Yhdistetty keittiö verhot valokuvan

Verhot keittiöön, lajien monimuotoisuus (130 Real Photo)

On käynyt ilmi, luomaan viihtyisyyttä keittiössä apua oli verhot keittiöön. Mutta kysymys on - minkä valitsee?

Alla annamme sinulle joitakin suosituksia valitessaan verhot keittiöön.

Verhot keittiöön saisi ärsyttää, häiritsemiseen ja huomion pois ateria. Kirkas valo verhot voivat merkittävästi laajentaa tilaa, sekä luovat tunteen mukavuutta ja rauhaa. Siksi ihanteellinen - soft värit: turkoosi, persikka, kerma, sininen, jne.

Puhtaan valkoinen väri, on toivottavaa lieventää erilaisia ​​lisäosia, kuten vaaleanpunainen, kahvi, miellyttävä beige tai yhdistää muihin väreihin. Muuten, verhot pitäisi lähestyä keittiö muotoilu, tyyli tai piirros.

Istuvuus ja yhden kankaasta, jossa on suuri koriste (raidallinen, solu tai isokukkaisiin). Mutta pieni kuva antaa tunteen eräänlainen untidiness.

Tärkeää! Jos tapetti keittiössä valoisa ja kuviollinen, se kannattaa kiinnittää huomiota tavallista verhot. Jos liikevaihtoa huoneen tapetti tavallinen, valitse verhot kuviolla. Luonnollisesti sopiva keittiö sisustus.

Jos asut ensimmäisessä kerroksessa, ja keittiön ikkunasta kasvot etelään, jossa varattu katu ja paahtavan auringon. Tässä tapauksessa sopivia verhoja, kaihtimia tai tavanomainen vaaka / pysty kaihtimet.

Ylimääräisinä suojaus keittiö voidaan käyttää auringolta verhot läpikuultava kankaita, kuten organzaa tulle, huntu. Dispergoidaan auringon valo, ne antavat pehmeä valaistus ja keittiö puolestaan ​​aina kodikas ilmeen.

laskosverhot katso kauniisti yhdistettynä verhot tai verhot. Lisäksi ne tarjoavat minimaalinen määrä kudosta, ja helppo huoltaa.

Japanin paneelit käytännöllinen ja moderni, ne näyttävät hyvältä minimalistinen sisustus ja kansanmusiikkia. Voit ripustaa pari näistä paneeleista, jotka eroavat toisistaan ​​värin ja tekstuurin. Näin saat mielenkiintoinen peli valolla - ja huone visuaalisesti kasvaa.

Verhot kahvilassa tyyliin yläosassa ikkunan alkaa 20-30 cm Lambrekiinin, ja sijaitsee keskellä poikkipuu, joka on ripustettu kaksi lyhyttä verhot.

Nämä verhot ovat hyvin suosittuja kaupungeissa, koska yläosa ikkuna on auki, ja sitä kautta melko helposti läpäisee valoa, ja pohja - suljettu.

Verhot läpivienti tunnettu siitä, että lyhyys ja yksinkertaisuus, ja myös erittäin helppo siirtää. Ripustaa nämä verhot, vaativat ympäri räystään. Uskotaan, että halkaisija silmukat voi valita. Tärkeintä - vastaamaan halkaisija verhotanko.

Ranskan verhot varmasti sopiva keittiö yhdistettynä olohuone. Tämä versio sisustus antavat keittiön upeat näkymät. Ranskan verhot ei pitäisi laskea kynnyksen alapuolelle, tämä vaihtoehto korostaa kauneuden huonekaluja.

Itävallan kaihtimet varmasti hyvin kaunis. Niissä yhdistyvät "French loisto" ja "Roman tarkkaan" enemmän sopii paremmin keittiöön Itävallan verhot on valmistettu puuvillasta.

Vaikuttavaa Itävallan kaihtimet näyttävät laajennetussa muodossa. Jos verhot ovat hivenen avulla erityinen johdot tupsut alkuperäinen, pohja muodostaa erittäin kaunis laskoksia, jotka lisäävät eleganssia sisätilojen keittiön.

