Yhdistetty verhot kaksi väriä valokuva

Miten yhdistää kahden värin tai eri kankaiden verhot

Keittiön sisustuksen ainutlaatuisuuden ansiosta voit valita tyylikkäitä huonekaluja, epätavallisia koristeita tai kirkkaita ruokia. Voit kokeilla tekstiilejä yhdistämällä kahden värin verhoja tai yhdistämällä eri tyyppisiä eri tekstuureja - tämä menetelmä ei vaadi perusteellisia korjauksia tai vakavia kuluja ja sopii aloittelijoille. Katsotaan siis tarkemmin "tekstiilien combinatorics" -tekniikan perustekniikoita ja useita win-win -ideoita keittiön koristelemiseksi.

Verhot, joissa on kaksi väriä: onnistuneiden yhdistelmien salaisuudet ↑

Keittiö on yksi harvoista huoneista talossa, jossa ikkunalevy on pääosin koristeellinen rooli. Tietenkin ensimmäisten kerrosten asukkaat tai huoneistot, joiden ikkunat ovat aurinkoisella puolella, käyttävät sitä suojana liialliselta valolta ja uteliailta katseilta, mutta keittiön verhojen päätehtävä on antaa lohdutukselle "kodin sisus". Jotta varmistettaisiin, että uudet kaksiväriset verhot sopivat täydellisesti sisätilaan, on tärkeää, ettet unohda harmonian yleisiä periaatteita ja tilaa visuaalisen korjauksen tavoista.

Kaksiväriset verhot keittiön ikkunasta

4 sääntöä onnistuneista yhdistelmistä:

Monet ihmiset tietävät, että "pohjoisten" huoneiden osalta on parempi valita lämmin värimaailman verhot ja aurinkoiset ikkunat - kylmä. Mutta on tärkeää ottaa huomioon, että lämpimät värit näyttävät visuaalisesti esineeseen, joten pienessä keittiössä kannattaa antaa etusijalle kylmät värit, jotka erottavat ikkunan visuaalisesti ja tuottavat huoneen tilavuuden. Voit kuitenkin käyttää vaihtoehtoista vaihtoehtoa - neutraaleja sävyjä, joita täydennetään pienellä kuvioinnilla tai pienillä, keltaisia, oransseja, nurmikasveja tai muita "lämpenemisvärejä" sisältävissä kirjoissa.

Kaksiväriset oranssi-valkoinen verhot

Verhot voidaan sovittaa yhteen keittiön sisustuksen ja huonekalujen kanssa tai tulla kirkkaaksi aivohalvaukseksi, joka houkuttelee silmiä. Sisätilaan näytti sopusointuista, että on syytä kopioida ikkunavaihtojen värialue muissa tekstiileissä tai lisävarusteissa.

Verhot keittiössä

Voit yhdistää verhot käyttämällä useita samanlaisia ​​liinoja, mutta eri sävyissä tai yhdistämällä materiaaleja, jotka eroavat tekstuurista ja läpinäkyvyydestä. Mutta älä unohda käytännöllisyyttä, koska puhumme keittiöstä, jossa on erityinen mikroilmasto, jolle on ominaista korkea kosteus, korkean lämpötilan, hiilen kertyminen ja savu, jossa valmistetaan ruoan makuja. Siksi materiaaleja ei saa merkitä ja niitä on helppo käsitellä, esimerkiksi organza, puuvilla ja polyesteri-lisäaine, verkko, krepsi-sifonki.

Tämän tai tämän tyyliin tyypillisiä ornamentteja käyttämällä on mahdollista korostaa suunnittelun teema-suuntaa. Esimerkiksi maassa, Provencessa ja muissa maaseudun sisätiloissa, ruudullinen ja kukkainen verhot ovat yksinkertaisia ​​lambrequin, joka voidaan yhdistää pastellivärejä mustavalkoisiin verhoihin. Historiallisia tyylejä täydennetään kevyillä verhoilla, joissa on kultainen kirjonta tai painettu silkki. Moderniin keittiöihin, jotka on suunniteltu huipputekniikan tai minimalismin hengessä, valokuvapostin valokuvamalleja ja kangasverhot ovat sopivia.

Yhdistetyt verhot kahdesta eri tyylistä:

Yhdistetyt verhot, joissa on kaksi väriä

Kuvioita voidaan käyttää myös huoneen geometrian visuaaliseen muuttamiseen. Esimerkiksi, pystysuora raidat pitkät verhot "lattialla" visuaalisesti pripodnimut matala katto, vaakasuora malli "työntää" seinät ja lisätä ikkuna-aukon, valoisaan kukat tuo ikkuna, ja hieno tulostaa - ottaa pois.

