Yhdistetty verhot valokuva

Muodostamalla yhdistetty kaihtimet ja piirteitä oman valintansa

Yhdistetty kaihtimet voit luoda erityinen aksentti, mikä tekee huoneen omaperäisempi käytännöllinen sisustus ikkunan voit säätää valaistuksen tasoa tilojen ja sen yleinen tyyli on sokea. Lisäksi tavallista vaihtoehdoista toimi hyvin yhdessä verhot. Onko kukaan teistä voi levätä kangas ommella tilauksen tai ostaa varastoon. Tärkeintä - oikeus tarkkailla harmoniaa värejä.

Kaksivärinen verhot jokaiseen huoneeseen

Asianmukaista valinta, kaksivärinen mallin mahtuvat sisätilojen lastenhuoneeseen, toimistossa tai kotona. Lisäksi vaatimus yhteensopivuuden värejä, on suositus liittyy materiaalin tiheys ja sen rakenne. Sääntö kuuluu seuraavasti: mitä enemmän aikaa kuluu huoneessa, sitä helpompaa se olisi verhot.

Olohuoneessa on tunnusomaista vakavuus ja helppoa byrokratia. Yö mustavalkoinen verhot yhdellä pullistaa muodostaa mukava ilmapiiri. Käytettäessä useita värejä, tummempi sävy aina tärkein verho. Jos haluat korostaa ylellinen, valinta tehdään suuntaan siniharmaa yhdistelmiä.

Hyvä ratkaisu on yhdistelmä valkoista ja tummanvihreää

Mukavuutta ja suojaa auringolta tarjoavat verhot, joka koostuu kahdesta läheisesti yhteen liittyvän värisävyn:

Kaksivärinen verhot lastenhuoneeseen sovitettava sukupuolen ja iän lapsen. Kultainen, keltainen ja sininen värisävy parempana poika ja tyttö - yhdistelmä kahta väriä: valkoinen ja vaaleanpunainen.

Yhdistetty verhot ideoita: jäänteistä

Ei välttämättä käyttää kunkin osan identtisiä materiaaleja. Tärkeintä - se on visuaalisesti samanlainen kuin toinen. Muuten liian erilaisia ​​kuvioitu kankaita antaa eri kutistuminen ensimmäisen pesun jälkeen. Lisäksi laskun, sinun on otettava huomioon materiaalin tiheys.

Käyttämällä yhdistelmä materiaaleja, joka perustuu rekisteröityjen rakenne ja väri.

Klassisessa sisustus on paras yhdistää tumma (musta, ruskea) valon (valkoinen, beige, kulta)

On suositeltavaa valita keskimääräinen tiheys käytetyistä materiaaleista. Tämä ei kuitenkaan painona koko rakenteen. Täydentää valmistelu materiaalin luomiseen yhdistetyn kahden värin verhot erilaisia ​​sävyjä ja värejä.

Suositukset valita yhdistelmä verhot

 • Värivalinta perustuu hallitseva sisustus varjossa.
 • Voit käyttää sävyä ja varjostusta täydentää perus tyyliin.
 • Kontrastivärit, kuten suklaa ja pistaasi tehdä visuaalinen keskellä ikkunaa huoneessa.
 • Paikannus väri elementit voivat olla pystysuoraan tai vaakasuoraan.
 • 2 Tuolloin kudoksen yhteyksien tummempi väri on aina alaosassa.

Makuuhuoneen verhot ovat ihanteellisia yhdistetään kerman ja ruskean sävyjä

Yhdistetty verhot ja kaihtimet ovat alkaneet tehdä asianmukainen täytäntöönpano mittauksen räystään ja katto. Optimaalinen pituus materiaalin yhtä suuri kuin 1,5 pituus räystään. Esimerkiksi, jos koko on 3 m, kudos tulee noin 5,2 m. Vaaka yhdistämällä jotka edellyttävät, seuraavassa järjestyksessä laskelmat.

Kymmenen prosenttia katon korkeus tarvitaan Hemming koko. Esimerkiksi, jossa katon korkeus on 2,5 m. On tarpeen ottaa 2,67 cm. Kun ylimääräistä kudosta. Muuten tulla pystysuorassa yhdistelmänä -, lisätään vielä 2 cm.

 • nastat;
 • Sakset.
 • Verho nauha.
 • Säiettä.
 • Neuloja.

Verhot ei tarvitse olla yksivärinen, mikään sen osista voi sisältää joitakin malli

Täydellinen työkaluja riippuu tilanteesta.

Tarkkailun materiaali vahvuus

Ennen ompelua, materiaali testataan voimaa. Tehdä tämän, leikkaamiseksi, joka on 10x10 cm koko.

