Kollaasi kehykset

Runko kollaasi omin käsin

Sana "kollaasi" ranskaksi tarkoittaa "kiinni". In ns hieno tekniikkaan, kun yhteinen perusta liimattu osia toinen väri tai tekstuuri.

Mutta hieman erilaisen tulkinnan tästä käsitteestä:

Kollaasi - koostumus, joka yhdistää eri kuvia, yhdistetty yksi yhteinen teema, sijoitettu vierekkäin tai päällekkäin yksi toisen päälle. Toisin sanoen, se ei ole vain kokoelma kuvia, taidetta luoda kokonaisen useista osista.

Vuonna moderni sisustus kollaasi seinälle on erittäin tärkeä rooli. Paneelit, valokuvia, kuvia tai sarjaa kuvia voi onnistuneesti sovi mihinkään tyyliin. Äskettäin artikkelissa kollaasi kuvia olemme tutkineet kysymystä yksityiskohtaisesti, miten voit tehdä harmoninen koostumus lempikuvasi ja esimerkkejä useita sellaisia ​​teoksia. Mutta kollaasi voidaan tehdä paitsi kauniita kehyksiä. työ voidaan käyttää paperista, kankaasta, lehtileikkeitä, tähteet sanomalehtien, luonnon materiaaleja, jne.

Ensimmäinen vaihe luotaessa kollaasi - eri aiheista. Riippuen siitä, missä aiot sijoittaa koostumus määräytyy sen tyyli. Elää hillitty lähestymistapa kollaasi selkeät muodot, lapsi voi kokeilla kirkkaita värejä ja koriste-elementtejä keittiön pysyä puulaatikoissa kuvalla kukkia ja kasveja, ja maan talon sopii vintage tyyliin.

Seuraava askel - on luoda perusta tai puitteet kollaasi. Tässä vaiheessa olemme nyt ja keskustella tarkemmin. Katsotaan, mitä voimme tehdä kätensä muutamia esimerkkejä.

Saada tyylikäs multiramku kollaasi, riittää osoittamaan hieman mielikuvitusta, katsoa ympärilleen ja töihin. Joten ...

 • useita esivalmistettuja puisia tai muovisia puitteissa;
 • lyijykynä merkitsemiseen;
 • Liima soveltuu käytettäväksi valitun materiaalin mukaisesti;
 • maali;
 • useita leikkeitä;
 • harjalla;
 • kollaasi täyte-elementtejä.

 • vapauta kehys lasin ja takaseinän;
 • Alamme asetella kehyksen lattialle valita menestynein versio niiden sijainnista;

 • tehdä luonnos paperille, me luetella kaikkia runko kynällä, sekaannusten välttämiseksi asennuksen aikana;
 • yhteinen tila kehykset on merkitty myös kynällä, kuten on esitetty kuvassa;

 • edelleen peräkkäin liimaa runko yhdessä. Riippuen määrä leikkeitä, voidaan liimata koko kappaleen kerralla tai tehdä se yksitellen. On tärkeää jokaisessa vaiheessa ei poista kiinnike, kunnes liima kuivuu. Vain näin voidaan varmistaa, että kehys pidetään turvallisesti. Poista tahrat liima kankaalla;

 • Kun liima on täysin kuiva (parhaan tuloksen, voit jättää laatikon dosyhat yön yli) menee maalaukseen. On mahdollista käyttää akryyli- maali, tahra, aerosolien, riippuen halutusta lopputuloksesta;
 • maalauksen jälkeen tutkimaan huolellisesti, mitä tapahtui. Ehkä jossain ei värjätty osia tai maali loistaa, ja on järkevää levittää toinen kerros;
 • saattamaan päätökseen tahna lasin takaisin (vaikka voit tehdä ilman niitä) ja ottaa täyttää viimeisestä kuvasta.

Suunnittelijat kehotetaan tällaisissa koostumuksissa ei rajoitu stillkuvia. Yhdistä kuvia piirrokset, tallenteet, tuuheuttavat koriste-elementtejä (kuoret, napit, nauhat, jne.).

Toinen tyyppi kollaasi - tämä erillisten aineosien koostumusta. Tällaisissa tapauksissa yleensä käyttää osana samaa väriä tai koostumus. Yritetään tehdä itse yksinkertainen laatikko pahvi.

 • pahvia tai paksua paperia. Voit käyttää kuvioitu pahvia;
 • rivi;
 • Paperi- veitsi;
 • PVA liimaa.