Mitä tulee eri tyyppisten kuvioiden yhdistelmiin, ei ole tarpeen käyttää vain yhtä erilaista mallia useilla verhoilla. Päinvastoin, rohkeasti yhdistämällä pituus- ja vaakaraidat välissä kirkkaita värejä tai herneitä, voit saavuttaa tyylikäs ja moderni luka.A perinteinen kukkapainatus, käytetään vain yksi tekijä, sopii paremmin hiljainen klassista tyyliä.

Mielenkiintoinen yhdistelmä bändejä ja värejä

Näyttävä yhdistelmäpakkaus: englanninkielinen verho häkissä ja verho, jossa on lambrequin

On tärkeää, että verhot eivät liity pelkästään huoneen muuhun koristeluun vaan myös toisiinsa - väriin, koristeluun, tekstuuriin tai lisävarusteisiin.

Mielenkiintoisia värejä ja kuvioita ↑

Yksinkertainen vaihtoehto keittiön ikkunan ainutlaatuisen tekstiilisuunnittelun luomiseksi on käyttää kahdenlaisia ​​yhdistettyjä verhoja. Keittiön paras duetti voi olla roomalaisia ​​tai rullaelementtejä, täydennetty ilmaverhoilla, lyhyillä verhoilla tai lambrekenomilla. Ei vähemmän näyttävästi kaihtimet erivärisistä materiaaleista.

Kirkkaat kukkaiset verhot ja aurinko-keltainen "Rimki" - onnistunut yhdistelmä maata ja provencea varten

Ideoita värikokkien luomiseen ↑

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin kuinka yhdistää kahden värin verhot keittiön spesifisyyden ja huoneen tyylisen suunnittelun perusteella.

Klassikoiden arsenaalista suosikki tekniikka on käyttää neutraalia päävärinä (valkoinen, harmaa, maitomainen, beige) ja kaikki aksenttivärit. Useimmiten vaaleissa väreissä muodostuu verho tai rullaverho, ja lambrequiinit tai tiheät verhot toimivat kontrastina tai lisäyksinä - kaikki riippuu valitun värin intensiteetistä.

Kaksivärinen punainen-valkoinen kokonaisuus näyttää kirkkaalta ja fiksuilta

Yhtenäiset materiaalit sopivat erinomaisesti keittiöihin, jotka on sisustettu nykyaikaisiin tyyliin - minimalismi, huipputekniikka ja moderni. Mutta jos haluat epätyypillisten ratkaisuja voidaan käyttää "tukikohta" kangas kuvioitu tai monivärisiä tulostaa yhteistä päävärit käytetään koristeluun ja huoneen kalustukseen. "Laimenna" kaksi-väri kankaat voi olla kirkas solu, raidat, kukka tai geometrinen kuvio - nämä kuviot näyttävät hyvin orgaaninen keittiössä ympäristössä, erityisesti jos muu tekstiili on koristeltu samassa hengessä.

Yhdistetty turkoosi-beige verhot keittiölle jugend-tyyliin

Kaksiväriset ristikkäiset verhot, upeat tupsut ja poimut

Vihje! Voit ostaa samat verhot useista kirkkaista väreistä ja muuttaa niitä kauden tai mielialan mukaan - neutraali pohja voidaan helposti yhdistää minkä tahansa värin kanssa.

Tällainen vaihtoehto voi olla jumalukko törkeille sisätiloille, joiden suunnittelussa kirkkaita värejä käytetään. Kontrastiverhot voivat harmonisesti täydentää sisustukseen tai muihin tekstiileihin jo sisältyviä rikkaita värejä ja antaa keittiölle tyylikkään ilmeen. Suosituimmat ratkaisut ovat vastakkaisen spektrin (puna-vihreä, kelta-sininen, mustavalkoinen) kirkkaat verhot, joista voit luoda todella epätavallisia malleja, jotka yhdistävät kankaat keskenään. Mutta jopa sileät ristikkäiset sävyt näyttävät tyylikkäiltä ja alkuperäisiltä - arvostavat eri vaihtoehtoja kangasta kahdelle värisävyiselle valokuville, joista on kuvattu alla:

Kaksiväriset mustavalkoiset lankaverhot

Kahdella värillä - vihreä ja oranssi

Epätyypillinen naapurusto - mehukas marja ja runsaasti vaaleanvihreää sävyä

Ilman kaksisuuntaiset verhot, joissa on kontrasti koriste

Vaikeinta on valita "vastakkaiset" sävyt oikein, jotta ikkuna ei näytä ulkoasultaan kokonaisuutena. Vihjeenä voit ottaa kahteen väreihin jo sisätiloissa ja tehostaa niiden voimakkuutta harkintasi mukaan. Valitaksesi kontrastit ja niiden kirkkauden aste, käytä pieniä visuaalisia ohjeita.

