Yhdistetyt katto kipsilevyä ja jännitteitä taustavalo

Miten yhdistää kipsilevyjä ja alakaton

Yhdistetty kipsilevykattoihin tai jännityksestä nyt tullut lähes pakollinen osa sisustus on moderni design sisustus. Näiden rakenteiden ja oikea valot tarjoavat vaikuttavan vaikutuksen, laajentaa tilaa ja korostavat yksilöllisyyttä huoneen.

Jos aiot yhdistää nämä tyypit katto on tiedettävä, miten se tehdään, ottaen huomioon kaikki vivahteita teknologia.

Koko sisältö materiaalin

Yhdistää katto kipsilevyä, sinun täytyy harkita joitakin perusasioita vivahteita, muuten lähtö voi täysin saada toivottua tulosta.

 1. Tärkein ja Perussääntö, alkaa venyttää kattoon asennus on tarpeen vain, kun koottu laatikko GCR, ja piti hänen täysi koristelu (jopa maalata).
 2. Aina kannattaa esilaske sijainnin ylärajat. Kipsilevykattoihin ympäri huonetta on pienempi kuin kireys. Esimerkiksi suunniteltua asennus kohdevaloilla, niiden asennus on kipsilevystä laatikko oli alle tason kantaja limittäin 100 mm. Kuormittavien samalla sijaitsee etäisyydellä, joka on vähintään 30 mm päässä tärkeimmistä kattoon. Tämän seurauksena laatikko Kipsilevy on sijoitettu 130 mm katosta.
 3. On otettava huomioon, ja tulevaisuuden turvaamiseksi venyttää katto listoja. Se on kiinnitetty ruuveilla pystysuoran seinämän laatikon, ja on luotettava kannalta kiinnitys järjestelyssä runko-profiileja. Varmistaa erinomaisen vahvistamista voidaan laittaa kehyskiskoista kiinnitykset. Kun suuri alue kalvon kireys on tarpeen varmistaa!
 4. Kun kyseessä on valaistuksen piilotettu LED liuskat täytyy suunnitella kipsilevy laatikko markkinaraon niiden asennusta. Tämä valaistusjärjestelmä asennetaan päätyttyä kaikkien katon työtä, ja siksi, että kokoamisesta joutuu tekemään havaintoja alla virtajohdot valaisimien.
 5. Myös pohtia, että kipsilevyjen laatikoita, joissa yhdistyvät venyttää katot, ei ole kovin teräviä reunoja, ne tukkivat asennus patonkeja ja verkossa.

Myös näiden lisäksi vivahteita, on syytä miettiä etukäteen, miten se varmistaa valaistuksen huoneen, ja parhaillaan asennustyöt pitää johdot, joten sen tulokset alla valot.

Näiden tekijöiden yhdistää osia jännitteitä ja kipsilevy katto kellarissa.

Rakennustyöt yhdistetyn kattorakenteisiin on jaettu kahteen vaiheeseen: kokoonpano kipsilevy ja rakentamista kangas venytetty kattoon. Ensimmäinen laatikko on asennettu runko GCR ja piti viimeistely. Vasta sitten edetä asentaa kireys.

Luetteloon tarvittavat materiaalit ja välineet on sama kuin mitä tahansa muuta Kipsilevyjen. Runko on kerätty kahden profiilin ja kiskoteline (UD ja CD merkintöjä, vastaavasti). Sillä kaareva ääriviivat laatikoiden oppaan, voit leikata hyllyt ja taivuta ne haluttuun muotoon.

Pihdit eivät ole erilaisia: ankkuri - naulat kiinnitetään ripustimet, ruuveja GCR ja vikoja yhdistämään kehys metalliosat toisiinsa.

