Yhdistää taustakuvan huoneen koossa

Yhdistelmä tapetti olohuoneessa - keksi yhdistää erilaisia ​​tapetti

Olohuone - tilaa rentouttava ja viihdyttävä. Sen muotoilu on pitkälti riippuvainen suunnittelussa seinät. Uudenaikainen tekniikka on yhdistää suunnittelu tapetti. Tämä alkuperäinen kurssi auttaa tekemään elintilaa ja korosta epätavallinen teema kaikkien sisätilojen huone.

Valittaessa tapetti on tutkittava perussäännöt yhdistää erilaisia ​​kuvioita ja värejä, sisältävät mielikuvitus ja makuaisti tai vakooja valmiita ratkaisuja internetissä.

Huoneessa on yhdistelmä taustakuva

Menestyksellisesti koota erilaisia ​​rakenteeltaan ja väriltään materiaalit eivät ole niin helppoa. Ennen kuin lähdet ostaa niitä, sinun täytyy arvioida oman huoneen ja sen mitat, katsovat, että sinun täytyy piilottaa sen, laajentaa, ja se voi tehdä korkeammat enimmäismäärät.

On syytä huomata, että valinta yhdistelmä taustakuva sinun on ensin päätettävä värit huonekalut ja eri koriste-elementtejä, oletettavasti huoneessa.

Tämä on yksi tärkeimmistä säännöistä, loput ovat seuraavat:

 • väri-spektri. Liiallista innovatiivisia yhdistelmiä kirkkaita värejä, eivät auta luomaan mukavuutta. Täyteläisiä värejä vetää huomiota toiset, ja "ehkä" silmissä.

 • ostaminen taustakuva. Jos päätät valita oman, ilman apua suunnittelijoiden ja luetteloita, sinun täytyy ostaa valitun rullat, liittää ne toisiinsa, ja katso, jos ne yhdistetään toisiinsa. On parasta, jos näytteet sopivat rakenne ja hinta on täydellinen, jos yksi valmistaja tuottaa. On tarpeen säilyttää värisävyn määrän ja erän tapetit, niin että kun tarvetta ostaa täsmälleen samaa väriä.

 • Peli kontrasteja.Epätavallisen näyttävät tavallinen tapetti yhdessä kollegojensa kanssa suuri kuvio. Väri ulkoasu tässä tapauksessa toissijaisia, yksivärinen voi olla pastellisävyt ja kukka-aiheita tai muita muunnelmia piirustusten menee enemmän kirkkaita värejä. Kuvioitu tapetti ilmettä sileä vaihtoehtoja.

 • Visuaalinen illuusio. Tapetti voit laajentaa huoneen tai tehdä siitä suurempi. Kirkkaat värit pieniä kuvioita ja vaakasuuntaiset juovat, erotettiin listojen tai reunalistat tekee tilaa enemmän määrä, ja jatkamalla kattoon tapetti visuaalisesti pripodnimut se.

  Kiinni näitä yksinkertaisia ​​vivahteita, voit valita mielenkiintoisen taustakuvan ja luoda suotuisat olosuhteet, jotka auttavat heitä oikean asettelun.

  On viisi koetuilla järjestelmien käsittelyyn useita erilaisia ​​eläviä taustakuva:

  1. Pystysuora järjestely.
  2. Vaakasuora yhdistelmä.
  3. Seinämaalaus.
  4. Tikkaus yhdistelmä.
  5. Inserttejä.

  Harkita yhdistämällä vivahteita kunkin.

  Yleensä valita vastakkaisia ​​tapetti kahta väriä, mutta se on periaatteessa laajakaistainen, ja jos haluat käyttää kolmea sävyjä, niin ne pitäisi olla kapea. Saat enemmän rentouttava tyyppi kannattaa pysähtyä viereisen värejä. Vaihtelevasti voi saavuttaa mielenkiintoisella tavalla huonetta, jos niiden kontrastivärit, on tarpeen valita taustakuvan levyinen.

  Ne voivat olla erilaisia ​​kuvioita tai olla yksivärinen. Nämä nauhat on yhdistetty tavalliseen tapaan "maalialue" ja voit siksak siirtyminen rullalta toiselle.

  Prioriteetti kaistat voivat olla erilaisia, kun käytetään kahta väriä pidetään optimaalinen yhdistelmä kahden nauhan toinen sävy ja muut äänen. Jos valitset kukka motiivi tai monimutkaisia ​​kuvioita, on mahdollista liittää heidän osa seinää takana sohva korostaa virkistysalue. Risteyksessä värillisiä tapetti voidaan liittää planochki tai listat ja kopioida niitä katossa.

