Yhdistetty katto

Yhdistetty katto: kipsilevy ja kiristys (kuva). Yhdistetyn enimmäismäärän luominen

Muutamaa vuosikymmentä sitten katon suunnittelu ei aiheuttanut ongelmia asuntojen omistajille: ne olivat vain valkaistut tai maalatut vaaleissa väreissä. Nykyään on ilmestynyt valtava määrä nykyaikaisia ​​viimeistelymateriaaleja, joiden avulla voit luoda uskomattomia kattorakenteita, joita isoisillamme ei edes haaveisi.

Yhdistetyt venytyskatot, joiden kuvat näkyvät yhä enemmän suunnittelun julkaisujen sivuilla, täydennetään nyt kipsilevyllä olevilla rakenteilla. Tämä yhdistelmä näyttää erittäin tyylikkäältä ja alkuperäiseltä. Tämän suunnittelumenetelmän avulla voit luoda monimutkaisia ​​muotoja mielenkiintoisella taustalla ja alkuperäisellä korostuksella, mikä korostaa huoneen sisustusta. Nykyään tämä on hyvin yleinen menetelmä asuintilojen viimeistelyyn - yhdistetyt katot (kipsipaperi ja jännitys), valokuvat, jotka näet artikkelissamme.

Rakenteiden edut ja haitat

Suunnittelijoiden mukaan tällainen monimutkainen muotoilu näyttää hyvältä lähes mistä tahansa sisustuksesta. Yhdistetty katto (kipsilevy ja kiristyslevy) on useita etuja, joista on huomattava:

Tämä menetelmä voi luoda omia malleja, jossa on runko, jossa on kiristystä kipsilevyt päällystetty sisäpuolelta monimutkainen labyrinttien GCR, monimutkaisia ​​muotoja, jotka voidaan muotoilla kuohuviini, kiiltävä, matta tai peili kalvo.

Menetelmä mahdollistaa erilaisten valaistustyyppien käytön. Suspensoiduilla kattoilla ei käytännössä ole rajoituksia valaisinlaitteiden valinnassa, toisin kuin vetoketjut. Siksi suuritehoisia valaisimia voidaan asentaa kipsilevyllä varustettuun laatikkoon.

Yhdistetty katot, valokuvia, jotka on jo sijoitettu oppikirjoja muotoilu, hyvä siitä, että käyttämällä eri värejä ja kuvioita materiaalien sekä valonheittimet, voit jakaa huoneen osaksi toiminnalliset alueet (virkistys, työ).

Tämä muotoilu auttaa piilottamaan helposti putket, johdot ja tuuletusaukot.

Pitkä käyttöikä

Toimiva asennus ja huolto yhdistetty katto kestää hyvin pitkään: vähintään kaksikymmentä vuotta. Sinun ei tarvitse päivittää maalia niin usein kuin kalkittu, maalattu tai taustakuvattu taustakuva. Tällaisen rakenteen asentamiseksi et tarvitse peruspinnan ihanteellista kohdistamista.

Onko tällaiselle katolle haittapuolia?

Epäilemättä, tällaiseen kattavuuteen liittyy joitakin haittoja. Ne ovat paljon pienempiä kuin ansioituminen, mutta ne olisi otettava huomioon suunniteltaessa tällaista jälleenrakennusta talossa. Tämän menetelmän haitat ovat:

Lähes kahden tason rakentaminen kestää noin 10 cm huoneen korkeudesta. Yhdistetty enimmäismäärä ei ole poikkeus. Lisäksi, jos kohdevalaistus on oletettu, myös ensimmäiselle tasolle kestää vähintään kymmenen senttimetriä. Näin ollen tällaisen enimmäismäärän asentamista ei voi olla esimerkiksi Hruščovissa.

Laatu venytyskangas ja kipsilevyt, profiilit, maksaa paljon enemmän kuin vain kaksitasoiset komposiittikattilat kipsilevystä (näet kuvan artikkelissa).

Lämpötila ja kosteus

Stretch PVC ja kipsilevy toimivat tiettyyn kosteuteen ja lämpötilaan. Jos nämä arvot ylittävät merkittävästi normin, materiaalit voivat olla epämuodostuneita.

