Yhdistämällä tapetteja sisätilassa

Paras tapetti yhdistettynä kaksi väriä sisustus valokuvan

Yhdistämällä tapetit - se on hyvä idea monipuolistaa sisätilojen huoneen oikea yhdistelmä tapetti kahden tai useamman värin sisustus, se on hyvä idea monipuolistaa tilan muuttamiseksi suunnittelu huone, tärkeimmät edut tapetti yhdistelmä kahta väriä: se on halpaa, alkuperäinen, muodikas.

Mielenkiintoisia ideoita ja vinkkejä, joiden avulla tehdä tilaa, pienimmätkin ja pimeni, ihanteellinen, yhdistämällä kaksi väriä tapetti.

Pääkohdat yhdistelmä useita värejä tapetti, tapetit on oikea yhdistelmä värien, tämä auttaa normaalin valikoima värejä ja sävyjä.

Yhdistämällä tapetti sisätilassa: sääntöjen yhdistelmän

Yhdistämällä taustakuva sisustus, se on suhteellisen uusi suuntaus maailmassa korjaus- ja suunnittelua, mutta erittäin hyvä. Yhdistämällä taustakuva keskenään, käy ilmi mielenkiintoinen ulkoasua huoneen, on mahdollisuus tuoda esiin etuja ja piilottaa puutteita seinät ja huoneet. Pimeässä huoneessa voi olla visuaalisesti keventää ja liian kevyt, päinvastoin, tummentaa. Yhdistämällä tapetit ja ei niin helppoa, se on otettava vakavasti ja tehdä kaiken oikein.

Yhdistelmän tapetin voi olla useita:

 • Yhdistämällä tapetit värejä ja sävyjä
 • Yhdistämällä taustakuva materiaali;
 • Yhdistämällä tekstuuri taustakuva.

Yhdistä tapetti on vaikeaa, ja se tulisi tehdä tietyllä vakavuus

Kaikenlaisia ​​yhdistelmiä taustakuva, sinun täytyy säilyttää oikea värit taustakuvaksi jotain yhteistä, kuten tulostus, kuvio, tausta tai väri.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa, joka on yhdistelmä taustakuva niiden väri, värisävy. Täällä on suositeltavaa hyödyntää spektrin värejä ja sävyjä ja valita sopivampi väri siirtymiä. Taustakuva Yhdistelmä materiaali on yhtä monimutkaista, on mahdollista yhdistää useita materiaaleja tapetti, vinyyli, paperi, tapetti maalaukseen, kuitukankaiden, mutta muista ottaa huomioon väri tapetti. Yhdistelmä kaksi väriä tapetti laskussa, kun se yhdistää useita tapetti kuvioita ja kuvioita yhdelle seinälle.

Teemme Yhdistetty taustakuva huoneissa

Taustakuva voidaan yhdistää mihin tahansa huoneeseen, jossa kaikilla alueilla ja valaistus. Se näyttää paljon edullisempia yhdistelmä tapetti suurissa ja tilavat huoneet, koska seinän laajalla alueella, on mahdollista "nopeuttaa" mielikuvitusta ja toteuttaa rohkein fantasioita elämään.

Mutta pieniin tiloihin alueesta yhdistettynä tapetit useita värejä myös näyttää hyvältä, jos se kestää koko värimaailman ja tekstuuri tapetti. Yhdistetty tapetti sopii erinomaisesti liittämällä lastenhuoneisiin, olohuoneet, salia.

Luo kaunis sisustus yhdistelmä tapetit ja voi olla keittiössä

Makuuhuoneessa, eteinen ja keittiö, myös voidaan liimata taustakuva yhdistetään.

Yhdistetty tapetti voidaan myydä valmiita yhdistelmä ideoita, mutta voit tehdä yhdistelmä omaa, valita taustakuvan:

Yhdistetty tapetti huoneet ovat erittäin hyvää huolta, ne voidaan eristää alue huoneessa, mikä tekee niistä painopiste, visuaalisesti jakaa tilaa erottaa sävyä ja tekstuurin Tapettien oleskelualue ja työalue. Tärkeintä unohtamatta yhteen yksityiskohtaan, perus sävy tapetti huoneen pitäisi jäljittää yksityiskohtaisesti huone: maalauksia, maljakoita, lelut, keittiövälineet ja muita pieniä kohteita.

Yhdistämällä taustakuvan omasta, voit säästää huoltobudjetti ostamalla varastossa jäänteitä tapetti alennettuun hintaan.

Onnistunut yhdistelmä tapetti vaihtoehtojen

Ennen kuin voit luoda yhdistelemällä useita värejä tapetti sen sisustus, on välttämätöntä tietää menestynein, ja mikä tärkeintä, oikeat ideat ja tyypit yhdistelmiä tapetti.

