sävyttämisen

Sävyttämisen - kaikki sävyt mukavuutta. Sävytystä maali käsillään

Markkinoiden päivitetään jatkuvasti erilaisia ​​uusia tuotteita. Teknologia paranee, laajentaa toiminta-ala. Käytännössä voit ostaa maali jokaisessa rautakaupasta. Se on laaja soveltaminen, yksinkertaisista pinnoite lattiaan seinään muotoilu lisäämällä lasite. Koristeluun näiden tai muiden pinnat saattavat vaatia sävytys maalilla. Tämä palvelu tarjoaa monia kauppoja. Mutta tarpeellisine materiaalin voit tehdä kaiken itse. maalata käsillään sävytystä mahdollistaa eri väriä kokeiluja. Artikkeli edelleen analysoida yksityiskohtaisemmin prosessia sekoittamalla komponentit. Sitä annetaan myös askel askeleelta ohjeet ja muutamia sääntöjä sävytystä.

Sävyttämisen - prosessi on melko monimutkainen, mutta lopputulos on sen arvoinen. Ei ole rajoituksia useita toistuvia toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuus saada mitä haluat on lisääntynyt huomattavasti. Todellakin, esimerkiksi, erikoislaitteita sävytystä maaleja ei aina tuottaa halutun tuloksen, ja värien ei ole lopettanut, että läsnä on sopivaa. Luo hienostunut värien sekoittaminen liittyy muutamia perusvärejä. Esimerkiksi, voikukka keltainen viittaa useita yksinkertaisia. Se voidaan helposti löydy kaupoista. Ja jos seinät on maalattu oranssi väri, kestäisi oranssi ja keltainen. Eli tällainen yhdistelmä katsotaan olevan monimutkainen. Ja tehdä se helpoin tapa kotona. Jos huone on maalattu useita värejä, se on erittäin tärkeää harmoninen näiden kahden yhdistelmä. Lisäksi sävy seiniin ja sen on sovittava sisälle. Siellä myös on edullista itse sävytystä.

Ensinnäkin, kuten jo edellä mainittiin, on toivottavaa suorittaa itsenäisesti tarkkoja tuloksia. Onhan lukuun ottamatta sitä, että valinta värejä sävytyskoneiden on pieni, sävy syntyy, kun toinen valo. Valo huoneen maalattavan ei ole vakio, ja niin väri on muutettu. Myös, lopputulos laajoilla alueilla ei vastaa määritettyä näytteen. Tästä seuraa tärkeä sääntö. Lopullinen päätös siitä, värivalikoima otettava ottaen huomioon valaistus huoneessa toiminut. Tärkeää kuin päivä ja sähkövalo. Siksi on tarpeen ripustaa kattokruunu ennen kuin aloitat sävytysliiketoiminta ja maalaus seinät.

Valitessaan värimaailman maali tuottajamaan, pääsääntöisesti sillä ei ole väliä. Niin, se on mahdollista suosia entistä budjetti vaihtoehto. Loppujen lopuksi kotimainen tuote ei ole huonompi kuin tuotuja, mutta eri hintaluokkaan. Kohler on parasta ostaa paketin, jossa on kapea kaula. On helpompi laskea tippaa. Ennen säiliön aukko on tarpeen ravistella.

Listattu pankki suositusten on noudatettava. Jos aiot sävytys julkisivumaali, niin se olisi käytettävä soveltamalla sitä seinälle rakennuksen ulkopuolella. Jos lattia, sitten soveltaa se on tarpeen tämän pinnan. Niitä ei pitäisi vaihtaa. Sävytystä maali voidaan suorittaa valkoinen. Seoksen tulisi olla tyydyttynyt, puhtaan valkoinen. Sitten koostumus on pienin pigmentti sisältöä, joka vaikeuttaa prosessin halutun tuloksen saavuttamiseksi. Riippumatta siitä, ovatko ne sävytys vesilakkajärjestelmä tai muita, lisätä väriä paras tippa. Onhan pienikin määrä varjossa voi vaihdella. Kun ylimäärä olisi vaikea palata.