On tarpeen tehdä useita testejä:

 • Venyttää useita kertoja.
 • 3 minuutin hierotaan käsiin.
 • Ompele leikkauksesta koneen sopeuttamaan työtä.

Syntyminen pritortosti tai rikkoa puhutaan tarpeesta löytää eri materiaalista

Tarkastuksen jälkeen, voit harkita erilaisia ​​ideoita tulevaisuuden toteutuksesta:

Hyvä näyttää yhdistetyn kaihtimet, jotka on valmistettu kiiltävästä kankaasta, koska se antaa tyylikäs huone

Ymmärtää vaihtoehdot, joiden avulla kuva lopputuotteita. Useimmiten käytetään kahta asettelua. Ensimmäisessä tapauksessa radikaalien muodostettu vaakasuoraan tai pystysuoraan raitoja. Toisessa tapauksessa, kun haluat väri kokeiluja, jostakin aineesta eri värit luovat yhdistelmän muotoja: vino, vaaka- ja osia.

Pelkkä verhot ovat aina muodissa

Living ei käytetä kirkkaita värejä. Toinen rajoitus on pakollinen suhde: verhot suoritetaan valtaa sisätiloissa tyyliin: avantgarden, Empire, korkean teknologian, minimalismi, vuosikerta, taidetta, sisustus, barokki.

Pelkkä verhot asettaa rajoitus - enimmäismäärä värejä sisätilojen enintään kolme.

Konservatiivinen sisustus on tarpeen sopivasti yhdistää käytetyt värit:

 • Punainen, sininen, vihreä tai punainen ei pitäisi hallita.
 • Anna inspiraation laventeli väri.
 • Valkoinen laajentaa tilaa.
 • Pastellivärit sopii lapsen - ne eivät häiritse lasta kouluun.
 • Samoin kirjoita makuuhuone - sinussa pastelli ja rauhoittavia värejä.

Ei tarvitse tehdä verhoja täysin yhdistetään, ne voivat erota esimerkiksi vain alkuun

Tärkein suositus suunnittelun työskenneltäessä yksivärinen verhot, valikoima niille huonekalun, mutta ei alle taustakuva. Näin ollen on toivottavaa valita verhot, tekstuuri, joka on sama kuin taustakuva. Kun valitset visuaalisen aksentti on tarpeen valita jotain yksi: tapetit, huonekalut, verhot.

Oikea väriyhdistelmä verhot

Makuuhuone, olohuone, lasten huone, tutkimus - lähes kaikkialla kaksivärisiä verhot sopivat sisälle edellä mainitut tilat, säätämällä tilaa visuaalisesti.

Sen lisäksi, että pakollista sävyjä yhteensopivuus olemassa muita suosituksia:

 • Edistää muodostumaan yksi vihreä tila (kyllästetty, oliivi, Emerald).
 • Kohtalainen kontrasti - luovasti etsiä uudenlaista tilaa, suunnittelijat ei kannata käyttää liian kirkkaita värejä. Lila ja hiekka, sininen ja munankeltuainen, vihreät ja flamingo - luettelo hyvin yhdistetyn värejä.
 • Painotetaan herkku paletin on elvyttämiseen lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen.

Valita oikea väri, on suositeltavaa ottaa yhteyttä suunnittelija, tai katsella erityinen pöydän väriyhdistelmä

Haluttu tulos määrittelee käytetty väline. Ne, jotka haluavat tuoda huoneeseen enemmän senttimetriä, suosittelemme kaksivärinen verhot viileitä värejä. Veto lämpimät värit on perusteltua laajoilla alueilla tiloissa. Toinen keino on koristeellinen sävy, oikea yhdistelmä, joka luo tunnelmaa huoneeseen.

 • Oranssi ja Marengo.
 • Kalkki ja indigo.
 • Kalkki ja flamingoja.
 • Keltuainen ja sininen.

Eräässä hillitty versio sisätilojen on tarkoituksenmukaista kaksivärinen verhot violetti, sinivihreä tai vihertävää.

Tämä epätavallinen sekoitus täysin sovi klassinen tai Kaukoitään sisustus

Keittiö pieni kooltaan sopiva lämmin sävyjä. Esimerkiksi oranssi väri, joka ei salli pitkään istua ja syödä liikaa.

Riippumatta haluamasi värimaailman, suunnittelijat suosittelevat yhdistämään sävyt harkitsee mahdollisia seurauksia:

 • Ylimääräinen lyijymönjän pysyvään stressiä ja kiihottumisen.
 • Ylimääräinen harmaa - katalysaattori masennuksen toteaa.
 • Violetti - visuaalisesti vähentää huone.