Askel askeleelta kokoonpano käskylaatikot:

 1. Aluksi tehdä merkinnät ulkoseiniin, jossa ohjaimet on kiinteä pohjan alle laatikko. Ja myös täytyy tehdä merkki kattoon, joka määrittää tulevaa kokoonpano kipsin komposiittirakenteen elementti.
 2. Merkeillä seinät ankkurit - naulat kootaan opas profiileja. Kattoon, tarvittaessa, asettaa kaarevat osat.
 3. Turvallisen kiinnityksen paikoissa, joissa on asennettu pituussuunnassa teline kattoon kiinteän suoran ripustimet.
 4. Teline pohja työnnetään ohjaimet (jonka kanssa ne ovat liitetty vikoja) ja kiinnitetty roikkuu laitteita käyttämällä pientä metalli ruuvit.
 5. Kattoon kiskot kiinnitetään segmenttejä telineeseen profiilia. Tulevaisuudessa, se liitetään tulosteita jännityksen lanka, joten väli nämä elementit voidaan vähentää 150 mm. Voit tehdä kiinnityksen sälepohja, hoidettiin suojamateriaalit.
 6. Kaikki nämä kiskot on kytketty kulmassa toisen oppaan, joka, tarvittaessa, on taivutettu haluttuun muotoon.
 7. Kun runko on valmis, hänen kauttaan tasoittaa johdotus enimmäismäärään tulevaisuuden valaistus.

Jos aiot sytyttää piilotettu, tee laatikko joitakin eroja. LED: in nauhan valmistamiseksi kapealla kehyksessä, joka on sitten päällystää kipsilevy.

Asennuksen jälkeen pohja ja kenttäkytkentäkäytäntöjen sen pitäisi obbit kipsilevy ja pidä viimeistely kitti. Kulmat kanava rei'itetyllä vahvistaa kulmat ja liitokset yksittäisten arkkien vahvistettu nauha serpyanku.

Katto keittiössä on paras päällystää kosteutta kestävä kipsilevy, sama koskee kylpyhuoneet.

Proshpaklevat pinta hieroa puhdas, pohjamaalattu ja maalattu.

Voit siirtyä asennuksen kireys.

Lähinnä asentamiseksi kalvon kireys kutsutut asiantuntijat. Teknologia on vaikeaa ilman kokemusta ja erikoislaitteita tehdä omiin käsiinsä melko vaikea asentaa.

Venytys katot on kahta tyyppiä: kalvo ja kangas. Yleisin ensimmäiset jotka asennetaan kolmella tavalla: cam, kiila tai harppuuna.

Asennus venyttää katto

Asennus jännitys kangas algoritmi on seuraavanlainen:

 • Kehää pitkin laatikon kipsilevyn sen pystysuoralle pinnalle on asetettu baguette (alumiini tai muovi). Se on kiinnitetty ruuveilla, jotka kiinnittävät metalli nastan runko. Jos haluat viettää asentaa suoraan kiviseinään, sitten käyttää erityisiä ankkurit tätä materiaalia (sateenvarjot, perhoset, jne.);

Jos sisäkaton on asennettu kipsiseiniin, toteutetaan tavalla kehyksetön, materiaaliarkit olisi välttämättä lisäksi kiinnitetään tappien tukirakenteisiin!

 • Suorakulmainen laatikko asennetaan kankaalle seuraavassa järjestyksessä. Aluksi paneeli on kiinnitetty vinosti kulmissa huoneen. Kiinnitä sitten vastakkaisista kulmista saman järjestelmän. Muovaamisessa käyttämällä erityistä lastalla, täytä yksi reuna, ja lämmittämällä ilmaa kuumailmapuhaltimella, vedä toisella puolella kankaalla. Tällaisia ​​käsittelyjä suoritetaan, ja kaksi muuta sivua enimmäismäärän.

Muodostumista ryppyjä, tasoittaa niitä käyttämällä hiustenkuivaaja rakennuksen lämmitykseen.

 • Roikkuu kuvaprosessori leikata veitsellä ja patonkia läheinen koristelevynä.

Kun asennus on valmis kangas täydellinen viimeistely komposiittirakenteen. Asentaa kohdevalaisimille kipsilevy laatikko, mount LED liuska piilotettu valaistus, tulppa teho.

Yhdistetty kipsilevy ja kiristys elokuva oikeaan viimeistely, tasapainoinen värikirjo ja hienostunut valaistus antaa upeat visuaalinen vaikutus. Jännitetään kangas ei tarvitse lopettaa, hän ei pelkää kosteutta, ja kaiken hoidon pelkistetään pyyhkimällä pintaan kerääntynyt pöly. Mutta on olemassa myös joitakin haittoja, ei voida käyttää puhdistamaan aggressiivisia pesuaineita ja teräviä esineitä, jotka pilata kallis kangas.

