Yhdistetty puukoneet

Yhdistetty puuntyöstökoneisiin kotiin

Erikoislaitteita tänään läsnä minkäänlaista tuotantoa. Tämän tekniikan avulla voit vähentää materiaalin ja ajan kustannuksia ja vaihda ihmistyövoimaa. Monenlaisia ​​mahdollistaa valita paras vaihtoehto kaikille.

Nykyaikaisissa puukoneet, ostettu kohtuuhintaan, varmasti onnistumisen avain toiminnan tahansa ohjatun. useita puuntyöstökoneet edulliseen hintaan on saatavilla tänään.

Mikä on puunkäsittelykoneeseen

Ensinnäkin, tällaiset laitteet ovat sähköautot, jotka antavat puu ennalta määrätyn koon ja muodon henkilön käsittelemällä. Soveltamalla tällaisia ​​laitteet voivat olla saada levyt, palkit, vanerin ja puulevyjen, ja sijoittaa tarvittavat reiät ja urat, eri rakenteita ja osia.

Avulla Puuntyöstövälineiden voi vain tehdä työkappaleeseen, mutta myös saada lopputuotteiden muodossa ovet, ikkunat ja kalusteet. Sen pääasiallinen tarkoitus on laitteita, joita käytetään hiontaan, kuorinta, leikkaus, poraus ja höyläys. Woodworker ovat erilaisia ​​erityisluonteensa, joka mahdollistaa erilaisten muutosten kansantalouden ja teollisuuden sekä kotona.

Nykyaikaisissa ominaisuuksia työ helpottuu huomattavasti operaattorin. Kun valitaan oikea ohjelma kehittynyt ohjausjärjestelmä mahdollistaa päällikön saavuttaa laadullisesti uudelle tasolle tuotannon. Yhdistetyt muutokset ovat muuntaja ja sallivat master antaa missä tahansa muodossa aihioita puuta.

Pääpiirteet puuntyöstökoneita kotiin

Tärkeimmät edut tällaiset laitteet ovat:

 • Helppokäyttöisyys, joka tekee niistä korvaamattomia korjaus-, rakennus- tai viimeistelytöitä.
 • Ei ongelmia ostamalla varaosat ja tarvikkeet kautta monenlaisia ​​tuotteita.
 • Pieni koko ja paino nämä laitteet tekevät niistä melko helppo kuljettaa.

Mitä minun pitäisi etsiä ostaessaan

Menee laitteet puun, olisi kiinnittää huomiota seuraavat tiedot, ostaa kestävä ja luotettava käyttölaitteeseen:

 • Ovat siellä ylimääräinen työkaluja monenlaisia ​​puusepänteollisuuden. Oikein valittu laite laitteiden avulla voidaan suorittaa jopa 11 eri operaatioita, kuten sahaus, höylä, jyrsintä, Tasohöyläkoneet, poraus ja alku piikkejä.
 • On parempi antaa etusija Universal-version.
 • Yhtä tärkeitä ovat paino, koko ja teho tuotteita. Laite kotiin työtä 220 volttia.
 • Teknologinen kapasiteetti ovat myös ei pieni merkitys ominaisuus tulevien yrityskauppojen.

Edut joissakin malleissa Puuntyöstövälineiden

Mukavuutta yhdistettynä vaihtoehtoja talon piilee yhdistämällä useita toimintoja työskennellä yhdessä laitteessa. Esimerkiksi, yhdistetty kone Corvette-320 kykenee suorittamaan poraus, jyrsintä, ja höyläys.

Sen lisäksi, että yleisen toteuttamiseen useita ongelmia puuteollisuuden profiili, hän voi suorittaa työn höyläys oppaan, pitkittäinen ja poikittainen leikkaus. Laite sallii joidenkin reikien poraamiseen ja jyrsinnässä.