Viimeinen laji verhot - verhot reunusverhot. Pohjimmiltaan kappa käytetään koristeluun ikkunoiden muissa huoneissa kuin keittiössä. Sielläkin, se näyttää erittäin mukava ja omaperäinen.

Verhot reunusverhot koostuvat rehevä taittuu keskeltä, jotka on kiinnitetty molemmin puolin. Myös verhot perustetaan kaskadeja kangasta koristeltu hapsut. Kappa hyvin verho on valmistettu kevyestä kankaasta, kuten silkkiä.

Vihje! Huomiota tulisi kiinnittää räystään muovista tai rautaa. Ne ovat erittäin kätevä, helppo ja mielellään tottua keittiöön. Älä ota puinen räystään, koska ne pelkäävät lämmön ja kosteuden. Ajan myötä nämä verhotangot menettävät laadusta.

Jokaisessa keittiössä on omat erityispiirteensä ja vivahteet. Tuona luoda, keksiä ja tee keittiön vieläkin ole tunnistettavissa.

huonekalut portaali

keittiön verhot - 100 kuvaa uusia tuotteita ja ideoita keittiössä verhot

Mikä osa talon on tärkein? Aivan oikein - keittiöön. Koska siellä ihmiset viettävät suurimman osan ajasta, joten sen pitäisi miellyttää silmää, joka kerta annat sen. Mutta pidemmälle kauneutta, tila olisi asianmukaisesti jakaa ja järjestää siten, että kaikki toiminnalliset ja käyttäjäystävällinen kuin mahdollista.

Kirkas taustakuva, herättää ruokahalua, pehmeä tuolit runsaasti verhoiltu, pyöreän pöydän kaiverruksia - kaikki osat mukavuutta. Mutta yksi elementti keittiössä, sinun täytyy kiinnittää tarkempaa huomiota - se on verhot. Onko se tavallinen tylli, kevyt puuvilla verhot, tai tyylikäs verhot, ne luovat erityistä charmia ja mukavuutta keittiössä.

Mitkä ovat verhot sopivat keittiöön?

1. Tärkein vaatimus, kenties ne täydentävät hyvin kuvan suunnittelu on lähtökohta. Älä painaa jo, pieneen tilaan, tai päinvastoin, ei laajennettu jo, tilava keittiö.

2. Verhot pitäisi olla kätevä ja käytännöllinen. Keittämisen jälkeen aterian, se on päivittäinen rituaali jokaisessa perheessä, ja se tarkoittaa, että blindit imee hajuja ja ruoantähteitä. Heidän täytyy pestä, ja he eivät menetä täydellistä muotoilua.

3. Kuten edellä mainittiin, ne pitäisi kunnolla täydentää keittiö tila. Pienessä keittiössä - valoverhot, iso - raskaampia verhot. Tarjoamme katsomaan verhot pieni keittiö valokuvia.

4. On syytä arvioida mitat ikkunan, jos on parveke, pääsy olisi helppo. Tällöin voit nähdä kuvia verhot keittiössä on parveke.

5. oikein ja objektiivisesti arvioida, mitä värejä tarvitsemme verhot. Lämpimät värit - tekee tyyni ja lämmin keittiö, verhot kylmempi värit - antaa tilaa tarkasti ja eleganssia. Voit arvostaa suunnittelussa verhot keittiössä valokuvan.

6. No, verhot oltava toiminnallisuus. Jotta vältettäisiin vaikeudet päästä ikkunaan ja avasi sen. Samoin haluttaessa, ne pitäisi pystyä kokonaan peittää takanaan, mitä tapahtuu keittiössä.

Harkita joidenkin verhoja käytetään keittiössä

Tähän mennessä tämä on suosituin vaihtoehto huoneistoissa. He ovat voittaneet sydämet naisten, niiden toimivuus, yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Helppo huolehtimaan itsestään, ne sopivat mihin tahansa sisustukseen, ja suhteellisen ole kallis hinta, koska niiden tuotanto kestää vähintään materiaaleista.