Joten, yhdistelmä tapetti vaihtoehdoista:

 • Yhdistämällä tapetti insertit;
 • Yhdistämällä peittokuvat tapetti;
 • Pystysuora yhdistämällä;
 • Vaakasuora yhdistelmä;
 • Tilkkutäkki yhdistelmä tapetti.

Kun oikea yhdistelmä tapetti huone on alkuperäinen ja kaunis

Kun yhdistämme taustakuva aksentteja, käytä pohjaväri tapetin ja jaa se kaikenlaisia ​​aksentteja ja muita värejä, sävyjä tai vaihtelua rakenne: suora, kulma, vaakasuoraan, pystysuoraan, koska haluamme. Yhdistelmä taustakuva vuori toimii koriste seinä, ja sitä käytetään yksinomaan muodossa koristeluun.

Tämä muotoilu seinien ja tähteet kaikenlaisten katkaisemalla tapetti, harmonisesti korostaen perusväri tapetin huoneessa.

Pystysuora yhdistetään tapetti on yhdistelmä erilaista tai samanlaista koko, väri ja värisävy nauhat tapetti seinälle. Taustakuva vaakasuora yhdistelmä edustaa leikata ylä- ja alareunassa huoneen. Tyypillisesti tulevan vaakasuora viiva jakaa huoneen kahteen yhtä suureen osaan avulla tapetti, luoda malli yläosan seinät, ja jolloin tietty väritys pohjan seinät.

Vaakasuora yhdistelmä peittää tilan pinta-ala, visuaalisesti vähentää korkeutta seinät ja katto ja pystysuora yhdistelmä tapetti, päinvastoin, lisää huoneen alueeseen, korkeus seinät ja katto.

Taustakuva väriyhdistelmä

Kuten aiemmin, kun yhdistelmä taustakuva toisistaan, on tarpeen varata pohjaväri, joka jäljittää huoneessa ja pienimmätkin yksityiskohdat sisätilojen ja valita sopiva väri spektri, joka on harmonisesti yhdessä toistensa kanssa. Spektrin värejä on 9 perusväriä: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, syaani, sininen, violetti, valkoinen ja musta.

Yhdistelmä tapetti väri voi olla useita muunnelmia:

 • Yksinkertainen kahden vierekkäisen väri spektri;
 • Monimutkainen seos eri värejä;
 • Lihavoitu yhdistelmä, yhdistelmä vastapäätä värejä spektrin.

Huoneessa, jossa on pieni alue on parasta valita sävyjä ja kirkkaita tapetti, suuri alue huone, voit kokeilla väriä.

Esimerkkejä yhdistelmä lajike, yhdistelmä taustakuvia, esiintyvyys sisätilojen väriyhdistelmä hänen käsittää itsensä keskeiset sävyjä.

Pienille ryhmille on parempi yhdistää kirkkaita värejä taustakuva

Jos huone luoda valoisa ja pehmeät värit yhdellä värillä, voit valita naapurimaiden kirjo keltainen ja vihreä, esimerkiksi, ja niiden sävyt. Mutta jos huone on sisustettu perus tumma taustakuva, heidän on yhdistettävä toiselle värille spektrin.

Miten yhdistää välillä taustakuva: vinkkejä ja niksejä

Ajatus valita yhdistelmän taustakuva sisustus, tulisi perustua tiettyjä sääntöjä, jotka auttavat mukavasti, oikein ja maku, järjestää hotellihuone taustakuva.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy tietää muutamia sääntöjä:

 • Valitse väri tapetti riippuen alueen ja valaistus huoneessa;
 • Älä sekoita kaksi kirkkaita värejä tapetti yhdessä huoneessa;
 • Kestämään eri väreissä;
 • Laimentamalla huone pieniä osia tiettyjä värejä.

Värilogo tulisi korostaa etuja huoneen, ja hänen keskittyä hänen puutteita. Siksi pieni huone, valitse kirkkaat tapetit, ja suuri huone, pimeä tapetti. Kaksi rikkaat värit jopa suuressa huoneessa ei löytänyt harmonian siis yhdistää vain kaksi kirkkaita värejä keskenään ei toimi. Jos molemmat vastaavat tapetti värit, varmista, että teet siirtymiä käyttää valoa tai sävy tapetti. Lisäksi huoneen tapetti yhdistetty, on tarpeen kestää eri väreissä, laimentamalla sisätila pieni sisätilojen yksityiskohdat.

Yhdessä huoneessa, voit yhdistää jopa viisi värejä ja sävyjä, tai harmoniaa huoneessa on.

