verhotun alueet kissoille liimalla PVA: hän kuivasi hajuton, harmiton kissoille ja välinpitämätön. Askel askeleelta ohjeet liittämisestä kissa sohvat kangas on seuraava:

 1. Kroim jotka sallivat reunan paksuus plus 25-30 mm;
 2. Perusteella (tai vanerilevy 16 mm) leikattiin pyöristetyt kulmat taita ne olivat pieniä, tai ne voivat olla täysin dispergoida;
 3. Päälle liima levitetään säteet ja muodon, katso. Kuvio. Oikea. Parempi tehdä se siveltimellä välittömästi hajottamaan liima ohuella;
 4. Välittömästi kunnes liima on alkanut asettaa, asettaa kudos;
 5. Takki liimalla reuna, ja sen mukana - Ispod alue pitkin ääriviivaa 35-40 mm;
 6. Zzagibaem kankaan reunaan ja taitettu alapuolen päälle;
 7. Tiukka venytys alapintaan karkea kierre neulalla, siksak pituussuunnassa ja poikittain;
 8. Suoristaa rypyt kulmissa;
 9. Kuivaa päivä, ei ole tarpeen määrätä ikeen;
 10. Leikata pois kankaan alapinnassa lishek kierteellä;
 11. Sen sijaan overedging kyllästää inversio kudoksen alapuoli sama PVA laimennettiin vedellä kaksi kertaa.

Baareja leikkikentät

Laite puuhella penkki raapimispuita

Miten raapimapuuta puisella uunipenkki, kuviosta. Oikea. Pohja liitä yli liinalla etukäteen; sohva - asentamisen jälkeen paikan päällä. Ihon alle sohvat suotavaa liittää lyöntivuoro tai pehmusteena polyesteriä metalliksi kissan en tuntenut.

Ensimmäinen kela on puolestaan ​​sitoutunut PVA, kiristämällä nauha ja säteilevä kun liima kuivuu. 2-3 kelat liimattu pitkin käämitys, myös 2-3 viime. Niiden kuivua liian prihvatyvayut nauha. Liimaa kaikki kierrokset eivät tarvitse helpottaa muuttaa käämi razdora, anteeksi, kulumisesta.

Huomautus: raapiminen puinen kiipeilyteline, joiden välissä alustoja he juoksivat pylvääseen jo verhoiltu. Valitun sarakkeen uriin varastossa kankaasta; sivusto on kiinnitetty liimalla ja ruuveilla, kääritään kolonnin läpi reuna-alueilla. Ruoanlaitto telineeseen katoavat alle kela.

Raapimapuuta liesi penkki ja tutkimuksen alusta on helpompi tehdä perusteella kartonkiputket. Järjestelmässä annetaan sen laitenäppäimen. I Fig. jäljempänä.

Kokoaminen raapimispuita pahville sarakkeita vaihetta:

 • Pohjan aukkojen (1) alla navat tehdä kynän poraa tai palapelin leikattu. Erityistä tarkkuutta ei ole välttämätöntä, mutta tarvitsee verovapaasti noin. 1 mm: n alapuolella kangas.
 • Pohja liittää yli liinalla etukäteen.
 • Kuivaamalla liimaa reikien päälle viilto kudoskiiloja kääriä ne sisällä ja alapuolelta liimalla, kuten edellä on kuvattu.
 • Putki (2) ja (3) on myös asennettu ja kiinnitetty liimalla välittömästi sisällä pieni, 1,5-2,5 mm ruuvit (4), 3-4 kpl. putken tasaisesti kehää pitkin. Kiinnitysreiät ruuveille pistä naskalilla.
 • Sohva (5) on ensimmäinen laittaa ilman koteloa, jotka on kiinnitetty ruuveilla lyhyttä putkea ja altistaa vaakasuunnassa.
 • On pitkä putki sohva kiinteän tapin (PEG) massiivipuuta tai bambusta (6) liiman. Halkaisija nastan - n. 3 mm; reikä sen nojalla, 0,5-+0,7 mm pidempi tarvitse porata läpi.
 • Lyhyt muhviputki tulppa (7) tiheä vaahto, pehmeä puu, vaahto, jne.
 • Iskunvaimennus sohva kangas (8). Reikä ohjeeseen Pitkäkeppimuoto leikattiin etukäteen.
 • Nivelet (A) ja (B) sallittu 3-4 tippaa laimennetun 30-50% PVA vesi tasaisesti kehälle.
 • Tutkimuspaikka (9) asennetaan samalla tavalla.
 • Tuuleta pylväät köydellä (10).

Huomautus: pos. II ja III osoittavat, kuinka muodostetaan pahvi-sarakkeen murtuma.

Kulmakarvaus on hyvä ennen kaikkea siinä, että se voidaan peittää jo eläinkulman suosimana: ei ole tarpeen korjata ja kehottaa kissaa uudelle, mikä tässä tapauksessa ei aina ole mahdollista. Kissojen kulmat, kuten yllä mainittiin, ovat erityisen merkittäviä. On mahdotonta ohjata, varsinkin kissa, kulmasta ja hitsata se napa tai jonkinlainen taso (ks. Alla).