 • Esimerkiksi malli, joka on esitetty alla, jotta sen koko ja mittasuhteet;

 • leikata pois mallin saksilla tai paperi veitsi ja siirto pahvi päättänyt luoda tulevaisuuden kehykset;

 • Käyttämällä hallitsija ja paperi veitsi, leikkaa työkappaleen

 • saamme jotain tällaista "puolivalmiita";

 • liimaa kulmat, jolloin kuivaa hyvin. Runko on valmis.

Koska se tehdä seuraavaksi riippuu alkuperäisen idean. On mahdollista jättää sellaisessa muodossa ja tehdä tyylikäs tiukka kollaasi seinälle kirkkain värein. Voit hakea taitoja scrapbooking tai decoupage. Tai yksinkertaisesti maalata kehyksen väri sopivat täydellisesti sisälle huoneeseen.

Lapset kollaasi - se on valtava kenttä luovuudelle. Täällä lähes kaikki on sallittua. Käytä kirkkaita värejä, monimutkainen geometria, hauskoja lisälaitteita, hauskoja tarinoita. Ideoita sinun kannattaa tehdä alkuperäisen runko-puzzle vauvakuvat.

 • suuri arkki raskasta paperia (plus yksi saman tai läpinäkyvä levy);
 • useita erilaisia ​​jätepaperin;
 • liima;
 • sakset;
 • pahvi;
 • vauvavalokuvat;
 • koristeet.
 • suuri arkki raskaan (Whatman täydellinen) jakaa suorat linjat 12 neliöt. Voit ottaa työkappaletta eri suhteissa ja tehdä razlinovku harkintansa;
 • päällekkäin viivanpiirtomerkeille (käsin) yksityiskohdat arvoituksia. Älä tee harjanteet ja laaksot ovat liian syvä, muuten olisi vähän tilaa kuvia ja sisustus;

 • Me luetella jokaisen elementin ja siististi leikattu;
 • jokainen yksityiskohta puolestaan ​​laittaa pala jätepaperille ja vetää ulos. Seuraavat että, jotta viereisten elementtien (sekä vaaka- että pystysuunnassa) ei ole käytössä identtiset;
 • Keräämme meidän palapeli väri elementtien alaspäin. Tiedot eivät laita lähes jokaiseen Näytti siltä erikseen. Vastakkaisella puolella on kiinni läpinäkyvä tai valkoinen arkki samankokoisia. Vahvikerakenteita avulla pahvi;

 • takapuolelle köyden kiinnitetty, josta meillä on ripustaa kollaasi.

Perustana on valmis! Voit alkaa liimata kuvia ja koristeita.

Ja tässä on toinen erittäin mielenkiintoinen ja helppo suunnitella tapa luoda kehyksiä. Tämä kollaasi omin käsin näyttää hyvältä keittiössä sisustus.

Luoda irtotavarana runko voi kestää muutamia puisia tai pahvilaatikoita ja liimaa ne yhteen (periaatteeseen, josta keskustelimme alussa artikkelin). Tai käyttää yhtä iso laatikko osion sisällä samasta materiaalista.

Tämä kollaasi näyttää hyvin omaperäinen. Yksi ja sama tyhjä voi virittää aivan eri värejä riippuen sisäinen sisältöä. Seuraavassa on muutamia ideoita luoda tyylikäs sisustus koostumus. Kaikki muu riippuu tahdosta, mielikuvitus ja väitetyn sommittelu.

liittyvien ohjelmistojen

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Eugene tallennus hattu käsillään
 • Kukkia, virkatut (työpajat) - Handmadeportal tallennus Virkattu: koristella varvastossut
 • Virkkaa: koristella varvastossut - Handmadeportal tallennus Video neulomaan
 • Virkkaa: koristella varvastossut - Handmadeportal tallennuksen virkkaa kukkia (työpajat)
 • Virkkaa: koristella varvastossut - Handmadeportal tallennuksen lankaa neulominen

tunnisteet

Kaikki oikeudet pidätetään.

Liity Verkkosivujen käsintehty käsityönä. Ja koruja käsin. Valokuva käsintehtyjä

Kirjautua Site käsintehtyjä käsintehty. Ja koruja käsin. Valokuva käsintehtyjä

Anna käyttäjätunnus tai e-mail käytit profiilin. Salasanan vaihto -linkin lähetetään sähköpostitse.