Ne pysyvät erikoislistoja asennettu ikkuna-aukon. Kun auki, ne näyttävät koko lehden, suljettuna, kuten varovasti kerätty kangasta.

Tärkeimmät edut verhot:

- Käytännön toiminta;

- On laajat käyttömahdollisuudet;

- Ne eivät vaadi erityistä hoitoa.

Japanin motiiveja tai paneeleista ikkunoissa

Japanin verhot hieman huonompi suosio Rooman. Kevyt kangas, puhdasta puuvillaa, bambu jalo - tämä on jotain, joka teki paneeli. Ulkonäöltään samanlainen sälekaihdin, tarpeeksi leveä ja pitkä, lähes lattiaan. On asennettu alumiiniprofiili. Sopii täydellisesti keittiön suuret ikkunat. tila useiksi sektoreiksi voidaan jakaa niitä.

Plussat Japanin paneelit:

- Ei nirso hoito;

- Taloudellinen kulutus tuotannon aikana.

Kuten verhot muistuttavat rulla taustakuva. Ei vain paperia ja kangasta. Toiminnallisuus on selvä heti. Sulje ikkuna - rentoutua roller, avoin - päinvastoin.

Soveltuu ikkunoiden, jopa laajin. Voidaan ripustaa yhteen ikkunaverhot muutama rullaa leikkii värejä ja kuvioita.

Edut Rullaikkunoiden:

- Helppo puhdistaa ja käyttää;

- Niiden tuotanto ei jätä paljon materiaalia;

- Melko pitkään asianmukaista hoitoa kestää;

- Erinomainen lukitus auringonvalossa.

Kerran suosittuja, ne ovat väistyneet uusia lajeja. Silti klassinen koskaan vanhene, ja ihmiset vielä ripustaa ne asunnossa. Mikä parasta, ne sopivat, se on sisätilojen keittiö, koska siellä on enintään auringonvaloa. Kannattaa valita kevyt kankaita. Verhoilla onnistunut tandem, tee kaihtimet.

Tämä on jotain jalo ja ylellinen. Näyttää näyttäviä kudosten kanssa pelkkää väriä. Hehän ovat niin monia muunnelmia hienoja verhot ja tulosteita.

Itävallan verhot - eräänlainen sekoitus Ranskan ja laskosverhot. Paljastaa kuinka ja Roman. Mutta alla on valonsäteet, niin, ja tulevat mieleen Ranskan motiiveja. Mahtuu ikkunan koosta riippumatta sekä parvekkeen oven.

Ajattomia klassikoita. Ihanteellinen koristeluun pitkiä ikkunoita. Materiaali - valo tulle tai levittää kankaan. Pituus, yleensä yläpuolella kynnyksen tasolla.

Moderni versio ikkunan koristeluun. Melko helposti, siirrä haluttaessa. Asennettu pyöreä hylly. Tehokkaasti näyttää kangas näyttää ilmava eikä painotettu.

Verhot reunusverhot ja klassinen verhot

Classic kevyt tylli ja liukuva paksuja, se ei ole vaihtoehto keittiöön. Mutta lähes painoton tylliä ja lyhyt valoisa kappa, mitä tarvitset. Eräänlainen tervehdys Cafe 70-luvulla.

Yksi heidän ulkonäkönsä, pystyvät puhaltamaan lämmintä ja maisemia Afrikassa. Haju, joka säteilee bambusta ruoko, rentouttava ja rauhoittava. Täydellisesti sovi mihinkään suunnitteluun.

Täällä on mahdollista antaa lento mielikuvitus ja koota useita erilaisia ​​verhot. Tuloksena on epätavallinen, yksilön sisustusta.

