Yhdistetyt tarkoitettu puun

Puuntyöstökoneet yhdistetty Koti

Tähän mennessä ostaa puuntyöstökone talossa, jokainen pystyy. Sen avulla voi suorittaa erilaisia ​​toimintoja. Työ edellä laitteet pystyvät turvallisesti vanerin, lastulevyn ja muiden puupohjaisten materiaalien. Koko koneet ovat melko erilaisia, sekä sen toiminnallisia osia. Nimelliskapasiteetti laite on noin 2500 wattia.

Riippuen muutoksia ja toimivat usein mallin. Monet kuluttajat, valitessaan kone kotiin, kiinnittää huomiota sahauksen eri näkökulmista. Tärkeä rooli pöydän koko suoraan. Lastuamissyvyys voi olla erilainen, ja tämä on otettava huomioon.

Käyttäen Puuntyöstökoneet yhdistetty, voidaan toteuttaa saumaus kulma. Mutta tämä prosessi tunnetaan höyläys. Edge työkappale voidaan sijoittaa turvallisesti.

Jos korjuu pieni koko, on mahdollista tehdä höyläys reunat. Kun sahaus sama voidaan tehdä eri tavoilla. Joissakin tapauksissa on tarpeen tehdä poikkisyin. Sopivan sähkötyökaluja, muuttaa työkappaleen on aina mahdollista ilman ongelmia. Se myös tehdä leikkaus täsmälleen pitkin puun kuidut.

Puuteollisuuden yhdistetty (yleinen) tämän koko ovat optimaaliset. Liittämiseen, monet mallit ovat ihanteellisia. Suurin leikkaus halkaisija on noin 250 mm. Leikkaussyvyys voidaan säätää vivun. Varsijyrsimen asennettu mallit jossa halkaisijaltaan 12 mm.

Sahapöydälle sisältyy kit on aika mukavaa. Säännellä sitä tyhjä voi olla täysin rauhallinen. Nimellinen pyörimistaajuus on 7000. Rpm. laitteen jännite on keskimäärin noin 230 V suojausjärjestelmä kaikissa malleissa luotettava.

"Starman" yrityksen yhteenlaskettu puuntyöstökoneita arvostelut ovat hyviä, ja monet ostajat suosivat mallit tämän merkin koska mukavuus niiden käytön. Kulmat voidaan asettaa leikata mitään. Höyläykseen kone työstö yhdistettynä koneet ovat ihanteellisia.

Lisäksi niitä voidaan harjoittaa jyrsintä, ja tämä on otettava huomioon. Aidat sahanterän on vakiona. Myös asettaa koneeseen löydät halkaisuveistä. Poikittaisten sahausta puun valmistajat ovat toimittaneet erityinen kiinnike. Sen kulmaa voidaan säätää. Veitsestä akselin kone on aidattu.

Puunjalostus yhdistelmä kone D300 parametreihin ovat varsin huonompi moderni kollegansa. Tämä johtuu pääasiassa pienitehoisen laitteen 1500 wattia. Huomaa lisäksi, että rajataajuus mekanismi on tuskin 40 Hz. Siten minuutin akseli tekee vähän kierroksia.

Sahaamalla puu suurin kulma on mahdollista asettaa 45 astetta. Halkaisija leikkuupyörää puuntyöstökone taulukko (yhdistetty) on 125 mm. Viimeistely poraus säädetty sen valmistaja. Työstösyvyyttä tässä mallissa voidaan säätää, koska ohjausvarsi.

Monet asiakkaat valitsevat Puuntyöstö yhdistelmäkoneissa tämän merkin, koska niiden korkea laatu. Useimmissa malleissa voidaan käyttää suoria höyläys. Jatkaminen työkappaleen kulmassa voidaan myös suorittaa. Moottorit asennetaan vain asynkronisen tyyppi ja nimellisteho keskiarvo on noin 2300 wattia.

Varustetut laitteet suojakotelo. Kytke pölynimuri mekanismiin, on mahdollista, kiitos työpaikalla tulee aina olla pölytön. Voimanlähteenä puuntyöstökoneisiin suoritetaan ainoastaan ​​yksi-vaihe-verkon. Minuutti akseli pystyy suorittamaan enemmän kuin 5000. Rev. Istukan vakiona varustettu halkaisijaltaan 15 mm. Lennosta taajuus laite on alueella, joka on 45 Hz.