Miten yhdistää verhot sisätilassa (video)

Yhdistetty verhot edistävät muodostumiseen mukava tunnelma missä tahansa huoneessa. Sitä enemmän aikaa on todennut, ohuempi olisi verhot. Ne valitaan alla huonekaluja, mutta on tarpeen sovittaa tekstuuria taustakuva ja verhot. Kielto saa punainen, harmaa ja punainen väri. Hänellä on negatiivinen vaikutus psyykeen. Kanssa oikein valittu yhdistelmä verhot voit tulla menestyväksi ja onnellisempi, että on hyvä vaikutus elämääsi.

Yhdistetty kaihtimet sisätilassa (kuva)

Huomio, vain tänään!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Miten yhdistää kaksi väriä tai sävyä eri kudoksista

Antaa sisätilojen ainutlaatuisen keittiön, voit valita tyylikkäät kalusteet, epätavallinen viimeistely tai kirkkaita ruokia. Ja on mahdollista kokeilla tekstiilit, yhdistämällä kaksi sävyt tai yhdistelemällä useita erilaisia ​​kankaita eri kuvioita - tämä menetelmä ei vaadi perusteellista remontin tai huomattavia kuluja ja sopii aloitteleville suunnittelijoille. Siksi pidämme yksityiskohtaisesti perustavanlaatuisia "tekstiili kombinatoriikkaa" ja useita voittavat ideoita keittiön suunnittelu.

Verhot kahta väriä: salaisuudet onnistuneen yhdistelmien ↑

Keittiö - yksi harvoista huoneet talon, jossa ikkunat kangas soittaa lähinnä koristeeksi. Tietenkin asukkaat ensimmäisessä kerroksessa tai asunnoissa Windows näkymät aurinkoisella puolella, ja käyttää sitä suoja liiallista valoa ja uteliailta katseilta, mutta silti päätarkoitus verhot keittiössä - lohduttaa "Good Housekeeping." Uusi kaksivärinen verhot täysin sovi sisälle, on tärkeää, ettei unohtaa yleisiä periaatteita harmonian ja keinoja visuaalisen korjauksen tilaa.

Kaksivärinen verhot keittiön ikkunasta

4 säännöt onnistunut yhdistelmiä:

Monet ihmiset tietävät, että "pohjoisen" huoneet on parempi valita verhot lämpimät värit, kun taas aurinkoisella ikkunat - kylmä. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon se, että lämpimät värit visuaalisesti tuoda objektin, joten pieni keittiö tulee asettamaan etusijalle kylmät värit, joka visuaalisesti vieraannuttaa ikkuna ja anna tilavuus huoneen. Voit kuitenkin käyttää vaihtoehtona - neutraalit sävyt, täydentää hieno kuvio tai pieni aksentti keltainen, oranssi, ruohonvihreä tai toisella "lämpeneminen" väri.

Kaksisävyinen oranssi ja valkoinen verhot

Verhot voidaan laatia sopusoinnussa sisustus ja keittiökalusteiden tai tulla kirkas kosketusnäyttö, katseenvangitsija. Näyttää harmoninen sisustus, kannattaa toistaa värejä toisessa ikkunassa kangas tekstiilien tai lisävarusteita.

Verhot keittiössä

Verhot voidaan yhdistää käyttämällä useita maalauksia yhden lajin, mutta eri sävyjä tai yhdistämällä erilaisia ​​materiaaleja rakenne ja läpinäkyvyys. Mutta älä unohda käytännöllisyys, puhumme keittiössä sen erityisen mikroilmaston, jolle on ominaista suuri ilmankosteus, korkea lämpötila, noen ja savun aromit ruoanlaittoon. Siksi, materiaalien tulisi olla sotkuinen ja helppo hoitaa, esim., Organzaa puuvilla, johon on lisätty polyesteriverkko, kreppi.

Avulla koristeet ominaisia ​​tietyn tyylin, voit korostaa aihealue muotoilun. Esimerkiksi maassa, Provence, ja muut maalaismainen sisustus asianmukaisia ​​ruudullinen ja kukka verhot, kappa yksinkertainen, joka voidaan yhdistää yksivärinen verhot pastellivärit. Historialliset tyylit täydentävät valoverhot kullalla kirjonta tai painettu silkkiä. Moderni keittiö, sisustettu hengessä korkean teknologian tai minimalistinen, yksivärinen mallit sopivat silmukat ja kankaiset kaihtimet kanssa valokuvien tulostamiseen.

