Kollaasi kuvia omin käsin

Kuinka tehdä kollaasi kuvia omilla käsillään: muutamia luovia ideoita. Mestarikurssi: kaikkein yksinkertainen kollaasi kuvia

Kollaasi valokuvia - luova sisustus ja suuri lahja läheinen ystävä, ystävä tai sukulainen.

Tämä ihana taideteoksen voi helposti tehdä itse. Kollaasi kuvia omin käsin "osilit9raquo; jopa noviisi Handmaiden luovuuden ja työn lopputulos miellyttää sinua ja läheisillesi tulevina vuosina.

Kollaasi kuvia kädet alustaan

Yksi helpoimmista vaihtoehtoja kollaasi - tuote yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja valmiissa perusteella. Se tehdään nopeasti ja näyttää erittäin vaikuttava. Tärkeintä valita kirkas, toivottava muotokuvatoiminnot.

Joten sinun tehdä kollaasin:

• Kuva (neliö, määränä 4 kertaa m esimerkissä 48-NIL)

• substraatin (joka voi olla polyuretaani levy, vaneri, muovi) koko 40 x 60 cm

• Velcro, teippiä tai erityistä henkarit liittää seinään

• matta decoupage liimaa (PVA voi ja hyvä laatu)

Harkitse vaiheissa työtä. Tärkeintä koostumuksen muodostamiseksi. Valitse valokuva, päättää niiden määrästä ja koosta, levittää alustalle. On tärkeää, että kuvat olivat samankokoisia ja järjestetään siisti rivi. Tarvittaessa varovasti soveltaa liitua tai lyijykynällä järjestely linjat, kunhan asettelu voidaan sitten helposti poistaa. Kun koostumus on valmis, alkaa varovasti kiinni valokuvan kaksipuolisella teipillä. Jälkeen kiinni valokuvakollaasin on tarpeen kattamaan liimakerroksen siten, että se näytti yksikkö ja on suojattu pölyltä.

Sen jälkeen, kun liima on kuivunut, valmiina kollaasi. Jää vain kiinnittää sen seinään, valitsemasi työkalu.

Kollaasi kuvia omilla käsillään alkuperäisessä muodossa

Paitsi klassisen geometrisen muodon voidaan antaa käsintehdyt artikkeli teemalla ilme, esimerkiksi häät kollaasi valita muoto sydämen, synttärilahjan muodossa kollaasi nimikirjaimillansa, kuville kesäloma sopiva aurinkolasit, sekä valokuvan nelijalkainen Darling - hänen siluetti.

Luoda sellainen kollaasi sinun täytyy olla valmiina:

• Base (pahvi, paperia)

• Liimaa tai kaksipuolisella teipillä

Perusteella valitun piirtää siluetti tulevaa esineen, leikata ja alkaa täyttää tilan objekti. Aseta valokuvat siten, että ei ole tyhjää tilaa, mutta myös päällekkäin yhden kuvan toiseen ei ole liian voimakas. Valmiin työ voi olla laminaatti tai asetetaan lasin. Ja lisätä ylimääräisiä koristeluun, kuten valaistus tuotteiden kehä.

Collage valokuvia Matchbox

Luoda surround kollaasi voidaan käyttää tulitikkuaskia.

Työskennellä tarvitset:

• Kuvat erikokoisia

• pohja (pahvia tai paperia)

• Kunniamerkit (kukkia, perhosia, kuoret, mieleenpainuva kamaa, jne)