Käyttöikä Tällaisen yhdistelmän suunnittelee kymmenien vuotta ilman suurempia korjauksia.

Yhdistetty katto kipsilevyä ja jännitys (katso kuva). Miten tehdä yhdistetyn katon

Vielä muutama vuosikymmen sitten, koristelu katot ei aiheuttanut ongelmia kodin omistajat: he yksinkertaisesti valkaistu tai värjätty kirkkain värein. Nykyisin valtava määrä modernin viimeistely materiaaleja luoda kaikkein uskomatonta kattorakenteisiin, mikä meidän isoäidit voinut edes uneksia.

Yhdistetty katot, valokuvien yhä näy sivuilla julkaisujen suunnitteluun, tänään täydentävää rakennetta kipsilevyä. Tämä yhdistelmä näyttää erittäin tyylikäs ja omaperäinen. Tämä menetelmä rekisteröinnin avulla voit luoda monimutkaisia ​​muotoja mielenkiintoisia taustalla ja alkuperäinen valaistus, mikä korostaa sisätilojen tahansa huoneeseen. Nykyisin se on hyvin yleinen tekniikka kotimaan huonekalut - Yhdistetty katot (kipsilevy ja jännitys), kuva, joka näkyy tässä artikkelissa.

Edut ja haitat rakentaminen

Mukaan suunnittelijat, niin monimutkainen muotoilu näyttää voittaja lähes tahansa sisustukseen. Yhdistetty katto (kipsilevyjen rainankiristyslaitteen) on useita etuja, joista me esiin:

Tämä menetelmä voi luoda omia malleja, jossa on runko, jossa on kiristystä kipsilevyt päällystetty sisäpuolelta monimutkainen labyrinttien GCR, monimutkaisia ​​muotoja, jotka voidaan muotoilla kuohuviini, kiiltävä, matta tai peili kalvo.

Menetelmä mahdollistaa käytön erilaisissa valaistuksissa. Alaslasketut katot ole käytännössä mitään rajoituksia valinnasta valaistuslaitteita, toisin kuin jännitystä. Koska suuritehoiset valaisimet voidaan asentaa laatikko on valmistettu kipsilevy.

Yhdistetty katot, valokuvia, jotka on jo sijoitettu oppikirjoja muotoilu, hyvä siitä, että käyttämällä eri värejä ja kuvioita materiaalien sekä valonheittimet, voit jakaa huoneen osaksi toiminnalliset alueet (virkistys, työ).

Tämä muotoilu auttaa helposti piilottaa putken, johdotus ja ilmanvaihtokanavien.

pidempi käyttöikä

Kun asennus ja hoito yhdistettiin katto on iloa pitkään: ainakin kaksikymmentä vuotta. Sinun ei tarvitse päivittää maaliin niin usein kuin tapauksessa kalkittu, maalata tai tapetoida pintaan. Asentaa tällaisen mallin ei edellytä täydellistä linjaus pohjalle.

Onko haittoja kattoon?

Epäilemättä, joitakin haittoja tällainen kattavuus on. Ne ovat huomattavasti vähemmän kuin ansioita, mutta ne on otettava huomioon suunniteltaessa remontin talossa. Haitat tällä menetelmällä, ovat:

Lähes minkä tahansa kahden tason muotoilu vie noin 10 cm: n korkeus huoneen. Ei ole poikkeus, ja yhdistetty katto. Lisäksi, jos aiot tuoda valaistusta, vaikka ensimmäisen tason se tarvitsee vähintään kymmenen senttiä. Siksi ei voi olla kysymys asennus kattoon, esimerkiksi vuonna Hruštšovin.

Laatu venytetty kankaalle ja levyt kipsilevyä, profiilit, maksaa paljon kalliimpaa kuin kaksitasoista yhdistelmä kipsilevyä katot (kuvassa näkyy artikkelissa).

Lämpötila ja kosteus

PVC ja kangas kiristin kipsilevyjä käytetään tietyssä lämpötilassa ja kosteudessa. Jos nämä luvut ovat merkittävästi korkeampia kuin sääntö, niin materiaali voi muuttaa muotoaan.