Miten hyödyntää kollaasi kuvakehykset

Kaikki teemme kuvia kaapata mieleenpainuvia tapahtumia, olipa syntymäpäivä, häät tai vain kävellä syksyisessä metsässä. Mutta mitä hyötyä on kuvia, jos ne on lukittu pölyisissä valokuva-albumeita tai tallennetaan tietokoneen muistiin? Tietenkin se on parasta korjata kehystetyn kuvia ja lähettää ne seinälle. Mutta miten kauniisti ja ytimekkäästi sijoittaa valokuvakehys? Esimerkiksi, voit ottaa ne kollaasi.

Collage tarpeeseen:

- kehykset erikokoisia;

- puuliimaa tai yleinen liima kohta;

- asennuslevy, roikkuu pultit, ruuvit, ruuvimeisseli.

Ensin meidän on yhdistettävä kehykset siten, että ne koskettavat toisiaan vähintään kahteen paikkaan.

Sitten, käyttäen liima-ainetta liima-kehykset vuorotellen toisiinsa. Voit käyttää erityistä puuliimasta tai universaali liimaa sekuntia. Paljon eroa vahvuus liimaus ei ole havaittavissa. Mutta ilmeinen aikaero liimaus: liima kuivuu piste per minuutti, kun taas puusepän liimaa ei kuivua ole Menne kaksikymmentä minuuttia.

Kun kaikki kehykset ovat kiinteitä ja edustavat yleistä kollaasi, sinun täytyy korjata niitä. Tämän me kääntää meidän koko koostumuksen alaspäin ja kiinnitä ruuveilla kiinnittämällä levyt siten, että yksi levy on kiinnitetty vähintään kaksi kehystä.

Jos ruuvit on valittu oikein, ja niiden pituus on suurempi kuin paksuus runko, ne voidaan lyödä läpi puun.

Siinä tapauksessa, että valittu sopimaton ruuvia ja aikaa tai halua korvata niitä siellä, voit käyttää tavanomaisia ​​shaybochki, ja niiden puuttuessa, ja tavallista pahvinpalat. Tämä nostaa ruuvin ja sen pituus on riittävän lyhyt, jotta se ei tunkeudu läpi kehyksen.

Kun kaikki kehykset on kiinnitetty, voi vain liittää riipus telineeseen ja täytä tuloksena Renja.

Seinällä kehykset korjata, voit käyttää samaa ruuveja, vain isompi.

Tämä epätavallinen kollaasi valokuvakehys sopii mihin tahansa sisustukseen. Ja kallein ja kauniita kuvia sijaan keräämässä pölyä "Holveissa" ilahduttaa sinulle ja vieraillesi päivittäin.

Valokuvakehykset seinälle: kollaaseja sisä- ja 80+ valittu päätöksiä koostumuksen

Kollaasi kuvia taiteilijoiden ja musiikin albumin kuvitus muodostaa yhteisen geometrinen muoto

Valokuvakehys seinälle, koska ovat kollaaseja kuvia, koristella tahansa huoneeseen. Jopa kalustettu mukaan uusimmat muotivirtaukset sisustus ei tunnu mukava ilman lisätarvikkeita. Ja jos ne ovat myös tehtävä omin käsin, ja heijastaa elämääsi, se tekee niistä kaksinkertaisesti arvokkaampaa.

Olohuone näyttely tehtyjä maalauksia eri tekniikoita ja erilaisia ​​materiaaleja. Making maalauksia vaihtelivat: koristeltu kehys kultainen väri, yleinen puusta runko, vakio musta kehyksiä, jne ...

Eklektinen olohuone alkuperäisen valikoima kuvia pimeässä kehyksissä eri muotoja ja paksuudet

Kuvat lasin alla standardikehikossa - koristelu yksivärisen keskiseinässä ruokasalissa modernia tyyliä

Optimaalinen suoritusmuodot lisälaite ovat kollaaseja ja koostumuksia kuvia kuin kuva ripustaa seinälle. Ja jos lähestymistapa tekee kollaasi mieli, se ei vain olemaan hieno muisto miellyttävä aika ja rakkaitaan, mutta myös tyylikkäitä mihinkään sisustukseen.