Yhdistetty verhot: yksinkertainen ja samalla alkuperäistä versiota

Kankaat erilaisia ​​kuvioita ja värejä voit luoda alkuperäinen, nykyaikainen sisustus tahansa huoneeseen, jos luulet, että on aika vaihtaa ikkunan asu ja sopivia vaihtoehtoja ei ole vielä löydetty, katsokaa yhdistetty verhot. Ne koostuvat erilainen rakenne ja / tai kankaan värin. Ne voidaan ripustaa mihin tahansa huoneeseen ja kirjaimellisesti muuttaa huoneen. Muuten, eivät välttämättä juosta kauppaan, jotta voitaisiin valita kankaat, jotka sitten ystävystyä ikkunan, voit tehdä jotain jäänteitä vanhasta verhot.

Yhdistetty verhot: miten löytää paras yhdistelmä

Tärkein keino - on yhdistää kaksi väriä. Kuvioita, kaikki on hieman vaikeaa, joskus jopa mahdotonta välittömästi onko ne yhdistetään ikkunan ääressä. Mutta väri - se on hyvä väline sisätilojen muodonmuutoksen.

Verhot voidaan yhdistää kahdella tavalla:

  • Harmonisesti. Kun otetaan viereisen värejä, todennäköisesti, yhdestä väriasteikko. Toteutettava pääväri ja seuraava, joka toistaa hänen kanssaan. Tai nuo - värejä, koska siellä voi olla enemmän kuin kaksi.
  • Contrastly. Tällöin yksittäiset värit kontrasti loput, ja samalla luo monia mielenkiintoisia kirkas väri vaikutuksia.

Jos haluat tehdä ainutlaatuinen muotoilu oman huoneen, yhdistetyn kaihtimet - erinomainen vaihtoehto sinulle, mukaan lukien kaikki niiden suunnittelun taitoja ja mielikuvitusta

Joiden mukaan, mitä perustetta valita väri? No, esimerkiksi, jos muutat taustakuvan lehdistössä, ja niiden takana, ja verhot, vastaus on yksinkertainen. Verhot ja taustakuvia on kytketty läheiset siteet. Katsomaan näiden yhdistelmä. Kuitenkin tämä vaihtoehto edellyttää, että huonekalut on rooli on toissijainen, ja olet sitä aina on melko konservatiivinen.

Jos tiedät, että tapetti on aina suunnilleen sama, tausta, neutraali, rauhallinen, se on verhot voidaan yhdistää, rakentaa väri tarinoita ensemble huonekaluja.

Miten yhdistää eri sävyt (video)

Miten yhdistää kaksi väriä verhot Vinkkejä

Kahden väriyhdistelmä verhot - tämä on klassinen tervetullut. Muuten, suunnittelijat kehotetaan hyödyntämään sitä alhainen huonetta, saavuttaa halutut visuaalisia tehosteita.

Tämä on helppo selittää - kaksi väriä teet kaistanpäästörakenne ja pystypalkit hieman visuaalisesti nosta katto.

Verhot voi tehdä yhdistämällä henkilö kävelee tahdissa kertaa: kiusausta kokeilla ja saada tuloksen, moderni ja muodikas yksityiskohta sisustus ei jätä ketään kylmäksi

Nyt nimenomaan siitä, miten yhdistellä värejä:

  1. Punainen ja viininpunainen. Yhdessä nämä värit yhdistyvät - vaarallinen asia, niin kovin aggressiivinen duo. Laimentaa nämä sävyt voivat harmaa, harmaa metallinen. Mutta nämä värit kun vähintäänkin oltava jäljellä yksityiskohtia sisustukseen. Ja perusmallista - punainen (viininpunainen) + valkoinen tai hieman savuinen.
  2. beige kirjo. Se on hiljainen väri, joka luo kotiin tunnelmaa rauhoittaminen. Beige väri on yhdistetty kultaa ja vaalean sininen tai vihreä.
  3. Brown. Ja se on lähes täydellinen väri, koska se onnistuu tekemään ystäviä lähes kaikki värit, ei pelkästään sen väritys.
  4. lila väri. Hyvä vaihtoehto makuuhuoneessa, mitä yhdistää sen - sävyjä vihreä, punainen, keltainen. Saamme varsin salaperäinen ilmapiiri, jopa loistava, joka on niin mukava sukeltaa rankan työpäivän.
  5. sininen. Parempi duo kuin Sininen + White ei löydä hyvää, muuten muunnelma keittiö, josta puuttuu tuoreutta.
  6. Oranssi, keltainen. Se on hyvin iloinen ja energinen värejä. Hyödyntämään niitä huoneessa vailla luonnollista lämpöä. Ja oranssi ja keltainen voidaan yhdistää vihreä, sininen, punainen ja valkoinen.