  Tämä yhdistelmä vaatii erityistä varovaisuutta. Useimmiten sitä käytetään täysin tasaiset seinät, muuten näkyvät kaikki puutteita pintaan. Tapauksessa vaakasuora seos orgaanisia tapetti ilme, jossa puupaneloinnilla. Ne antavat tilaa kunnioitettavan näköisiä.

  neuvosto: Yhdistelmä erilaisia ​​kuvioita tapetti voi auttaa sijoittaa oikeat painotukset.

  Valo tapetti liimattu päälle seinään, ja niiden tummat kollegansa päällä, kahden liimattu rajojen muodossa listat ja sälepohja peitetty lakka, sekä paperilla kollegansa, mutta niiden pitäisi olla tiukemmin itseään taustakuva. Vaakasuora yhdistelmä seinäpinnat levitetään tilavat huoneet. Jos huone on leveä, mutta matala, sitten tapetti ei tulisi olla suurempi kuin leveydeltään.

  Liitettäessä huone olisi selvästi kuoli ja tunnistaa kunkin liitos seinämän-paperi, kuten useimmat liima rullan pituus on vaikeaa. Taustakuva tason kustannusten vymeryat tason kerros, ei kattoa, koska visuaalinen taustakuva linjan pitää samalla tasolla huonekaluja.

  Heillä on yleensä takana sohva tai hänen edessään. Ne ovat suuri kangas kuvaa joitakin juoni tai kukkakuvio. Ne on sijoitettu yhdelle seinälle, okleivaya se osittain tai kokonaan, ja loput huone on yleensä muodostettu yksivärinen tapetti. Johtuen Valokuvatapetti voi jakaa tilaa visuaalisesti ja korostaa tiettyjä alueita.

  Seinämaalaus käytetty yli 40 vuotta, mutta vieläkään ei ole menettänyt merkityksensä, ja jopa päinvastoin, ovat saamassa suosiota, erityisesti niiden 3D vastineet ja muunnokset silmällä pitäen. Jälkimmäinen voi olla paljon enemmän tilaa, mikä on tärkeää pienille olohuoneisiin.

  Seinämaalaus suljettu listoja voi järjestää mielenkiintoisia tilaa huoneeseen ja auttaa luomiseen yksi klassinen tyylejä.

  Luoda niitä käytetään paitsi erilaisia ​​tapetti, mutta myös pala kangasta, digitaalisten seinämaalauksia.

  Niiden käyttö on ensin tehdä paremmin monofonisia taustakuvaksi, ja sitten päälle koristeltu seinälle insertit ja rajoitettu koristeita tai listat. Valittaessa sisäkemateriaalirainan on otettava huomioon, että niiden on oltava tiukemmin perus taustalla seiniin.

  neuvosto: Seinät eivät voi vain tapetoida, vaan myös maalata kirkkaita tai pastellivärejä.

  Suuri insertit käytetään vyöhykejaon tilava olo jos huone on kapea ja korkea, asianmukaisesti asennettu insertti vähentää sen korkeus ja tehdä visuaalisesti suurempi.

  Niitä käytetään harvoin koristeluun sali, he mieluummin luovia ihmisiä, jotka haluavat ympärilleen epätavallisia asioita. Tällaista taustakuva tarvitset yhdistelmä useista kappaleista tai rullina niiden eri variaatioita. Väri ja koostumus eivät vaikuttaneet mitä enemmän kontrastia, sen parempi.

  Laipat, jotka voidaan leikata mikä tahansa muoto: neliö, suorakaide, vinokaiteen, on mahdollista luoda paneeliin tai järjestää ovi ja ikkuna-aukot.

  Eräässä ajatuksiaan käytäntöön, olisi laajennettava ensin leikatut ja miten ne näyttävät yhdessä, sitten liittää ne haluttuun paikkaan, mutta tärkeintä - älä liioittele, muuten ajatus olisi huono sarjakuva. Yksi seinä tai pieni alue pyyhkeillä näyttää hyvältä, mutta ne liitetään koko huone on jo naurettavaa. Loput olohuoneen tausta on valittava yksi värimaailma, joka sijaitsee useimmissa köynnöksen.