Koneet mahdollistavat yhtiö on erittäin kätevä säätää kulmaa leikata. Tällöin leikkeet ovat varsin luotettavia. Tämän seurauksena työkappale on mahdollista vahvistaa hyvin työskennellessään. Höylä lentokoneessa voi tehdä. Suorat höyläys Puuntyöstökoneet yhdistetty sopivat huonosti. Kuitenkin, liitäntätekniikka reunat voidaan tehdä varsin tehokkaasti.

Tyhjäkäynnillä akseli minuutissa tekee yli 5500 kierrosta minuutissa. Työstösyvyyttä suuruudeltaan enintään 3 mm. terän pituus, joka on käytettävissä joukko, on 240 mm. Sahanterä, paksuus on tyypillisesti 1,8 mm. Niistä puutteet olisi huomattava kohinallisuus työkalu. Etäisyydellä 10 m laite antaa keskimäärin 89 dB.

Mitä ominaisuuksia työstökoneiden "JET"?

Moottorit Kaikissa malleissa asennettu yhden vaiheen. Suorita kondensaattorit ne sisältävät joukon "C6". Nimellisjännite malli on noin 230 V. poikkeama siten maksimi voi olla jopa 10 V toimintataajuus mekanismien on 43 Hz. Mitat pöydät ovat erilaisia.

Säädä työkappaleen pidike voidaan käyttää. Suojakotelon puuntyöstökoneiden asennettu. Kulmien alueella on leikattu työkappaleen vaihtelee 0-45 astetta. Halkaisija aukko on 30 mm. Vuorostaan, paksuus terälevyn 10 mm. Leikkaussyvyys kaikkiin malleihin voidaan säätää.

Malli tämän tuotemerkin sopivin jyrsintä. Höyläys lentokoneessa voi tehdä. Lisäksi puuntyöstökoneita kotiympäristössä käytetään usein pituus- sahauksen työkappaleeseen. Mahdollistavat nurkasta tai reunasta. Nimellisteho mallit - noin 2450 wattia. Moottorit on asennettu runkoon yksinomaan asynkroninen tyyppi.

Tyhjäkäynnillä akselin lyhytvalintaa riittävän nopeasti. Suurin syvyys höyläys on yhtä suuri kuin 3 mm. Sahanterän joukko sisältyy 250 mm halkaisijaltaan. Kytke pölynimuri laitteisiin kuin mahdollista. Tällöin pöly aikana imeytyy hetkessä.

Venäläinen tuottaja "Energomash"

Monet puunkäsittelyä (yhdistetty) ja tämän merkin kotona eroavat muista laitteista sen suorituskykyyn. Tämä johtuu suurelta osin lisäohjelmien asentamista liukulaakerit. Välikappaleet on puukoneet pystyvät varmistamaan vahvistamisesta jäykkyys työkappaleen. Turvajärjestelmä on asennettu kaikkiin malleihin. Pienimmästäkin puutteita mekanismia Lukko aktivoituu heti.

Alempi runko on valmistettu hitsattu koneisiin, ja se eroaa korkea luotettavuus ja pystyy kestämään raskaita kuormia. Tarkkuus käsittely puun, jonka pidikkeen. Kulmaa voidaan säätää niitä muuttamalla vivun. Jyrsintä voidaan suorittaa koneita vaihteli. Höyläys kulma edellä mainittujen mallien sopii hyvin. Lisäksi, elämän olosuhteet on kyky helposti harjoittaa sekä pituus- että poikkisuunnassa sahauskatkaistaan ​​aihioita.

Woodworker "Titan"

Maksimi höylääminen leveys mallien yritys tekee keskimäärin noin 200 mm. Tämän syvyys- voidaan säätää 0-5 mm. Sahanterä max halkaisija. 200 mm. Varsijyrsimellä asettaa koko oli 12 mm, ja asennusreiän sahanterän - 32 mm. Taulukot on olemassa erilaisia ​​ulottuvuuksia.

Kierto leikkuriryhmän voi suorittaa yhdellä vivulla. Moottorit Kaikissa malleissa valmistajan toimittamassa asynkronigeneraattorin tyyppiä. Kondensaattorit niissä on merkintä "C6". Nimellinen jännite on noin 200 V. ilmaisin toimii taajuus on 30 Hz.