Periaate valittujen sävyjen valitsemiseen

Vihje! Kaksivärinen yhdistelmä kirkas verhot voi nopeasti kyllästy, on suositeltavaa yhdistää niitä kolmannen neutraalin sävyn tai "annostelun" kirkkaus harkintansa vähentämällä ala tahansa värejä perus sävy annettiin yli 70%.

Yhdistelmä, jossa kudoksia käytetään yhdestä tai samasta värivaihtoehdosta, mutta vaihtelevalla intensiteetillä. Esimerkiksi kahvin värinen verhot voidaan yhdistää rikas suklaa verho, sininen tylli verhot -C Emerald sävyn, persikka sävyjä - punainen, keltainen - oranssi, jne

Yhdistetyt verhokäyrät läpikuultavaa materiaalia

Kaksiväriset verhot yhdestä tyyppisestä kankaasta

Yhtenäisenä motiivina voimme käyttää ei ainoastaan ​​väriä, vaan myös koristeita, jotka toistuvat ikkuna-tekstiileillä. Samalla kuvan ja kudoksen värimaailma voi olla erilainen.

Yhdistetty verhot yhdistettynä kuvioon

Vihje! Jos useista verhoista koostuvat monikerroksiset mallit eivät ole sinun mieltymyksesi mukaisia, voit ommella kaksiväriset verhot eri värisiä kankaita ja luoda mielenkiintoisia yhdistelmiä poimintojen avulla, kääntämällä verhot tai muodostamalla vastakkaisia ​​rypyt. Tällä ratkaisulla on toinen etu - kyky vaihtaa etupuoli takaa selkeästi, mikä luo illan sisäistämisen uudistamisesta.

Kaksipuoliset verhot neutraalialueella

Kaksiväriset verhot valoisa keittiö

Kuinka yhdistää verhot eri kankaista ↑

Kaksiväriset verhot, joilla on erilainen rakenne - mielenkiintoinen tekniikka, jossa voit saada paljon ideoita keittiön alkuperäiseen muotoiluun.

Vinkkejä onnistuneisiin yhdistelmiin:

 • Käytä eriasteisia läpinäkyvyyttä tai kietoutuneita kuvioita. Yhden värin verhon asettaminen toiselle luo kolmannen yhdistyvän sävyn läsnäolon illuusion.

Kahden eri värisen kankaan asettaminen tasaisella siirtymällä

 • Eri kankaiden yhdistetyt verhot eivät näyttäneet hajanaisia, suunnittelun luomisessa käytettiin kaikkia yleisiä elementtejä. Tämä voi olla punos tai poiminta samasta kudoksesta, sama kuvio, riimu, jousi.

Raja värivaihtojen sävyssä yhdistää yhdistetyn punaisen ja valkoisen mallin yhdeksi kokonaisuudeksi

Yhdistetty elementtejä yhdistetyistä verhoista - sukkanauhat, nauha-leivonnaiset ja kaksiväriset riimut

 • Erittäin alkuperäinen näyttää tuotteita useista materiaalien paloista. Ja kun ompelu ei tarvitse kunnioittaa symmetriaa - joissakin tyylejä "tilkkutäkki" verhot, sisustettu luova sotku, antaa tilaa erityistä charmia ja kotiin uyut.Chtoby harmonisesti yhdistää verhot muuhun tilanteeseen, voit käyttää paitsi kahta perusvärejä, vaan myös erilaisia ​​tähteet, vasemmalle ompelun jälkeen toinen keittiö tekstiilit - pöytäliinat, tuolien ja verhoilu.

Tehokas kukka-insertti monofonisille verhoille

Näin voit yhdistää kankaiden jäänteet

 • Suljetuissa sisätiloissa, joissa pastellisävyjä ja luonnollisia sävyjä vallitsevat, kahden tyyppiset yhdistetyt verhot eri kankaista, mutta samanväriset sopivat. Tämä menetelmä antaa huoneelle äänenvoimakkuuden ja täydentää ilmapiiriä huomaamattomalla mutta mielenkiintoisella elementillä.