Yhdistelmä kaksi väriä verhot eri tyylejä:

Kahden väriä verhot

Kuvioita voidaan käyttää muuttamaan visuaalinen geometria huoneeseen. Esimerkiksi, pystysuora raidat pitkät verhot "lattialla" visuaalisesti pripodnimut matala katto, vaakasuora malli "työntää" seinät ja lisätä ikkuna-aukon, valoisaan kukat tuo ikkuna, ja hieno tulostaa - ottaa pois.

Mitä yhdistelmä erilaisia ​​kuvia, se ei ole välttämätöntä käyttää vain yhdenlaisen kuvio muutaman kaihtimet. Päinvastoin, rohkeasti yhdistämällä pituus- ja vaakaraidat välissä kirkkaita värejä tai herneitä, voit saavuttaa tyylikäs ja moderni luka.A perinteinen kukkapainatus, käytetään vain yksi tekijä, sopii paremmin hiljainen klassista tyyliä.

Mielenkiintoinen yhdistelmä värejä ja raidat

Spectacular Combo Kit: Englanti verho häkkiin ja verho reunusverhot

! Huomautus On tärkeää, että ei vain verhot yhdistettiin muun sisustus huoneessa, mutta myös keskenään - väri, koriste, tekstuuri, tai lisävarusteita.

Mielenkiintoinen yhdistelmä värejä ja kuvioita ↑

Helpoin vaihtoehto luoda ainutlaatuinen tekstiilitaidetta keittiön ikkunasta - käyttää yhdistelmää kahdenlaisia ​​verhot. Paras kaksikko voisi olla keittiössä Roman tai pyöreä rakentamisen täydennettynä ilmaverhot, verhoja tai lyhyt lambrekenom.Ne vähemmän näyttävyyttä sokea samaa materiaalia eri värejä.

Kirkas kukka verhot ja aurinkoinen keltainen "Rimko" - hyvä vaihtoehto yhdistetyn maan ja Provence

Ideoita luomiseen väri cocktaileja ↑

Mietitäänpä yksityiskohtaisesti, miten yhdistää sävyjä kaksi väriä, ottaen huomioon erityispiirteet keittiön ja tyylillinen suunnittelu huone.

Suosikkimenetelmänä klassisen arsenaali - käyttää perustason neutraali sävy (valkoinen, harmaa, maitoa, beige), ja kaikki accentual väriä. Useimmiten kirkkain värein verhojen tai kaihtimet ja kappa tai paksut verhot suorittavat kontrastin tai täydentävät - kaikki riippuu intensiteetti valitun värin.

Kaksisävyinen punavalkoinen ensemble näyttää valoisalta ja tyylikäs

Pelkkä materiaalit ovat ihanteellisia keittiöt sisustettu moderniin tyyliin - minimalistinen, high-tech, moderni. Mutta jos haluat epätyypillisten ratkaisuja voidaan käyttää "tukikohta" kangas kuvioitu tai monivärisiä tulostaa yhteistä päävärit käytetään koristeluun ja huoneen kalustukseen. "Laimenna" kaksi-väri kankaat voi olla kirkas solu, raidat, kukka tai geometrinen kuvio - nämä kuviot näyttävät hyvin orgaaninen keittiössä ympäristössä, erityisesti jos muu tekstiili on koristeltu samassa hengessä.

Yhdistetty turkoosi-beige verhot keittiöön moderniin tyyliin

Kaksivärinen verhot ristissä näyttäviä Harjaa kyytiin

Vihje! Voit ostaa saman verhon useita kirkkaita värejä ja muuttaa niitä vuodenajan mukaan tai neutraali perusteella nastroeniyu- helposti yhdistää minkä tahansa värin.

Tällainen vaihtoehto voisi olla mannaa kiistanalainen sisustus, jossa kirkkaita värejä käytetään. Vastakkaisia ​​verhot voi harmonisesti täydentää rikkaat värit jo läsnä Tekstiilien viimeistely tai muita, jolloin keittiön tyylikkään ilmeen. Suosituin ratkaisut - kirkas verhot väri vastapäätä spektrin (punainen, vihreä, keltainen, sininen, musta ja valkoinen), josta voit luoda todella epätavallinen suunnittelu, kutomalla kankaan yhteen. Mutta vaikka tasainen nauhat kontrastivärien näyttää tyylikkäältä ja alkuperäinen - arvioida eri vaihtoehtoja kaksi verhot kankaan väriä, kuvia, jotka on esitetty alla:

Kaksiväriset mustavalkoinen puuvilla verhot

Monivaiheinen kutoa kahta väriä - vihreä ja oranssi

Kirjakieleen naapuruston - mehukas marja ja intensiivistä valoa vihertävää

Ilmaverhojen erottuvalla kaksiväriset koristeena

Vaikeinta - valita oikea "ristiriitaiset" värejä, niin että ikkuna ei näyttänyt ulkomaalainen elementtejä taustalla kuvan. Kuten vihje, voit ryhtyä kahta väriä jo läsnä sisätilojen, ja lisätä niiden intensiteetti itse. Jotta olisi helpompi poimia kontrasteja ja aste kirkkaus, käytä pientä visuaalista vihje.