Monet asiakkaat valitsevat kotimaisen yhdistettynä puuteollisuuden sanoi yhtiön koska niiden monipuolisuus. Työ he voivat suorittaa monenlaisia. Suojakotelo kaikissa malleissa valmistajan toimittamat. Pölynpoisto pölynimuri mekanismi on mahdollista kytkeä. Istukan vakiona on halkaisijaltaan 15 mm. moottoreiden teho on keskimäärin noin 2500 wattia. Tyhjäkäynnillä vetoakseli minuutissa tekee yli 5000. Rev.

Tarkkuus puunjalostusteollisuuden varmistaa korkea. Säädä kulma leikata kaikissa malleissa kuin mahdollista. haltijat taulukot ovat kiinteitä hyvin tiukasti. Tästä johtuen työkappale voidaan asentaa lähes mihin asentoon tahansa. Mekanismi muuttuu kulman leikkauksen siellä, ja suojuksia vakiona mukana. Tämän seurauksena voidaan sanoa, että mallit tämä merkki on yhtä tehokas kyky selviytyä höyläys, saumaus, ja sahauksen puun.

Yhdistetty kone puu: suosittuja malleja ja hinnat

Monet talon Masters arsenaali monimuotoisen tarkoitettu puun myymälöissä. Sen avulla voit suorittaa erilaisia ​​toimenpiteitä. Näin ollen voidaan käyttää tuottamaan erilaisia ​​puutuotteita.

Myös tällaiset laitteet olisi pidettävä välineenä täytäntöönpanon luovia ideoita. Käyttää sitä kotonaan studio, on mahdollista tuottaa pitkittäis-, poikittais- ja kulmaleikkaus sahanterän.

Tyypit yhdistetyn koneiden puun

Myös nämä koneet mahdollistavat koneen osat koneeseen ja kyljelleen. Ja malleissa modernin monimuotoinen koneita, joita tarjotaan eri hintaan, on mahdollista, mekaanisen kappaleen.

Kotimarkkinoilla on useita lajikkeita tämän laitteen, jonka avulla tehokkaasti ratkaista ongelmia koneistukseen puuta. On olemassa useita malleja, että kuluttajat ovat eniten kysyntää.

Monitoimilaitteen Corvette 322

Tulisi pitää mallina yhdistettyjen laitteiden työstöön puuta. Tämän laitteen avulla voit tehdä useita eri toimintoja.

Hakeminen yhdistelmäkoneajo kotiinsa työpaja, voit tuottaa puutavaran käsittely. Tämä saavutetaan, koska läsnä Corvette 322 sarja ominaisuuksia:

 1. Viipalointi pitkin ohjauskiskoa.
 2. Höyläys paksuus.
 3. Poikittainen ja pitkittäinen sahaus.

Myös tämä laite voidaan käyttää suorittamaan poraus ja jyrsinnässä. Jos tilaa on rajoitetusti, käyttää tällaisen koneen kasvattaa tuotantokapasiteettia kotona puusepänverstaassa koska se on kompakti, eikä vie paljon tilaa. Hän oli jopa pienellä alueella mahtuu ilman ongelmia.

Koska voimalaitoksen, joka johtaa laitteen liikkumisen, toimii tässä mallissa induktiomoottori. Turvallisen käytön siinä on magneettinen käynnistin. Hänen ansiostaan ​​ulkopuolelle tilanne spontaanin moottorin käydessä, kun tapahtuu sähkökatkos.

Kiitos moottorivirhe suojattu ylikuormitusta. Luoda työpöydälle valmistaja materiaalina käytetty harmaa valurauta. Työpöytä valettu tai kiillotettu.

 • Jos puhumme laitteen asetuksia, valitse läsnäolo laitteet tämän mallin, kolme veitsiä, jonka yli on suojaava hihna.
 • Se on myös varustaa tämä malli on rinnakkainen opas, joka mahdollistaa sahaus, höyläys ja yksityiskohtia.
 • Enemmän on kaksi laajennuksia suunniteltu työpöydälle.
 • Myös, yhdistetty koneen, joka on varustettu sahanterä, jonka yli suojus on asennettu. Näiden lisäksi on olemassa kolme suutinta pölynimuria varten.