Yhdistettyjen kattojen vaihtoehdot

Kipsi- ja jousto-kankaiden yhdistelmä kattopintaan sopivan valinnan avulla auttaa luomaan upeita optisia vaikutuksia. Tällöin on käytettävissä erilaisia ​​vaihtoehtoja, sekä piilotettu että avoin valaistus.

Joten esitämme sinulle suosituimmat kipsilevy- ja venytyskankaan yhdistettyjen kattojen vaihtoehdot.

 1. Laatikko on rakennettu kipsilevyhuoneen kehän ympärille. PVC-liinavaatteet on tässä tapauksessa kiinnitetty laatikkoon, jonka mitat voivat vaihdella. On kuitenkin tiettyjä sääntöjä. Jos haluat nostaa kattoa visuaalisesti korostaen kankaan kauneutta, GCR: n paneelit ovat ohuita. Erinomainen visuaalinen vaikutus saavutetaan, kun valonheittimet on asennettu ruutuun.
 2. Kattoon keskellä oleva soikea tai ympyrä on hyvä vaihtoehto tavalliselle kattolevykehykselle, joka sijaitsee huoneen kehällä. Sisäpuolella on kiristysraina. Tällainen yhdistetty katto usein muistuttaa päivän tai yön taivasta. Tällainen katto ei kuitenkaan sovellu pieneen huoneeseen: se näyttää vieläkin pienemmältä, koska kaikki sen kulmat peitetään kipsilevyllä.
 3. "Tabletti on 9raquo; - Tämä on mielenkiintoinen kattorakenne. Kattopinnan keskelle on rakennettu kipsilevy. Tässä kattokruunu on asennettu. Kaikesta muusta tilasta on jännitysraina. Erilaisia ​​tällaisia ​​piirustuksia voidaan pitää "ympyrän ympyränä". Tällöin asennetaan ylimääräinen kipsilevy huoneen kehäksi.

Ennen yhdistetyn katon luomista sinun täytyy vapauttaa huone huonekaluista, poistaa verhot ja verhot, valaisimet ja kuvat, eristää langanpäät, peittää lattia kalvolla.

Peruspinnan valmistelu suoritetaan samalla tavoin kuin ennen jousituksen tai jännitysrakenteen asennusta:

 • poista vanha verhouskerros;
 • kun lasta puhdistaa huonosti kiinteä kipsi;
 • kattavat suuret halkeamat sementin pohjalta;
 • pinnoitettu.

Tarvittavat materiaalit ja komponentit

Kehyksen asentaminen kipsilevystä edellyttää:

Yhdistetyt katot eteisessä (kuva, josta lähetimme tässä artikkelissa), makuuhuone tai muu olohuone voidaan tehdä tavallisesta kipsilevystä. Jos työ tehdään keittiössä tai kylpyhuoneessa, anna etusija GKLV: lle. Näillä arkeilla on ylimääräisiä silikonirakeja ja sienilääkkeiden lisäaineita, joilla on lisääntynyt kosteudenkestävyys.

Jotta voit luoda rakentamisen osan, tarvitset:

 • alumiiniseoskotelossa;
 • terän kankaan täyttämiseksi;
 • Kiinnikkeet, jotka kiinnittävät pussukan kipsilevyyn;
 • lämpö-ase (kertakäyttöinen on tarkoituksenmukaisempaa vuokrata se).

Nyt sinun täytyy päättää kangasmateriaalin valinnasta - kankaasta tai kalvosta. Ensimmäinen on kestävämpi, ei pelkää kovinkaan paljon lämpötilan muutoksia, elokuva on houkutteleva valtava valikoima värejä, pintakuvioita ja kosteudenkestävyyttä.

Kyllä, ennen asennustyön aloittamista on tarpeen luoda haluttu malli paperille. Tee näin noudattamalla näitä suosituksia:

 • mittaa seinien pituus, kulmien korkeus ja huoneen keskipiste;
 • Huomaa kaaviosta ensimmäisen tason korkeus (kipsilevy laatikko) ja jännitysrainan ja peruspinnan välinen etäisyys;
 • Piirrä piirustukseen rajoituskäyrä kahden tason välissä ja suuntanappiprofiilin kiinnityslinja 60 cm: n (pitkin) ja 40 cm: n (ristikkäin) askelin;
 • Huomaa viestinnän keskeyttämisen ja asennuksen sijainti.