Kuinka tehdä kollaasi kuvia

Kollaasi kuvia eri muodossa, väri ja sisustus sisällä. Alkuperäinen sijainti, miehittää koko seinän keittiössä-studio, muodostaa yhden kokonaisuuden

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää, mikä on tilaa haluat järjestää kollaasi. Yksi parhaista vaihtoehdoista - käytävällä. Se kokoaa yhteen kaikki huoneet, ja kaikki perheenjäsenet voivat katsella ikimuistoisia hetkiä elämässään päivän aikana. Lisäksi tämä kollaasi pystyy arvostamaan ja vierailijoita. Sittemmin aloittavat tuttavuus asunnosta. Hyvännäköinen ovat kotitekoisia kollaaseja ja keittiössä, jossa kaikki perheenjäsenet viettävät suurimman osan ajasta. Se on niin kotona harkita kuvan kupin teetä.

Vaikeinta valmisteluun kollaasin - älä innostu näin liikaa, muuten työ näyttää pramea. Täällä sinun täytyy tietää, milloin lopettaa: liian paljon kuvia voi vain pilata työtä.

Kollaasi omaavien kuvien sydämen muotoon, kehystetty valkoinen neliö runko häiritsemättä päässä

Collage osoittautui kauniita ja mielenkiintoisia, ei riitä vain liittää kuvia seinälle hallitsemattomasti. Tässä muutamia tärkeitä sääntöjä on noudatettava. Ensinnäkin, sinun täytyy asettaa kuvia, jotta kollaasi sijaitsi silmien korkeudella. Siinä olisi otettava huomioon koko kuvaa. Joten, suurin niistä on sijoitettava tämän tason yläpuolella. Tässä tapauksessa olisi parempi harkita pienen valokuvan.

Mustavalkoinen retrofotografii myyntiin tuomista, pimeässä kehyksessä

Moderni sisustus tavanomaisten suorakulmaiseen kehykseen ja alkuperäinen, jolla on pyöreä muoto. Kollaasi sijaitsee katsojan silmässä

Kuviensa mustana kehyksiä valkoinen seinä yksitoikkoinen elävä

Eklektinen sali tekijän grafiikkaa vakio ja alkuperäisen mustan kehyksiä. Jotkut maalauksia ripustaa seinille, ja jotkut kokoelman ovat hyllyillä

Etusija olisi myös annettava valinta kehyksiä. Ne voivat olla kaikkein yksinkertainen ja vaatimaton, niin omaperäinen ja outo. Ensimmäisessä tapauksessa pääpaino tulee olemaan itse kuvia: et lopulta saavutettaisiin tämä vaikutus. Jos haluat kehystää kirkas hetkiä elämäsi puitteissa omituinen muodon, tässä tapauksessa olet vaarassa, että keskitytään olemaan valokuvia ja niiden muotoiluun. Ulospääsy tästä tilanteesta voisi olla valinta mustavalkoisia valokuvia. Yhdistämällä kuvat tähän tyyliin ja hassu ja valoisa kaunis valokuvakehyksiä seinälle, voit saavuttaa kaikkein odottamattomia ja mielenkiintoinen vaikutus.

Elinvoimainen kuvia, kuvia, logoja, kehystetty yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti kehykset

Lasten piirustuksia lakoninen nevydelyayuschihsya osa sisustusta on yhteinen hallitseva väri

Ennen kuin lähetät kuvia seinälle, sinun tulisi varmista, että koostumus näyttää vaikuttavan. Näin ollen, on toivottavaa ensin sijoittaa kuvan lattialle. Tällöin voit "kuunnella" layout helposti. Tietenkin voit käyttää kuvan samankokoinen, mutta ne näyttävät tylsä ​​ja akateemisen. Paljon mielenkiintoisempaa yhdistää kuvia eri kokoisia.

Fabulous kuvituksia lastenhuoneeseen alkuperäisen ulkoasun, yhdistelemällä eri kokoisia kehyksiä

Alkuperäinen sisätilojen talon mini-valokuvanäyttelyn ja taidetta. Kehykset erilaisia ​​kooltaan, muodoltaan, väri, koriste, ja niin edelleen. D.

Vihje! Kokeile erilaisia ​​yhdistelmiä kuvia, ja löydät paras vaihtoehto.

Kuvat erottuva runko: ohut ja paksu musta puurunko, ja vastoinkäymisissä vaalean harmaa metallirunko

Yksi tärkeimmistä sääntöjen valmistelussa kollaasin - kaikki kuvat tulee yhdistää yhteinen aihe tai teema. Esimerkiksi se voi olla hääkuvia, kuvia lapsista, tai otettuja valokuvia lomien aikana.