Automaattinen syötetään työkappaleen yhdistettyyn kone on säädetty mittari. Lisäksi on mahdollista säätää terän korkeutta. Kiinnike on saatavilla liukupöydän. Kiitos se on toimittanut vankka puristin työkappaleet suorittaessaan tehtäviä niiden leikkaus.

Tehdä jyrsintä poraus ja tässä yhdistetyssä laitteen omistajan can käyttää jyrsimen. Kun niitä käytetään työpöydällä työkappaletta voidaan pyörittää kerran kolmessa ennusteisiin.

Yksi ominaisuuksia tämän laitteiden on suuri massa koneen. Siksi tärinä aikana työnsä on poissuljettu.

Jos puhumme tekniset ominaisuudet tämän mallin, toteamme, että Corvette 322 saa virtansa verkkovirran jännite 220V. Valtaa tämän yksikön on 2,2 kW. Karan pyörimisnopeus on neljä tuhatta. Rev / min.

Yhdistetty kone Zenitech MFL-300A

Toinen suosittu malli käsittelevien laitteiden puutuotteiden - Zenitech MFL-300A. Se on suunniteltu suorittamaan erilaisia ​​toimintoja.

Erityisesti se voidaan tehdä: poikittaisen ja kulmaleikkaus; höyläys; jyrsintä; tylsä.

Mitä sen tekniset parametrit, hänellä on paljon yhteistä mallissa kuvatulla tavalla. Mitat tämän koneen seuraavissa: 1130x800x700 mm. Sen paino - 200 kg. Tämä laite saa virtansa 220V sähköverkkoon. Valtaa tämän mallin on 3,2 kW.

Markkinoilla ehdotetun mallin hintaan 2600 dollaria. Kun suoritetaan toiminnan tällä yhdistetyn sorvin kara pyörii nopeudella 4000. Rev / min. Varustamalla laite on 3 terää.

Tämä malli on huonompi kannalta vallan edellä. Kuitenkin, jos olet lukenut käyttöohjetta koneen, niin yleensä on teknisiltä ominaisuuksiltaan se ei ole paljon erilainen kuin veljensä. Virrankulutus tässä mallissa alle - 1,5 kW.

Se voidaan liittää verkkovirtaan 220V. Sen mitat ovat 920x1210x970 mm. Kuten painon, paino tämä yhdistelmä laitteiden on 145 kg. Tätä asetusta voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Yhdistetyt kone ML 292M-2

Tämä malli puusepän laitteiden kuuluu myös ryhmään monitoimilaitteet. Tämän laitteen kanssa voi suorittaa monenlaisia ​​jalostuksen puinen työkappaleita.

Luonnollisesti, kuten kaikki muut laitteet, tätä mallia voidaan käyttää seuraavat toiminnot:

Mitattuna arvo tämän yhdistelmän kone on käytettävissä useimpien kotimaisten käsityöläisten. Markkinoilla sitä tarjotaan hintaan 700 dollaria. Soveltamalla sitä suorittaa erilaisia ​​toimenpiteitä sallitaan pora puun.

Tämä yhdistetty laite on 1000x910x390 mm mitat. Sen kapasiteetti on 1,5 kW. Se voi toimia sähköverkosta 220V. Kun akseli pyörii noin 3580. / min. Laitteet tämän yhdistetyn koneen on pyörösaha joiden mitat ovat seuraavat 1x6 x 250 x 35 mm.

Yhdistetyt kirvesmiehen kone MLQ 343

Ne, jotka etsivät ateljeessaan puuntyöstökoneet pienikokoinen edulliseen hintaan, kannattaa kiinnittää huomiota mallin MLQ 343.

Tärkein etu tämän laitteen on sen pienikokoinen, joten voit asentaa sen jopa pieni työpaja, aiheuttamatta haittaa itselleen.

Tämä kone on mitat 1210x1050x810 mm. Kuten sen painon, tämä malli on 190 kg. Markkinoilla ehdotetun mallin hintaan 1390 dollaria. Tämä hintalappu on varsin kohtuullinen, kun otetaan huomioon, että malli kuuluu ryhmä ammatillisen laitteita.

