Yhdistetty verhot olohuoneessa kuva

Verhot olohuoneessa: 70 tyylikäs vaihtoehtoja, valokuva sisätilassa

Olohuoneessa on vaikea kuvitella ilman tekstiilit: verhoilu, sulavat linjat ja verhot olohuoneessa, jotka luovat ja täydentää kuvaa. Oikein valitut suunnittelu verhot olohuoneessa on virkistävä, ja herättää huomiota.

Kaihtimet sisätilassa molemmat korostavat edut huoneen, täydentää sitä ja osoittavat haittoja valinnassa väärä väri tai rakenne verhot ja noudattamatta jättämisestä yleinen tyyli. Vaatimukset olohuoneen verhot eivät ole niin paljon kuin keittiöön, mutta ne on vastustuskykyinen hiipumassa, jos huone sijaitsee aurinkoisella puolella.

Verhot ikkunan olohuoneessa luo erityisen tunnelman, suojassa auringonvalolta ja uteliailta vzlyad. Niiden samanlaisia ​​toimintoja, ne ovat hyvin erilaisia, ja koska istuvuus sisätilojen huoneen eri tyylejä.

 • Verhot olohuoneessa moderniin tyyliin, pääsääntöisesti suoraan ja ilman pitoa valossa beigen ja valkoisen värit ja pastellin sävyjä vihreä, punainen, violetti. Kangas verhot modernia elämää voi olla sekä luonnollinen ja rakennettu mukaisesti päivitetty tekniikka, tärkein ─ se on monofoninen tai suuri geometria.

 • Verhot olohuoneessa klassiseen tyyliin yhdistyvät kevyt tylli ja raskaan paksut verhot. Toisaalta, painoton organza lähettää päivänvaloa ja toisaalta ─ läpinäkymätön verhot koristavat seinää ja iltaisin suojata uteliailta katseilta. Tämä on erittäin käytännöllinen ratkaisu, joten suunnittelussa verhot olohuoneessa klassiseen tyyliin puolestaan ​​monet omistajat, joilla on sama hyvä maku. Tässä oletetaan, mitä tahansa materiaalia ja tekstuuri kankaan.

 • Verhot tyyliin Provencen olohuoneeseen luo tunteen luonne ja yksinkertaisuus maakunnassa. Värien tulisi olla tuoreita ja meheviä, mutta ei kirkas. Etusijalle olisi väri okra ja terrakotta. Provencessa verhot sisätilojen olohuoneen tulisi yksinomaan luonnon kankaat: pellava, puuvilla, puuvilla kukka kirjonta kuvia sallittu kukka elementtejä kirkkaita värejä, raitaa, ja solu. Luoda Provence olisi parasta suuri ikkuna liukuovet.

Valitsemalla verhot väri olohuoneessa

Valitessaan väri verhot sinun on lähdettävä koko huoneen, valon määrän siihen, ulkoasu ja korkeus kattoon.

 • Verhot harmaa olohuoneessa korosta kauneutta ja tyyliä neutraalien teräksen sävy. Valkoinen väri Maito- ja keltaisen sävyjä täydentää kuvaa. Pinkki, keltainen, oranssi ja persikka tulee valoisa sävy ja lisätä sisätilojen olohuoneen valoa, mukavuutta ja pehmeyttä. Menestynein ratkaisu aurinkoisella huoneissa on valita sininen ja violetti verhot lempeä sävyjä, se päivittyy huoneeseen, ja koriste tyynyt väri verhot täydentää kuvaa. Win-win 'on neutraalilla alueella beige, hiekan ja kahvia värisävyä.

 • Blindit sisätilojen beige olohuone pitäisi olla maitomaista ruskeaa täydentää tyyli huoneen, tai ne voivat olla sinivihreä, haaleanvioletteja, fuksia luoda ilmeikäs aksentti. Kirkas rakenne, satiini ja sametti luoda vintage tyyliin, ja avoin ja moderni kankaat sopivat modernia tyyliä minimalismin ja korkean teknologian tyyliin.

 • Verhot valkoinen olohuoneessa, voit valita minkä tahansa, tyylistä riippuen huoneen. Saat klassinen muotoilu sopiva valkoinen pimennysverhot, Tapestry tyuley jossa valkoinen, ruskea ja kahvi verhot, beige ja hiekkaa. Tämä muotoilu mykistää valkoiset seinät ja luoda mukavuutta. Kirkkaat värit (pinkki, vihreä, violetti, sininen, oranssi) pidättää huomiota ikkunan avaaminen ja tehdä siitä keskeinen sisustus.

Suositukset valita värin olohuoneen verhot

On perussäännöt miten poimia verhot olohuoneessa värin:

 • valitsemalla väri ja sävy verhot, väristä riippuen ja tekstuuria taustakuva (jos valita verhot yhdessä paletti taustakuva, niiden on oltava 2-4 sävyjä vaaleampi tai tummempi kuin seinät);
 • väri voi väriseksi huonekalujen tai erittäin suuria esineitä sisätilassa (sohva tai matto);
 • suunnittelu verhot ja tyynyt yksi kangas luo yhtenäisyyttä tyyli;
 • viileitä värejä (sininen, vihreä), sopii pieni olohuone ja tehdä siitä visuaalisesti laajempi, ja lämmin (oranssi, punainen) sopivat paremmin suuria huoneita (ja iso kuvio);
 • huonetta aurinkoisella puolella lähestyy hienoja värejä, lämmin ja täyttää sisätilojen olohuoneen valoa.