Diptych, yhdistää yhteinen idea - yksivärisen harmaa aksentti seinään makuuhuoneessa moderniin tyyliin

Modernissa ruokasalissa Lontoossa useita Beach Kuvat

Olohuone moderniin tyyliin sarjan maalauksia, jotka eroavat toisistaan ​​värin. Koostumus luo suorakulmainen muoto

Graafinen esitys luonnon keskellä ilman kehystä ja ympäröivän pieni piirroksia hienossa erottamaton osa standardia lomakkeen

Kuinka onnekkaita valita kehyksiä valokuville

Valokuvakehykset seinälle voi muodostaa todellisen kollaaseja. Kehykset - Basic lisälaite, jolla voit antaa kuvia valmiin näköisiä. Kehykset olisi yhdistettävä paitsi kuvia, mutta myös seinät, jolle ne on ripustettu. Turvallisin ja ilmeisin vaihtoehto - valitse neutraali valokuvakehyksiä standardin suorakaiteen rauhalliset värit (musta, valkoinen, ruskea tai hopea). Jos tämä vaihtoehto tunnut tylsiä, voit harkita kehittyneempiä tyylillisiä päätös. Tässä tapauksessa voit valita kehystyyli joka yhdistetään sisätilaan. Tai päinvastoin, se on tarkoituksella erottuva muotoilu.

Moderni ruokailuhuone vakio suorakaiteen kehyksiä valokuville rauhallinen väri herättämättä lisää huomiota, samoin kuin valokuvien valoisa ja temaattisesti monipuolinen

Suorakulmainen kehykset - yleisin muoto taulut ja maalaukset. Erikoisuus materiaali, joka on yhdistetty mielenkiintoinen sisustus, sävyn sisätilojen

Esimerkiksi tietyissä tyylejä sisustus on edullista ulkoasun valkoinen runko monimutkaisia ​​kuvioita, erottuva väri ja tekstuuri seinät. Ne sopivat hyvin sisälle skandinaaviseen tai eklektistä, lisätään ripaus hienostuneisuutta liian yksinkertainen sisustus. Tai he ovat aivan yhtä hyvin näyttää boheemin sisustus, joka täydentää ja täydentää sitä.

Mielenkiintoinen vaihtoehto lähettämistä kuvia, jotka on järjestetty syvennykseen ja varustettu erityisellä valokeilassa

Kehystä ei tarvitse olla suorakaiteen tai neliön. Epätavallinen ja tyylikäs ulkonäkö ja rajaukseen soikea. Ja yhdistetään kehykset eri muotoja keskenään, voit saavuttaa näyttäviä kollaasi.

Miten tehdä oma valokuvakehys: Stage 1

Geometrinen kokoonpano motivoivaa kuvien graafinen kehys kotitoimiston. Ominaisuus kehystetty valokuva - matto paksu valkoinen pahvi yhdessä puurunko

Moderni kollaasi sijoitetaan satunnaisesti grafiikkaa sisällä autographic valmistus

Sisustus huone on kevyt beigen ja ruskean sävyjä. Kuvat manuaalisesti kopioitu valkoiselle paperille ja kehystetty tummanruskea puurunko

Valokuvakehykset seinälle tehdä kollaaseja voi ostaa erikoistavarakaupan tai tilata Kehystys studiossa. Kuitenkin kollaasi voi olla täysin tehdä omia, kuten valokuvakehykset. Hyöty modernin kaupat tarjoavat laajan valikoiman tarpeen tavaroita.

Yksi alkuperäisen ja yksinkertainen tapa valmistus puitteet kuva - on tavanomaisten sanoma- ja aikakauslehtiä. Tämän seurauksena kukaan ei arvaa, että kehys ei laadi patongin. Luoda sellainen minimestariteos, tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Liima muodossa kynän tavanomainen PVA ja monipuolinen suoritusmuodossa;
 • sanoma- / lehdet;
 • Veitsi paperitavarat;
 • Koulu astelevy;
 • maali (valkoinen, jos haluat, voit myös ostaa maali koristamaan tuotteiden loppuvaiheessa);
 • rappaus puuta.