Käytä tätä konetta puun voi olla peräisin verkkojännite on 220V. Sen virrankulutus on 1,5 kW. Kun toimivat laitteet kara pyörii nopeudella 3100 kierrosta / min. Seuraavat toimenpiteet voidaan suorittaa käyttäen tätä laitetta:

Käyttö monitoimi laitteita käytännössä

Monitoimilaitteet Puuntyöstökoneiden - melko monimutkaisia ​​laitteita, joten kannattaa ennen kuin aloitat Lue ohjeet niiden käyttöä, jotta ei törmätä ongelmiin tai korjaustarpeen. Tietoa siitä, miten käyttää tällaisia ​​laitteita, hän tietää kaikki eivät kokeneet puuseppä.

Siksi opinto-opas on oltava. On kuitenkin syytä huomata, että riippumatta valmistajan, kaikissa malleissa on monikäyttöinen koneita sama toimintaperiaate. Sen käytännön soveltamisesta laitteiden tullaan käsittelemään alla. Esimerkiksi, ottaa monitoiminen Performax PKM kone 300.

Kaikista toiminnot hallussa modernin mallin Puuntyöstövälineiden, suosituin on leikkaus materiaalia. Tämä ei ole yllättävää, koska useimmat niistä ovat varsin nykyaikaisia ​​yksiköitä suuri työpöytä, jonka avulla voit helposti tehdä leikkaus aihioita.

Jos haluat leikata puutuotteita mahdollisuuksien, tässä tapauksessa tärkeä seikka on leveys työkappaleen. Tämän tärkeys tekijä on merkittävä siitä syystä, että kone erikokoisia työpöytiä.

Useimmat nykyiset mallit puuntyöstökoneita on mahdollista leikata puun kuivaus tietyssä kulmassa, ja jopa kallistaa.

Tämä on varmistettu se, että sahan terä on läsnä laitteet kirvesmiehen laitteet voidaan kääntää. Mahdollisuus pyörittää työpöytä on vain tietyissä malleissa.

Kuitenkin, etteivät kaikki koneet multioperational terä voidaan kääntää. Jotkin valmistajat eivät otettava käyttöön malleja mahdollisuus siitä syystä, että se Se monimutkaistaa koneen rakennetta. Edelleen, valoa keräävä, eivät poikkea paljon painoa ja mittoja, on mahdollista liuottaa kulmassa, niiden läpi vasten puolta vasteen, jota voidaan kallistaa.

Jos erillistä terälevyn liike tapahtuu vaste, jolle on asteikolla, tällaisia ​​laitteita voidaan pitää paras kotona työtä. Ja kaikki johtuu käyttämällä sitä, omistaja voi lukita työkappaleen haluttuun kulmaan.

Joissakin tapauksissa pysäytin voidaan siirtää leikkaustasossa. Tässä tapauksessa, säätö suoritetaan käyttämällä välineitä, jotka on suunniteltu mittaamaan.

Kaikki multioperational koneet puun kuivaus höyläys toiminto. Kalliimpia malleja on varustettu pinta mittari. Tämä tekee mahdolliseksi suorittaa viimeistely työkappaleiden.

Jos laite on ostettu on varustettu kääntyvällä pysäkki, suurimmat haasteet viistetty tai kerros lentokoneessa sinun ei tarvitse. mutta se on parempi seiso koneen sivuun siltä puolelta, joka on lähempänä terän.

Lisätä syvyyttä höyläys kerralla, voit tehdä manipulointia nostamalla ja laskemalla työpöydälle. Jokainen valmistaja tuotannon puusepän laitteiden rakentaa koneisiinsa työpöytiä säätö. Kuitenkin, merkittäviä vaikeuksia määrityksissä elementin. Kanssa, joka pystyy käsittelemään jopa noviisi.

Jokainen yleismies usein täytyy käsitellä täytäntöönpanon käsittelyistä puusta aihioita. Monet ihmiset käyttävät niitä suorittamaan tunnettu vannesahan tai lentokoneella.

Tällaiset ongelmat voidaan suuresti yksinkertaistaa, jos Käytä kirvesmiehen laitteet puuta. Tämä säästää merkittävästi aikaa kotona työtä, ja lisäksi mahdollistaa ilman suuria fyysisiä ponnistuksia suorittaa tehtäviä poraukseen, sahaukseen ja piikkaukseen.