Saat tarkemman työtä, voit liittää sen pölynimurilla. Pienen koon se sopii helposti pieniin tiloihin, kuten kotona tai autotallissa. Laitteessa on Alhainen melutaso, kiitos induktiomoottori ja hihnakäyttöä.

Etujen joukossa tämän laitteen ovat seuraavat:

 • Tilat epätahtimoottori.
 • Melun vähentäminen toiminnan aikana moottorin ja ylikuormitussuoja ansiosta hihna.
 • Paksuus taulukko valurautaa.
 • Tehdään höyläys ja sahaustöihin tarjotaan opas Poklonnaya hihna.
 • Laitteet höylä akseli suojaliuska.
 • Rakenne on järjestetty liittämään imurin suuttimen.
 • Taulukko on varustettu liikkuva pöytä transportirnym stop sahaustoimintojen.
 • Aikaansaatu sahan terän suojus turvallisen käytön.
 • terä lähdöt voidaan asetella korkeudeltaan.
 • Suorittaa jyrsintäoperaatiot läpi porauksen varsijyrsimet ja rauta työkappaleen pöytä on asetettu ja painetaan tehokas puristin.

Tämä kone voi ostaa noin neljäkymmentätuhatta.

Toinen yhdistelmä koneet master 200 Puun käytetään yleisesti pienissä puusepän työpajoissa ja kotitalouden. Nykyaikaisen teknisiä laitteita hän pystyy käsittelemään osia eri puulajeja. Etuna tässä koneessa on erityinen leikkurit kaikkien esteiden turvallisen toiminnan varmistamiseksi mestari. Tarkkuuden säilyttämiseksi ja vähentää tärinää käytön aikana pöydät valurautaa ja varustettu jäykällä telineellä.

Millä hinnalla voi ostaa käsittelyä laitteet puun

Puun kotona yhtiö "Rustan" Se tarjoaa yhdistetyn puuntyöstölaitteisto kohtuulliseen hintaan. Suuri valikoima malleja voit valita hyväksyttävä vaihtoehto hinta ja määrä suorittamien toimintojen koneeseen. Esitelty yhtiön verkkosivuilla mallien avulla voit tehdä 4-11 puuta jalostustoimenpiteitä.

Hankinnan lisälaitteita laajentaa palvelimeen hankittua laitteistoa. Kaikki yhdistetyt koneet kehykset asennettu suojukset ja suojalaitteet, ja on myös yhteydet kytkeä Chip tai tavanomaisen pölynimurin. Hinta koneiden riippuu usein alkuperämaan ja läsnäolo eri määriä toiminnallisuutta.

Yhdistetty puukoneet Jet Perfomax JKM -300 Sitä voi ostaa hintaan 50000 ruplaa. Se toimii 220 voltin ja painaa 90 kiloa. Valmistaja Sveitsi ja valmistettu laitteiden Kiinassa.

Samanlainen tarkoitettu puun Optimum UMK -6 voi ostaa hintaan 69000 ruplaa. Se painaa vain 52 kg ja saa virtansa 220 volttia. Valmistaja Saksassa, mutta tuotanto Kiinassa.

puukoneet BELMASH SDM-2500 kompressointiyksikkö painaa vain 56 kg. Voit ostaa sen hintaan 28500 ruplaa. Yhdistetty tarkoitettu puun Master Practitioner 2500 on paino 56 kiloa, ja voit ostaa sen hintaan 27000 ruplaa.

Master Laitteen puukoneet harjoittaja 2200 on kompakti koko ja paino 52 kg. Voit ostaa sen hintaan 26500 ruplaa.

Yhdistetty kone Kraton WM - Multi -08 voi ostaa hintaan 21000 ruplaa. Tämä malli ansiosta pieni koko ja sen monipuolisuus voi olla erinomainen ratkaisu pienen työpajan valmistuksessa erilaisia ​​puutuotteita.

reset tekniikka mahdollistaa laitteen lyhyessä ajassa siirtyä yhdestä toiminnasta toiseen. Turvallisen käytön, operaattori moottori kaksoiseristetty. Laite on paino 35 kg, mikä helpottaa suuresti sen kuljetus.