Harmaa verhot sisätilojen olohuoneen luo neutraalin ja kallista ilmeen. Sopivat vuosikerta tyyli verhot koriste minimalistista ─ tavallinen ja roikkuva harmaa kangas sopii ekologisen tyyli.

Brown verhot olohuoneessa sopivan missään varjossa, yhdistetään puukalusteet ja lattiat. Se on monipuolinen sävy, joka ei herätä huomiota, mutta se lämmittää sisätilojen.

Valkoinen verhot olohuoneessa luo ilmakehässä, jos se on valmistettu kuullottamiseen ja materiaaleja. Ne lisäävät valo, nostaa katto ja sopii pieni olohuone. Satiini, pellava ja puuvilla ─ hyvä valinta verhot ja verhot ja pelmets ovat turhia.

Mustavalkoinen verhot olohuoneessa on parempi valita kevyt kangas kukka kuvio, raidallinen, jossa geometriset linjat, ja sitten huone näyttää tyylikäs. Ne on yhdistetty väri huonekalut ja seinät, ja räikeä aksentti taustalla verhot ovat kirkkaammat.

Musta verhot olohuoneessa näyttää orgaanisesti vain yksinkertaisia ​​värit seiniin, ilman tekstuuri ja kuvio. Niiden on oltava hyvälaatuisia kangas ja korostaa nykyisten tyyli sisustus.

Vihreä verhot olohuoneessa pehmeällä oliivi sävy näyttää tyylikäs vaalea laskostettu verhot. Kevyiden seinien ja luoda maalaismainen vihreä verhot sopivat häkkiin, ja kirkkaan vihreä verhot on keskeinen osa sisätilan.

Violetti verhot olohuoneessa sopii luomiseen luovassa ympäristössä. Yhdessä valkoinen ja harmaa seinät. Soveltuu huoneet kaikenkokoisten ja violetti verhot sisätilojen olohuoneessa voi vähentää tilaa, niin että sävy sopii paremmin huoneen erkkeri.

Turkoosi sisätilojen olohuoneessa verhot parhaiten yhdistetään huonekalut tai seinät sama väri, valkoinen huonekalut ja kirkas matto. Lentävät verhot ja turkoosi valot luovat ainutlaatuisen sisäilman.

Punaiset verhot sisätilojen olohuoneen luo vaikutusta lisäenergian. Kirsikka ja viini sävyt sopivat suuri olohuone ja pieni olohuone täydentää yhdessä vaaleat kankaat.

Maroon verhot olohuoneessa yhdistettynä valkoinen ja beige seinät, mutta mahdollisti yhdistelmä sininen ja violetti kukat eri sävyjä. Soveltuu tilavissa huoneissa on suuret ikkunat.

Sininen verhot sisätilojen olohuoneen sopii valoisa sävy tai yhdistelmä valkoinen ja sininen pieni huone ja tilava olohuone, voit yhdistää Blue Velvet verhot kullalla johto sukkanauhat.

Tyypit verhot olohuoneen tyuley ylös kappa

 • Valoverhot olohuoneessa lankana on ohitettu ja auringonsäteet on koristeltu helmillä, leikkeet, Bobby nastat ja helmiä. Säikeet eri värejä yhdessä luovat koostumuksen ja täydentävät toisiaan. Olohuoneeseen on parempi poimia kierteet pellavaa ja silkkiä.

 • Pitsiverhot olohuoneessa ovat suosittuja suunnittelu ikkunat virtaava kangas, joka on helppo pestä ja on asennettu minkä tahansa hylly ja tulle luoda joustava silmukat identtinen taittuu.

 • Verhot läpivienti olohuoneeseen on oikea valinta olohuone parvekkeen oven, joka mahdollistaa usein Siirrä sivuun verhot ilman muotoaan.

 • Laskosverhot olohuoneessa on parempi valita klassinen versio luoda minimalistinen tai Cascade (rehevä taittuu avattaessa) ja sisätilojen tyyliin Provencen ja kevyt rakenne.

 • Verhot erkkeri olohuoneessa on ikkuna kunkin yksittäisen terän yhteiseen räystään renkaineen rajoitin, verhot ulkonurkkiin yleisen koko lahden. Olohuoneeseen sopiva rehevän verhot epätavallinen loppuun.

 • Lyhyet verhot olohuoneessa sopii pienille ryhmille ja kapea. Ne voivat olla jopa ikkunalaudalla tai jopa lyhyempi.

 • Verhot reunusverhot olohuoneessa kaunis maski kaikki kiinnitys silmukoita ja seinään. Ne voivat olla sekä klassista ja Roman. Kappa antaa juhlallisuus sisustus, draped tupsut ja nauhat, se voi olla yksitoikkoinen, tai yhdistelmä. Nykyään jokainen käyttää enää pehmeä ja jäykkä runko kappa.

Photo verhot sisätilojen olohuoneen

Olevia kuvia esitetty alla - esimerkkejä käytöstä eri vaihtoehtoja verhot sisätilojen olohuoneessa.

Photo 1. Suora verhot 3 sävyä vaaleampi seinät ja kevyt tylli päälle Sirkat täydentää olohuoneen moderniin tyyliin.