Tämän jälkeen piirustuksen kaikki viivat siirretään seinän kattoon. Muista, että jatkuva työ riippuu siitä, kuinka tarkasti käytät merkintää. On paljon helpompaa asentaa luuranko suunnitelluilla linjoilla. Järjestelmän soveltaminen kattoon Käytä pehmustettua johtoa, vettä tai lasertasoa, teippi.

Jos Kipsilevy raja ja venytys katto on muotoiltu ympyrän, sitten kattoon se voidaan siirtää ruuvilla ruuvattu keskelle, joka on liitetty merkkijono halutun säteen kiinteät lopussa lyijykynällä. Kaarevien viivojen levittämiseksi on välttämätöntä tehdä työkappaleesta tiivis pahvi ja ympyrä se kattoon.

Yhdistettyjen kattojen suunnittelu voi olla erilainen. Usein sopivan vaihtoehdon valinta riippuu mielikuvitustasi ja ammattitaidosta (jos aiot asentaa sen itse).

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että reikiä kiinnittimiin tehdään ohjausprofiilissa. Niiden askel pitäisi olla 0,3-0,4 metriä. Jos ei ole, sinun täytyy käyttää poraa ja tehdä ne itse.

Kiinnitä aloitusprofiilin alareuna aikaisemmin käytettyyn merkintälinjaan. Poraa reikiä merkittyihin kiinnityspaikkoihin ja kiinnitä tukiprofiili huoneen kehän ympärille käyttäen liekinkoteloita.

Aseta ohjausprofiili pohjapinnan jännityksen ja alaslasketun rajan ääriviivalla. Jos haluat taivuttaa sitä, sinun on tehtävä leikkauksia vastakkaiselta puolelta ja taivuta sitä oikeaan suuntaan. Liimataan merkittyihin paikkoihin.

Vedä sitten nailonkierre kattoprofiileihin ja aseta ne ohjaimeen. Korjaa suspensioita. Kantoaaltoprofiilien päissä on kiinnitettävä koukku. Sen on toistettava kattoon kiinnitetyn UD-profiilin ääriviiva tarkasti. Valmista kattoprofiilin segmentit. Niiden pituus vastaa kipsilevyjen korkeutta. Toisella puolella katkaise sivuosat.

Liitä ala- ja yläprofiilit. Tätä varten edellä oleva segmentti on sijoitettava ohjausprofiiliin ja ruuvaamalla alhaalta tasolta, joka muodostettiin hyppyjen poistamisen jälkeen.

Kun olet asentanut kipsilevykehyksen, asenna viestinnän asennus. Johtimet sijoitetaan aallotettuun muoviputkeen ja kiinnitetään tukipintaan, jolloin nastat jäävät paikkoihin, joissa kiinnittimien asennus on suunniteltu. Nämä teokset tehdään huoneen sähkökatkoksen jälkeen.

Tämä työ on tehtävä avustajan kanssa, koska kipsilevy on melko raskaita materiaaleja, ja sen kiinnittäminen on hyvin vaikeaa yksinään. Ensimmäinen arkki on kiinnitetty huoneen nurkkaan. Tarvittaessa lomakkeeseen viedään ääriviivat ja tarvittavat tiedot leikataan. Itsekierteittävien ruuvien ruuveja syvennetään materiaaliin, mutta ei liian kova eikä repäise. Toinen levy kiinnitetään profiilin jäljellä olevaan puoleen, johon ensimmäinen kangas oli kiinnitetty.

Seinän ja kipsilevyn välille on jätettävä noin 0,5 cm: n rako, samalla tavoin koko alue on päällystetty. Nyt voit liittää kipsilevyn laatikon pystysuoraan osaan. Kaarevilla osuuksilla se on taivutettu, mistä syvennykset tehdään takareunasta.

Jälkeen runko pinnoitus on liimaa väliset liitokset levyjen ja seinämän serpyanku nauha. Aukkojen ja kiinnityskohdat levitetään kitti käyttämällä pieniä lastalla. Kierros tapetoida vertikaalinen ja horisontaalinen lasin-box. Alueilla päällekkäisyyksiä toimiston veitsen tehdä viillot ja poistaa ylimääräinen.