  Ennen minkään tällaista työtä pitäisi kuitenkin harkita niitä suunnittelijat vaihtoehtoja ja sitten valita sopivin.

  Yhdistetty vastaanotto tapetointia olohuoneessa antaa sille erityistä charmia. On välttämätöntä suorittaa kaikkia sääntöjä ja tyylikäs, ja huone kimallus epätavallinen yhdistelmät. Mutta jokainen työ edellyttää perusteellista lähestymistapaa, yhdistelmä joitakin ehdotetuista vaihtoehdoista olisi ensin määriteltävä yksityiskohtaisesti, jotta se on harmonisesti yhdistetty huonekalut ja näytti hyvältä huonetilaan.

  Ei kommentteja, mutta voit kirjoittaa mielipiteensä tai esittää kysymyksen.

  Valitsemme tapetti huoneen yhdistetyn 2017: 35 Photo and Design

  Luo alkuperäinen ja mieleenpainuva sisustus ei ole vaikeaa - vain valita oikea yhdistelmä tapetti kotona kaiken pitäisi olla kaunis - se ei ole sääntö, ja halu sisätilojen muoti 2017 Tässä ei ole kysymys, mitä sinun pitää tallentaa, kerätä kauniita ja kalliita tavaroita, päinvastoin . Kaikki tämä ei ole välttämättä tarpeen, kaiken sotkea pikku maailmassa, älä jätä asunnosta. Mutta valinta oikeita asioita tehdä elämästäsi lämmintä ja mukavaa. Ja ei viimeinen askel täällä - taustakuva muotoilu. Jos haluat tyylikkään, alkuperäinen ja tyylikäs liitä yli muurien tarvitsevat yhdistelmän taustakuva.

  Taustakuva hallissa asunnossa yhdistetyn: Vaihtoehdot 2017

  Tänä vuonna korostetaan olohuoneessa on seinällä - voit olla vähän huonekaluja, ja se ei välttämättä tarvitse olla eliitin, moderni, mutta tausta ei saa epäonnistua. Making seinät - se on myös visuaalinen tekniikoita, jotka auttavat muuttamaan mittasuhteet tilaa. Ja voit yhdistää taustakuvan, niin että tämä yhdistelmä tuotti halutun visuaalinen vaikutus.

  Tänä vuonna voit pokleit tapetti kolmessa vaiheessa:

  • Maiseman suunnitteluun;
  • Pystysuuntainen malli;
  • Tilkkutäkki muotoilu.

  Yhdistelmä taustakuva pystyraitoja on parhaiten sopiva huoneessa, jossa on matala katto

  Jos pystyraitoja yhdistetään oikein, ne eivät ole vain visuaalisesti lisää tilaa, mutta myös "venytetty" sitä. Mitä ei voida tehdä, koska se on yhdistetty suuri raidat ja kirkas malleja, grafiikkaa.

  Yhdistelmä tapetti Hall: hajanainen yhdistyvät

  Itse asiassa yhdistelmä tilkkutäkki simuloidaan seinälle. Jos valita oikea taustakuva, he "ystävystyä" toistensa kanssa ja luoda koko koostumus seinälle.

  Tämä tilkkutäkki - työllisyys vaikea, ja ennen kuin otat hänet, sinun täytyy nähdä enemmän kuin yksi esimerkki ymmärtää yhdistelmä. Jos pelkäät, että eivät selviydy, ota korkeintaan kolme tapetti yksivärinen.

  • Lämpöä violetti;
  • Vivid-violetti;
  • Hennon vaaleanpunainen.

  Tikkaus jossa yhdistyvät pohdinnan kautta väri, muotoilu ja rakenne tapetti

  Jos tämä palapeli jaetaan yhtä kappaletta, haluttu vaikutus ei toimi. Kappaletta koon tulisi olla erilainen. Voit pitää sama leveys, se helpottaa työtä, mutta fragmenttien pituus ei saa olla sama.

  Taustat tulee olla sopusoinnussa - yhdistetään malli, rakenne, värit ja teema läheisyytensä. Ja tietenkin, ei pidä sekoittaa eliitin talouden taustakuva vaihtoehtoja.

  Vaihtoehdot yhdistelmä tapetti huoneessa: yhdistelmä sääntöjä

  Voimme erottaa kahdeksan yksinkertaisia ​​sääntöjä, yhdistelmä tapetti, joka auttaa sinua kiinnostavaa ja taitavasti muuttaa sisustuksen.