Valokuva 2. Valkoinen klassinen ja kaihtimet vaaleanharmaa sisustus suunnittelu tekee ilma ja ytimekäs.

Photo 3. Virtaava hopeiset kangas korostaa runsaasti laventelin sävyjä ja valkoinen sohva laimentaa mellakka värejä.

Kuva 4. Olohuoneessa beige verhot täydentävät klassinen muotoilu väri verhoilu ja luoda yhtenäisyyttä suunnittelua.

Photo 5. sisätilojen olohuoneen kahvi sametti verhot 3 sävyjä tummempi kuin seinät täydentävät saman Lambrekiinin hapsut ja etsiä harmonisen kruunu painoton.

Photo 6. Solid laskosverhot erkkeri suojella huoneeseen liialliselta auringolta ja tehdä tilaa enemmän, koska yksinkertaisuus suunnittelun.

Valokuva 7. Verhot sininen laimennettua Classic beige olohuone, ja Ranskan verhot neutraloida sininen.

Valokuva 8. puuvillaa tylli ja pimennysverhot täydentävät suunnittelu huone, mutta koska kattokruunu huone näyttää tuoretta huolimatta runsaasti ruskeaa.

Photo 9. sisätilojen olohuoneen erkkeri koristeltu jatkuvalla painoton organza verhot ja vaalea beige väri, joka virkistää mustavalkoinen aksentti seinään.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Yhdistetty verhot: yksinkertainen ja samalla alkuperäistä versiota

Kankaat erilaisia ​​kuvioita ja värejä voit luoda alkuperäinen, nykyaikainen sisustus tahansa huoneeseen, jos luulet, että on aika vaihtaa ikkunan asu ja sopivia vaihtoehtoja ei ole vielä löydetty, katsokaa yhdistetty verhot. Ne koostuvat erilainen rakenne ja / tai kankaan värin. Ne voidaan ripustaa mihin tahansa huoneeseen ja kirjaimellisesti muuttaa huoneen. Muuten, eivät välttämättä juosta kauppaan, jotta voitaisiin valita kankaat, jotka sitten ystävystyä ikkunan, voit tehdä jotain jäänteitä vanhasta verhot.

Yhdistetty verhot: miten löytää paras yhdistelmä

Tärkein keino - on yhdistää kaksi väriä. Kuvioita, kaikki on hieman vaikeaa, joskus jopa mahdotonta välittömästi onko ne yhdistetään ikkunan ääressä. Mutta väri - se on hyvä väline sisätilojen muodonmuutoksen.

Verhot voidaan yhdistää kahdella tavalla:

 • Harmonisesti. Kun otetaan viereisen värejä, todennäköisesti, yhdestä väriasteikko. Toteutettava pääväri ja seuraava, joka toistaa hänen kanssaan. Tai nuo - värejä, koska siellä voi olla enemmän kuin kaksi.
 • Contrastly. Tällöin yksittäiset värit kontrasti loput, ja samalla luo monia mielenkiintoisia kirkas väri vaikutuksia.

Jos haluat tehdä ainutlaatuinen muotoilu oman huoneen, yhdistetyn kaihtimet - erinomainen vaihtoehto sinulle, mukaan lukien kaikki niiden suunnittelun taitoja ja mielikuvitusta

Joiden mukaan, mitä perustetta valita väri? No, esimerkiksi, jos muutat taustakuvan lehdistössä, ja niiden takana, ja verhot, vastaus on yksinkertainen. Verhot ja taustakuvia on kytketty läheiset siteet. Katsomaan näiden yhdistelmä. Kuitenkin tämä vaihtoehto edellyttää, että huonekalut on rooli on toissijainen, ja olet sitä aina on melko konservatiivinen.

Jos tiedät, että tapetti on aina suunnilleen sama, tausta, neutraali, rauhallinen, se on verhot voidaan yhdistää, rakentaa väri tarinoita ensemble huonekaluja.

Miten yhdistää eri sävyt (video)

Miten yhdistää kaksi väriä verhot Vinkkejä

Kahden väriyhdistelmä verhot - tämä on klassinen tervetullut. Muuten, suunnittelijat kehotetaan hyödyntämään sitä alhainen huonetta, saavuttaa halutut visuaalisia tehosteita.

Tämä on helppo selittää - kaksi väriä teet kaistanpäästörakenne ja pystypalkit hieman visuaalisesti nosta katto.

Verhot voi tehdä yhdistämällä henkilö kävelee tahdissa kertaa: kiusausta kokeilla ja saada tuloksen, moderni ja muodikas yksityiskohta sisustus ei jätä ketään kylmäksi

Nyt nimenomaan siitä, miten yhdistellä värejä:

 1. Punainen ja viininpunainen. Yhdessä nämä värit yhdistyvät - vaarallinen asia, niin kovin aggressiivinen duo. Laimentaa nämä sävyt voivat harmaa, harmaa metallinen. Mutta nämä värit kun vähintäänkin oltava jäljellä yksityiskohtia sisustukseen. Ja perusmallista - punainen (viininpunainen) + valkoinen tai hieman savuinen.
 2. beige kirjo. Se on hiljainen väri, joka luo kotiin tunnelmaa rauhoittaminen. Beige väri on yhdistetty kultaa ja vaalean sininen tai vihreä.
 3. Brown. Ja se on lähes täydellinen väri, koska se onnistuu tekemään ystäviä lähes kaikki värit, ei pelkästään sen väritys.
 4. lila väri. Hyvä vaihtoehto makuuhuoneessa, mitä yhdistää sen - sävyjä vihreä, punainen, keltainen. Saamme varsin salaperäinen ilmapiiri, jopa loistava, joka on niin mukava sukeltaa rankan työpäivän.
 5. sininen. Parempi duo kuin Sininen + White ei löydä hyvää, muuten muunnelma keittiö, josta puuttuu tuoreutta.
 6. Oranssi, keltainen. Se on hyvin iloinen ja energinen värejä. Hyödyntämään niitä huoneessa vailla luonnollista lämpöä. Ja oranssi ja keltainen voidaan yhdistää vihreä, sininen, punainen ja valkoinen.

Yhdistämällä eri kankaita ja värejä, kokeilemalla ja fantasizing, voit luoda ihana elementti sisustus, joka tekee tilaa hienostunut ja ylellinen

Yleensä kaksivärinen verhot - se on aina pienen kokeen. Sen jälkeen, kun lämmin lila violetti ja kylmä voi olla niin lähellä ulkonäöltään kuin luulet, ja itse asiassa yhdessä muiden värien erilaisia ​​vaikutuksia. Sillä pitäisi yrittää, kokeilla, etsiä vastausta, ja luottaa intuitiivinen valinta.

Yhdistetty verhot keittiöön: mitä näyttää täydellinen

Erityisen tärkeää valinta sen puolesta kaksivärinen verhot, keittiö, jos sinulla on suuri ja melko iso laatikko sitä. Tai esimerkiksi, jossa parvekkeen oven ikkunan.

Mieti voi olla yksi tietty vaihtoehto. Sinulla on suuri ikkuna tilava keittiö, joka näyttää melko synkältä, ehkä ole vielä täysin kalustettu. Tämän toteuttamiseksi tyhjyys jotenkin tasolle, sinun täytyy ottaa kaksi kangasta - yksi paksu, esimerkiksi väri kahvia maidon. Ottaa toinen tummempi kangas, kuten viininpunainen. Mutta ei tiukka, ja läpikuultava. Verhot on lattialla, he roikkua teille ja pickup samanvärisiä, parempaa kahvia maidon kanssa, yhdistää muihin sisaria. Joten tällaisten parien yhdistyneet laatikossa tulisi olla kolme - kaksi kummallakin puolella, yksi keskellä.

Yhdistetty kaihtimet auttaa luomaan keittiössä tunne rauhallinen ja rentoutumista, lisäksi se on yksi tärkeimmistä tilojen, jossa sinä ja perheesi viettää aikaa

Tällaiset kaksivärinen verhot ja hyvä vaihtoehto olohuoneessa.

Yhdistetyt verhot: ajatus tähteiden

Useiden ideat verhon yhdistelmiä erityisesti esiin ajatusta verhot puuvillakangasta, söpö, kaunis ja konstailematon.

Voit tehdä yhdistetyn verhoja käsillään, jos sinulla on vielä kankaan paloja, jotka sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen, mutta ikkuna niiden leveys tai pituus ei riitä

Tarvitset: jäänteitä calico, hyvin erilaisia, mutta hyvin pieni. Ja sitten teet älykästä suunnittelua, jossa näemme, kuinka monta lajia käytät calico.

Pääväri yksi ja pohja järjestät raidat erivärisiä. Esimerkiksi, ensisijainen väri beige hienoa vaaleaa kuva, ja alareunassa ja vaaleanpunainen raita kastanjanruskea. Vaaleanpunainen bändi voi olla vielä ylempänä. Nämä verhot voidaan koristeltu pitsiä tai punos, tekevät niistä erittäin mukava, koti. maa tai Provencen tyyliin toivottaa tällaisia ​​verhot jäämiä, koska ne ovat juuri tehneet sen sääntöihin.

Eri värit yhdistettynä kaihtimet (video)

Yhdistä verhot paitsi tehokkaasti kannalta suunnittelu, mutta myös mielenkiintoinen. Jokainen kokeilu voi aiheuttaa odottamattoman havainnon, joka muuttaa täysin ulkoasua huoneen. Yritä löytää täydellinen vaihtoehto, joka auttaa kodin entistä lämmin ja kodikas.

Moderni verhot olohuoneeseen ja eteinen

Sisustukseen, sekä suunnittelussa vaatteet, säännöllisesti, uudet muotisuuntaukset ja mikä oli totta tänään, huomenna se voi olla toivottoman vanhentuneita. Tämä ei tarkoita, että tavoiteltaessa muoti, tarvitsemme 2-3 vuoden välein vaihtaa taustakuvan ja lattia. Jotta ne vastaavat sisätilojen huoneeseen ajan henki, tarpeeksi ostaa uudet verhot. Tässä artikkelissa me tarkastelemme kaikki muotivirtaukset vuonna 2017 suunnittelussa modernin verhot olohuoneessa ja eteinen, ja myös antaa paljon eloisia kuvia esimerkkejä.

Tulle ja verhot pitkään edelleen suosituin tandem koristelu ikkuna-aukkojen olohuoneessa ja salia.