Variantteja yhdistetyn katot

Yhdistelmä keskeytetty rakenteissa kipsilevyn ja venyttää kankaita kattoon kunnon valinta auttaa luomaan kaunis optisia efektejä. Tässä tapauksessa erilaisia ​​vaihtoehtoja sekä piilossa ja auki valaistus.

Joten, esittelemme teille suosituimmista vaihtoehdoista yhdistetyn katot kipsilevyn ja joustaville kankaille.

 1. Ympäri huonetta kipsilevyn rakentamisen ruutuun. PVC kankaasta tässä tapauksessa on kiinnitetty laatikon sisällä, jonka mitat voivat vaihdella. On kuitenkin olemassa tiettyjä sääntöjä. Jos sinun on visuaalisesti nostaa katto, korostaen kauneus maalauksia, sitten GCR paneelin tehdä ohueksi. Erinomainen visuaalinen vaikutus saavutetaan, kun laatikon sisäpuolta asennetun valonheittimet.
 2. Soikea tai ympyrän keskellä kattoa on hyvä vaihtoehto tavanomaiset kipsilevyt suorakulmion sijaitsevat kehä huone. Sisällä asennettu kiristämällä kankaalle. Tällainen yhdistetty katto usein simuloi päivällä tai yötaivasta. Kuitenkin tämä enimmäismäärä ei sovi pieni huone: se näyttää jopa pienempi, koska kaikki sen kulmat on suljettu kipsilevyä.
 3. "Tabletka9raquo; - Tämä on mielenkiintoinen katon muotoilu. kipsi ympyrä perustuu keskelle kattoa. Täällä on asennettu kattokruunu. Kaikki loput tilasta vie venytetty kankaalle. Muunnelma Tämän rakenteen voidaan pitää "ympyrän sisällä ympyrä." Tässä tapauksessa kehä huone on asennettu ylimääräinen kanava kipsilevyjen.

Ennen kuin voit luoda yhdistetyn katto, on luovutettava tilat huonekaluja, hissi verhot ja verhot, valaistus ja maalauksia, eristä langanpäät, luoda elokuva lattian.

Pohjan valmistuksen pinta on sama kuin ennen asentamista ripustus- tai jännitteitä rakenteet:

 • poistetaan vanha peitekerroksen;
 • lastalla puhdistaa löysä kipsi;
 • hämärä suuri aukko täyteainetta sementin;
 • esikäsiteltyjä pinnoite.

Tarvittavat materiaalit ja komponentit

Asettamaan runko Kipsilevy tarvitset:

Yhdistetty katot käytävällä (kuva me julkaistaan ​​tässä artikkelissa), makuuhuoneeseen tai muut olohuoneen voidaan tehdä tavanomaisia ​​kipsilevyä. Jos työ tehdään keittiössä tai kylpyhuoneessa, sitten suosia kipsilevy. Nämä arkit on muita silikoni pelletit ja antifungaaliset lisäaineita, jolla on lisääntynyt vedenkestävyys.

Luoda jännitys rakenteen tulee:

 • Alumiini patonki;
 • lapio täyttämiseen web;
 • kiinnittimet, vahvistamisesta kipsilevyjen ja patonkia;
 • kuumailmapuhaltimella (yhden kerran käyttää sen parempi vuokrata).

Nyt sinun täytyy valita web materiaalin - kangas tai elokuva. Ensimmäisessä - kestävämpiä, ei liian pelkää lämpötilan muutoksista, elokuva on valtavasti erilaisia ​​houkuttelevia värejä, kuvioita, lisääntynyt kosteudenkestävyys.

Kyllä, ennen kuin aloitat asennustyö on tarpeen luoda halutun piirien suunnittelussa paperille. Tätä tarkoitusta varten seuraavia ohjeita on täytyttävä:

 • mitataan seinien pituus, korkeus kulmat ja huoneen keskelle;
 • huomattava kaaviossa korkeus ensimmäisen tason (laatikko kipsilevyjen) ja etäisyys jännityksen terän ja alustan pinnalla;
 • syötetään piirille piirustukseen raja kahden kerroksen väliin ja kiinnitetään tähtäysviivasto kantaja profiilien vaiheessa 60 cm (pitkittäinen) ja 40 cm (ristiin);
 • Merkitse sijainti kannakkeet vahvistamisesta ja muuttamisesta viestintää.