Kone Yhdistetty puuteollisuuden Corvette-320 voi ostaa hinnalla 34000 ruplaa. Tämä malli on varustettu valurauta pöytä ja epätahtimoottorin, liitäntä pölynimuri ja kaikki tarvittavat turvavarusteet turvalliselle käytölle mies. Koneen paino 98 kg. Yhdistetty puukoneet Corvette-321 voi ostaa hintaan 67000 ruplaa. Koneen paino 145 kg.

Puukoneet yhdistetty tyyppi Kraton WM - Multi -04 voi ostaa hintaan 29000 ruplaa. Tämän koneen malli mahdollistaa toiminnot kuten oikohöylässä, sahaus, jyrsintä, hionta ja tylsä ​​uritus työtä. Kuten kone painaa 100 kg. Lisäominaisuuksia voidaan tunnistaa kolmen veitsi rummun ja jäykkä rakenne koneen.

Yhdistetty puukoneet Kraton WM - Multi -05 voi ostaa hintaan 47000 ruplaa. Kone painaa 120 kg ja mahdollistaa seuraavat toiminnot: hionta, poraus ja uritus työ, sahaus saumaus. Niistä erottuva muotoilu ominaisuudet kuin edellisessä mallissa, on rumpu, jossa on kolme terää ja jäykän rakenteen.

Puukoneet yhdistetty tyyppi Kraton WM - Multi -06 Se virtansa 220 volttia ja painaa 170 kg. Kone voi suorittaa oikohöylässä, Tasapaksutushöyläkone, sahaus, jyrsintä, hionta, poraus ja uritus työtä. Suunnittelun ominaisuuksia ovat rummun jalustin terät ja jäykän rakenteen Tasohöyläkoneet automaattinen syöttö, kaiteet ja suojalaitteita.

Yhdistetty puukoneet Kraton WM - Multi -2,2 kustannusten hinnalla 78000 ruplaa. Niistä ominaisuuksista Tämän mallin ovat: kolmiteräiset rumpu, aidat ja suojalaitteet operaattorin, Tasapaksutushöyläkone automaattisella syötöllä, työryhmää ja valurauta sänky.

Paino koneen 210 kg. Yhdistetty puuntyöstökoneisiin Kaliiperi MAC-5 voi ostaa 30000 ruplaa. Tämä kone pystyy suorittamaan viisi perustoiminnot: sahaus, poraus, höyläys, jyrsintä, ja höyläys kanssa puristuksen yksikkö. Kone on varustettu oikosulkumoottori, jossa hihnakäytön ja akseli, joissa kolme terää.

puukoneet Kaliiperi SEDM-2300 voi ostaa 42000 ruplaa. Tämä malli on suunniteltu toimimaan työkappaleen puun leikkaamalla, viipalointi, viisteiden, pisto-, höyläys, valmistus korvakkeet, leikattu tappi. Paino on 100 kg, ja kone kulkee 220 volttia.

Puuntyöstökoneet yhdistetty Koti

Tähän mennessä ostaa puuntyöstökone talossa, jokainen pystyy. Sen avulla voi suorittaa erilaisia ​​toimintoja. Työ edellä laitteet pystyvät turvallisesti vanerin, lastulevyn ja muiden puupohjaisten materiaalien. Koko koneet ovat melko erilaisia, sekä sen toiminnallisia osia. Nimelliskapasiteetti laite on noin 2500 wattia.

Riippuen siitä, myös mallin toimintataajuus muuttuu. Monet kuluttajat, jotka valitsevat talon koneen, kiinnittävät huomiota sahan sarjaan. Tärkeää on myös taulukon koko. Leikkauksen syvyys voi olla erilainen, ja tämä on otettava huomioon.