Miten liimaa taustakuva yhdistettynä

Jolla on tietyt värit, voit alkaa liimaa taustakuva yhdistetään, ottaen huomioon kaikki vinkkejä. Tapetit liima yhdistettynä alkaa valmistelun huoneen seinät, on tärkeää, että seinät olivat sileitä ja virheetön. Laskeminen taustakuva huone on tarkka, ei ollut tarpeen tarkastella kaikista kaupoista samanlainen väritys. Seuraava tärkeä vaihe on valmistuksessa rulla taustakuva liimaamiseen. Jos taustakuvan koriste tai kuvio, joka vaatii valinta, sinun on asianmukaisesti säätää segmentin korkeus ja leveys huone, kulmat ja nivelet. Pariksi bändi aikataulu etukäteen, jotta ei sekoita ne muiden tapetti. On vaikea tehdä taustakuva, joka yhdistää omat, erilliset nauhat, yksi on käyttää mittanauha ja taso rakennuksen.

Tapetit liima yhdistettynä liian vaikeaa:

 • Se on tarpeen säilyttää tason viivojen liimattaessa vaaka-, pysty- ja tilkkutäkki tapetti;
 • Hyvä mitoitus nivelet tapetti;
 • Huolellisesti leikata reunat tapetti.

Tapetit liima yhdistettynä tarvetta pusku

Huolellisesti aineiden valmistamiseksi työhön ja työ- pintojen, Seinänpäällystys vie jonkin aikaa ja työtä on.

Yhdistetty tapetti on parempi olla liimaa on vältettävä päällekkäisyyksiä peittokuvat yhden kangas toiseen ja seistä tapetit yhteisiä yhteisiä.

Mikä rooli yhdistetyn taustakuva sisustus

Yhdistetyt tapetti sopivat eri sisätilat, koska itsenäinen suunnittelu huone.

Runsaasti valinta tapetti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden:

 • Käyttö tapetti itsenäisenä osana sisustus;
 • Yhdistelmä useita tyylejä samassa huoneessa;
 • Jakelun huonetta alueella.

Jakamalla huoneen vyöhykkeisiin avulla taustakuva, sinun täytyy valita oikea väri tapetti, mukavaan oleskeluun näillä alueilla.

Vaihtoehtoja yhdistää taustakuvan seinät (video)

Kun tapetti voi täydellisesti koristella yksiö tai suuri maalaistalo totaalisesti. Yhdistetty tapetti, auttavat korostamaan positiivisia asioita huoneeseen, piilottaa puutteita huoneen ja pintojen, luoda kodikas huone ja toteuttaa heidän villeimmätkin fantasiat.

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Yhdistelmä sisustus tapetti - 30 ideoita

Koristelu seinät koti on juurtunut antiikin. Euroopassa obbivat seinät silkkiä tai nahka, idässä ovat käyttäneet paperia. Läpäisevät luvulla, tekniikka kehittyy, materiaaleja, ja koko ihmiskunta käyttää myös taustakuvana sisustus. Ne voivat piilottaa puutteita ja vikoja seinät, parantaa ympäristön valo, jopa imeä ääntä. Niitä voidaan käyttää paitsi asuinrakennuksissa, mutta oloissa korkea kosteus tai lämpötilan muutoksia.

Valitessaan taustakuva, sinun täytyy olla selvillä siitä, mitä huoneessa kodeissa täyttävät tietyt toiminnalliset kuorma erikokoisia, aste valaistus, kosteus. Tämä vaikuttaa materiaalin, väri, kuvio valittu tapetit. Arvioi tahansa huoneeseen tai huoneen alueet joutuvat korkein saattavat vesittyä. Määritä, mikä puolella huonetta ovat ne palavat, niiden mitat, ulkoasu.

Perinteisesti huoneistoissa keittiö ei ole vain paikka ruoanlaittoon, mutta myös sen ottamista perheenä. Työskentely osa keittiön täytyy liittää yli tapetti luotettava kestäviä, helppo puhdistaa. Muilta huoneen poimia kevyempiä sävyjä, jossa on mukava malli, joka aiheuttaa ruokahalu, parantaa mielialaa, taustakuvia sopivat vastaaviin maisema tai asetelma.

Seinät kylpyhuoneen tai WC: ei niin usein koristeltu tapetti, koska korkea ilmankosteus näillä alueilla, mutta tässäkin on mahdollista sijoittaa tapetit naturalistinen kuvia elementti sisustus, on järkevää yhdistää ne steklooboyami koska niiden vastustuskyky monista tekijöistä.

Käytävä - paikka, jossa usein saastuminen. Squirt sateenvarjot, kengät, päällysvaatteet, laukut saada seinälle kykene aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa ulkonäköä seinät. Valitse kestäviä, helposti puhdistettavia materiaaleja huomaamaton luonnon motiiveja tai geometrisen valo tai vaalea sävyt. Vinyyli puku, ne ovat kauniita, monipuolinen ja helppo puhdistaa.