Sen jälkeen, kaikki linjat piirustuksen siirretään seinät kattoon. Muista, että kuinka tarkasti haet markup riippuu edelleen työn kuluessa. Suunnitelman mukaan linjat paljon helpompi perustaa runkoon. Soveltamista piirin avulla kattoon otbivochnogo johto, vesi tai laser tasolla rulettia.

Jos Kipsilevy raja ja venytys katto on muotoiltu ympyrän, sitten kattoon se voidaan siirtää ruuvilla ruuvattu keskelle, joka on liitetty merkkijono halutun säteen kiinteät lopussa lyijykynällä. Soveltaa käyrät, on välttämätöntä tehdä tyhjäksi pahvista ja leikkaa sen ympärille kattoon.

Muotoilu yhdistettynä katto voi olla erilainen. Usein valinta sopivan vaihtoehdon riippuu mielikuvitus ja taidot (jos aiot asentaa sen itse).

Ensimmäinen askel on varmistaa, että opas profiilin reiät kiinnikkeitä. Niiden askel olisi 0,3-0,4 metriä. Jos ei, sinun täytyy käyttää poraa ja tehdä niistä omia.

Kiinnitä alareuna profiili aloittaa ennalta sovelletaan merkintä linjat. Poraa reiät merkittyihin paikkoihin korjata ja turvata tukiosiosta kehä huoneen käyttäen levenevät tulppia.

On ääriviivat rajalla jännitys ja kattopinta pohjan asennusohje profiilin. Jos se tarvitsee taivutus, on tarpeen tehdä leikkauksia vastakkaisella puolella ja taivuta sitä oikeaan suuntaan. Merkittyihin paikkoihin ovat kiinteitä suspensioita.

Nyt on tarpeen vetää siimalankaa katto- profiilien ja työnnä ne oppaan. Kiinnitä ripustimet. Päissä kantavien profiilit on liitettävä katkaistut opas. Hänen täytyy myötäilevät UD profiilin, kiinnitetty kattoon tarkasti. Valmista osat likattoprofiili. Niiden pituus tulee vastata korkeus ruutuun Kipsilevy. Toisaalta leikata sivuosat.

Liitä alempi ja ylempi opas profiileja. Tehdä tämän, leikkaa alkuun on asetettu ohjaimen profiilin ja kierrä pohjatason, joka muodostettiin poistamisen jälkeen pistike.

Asennuksen jälkeen Kipsin puitteissa olisi käsiteltävä laskemme viestinnän. Johdot sijoitettiin muoviseen aaltopahvin putki ja kiinnitä se alustaan ​​pinnalle, jättäen johtopäätöksiä niissä paikoissa, joissa suunniteltua asennusta valaisimia. Nämä teokset tehdään katkaisemisen jälkeen sähköä huoneessa.

Tämä työ tulisi tehdä avustajan, koska Kipsilevy - aika raskasta tavaraa, ja selviytymään se on erittäin vaikea asentaa. Ensimmäinen arkki on kiinnitetty huoneen nurkassa. Tarvittaessa, arkille sovelletaan ääriviivamallin ja tarvittavat osat leikataan. Kantaruuvit kaivaa materiaalia, mutta ei liikaa, jotta se ei repeä. Toinen levy on kiinnitetty jäljellä puoli profiilin, joka on kiinnitetty ensimmäisen rainan.

Seinän ja kipsilevy on tarpeen jättää rako on noin 0,5 cm. Samoin koko alueella vaippa. Nyt voit liittää kipsilevyä pystysuoraan osaan kanavan. On kaareva osa sen taivutettu, mikä tekee matala leikkaukset takana.

Jälkeen runko pinnoitus on liimaa väliset liitokset levyjen ja seinämän serpyanku nauha. Aukkojen ja kiinnityskohdat levitetään kitti käyttämällä pieniä lastalla. Kierros tapetoida vertikaalinen ja horisontaalinen lasin-box. Alueilla päällekkäisyyksiä toimiston veitsen tehdä viillot ja poistaa ylimääräinen.