Puuntyöstöön yhdistettyjen koneiden avulla on mahdollista harjoittaa kalastusta kulmassa. Toista prosessia kutsutaan höyläksi. Työkappale voidaan asettaa rauhallisesti samanaikaisesti.

Jos aihio on pienikokoinen, on mahdollista suunnitella reunoja pitkin. Leikkaamista voidaan tehdä myös monin tavoin. Joissakin tapauksissa on välttämätöntä tehdä se kuitujen yli. Oikean työkalun avulla voit aina muuttaa työkappaleen asentoa ongelmitta. Lisäksi se mahdollistaa puun sahauksen tiukasti pitkin kuitua.

Tämän yrityksen kokoisten (universaalien) puuntyöstökoneet ovat optimaalisia. Yhdistämiseen monet mallit sopivat täydellisesti. Leikkuimen halkaisija on noin 250 mm. Leikkauksen syvyyttä voidaan säätää vivulla. Kaikkien mallien päätyleikkuri on asennettu halkaisijaltaan 12 mm.

Sahataulukko sisältyy sarjaan varsin mukavaksi. Säädä työkappaleen se voi olla täysin rauhallinen. Akselin nimellisnopeus on 7 tuhatta kierrosta minuutissa. Laitteen jännite on keskimäärin 230 V. Kaikkien mallien suojausjärjestelmä on luotettava.

Yrityksen "Starm" yhdistetyt puuntyöstökoneiden arviot ovat hyviä, ja monet ostajat mieluummin mieluummin käyttävät tätä tuotemerkkiä. Saumojen kulmia voidaan sijoittaa mihinkään. Höyläys koneessa ovat puuntyöstöön yhdistetyt koneet ihanteellisia.

Niitä voidaan käyttää myös jauhamiseen, ja tämä on otettava huomioon. Sahanterän suojus on mukana standardipakkauksessa. Pakkauksessa koneeseen löytyy myös kiila. Monialaiseen puuhun valmistajat ovat toimittaneet erityisen pidätin. Sen kulmaa voidaan säätää myös. Veitsisakselta koneissa on suojakisko.

Puuntyöstöön yhdistetty kone D300 sen parametreissä on melko huonompi kuin modernit analogit. Tämä johtuu pääasiassa laitteen vähäisestä tehosta 1500 wattia. Lisäksi olisi otettava huomioon, että mekanismin rajoittava taajuus tuskin saavuttaa 40 Hz: n. Niinpä akselissa on vähän aikaa.

Leikkaamalla puuta maksimaalinen kulma on mahdollisuus altistaa 45 astetta. Levytehtaan halkaisija Puuntyöstöpenkki (yhdistetty) on 125 mm. Valmistaja on asettanut siihen sopivan reiän. Tämän mallin syvyyttä voidaan säätää ohjaamalla vipua.

Monet ostajista valitsevat puunjalostuskoneita tämän tavaramerkin vuoksi, koska ne ovat korkealaatuisia. Useimpia malleja voidaan käyttää suoraviivaiseen puuhöyläämiseen. Työkappaleen liittäminen kulmassa voidaan myös suorittaa. Moottorit asennetaan vain asynkroniseksi, ja niiden nimellisteho vaihtelee keskimäärin 2300 W: n välillä.

Suojakotelo on varustettu. Pölynimuri voidaan yhdistää mekanismiin, minkä vuoksi työpaikka on aina puhdasta pölystä. Puuntyöstökoneiden voima saadaan aikaan yksivaiheisesta verkosta. Minuutin akseli pystyy tekemään yli 5 tuhat kierrosta. Vakiopakkauksessa oleva poranterä on halkaisijaltaan 15 mm. Laitteen käyttötaajuus on noin 45 Hz.

Tämän yrityksen koneet mahdollistavat erittäin kätevän säätää leikkauskulmaa. Samalla lukot ovat varsin luotettavia. Tästä johtuen työkappale voidaan varmistaa hyvin käytön aikana. Höyläys koneella voidaan tehdä. Suorasuuntaa varten puuntyöstöön yhdistetyt koneet eivät ole sopivia. Reunojen muotoilu voidaan kuitenkin suorittaa melko laadullisesti.