Gathering kaikki tarvittavat materiaalit, voit turvallisesti edetä soveltamisalan valmistusprosessin. Taita paperi (voit käyttää lehden), aseta se tasaiselle pinnalle ja varovasti siirtää melko tiukka putki. Jos haluat päätyä isompi runko, sitten vain ottaa muutaman arkkia sanomalehteä. Kun lähes kokonaan estetty putken Lisää se uusi paperiarkki, kynä liiman läpi ja jatkaa.

Vihje! Twist paperi, jolla on sama tiheys, runkoon yhtä leveiksi liuskoiksi ja kääntyi helposti kiinnitetty yhteen.

Huomaa, että suorakaiteen tai neliön muotoinen kehys on jaettu neljään suikaleiksi. Toiselle puolelle sinun täytyy tehdä 3-8 putkia, riippuen kuvakoon. Niin että lopulta kääntyi kapea patonki, tarvitaan kaksi putkea. Liimaa ne yhteen sivupintoja. Liitä toinen päälle, joka tuli kolmion poikkileikkaus. Tee näin neljä esimuottia. Jätä tuloksena kehyksen kuivua kokonaan. Se kestää yleensä ainakin päivän.

Vaihe 2: työskennellä aihioita kehyksen

Sen jälkeen, leikata kunkin liuskan kulmassa 45 astetta molemmin puolin. Saat yksinkertainen astelevy ilman muita välineitä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti ottaa paperinpala ruutuun. Piirtää neliön sitä. Sitten, kulmat on yhdistetty lävistäjien. Aseta palkki tuloksena markup. Käyttäen astelevy ja lyijykynä, piirtää viivan. Sitten vain leikata turhaa.

Seuraavaksi siirrymme liimaus osiin kulmassa 90 astetta. Yhdistä kaksi liuskaa. Kun ne ovat kuivia, liimaa jäljellä kulmat. Aukkokohtia kulmien välissä voidaan helposti peittää käyttämällä kitti puun. Joten, olet ottanut kehyksen. Nyt meidän täytyy tehdä tilaa paikoilleen kuvan kääntöpuolensa. Liimaa neljä telaa, poikkeamatta ikkunasta noin 5-8 mm. On myös tarpeen ottaa laitteen kiinnittämiseksi kehys seinälle. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti puhkaista kaksi reikää päälle putki, viemiseksi valokuvia. Pujota lanka sen läpi. Tuloksena on silmukka, jonka kuva voidaan ripustaa seinälle.

Lopuksi, viimeisessä vaiheessa pohjustetaan kehyksessä. On välttämätöntä lisätä voimaa. Saada maahan, ottaa 1 osa vettä, 2 osaa PVA ja 2 maalia. Sekoita, kunnes homogeeninen massa. Prime rungon kahdesta neljään kertaa välissä kuivaus. Tämän jälkeen voit maalata rungon tahansa väri sopii sisustukseen. Lopussa tuotteen kannen lakka Vesipohjainen. Siten kehykset seinällä on helppo tehdä käsillään.

Muut suoritusmuodot riippumattoman tuotannon valokuva-

On muitakin vaihtoehtoja runkojen valmistus omin käsin. Esimerkiksi ne voidaan tehdä kattoon listat, pahvi ja muut materiaalit kätevä. Tällaista kehystä voidaan koristeltu erilaisia ​​yksityiskohtia yhdistettynä sisustustyyli. Se voi olla helmet, kuivatut kukat, kirjonta kohteita ja niin edelleen. D. Monet näistä lisävarusteita voi ostaa kirjan tai erikoisliike luovuudelle.

Ja et voi vaivata itseäsi liian paljon työtä ja ostaa valmiin joukon valokuvakehyksiä seinällä. Tällöin saat lopulliseen koostumukseen, kaikki osat, jotka ovat optimaalisesti yhdistetään toisiinsa. Sinun tarvitsee vain valita suosikkivalokuviasi.

Kuvia ja taidetta erilaisissa kehyksen henkilökohtaisesti sisustettu ja viimeistelty standardin tyylillä Shabby-chic sisustus

Vaihtoehdot lähettämistä kuvat

Valokuva- voi olla muodossa tulostaa tapetti - vakioratkaisu suunnittelussa valokuvan perheen arkistosta

Tärkeintä luotaessa kollaasi - oikeus lähettää kuvia, että ne muodostavat kokonaisuuden, eikä niitä järjestetty satunnaisesti.