Asuintiloissa mahdollisuuksia valita sisustus sisustuksen varmasti laajempi. Vuonna makuuhuonetta, lapset, on toivottavaa käyttää taustakuvan luonnonmateriaaleista, erinomainen hengittävyys, ei aiheuta allergisia reaktioita. Rauhallinen rentouttava värit makuuhuoneessa aikuisille ja kirkkaita värejä sisätilojen lastenhuoneessa on aina hauskaa iloinen valtion oman lapsen. Paperi taustakuva sopivat tähän tarkoitukseen täydellisesti. Heidän upotus on erittäin monipuolinen, koska erilaisten suunnittelu- soveltamistekniikat, he ovat saaneet eri rakenne, joka on edullista katsoa sisätilojen.

Oleskelutilojen, kokoustilat voi olla vinyyli tapetti, nekin on olemassa useita erilaisia, riippuen antomenetelmästä ylemmän kerroksen ja käyttää muita materiaaleja: silkkipaino, vaahto, paksu vinyyli. Vinyylitapetit vuoda ilmaa, joka voi aiheuttaa homeen kasvua niiden alla, mutta suunnittelijat ovat mielellään käyttää niitä suunnittelussa julkisten ja yksityisten tilojen. On suositeltavaa säännöllisesti tuuleta huone seinät peitetty vinyylitapetit. Väri, kuviota, yhdistelmä erilaisia ​​tapetti olohuoneessa sisustus käytännössä vähän mielikuvitus ja suhteellisuudentajua.

Miksi yhdistää ne?

 • joten on mahdollista jakaa huoneen tai asunnon eri vyöhykkeillä: keittiö - illallisilla, työ; lapsi - peliin, rentoutumisalue, tutkimusalueella opiskelijoille; yhden makuuhuoneen asunto - alueesta vastaanottaa vieraita ja loput isännät.
 • Yhdistämällä eri tapetteja voit visuaalisesti säätää mitat tilaa, pois näkyvistä väärinkäytöksiä seinät, ja muut rakennusalan vikoja.
 • voit keskittyä tahansa kohde kotiisi, olipa mukava oleskelualue, antiikki tulisija tai vain perhekuvia seinälle.
 • Tämä on erittäin helppo tapa säästää rahaa ostaa kalliita tapetti. Ei tarvitse ostaa niitä liittämällä koko huoneen, niiden jäännökset myydään merkittävä alennus.

Emme saa unohtaa joitakin tärkeitä sisustus yhdistelmä taustakuva eri värejä, kuvioita, lomakkeet, kun koristelu huonetta.

Vaikutus väri koko ja muoto huoneen

Mitat pieni huone voidaan visuaalisesti tehostaa käyttämällä yhdistelmää valon tapetti. Suuri huone voidaan pienentää liittää tumma rikkaita värejä. Jos teet tummaan seinään, sitten hän muutti pois visuaalinen muoto huone on pitkänomainen. Vaakasuora raidat leveyden lisäämiseksi, ja pystysuora tekee huoneen visuaalisesti suurempi. Harkitse luonnollinen valaistus.

Huoneet etelälaidalla valaistun liittää yhdistelmä tummia tai kylmät värit. Jos huone sijaitsee pohjoisen puolella, niin lopeta lämmin, pastellivärit voivat vaihdella. Kun pystysuora yhdistetty käyttö taustakuva tasainen paksuus.

Jos tahna rullat eri paksuus yhdistelmän kanssa sitten hyvin näkyvä paikka niiden liitosten ei ole yksi sisätila kuvio. On suositeltavaa ostaa yhden valmistajan tuotteita, samasta kokoelma, samaan hintaluokkaan, yhdessä osoitteessa.

Väri, tekstuuri tapetti pitäisi yhdistää sisustukseen.

Väri tapetti on toistettava yksittäiset elementit huonekalujen tai sisustus tuntea eheys sisätilojen täydellisyyttä. Luo kontrasteja, aksentteja, mutta pitää yleinen tyyli.

Kysy laajenna kaikki valitsemasi taustakuva, varmista, että valinta on oikea. Mieti yhteensopivuutta taustakuva erityisiä seisoo ja tarkista artikkeli telojen vastaamaan sävyjä täsmälleen.

Ottaa vain yksi kirkas seinään huoneessa.

Älä täytä sisätilojen kirkkaita värejä, huone ei ole mukava jäädä. Poikkeuksena on lastenhuoneet, teini huonetta, niin et voi murehtia liiallisesta väkivallasta Maalien, se on hyvin paljon nuoremman sukupolven, sopusoinnussa niiden luonne, elintärkeää energiaa.

Taustakuvat valitaan jälkeen kalusteiden hankinta.

On paljon helpompi poimia pinnoite seinät ja katto samanvärinen kuin nykyiset huonekalut, päivität huonekaluista. Sen sijaan, että yhdistelmä kaikkien osatekijöiden sisustusta mitätöisi kaikki ponnistelut.

On olemassa useita osoittautunut tapoja yhdistää eri suunnittelu taustakuva: huoneita jako pysty- ja vaakasuunnassa; erikoinen valinta, suunnittelu markkinaraon ja väliseinät; teknologian käyttö "tilkkutäkki"; kytkin levyt inserttejä.