valikoima vastakkaisia ​​sävyjä periaatteen

Vihje! Kaksivärinen yhdistelmä kirkas verhot voi nopeasti kyllästy, on suositeltavaa yhdistää niitä kolmannen neutraalin sävyn tai "annostelun" kirkkaus harkintansa vähentämällä ala tahansa värejä perus sävy annettiin yli 70%.

Yhdistelmä, jossa yksi käytetyistä kudoksen tai lähellä väriavaruus, mutta vaihteleva intensiteetti. Esimerkiksi kahvin värinen verhot voidaan yhdistää rikas suklaa verho, sininen tylli verhot -C Emerald sävyn, persikka sävyjä - punainen, keltainen - oranssi, jne

Yhdistetty verhot kumppani läpinäkyvästä materiaalista

Kaksi-väri verhot kangas yhdenlaisen

Yhdistävänä motiivi voidaan käyttää paitsi värin, mutta myös malli, joka toistuu ikkunan tekstiilejä. Kun tätä mallia värejä ja kankaat voivat olla erilaisia.

Yhdistetyt verhot, kuvioyhdistelmän

Vihje! Jos monikerroksinen rakenne useiden verhot et pidä, voit ommella kaksinkertainen verho erivärisiä kankaita ja luoda mielenkiintoisia yhdistelmiä käyttäen nappaa, tucking suljin tai muodostaa kontrastin laskoksia. Tällainen ratkaisu on toinen etu -Kyky muuttaa ajoittain etupuolelta alapuolen, luo illuusion sisätilaremontit.

Kahdenvälistä verhot neutraalilla alueella

Kaksivärinen verhot valoisa keittiö

Miten yhdistää eri kankaita verhot ↑

Kaksivärinen verhot erilaisia ​​kuvioita - mielenkiintoinen vastaanotto, jossa voit kerätä paljon ideoita alkuperäisen keittiön suunnittelu.

Muutamia vinkkejä onnistuneen yhdistelmiä:

 • Käytä tekstuureja eriasteisia läpinäkyvyyttä tai kerrattu rakenne. Overlay kaihtimet väristä toiseen luo illuusion läsnä kolmasosa yhdistävä värisävy.

Määrääminen kudosten kahta eri väriä, jolla on sileä siirtymä

 • Yhdistettyihin verhot eri kudoksista ei näyttänyt erikseen luotaessa muotoilu yhteinen tekijä. Tämä voi olla punos tai pickup samasta kankaasta, sama kuvio, kaulus, keula.

Hapsut vastaamaan verhot väri yhdistelmä yhdistää punainen ja valkoinen muotoilu yhdeksi yksiköksi

Yhdistää elementtejä yhdistetyn kangas - sukkanauhavyö, inlay ja kaksivärinen ruffle

 • Omaperäisen ilmeen tuotteita monista eri leikkauksia väliä. Ja kun ompelu ei tarvitse kunnioittaa symmetriaa - joissakin tyylejä "tilkkutäkki" verhot, sisustettu luova sotku, antaa tilaa erityistä charmia ja kotiin uyut.Chtoby harmonisesti yhdistää verhot muuhun tilanteeseen, voit käyttää paitsi kahta perusvärejä, vaan myös erilaisia ​​tähteet, vasemmalle ompelun jälkeen toinen keittiö tekstiilit - pöytäliinat, tuolien ja verhoilu.

Silmiinpistävää kukka insertti tavallista verhot

Se omaperäisesti voit yhdistää jäänteitä kankaiden

 • Sillä hillitty sisustus, jossa pastellin sävyjä ja luonnolliset värit, sävyt sopivaa yhdistelmää kahdenlaisia ​​eri kudoksissa, mutta yksi väri. Tämä tekniikka antaa huoneen tilavuudesta ja täydentää ilmakehän hillitty mutta mielenkiintoinen seikka.

Tiheä laskosverhot ja ilman verhoja reunusverhot yksivärinen

Mestarikurssi on verhoja dikroinen ↑

Jos olet päättänyt tärkein - rakennetyyppi, kankaan tyypistä ja värejä tulevan verhot - vasen ostaa materiaali työstää ja soveltaa mille tahansa yritykselle. Mutta jos talo on ompelukone, paljon halvempaa ommella verhot kangasta kaksivärisiä omin käsin. Ja niin voit arvioida kykyjään ja taitojaan, suosittelemme tutustumaan kanssa esimerkillinen algoritmi tulevien teosten.