• Skrapbumaga kanssa kirjoituksia

Ennen kuin aloitat, tehdä luonnos. Sen pitäisi olla yhdistelmä eri kokoisia soluja, jotka muodostavat neliön tai suorakulmion. Määrittää tarkka koko jokaisen solun. Siirrä luonnos perustuu. Laita soluja tulitikkurasioiden ylimääräisiä puskurit, leikata, saada laatikot sijasta solujen vastaavat niiden kokoa. Liimaa pohjaan laatikon. Värilaitteellesi akryylimaalilla ja anna kuivua hyvin. Universal on valkoista maalia, mutta voit valita minkä tahansa värin riippuen teema kollaasi. Sitten jakaa kuvia ruutua, lay koriste, jotkut solujen täyttää leikkeitä skrapbumagi. Kun koostumuksen näyttävät harmoninen ja valmis, voit aloittaa liimaus kuvia ja koristeita. Käytä läpinäkyvä liima, voit myös liimata tilavuuselementit käyttäen liimapistoolilla, jos se on käytettävissä. Kun olet valmis, jätä tuotetta kuivua, on välttämätöntä, että liima on hyvin tarttua. Kestävyyttä lisäävät kuivaamisen jälkeen tuote voidaan päällystää decoupage kleem.Cherez muutaman tunnin kollaasi kuvia kädet, voit ripustaa seinälle.

Muutamia vinkkejä suunnitteluun kollaasi

Joten, sinun kollaasi kuvia kädet olet tehnyt, sinun täytyy nyt löytää sopiva paikka hänelle.

Kollaasi teema olisi vastaavat valittua huoneeseen. Romanttinen sydämet Täydellinen makuuhuonetta ja valoisa yhdistelmä kuvia olohuoneessa.

Jos olet päättänyt lisätä kollaasi kehys, valitse yksinkertainen suorakulmainen tai neliö runko ohuesta patongin pitää keskittyä työhösi.

Kuvat itsessään on tehtävä samaan tyyliin, hyvin, jos kaikki kuvat kuvauksissa.

Lisää luovuutta ja käsintehdyt artikkeli voidaan käsitellä valmistella elementtejä kollaasi Photoshop tai Picasa.

Uusin ohjelmisto on jopa kyky automaattisesti luoda kollaasi kuvia on lisätty. Jos sinulla on taitoja näissä ohjelmissa, varmista, että käytät niitä.

Säädä tarvittaessa valokuvaa, voit tehdä kaikki valokuvan mustavalkoisena, tai lisätä joitakin yhteisiä aksentti väri.

Voit antaa kuvia mielenkiintoisen muodon tai tehdä kirkkaita alustaan.

Voit suorittaa koko ohjelman kollaasi, ja sitten vain tulostaa töitä halutussa muodossa.

Tämä vaihtoehto on myös suosittu, varsinkin jos voit tarkasti käsitellä kuvan.

Joka tapauksessa käyttää näitä ohjelmia voidaan lisätä kuori työhösi.

Yrittävät luoda kollaasi kuvia omin käsin, se on hyvä vaihtoehto valokuva-albumiin.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten tehdä valokuvakollaasin omin käsin: alkuperäinen lahja ja sisustus tehty paperista ja kuvat

Kollaasi kirjaimellisesti Ranskan nimellä "nakleivanie9raquo;. Nyt kollaasi - eräänlainen suunnittelu tekniikka, joka koostuu valmistuksessa eri materiaalien yhdistelmiä, kuten erilaisia ​​kuvia, valokuvia, kangasta, folio ja muut. Tämä menetelmä on moninaisuus ympäröivä tila on käytetty antiikin ajoista lähtien. Kynnyksellä kuvakollaaseja ilmestyi - liittää mihin tahansa pohja kuvia. Miten tehdä valokuvakollaasin omin käsin valinnalla aiheiden - keskustellaan meidän artikkeli.

Luodessaan Renja tulisi noudattaa muutamia helppoja ohjeita, jota kuvataan alla.

Ensimmäinen ja hyvin tärkeä askel - valinta Renja teemoja. Tyypillisesti nämä ovat joitakin ikimuistoisia hetkiä elämän tärkeitä tapahtumia, kuten häitä tai vuosipäivä, valmistumisen party-tai matka. Ja joskus yhdessä Renja heijastaa koko ihmiselämän.