Tiheä roomalainen verhot ja ilmaverho, jossa lambrekiini on yksi värimaailma

Masterclass ompelu bicolor verhot ↑

Jos olet päättänyt tärkeimmistä - rakennustyypistä, kangastyypistä ja tulevien verhojen väristä - sinun on ostettava materiaalia työhön ja ota yhteys kaikkiin ateljeihin. Mutta jos kotona on ompelukone, se on paljon halvempaa ommella verhot kahdesta värisävyisestä omalla kädellä. Jotta voisitte arvioida kykyjäsi ja taitojasi, suosittelemme tutustumaan lähestyvien teosten likimääräiseen algoritmiin.

Selvittää, kuinka paljon kangasta tarvitset räätälöintiin mallia valittu, otetaan huomioon kolme keskeistä muuttujaa: räystään pituus, leveys kangasrullan ja runsaus verhoja. Jos kaksi ensimmäistä arvoja saadaan yksinkertaisella mittaukset mittanauha, sitten varauksen taittuu tai flounces tyynyt täytyy ajatella sitä, ja ehkä jopa käyttää "kokeellinen" malli levyjen tai pussilakanat.

Vihje laskelmista:

 • tiheiden verhojen osalta kehyksen pituus on kerrottava kokoonpanokertoimella 1,2-1,5;
 • kun verhoja, jotka muodostavat tehokkaat taittuvat silmukat, pituutta tulisi nostaa 1,5-2 kertaa;
 • kevyeen tylli verhot organzaa sifonki tai voile tarvitse marginaali 2,5-3 kertaa niin pitkä reunuslista.

Kokoonpanokerroin lasketaan verhojen kiinnitystyypin mukaan

Tärkeää! Kudoksen kulutuksen määrittäminen voi olla seuraavalla kaavalla: (kehyksen X kokoonpanokerroin pituus) / kankaan leveys telassa. Korkeus otetaan tuotteen suunnitellun pituuden laskemisesta (ikkunaluukkuun, ikkunan keskelle ja lattiaan) sekä marginaalin 5-10 cm: n taivutuksille.

Työkalujen ja materiaalien valmistelu ↑

Tehdä yksinkertainen malli yhdistetyn kaksivärinen verhot keittiöön - ilmaverhojen eri värejä - tarve: kevyt kangas valmiista mittauksia, verho nauha muodostaa näyttäviä poimuja, upotus, neulat, sakset, nastat ja ompelukone.

Tärkeää! Yhdistelmälle verhot pitäisi itsenäisesti tehdä ja tarraimet, varsinkin jos aiot käyttää niitä yhdistävänä elementtinä, koska löytää valmiita vaihtoehto, joka vastaa täydellisesti väriä verhot, ja ei voida saavuttaa.

Koska useammin telan rungon koko ei sovi yhteen verhojen vaadittavan leveyden kanssa, sen on leikattava kangas nauhoihin. Sileän leikkauksen tekemiseksi voit käyttää merkintää viivaimella ja liidulla tai vedä varovasti yksi pystysuorista kierteistä.

Huomautus! Voit ommella kaksi eri värien vertaa tai luoda yhdistetyn version, joka yhdistää jokaiseen verhoon moniväriset kangaspalat.

Yhdistetty verhokangas kahdella värillä:

Yhdistetty verhokangas kahdella värillä

Jokaisella verholla on oma väri

Leikkaamisen jälkeen leikkaukset sidotaan yhteen 1 cm: n suuruisella sallimalla (lujuuden vuoksi saumaa suositellaan käsiteltävä ylikuormituksella). Jokaisen verhon reunaan, kun olet vähentänyt yläreunasta, tee taivutus 0,5-1 cm ja ompele leipä.

Reunus - pieni, mutta tärkeä yksityiskohtia upeisiin verhoihin

Vihje! Beak tai kapea punos voidaan myös käyttää harmonisen yhdistelmän värejä. Yritä valita yksi verhon reunus toisen värin ja päinvastoin, tai käytä kirkkainta kahdesta äänestä molempien verhojen viimeistelyyn.

Nyt edelleen ommeltu ylempään reunaan Verho nauha, jolloin helma kankaan nauhan leveys, on koottu jokaisen verhon avulla kiristämisen johto ja koukku kielekkeiden räystään koukut. Voit korjata valmiit verhot upeilla jousilla, poimutuilla tai magneettisilla nauhoilla - harkintasi mukaan.

Koukkuihin ei saa ommella kiinteitä saranoita

Vihje! Valmisverhoja voidaan yhdistää muihin koristeellisiin elementteihin, esimerkiksi lambrequiinin, reunojen, rehevien röyhelöiden tai kangasilmukoiden kanssa.