Kulma koukussa

Tyypillisiä kulmakärkiä on kuvattu valokuvassa. Yksinkertaisin - naarmuuntumisaika, 2 levyä, kääritty köysiin, pos. 1, ja se on yhdistetty saranasta tekstiilikankaasta. Käämityksen kääntymät ovat usein liimattu kaikkiin, silloin kun ulompi puoli kuoritaan, on mahdollista poistaa "tuoreiden" sivujen naarmuuntuminen ulkopuolelle. Paneelien päitä käämitykseen peitetään fleecy tai woolly "ketjut", kangas, niin että kissa voi puhdistaa sen kynnet 3 tappaa, pitämällä yksi.

Tosiasia on, ettet voi laskea yksinkertaista kulmapäätä lattiaan: se estää puhdistusta ja likaantuu. Kissat, kuten tiedät, puhdas. He jättävät huomiotta likaiset siivoojat ja naarmuvat jotain muuta. Siksi on yleensä epämiellyttävä murskata kynsiä naarmuuntumisesta kirjoista, aiheuttaa. 2, eikä kaikki kissat, jotka tämä tuote hyväksyy. Ehkä jopa hermostunut, että suosikkiurkka suljettiin.

Kaikkein houkuttelevampi kissoille ovat kulmaiset uteliaat silmät, aiheuttaa. 3 ja 4. Reuna antaa puhtauden puhtauden ja omistajat korjuun aikana voivat liikuttaa sitä. Kuitenkin, kun valmistetaan kiinnitetty kulmikas kogtetochki on perusteellisesti pomasterit, katso esim. video - master-luokka alla. Työtä voidaan kuitenkin yksinkertaistaa asettamalla saranan kiinnityspidike pahviputkista ja vanerista, pos. 5.

Video: kulma kissa naarmu itse

Erityistapaus - nurkki naarmuuntuu puusta, joka ei ole nurkassa, aiheuttaa. 6. Se auttaa välttämään paljon ongelmia, jos melko ahtaassa tilassa elää muutamia, jopa 4, kissat, jotka eivät ole ylpeitä. Jokaisella on omat kulmansa kintereille, ja kaikki yhdessä on eräänlainen rajapylväs.

Joskus kissat jättävät kulmat, rikkovat seinät ja pakottavat ne normaaliin raaputuskoneeseen, ei toimi. Tämä ei ole tyypillistä kissanrotuille, mutta ei patologialle: tässä tapauksessa on edullisempaa ja helpompaa tehdä kissa naarmu seinälle kuin eläinlääkäreiden ja zoopsychologien käydessä. Mutta vain naarmuuntuneen alueen, jossa on pieni lankku, jossa on puhdistusliina, vasemmalla kuvassa, on väärä. Kun sinun on repeytettävä takajalasi, ja siellä - taustakuva, jalusta, matto. Seinämän romun puhdistuspinta ei saa olla korkeintaan 12-17 cm lattiasta, joten kissa pääsee sen takapenkilläan keskelle. Ihanteellinen, tietenkin - seinäkynsi, jossa on sohva, oikealla, mutta tämä johtuu siitä, että taivutetut puuosat ovat jo melko monimutkaisia ​​puusepänteitä.

Kissan kaavinta

On myös kissoja ja niiden koko rotuja, jotka eivät halua nousta, vaan myös seisomaan takajalkaansa. Persialaisia. Todennäköisesti epäpuhtaus on steppe-kissojen geenivarasto; niiden joukossa on sellaisia, että on todennäköisempää, että koira ajetaan puuhun kuin he itse päästävät sinne. Tässä tapauksessa kissa tarvitsee lattian naarmuuntumiskoneen. Se on yleensä samaa köysirataa, mutta painopiste on yksi reunus, pos. 1, niin että voit harjoittaa kynsiä, makaamassa sinun mielesi mukaan. Tuki / ripustin (avain 2) on huonompi, takajalat vaikeutuvat.

Kissa kissanlaskurit kissoille

Jotkut merkkituotteita lattiakaivoja kissoille-laiska ihmisille valmistetaan kuin pos. 3. Mutta se on puhdasta markkinointia: kynnet ovat usein repeytyneet etupuoleihin. Se on paljon kätevämpää ja turvallisempaa naarmuttaa aalto, pos. 4. Se sopii sekä pennuille että aikuisille.

Tare-pahvi on helposti saatavilla oleva materiaali. Hänestä voi ripata kynsiä kauheaksi ilman riskiä vahingoittaa heitä ja melko uutta hölynpölyä. Mutta aikuisista pahvi kynnet soveltuvat vain pienille heikoille rodulle. Yard obormot, joka on kunnioitettu käännöksen aatelisuudella kasvaessa, karsia pahvilla, koska se ei saisi puhdistaa, ja hänen täytyy surkea omistajat takaisin kadustapoihin. Muuten kaikki pienet kissat eivät ole heikkoja. Yritä pitää siamilaista tai abyssinia käsissäsi, jos hän ei halua.