Akselissa akseli muodostaa yli 5500 kierrosta minuutissa. Suurin höyrysyvyys on 3 mm. Pakkauksessa oleva veitsen pituus on 240 mm. Sahanterän paksuus on pääsääntöisesti 1,8 mm. Puutteista on instrumentin ääni. 10 metrin etäisyydellä laite tuottaa keskimäärin 89 dB.

Mitkä ovat koneiden "Jet" ominaisuudet?

Kaikissa malleissa on yksiportainen moottori. Toimintakondensaattorit niissä ovat saatavana "C6" -sarjassa. Mallien nimellisjännite vaihtelee noin 230 V: n välillä. Poikkeama tästä maksimista voi olla 10 V. Mekanismien toimintataajuus on 43 Hz. Taulukoiden mitat ovat hyvin erilaisia.

Voit säätää työkappaleen asentoa kiinnittimien avulla. Suojakotelo asennetaan puuntyöstökoneisiin. Sahatuotteiden kulmat vaihtelevat välillä 0-45 astetta. Reiän läpimitta on 30 mm. Levyn leikkauksen paksuus puolestaan ​​on 10 mm. Propyylin syvyys kaikissa malleissa voidaan säätää.

Tavaramerkin mallit soveltuvat parhaiten jyrsintään. Puutavaraa koneella voidaan tehdä. Lisäksi työkoneen pituussuuntaista sahausta käytetään usein kotitalousolosuhteissa käytettävien puuntyöstökoneiden käyttämiseen. Voit tehdä sen nurkalla tai kylkiluut. Mallien nimellisteho on noin 2450 wattia. Moottorit on asennettu yksinomaan asynkronisen tyyppisiin kehyksiin.

Joutokäynnillä akseli nopeutuu melko nopeasti. Puun enimmäissyvyys on 3 mm. Sahanterä on mukana pakkauksessa, jonka läpimitta on 250 mm. Voit liittää pölynimurin laitteisiin. Samanaikaisesti pöly imeytyy välittömästi käytön aikana.

Venäjän valmistaja "Energomash"

Monet puuntyöstökoneet (yhdistetty) tämän tavaramerkin taloon eroavat muista laitteista tuottavuutensa takia. Tämä johtuu suurelta osin lisäliukulaakereiden asennuksesta. Puuntyöstökoneessa olevat välilevyt pystyvät antamaan työkappaleen kiinnittämisen jäykkyyden. Kaikkien mallien turvajärjestelmä on asennettu. Mekanismin pienimmissä toimintahäiriöissä estäjä toimii välittömästi.

Koneissa oleva alarunko on hitsattu, mutta se erottuu paremmalla luotettavuudella ja kestää raskaita kuormituksia. Puunjalostuksen tarkkuus saadaan aikaan pitimien avulla. Kulmaa voidaan säätää vaihtamalla vipun asentoa. Jyrsintä voidaan tehdä monimutkaisimmilla koneilla. Höyläyksessä kulmassa edellä mainittujen yritysten malleja ovat sopivia. Lisäksi kotimaisissa olosuhteissa on mahdollista kytkeä helposti työkappaleen pituussuuntainen ja poikittainen leikkaus.

Puuntyöstökoneet "Titan"

Tämän yrityksen mallien höyläämisen enimmäisleveys on keskimäärin noin 200 mm. Syvyysalue voidaan säätää 0 - 5 mm. Sahanterän halkaisija on enintään 200 mm. Päätyleikkuri asennetaan 12 mm: n kokoiseksi ja sahanterän istuma-aukko on 32 mm. Taulukoiden mitat ovat hyvin erilaisia.