Selvittää, kuinka paljon kangasta tarvitset räätälöintiin mallia valittu, otetaan huomioon kolme keskeistä muuttujaa: räystään pituus, leveys kangasrullan ja runsaus verhoja. Jos kaksi ensimmäistä arvoja saadaan yksinkertaisella mittaukset mittanauha, sitten varauksen taittuu tai flounces tyynyt täytyy ajatella sitä, ja ehkä jopa käyttää "kokeellinen" malli levyjen tai pussilakanat.

Vihje maksujen:

 • Tiiviiden verhot räystäs pituus on kerrottava tekijällä 1,2-1,5 kokoonpano;
 • Verho Sirkkoja muodostamisesta näyttäviä taittuu pituus on lisättävä 1,5-2 kertaa;
 • kevyeen tylli verhot organzaa sifonki tai voile tarvitse marginaali 2,5-3 kertaa niin pitkä reunuslista.

Laskettaessa kerrointa kokoonpanon mukaan tyypin kiinnitys verhot

Tärkeää! Määrittää kudos voi virrata seuraavalla kaavalla: (pituus x räystään kokoonpano tekijä) / leveys rainan rullalle. Korkeus on otettu perusteella suunnitellun tuotteen pituudesta (jopa ikkunalaudalle, että ikkunan keskellä lattialle) plus marginaali kääntämiseksi on 5-10 cm.

Ruoanlaitto työkaluja ja materiaaleja töihin ↑

Tehdä yksinkertainen malli yhdistetyn kaksivärinen verhot keittiöön - ilmaverhojen eri värejä - tarve: kevyt kangas valmiista mittauksia, verho nauha muodostaa näyttäviä poimuja, upotus, neulat, sakset, nastat ja ompelukone.

Tärkeää! Yhdistelmälle verhot pitäisi itsenäisesti tehdä ja tarraimet, varsinkin jos aiot käyttää niitä yhdistävänä elementtinä, koska löytää valmiita vaihtoehto, joka vastaa täydellisesti väriä verhot, ja ei voida saavuttaa.

Koska useimmat kankaan koko telan ei ole sama kuin haluttu leveys verhot, täytyy leikata kankaan suikaleiksi. Tehdä puhdas leikkaus voidaan soveltaa ulkoasu hallitsija ja liitu tai vedä yksi pystysuora kierteet.

Vihje! Voit sshitdve verho materiaalin eri värejä, tai luoda yhdistetyn suoritusmuodon, joka yhdistää kukin värillinen pituudet kangas verho rainojen.

Yhdistetty verhot kahta väriä:

Yhdistetty verhot kaksivärisiä

Kukin verho väri

Leikkauksen jälkeen pituudet kangas on ommeltu yhteen saumanvaraa 1 cm: n (sauman lujuus suositeltavaa hoitaa huolittelua). Pitkin kehä kunkin verhon verkon yläreunaa sinun täytyy tehdä mutka 0,5-1 cm ja ommeltu sitovia.

Edging - pieni mutta tärkeä yksityiskohta näyttäviä verho

Vihje! Beyka tai kapea nauhoja voidaan myös käyttää harmoninen väriyhdistelmiä. Yrittää poimia varten verhon reuna värin toisen ja päinvastoin, tai käyttää kirkkain kaksivärinen viimeistely sekä verhot.

Nyt edelleen ommeltu ylempään reunaan Verho nauha, jolloin helma kankaan nauhan leveys, on koottu jokaisen verhon avulla kiristämisen johto ja koukku kielekkeiden räystään koukut. Kiinnitä valmis verhot voi olla rehevä rusetteja, pickup tai magneettinauha - oman harkintansa mukaan.

Kiinteä silmukka koukkuja ei pitäisi ommeltu kankaaseen

Vihje! Valmis verhot voidaan yhdistää muiden koriste-elementtejä, esimerkiksi, Lambrekiinin, reunustama rehevä poimujen tai kankaan silmukat, jouset.

Fringe helmiä

Opetusvideota: miten yhdistää eri sävyt ja tekstuurit ↑

Käytä kaksivärinen verhot keittiössä - vastaanottoa pitkään ole uusi. Mutta jos nostat alkuperäisen väriyhdistelmät tai kankaita mielenkiintoinen rakenne, voit luoda ainutlaatuinen sisustus, joka on tärkein kohokohta tekstiilitaidetta. Eikä välttämättä loppuun ompelu luokat saada mallia verhot ideansa - tarpeeksi siirtyä idean paperille ja antaa luonnos kokenut ompelija.