On aika tehdä reiät kalusteet. Voit tehdä tämän sinun tulee poran kruunu. Shpaklyuem pintakäsittely kerros, ei paksumpi kuin puoli senttimetriä. Kun koostumus on täysin kuiva, tasoittaa sen hienorakeista hiekkapaperilla.

Poistaa pinnalta pölynimurin tai kuivalla liinalla pölyä. Lopuksi soveltaa pintamaali. Tyypillisesti yhdistetty kattoon kuuluvat (kipsi osa) akryyli koostumus.

Asiantuntijat kannattaa valita elokuvan harppuuna kiinnitys: sitä pidetään luotettavin. Merkitse pystysuoralla osa lehtiä taso rakennetun laatikon sijoitteluun. Tämän mukaisesti, liittää patonki vaiheesta 7 Jos aiot nähdä kaareva muoto -. Tehtävä leikkauksia profiilin, kaistale hiekkapaperilla tai tiedoston ja taivuta haluttuun suuntaan.

Kuumailmapuhallinta lämmetä huoneen 40 ° C ja laajentaa kankaalle. Jos se on kiiltävä, käytä käsineitä mitään jälkiä. Kangasta ei pitäisi tuoda lähelle kuumailmapuhaltimella - tummia läiskiä saattaa näkyä se. Kun huone lämmitetään 60 ° C: seen, harppuunan rainoja pohja kulma (joka on tuottaja) työntää tulosteita. Vain kiinteästi vinottain vastakkaiseen kulmaan, ja sitten loput kaksi.

Tämän jälkeen sinun pitäisi alkaa kiristymässä patonki harppuuna tasolla kehä. Kuumenna koko pinta kuumailmapuhaltimella. Älä huolestu, jos asennuksen jälkeen löydät ryppyjä pinnalla - ne on helppo tasoittaa, lämmin huonolaatuisia maa uudelleen.

Luoda yhdistetyn rakenteen kipsilevyjen ja jännitys kangas ei ole helppoa. Tämä on työläs prosessi, joka vaatii paitsi teoreettista tietoa vaan myös käytännön taitoja. Toivomme, että edellä esitetyt ja valokuvia auttaa selviytymään tästä työstä ja suorittaa sen tehokkaasti.

Yhdistetyt kattoon Kipsilevy ja jännitys

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

GCR ja PVC kangas kattoon viime vuosina yhä useammin. Yhdistelmä Kipsilevy katot - varsin suosittu tapa sisustus, koska tällä tavalla voit luoda alkuperäinen monitasoisen suunnitella ja toteuttaa mielenkiintoisia ideoita.

Edut ja haitat yhdistetyn katon

Asennus jännitys kankaan ja laatikot GCR kattoon ei turhaan on suosittu, itse asiassa on useita etuja, joista:

 1. Erilaisia ​​muotoja. Tällä tavoin on mahdollista ei ainoastaan ​​luoda standardi konstruktioita kipsilevy runko ja kiristys päällysteen sisällä, mutta myös monimutkainen labyrintteihin GCR mielenkiintoisia muotoja, kehystetty kiiltävä, kuohu-, peili kalvo.

Niistä puutteet tämän menetelmän viimeistely kattoon julkaisu:

 1. korkeuden pienentäminen. Kuten minkä tahansa kaksitasoinen rakenne, yhdistetyt katto kestää vähintään 10 cm. Jos oletetaan, asennus kohdevalaisimien, se on vain ensimmäinen taso tulee 10-15 cm.

Jos päätät varustaa kaksitasoinen kattoon kipsilevyn ja venytetty kankaalle, varmista, että olet punnita kaikki "ammattilaiset" ja "huonot puolensa."

Variantteja yhdistetyn katon muotoilu

Yhdistelmä joustavat kankaat ja suspendoitiin rakenteet kipsilevyjen katto onnistunut yhdistelmä voi aiheuttaa suuria optisia efektejä. Käytettävissä toteuttaa fantastinen vaihtoehtoja - molemmissa piilotettu ja avoin valaistus.

 • Laatikko GCR ympäri huonetta. Tässä tapauksessa PVC web kiinnitetty laatikon sisällä. Mitat tämä voi vaihdella. Mutta on olemassa tiettyjä sääntöjä. Joten, jos haluat hieman visuaalisesti nosta katto ja parantaa kauneutta jännityksen terän sivupaneelin FCL pitäisi tehdä hyvin. Hyvä visuaalinen vaikutus saavutetaan, jos sisällä laatikko asennetaan valonheittimet.