Vuonna 2017, muodikas kaksivärinen ripustaa verhot. Itse asiassa nämä verhot on valmistettu materiaalista kahta eri väriä. Johtuen sellainen menetelmä räätälöinnistä vaikutelman, että jotkut verhot päällekkäin muiden. Se näyttää kauniilta ja tyylikäs.

Kuvassa vaihtoehtoja modernin kaksivärinen verhot olohuoneeseen ja eteinen.

Tulle ommeltu kevyt ilmava läpikuultava verhot päivä. Ne pehmentävät auringonvaloa, jotta se olisi mukava silmille ja luovat kodikkaan tunnelman huoneeseen.

Läpinäkymätön verhot täysin epäselvä huone. Ne korostavat tyyli sisäympäristön ja antaa täydellisyyttä.

Valinta kankaita niistä on hyvin laaja ja on aina uusia lajikkeita kuvioita ja värejä.

Lisäksi ja kaihtimet ja verhot ovat erilaisia ​​tapoja draping yhdistettynä reunusverhot ja verho tarvikkeet.

Kokeilujen valinta kankaan, leikata, kankaiden ja leikata voit aina löytää sopiva malli jokaiseen sisustukseen tyyli salon avantgardea.

ladata, ja voivat olla suuria ja jopa erottuva väri verhot.

On mielenkiintoista tarkastella tyyliin verhot "colorblock" eli yhdistämällä kaksi väriä kangasta ommeltu vaakasuunnassa. Tällä tekniikalla on mahdollista jopa kaikkein yksinkertainen materiaalia, jotta muodikas ja moderni verhot olohuoneeseen tai sali.

Valokuvan moderni verhot tyyliin "colorblock", jotka soveltuvat erinomaisesti olohuoneeseen tai sali.

Suositellusta tavoista tänään suunnittelijat suunnittelu ikkunat olohuoneessa ja eteinen tylliä verhot ja muutama on kiinnitettävä erityistä huomiota:

 • Pääpaino on verhot. Ne on ommeltu kankaasta kylläiset värit, runsaasti draped yhdistettynä Lambrekiinin, koristeltu tupsut ja hapsut. Nämä koriste tekniikat ei tarvitse soveltaa kerralla. Vain yksi tai kaksi. Tylli on taustalla, korostaen kauneus tärkein verhot. Hänen kalpea ommeltu kankaasta vastaamaan verhot eikä koristella.
 • Painotetaan tylli. Tällöin suunnittelussa verhot valitaan juuri päinvastoin: verhot ommeltu kankaasta huomion herättämiseen kokoontuvat rehevä taittuu ja koristele verho tarvikkeet. Verhot ne valitaan kalpea pastelliväreillä yksinkertaisia ​​muotoja.
 • Jos olohuoneen ikkunat sijaitsevat varjon puolella niitä voidaan myöntää ainoastaan ​​tylliä. Ideal - tylli valokuvatulostusta sileän läpinäkyvän luonnon tiheä kutoa kangasta: silkki, sifonki, organza. Fotoshtoram ei tarvitse kehittää verhot, pelmets ja koristeet. Missään sisustustyyli, voit löytää oikea kuva: ostaa valmiina verhot tai tilata ne studiossa on yksilöllinen design.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja vahvistaa verhot räystäät ja tylli: verho nauha, kiristysnauha, silmukat, hihnat, pyykkipojat renkaineen, mutta muodikkain viime aikoina - silmukat.

Verhot läpivienti sopivat erinomaisesti olohuoneeseen moderniin tyyliin.

Silmukat - pieni muovista tai metallista renkaat työnnetään leikattujen reikien päälle verhon. Kiitos heille verhot muodostunut sama, sileä virtaava taittuu. Mitä suurempi renkaiden välinen etäisyys, syvempi taittuu. Tämä mount sopii vain pyöreitä reunalistat ja näyttää erittäin siisti ja moderni.

Verhot läpivienti voidaan asentaa räystään kahdella tavalla: merkkijono reikien läpi kehässä tai ripustaa koukkuihin niihin liitetyt tai niiden kautta Kierteelliset siteitä. silmukat koko riippuu halkaisijasta verhotangon. Ne voivat olla hiuksenhieno ja vain kuljettaa toiminnallisia

Kappa - kapea koriste kangas kangas, joka sijaitsee yläosassa ensemble verhon koko leveyden räystään. Aluksi tällaiset kudokset täydentävät vain verhot ja verhot. Mutta tänään, muodin ja kerrostamalla kanssa Lambrekiinin voi yhdistää verhoja.

Pelmets mahdollistavat alkuperäinen ja tyylikkäästi koristele ikkunaverhot antavat ylellisen ja viimeistelty ulkonäkö ja tekemään ympäristöä mukavampaa huoneessa. Lisäksi ne auttavat visuaalisesti tasoittaa kuoppia ja katot piilottaa pieniä puutteita ikkunoita.

Kuvassa on esimerkki siitä, miten, vaikka moderni sisustus huoneeseen järjestät ikkunaverhot kanssa reunusverhot.