On aika tehdä reiät kalusteet. Voit tehdä tämän sinun tulee poran kruunu. Shpaklyuem pintakäsittely kerros, ei paksumpi kuin puoli senttimetriä. Kun koostumus on täysin kuiva, tasoittaa sen hienorakeista hiekkapaperilla.

Poistaa pinnalta pölynimurin tai kuivalla liinalla pölyä. Lopuksi soveltaa pintamaali. Tyypillisesti yhdistetty kattoon kuuluvat (kipsi osa) akryyli koostumus.

Asiantuntijat kannattaa valita elokuvan harppuuna kiinnitys: sitä pidetään luotettavin. Merkitse pystysuoralla osa lehtiä taso rakennetun laatikon sijoitteluun. Tämän mukaisesti, liittää patonki vaiheesta 7 Jos aiot nähdä kaareva muoto -. Tehtävä leikkauksia profiilin, kaistale hiekkapaperilla tai tiedoston ja taivuta haluttuun suuntaan.

Kuumailmapuhallinta lämmetä huoneen 40 ° C ja laajentaa kankaalle. Jos se on kiiltävä, käytä käsineitä mitään jälkiä. Kangasta ei pitäisi tuoda lähelle kuumailmapuhaltimella - tummia läiskiä saattaa näkyä se. Kun huone lämmitetään 60 ° C: seen, harppuunan rainoja pohja kulma (joka on tuottaja) työntää tulosteita. Vain kiinteästi vinottain vastakkaiseen kulmaan, ja sitten loput kaksi.

Tämän jälkeen sinun pitäisi alkaa kiristymässä patonki harppuuna tasolla kehä. Kuumenna koko pinta kuumailmapuhaltimella. Älä huolestu, jos asennuksen jälkeen löydät ryppyjä pinnalla - ne on helppo tasoittaa, lämmin huonolaatuisia maa uudelleen.

Luoda yhdistetyn rakenteen kipsilevyjen ja jännitys kangas ei ole helppoa. Tämä on työläs prosessi, joka vaatii paitsi teoreettista tietoa vaan myös käytännön taitoja. Toivomme, että edellä esitetyt ja valokuvia auttaa selviytymään tästä työstä ja suorittaa sen tehokkaasti.

Eri suoritusmuotoja yhdistetyn katon

Se on pitkään ollut mikään yllätys monitasoisen rakentaminen, kootaan tasaiselle kattoon. Mutta jos aikaisemmin, tällaiset koostumukset on tarkoitettu pääasiassa kipsilevy, se on nyt paljon suosiota saavuttanut yhdistetyn katon noin kuten alla olevassa kuvassa.

Paljon riippuu budjetista, joka on varattu korjattavaksi. Kustannukset eri materiaaleja on merkittävästi erilainen. Myös laitoksen tietyt kulut ja kaikki nämä tekijät yhdessä, voi olla kriittinen valittaessa lähtöaineena.

Niistä edullisia tyypin Tämän rakenteen, voidaan mainita telineeseen suunnittelu. Voit yhdistää ne useita vaihtoehtoja. Yksinkertaisesti koota hammastangoista koostumus, joka ympäröi viimeistely kipsilevyä, ja puupinnat voidaan käyttää. On olemassa vaihtoehtoja, joissa vain telineessä käytetty. Perivät voiton asentamista nauhat vaihtelevat leveydet ja erilaisilla pinnoitteilla.

Ei tietenkään menettäneet merkitystään ja kipsilevyä. Siitä silti kerätä erittäin kaunis katto ratkaisuja. Mutta niillä on tiettyjä haittoja, kun otetaan huomioon, että suosio tämän menetelmän koristelu on edelleen laskussa.

Näin ollen, paljon erilaisia ​​viimeistely, joka täydentää kipsilevy kattoon jännitteitä yhdistetään. Tämä avaa valtava tilaa rohkein temppuja tai ideoita suunnitteluun.

Suosituin nykyään yhdistetään katot. Niiden avulla voit luoda tasaiselle alustalle, joka on useita värejä ja kuvioita. Eri kalvojen tai tekstiilillä voidaan sijoittaa eri tasoilla, luo erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä.