Markkinoilla tarjotaan laaja valikoima tällaiset laitteet eri hinnoilla. Yhdessä mallien kotimaisten yritysten, kunkin käytettävissä ja ulkomaisten kanssa. Mikä mahdollisuus valita - jokainen päättää itse, sillä niillä on taloudelliset mahdollisuudet.

Mutta oikea valinta sinun täytyy keskittyä paitsi hinta vaan myös toiminnallisuutta. Loppujen lopuksi jokainen varmasti haluaa olla kotistudioksi kone, jota voidaan käyttää suorittamaan laaja valikoima sovelluksia. Siksi toiminta sorvin on myös tarpeen kiinnittää huomiota.

Nykyinen laitemalleja eroavat hintaan ja ominaisuuksiin, joten jokainen voi valita mukaan niiden taloudelliset mahdollisuudet sopiva malli sorvi.

Että hän oli palvellut jo pitkään, ja sen käytössä ei ollut ongelmia, se olisi sen jälkeen, kun se on asennettu, ja sähköverkkoon lue tarkkaan Toimivat. Sitten voit välttää monia ongelmia.

Universal monikäyttöinen puuntyöstökoneet kotiin

Yleiskonepöytä puunjalostusta onnistuneesti korvata mini-työpaja. Suuren määrän monikäyttölaitteille täytyy valita oikea mukaan työn luonne ja materiaalien tyypit. Ei vähiten ostaessaan soittaa työpaja alueella. Loppujen lopuksi monitoiminen koneet puu- voi olla työpöydän mini-muodossa tai täysi kerros. Vaikka lattia mallit ovat kompakteja tarpeeksi kotona, tarvitsevat tilaa ympärillä helppo sijoittaa ja liikkumisen aihioita velho.

Useimmissa tapauksissa talon isäntä on käsiteltävä käsittelyn puutavaran ja lankku. Koska yhdistetyn laitteen täytyy välttämättä käsitä pyörösaha. Se on hyödyllinen leikkaus kauan puutavaran luoda aihioita huonekaluja, eli manipulointi ensisijaisen puun.

Edelleen työkappaleiden supistaa pehmeästi oiko-, jos kone käsittää työntöpiirtopuikko, työkappale työstetään haluttuun paksuuteen. Veistämällä tehdään avulla palapelin, joka on usein määrätty monikäyttöinen malleja. Paikallaan Jigsaw paljon helpompi luovuttaa, hän ei sulje isäntä tarkistaa materiaalirainaan, älä välitä aikana sahan, koska kaiken etukäteen säädetty laitteeseen.

Lisäksi koneet puu- varustettu liitteet poraus, jyrsintä, reunus, antaa alennuksia ja uritus. On malleja, jotka yhdistävät jopa 5 eri toimintoja, kun taas toiset tarjoavat vain 2.

Usein yhdistelmä monia piirteitä toteutettu laadun kustannuksella! Mahdollisuudet ovat, että työ täysin pyöreä saha ei ole tarpeeksi voimakas. Näin ollen, on toivottavaa pysäyttää laitteissa tunnettujen valmistajien.

Monitoiminen koneet

Kotona tai navetassa, yleispalvelua käyttävät laitteet voivat suorittaa prosessoinnin ammattilaistasolla. Kotitalouksien puuntyöstökoneita avulla suorittaa seuraavat toiminnot:

 • sahaus pitkin ja koko käytettävän viljan leikkaavia osia, leikkaus levyt ja leikkaus;
 • höyläys, mukaan lukien koko kohdistaa levyt (lankut, palkit ja paneelit) ja tasossa profiili;
 • poraus - rei'itetään;
 • hionta - purseet poistetaan pinnalta, painuma, aalto, terävät reunat poistetaan, kohteet tuodaan haluttuun kokoon ja karheus;
 • jyrsintä - valmistus monimutkaisia ​​osia, profiilit kuviot leikkaus
 • Jauhaa - Hoito sylinterimäisten osien.

On olemassa kaksi pääluokkaa monitoimilaitteet:

 • johtoelinten korvataan kehystyyppi monitoimikoneessa liitetiedostoja: Siirrä aseman - saavat sirkkelisahan, aseta mylly - mylly. Tämä on kaikkein Pienikokoinen malli on suunniteltu pienille hanttihommia;
 • Kaikki komponentit on sijoitettu kehykseen, master siirretään toiseen. Tämä muotoilu on mahdollista lattiasta yksiköistä. Ne ovat tehokkaampia ja helppokäyttöisempiä. Toteuttamista jokaisen solmun toteutetaan tehokkaasti, jolloin voit suorittaa puoliammattilainen tehtäviä.