Valmistelun aikana valokuvat on tärkein askel luotaessa Renja. On tarpeen lajitella kuvia valitsemalla korkealaatuisia, leikkaa ne alas koko. Haluttaessa voit skannata kuvia ja käsitellä niitä erityiseen ohjelmaan asettamalla tietyn uuden tyylin.

Ja tietenkin, ei voi tehdä ilman suunnittelua. Täällä voit ilmaista luovuutta ja mielikuvitusta. Esimerkiksi kollaasi teema syntymäpäivä voidaan koristeltu kirkkaan elementtejä, ja valokuvia laittaa värikkäitä kehyksiä. Tämä kollaasi varmasti tuulelle ja luovat tunteen juhla.

Sen tuotanto ei vaadi mitään erityisiä taitoja ja taiteellisesti lahjakkaita. Miten sitten tehdä valokuvakollaasin omin käsin? Askel askeleelta ohjeet - helppo. Tehdä yksinkertainen valokuvakollaasi Valmista seuraavat:

  • Pahvi pohja;
  • kuvat;
  • kaksipuolinen teippi;
  • Lakka decoupage (lisävaruste).

Valmistele kuva leikkaamalla ne kokoon. Jos käytät yksinkertaista pahvia, voi olla ennalta sävyttää sitä. Sitten liittää valokuvan pahvia teipillä ja kaksinkertainen lakkakerroksen. Voit tehdä ilman sitä. Aseta ensin kuvia kehä emäkset saavuttaa symmetria, ja täytä keskellä satunnaisessa järjestyksessä. Valmis! Nyt voit ripustaa seinälle kollaasi ja aseta kuin haluat.

Operaattorin valokuva kollaasi matchbooks

Nyt nähdä tarkalleen monimutkaisempia ja mielenkiintoinen versio kollaasi. Sinulla täytyy olla valmiina:

Laita laatikon muodossa suorakulmion. Mukavin formaatti 6 x 12. Nämä laatikot sijoitetaan kuvia.

Laatikko otteluissa alla liimaa pahvi pohja ja sitten maalata siveltimellä tai maali säiliöstä. Sen sijaan, että värjäytyminen voi käyttää koriste paperia.

Vaikka liima kuivuu ja maali, valmistaa valokuvia. Leikkaa ne kokoon laatikkoon.

Kun perusta on kuiva, aseta valokuva solussa. Jos kuvia puuttuu, peitä tyhjät tilat värilliselle paperille.

Jää koristella kollaasi koriste-elementtejä, kuten nauhoja, kukkia ja muita vastaavia kohteita. Työ päätökseen. Tämä Renja voi antaa yhdelle ystävien ja perheen, tai pitää muistona.

Materiaalit ja työkalut, joita tarvitaan luomaan valokuvakollaasin:

  • Runko (huonekalut julkisivu käytetään tässä);
  • purukumi;
  • nitoja huonekaluihin;
  • paperinpidikkeet;
  • valokuva.

Ensimmäinen kiinnitä ikenet takapuolella rungon. Kätevin tapa tehdä tämä on nitoja, mutta voi myös pisteet pieni naula tai ruuvi ruuvit. Lukumäärä ikenet riippuu kehyksen koosta.

Kiinnitä sitten kiinnikkeet valokuviin. Käytä tasainen esine, kuten hallitsija.

Voimme vain sijoittaa valokuvia kumit leikkeet. Siinä kaikki, voit ripustaa seinälle kollaasi.

Tee Renja tietokoneella

Sen sijaan, että leikkaus paperi saksilla valokuvan, voit ensin käsitellä niitä digitaalisessa muodossa. Viettää vähän aikaa tietokoneella, se tekee tuotannon kollaasin helpompaa ja nopeampaa.

Siellä ei voi tehdä ilman graafista editori. Tätä tarkoitusta varten sopiva hieno Photoshop. Hänen kanssaan pystyy kokoamaan valokuvakollaasin tahansa alokas.