Ensinnäkin, sinun täytyy laskea tarvittava määrä materiaalia. Maalata kiinnitetään käyttöohjeet. Siinä löytyy tietoa virtausnopeus pinta-alayksikköä kohti. Älkää unohtako näitä tietoja. Näiden pohjalta voit alkaa itse sävytystä. Mainittu keskimääräinen arvo haluttu määrä metriä kohden kerrottuna pinta pinnoitettava alue. Suojautumiseen Saatu lukumäärää voidaan lisätä 10%.

Ennen suoritettavan toiminnan parempi valmistaa kaikenlaisia ​​pieniä lasista tai muovista purkit, laatikot. Esimerkiksi menetelmä juuston tai muita tuotteita. Ne ovat käteviä, kun sävytys. On välttämätöntä pestään niitä, koska puhtaus astiat, vesi, kädet, ja kädet on erittäin tärkeää laadukasta työtä. Nyt siirrymme suoralla prosessilla. Pieni säiliö on valettu maali. Lisää muutama tippa värimaailman. Jos väri kompleksi, kaksi eri käyttötarkoituksiin. Tallenna värien määrä ja tippaa. Sekoita tasaiseksi väriltään. Niin miten luoda sakeuteen testi merkki, käyttää sekoiteosat paremmin minimaalinen annoksina. Kun kirkkaus on riittämätön tippua asti, kunnes tulet halutun väriseksi. Muista, että seinällä se on kirkkaampi.

Jos haluttu väri liuos on saavutettu, saatu seos levitetään pieni osa 40x40 mm. Jätä päiväksi, joten maali on kuivunut. Jos sekä päivänvalossa että sähköinen valon sävy haluat, voit aloittaa sävytys suuria määriä. Tämä tehdään samassa suhteessa, mutta vähennyslasku haluttu määrä 20%. Tarkastellaan esimerkki monimutkaisesta väri "kaakaon maitoa." Se koostuu beige, vaaleanpunainen ja harmaa. Kaksi värimaailmaa käytetään saavuttaa sellainen väri: vaaleanpunainen ja kahvi. 100 ml mustepisarat käytetään 5 "kahvi" ja 2 tippaa nousi. Mutta, kuten edellä mainittiin, suuri pinta väri on kirkkaampi kuin pienellä alueella. Siksi me vähentää 20% väriä. Että on tarpeen 1000 ml: aan 45 ja 16 tippaa vastaavasti. Jos ei ole saavutettu haluttu väri, määrä karamellin kasvaa tai käyttääkö toinen. Menettely toistetaan niin kauan kuin kuivattu alue ei vastaa käyttäjän toiveita. Sävyttämisen - ei ole vain työtä, vaan myös hyvin viihdyttävä luova prosessi.

Sävytys maalilla käsillään - yksityiskohtainen ohjeet

Maali tuotteet esitellään markkina valtava määrä värejä. Joskus kuitenkin haluttu värisävy ei löydy. Mutta tänään se ei ole ongelma, koska nykyaikainen Colera voidaan saavuttaa mikä tahansa haluttu väri on. Mutta käyttää tällaisia ​​keinoja on oltava mahdollisimman huolellisesti, koska se on helppo liioitella sitä.

Hyötyjä sävytys ennen ostamista valmiin maali

 • Kyky luoda värejä, jotka eivät yksinkertaisesti ole saatavilla kaupoissa käyt. Itse alueella monet heistä on hyvin rajallinen, ja edustaa värit useimmat käynnissä värejä. Jos haluat mennä pidemmälle standardi puitteiden sävytysliiketoiminta on usein ainoa vaihtoehto;
 • Maalaus vspuchilis ja on vaihdettava, tai muuten se ei yksinkertaisesti riitä loppuun koristeluun. Tarvitsetko enemmän maalia, mutta kaupungin se ei varastoi, eikä aikaa etsiä tarkennetulla. Tilanne on hyvin yleinen, ja sitten tarkka valinta värimaailma ratkaisee ongelman;
 • Sävytyksestä sovelletaan siinä tapauksessa, että sinun täytyy löytää harmonia värejä sisällä koristelu.