Kissanpennut pahvista

Kartonkikynsien valmistusmenetelmä on varsin työläs, mutta yksinkertainen: liuskat tai aihiot liimataan yhteen riveihin, pos. 1 kuvassa, tai spiraali, pos. 2. Tällä tavoin saadaan joskus erittäin tyylikkäitä tuotteita. 3. Myös pahvista on helppo liittää naarmuuntumisaalto, pos. 5, tai kulma-, viereinen tai erillinen rajaus, pos. 6.

On pahvia kynnet ja myyntiin; useimmiten - eri kokoonpanojen pilarit, aiheuttaa. 4. Branded zoopsychologists vakuuttaa, että jonkinlainen kissa on merkitystä heille, mutta eläimet eivät vahvista heidän mieltymystensä tämän, heillä olisi kynnet rikottu, ja se on se.

Erityinen erikoisuus on talon naarmuuntuminen, ks. Kissaa on mahdollista kokeilla vain, jos se on hyvin pieni kissanpentu. Tällöin turvallisessa ihmisasutuksessa hankitut tarkennetut refleksejä voivat valloittaa lauman turvassa, joka on heikentynyt siellä. Tällaisten päälliköiden yritykset ovat perusteltuja, jos kissa otetaan kesällä pitkään dachaan tai sanoa itseään lomalla. Koshkinin pieni talo-naarmu on kompakti, helppo, ei aiheuta tullivirkailijoiden epäluottamusta. Kissa tavanomaisessa asuinpaikassa ei ole villi eikä tule hysteriaan outossa ympäristössä.

Kissat, kissa naarmuuntuminen

No, teimme raapimisen, sielu sijoitettiin. Ja meidän Felis, tiedäthän, catus (kotikissa) on nyrkkeilevä ja paheksuvainen, missä hän rikkoi. Miten hän voi selittää, että se on parempi täällä?

Ensinnäkin, älä käytä valerian, catnip jne. Heillä on narkoottiset vaikutukset kissoihin ja voivat olla riippuvuutta. Emme tule olemaan kuin jotkut eteläiset kansa, poistavat vauvat rintaansa liukumalla viinille liotettu tamponi.

Vetaptekahissa on varoja, jotka voivat houkutella kissaa uudelle asialle ilman, että hän pilaa hänen psyykkään ja luonnettaan. Mutta - ei halpa, sitä enemmän, todennäköisesti, täytyy kokeilla useita huumeita, mutta sopii tähän henkilöön. Yritetään siis tehdä se omalla tavalla.

Otamme rätin luonnollisesta pehmeästä kankaasta, venytetään oikein ja kiehuvat sitten avoimessa kulhossa tunnin ja puolen tunnin ajan. Sitten ripustimme parvekkeelle tai pihalle, niin että tuuli puhkesi puhtaasti ja aurinko paistoi. Katuhaasteilla ei ole väliä, on välttämätöntä, että kotitalous jäi jäljelle.

Lisäksi - perusteellisesti, paineella, kolmella ja kolmella kuorittuun paikkaan. Ja sitten hiomme uuden kynnen uudelleen. Entinen spontaani - pyyhi rätillä (voit samaa, haju siirretään), kostutetaan heikolla liuoksella (1-2 pisaraa litrassa vettä), astianpesuaineella sitruunan tai omenan tuoksuilla. Kissa, hän - että konjakkia ja luonnollisia viinejä mustikka Sumska perunaa. Kuka ei tiedä - viskiä bourbon ja sen fusel haju verrattuna hänen laventeli.

Huomautus: jopa "jyrkempi" oli Brezhnevskin vuoto Petroskoi-vodka. Kirjoittaja kerran oli epäonnistunut hajuaan; En uskaltanut yrittää, se muuttui pahaksi. Mutta he eivät enää tee sitä.

Mutta - takaisin kissoillemme. Vetämme mustakaapin raidallinen tai minkä tahansa värin, uudelle naarmuuntumiselle. Otamme tassunsa sinne, osoittaa sormillansa, ei työnnä kovasti hänen pieni tyynynsä. Kynnet tulevat ulos ja haju solut kytkeytyvät automaattisesti päälle. Nyt tällä jalalla useita kertoja naarmutamme uuden vaatteen kangasta; joten haju on päivitettävä ja parannettava. Ole varovainen, älä ripata kynsiä! Sinulla ei ole kissan voimaa.

Tällä - kaikki, anna mennä. Hän tietenkin tietenkin putken hännän ja kiirehtii vanhaan lohikäärmeeseen. Mutta kissat eivät ole tyhmät, ymmärtävät nopeasti, että uusi on parempi ja miellyttävä.

Leave a Comment

70 + = 73