Ne voidaan jakaa eri tyyppiä:

 • Classic Soft. Leikkaukset pehmytkudoksen virtaavan poimutettu perekidy tai muulla tavoin käyttäen punos tai jaossa. Ne voivat olla yksinkertaisia, joka on valmistettu yhdestä kankaasta ja monimutkainen, joka koostuu useista osista.
 • Bando. Tasainen, ei rypisty kappa kangas on kiinnitetty paksu perustuva liima, esimerkiksi ei-kudottu. Sen alareuna voi olla suora (kappa sitten näkyy kapea kangas) tai typistetty mielivaltaisen muotoinen.
 • Harjakattoisia. Kova kappa kanssa tehty leikkaus koko sen pinta laser läpi filigraani kuvio.
 • Pelmets - suihketta. Koko pehmopaperirainojen, yksi- tai pinottu kerros 2-3 ja terästetty alkuperäinen nauha tai koriste-johdot.
 • Yhdistetty. Pelmets, joka koostuu useista osista, tyypillinen jäykkä ja pehmeä malleja. Esimerkiksi yksinkertainen suorakulmainen jengit roikkuu reunoilla pehmeällä verhot.

Vaativiin sisustuksiin soveltuvat parhaiten verhot kovalla reunusverhot.

Nykyään se on muodikasta yhdistää verhoja reunusverhot mallia. Harkita joitakin modernia ajattelua:

 • Lush klassinen kappa antaa vaikutelman verhot ja verho kiilto ja tila.
 • Kappa muodossa perekidy pehmentää ja tehdä vähemmän virallisia tiukkoja suoria linjoja laskosverhot ja sälekaihdin.
 • Bando muodossa pitkä kapea suorakulmio, korostaa sileä pehmeät muodot Itävallan ja Ranskan verhot.
 • Harjakattoisia kappa hienoilla koristeet, yhdistettynä pystysuora kangas kaihtimet luo vaikutus näkökulmasta suunnassa tilan ikkunan ulkopuolella.

Kullekin kaihtimet voit löytää malli kappa. Yhdessä ne auttavat luomaan ainutlaatuinen ja yksi-of-a-kind sisustus.

Laskosverhot - eräänlainen nosto verhot. Niillä on yksinkertainen suorakulmainen muoto, kootussa tilassa kokoontuvat tasaisella vaakasuoralla taittuu, joka voidaan saada aikaiseksi niiden ommeltu nurjalle puolelle muovi ja sälepohja.

Kuvassa on esimerkki siitä, miten voit yhdistää klassisen taitekaihtimet ja verhot, joten he näytti hyvältä moderni sisustus.

Suunnittelijat rakkaus laskosverhot niiden monipuolisuus. He voivat ommella tahansa kankaasta kuvioita ja värejä. Tämä tarkoittaa sitä, että laskosverhot voidaan käyttää verhoja, tai verho, ja jokaisen tilanne löytyy sopiva malli.

Vaikka se ei ole liian harmonisesti sovi sisustus, se voidaan aina yhdistää toinen malli ikkunaverhot.

Klassisen asuu tyypillisesti valittu edustaja tiheä kankaat kuten sametti, jacquard, brokadeja, tapetti. Roman verhot niistä yhdessä verhot tylli, voile, kevyt silkkiä tai organza.

Olohuoneeseen minimalistiseen tyyliin suunnittelijat suosittelevat Roman sävyjä yksivärisiä tai Pystyraidallinen kangasta tulosta. Vuorottelu vaalean ja tumman bändit erityisesti tehokkaasti tarkastelee suuret ikkunat.

Elämiseen japanilainen tyyli, tai ympäristön hyvä ratkaisu voisi olla laskosverhot tehty bambusta tai olkia. Ja jotta voidaan lieventää vakavien muotojen, ne voidaan täydentää värittömän valon tylli, ripustettu merkkijono räystään kattoon.

Sisätilat ovat maalaistyyliin, kuten Englanti Shabby-chic, Ranskan Provencen ja Amerikan maan koristele Roman verhot kukka tulostaa tai häkki pellavasta tai paksua puuvillalankaa. Kuitenkin tällä kaudella, pikkupräntin ei ole tervetullut, joten kukkia ja häkki on parempi valita isompi. Johtuen siitä, että poimut Rooman malliin verhot sileä ja harvinaisia, ne eivät vääristä kuvaa.

Pieni olohuoneessa hieman päivänvalo on parhaiten Roman sävyjä ja kevyt-kankaasta. Niitä ei ole painotettu visuaalisesti pieni huone ja joka ei houkuttele kohtuutonta huomiota. Täydentämistä valoverhot läpinäkyvä verhot, huone näyttää enemmän tuoreita ja ilmava.

Siten tahansa sisustukseen löydät "heidän" laskosverhot. Mutta koska niiden muoto ei muutu, ei kokeilla sitä. Siksi harmonisesti sovi heidät tilanteeseen voidaan valita eri malleja rakenne ja värit kankaaseen.

Itävallan verhot nosta verhot vain malli, jossa on romanttinen, tyylikäs verhot alleviivattu luonnetta. Poikkeus - ranskalainen markiisi. Silti niiden klassinen versio sisältää staattisia ja hissien ohjausjärjestelmät, ne oli varustettu vasta äskettäin.

Levittää "itävaltalaiset" vain pohjassa kankaalle, joten rypyt eivät katso niitä rehevä ja mahtipontinen. Tämä kausi ommella pääasiassa luonnollisen pehmytkudosten herkkä kukkapainatus värit: ohut pellava, puuvilla tavaroita, tylli organza pastelliväreillä koristeltu jousi, punos, pitsiä verho nastat muodossa kukkia ja perhosia.