Vaakajako perinteisesti liittyy käytön kahdenlaisia ​​taustakuva: ylempi kevyempi on monofoninen tai pieni luku, alempi tummempi ja voimakkaampi kuvio. Rajaa suljetun yhdisteen tapetti rajalla nauhalle tai eri materiaaleista. Tämä vaihtoehto sopii sisustusratkaisuja klassiseen tyyliin olohuoneeseen, toimistoon tai käytävällä. Voit käyttää erilaisia ​​vaakaraidat eri värejä, mutta vain yhdelle seinälle. Tämä vaihtoehto tekee olohuoneessa moderni ja tyylikäs.

Pystysuora jossa yhdistyvät yhtenäinen vuorottelu nauhojen eri värin tai kuvion, painotetaan yksittäisillä alueilla tai esineitä. Se voi olla seinän takana sohvalla olohuoneessa tai vuode makuuhuoneessa, sivuilla liuska takka, ovi tai television. Älä käytä liian kirkkaita värejä, jotta ei viedä huomion kohteesta. Tämä vaihtoehto saattaa olla heijastusta mitään tyyliä, riippuen värejä, kuvioita, kuviot käytetty taustakuva. Sitä voidaan käyttää lähes mitä tahansa asuin- tai julkisissa tiloissa, se antaa jokaiselle heistä ainutlaatuinen tyyli ja ulkonäkö.

Kapeampiin huoneessa on hankalaa rajoittaa rakenne-elementin voidaan muuntaa hieno taideteoksen. Ne voidaan muuntaa yhdistämällä ristiriitaisia ​​tapetti tai matkivat luonnon materiaaleja: kiveä, marmoria, venetsialainen kipsi. Kapealla makuuhuoneessa tai olohuoneessa jälkeen hyvin toisiaan yhdistelmä tapetti on todellinen koristelu kotiisi. Makuunurkkaus käytävällä voidaan antaa muodossa kaappiin, ja sitä olisi ulkonevat kulmat liitä tapetti vahvempi, mikä pidentää korjaus, tehdä mielenkiintoisia vivahteilla näköhavainnon tilaa.

Lisääminen tapetti voi olla suuri tai pieni, niitä käytetään olohuone, makuuhuone, keittiö. Insertti voi sekä miehittää koko seinän, olla osa kaavoitus tiloihin, joten pieni pala tapetti sijoitettu yli pöydän, takka, takana sängyn tai sohvan. Usein tällaisissa tapauksissa käyttää eri värejä taustakuvat, teemat. Koristelu seinät pieniä tapetti sisällä tai tehty niin laskosverhot tai paneelit.

Liittämällä in "tilkkutäkki" tyyliin, käyttää pieniä paloja tapetti eri värejä. Voit laatia elävä ja ruokasali maalaistyyliin, Provence, retro, käyttämällä pehmeitä värejä ja sulautuu piirustuksia. Vuonna lastenhuone päinvastoin toivottavaa kirkkauden ja kontrastin taustakuva.

Yhdistelmä värit sisustus taustakuva

Kahdella eri tavalla yhdistelmä taustakuva eri värejä sisustuksessa on yksinkertainen - yhdistelmä kaksi väriä ja vaikea - useita värejä ja sävyjä. Värit jaetaan lämpimiä ja kylmiä, valon ja pimeyden, sopimaton ja sopimaton.

Jos liitä yli huoneen eri sävyjä valon pastellivärit, saat ilmaa painoton sisävalo. Poikkeuksetta suosittu yhdistelmä mustavalkoinen materiaalien luomisessa sisätilojen klassisessa tai hi-tech tyyliin. Yhdistelmä tumman tapetti suurempi haaste, yritä välttää murskaus, raskas vaikutelman suunnittelussa. No, tässä sovelluksessa yhdistyvät tummanruskea, musta, vihreä, punainen sävyjä. Käytetyt tapetti harmaa tai beige sisustus, vaihtelevalla väri aksentti voidaan saada kirkkaan jugend, barokki ja tiukka.

Perusteella päävärit sisustuksen on otettava huomioon, että:

 • punainen tapetti yhdistettynä ruskea, violetti, harmaan sävyt, kultainen ja sininen;
 • oranssi yhdistettynä karamelli, ruskea, valkoinen, harmaa, vihertävä, ei yhdistetä kaikkia sävyjä punainen;
 • keltainen mykistetty beige, ruskea, ei voida yhdistää punainen ja pinkki;
 • ruskea, beige täydentävät hyvin toisiaan, yhdistettynä sininen, harmaa, vihreä, kultainen, ei sovellu violetti tai punainen;
 • Kuinka vihreä yhdistetään rauhallinen lämpimiä sävyjä ja taustakuva kirkkailla väreillä;
 • sininen yhdistettynä valkoinen, sininen, harmaa, ruskea, viininpunainen, kulta ja hopea, ei yhdistetä vihreitä;
 • lila yhdistettynä kulta, kaikki sävyt keltainen ja oranssi, beige ja vaaleanpunainen, eikä yhdessä punaisella.