Helminauhat

Video-oppitunti: kuinka yhdistää eri värien ja tekstuurien verhot ↑

Käytä keittiössä kaksivärisiä vertoja - vastaanotto ei ole pitkäaikainen. Mutta jos valitset alkuperäisen värimaailman tai kankaiden mielenkiintoisen koostumuksen, voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen, jossa tekstiilit ovat suunnittelun tärkein kohokohta. Ja ompelu- ja ompelukurssit eivät ole tarpeellisia, jotta saat mallin verhoja ajatuksestasi - siirrä ideasi paperiin ja anna luonnos kokeneelle ompelustereelle.

Verhoista, joissa on kaksi väriä, joiden valokuvista voi nähdä sisätilojen kiilto ja sisustussuunnittelun verkkosivustot, ovat yksi hienoimmista tavoista.

Verhot kahdesta väristä: kaksiväriset verhot ja lambrequiinit keittiön sisätiloissa

Kuten minkä tahansa materiaalin, jota käytetään ikkunoiden koristelemiseen, roomalaiset verhot tarvitsevat hoitoa. Lue tiedot ennen kuin puhdista roomalaiset verhot.

Kuinka poistaa roomalaiset verhot: pienet temput täydellisille tuloksille

Pidätkö muotia ja rakastat kaikkea modernia? Sitten keittiön roomalaiset verhot ovat sinun valintasi. Loppujen lopuksi nyt viihdyttävä mukavuutta ja yksinkertaisuutta, minimalismia ja.

Yhdistetyt verhot: yksinkertainen ja samanaikaisesti alkuperäinen versio

Kankaat erilaisia ​​kuvioita ja värejä voit luoda alkuperäinen, nykyaikainen sisustus tahansa huoneeseen, jos luulet, että on aika vaihtaa ikkunan asu ja sopivia vaihtoehtoja ei ole vielä löydetty, katsokaa yhdistetty verhot. Ne koostuvat eri kudosten rakenteesta ja / tai väristä. Ne voidaan ripustaa missä tahansa huoneessa ja kirjaimellisesti muuttaa huoneen. Muuten sinun ei tarvitse juosta kauppaan, jotta voit valita kankaita, jotka sitten tekevät ystäviä ikkunasta, voit tehdä jotain vanhojen verhojen jäännöksistä.

Yhdistetyt verhot: kuinka löytää paras yhdistelmä

Tärkein tapa on yhdistää kaksi väriä. Tekstuilla kaikki on hieman monimutkaisempi, joskus on vain mahdotonta heti ymmärtää, ovatko ne yhdistetty ikkunaan. Väri on kuitenkin hyvä väline sisäisen muunnoksen kannalta.

Voit yhdistää verhot kahdella tavalla:

 • Harmonisesti. Kun vierekkäiset värit otetaan, todennäköisimmin yhdestä värisävystä. Pääväri on otettu, ja vieressä on se, joka leikkii sen mukana. Tai voi olla enemmän kukkia kuin kaksi.
 • Contrastly. Tässä tapauksessa yksittäiset värit ovat vastakkaisia ​​muuhun, ja samaan aikaan luodaan erilaisia ​​mielenkiintoisia kirkkaita väritehosteita.

Jos haluat tehdä huoneesi ainutlaatuisen suunnittelun, yhdistetyt verhot ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, sisällytä kaikki suunnitteluominaisuudet ja mielikuvitus

Mikä, millä kriteerillä valita värit? Esimerkiksi jos muutat tapettipäällystettä ja sen jälkeen verhot, vastaus on yksinkertainen. Veresi ja taustakuvasi liitetään lähimpään yhteyteen. Katso niiden yhdistelmä. Mutta tämä vaihtoehto olettaa, että huonekaluilla on toinen viulu, ja se on aina varsin konservatiivinen.

Jos tiedät, että taustakuva on suunnilleen aina sama, tausta, neutraali, rauhallinen, voit yhdistää verhot, rakentaa väritarinoita kokoonpanoon huonekaluilla.

Kuinka yhdistää eri verhot (video)

Miten yhdistää kahden värin verhot: vinkkejä

Kaksiväriset verhot - tämä on klassinen tekniikka. Muuten suunnittelijat neuvovat käyttämään sitä alhaisissa huoneissa saavuttaen halutut visuaaliset vaikutukset.

Ja on helppo selittää - teet kaistaleen kahta väriä, ja pystypalkit hieman nostavat kattoa hieman.