Veitsen akselin pyöriminen voidaan tehdä yhdellä vivulla. Kaikissa malleissa olevat moottorit ovat valmistajan asynkronista tyyppiä. Kondensaattoreita on saatavilla "C6" -merkinnällä. Sähkötyökalun nimellisjännite vaihtelee noin 200 V. Käyttötaajuus on tasolla 30 Hz.

Monet ostajat valitsevat määritellyn yrityksen kotitalouksien yhdistetyn puuntyöstökoneen monimuotoisuuden vuoksi. Niiden tekeminen voi olla monenlaista. Valmistaja toimittaa suojamekanismin kaikissa malleissa. Pölynpoistossa pölynimuri voidaan kytkeä mekanismiin. Standardisarjassa oleva poranterä on saatavana halkaisijaltaan 15 mm. Moottorin teho on keskimäärin 2500 wattia. Vetoakselissa on joutokäyntinopeus yli 5 000 kierrosta minuutissa.

Samaan aikaan puunjalostuksen tarkkuus on suuri. Säädä leikkauskulma kaikissa malleissa. Pöydän pidikkeet on kiinnitetty hyvin tukevasti. Tästä johtuen työkappale voidaan asentaa lähes mihin tahansa asentoon. Leikkuukulman muuttamismekanismi on saatavana, ja suojukset ovat mukana standardipakkauksessa. Tämän seurauksena voimme sanoa, että tämän tuotemerkin mallit ovat yhtä tehokkaita selviytymään puun höyläyksestä, liittämisestä ja sahaamisesta.

Puuntyöstöyhdistelmät: yleiskatsaus, tyypit ja arvostelut

Aihioiden koneistusprosessit ovat yleensä yhteydessä toisiinsa, koska niiden välisten välivaiheiden vähentäminen minimoi kustannukset. Yksi menetelmä, jonka mukaan jalostustoiminnot yhdistyvät yhteen tiheään ketjuun, on yhdistetyn tai monikäyttöisen teknisen perustan käyttö. Sen käyttö ei ole aina mahdollista, koska jotkut materiaalit tarvitsevat erityistä valmistelua ennen toimenpiteitä - tämä koskee esimerkiksi metallia. Toisaalta yhdistetyt puuntyöstökoneet voivat täysin varmistaa eri toimintojen sekvenssin ja rinnakkaisen toiminnan.

Koneen suunnittelun ominaisuudet

Koneen yleinen laite on muodostettu tyypillisillä laakeriosilla ja toiminnallisilla elementeillä. Näihin kuuluvat sängyn runko, lautanen, jossa on kiinnittimet, työkappaleen lukot ja kokoonpano, joka käyttää sähkötyökalua. Ominaisuudet ovat näiden komponenttien jakelun ja toteutuksen kokoonpano sekä työkäsolmujen lukumäärä. Palvelutyökalun asettelun suhteen voidaan tarjota useita eri kokoisia ja kokoisia aihioiden syöttöjä. Käytössä yhdistelmä koneet puu- voi tarjota useita erilaisia ​​prosesseja. Siksi laitteissaan annetaan samanaikaisesti teriä, karat kanssa jyrsimällä tai poraamalla suuttimet, hionta hankausriepua, suoristus kohteita, ruokailuvälineet, akselit ja niin edelleen. D. Tämä ei tarkoita, että suunnittelu on välttämättä oltava suuria. Pienikokoisia pieniä käsittelyasemia on suunniteltu käsittelemään pieniä osia.

Yleiskäyttöisen koneen työskentelyominaisuudet määräävät tehon. Riippumatta siitä, kuinka monta operaatiota on suunniteltu yhdessä mallissa, ne kaikki riippuvat taajuusmuuttajan potentiaalista. Tässä osassa olisi huomioitava kaksi kohtaa. Ensinnäkin yhdistetyt koneet, jotka suorittavat useita toimintoja samanaikaisesti, jakavat energiaa mukana oleviin solmuihin. Toiseksi on olemassa malleja, joita useat taajuusmuuttajat tarjoavat - on selvää, että tämä erottaminen lisää tehoa, mutta vaikuttaa myös energiakustannuksiin. Tällaisten koneiden keskimääräinen potentiaali on 2000-2400 wattia. Tämä koskee keski- ja korkeammat segmentit, ja aloitusluokassa löydät moottorin tehoasetukset jopa 1200 W.

