Kollaasi kuvia kädet verkossa ilmaiseksi

Kollaasi kuvia kädet verkossa ilmaiseksi

Tämä pieni art kaikkien saatavilla maksutta. Palvelun avulla voit helposti liimata 2-6 valokuvaa pysty- tai vaakasuoraan, erilaisina yhdistelminä. Kaikki mitä tarvitset - valita sopiva malli kollaasi, lataa lempivalokuvasi ja järjestää niitä niin paljon.

Säveltää kollaaseja verkossa raduyte ja heidän ystävilleen!

Kun olet valinnut mallin voi ladata 2-6 valokuvaa (jpg-muodossa, koko jopa 1 Mb). Lataamisen jälkeen ylin rivi on pienet pörssiyhtiöt. Jos haluat poistaa rivin yksi kuvista, leijuvat päälle ja klikkaamalla "Poista".

Tee kollaasi niistä, voit vetää kuvia jokaiseen kenttään mallin. Vedä kuvat voi olla vain tyhjää kenttää, mutta myös silloin, kun on jo kuva - joten on siinä olevan yhden valokuvan toiseen.

Luoda kaunis kollaasi, valokuvia täytyy peittää alalla, jolla on. Voit tehdä tämän, voit muuttaa kokoa valokuvan mallin: Sijoita hiiri kuvan reunan, venyttää tai vähentää sitä. Myös siirtää kuvan alan lähteä näkyvissä vain halutun osan.

Jos tämä vaihe nähdä, että malli ei ole täysin sopii sinun kuvia, voit klikata "Mallit" ja valitse toinen. Jälkeen klikkaa "Kuvat" ja jatkaa luoda kollaasi kanssa samaa kuvaa.

Klikattuasi "Luo", sinut ohjataan sivulle, jossa valmiin kollaasi. Pelastaa klikkaa kollaasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Tallenna kuva nimellä ...", määrittää kansion tallentaa. Uusi kollaasi on valmis!

Samaan vaiheessa voit palata estää valinta kollaasi mallin, jättäen kaikki aiemmin ladatut valokuvat, ja tehdä saman valokuvan Toinen kollaasi. Tai mennä uuden kollaasin muut kuvat.

Renja

Ilmainen online työkalu luoda kuvakollaaseja!

  • klassinen kollaasi
  • Kollaasi tyyliin "funk"
  • pistelykuvia

LUO kuvakollaaseja 4 helppoa vaihetta

Maailmankuulu Collage Maker FOTOR ei vain antaa sinulle mahdollisuuden luoda upeita kollaaseja verkossa, mutta mahdollistaa myös sovittaminen oman ainutlaatuisen mallin ja teema kollaasi täydellisenä yksinoikeudella suotimia ja tehosteita

Avoin valittujen kuvien kollaasi päättäjä FOTOR

Vedä ja pudota valokuvat kollaasin soluun

Voit vaihtaa taustoja, rajat, ja lisätä tehosteita, tarroja ja tekstejä.

Tallenna työsi määrittämällä haluttu muoto ja laatu

Set toiminnot. Optimoitu ja parannettu

FOTOR alustalla on useita vaihtoehtoja, kuten valokuva vaikutuksia, tarroja ja tekstiä,

jonka avulla voit luoda kollaasi ja graafinen suunnittelu antaa täydellisen kampauksen. Tutustu niihin ja kokeilla täydellisyyteen kuva!

FOTOR tarjoaa koko joukon tarroja, voi täyttää tarpeet muokkaamisen kuvia, kuten perusmuoto, erikois- merkit ja tarrat piirtää käsin, jotka on erityisesti suunniteltu meidän taiteilijoiden ...

Fotor.com vapaa tarjoaa Kuvatehosteet ja suodattaa kaikenlaisia ​​verkossa, kokeile toiminto edit "Photo Effects" ja tunne voima kokemuksen.

"Fototekst" -toiminto tarjoaa voit käyttää fontteja suoraan tietokoneesta, samoin kuin meidän kirjasinkokoelma verkossa. Voit verkossa ilmaiseksi suoraan lisätä tekstiä kuviin.

"HDR-ammunta" -tila käyttää eri valaistuksen parantaa kuvan, paljastaen tummempana, lisätietoja ja korostaen kaikki elementit kuvan laadun parantamisessa.

Kollaasi kuvia kädet verkossa ilmaiseksi

(Mallin tyhjennetään!)

(Mallin tyhjennetään!)

(Mallin tyhjennetään!)

nopeasti ja helposti luoda Renja. Efektejä, Rajaa valokuva, mittakaava, yllättäviä! (Beta)

Leave a Comment

9 + = 12