Jokainen, joka kävelee aikataulussa, voi huolehtia verhojen yhdistelmästä: kiusaus kokeilla ja saada modernit ja muodikkaat sisätilojen yksityiskohdat eivät jätä ketään välinpitämättömäksi

Ja nyt erityisesti siitä, miten värit yhdistetään:

 1. Punainen ja viininpunainen. Yhdessä nämä värit yhdistyvät - vaarallinen asia, niiden duetto on erittäin aggressiivinen. Laimennetaan nämä sävyt voivat olla harmaa, harmaa metallisella. Mutta tällaiset värit sitten vähimmäismäärän tulisi olla sisätilojen jäljellä olevissa yksityiskohdissa. Ja tavallisin vaihtoehto on punainen (burgundi) + valkoinen tai hieman savuinen.
 2. Beige-alue. Se on rauhallinen väri, joka luo rauhan tunnelman talossa. Beige väri yhdistyy täydellisesti kultaiseen sekä vaaleansiniseen tai vihreään.
 3. Ruskea väri. Ja tämä on melkein täydellinen väri, koska hän onnistuu ystävien kanssa lähes kaikkiin väreihin, ei pelkästään värimallin kanssa.
 4. Lila väri. Hyvä vaihtoehto makuuhuoneelle, mitä yhdistää - vihreällä, punaisella, keltaisella sävyllä. Se tulee olemaan melko salaperäinen ilmapiiri, jopa satu, johon on mukava syödä kovan päivän työn jälkeen.
 5. Sininen väri. Parempi duo kuin Sininen + White ei löydä hyvää, muuten muunnelma keittiö, josta puuttuu tuoreutta.
 6. Oranssi, keltainen. Nämä ovat iloisia ja erittäin energisia värejä. On hyvä käyttää niitä huoneessa, jossa ei ole luonnollista lämpöä. Sekä oranssi että keltainen voidaan yhdistää vihreään, siniseen, punaiseen ja valkoiseen.

Yhdistämällä erilaisia ​​kankaita ja värejä, kokeilemalla ja fantasisoimalla voit luoda upean sisustuselementin, joka tekee huoneesta hieno ja ylellinen

Yleensä kaksiväriset verhot - se on aina pieni kokeilu. Kun kaikki lämmin lila ja kylmä violetti voivat olla niin lähellä ulkoa, että se näyttää sinusta, mutta todellisuudessa yhdistettynä muihin väreihin anna erilaisia ​​vaikutuksia. Siksi kannattaa kokeilla, yrittää, etsiä palautetta itsestään ja luottaa intuitiiviseen valintaan.

Yhdistetty keittiöverhot: mikä näyttää täydelliseltä

Erityisen merkityksellinen on kahden värin verhojen valinta syrjään, jos keittiö on suuri ja ikkuna on melko suuri. Tai esimerkiksi ikkuna, jossa on parvekeovi.

Voit harkita tietyn vaihtoehdon. Sinulla on suuri ikkuna tilavassa keittiössä, joka näyttää aika vaalealta, ehkä vielä täysin kalustettu. Jos jotain vaikuttaa tämän tyhjyyden vaikutukseen, sinun on otettava kaksi kudosta - yksi tiheä, esimerkiksi kahvin väri maidon kanssa. Ota toinen liina tummemmaksi, esimerkiksi viininpunainen. Mutta ei tiheä, mutta läpikuultava. Verhot ovat lattialla, ripustat ne ja noutavat saman värin, paremman kahvin ja maidon, yhdistyvät toisiinsa. Ja tällaiset yhdistyneet parit ikkunalla pitäisi olla kolme - kaksi kummallakin puolella, toinen keskellä.

Yhdistetty kaihtimet auttaa luomaan keittiössä tunne rauhallinen ja rentoutumista, lisäksi se on yksi tärkeimmistä tilojen, jossa sinä ja perheesi viettää aikaa

Tällaiset kaksivärinen verhot ja hyvä vaihtoehto olohuoneessa.

Yhdistetyt verhot: ajatus tähteiden

Useiden ideat verhon yhdistelmiä erityisesti esiin ajatusta verhot puuvillakangasta, söpö, kaunis ja konstailematon.

Voit tehdä yhdistetyn verhoja käsillään, jos sinulla on vielä kankaan paloja, jotka sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen, mutta ikkuna niiden leveys tai pituus ei riitä

Tarvitset: jäänteitä calico, hyvin erilaisia, mutta hyvin pieni. Ja sitten teet älykästä suunnittelua, jossa näemme, kuinka monta lajia käytät calico.