Kotitalouksien koneet puun työskentelevät kaksivaiheinen jännite on 220 V, joka on riittävän taloudellinen, niin suosittuja omistajien maan taloja ja mökkejä.

Toimilaitteet universaali koneet

Puun ja monitoimilaite avulla:

Sen lisäksi, että voi korvata terää, täysin suuntaamalla laite, voit säätää syvyys sahaamalla tai jyrsimällä: toimivaan pöytälevy siirretään pystysuunnassa. Koska se on liikkuva, on tärkeää kiinnittää huomiota jäykkyyden ja laadun kiinnikkeet. Värähtelyt poistetaan kokonaan, koska rikkoa tarkkuus. Korkea-kestävästä seoksesta eri runko. Liike terää syötetään sähkömoottorilla. Se riippuu sen tehot laitteen.

Edut monitoimilaitteet

Pienessä kotiin työpaja on paljon helpompi sijoittaa kädessä pidettävät laitteet: sirkkeli, mylly, porata ja palapelin. Mutta puukoneet avaa monia mahdollisuuksia edessä omaansa

 • töitä koneella on helpompaa kuin pitää työkalun painoon. Operaattori väsyy, voivat tehdä virheitä tai satuttaa, joten jos aiot useita työkappaleita, suosia koneeseen;
 • Tiedot on saatu laadukkaampaa. Jopa ilman erityisiä taitoja, on puuntyöstökoneita voit tehdä kunnollinen tuote. Kun työskennellään käsityökaluja on tarpeen valvoa samanaikaisesti työkappaleen ja työkalun. Kun taas työstön aikana vaatii huomiota vain materiaalia, jolla on myönteinen vaikutus valmiiden tuotteiden laadun parantamiseksi;
 • Se vähensi aikaa käsitellä yhtenä kappaleena, joten voit tehdä monta kertaa enemmän kuin käsin sähkötyökaluja.

Kaikki edut yleispalvelun koneiden puu on yksi vakava puute: sitä on mahdotonta saavuttaa ammattilaistason jalostuksen ja korkean tarkkuuden. Siksi teollisuus haluavat käyttää erikoislaitteita. Lisäksi kodinkoneet eivät tarjoa kovaan käyttöön ja voivat vioittua nopeasti kovassa rasituksessa.

Jotkut suosittu malleja Monitoimisorvit

Tämä puukoneet on suunniteltu asuinkäyttöön. Sen avulla voit suorittaa erilaisia ​​töitä:

 • sahaus kaikki puulajeja tahansa suuntaan;
 • höylä;
 • antaa alennuksia;
 • jyrsintä;
 • tuotanto urien, ulokkeiden, piikkaukseen;
 • teroitus poranterät ja leikkureita.

Työkappale voidaan syöttää käsin tai automaattisesti. Pöytälevy on jaettu kolmeen segmenttiin, joista kukin on mukava kiinnittimet. Kaikki toimivat osat on peitetty suojat, joita liikutetaan yhdessä työkappaleen. Pohjaputken yhdistämistä varten on imuri.

Erittelyt Caliber kotimainen puunkäsittelykoneeseen SEDM 2200

 • Karan pyörimisnopeus 4100;
 • Moottorin teho 2,2 kW;
 • määrä veitset saumaus - 3;
 • Korkein höyläys leveys - 25 cm;
 • työstösyvyyttä per syöttö - 0,3 cm;
 • lastun maksimisyvyyteen - 7 cm;
 • ympyrän halkaisija sahan - 25 cm;
 • suurin halkaisija puristin jyrsintä - 13 MM4
 • Tasohöyläkoneet syvyys kerralla - 0,3 cm;
 • maksimi työkappaleen korkeus - 12 cm.

Kone talon on kaksi leikkureita, sirkkeli, kaksi hiomalaikat, porat, leikkurit, ohjauspysäyttimen ja pikaistukka.