Mikä sävytystä varten

Tyypillisesti tämä prosessi on valittu valkoinen maali, johon on lisätty tietty määrä karamellia. Ei kuitenkaan jokainen väri sopii tähän. Syy on pigmentin suhde ja sideainetta. Jos pigmentti maali paljon, lisäämällä ylimääräinen muodossa värit voivat johtaa siihen, että sideaine ei yksinkertaisesti riitä.

Edut ja haitat tietokoneen sävytys

Nyt on erikoiskoneita käytettävä sävytys automaattista toimintaa. Näiden laitteiden on seuraavat edut:

 • Eroon inhimillinen tekijä. Jos manuaalisesti valita äänet, voit tehdä virheen ja menevät liian pitkälle, mikä tapahtuu melko usein, robotti ei salli tällaisia ​​virheitä;
 • Valittu väri asetuksia voidaan käyttää uudelleen - lopputuote on täsmälleen sama;
 • Suuri määrä värejä;
 • Haitta on sidottu tiettyyn paikkaan ja ei voi suorittaa paikan päällä tapahtuvaa työtä. Varsinkin kun kaikki asuvat suurissa kaupungeissa, joissa tällaiset laitteet ovat läsnä.

Edut ja haitat käsin sävytystä kotona

 • Sävytyskone voi luoda monenlaisia ​​värejä, mutta monimutkainen ja yksittäiset sävyjä niitä on vaikea saada. Ihminen on aina rajoittaa standardien;
 • Kyky suorittaa työ luomiseen maalin paikan päällä. Suunnittelussa korjata se voi olla hyvin tärkeää;
 • Säästää aikaa ja rahaa. Kohler on suuruudeltaan hyvin edullinen, ja valkoinen maali myös kuuluu luokkaan kalliista materiaaleista.
 • Haittana on suuri todennäköisyys tehdä virhe, kun kyseessä on kokemuksen puutteesta. Lisäksi uudelleentunnistaa väri voi myös olla haaste. Joskus taas aiheuttamalla värin vieressä aikaisemmin maalattu pinta, me heti huomaa eroa, ja erittäin merkittävä.

Hand sävytystä - uskovat ainesosia

Jotta ei tyriä väriin, sinun kynä ja pala paperia, samoin kuin koko tarjonta huolta, että sinulla on. On myös tarpeen säätää itselleen vaihtelua, joten zagotovte harvat likaiset astiat, sama määrä ja muista puhdistaa. Ihanteellinen ratkaisu on purkillinen jogurttia.

Sinun täytyy kirjoittaa muistiin, kuinka paljon maalia kaadat purkkeihin ja monia värejä käyttävät vaihtaa väriä. Tulisi ymmärtää, että sinänsä on erittäin tyydyttynyt väripigmentti konsentraatti, joten lisäämällä se olisi siisti. On parasta aloittaa kaksi tippaa, ja sitten, jos tyytymättömyys seurauksena lisätä tipoittain. On välttämätöntä sekoittaa riitä, niin että pigmentti ratkaisu perusteellisesti.

Hakeminen maali seinään tai muuhun pintaan testitilassa, sinun täytyy ymmärtää, että kuivaamisen jälkeen, väri näkyy vahvempi. Joten enemmän vaalean värin saa maalaus kuin niistä haluamasi. Tulosten arvioinnissa kuivauksen jälkeen ja näin saadaan resepti, sitä voidaan käyttää sävytys maali jäljellä.

Mutta tässä se tulee ymmärtää, että suuri määrä mustetta määrä olisi vähennettävä 20 prosentilla, sillä suurin osa maalipinnan aina näyttää valoisammalta kuin vähän. Siksi, jos resepti ilmi, että litrassa tarvitse lisätä 100 tippaa karamelli, se on parempi tehdä 80..