Pääväri yksi ja pohja järjestät raidat erivärisiä. Esimerkiksi, ensisijainen väri beige hienoa vaaleaa kuva, ja alareunassa ja vaaleanpunainen raita kastanjanruskea. Vaaleanpunainen bändi voi olla vielä ylempänä. Nämä verhot voidaan koristeltu pitsiä tai punos, tekevät niistä erittäin mukava, koti. maa tai Provencen tyyliin toivottaa tällaisia ​​verhot jäämiä, koska ne ovat juuri tehneet sen sääntöihin.

Eri värit yhdistettynä kaihtimet (video)

Yhdistä verhot paitsi tehokkaasti kannalta suunnittelu, mutta myös mielenkiintoinen. Jokainen kokeilu voi aiheuttaa odottamattoman havainnon, joka muuttaa täysin ulkoasua huoneen. Yritä löytää täydellinen vaihtoehto, joka auttaa kodin entistä lämmin ja kodikas.

Yhdistetty verhot: kaksivärinen muotoilu valokuva moderni verhot

Harkittu ulkoasua huoneen - kokoelma monia komponentteja, kuten tekstiilit ikkunat.

Joissakin tapauksissa alkuperäinen ompelu määrittää tyyli huonetta, täydentävät kokonaiskuvaa paletti, säädä valaistusta.

Verhot, yhdistetty kaksi väriä - edullisin tapa päivittää elintilaa, sekä suosittu tapa luoda viihtyisä ympäristö.

Niitä voi ostaa valmiina tai ommella omiin käsiinsä ja verhokankaat ja tylli.

Valinta kankaan moderni muotoilu yhdistettynä verhot

Käsite "yhdistelmä verhot" liittyy yhdistelmä erilaisia ​​kudosta.

Tämä valinta pitäisi olla syynä eri osista:

 • sisustustyyli;
 • väri;
 • piirustus;
 • rakenne kangas;
 • valonläpäisy.

Valinta kangas tyyli puhuu puolestaan. Esimerkiksi värikkäitä kukka kuvio yhdistettynä verhot makuuhuoneeseen maalaistyyliin ei sovi tyylikkäässä palatsissa sisustus tai vintillä.

Lämmin kylläiset värit ovat asianmukaisia ​​huoneessa pohjoisen puolella - keltainen tai oranssi yhdistettynä valkoinen visuaalisesti puutteen kompensoimiseksi auringonvaloa.

Tämä huone tuntuvat lämpimämpi ja viihtyisämpi. Etelälaidalla kuumassa Etelä kesällä, perusteltu valinta kylmä paletti, joka luo päinvastainen tunne.

Verhot yhdistettynä kaksi väriä, usein ompeli kiinteänä koristelu ikkunat - ne eivät peräänny aamulla tai illalla.

Kangas on valittu siten, että läpinäkyvä tylli jäi riittävästi valoa verhot ja kehystetty tilaa ja pehmennetty aamuauringossa.

Valinta kannattaa tyylillinen ratkaisussa väriyhdistelmä ja räätälöintiä.

Esimerkiksi suojattu verhoilla tai bambusta merkkiä kaunopuheisesti korostavat Japanin tyyliin. Mustavalkoinen safari kohtauksia tai Afrikkalainen kuviot asianmukaisia ​​etnisen tai siirtomaa tyylin.

Moderni markkinat on täynnä erilaisia ​​tekstiilejä ikkunoihin. Joka hakemistosta, voit valita ja yhdistellä kangas verhot jotka korostavat rakennussuunnitteluun ja ainutlaatuinen sisustus.

Verhot ja verhot ilmaisu "lapset" Kuva on perusteltu lapsen makuuhuoneessa, ja tyyli retro - huoneessa iäkäs vanhempi.

 • Hieno kukka kuvio siviilisäädyn makuuhuoneessa.

  Modernissa olohuoneessa voit tehdä ilman hahmo, mutta yhdistettynä monikerroksinen verhot verhokankaat läheistä sukua sävyjä:

  • Kerma - Beige - karamelli;
  • pehmeä sininen turkoosi ja sininen;
  • persikka vaaleanruskeaan;
  • vaalean vihreä, oliivi-harmaa ja vihreä;
  • lila vaalean sininen ja violetti.

  Vihje: Jos haluat muuttaa jotain sisätilojen ilman kalliita korjauskustannuksia selata hakemistoja port'ernymi liinoja, vierailla yksiköiden supermarketista.

  Ehkä siksi ehdotetun monimuotoisuuden on upeat vaihtoehtoja verhot yhdistetyn kankaita muutosta keittiön, olohuoneen tai makuuhuoneessa.