Värilliset tapetti skandinaaviseen tyyliin

Noudata näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, kun luomalla oma, ainutlaatuinen sisustus ja olet taattu hieno tulos. Sillä ei ole väliä, onko hän tulee yläosaan paras design hankkeita vuodesta, kunhan se tuo sinulle iloa.

Tyylikäs yhdistelmä taustakuva: 9 ajatuksia menestykseen

Yhdistämällä tapetit sekä räätälöityjä ratkaisuja voidaan saavuttaa alkuperäisen yhdistelmän visuaalisia tehosteita taustakuva - ei ole vain rohkea, mutta myös käytännöllinen ratkaisu. Korjaus on harvoin täydellinen, mutta koska tekstuuri tapetti voi olla mukava voittaa edes ole täysin sileä nivelet katto ja seinät. Miten yhdistää toisiinsa eri tapetti yhdessä huoneessa, jotta se näyttää hyvältä?

Yhdistämällä kaksi väriä tapetti

Sisätilojen pätevät samat säännöt koostumus kuin mitkä tahansa muut alalla tilaan, esimerkiksi, kankaalle.

Yhdistämällä taustakuva tapa valita näköaloja liittyy harmonisesti millään muotoilu

Mitä tuloksia voidaan saavuttaa, jos oikeus valita combi taustakuva:

 • Jakaa huonetilaan vyöhykkeisiin;
 • Pätevästi aksentteja sisätilassa;
 • Valitse yksittäinen kapealla tai seinään;
 • Piilota korjaus vikoja;
 • Korostaa tyyli- suunta tasainen;
 • Tekevät tilaa henkilökohtaisen erityistä jossa merkintä maku ja luonne omistaja.

Kaikissa sisätilojen yksityiskohdat täytyy joko luoda taustakuvan tai herättää huomiota. Vieras saapuessaan huoneeseen, heti sai oikean vaikutelman, että on välttämätöntä asettaa selkeät aksentteja seinillä. Yhdistämällä tapetti korostaa yksi seinä tai osa siitä, ja tämä taso tulee ensisijainen majakka huomiota. Loput seinät ovat toissijaisia.

Esimerkkejä tällaisista komposiitin ratkaisuja:

 • Yksi seinä - kirkas tapetti, 3 muut seinät - kirkas, neutraali, ilman kuvio tapetti;
 • Osa seinää on korostettu enemmän eloisa taustakuva kuin kehys.

Tapoja yhdistää taustakuvan voi sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta sinun täytyy noudattaa yleisiä muotoilukonseptin

Jos käytät vaakaerottelua taustakuva kahta väriä, alaosa on tummempi kuin alkuun. Jossa on pystysuora jako, olla tietoinen siitä, että kirkas taustakuva visuaalisesti laajentaa tilaa, ja tumma - kuristaa ja raskaampia. Näin ollen, jos sisustus on rakennettu kontrastit, pystysuora väliseinä tapetti kaksi väriä on tasapainotettava koostumus.

Esimerkkejä yhdistää pystysuora taustakuva:

 • Kapealla tapetoida tapetti tummempi kuin seinät;
 • Taustalla seinän keskikohdalla on kevyempi kuin reunoilla;
 • Reunalla oven tai ikkunan avaaminen - kevyempi tapetti, kuin muualla huoneessa.

Ennen liimausta tapetti, ne on hyvin valittu. Voit tehdä tämän, meidän on etukäteen kuvitella sijoitetaan aksentit sisustus. Jotta tämä voidaan nähdä selvästi, sinun täytyy ottaa kynä ja paperi, piirtää kaavamaisesti huoneen ja noin selvittää missä ja mikä on pokleit taustakuvaksi. Löytää paras vaihtoehto koostumus, on tarpeen kokeilla useita erilaisia ​​yhdistelmiä.

Desktop Companion sisätilassa (video)

Miten yhdistää taustakuvan keskenään: periaatteet yhteensopivuus

Taustakuvat ovat väri ja rakenne. Sekoittaa kaksi väriä yhdessä näytti hyvältä, tapetti pitäisi olla paksuudeltaan yhtenäinen. Vinyylitapetit on yhdistettävä vinyyli ja paperien. Pestävä tapetti käytetään liimaamalla pohja huone, esimerkiksi lastentarha. Mukaan kankaan paksuus, ne pitäisi olla sama avain, muuten se nähdään ruma ulkonema sijasta telakoinnin. Lisäksi väri, kangas tapetti voi olla kuvio.

Mitä sääntöjä on noudatettava, että yhdistelmä näytti hyvin, ei vain paperilla vaan myös sisätilojen:

 • Käyttää enintään yksi kirkas kuvio;
 • Tausta seinä kattaa neutraali paperi;
 • Jos käytät 2 tai useampia malleja, niiden pitäisi olla samanlaiset, tyyliä ja väriä.