Kaikki Colera on jaettu kahteen tyyppiin, jota kuvaamme alla:

 • Orgaanista. Tyypillisesti sävyt on saatu käyttäen näitä pigmenttejä ovat kirkkaampia ja mehukas. Kuitenkin, nämä sävytysjärjestelmiä on haittapuolia. Niin, ne eivät sovellu kaikentyyppisille pinnan. Myös muuttunut niiden avulla maalilla lopulta haalistu auringossa.
 • Epäorgaanisia. Kestävät paljon paremmin auringon säteilyn ja ilmakehän vaikutuksia, mutta se on paljon vähemmän vaihtelevia värivalikoima.
 • Markkinoilla tänään on useita muotoja Sävytysjärjestelmien on omat etunsa ja haittansa:
 • Colerne maalilla. Mukaan niiden kemiallisen koostumuksen, ne ovat täysin identtisiä värejä, joihin niitä lisätään. Vähitellen lisätään väriaineen valkoinen maali, voit saada melkein mitä tahansa sävy. Jos haluat saada eniten kirkkaat värit, kuten päällysteitä voidaan käyttää, ja väriaine itse. Kuitenkin, se ei ole kovin säästeliäästi, joten se on parempi maalata mikä rajoittaa pinnat;
 • Colerne tahna. Ne ovat pigmenttiä dispergoiva hartsi laimennettiin ilman sideainetta komponentti. Edut Tällaisten tahnojen ovat sen helppokäyttöisyys, mutta haittapuolena on se, ettei tasaisen voimakkuuden. Saatavana Kaikenlaiset maalaustyöt sekä erikoistuneempia muodossa;
 • Kuiva Kohler sanoi. Ominaista halpaa, mutta se ei suositella käytettäväksi valmiita maaleja, ja on myös melko pieni väripaletti.

Sävytystä ja erilaisissa maaleissa

Kun sävytys on otettava huomioon, minkä tyyppisiä maali, joka on sekoitettu väri. Tietysti nyt on geneerisiä versioita markkinoilla, mutta kun kyseessä on erityistä maalia silti tarvitse noudattaa muutamia sääntöjä:

 • Akryylimaali. On syytä muistaa, rajoittamalla enimmäismäärä pigmentti, joka saa olla enintään 7,8 prosenttia kokonaismäärästä maali;
 • Lateksi maalilla. Kun kyseessä on enimmäismäärä karamelli sen ei pitäisi ylittää viidesosa kokonaismäärästä LMB. Tässä tapauksessa nämä värit on suunniteltu vesiohenteisia maaleja soveltuvat vesi-dispersio, lateksi ja penikkatauti;
 • Tärkeää! Jos aiot olla värillinen julkisivu, ihanteellinen ratkaisu on valita värit, joilla vastustuskyky ultraviolettisäteilyn ja eri luonnon vaikutteita. Kuten edellä on mainittu, tämä lähestymistapa epäorgaanista väriä ja orgaaninen nopeasti menettää sen väri.

Helpottaa prosessia saada haluttu väri, se on parasta käyttää erityisen taulukon. Ne osoittivat varjoa ja siellä on tietoa siitä, kuinka paljon värimaailman sinun täytyy saada niitä. Itse taulukko olisi niille tuottajille, jotka tekivät maalin. On toivottavaa, että väri ja myös on valmistanut sama valmistaja.

Se on parasta käyttää väriainetta, joka kaadetaan pullo, jossa on kapea kaula. Joten voit maksimoida oikein annosteltuna ainesosaa ja vähemmän todennäköisesti irtoa enempää kuin on välttämätöntä.

Yhdistelmä on oltava mahdollisimman laatu, kunnes värisävy ei ole homogeeninen. Jos mahdollista, käytä poraa erityyppisillä suuttimet. Työ itsessään on suoritettava kaduilla tai paikoissa luonnonvaloa.

Astiat jossa sävytystä toteutetaan, pitäisi olla sama. Syynä on se, että saatu väri voi vaihdella eri materiaalia. Silmään, tämä ero voi olla niin huomattava, mutta on selvää, sovellettaessa ero. Jos puhumme keinovaloa, on tärkein on tarve käyttää prosessi saada väriä valaistuksen lähde, jota käytetään huoneessa tulevaisuudessa. Ei ole tarpeen muuttaa valaistusta parametreja, lampputyypit ja valaistus tuotannon aikana väriä. Tämä voi tapahtua remontin aikana, kun huone on toteutettava rinnakkain joitakin teoksia.