Ensin sinun täytyy valita koon perustan koostumuksen. Taustalla lähestyy tahansa kuvan tai valokuvan.

Ennen kuin luot kollaasi, leikkaa kuvan säätämällä kirkkautta, kontrastia ja värejä. Kokeilla suotimia ja tehosteita.

Lisää kuvia kollaasi. kuvan koko säätyy muunnostoimintoa. Kuvia voidaan kääntää kaikin tavoin ja muutoksia.

Melkein valmista kollaasi koristella tai graafisia elementtejä siveltimen vetoja. Lisää kehyksiä, erilaisia ​​esineitä, veistetty pois muita kuvia.

Vieläkin tietoa omatekoinen kuvakollaaseja voit oppia edellä videon alla.

Kuinka tehdä kollaasi kuvia omin käsin

Kollaasi useita kuvia voidaan käyttää täysin eri tarkoituksiin. Ensinnäkin, kuten koristeeksi perhealbumiin. Toiseksi täyttämällä työtä kehyksessä, voit antaa ystävälle tai joku perheen hääpäivä, syntymäpäivä tai muita juhlia. Lisäksi kollaaseja voi olla hieno sisustus olohuoneeseen tai talo. Joskus niitä käytetään mainostarkoituksiin tai arvontaan.

Se voi olla tunnusomaista ensisijaisesti perusteella suorituskykyä. Kollaasi kuvia omin käsin voidaan suorittaa sähköisesti, ja sitten tulostaa (tai jätä koristeluun, kuten web-sivuja) tai tehdä välittömästi paperille.

Toiseksi, se voi olla yksinkertainen tai monimutkainen. Kolmanneksi koska materiaali on joskus käytetty ainoastaan ​​kuvia, ja käy niin, että ne ovat täydennettynä koristeita, maalauksia, applikaatioita ja muita koriste-elementtejä. Periaatteessa kaikki riippuu tavoitellun päämäärän ja tekijän mielikuvitus. Käsite "kollazh9raquo; niin laaja, että sisältää yksinkertaisen koostumuksen useita kuvia ja todellinen mestariteos käyttäen erilaisia ​​tekniikoilla.

Kuvien sähköisessä muodossa

Luominen kollaasi valokuvia tietokoneella on mahdollista grafiikkaa editori suunniteltu tällaista hoitoa. Pääsääntöisesti, toiminta on valinta useiden teeman kuvankäsittely, leikkaamalla nämä tarvittavat kappaletta ja yhdistämällä yleinen tausta.

Alan ammattilaiset tässä pääsääntöisesti, älä lopeta. Ne pyrkivät usein koostumus näytti kokonaisuutena, ja siirtymät sen fragmenttien eivät olleet näkyvissä. Tämä saavutetaan käyttämällä erilaisia ​​työkaluja grafiikka toimitukselle. Jos haluat oppia tekemään kollaasi kuvia, tietää kaikki ammattikuvaajien. Ne tarjoavat tätä palvelua rekisteröintiä häät, valmistumisen ja muut levyt.

Jos aiot luoda kollaasi kuvia omin käsin, meidän on ensin määrittää sen koon ja päättää, mitä ne ovat perustana. Tämä voi olla A4- tai A3, paperia, kartonkia, pala vaneria tai muovista. Sen lisäksi hänelle suoraan kuvia, kätevä sakset, viivoitin, kynä ja liimaa. Loput riippuu mielikuvituksesta kirjailija. Jos aiot käyttää koriste-esineitä (nauhat, helmet), sinun täytyy huolehtia niistä. Tapauksessa rekisteröinnin kollaasin käyttäen käsin piirretyt elementit täytyy värikyniä tai harjoja maaleilla.

Valmiin tuotteen on usein muotoiltu runkoon. Se voidaan tehdä myös itsenäisesti tai ota Framing Workshop. Ammattilaiset myös erittäin suositeltavaa ennen kuin teet kollaasi kuvia, järjestää ne pöydälle, ajatella ja tehdä ulkoasu tulevaa työtä. Silloin asiat nopeammin.