Verhot verhon kahta väriä, kuva, joka näkyy sisustus ja kiilto sivustoja sisustus, on yksi kaikkein kehittyneempiä menetelmiä.

Verhot verhon kahta väriä: kaksivärinen verhot ja pelmets sisätilojen keittiön

Kuten mitä tahansa materiaalia, jota käytetään koristella ikkunat laskosverhot tarvitsevat hoitoa. Ennen kuin poistat Roman sävyjä, lukea ne.

Miten pestä laskosverhot: pikku temppuja täydellinen tulos

Pysyy mukana muoti ja kuten kaikki modernit? Sitten taitekaihtimet keittiö - se on sinun valintasi. Onhan nyt muodissa mukavuutta ja yksinkertaisuus, minimalismia.

Esimerkkejä yhdistetty verhot

Tärkeä osa, joka täydentää sisätilojen kotiisi verhot. Ottaen huomioon suunnittelu huone, sinun täytyy valita sopiva verhot kaiken näytti hyvältä.

Mielenkiintoinen vaihtoehto koristamaan ikkunat - se yhdisti verhot, jotka koostuvat eri kuvioita ja värejä kangasta. Nämä verhot voidaan valita makuuhuoneessa ja olohuoneessa, tahansa huoneeseen. Sinun täytyy kunnolla yhdistellä värejä ja valita ne, jotka sopivat sisätiloihin, esimerkiksi näkyy kuva.

Tyylikäs yhdistelmä yhdistetään sisäverhot

Kangas verhot yhdistettynä valitaan useimmiten mukaan avoimuus. Ensimmäinen, ripustaa ja kevyt materiaali, kuten tylli tai organza, ja ylhäältä paksut verhot, jotka suojaavat huoneen auringolta. Verhot voidaan yhdistää seuraavasti: eri kuvioita ja eri kuvioita; samalla kuviolla, mutta yksi osa läpinäkyvän verhot ja drugaya- net.Takzhe kytketty kaihtimet samanlainen tiheys, joka voi olla eri värejä ja kuvioita, kontrastin tai yksi raina kuviolla, toinen - yksi väri, yksi tai matta, eri kiilto.

Erittäin suosittu moderni muotoilu on yhdistelmä kahta väriä verhot. Värit yhdistetään harmonisesti (painopiste on perus sävyjä, jotka yhdessä muiden) tai kontrasti (root täydennetään kirkas elementtejä, vastapäätä tärkein sävy, esimerkiksi, kontrastia musta ja valkoinen). Kun värien verhoihin harkita suunnittelu huone, huonekalut verhoilu. Suoritusmuotoja yhdistää verhot voivat olla seuraavat: yhdistelmä monokromaattinen kankaasta ja kuvio harmoninen ja erottuvat värit. Henkilöille, joilla rauhallinen elämäntapa, voit käyttää yhdistelmä mustaa ja valkoista. Aktiivisille ihmisille sopivaksi kirkas inserttejä, jotka yhdistetään vaaleita sävyjä. Muuttamalla yhden verhot toisaalta voit muuttaa sisätilojen tilaa, jotta se tehokasta ja mielenkiintoista.

Punainen ja viininpunainen

Ennen kuin ostat punaiset verhot, harkitse tarkkaan ne tarkastelevat yleinen suunnittelu, ei onko se liian "aggressiivinen". Punaiset verhot sopivat parhaiten makuu-ja olohuoneessa. Maroon verhot lisää eleganssia huone, eleganssia, juhlallisuus ja edistää hyvää unta. Burgundin verhot ovat myös sopivia makuuhuoneessa, zala.Krasny ja viininpunainen yhdistää hyvin harmaa (harmaa metalliväri) ja valkoinen sävy.

Ylellisyyttä verhot makuuhuoneeseen sävyjä viininpunainen kuviolla

Yhdistetty verhot ruskean ja beigen sävyjä luovat tunnelmaa, rauhaa ja hiljaisuutta. Soveltuu lastentarha, olohuone, makuuhuone, keittiö. Brown yhdistää kaikkiin sen vivahteita, sekä lähes kaikki muut, beige - vihreät, kultainen tai vaaleansininen. Alemmassa kuvassa näet hyvä yhdistelmä ruskeaa muiden kanssa.

Tyylikäs muotoilu verhot sali

Erittäin hienostunut ja aristokraattinen sävyjä. Violetti verhot yhdistettynä vihreä tai punainen tai keltainen, ovat täydellinen makuuhuoneeseen. Onnistuneen seos kevyitä violetti ja valkoinen sävyt käytetään verhot keittiöön. Violetti näyttää hyvältä vaaleita sävyjä ja voi tehdä valoisa ja kaunis olohuone.