Pystysuora kuviot visuaalisesti pidentää seinät ja enimmäismäärän korottamiseen

Vaakakuviointia visuaalisesti laajentaa tasainen seinä, lisätä paljon tilaa. Toisiaan ei suositella yhdistää pysty- ja vaakasuunnassa kuviot, erityisen kirkas ja erottuvat värit. Jos huoneessa menee epilepsiaan, hän voi aloittaa hyökkäyksen.

Kaikille vieraille tuntea olonsa mukavaksi, on parasta olla käyttämättä kirkas, vain pysty- vai vain vaakakuviointia.

Onnistunut yhdistelmä sisätilassa taustakuva

Jotkut ihmiset ovat väsyneitä värikylläisiä seiniin. Suunnittelu sisustus on rakennettu harmonian ja aksentteja, joten huone oli aina viihtyisä, on tarpeen keskittyä enintään 1 seinään.

Miten valita tärkeimmät ja taustakuvaksi:

 • Tapetti kaksi väriä tulee olla joko lämmintä tai viileitä värejä kuten vaaleansininen ja vihreä, vaaleanpunainen ja persikka;
 • Tapetti kaksi väriä pitäisi olla samat paistaa tai kiilto tai matta.

Desktop Companion olisi yksivärinen suuntaan, muuten muotoilu on dissonoivien

On välttämätöntä yhdistää kaksi väriä tapetti paistaa, perustuvat tähän periaatteeseen kaikissa sarjaansa taustakuva. Sisustus näyttää paremmalta yhdistetyn matta tekstuuri taustakuva yksinkertainen.

Miten eri tapetti yhdessä huoneessa muuttaa huoneen

Huone epätavallinen järjestely tapetti pitäisi olla sopusoinnussa muun korjauksia asunnossa.

Tarvittaessa käyttää yhdistelmä kahdesta väriä tapetti:

 • On pieni huone, visuaalisesti laajentaa tilaa;
 • Käytävällä, suojaamaan saastuminen pohjaseinän;
 • Lastentarha, käyttää pestävä taustakuva alareunan seinään.

Kapealla käytävällä tai yksiö pieni alue on erittäin sopiva yhdistelmä kahta väriä tapetti

Näyttää siis siltä, ​​että se ei ole ainoa kiinnostava, mutta myös käytännöllinen vaihtoehto seinärakenne.

Vaihtoehtoja yhdistämiseksi taustakuva: harmonia ja kontrasti

Väri ja tekstuuri taustakuva - se on joitakin tietoja omistajan makuun, joten sinun täytyy valita sisustukseen omien mieltymysten mukaan. Sitten huoneeseen olisi mukavaa.

Tarttuva välinen kontrasti haalistunut ja kyllästetyllä sävyjä samaa väriä - yhdistelmä paikallisesti periaatteiden sisustus tapetti

Yhdistelmä kahta väriä samassa huoneessa olisi perustuttava seuraaviin periaatteisiin 1:

 • Välinen kontrasti väri tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä;
 • Läheisyys sijainti värivalikoima, sävyjä samaa väriä;
 • Vaihtelut tai kylmään kirjo;
 • Samanlaisia ​​tai identtisiä väri taustakuva eri malleja.

Myynti löytyy paitsi tasainen, mutta myös nosti taustakuva. Helpotus animoi seinät, kuitenkin, koostumus näyttää hyvältä, samassa huoneessa on 1 tai 2 enintään helpotusta. Jos käytät 2 helpotus, tapetti pitäisi olla yhtenäinen väri.

Yhdistelmä tapetti seinillä (video)

Valmis ratkaisu: Twin taustakuvia seiniin

Monet kokoelmia heti tarjota erilaisia ​​vaihtoehtoja yhdistelmä tapetti.

Mitä etuja parin tapetti yhdestä lähteestä:

 • Ei tarvitse epäillä hänen maku, voit käyttää jo piristyi yhdistelmä kaksi väriä;
 • Ei tarvitse miettiä koostumuksesta, suunnittelija on kaiken tajunnut etukäteen;
 • Voi olla ylpeä näyttämään vieraille korjauksia ja olla varma, että kaikki arvostavat sitä.

Yhdistämällä taustakuva valmiita tauluja avulla säästää aikaa ja saada taattua hyvä tulos

Usein pariksi tapetti etukäteen leikattu tarpeen mukaisesti ja osoittaa korvauksen, että sauma on sileä. Käsikirja näyttää, miten tapetoida kuin kangas sijoitetaan seinään toistensa suhteen. Ainoa tämän suoritusmuodon haittapuoli - ei luova komponentti.