Kuten edellä mainitsin, ajatuksella. Eli ei tule toimia periaatteella "alkaa, ja siellä kurssin ymmärtää." Kaikki työ, jopa luovaa, vaatii järjestyksessä. Siksi ennen luot kollaasi kuvia, sinun täytyy selvästi kuvitella, mitä se on, että se näkyy ja missä järjestyksessä.

Sitten kaikki elementit tulisi levittää valmis tausta kohti kaavio. Tarvittaessa leikataan valokuvia kokoon. Joskus niitä käytetään ei täysin, vaan ainoastaan ​​joitakin palasia. Tämä ongelma on myös ratkaistu avulla sakset.

Kun koostumus on kirjattu, elementit on liitettävä. Tätä sovitusta varten PVA, silikaattia tai muuta liimaa paperin. Riippuen ajatuksenvaihtofoorumi voidaan jättää elementeille tyhjä tila, sijoittamalla ne lähelle tai jopa päällekkäisiä (rinnakkain, kulmassa toisiinsa nähden tai siten huolimattomuuden).

Kun se tulee teemalla kollaasi, jokainen elementti on vastattava ajatusta. Esimerkiksi luomalla lahja hääpäivä, on aiheellista lisätä kuvan lasten, lastenlasten, itse sankarit päivän eri aikoina elämässään yhdessä. Kuvien tulee säteilevät lämpöä ja olla positiivinen.

Ennen kuin teet koominen kollaasi kuvia kädet, kannattaa harkita ajatusta ja treenata useita vaihtoehtoja, valitaan menestyksekkäin. Koostumus voi sisältää kuvia samankokoisia tai yksi suuri (normaali) ja jäljelle jäävät pienemmät.

On joitakin sääntöjä, tietäen, että Valitse kuva olisi paljon helpompaa. Ensinnäkin suurin osa on perus. Jos esimerkiksi kollaasin - lahja häät, avain on kuva nuoren. Toiseksi, fragmenteista kuvia, sinun on toimittava erittäin huolellisesti, jotta ei saa pään ilman korvan tai muodon ilman yhdellä kädellä. Kolmanneksi on toivottavaa, että kaikki henkilöt katsoneet kollaasin keskelle, mutta ei sen ulkopuolella. Siten eheys koostumus on saavutettu.

Kun kaikki valokuvat on liimattu, voit koristella niitä nauhoja, helmiä, tai piirrä kuva. Joskus käytetään luomiseen kaikkein epätavallinen esineitä (esim napit, värilliset kierteet, kuivattuja lehtiä, ja jopa marjat). Kaikki tämä on myös liimattu taustan mukaan alkuperäisen suunnitelman. Epäilemättä, on luomassa työtä, hän voi olla vähän muutoksia, mutta ilman sitä ei ole.

Jos ajatukseen koostumus on määrä tapahtua seinällä, sinun täytyy järjestää sen kehykseen ja tehdä asennus. Noviisi on parempi antaa tämä työ ammattilaisten ja yhteyttä kehystys Workshop.

Periaatteessa kollaasi kuvia kädet voivat jopa lapsi (monet lapset ovat kovasti tätä toimintaa). Mitään erikoisvälineitä, taitoa tai erityistä taitoa ei tarvita täällä. Kuitenkin tämä seikka ei puhu yksinkertaisuus prosessin. Kun luot taideteos (kollaasi, epäilemättä, niiden joukossa) on tärkeää luova idea ja toteutus tarkkuutta. Vain tässä tapauksessa tulos on miellyttävä, ja kirjailija ja yleisö. Ja jos et toimia yksin, mutta kollektiivisesti (äänekäs yritys tai koko perheen), se on hauskempaa.

Leave a Comment

87 − 78 =