Periaatteessa on mahdollista yhdistää ehdottomasti minkäänlaista suunnittelu ja viimeistely. Tärkeintä on, että ne täydentävät toisiaan ja yhdessä muiden sisätilojen yksityiskohdat.

Voit kerätä monenlaisia ​​malleja, käyttämällä useita materiaaleja. Mutta, ei niitä kaikkia on hyvin yhdistää toisiinsa ulkoisesti. Menestyksekkäin yhdistelmiä jäljempänä.

Useita erilaisia ​​kankaan kireys

Täydellinen ratkaisu. Voit järjestää pinnan, käyttämällä useita värejä tai kuvioita. Sekoita hyvin himmeä reunauumaa kanssa keskiosan kiiltävä. Tällaisen ratkaisun etuna on lisäksi se - huone näyttää korkeampi.

Erittäin suosittu yhdistelmä. Tyypillisesti yksi kerros on valmistettu kokonaan kipsin arkin, toinen on venytetty kalvo. Liuos sopii optimaalisesti pienissä tiloissa, jotka haluavat tehdä hieman korkeampi visuaalisesti.

Jos lisäät fancy, voit ottaa elokuva mustan värin ja tehdä se eräänlainen pimeässä peili, kehystetty runkoon FCL. Usein on myös proosallisempaa vaihtoehtoja, joissa GCR käytetään piilottaa kaikki viestintävälineet ja asettaa taustavalon kehä huoneen.

Sellaisessa koostumuksessa, voit yhdistää useita materiaaleja. On olemassa yhdistelmät GCR ja tekstiilien päällysteiden, katot ja joskus esiintyä, joissa useita tasoja PVC-kalvo. Loska materiaalin ja sen asennuksen helppous, nämä vaihtoehdot ovat erittäin helppo asentaa ja ne ovat edullisia.

Kaareva vaihtoehdot

Täällä johtoon jälleen oltava PVC-kalvojen ja tekstiili pinnoitteet. Niiden avulla voit saada haluttu kaarevuus linjan ja saada kaikkein epätavallinen väriyhdistelmät ja kuvioita. Mikään muu materiaali ei anna niin paljon vapautta kokoonpanorakenteessa.

Se on harkitsemisen arvoinen vain suosituimpia ratkaisuja suunnitellessaan, koska eksoottisempia vaihtoehtoja ovat menossa normaalisti, joko pyydettäessä tai valvonnassa kokenut suunnittelija, joka tietää, mitä hän haluaa vastaanottaa.

Koska kysytyimmän yhdistetään katot, sinun tulisi aloittaa katsauksen kuvia on niin pinnat.

Tällaiset mallit ovat erittäin nopeita asentaa, ja ne ovat melko edullisia. Kaikki lisäetuja ja kyky nostaa kattoon useita tasoja. Jokainen voi olla omat väri ja rakenne.

Pieni huoneen korkeutta voi visuaalisesti suurentaa käyttämällä kiiltävä PVC-kalvo. Jos lisäosa on maalaus toisella tasolla, on mahdollista merkittävästi parantaa saatu vaikutus. Jopa yhdistelmä mattapinta reunoilla huoneen kiiltävä kalvo keskellä, lisää huoneen korkeutta.

Seuraavan kuvan - Yhdistetyt alakaton, joka täydentää kipsilevyjen käytetään rakentamiseen alemman tason. Tällainen ratkaisu saa asettaa elementtien taustavalon tason kipsilevyjen, jolloin koko koostumuksesta enemmän toimintoja ja parantaa huomattavasti käsitys huoneen yleensä.

Kaikilla ei ole varaa asentaa kiristys pinnoite. Näissä tapauksissa on olemassa vaihtoehtoja yhdistetään malleja, jotka käyttävät kipsilevyjä ja keskeyttänyt joitakin muun materiaalin. Esimerkiksi voit yhdistyvät esimerkillisesti GCR ja lasi tai akryyli insertit.