Itävallan malli voi myös ommella ja herkkä huntu tai organzaa ja yhdistettynä klassisen pitkät verhot. Ja on mahdollista käyttää pääasiallisena verho.

Varmasti sanoa, että Itävallan verhot sopivat jokaiseen sisustuksen voi. Heidän naiivi "peyzansky" merkki parhaiten klassiseen maalaistyyliin:

 • Ja Englanti Shabby-chic puku "itävaltalaiset" tavallista puuvillaa tai silkkiä vaalea pastellivärit.
 • Ranskan Provence on parempi ommella paksusta puuvillasta tai pellavaa hennon vaaleanpunaisia ​​tai sinisiä kukkia.
 • Itävallan verhot huoneessa, sisustettu Amerikan maan tyyliin, valitse satiini tai puuvillaa pienissä soluissa tai raitoja.

Varjostus, joka on luotu sellaista kudosta elämiseen on yleensä riittävä. Siksi yhdistää verhot niitä muiden verhot voivat olla, mutta ei välttämättä.

Japanilainen paneeli - liukuva verhot, joka koostuu suorakaiteen, tiukasti venytetty kangas maalauksia. Ulkoisesti ne näyttävät ovet vaatekaapit ja liikkua vaakatasossa samalla periaatteella. Kiristysnauha rainojen edellyttäen, että painovoima, pujotetaan kuliske niiden alaosassa.

Huolimatta ankara ilme Japanin verhot olohuoneessa pystyvät luomaan ainakin kodikas ja mukava ilmapiiri kuin verhot rehevän verhot. Kuitenkin niiden pituus voi olla sekä kynnyksen ja lattian. Viimeinen vaihtoehto olohuoneeseen ja sali on parempi.

Light-suojaavia ominaisuuksia Japanin verhot, riippuen niiden tiheys. Tällöin kangas heille voit valita minkä tahansa: luonnollinen, synteettinen, tiheä, läpinäkyvä, värillinen, yksivärisen, jossa valokuvatulostusta. Valinta riippuu millainen rooli näette niitä sisätiloissa. Tarvitsee oman huoneen kokonaan varjossa tai riittänyt hänelle verhoja, joita vain hieman pehmentää päivänvalo, ne pääpaino hänen tai heidän nimittämistään luoda taustakuvan tilanteeseen.

Muotivirtaukset kauden varten Japanin verhot huoneessa ja olohuone ovat:

 • Yhdistelmä yhdellä reunalla rainoja eri tiheydet, esimerkiksi, läpikuultavaa ja paksu silkki. Samalla näytellä tiukka paneeliverhoja ja läpikuultava verhot.
 • Jos ikkunan koko sallii, ennen kuin se voidaan sijoittaa jopa 10 maalauksia eri värejä ja kuvioita. Siirtämällä niitä pitkin räystään, lisäämällä jopa sarja, yksi toisensa jälkeen tai päällekkäisyys voi olla ääretön pelata valo, varjo ja väri.
 • Yksi tuoreimmista muotivirtaukset - fotoshtory. Koska Japanin mallin muoto samanlainen kangas venytetään runko, ne sopivat ihanteellisesti tulostusta. Niitä voidaan soveltaa mihin tahansa kuvan ja luoda olohuoneessa ainutlaatuinen ja yksilöllinen sisustus.

Making olohuone ja eteinen Japanin verhot, älä unohda, että ne sopivat parhaiten minimalistiset sisätilat, kuten Japani, korkean teknologian, minimalismi, moderni. Jotta harmonisesti sopivaksi laconic kangaskaitaleihin rehevä ja romanttinen sisätilat, ne täytyy yhdistää verhot, tulle tai musliini.

Viime vuosina moderni verhot huoneessa täydennettiin toinen mielenkiintoinen ja käytännön laji - rullaverhot tai ikkunaluukut. Tällainen verho on pala kangasta, joka on kierretty akselille asennettu ikkuna-aukon, tai suoraan ikkunanpuitteen. Ensimmäisessä tapauksessa suljetussa muodossa, se täysin sulkee ikkunan kanssa ikkunalaudalle, ja toinen vain lasin.

Tällaiset verhot sopivat erityisen hyvin ihmisille, jotka rakastavat sisustus tiiviyttä. Aluksi he tekivät ulos ikkunasta pääasiassa keittiössä ja kylpyhuoneessa, ja muut huoneet, sen katsottiin olevan liian yksinkertainen. Mutta tänään, kun muodin luovia ratkaisuja ja perinteisiä verhot monet ihmiset jo syöttää, rullaverhot käytetään kaikissa asuintiloissa. Ja tehdä ulkonäkö kaihtimet vähemmän muodollisia, ne yhdistetään muun tyyppisiä verhot.

Modernia ajattelua alalla sisustus avulla on mahdollista käyttää kaihtimet millään sisustustyyleihin:

 • Olohuoneessa tyyliin hi-tech, hyvännäköiset kaihtimet väriä märällä asfaltilla sekä musta tai valkoinen.
 • Jonka tyyli minimalismia sopivia kaihtimet vaalea sävyt, vain aavistuksen väriä.
 • Elämällä on japanilainen-tyyliin verhot valittu luonnonmateriaaleja luonnon värejä, ruskea, vihreä ja bambu.
 • Avantgarden sisustus tyylejä, kuten jugend ja pop art best fit kaihtimet kirkkaita värejä. Tärkeintä älä unohda tukea heitä muilla osia samaa väriä: verhoilu huonekaluja, koriste tyynyt.
 • Klassisen sisätilojen kaihtimet vain ei riitä. Tiheä kaihtimet on täydennettävä tylliä, kaihtimet ja verhot läpinäkyvää kangasta.