Muista harkita pigmentin määrä ytimessä puitteissa, varsinkin jos haluat saada tummempia sävyjä. Erilaisten pinnoitteiden, tämä määrä voi olla erilainen.

Sävytystä maali käsillään

Väriaineiden käyttö tai pigmenttejä on mahdollista aikaansaada mikä tahansa väri pinta. Voit käyttää palvelua tarjoamia STROYMARKET. Sävyttämisen - se on mahdollisuus valmistella rakennusmateriaalina välittömästi ennen teoksiin. Vähemmän käsin sävytystä - jos tuloksena koostumus ei ole tarpeeksi saada täsmälleen samaa sävyä erittäin vaikeaa.

Hanki uusi väri kahdella tavalla - lasite, väritys. Lasitus - maali sekoittamalla kaksi väriä saada kolmas. Esimerkiksi punaista plus sininen - saada violetti. Sävytys - maalata valkoinen väriaine lisätään.

On olemassa muutamia sääntöjä on noudatettava sävyjä:

 1. Väriaineita tulisi olla samalta valmistajalta kuin maali.
 2. Väri on valittava vastaavasti valaistussa huoneessa, jossa se hoitaa maalattu pinta.

Orgaanisten yhdisteiden tarjoaa laajan valikoiman kirkkaita värejä. Mutta vaikutuksen alaisena UV ne tuhoutuvat. Väriaineet perustuvat synteettisiin materiaalit mahdollistavat saada aine kestää ilmakehän olosuhteissa. Vähemmän synteettisiä materiaaleja - rajoitettu valikoima värejä.

 1. Colerne maalilla. Sen koostumus, ne ovat lähellä Värjäysneste, joihin ne on tarkoitettu - vesi-pohjainen, öljy, akryyli, jne.
 2. Liitä. Voi olla yleinen tai spesifinen laskettua tyyppi maalit. Puuttuessa komponentti sideaineen koostumuksen tulisi olla tiukasti havaittu mittasuhteet. Vesi-pohjainen aineet - niiden koko ei saa ylittää 20%, öljyn - 1,5%, loput - 5% - 7%.
 3. Jauhetta. Saavuttaa sen tasainen liukeneminen on ensin valmistaa toimiva ratkaisu, joka perustuu käytetyn aineen - vesi, liuotin, kuivaus öljy, jne. Ennen käyttöä, liuos oli suodatin.

Väriaineet parempi hankkia nesteen pakattu pullo, jossa on kapea kaula, ruiskuja. Pigmentti ja -jauheet ovat sopivia sekoitettavaksi sävytyskoneita.

Ennen ostamista tahansa pigmentin materiaalien sävyttämisen on tarpeen tutkia liitteenä ohjeet huolellisesti.

On olemassa erityisiä väriaineet maalien. He pitävät näitä materiaaleja helmiäistä, kuparia, kultaa ja muita metalliesineitä sävyn.

Sinun on ensin saatava "antureista".

 1. Purkit pieni määrä maalia laimennetaan muutama tippa pigmentin aineen. Jossa tallennettu määrä käytetyistä materiaaleista.
 2. Sitten kuten väri se on maalattu pieni osa työtasolle. Kuivauksen jälkeen on arvioitu, kaikissa valaistusolosuhteissa.
 3. Kokeellisesti riippuu lopullisesta varjossa.
 4. Valmistamiseksi materiaali tarvittavassa laajuudessa.

Käsin sävytystä on käyttökelpoinen vain maalaus pieniä alueita.

Jos sinun on suoritettava maalaustyöt on suuri määrä, se on parasta hyödyntää teknologian kehittymiseen. Mutta sinun on otettava huomioon, että valitessaan väri STROYMARKET pieneen otokseen keinovalossa on helppo tehdä virhe sävy. Se on parempi tehdä näytteen haluttu sävy - pala taustakuva, kankaita.

Ja niin ammatillinen sävytystä:

Copyright © 2012-2018. Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

Leave a Comment

+ 49 = 53