Kaarevat linjat voidaan saada jopa kiviseinään, mutta miksi tehdä itse enemmän monimutkaisuutta, jalostus samoin peräänantamaton materiaalia? Voit kerätä sisäkaton on haluttuun muotoon. Tehdä tällainen valta ei ole kokeneellekin isäntä, ja ammatillinen viettää vähän aikaa.

ulkonäköä voidaan eristää positiivisia ominaisuuksia tällaisia ​​päätöksiä. Katso kaikki hienosti. Jäljellä oleva positiivinen puoli voi vaihdella riippuen käytetyistä materiaaleista yhdistelmänä.

Elokuva ja tekstiili pinnoitteet on useita etuja, epätyypillisiä muunlaisia ​​päättyy. Esimerkiksi ne eivät läpäise vettä, ja tulvan sattuessa ylhäältä, huonekalustus ja loput viimeistely ei vaikuta. Lisäksi asennus on erittäin nopea ja samalla, ei käytännössä ole jätettä.

Kipsilevy voidaan katsoa eniten edullisia materiaaleja kerätä suspension rakenteen. Yhdistämällä se muiden pintamateriaalien voimme saada mukava virtaus, joka myös voidaan hyväksyä.

Hammasratas pinnoite voidaan erottaa edullisin versio viimeistely, jolloin saamiseksi yhdistetyn pinta. Tarpeeksi ostaa muutamia erilaisia ​​paneeleja. Tärkeintä - olla sama kiinnitysjärjestelmää.

On haittoja tällaisissa koostumuksissa. Perus asennus on erittäin aikaa vievää ja, joissakin tapauksissa, kyvyttömyys itsenäisesti asentaa halutun rakenteen. Periaatteessa, se viittaa jännityksen pintakerrosten tyyppeihin.

Ominaisuudet yhdistettynä alakatot: sisätilassa kuva

Alakatot ovat täysin yhdistetään keskeytetty rakenteita kipsilevyn Moderni teknologia mahdollistaa valita minkä tahansa kattavuus tänään, mikä tulee olemaan suuri lisäksi yleinen sisustustyyli. Suosituin venyttää ja alakattoon. Hyvin usein kuluttajat sekoittavat kahdenlaisia ​​rakenteita. Ennen kuin teet valintasi: Sisäkatot alakatot, on parempi oppia eduista ja haitoista kunkin ja valita paras vaihtoehto. On tärkeää, että katto sopii mainiosti yleinen tyyli sisustus. Voit tehdä tämän katosta näkemykset täytyy päättää ennen korjausta.

Tärkeimmät erot venyttää ja suspendoitiin rakenteet

Tarvittaessa tehdä korjauksia, monet joutuvat valinnan sisäkattojen. Monet eivät yksinkertaisesti ymmärrä muodoissaan, joten valita sopiva voi olla varsin vaikeaa. Välttää pitkän etsinnän voit etukäteen millainen rakenne.

Nykyään suosittu venyttää ja alakattojen. Heillä on useita samanlaisia ​​ja erilaisia ​​ominaisuuksia harkitsemaan ostaessaan.

Asentaa alakatot vaativat vähemmän aikaa kuin roikkuvat

Tämäntyyppiset sisäkattoverhoukset on tullut suosittu ansiosta helppo ja nopea asentaa. Luotettavuus ja käytännöllisyys. Enimmäismääräksi valinta riippuu monista vivahteita. Siihen vaikuttavat kokonaisala tilojen materiaali kunnossa ja maku mieltymysten tilojen omistajilta.

Tärkeimmät erot enimmäismäärät:

 • Asentamalla sisäkaton kestää kauemmin kuin asennus jännitys.
 • Asennus venyttää katto ei ota enempää kuin kolme päivää.
 • Alakatot helpompi asentaa. Niiden asennus, jokainen voi selviytyä omillaan.
 • Asentaa alakatot parempi kutsua ammattilaisia.
 • Vetokatto vaativat vähän huoltoa.
 • Suspensio vahingon sattuessa voidaan korjata osittain, mutta alakaton on poistaa kokonaan.

Rakentaminen alakatot ovat kalliimpia. Vaikka tänään kustannus on huomattavasti pienempi, koska suuren suosion. Kuitenkin perustuu laskentaan elämän, kustannukset voidaan pitää jopa vähemmän.