  Joissakin tapauksissa yhdistetty blindit soveltuvat parhaiten

  Yksi viimeisimmistä suunnittelun trendejä on valinta kannattaa lisävarusteilla omin käsin.

  Jos sinulla on valmiudet ommella, verhot yhdistää kaksi väriä käyttämällä yhtä materiaalia. Tämä saattaa olla pystysuoria raitoja näyttäviä pelmets tai muita varjossa.

 • Verhot on valmistettu eri kankaita sallit luovuuttaan sisustus, ompelu ja korostavat ainutlaatuisuutta suunnittelun ikkunoita.

  Sen pitäisi toimia muutosta elintilaa edessä ikimuistoinen tapahtuma, perheloma tai vastaanottaa kauan odotettu vieraille.

  Verhot seinälle näyttää ylellinen, erityisesti hienot materiaalit. Mutta jos tämä seinä on suuri, vapaa tila kummallakin puolella ikkuna on parempi koristaa yhdistämällä kahta väriä verhot.

  Pystysuora tekstiili nauhat, roikkuu rinnakkain katon räystään lattiaan, visuaalisesti lisätä tilaa.

  Unimposing sisustus, jotka ovat koskettaneet valita pastellisävyt, hyvin valittu korjaamiseksi tekstiilejä.

 • Esimerkiksi mustavalkoinen tekee tilaa eri sävyjä komposiittimateriaalit graafinen kuvio tai yksittäinen tulostaa, tehty omin käsin.

  Vinkkejä suunnittelijat yhdistämällä kankaita

  Yhdistä verhot kaksivärisiä täytyy tietoisesti käyttänyt tiettyjä periaatteita. Olisi värillinen:

  • kontrasti;
  • täydentäviä;
  • harmonisesti.

  Sen täytyy olla pääväri ja vakuuksia, kuten kuvassa yhdistetyn kaihtimet, mutta niiden on sovittava koko väriavaruuden.

  Valitessaan verho kankaat on tärkeää ottaa huomioon materiaalin verhoilu ja muut tekstiilit. Esimerkiksi jos velour tai sametti sohva, ja vilkut pitäisi olla samanlainen vaikutus.

  Alle nahkasohva erilaisia ​​verhot ja tylli sitä ei pidä keskittynyt verhoilumateriaalia, toisaalta, verhot on ylellisyyttä varjostin.

  Mielenkiintoisia vaikutuksia voidaan saavuttaa workhouse valikoima tapetit ja verhokankaat ikkunoihin. Niiden pitäisi toistaa malli tai rakenne.

  Jos tilanne näyttää synkältä ja kolkko, lisätään yhdistelmä värikylläisyydestä verhot kankaat. No katso yksivärisen variaatioita materiaalien erilaisia ​​kuvioita.

  Yhdistämällä kahden kankaan kuviolla tulisi suhtautua tietoisesti, jotta ei näytä pramea ja mauton.

  Voit yhdistää verhot yhdistettynä omin käsin läpinäkyvällä valkoinen tylli tai kaihtimet tarvittaessa tyylillisesti.

  Mikä on tarpeen itse räätälöintiin yhdistetty verhot

  Verhot - yksinkertainen tuote, joka on helppo ommella omiin käsiinsä, jos sinulla on perustaidot.

  Joitakin toimintoja voidaan antaa kokeneempia ompelija tai yhteyttä yhtiöön, jolloin verhot. Niiden valmistukseen kuuluu:

  • Valinnan väriä ja tyyliä materiaaleja.
  • Mittaus tilat korkeus ja leveys verho tilaa.
  • Soitettaessa kangas lisätä puoli-leveys löysä taittuu, ja joskus tarvitaan kaksi kertaa niin paljon kudosta.
  • Othmer pituus verhot, lisättiin varovasti muutama cm ja käsittely helma saumat.
  • Voit käyttää valmiita kaavoja verhot monimutkainen muoto.

  Huomaa, että on olemassa erityisiä lisävarusteita ompelu ja nauha roikkuu verhot tasanteelle.

  Valitessaan tyyli Muista ottaa huomioon erilaisia ​​listoja tai reunuslista, esimerkiksi verhot silmukat muodossa renkaiden olettaa sileä pyöreä räystään pysähtyy reunoilla.

  Leikkaamisen jälkeen toimenpiteitä seurata mallia tai mennä räätälöintiä. Opetella ommella verhot yhdistettynä näkemisen arvoinen mestariluokkia videolle, tai käytä esimerkkejä meidän kuvagalleria.

 • Leave a Comment

  65 + = 71