Erityisen suosittu kaihtimet "päivä-yö", jotka eroavat tavanomaisista rullaverhot kyky annostella pääsyn huoneeseen luonnonvalossa. Verhot "päivä-yö" on valmistettu kahden kangaskerroksen monipuolinen yksi, joka koostuu vuorotellen tiheä ja läpinäkyvä raidat. Suljetussa asennossa, ne näyttävät yhdellä terällä, ja avoimessa muodossa aukkoja ja kulkea auringon säteet.

Muslin - verhot tiheä riviä kierteet tai nauhoja. Ne ovat hyvin koristeelliset, muovia, helppo levittää, näyttää hyvältä omana Ikkunareunustusten ja se on myös helppo yhdistää muiden lajikkeiden kaihtimet.

Huolimatta ilman rakenteen, lanka verhot täysin pystyy luomaan runsaasti varjostus tiloihin, jotka eivät tarvitse olla sataprosenttisen suojan auringonvalolta. Siksi ei ole mitään yllättävää, että suunnittelussa hallit ja oleskelutilat suunnittelijat ovat yhä enemmän ne käyttöön.

Sana musliini kätkee valtavan määrän hyvin erilaisia ​​värejä ja tekstuuria verhot, mutta ne voidaan ehdollisesti jakaa kahteen tyyppiin: yksinkertainen ja vankka koriste-elementtejä.

Yksinkertainen musliini koostuu kierretty puuvillaa, silkkiä tai shenillovyh, yksivärinen tai monivärinen. Musliini kiinteällä koriste-elementtejä - se sama yksinkertainen kierteet, mutta koristeltu kiteet, helmet, paljetteja, kuoret, keinotekoiset perhosia tai kukkia.

Joka kerta on uusia vaihtoehtoja koristeluun musliini, ja luetella kaikki modernit ideat rekisteröinnistä näiden ei-triviaali verhot olohuone ja mahdotonta. Tässä muutamia niistä:

 • Itäisellä arabien sisätilat, jotka ovat tulleet meille ja hehkulamppuja verhot näyttää parhaiten musliinin kyllästetty kirkkaita värejä lisäämällä kultaa ja hopeaa kierteet.
 • Olohuoneessa tyyliin hi-tech on tarkoituksenmukaista musliinin kanssa metallinhohde sekä musta, valkoinen ja väri märkä asfaltti.
 • Varten huonetta tyyliin Provencen ja Shabby-chic puku herkkä lumivalkoinen musliinin koristeltu helmillä ja tekokukat.
 • Välimeren olohuone, voit valita musliini, koristeltu kuoret.
 • Klassisen sisustus soveltuvat parhaiten musliinin lempeä pastellisävyt, roolissa verhot.

Lisäksi lähes kaikki sisätilat näyttävät hyvin vaikuttava verhot kierre ripustettu päälle pitkät verhot ja kauniisti laskostettu.

Vinkkejä valitsemalla suunnittelija verhot

 1. 1 verhot sali ja olohuoneessa voi olla mitä tahansa mallia, kunhan ne ovat sopusoinnussa muun sisustuksen.
 2. 2 Nykyisin on kiireesti yhdistää monipuolisella ikkunaverhot: tylli ja kaihtimet, vahtimestarit ja Roman verhot, kaihtimet ja verhot.
 3. 3 Verhot saisi sulautua seiniin. Alle monokromaattista taustakuva valitaan vastoin verhot tai tummentaa väriä, yksivärinen tai kuvioitu. Päinvastoin alla värikäs tapetti valita pelkkää verhot.
 4. 4 meneminen myymälän kangasta verhot, ottaa pala taustakuva. Jos seinät on maalattu, voit ottaa kuvan niistä mobiililaitteeseen. Tämä auttaa suuntaamaan kangas värejä.
 5. 5 Valitse laskuri kangas näyttää erilaiselta kuin ikkunoita. Joten harkita sen puhdistumaan ennen ostoa.
 6. 6 tällä kaudella tavalla kaikki luonnolliset. Tämä ei koske ainoastaan ​​laatua kangas verhot, mutta myös sen väri. Suosituin värejä - vihreä, sininen, ruskea, kirsikka, sinappi. Ne olisi tyydyttyneitä ja vaimennettu muistuttava paksu guassi maalit.
 7. 7 muoti iso tulosteita. Erittäin tärkeä verhot valokuvien tulostamiseen. Kuvasta riippuen ne voidaan sovittaa tahansa sisustukseen.

Olohuone ja sali - huoneeseen, jossa vieraat ottaa ja joka tuomari isännät. Ja jos teet suunnittelu muissa huoneissa, me ensinnäkin yrittää tehdä niistä mukavat, huone ja olohuone asemansa yksinkertaisesti oltava muodikas ja kaunis. Mahdollisuudet modernin verhot tässä suhteessa ovat rajattomat. Tulet aina löytää joukossa kaunis, käytännöllinen ja suunnittelun mallia.

Leave a Comment

36 − = 32