Yhdistetty katot: Yhdistämällä vaihtoehtoja

Nykyään suosittu yhdistelmät katot, se on web eri materiaaleista, jotka yhdistyvät toisiinsa. Niinpä se kääntyy pois alkuperäisen suunnittelun maalauksia eri väriä ja jopa rakenne. Enimmäismäärä voi koostua erilaisista materiaaleista yhdistää.

Yhdistelmä materiaaleja suorittaa yhden tason ja monitasoinen rakenteet alakattoon.

Erittäin suosittu yhdistelmä katot

Yhdistää käytön erilaisten PVC: matta, kiiltävä, satiini. Myös käyttää yhdistelmää kankaan ja kalvorainojen. maalauksia yhdistelmiä käytetään erilaisia ​​rakenteita: suora ja kaareva.

Vaihtoehdot yhdistelmä maalauksia:

 • Alakatto ja kipsilevyä;
 • Alakatto ja peilit;
 • Keskeytetty katto on tehty kankaasta ja PVC: tä.

Yhdistämällä värit on tärkeää noudattaa sääntöä harmonian. Ei ole välttämätöntä käyttää yhdistelmän kirkkaita värejä liikaa. Väri katon tulisi yhdistää koko sisustus, huonekalut ja sisustus kohteita.

Monipuolinen suunnittelu alakatot

Ennen lopullista valintaa eli jännitteitä tai keskeytetty rakenteita, on tärkeää tutkia vaihtoehtoja niiden mallit. Nimittäin suunnittelemaan ja sen yhdistäminen yleinen tyyli sisustus tulee olemaan ratkaiseva tekijä. Jotta voitaisiin käsitellä vaihtoehtoja, sinun täytyy perehtyä kahdenlaisia ​​rakenteita.

Vetolujuus rakenteet on jaettu kahteen tyyppiin: kalvo ja kangas. Saranoitu rakenteet voivat koostua laatat, kaistaleet, levyt, kipsilevyä.

Suunnittelu katto voidaan yhdistää erilaisia ​​materiaaleja ja värejä

Design joustavat kankaat voidaan varsin vaihdella. Se voidaan muodostaa yksivärinen tai useita värejä yhdistää. versio tulostaa mikä tahansa haluttu kuva on myös saatavilla.

Alakatot on vähemmän valinnanvaraa. Ne voivat olla muodossa levyjen eri värejä, tai vuorauslistat. Suosituin koristeluun huoneet ovat melusuojat.

Kaunis yhdistelmä venyttää katto

Koska suuri valikoima materiaaleja vetolujuus rakenteita voidaan eri tavoin yhdistää. Näin voit järjestää huoneen tyylikäs ja alkuperäinen. Tämäntyyppiset malleja koristella kattoon talossa, asunto, ravintola ja konserttisali. Kuvitella tulevaa rakennetta on tarpeen määritellä vaihtoehdon yhdistelmät.

Ensin täytyy millainen järjestelmän. Se voi olla monitasoista ja yhden tason.

Mielenkiintoista se näyttää alakattoon, jossa yhdistyvät kontrastivärit

Monitasoinen järjestelmät pyydetään luomaan useita tasoja. He voivat mennä yksi kerrallaan, luoda kauniita keinut. Tällaiset katot voit luoda alkuperäisen valaistusjärjestelmä.

Suoritusmuodot yhdistelmä sisarus katot:

 • Liitä suora viiva;
 • Yhdiste käyrä.

Laajalti suosittu nykyään käyttää yhdistelmää eri materiaaleista. Esimerkiksi, yhdistelmä suspension ja kiristyksen rakenteita. Suunnittelu että perustetaan kaunis mustavalkoisia ja värillisiä malleja. Nykyään muodin ja vastakkaisia ​​yhdistelmiä. Niiden on oltava varovaisia ​​- erottuvalla värillä on harmoninen, muuten enimmäismäärää mauton.

Kaksivärinen katot (video)

Tänään, tavalla, joka on joustava ja alakattoon. Suurimman osan Valinta riippuu suunnittelusta ja yhdessä yleinen tyyli sisustus. Valinta suunnittelu voi myös vaikuttaa kunnon kattoon, koko ja muoto huoneen määrä jaetaan varoja. Nämä maalit ovat lajeja yhteisiä ja erityispiirteitä, että sinun pitäisi tietää ennen kuin teet valintasi.

Leave a Comment

66 − 57 =