Kotiin verenpaine Corvette 320 viittaa universaali luokkaan sallii seuraavanlaisia ​​puutavaran käsittely:

 • sahaus pitkin ja kuitujen läpi;
 • prostrugivanie kiskoa pitkin;
 • poraamalla reikiä;
 • eri jyrsintä pinnat.

Se on hyvin pienikokoinen laite kotiin, joka on suunniteltu toimimaan alueilla haitta. Jäsennetään minikoneille on hyvin yksinkertainen ja nopea, ajaa asynkroninen sähkömoottorin, joka avulla hihnaveto antaa liikkeen käyttötyökalu. Työskentely työtaso valurautaa ja on varustettu opas sahaus ja höyläys, transportirnym painottaen. Höylä veitset akseli on suojan alaan. Poisto sahanpuru tuotettu liitetty erityiseen liittimeen pölynimurilla. On mahdollista vaihtaa sahan terän korkeus ja päätyjyrsinkone.

 • Moottorin teho on 1,5 kW;
 • Karan pyörimisnopeus 3500 kierrosta minuutissa;
 • määrä veitset saumaus - 3;
 • Korkein höyläys leveys - 20 cm;
 • työstösyvyyttä per syöttö - 0,3 cm;
 • lastun maksimisyvyyteen - 7 cm;
 • ympyrän halkaisija saha - 25,5 cm;
 • sahaus kulmassa enintään 45 astetta;
 • maksimi leikkuusyvyyden - 9 cm;
 • halkaisija poraus - enintään 1,3 cm.

Corvette 320 talon on varustettu pikaistukalla, kaksi puristinta, oppaita, pora, pyörösaha Circle rasklinivatelem liu'uttamalla saha ja poraa.

Mini laite on suunniteltu erityisesti koti- tai pieni työpaja. Ominaisuuksia tämän mallin:

 • sahaus aihioita poikittain kuituja pitkin, sekä haluttuun kulmaan;
 • höylä pitkin reunoja ja kulmia.

Hoito voi olla mikä tahansa puulajeja, sekä painetaan lauta (OSB, MDF), laminaatti, vaneri, pahvista ja muovista. Laite on varustettu asynkroninen sähkömoottori. Kompaktin mitat helpottavat siirtää sitä. Näin ympyrä läpinäkyvä turvallisuus suojattu kotelo on varustettu työtaso opas hallitsija kiinnikkeet, hihnat ja laite poikittainen leikkaus yli. Teräakselia myös suojattu loukkaantumisten estämiseksi. Lastunpoisto edellyttäen pölynimuri yhteys. Puuntyöstölaitteisto nopeasti säätää uudelleen.

 • moottori kapasiteetti - 2,4 kW;
 • maksimisyvyys höyläys - 0,3 cm;
 • ympyrän halkaisija sahan - 25 cm;
 • pyörän pyörimisnopeus - 2850 RPM;
 • mahdollisuus sahaus kulmassa 45 astetta;
 • lastun maksimisyvyyteen - 9,7 cm;
 • höylä pyörimisnopeuteen - 7700 RPM.

Puunjalostus Belmash kotitalouden yksikkö talon on varustettu sahanterää, kiinnikkeet. Koneen paino 45 kg, se on suunniteltu asennettavaksi työpöytään.

Vinkkejä työskentelevät yleispalvelun puuntyöstökoneiden

 • ennen käyttöä poistaa niittejä, ruuveja tai nauloja työkappaleen, puhdista se irti maasta;
 • voimakkaasti vääristynyt osat prostrugivayte useita kertoja matalassa vedessä;
 • Tarjoile pala tasaisesti samalla nopeudella, jolla se molemmin käsin, asentoa muuttamalla käsissä, heti kun yksi niistä on toimeenpaneva väline;
 • työskentelevät pienet työkappaleet, käytä huumekauppiaat ja kiinnitteet;
 • parantaa käsittelyn laatua, edistää kohteen kuituja pitkin;
 • Jos haluat toimii hyvin korkeassa osat maksaa täydentäviä varmuuskopiot;
 • neljännes valitse pienillä syötöillä;
 • älä unohda mahdollisia vaikutuksia työkappaleen nopeasti kosketukseen pyörösahan kuitenkaan pienennä syöttönopeutta.

Useita videoita Yhdistetty puuntyöstökoneet:

Leave a Comment

− 6 = 1