Käytännön suunnittelu seinät eri värejä tapetti

Pestävä tapetti kestää pitkään ja ovat tyytyväisiä helppohoitoinen. Näin ollen, jos on kysymys siitä, miten sisustaa alempi osa seinää, paras ratkaisu - on yhdistelmä, jossa on pestävä taustakuva rakenne. Käytävällä, keittiö ja lapsi Vaakajako käyttämällä pestäviä taustakerroksen säästää paljon voimaa, hermoja ja rahaa.

Jos et halua päivittää korjata 2-3 vuoden välein, voit etukäteen helpottaa elämääsi ja ottaa huomioon paitsi suunnittelun lisäksi myös kuluttajan osakysymys

Kaunis Pestävä tapetti voi sulkea tilaa korkeus 1-1,5 m lattiatason yläpuolelle sokkeli. Tämä osa seinistä usein likaantuvat, naarmuuntunut ja alttiina kulumiselle. Ajattele yhdistämällä tapetti on aina parempi olla paperilla, ja vasta sitten toteuttaa sisustus.

Miten liimaa taustakuva yhdistettynä: vivahteet käsityötaitoa

Sileä väliset liitokset terien - se on edellytys siisti ja houkutteleva ulkonäkö seinät. Sillä ei ole väliä, miten yhdistelmä tapetti, pysty- tai vaakasuoraan, jos aiot käyttää yhtä seinää 2 ja kangas - tehdä layout. Teipillä, taso ja kynä tulisi rajata vyöhyke.

On toivottavaa tapetoida päällekkäiset osat voivat vähitellen siirtyä pois, turvota ja menettää houkuttelevan näköisiä.

Sileä telakka-merkintä seinään tehdään neljä kättä rauhoittumaan. Pre-tarve selvästi merkitä hyvin kankaan, leikataan se haluttuun pituuteen. Vaikein vaihtoehto - se on horisontaalinen järjestely, koska sinun täytyy ei vain pokleit tapetti nurkasta tai katosta, ja tarkalleen keskeinen osa seinää.

Jotkut taustakuvia venyvät kyllästetty liimalla. Jos korjaus on todella kallista, mutta kokemus liimaamalla vähän, sinun täytyy ensin selvittää, kuinka paljon kangasta venytetään, ja miten se kutistuu

 • Vaakasuora järjestely kaksi väriä - ensin päälle, sitten alhaalta;
 • Pystysuoraan - ensin vasemmalle kankaalle, sitten oikealle;
 • Liittämällä markkinarako - markkinarako ensin, sitten seinät;
 • Liittämällä viistosti - ensin päälle, sitten alhaalta.

Välillä vaakasaumat näyttää huonolta jopa rako 0,1 mm, joten tarkka laskelma - perusteella laadukkaita korjaukset. Ennen asennusta sinun täytyy huolellisesti lukea ohjeita taustakuva, käytä sopivaa liimaa, yrittää ottaa huomioon korvaus. Jos kokemus tässä asiassa ei ole, ja tarvitsevat laatu korjausta, on parempi antaa monimutkainen sakkojen huoneen ammattirakentajille.

Yhdistelmä tapetit ja maalata seinät: mukava ja omaperäinen

Maalaus sävytys on aktiivisesti käytetään tasaista seinää. Mutta entä jos korjausta ei ole täydellinen?

Yhdistämällä maali ja tapetti voi piilottaa mitään vikoja ja antaa tilaa tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö

Yhdistelmä maali ja tapetti kaksivärisiä, ideoita:

 • Kontrasti, kirkkaita värejä, enemmän elävä tapetti tai maali kylläiset värit, taustakuvaksi;
 • Harmonia väri, samanlainen väri tapetti ja maali;
 • Tapetointi yksi seinä tapetti, maali jäljellä seinät;
 • Eristäminen seinämaalaus, liittämällä loput seinät;
 • Pysty- tai vaakasuunnassa väliseinät on maalattu ja liittää osa.

Huoneessa voi näyttää erilaiselta keinotekoisia ja luonnon valoa, joten on parasta yrittää huomaamaton seinään, arvioi tuloksia, ja sitten soveltaa koko asunnon.

Yhdistyvät onnistuneesti maalin ja tapetti, sinun täytyy käyttää joko kiiltävä tai matta tekstuuri hohde

Varovasti yhdistää maali ja tapetti voidaan käyttää vain, jos on olemassa aukko 1,5-2 cm sauman. Maali kuuluttava taustakuva kangas voi tasoittaa ja virheetön kansi ylös liitoksen. Sopivasti järjestää niin kaaret, markkinaraon ja rinteiden ikkuna-aukon.

Yhdistämällä taustakuva: suunnittelija vinkkejä (video)

Yhdistelmä tapetit ja maalit antaa tilaa luovuudelle, koska voit voittaa alkuperäisen ja raikas, jopa vakioasettelun asunnosta. Tehdään kaksi erilaista tapetti tai tapetti ja maali sopii myös seinät ei-ideaalisen pinnan.

Leave a Comment

− 6 = 2