Graafinen Galleryssa Lontoossa taustana olohuoneessa. Piirroksia ei ole sijoitettu satunnaisesti, ja tarkkailemalla muotoja, vuori alempi viiva

On virhe ajatella, että voit vain laittaa kuvia niiden koosta. Tämä luo liiallista akateemista laatua sisämaassa.

Kotitoimistoon vintage huonekaluja: lakattu pöytä on veistetty jalat ja klassinen sametti tuoli. Erottuvan musta runko vaaleanharmaa seinä

Miten on mahdollista liittää kuvia seinään perinteisestä puitteissa? On enemmän alkuperäisiä vaihtoehtoja, jotka eivät vaadi investointeja rahaa ja käyttää paljon vaivaa. Esimerkiksi kuvia voidaan kiinnittää tavanomaisilla tappeja. Tässä tapauksessa kuvia saatetaan pyykkinarulla. Tämä luo studioon vaikutus asunnossa. Ikään kuin kuvia vielä kuivua jälkeen kehittäjä. Tällöin voit helposti muuttaa kokoonpanoa, lisätä uusia kuvia tai vaihda tylsä.

Voit luoda Renja, jotka eivät käytä kehyksiä. Tämä vaihtoehto on ihanteellisesti sovi sisälle tyyliin hi-tech.

Lakoninen sisustus jäljitteleviä kuvia kankaalle kehystämättömät

Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi luoda seinään genealogisista puu perheitä. Voit tehdä tämän, tarvitset kaikki kuvat dynastian jotka olisi saatettu virkaikää perheenjäsenten puun oksat. Tällöin kruunu puun sijoitetaan vanhusten perheenjäsenet. Toisessa sovelluksessa majoitusta keskellä valokuvan, voit järjestää nuorin perheenjäseniä. Tässä tapauksessa kaikki pienikokoinen kuvan voit yhdistellä yksittäisen kehyksen.

Luominen kollaasi, voit rajoittaa sijoittamista vain yksi, mutta iso valokuvakehyksiä seinällä. Tässä tapauksessa se on arvoinen runko usean pienen valokuvan. Tämä kollaasi näyttää kompakti ja alkuperäinen.

Luovuus suunnittelussa seinämaalauksia: taulut ovat avohyllyt jotka matkivat muoto kehyksen

Valokuvakehykset seinälle: kollaasit ja kuinka valita ne paikkaan

Kuten olemme edellä kuvattiin, ihanteelliset Renja on käytävä ja keittiö. Tämä ei kuitenkaan lopu vaihtoehtoja. Jos asut omassa kodissaan, ihanteellinen paikka valokuvat ovat portaat toiseen kerrokseen. Tämä paikka, joka koskee kaikkia perheenjäseniä, ja siellä on Renja näyttää erittäin sopiva.

Yhteensä maustetaan värit Käytävä kuvilla koristeltu kehyksiä

Portaat toiseen kerrokseen - täydellinen paikka järjestää perhekuvia, yhteinen teema. sisustustyyli - Shabby-chic tukemana valokuva- kanssa ikääntymisen vaikutus, vuosikerta tarvikkeet, jne ...

Top henkilökohtaisia ​​valokuvia yhdessä kuvia kukka ja geometrisia kuvioita, jne - .. Joukko kehystetyn valokuvat, jotka sijaitsevat paikan johtavat portaat toiseen kerrokseen talon

Kollaasi kuvia kuvaavat ikimuistoisia hetkiä elämän. Omaperäisyys ryhmävalokuvia kyseisessä joukossa on eri aiheista kuva

Kauniisti näyttää kuvia sijoitetaan olohuoneessa lähellä takka. Tämä paikka on yhdistää kaikki perheenjäsenet. Periaatteessa kuvat voidaan ripustaa mihin tahansa huoneeseen - pääasia on, ettei liikaa sitä. Loppujen lopuksi, jos kuvat on ripustettu kaikki seinät, se vain ylikuormittaa sisätilojen.

Making seinät kehystetty valokuvia - mielenkiintoinen ratkaisu, joka sisustaa tahansa huoneeseen. Lisäksi se on helppo toteuttaa. Tarpeeksi "arm" mielikuvituksen ja vähintään työkaluja. Vähän aikaa - ja kollaasi on valmis. Ja jos tuo sen luovan toiminnan kaikkien perheenjäsenten, se on vain yhdistää ne yhteen ja tekevät työn päätyttyä, ihaillen tulos co-creation, kokea niitä hetkiä.

Leave a Comment

+ 79 = 81