Yhdistämällä eri kankaita ja värejä, kokeilemalla ja fantasizing, voit luoda ihana elementti sisustus, joka tekee tilaa hienostunut ja ylellinen

Yleensä kaksivärinen verhot - se on aina pienen kokeen. Sen jälkeen, kun lämmin lila violetti ja kylmä voi olla niin lähellä ulkonäöltään kuin luulet, ja itse asiassa yhdessä muiden värien erilaisia ​​vaikutuksia. Sillä pitäisi yrittää, kokeilla, etsiä vastausta, ja luottaa intuitiivinen valinta.

Yhdistetty verhot keittiöön: mitä näyttää täydellinen

Erityisen tärkeää valinta sen puolesta kaksivärinen verhot, keittiö, jos sinulla on suuri ja melko iso laatikko sitä. Tai esimerkiksi, jossa parvekkeen oven ikkunan.

Mieti voi olla yksi tietty vaihtoehto. Sinulla on suuri ikkuna tilava keittiö, joka näyttää melko synkältä, ehkä ole vielä täysin kalustettu. Tämän toteuttamiseksi tyhjyys jotenkin tasolle, sinun täytyy ottaa kaksi kangasta - yksi paksu, esimerkiksi väri kahvia maidon. Ottaa toinen tummempi kangas, kuten viininpunainen. Mutta ei tiukka, ja läpikuultava. Verhot on lattialla, he roikkua teille ja pickup samanvärisiä, parempaa kahvia maidon kanssa, yhdistää muihin sisaria. Joten tällaisten parien yhdistyneet laatikossa tulisi olla kolme - kaksi kummallakin puolella, yksi keskellä.

Yhdistetty kaihtimet auttaa luomaan keittiössä tunne rauhallinen ja rentoutumista, lisäksi se on yksi tärkeimmistä tilojen, jossa sinä ja perheesi viettää aikaa

Tällaiset kaksivärinen verhot ja hyvä vaihtoehto olohuoneessa.

Yhdistetyt verhot: ajatus tähteiden

Useiden ideat verhon yhdistelmiä erityisesti esiin ajatusta verhot puuvillakangasta, söpö, kaunis ja konstailematon.

Voit tehdä yhdistetyn verhoja käsillään, jos sinulla on vielä kankaan paloja, jotka sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen, mutta ikkuna niiden leveys tai pituus ei riitä

Tarvitset: jäänteitä calico, hyvin erilaisia, mutta hyvin pieni. Ja sitten teet älykästä suunnittelua, jossa näemme, kuinka monta lajia käytät calico.

Pääväri yksi ja pohja järjestät raidat erivärisiä. Esimerkiksi, ensisijainen väri beige hienoa vaaleaa kuva, ja alareunassa ja vaaleanpunainen raita kastanjanruskea. Vaaleanpunainen bändi voi olla vielä ylempänä. Nämä verhot voidaan koristeltu pitsiä tai punos, tekevät niistä erittäin mukava, koti. maa tai Provencen tyyliin toivottaa tällaisia ​​verhot jäämiä, koska ne ovat juuri tehneet sen sääntöihin.

Eri värit yhdistettynä kaihtimet (video)

Yhdistä verhot paitsi tehokkaasti kannalta suunnittelu, mutta myös mielenkiintoinen. Jokainen kokeilu voi aiheuttaa odottamattoman havainnon, joka muuttaa täysin ulkoasua huoneen. Yritä löytää täydellinen vaihtoehto, joka auttaa kodin entistä lämmin ja kodikas.

Leave a Comment

5 + 5 =