Tärkeät ja rakenteellisten parametrien koneen. Ne määrittävät, mitä alustaa puun yksikkö periaatteessa voi tehdä työtä. Esimerkiksi keskimääräinen kuorma halkaisija on 250-300 mm, ja asennusreiän on kooltaan 25-32 mm. Näkökulmasta katsottuna käsittelyn kapasiteetti yhdistettynä koneita voidaan asettaa seuraavat ominaisuudet:

 • Leveys työkappaleen - 30-350 mm.
 • Leikkaussyvyys - 30-100 mm.
 • poraussyvyys - 5-100 mm.
 • Työstösyvyyttä - 3-200 mm.

Tämä merkitsee keskimäärin, mikä riippuu tekniset valmiudet koneen ja kierrosluku. Universal laitteet tarjoaa vääntöä välillä 2500-6000 r / min.

Mallien eroavat monin tavoin, mutta yleinen koko eroja voidaan suorittaa perusteella kuuluvien laitteiden teollinen tai kotitalouden yksikköä. teolliseen tarkoitukseen koneet on tunnusomaista suuri teho, että siinä on useita toimilaitteita mahdollisuuksia työskennellä koon esimuotit runsaasti suojalaitteiden ja automaattinen hallinta. Tällaiset mallit tyypillisesti toimivat kolmivaiheisen 380 V puolestaan ​​yhdistetään koneet talo on kooltaan pieni, rajoitettu toiminnallisuus ja liitettävyys 220 V. rajoitukset toimintamahdollisuuksia voivat ilmentyä eri tällaisissa koneissa. Se ei ole aina sama koskee automatisoinnin puute - sitä vastoin ei-ammattimaiseen käyttöön, monet valmistajat ovat yleensä tarjoavat mallin aktiivisella ohjauksen elektroniikka. Myös luettelo toimista voidaan pidentää, kuten kotitalouksissa hallitsee tarve olla kapea erikoistuminen laitteet, nimittäin sen universaalisuus.

Kuten edellä on todettu, monikäyttöinen koneet voivat suorittaa toiminnot leikkaus, hionta, poraus, höyläys ja niin edelleen. D. Teknisesti nämä toiminnot on toteutettu monin eri tavoin. Esimerkiksi sahauksen käsittely suoritetaan käyttämällä ympyrälevy, jossa on teleskooppinen oppaan ja lisätukia. Tämä monimutkainen mahdollistaa pisteittäistä asettaa parametreja esimuodon valmistella sen huonekalujen tuotantoon. Sorvauksessa toimivat periaatteella pyörivien kappaleiden. Kara korjaa materiaalin keskeinen osa työskentelytason, ja side leikkaus elementti syötetään. Tämä menettely mahdollistaa tarkasti sylinterin muotoiseksi puuosat - kuten tolpat. Höyläämiseen ja liitosten yhdistettynä koneet on varustettu työntöpiirtopuikko-veitset, käytetään luomaan reikien poraus suuttimet ja jauhamalla tulevan käsittely hiomalaikat on järjestetty ja nauhat.

Käyttö- ja huolto-koneen

Monipuolisuus huomattavasti vaikeuttaa koneen riippumatta niiden tehon ja ohjausjärjestelmät. Rakenne, jossa on useita toimivia yksiköitä määritelmän tulee olemaan ratkaisevan tärkeää ja vaativaa teknisen sisällön. Käyttäjän on säännöllinen puhdistus ulkopinnat yksikön jälkeen jäljellä jätteiden käsittely - lastut, sahanpurun ja hieno puu pölyä. On toivottavaa saada aikaan työnkulun kone pyleotvodnymi yhdistettyjen kanavien imuroinnin. Tämä lisäys auttaa suoraan työpaikalla aikana hoidon jätteen eliminoimiseksi. On tärkeää seurata kunnon ja johdotuksen, joka yhdistää yhdistetyn puukoneet työmaalla. syöttöjohdon pitäisi olla kiinteä eristys, ja vyöhykkeellä olisi turha antaa summauksen ja vahvistettu metalliputken.