Sininen suositellaan sisätilojen käytävällä. Sininen verhot luoda tunne muodollisuus, johdonmukaisuus. Sininen verhot yhdistettynä sininen, voit valita makuuhuoneeseen. Myös sininen ja menee hyvin valkoinen.

Harmoninen yhdistelmä sininen ja valkoinen verhot makuuhuoneessa

Joyful, lämmin ja värit, jotka ovat "virkistää" mihin tahansa sisustukseen. Oranssi verhot roikkua olohuoneessa tai keittiössä, keltainen lastentarha ja keittiössä. Oranssi ja keltainen verhot yhdistettynä punainen, sininen, vihreä tai valkoinen.

Vihreä verhot näyttävät hyvältä keittiössä, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Jossa on yhdistetty vihreä keltainen, sininen, valkoinen. Tunnelma varallisuuden ja ylellisyyttä luo kultainen verho yhdistettynä keltainen, valkoinen tai vihreä. Tällaiset verhot sopivat parhaiten olohuoneessa.

Kuvan alkuperäinen vihreä ja valkoinen verhot sali

Yhdistelmä mustavalkoinen tekevät ylellisyyttä yhdistettynä verhot. Tämä vaihtoehto voidaan ripustaa hallissa, niin että huone on tyylikäs, hienostunut.

Vastaamaan kaksivärinen verhot, sinulla pitää olla perustaidot ompelu- koneessa. Käytettävissä tuote poshiva- perinteinen verhot, joka koostuu useista suorakaiteen aihioita.

Ennen kuin aloitat verhoja, sinun täytyy kiinnittää huomiota ominaisuuksia materiaalin. Valittaessa kangasta verhot, on otettava huomioon sen kestävyyttä. Suosittele valitsemaan vahvan ja tiheä kangas, joka pitää pitkä kaunis ulkonäkö vid.Zatem täytyy mitata pituus reunuslista. Nämä mittaukset mahdollistavat laskea tarvittava määrä materiaalia. Raskas ja tiheä kangas laskennan mittaa pituus räystään, joka kerrotaan 1,5.Vysotu verhot määritellä yksinkertainen: kattoon korkeus on lisättävä kankaan pituuden ylemmän ja alemman osan (tarvitaan turvallinen). Esimerkiksi, jos korkeus 2,5 m, on tarpeen valmistella 2,7 m tulevaisuudessa verhot. Kun yhdistelmä kahdesta kankaita pystysuunnassa lisätään vielä 2 cm kummallakin puolella, korkeudella vaaka-yhdistelmän -k izdeliya.Chtoby kunnolla ommella verhot omin käsin, tarvitset sakset, nastat, neuloja, langat, erityistä nauha.

Toteutettava kangas, joka koostuu kahdesta identtisestä leikkauksia, leikkaa se puoli. Web värillisiä paloja vain ommella: Sinun on lisättävä ne toisiinsa kasvot, vetää reunasta 1 cm ja ompele koneeseen. Rauta siististi silittää shov.Bokovye verhot on käärittävä 2 mm kummallakin puolella ja myös silittää. Jotta linja paikallaan sgiba.Nizhny reuna ompele niin zhe.Zatem täytyy työntää verho leveys käytettävissä nauhan ja silittää tämä osa asiasta. Teippi käänne niin, että silmukat ovat huipulla, ja kiinnitä kaksi kappaletta tapeilla. Tehdä yhden rivin ylä- ja alareunassa nauhan. Samoin suorittavat ompelu käsillään, ja toinen asia verhot.

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy myös tarkistaa laadun linjojen koneen ja langan kireys, ei pilata verhot. Näin voit helposti tehdä työtä omin käsin. Voit tehdä tämän, tarvitset kärsivällisyyttä ja ideasi muuttaa huoneen.

Voit myös ommella uudet verhot käsillään kangas jäännöksiä, jotka ovat täydellinen tähän, mutta he eivät olleet tarpeeksi ikkunan leveys. Ommella verhot tähteitä, tarvitset senttimetri, sakset, nauha. Joilla määritellään muoto ja koko, voit alkaa ommella. Silloitetut jäämiä kaksinkertainen saumat. Piilottaa saumat, voit käyttää nauhaa.

Erittäin suosittu ajatus räätälöidä yhdistetyn kalikoo verhot jäämiä. Yksi olennainen sävy, ja pohja on valmistettu eri sävy raidat. Esimerkiksi, tärkein beige värisävy kuvio hieno himmeä ja pohja kastanjanruskea ja vaaleanpunainen raita.

Yhdistettynä verhot jäämiä käsillään

Leave a Comment

37 − = 27