Helpoin vaihtoehto, joka pystyy luomaan jopa noviisi - rakenne, jossa kanavan kipsilevyjen läpi kehä huoneen.

Valmistelutyöt ennen asennusta yhdistetyn katon

Pre-tarve vapauttaa tilaa suuria huonekaluja, poistaa verhot, maalauksia ja valaisimet, eristys langanpäät, suojaa lattia sanomalehtien tai elokuva.

 1. Poista vanha vuori kerros.

Kanta lisävarusteita asennuksen alakatot. Luoda puitteet suunnittelu Kipsilevy tarvitsee: alkaen profiilin (opas) - UD, kannatinprofiiliin (katto) - CD, liitin sisarusta ( "rapu"), ruuvit, vaarnat polttamalla.

Laadittaessa piirustus yhdistetty kattoon ja pintamerkkejä

Ennen kuin alkaa toimia, on luotava suunnittelu järjestelmä arkille, joka noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Mittaa kaikki seinät, korkeus kaikki nurkat ja keskellä huonetta.

Seuraavaksi siirtää piirustuksen kaikki linjat seinät ja katto. Oikeellisuuden raidoitus riippuu koko edelleen työn aikana. Mukaan merkityn alueen on paljon helpompi luoda puitteet, joka nopeuttaa huomattavasti koko prosessia. Tehdä tämän, käytä mittanauha, maali otbivochnogo johto ja laser tai veden tasolla.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

sorvaus mount tekniikkaa yhdistetyn katon

Ennen kuin korjata opas profiilin, varmista, että se poraa kiinnikkeiden jaolla 0,3-0,4 metriä. Jos ne eivät ole, niin tee itsellesi pora.

 • Laitoimme alareunan alusta profiilin merkintä linjat. Kautta reiät kiinnikkeitä seinään tehdä merkintä kynällä.

Miten päällystää yhdistetyn kipsilevy katto runko

Ennen plating runko kipsilevy materiaali olisi aikaa sopeutua olosuhteisiin lämpötilan ja kosteuden huoneessa, koska se kehyksen aikana kokoonpano voidaan jättää sijaitsemaan huoneen. Säilyttää pystyasennossa arkkia kielletty. Tämä voi aiheuttaa niiden muodonmuutoksia.

 1. Korjaamme ruuvit ensimmäinen arkki huoneen nurkassa. Jos taso ala on pienempi nurkka-alueella arkin, pre-päällystetty piirikuvion ja leikatut osat siitä. Huomaa kantaruuvit on syvennettävä materiaalissa, mutta älä liioittele, jottei rikkoa sitä.

Kuinka asentaa PVC liina yhdistetty kattoon

Työskennellä tämän materiaalin tulee ilmanlämmittimestä. On suositeltavaa valita elokuva harppuuna liitteen tyyppi, koska sitä pidetään luotettavin. Lisäksi, tällaisen kalvon tarvittaessa voidaan helposti poistaa ja asettaa uudelleen.

 • Merkki pystysuoran osan kanavan GCR tason kankaan sijoitus.

Yksityiskohtien asennuksen pehmopaperirainan vaan yhdistetty kattoon

Korjaa venytetty kattoon kangas ei vaadi erityisiä laitteita, ja kangas on kiinnitetty seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aseta merkityn tason pystysuoran osan kanavan kipsin ruuvit profiili varten piirros kiinnitys kudoksen.

Kuinka tehdä yhdistetyn katon - katso video:

Yhdistetyt rakentaminen laitteet kipsilevykattoihin - prosessi aikaa vievää, monimutkainen, vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja. Suorittaakseen työn, sinun täytyy löytää laadukasta materiaalia, tarkka kaavio, sovelletaan oikeisiin kohtiin, jotta luotettavaa kehystä oikein kiinnitä Kipsilevyt, ja noudattaen kaikkia tekniikan vivahteita venyttää kangasta. Nämä suositukset, ohjeet ja valokuvia duplex kipsilevyjä ja alakattojen auttaa eksy prosessissa ja suorittaa asennuksen kättensä.

Leave a Comment

− 4 = 1