Yksi menestyksekkäimmistä ja suosituimmista koneiden segmentissä kehittämä kokeneet suunnittelijat tunnettu valmistaja JET. Niistä eduista laitteiden huomata kestävyyden, luotettavuuden ja vakauden työpöydällä, edellyttäen ergonominen tarkoittaa suuntiin työkappaleiden. Mitä käsittelyn laatu vasteet osoittavat tasaisen propyyli ilman parannusta. Muuten, jos tarvitset käännöksen kappaleen toiseen toimintaan, kytkentä voidaan suorittaa automaattisesti ilman lisätoimia operaattori. Työskentely suuri ja raskas työkappaleita koneen yhteenlaskettu JET 300 osoittaa myös itse arvoinen. Jopa suurilla kuormituksilla on huomattava stabiilius, pitoisuus toiminnalliset osat ja jäykkä kiinnitys työkappaleen.

Arvioita mallin "Mogilev IE 600&А9raquo;

Laite on varsin epätavallista, koska yhdistää varsin houkutteleva ja usein ristiriitaisia ​​ominaisuuksia, joita on vaikea perustella epäilyttävän alhainen hintalappu 13-14000. Rub. Se on vähäisin kustannuksin hyvän määritellyt ominaisuudet erittäin suosittu malli. Mutta tämä ristiriita vaikuttaa luonnollisestikin laatua työkoneen. Jäsenet viittaavat siihen, että määrä pysyviä osia voidaan aluksi pitää kulutustavarat - .. Se koskee väkipyörät, vyöt, useat kiinnityspisteet, kontaktorit jne On lisättävä, ja rajoitukset asetuksissa, jotka on nyt varustettu edes saatavilla alhaisempaan hintaan 10000. puuntyöstökoneet yhdistetty. Arviot positiivisia vaikutelmia, joskin myös. Tärkeimmät rakenneosat ovat kestävät korkeita kuormia - ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ja tarkkuutta toiminnan korkealla tasolla, joka kompensoi heikkoudet elementin pohja.

Arvostelut malli "Calibre SEDM-2300"

Firm "Kalibr9raquo; Sitä voidaan pitää yhtenä parhaista paikallisen kehityksen kone. Emme voi sanoa, että tämä malli voi kilpailla JKM 300 - yhdistelmä koneita JET ja hinta on korkeampi asema (50000-37000 ..), mutta periaatteet luomisen yksikön ovat hyvin samankaltaisia. Niistä omistajat sanovat luotettavuutta, toimivuutta ja tehoa. Erityispiirteet mallin käyttää myös puhdasta rautaa suunnittelun, tasapainoinen geometria työtason ja rikas laitteita.

Huolimatta houkuttelevuutta monitoimilaitteen, se on hyvin erityinen markkinarako, joka ei ole lainkaan yleistä. Osaava tuotanto kunkin operaation, käyttää erillistä konetta, mikä lisää tuotteen laatua, ja kotitalouksien tarpeisiin tällainen valinta ei aina hyväksyttävää hinnalla. Mutta ääritapauksissa kuluttajat joutuvat tekemään kompromisseja. Teollisuudelle valitaan usein yhdistelmä kone JET, joka takaa perustason laatua ja luotettavuutta. Ja tavalliset yleismies siirtymässä edullisia monipuolisia koneita, ottaen myös haittaa niiden suunnitteluun. Tämä selittää suosio Venäjän malleja, joiden joukossa ovat kuitenkin melko paljon laadukkaita versioita.

Leave a Comment

− 7 = 2