  Sääntöjä yhdistämisestä taustakuva:

  • Ihannetapauksessa jos ostat taustakuva, ei ainoastaan ​​yhdessä paikassa, vaan myös saman valmistajan, niin se on helpompi tapetoida, ja ottelu;
  • Valita oikea harmoninen tapetit yksi kerros, laatu ja jopa yhden hintaluokkaan;
  • Vaihtoehdot yhdistelmä on löydettävä rulla jossain sisustus, jos esimerkiksi yksi seinä vihreä, anna sama vihreä kohtaavat rakenteessa tyynyt;
  • Jos käytät taustakuva rikas, mehevä koristeet, sinun täytyy ottaa erityyppinen tapetti, joka on neutraali, yksitoikkoinen;
  • Jos laitteet jatkuu vielä tapetointia kattoon, voit visuaalisesti tekevät tilaa tilavampi ja, edellä;
  • Järjestää aksentteja huoneessa, tarvitset taustakuvaksi että väriä huonekalut, tekstiilit ja tarvikkeet Tätä taustaa näytti edullisempi;
  • Jos huonekaluja huoneessa vähän, on mielenkiintoista täyttää tilaa voidaan tapetoitu suuri, kirkas, kuvioitu kuvioita - ja tyhjyyden mennä pois;
  • Yleisin vaihtoehto - murre seinä, seinän kirkas taustakuva liimattu, liimaa ja muita neutraaleja sävyjä.

  Se ei ole vain yhdistelmä väri ja kuvio tapetti, mutta niiden paksuus, ja - laskun

  Kun valitset taustakuvaksi yhdistelmä, muista kysyä myyjältä avautua rullalle. Ja jos valitset taustakuvan yhteen paikkaan, kiinnitä kelat toisiinsa, yrittää nähdä, jos siellä on oikea yhdistelmä.

  Taustakuvia sali: yhdistettynä moderniin tyyliin

  Jos huone on iso ja tilava, se on mahdollista saada enemmän. Voit poimia ja kirkkaat värit, ja on hyvin mehukas, hieman liian aktiivinen. Voit pelata isolla tulostaa.

  Jos huone on pieni, niin valinta tapetti sinun täytyy olla varovainen - pastellivärit valitaan useimmiten yhdessä abstraktio ja geometriset kuviot.

  Jos huone pohjoiseen päin, tapetti on tarpeen valita vain lämpimät värit, muuten huone ei ole mukava. Etelässä huoneet, vastaavasti, on järkevää ottaa taustakuvan jäähtyä sävyjä.

  Jos olohuoneessa on tilava - voit kokeilla kirkkaita värejä, jos päinvastainen - pieni, niin vaaleat värit toimivat parhaiten

  Jos huone on sinulle - se on ennen kaikkea tyylikäs paikka, loma paikka hauskaa, ilo, rohkeasti ottamaan helmi tai kultaa tapetti.

  Miten yhdistää taustakuvan huoneessa: kuvia ja vinkkejä

  Valita oikea materiaalit - tämä on tärkein vaikeus tässä prosessissa. Taustat on oltava sama rakenne. Jos tätä sääntöä rikotaan, kun liimaus voi olla vaikeaa esimerkiksi saumat näkyvät. Kankaat eri paksuus on ristiriitainen jossain määrin.

  Toinen "mahdoton" - on käyttää monenlaisia ​​tapetti kirkkaan koriste vaikutuksia. Viittaa taustakuva kirkkaan kuvioita, vaikutus ylivuoto, jossa on suuri kohokuvio.

  Usein virheitä tehdään täsmälleen valintaan kentällä. Se voi olla joko kevyempiä huonekaluja, tarvikkeet, tai yhdistää niitä.

  Pääsäännös yhdistelmä - se on ensin määriteltävä perus sävy taustakuvan ja valitse liisteriä ja huonekalut

  Jos puhumme kehityksestä 2017, seuraavat seikat voidaan korostaa:

  • Tämä kirkas, monimutkaisia ​​kuvioita tapetti;
  • Kirjonta ja helpotus pinnalla tapetti;
  • Oriental motiiveja;
  • Erittäin kirkkaat värit;
  • Nauhat kaikenlaisten ja raidat;
  • monogrammi;
  • Variantteja sinivihreän spektri.

  Jopa tavallinen Khrushev voidaan muuntaa yhdistelmällä taustakuvia. Tuo matkustamoon lisää elossa, dynaaminen, ei niin tylsä.

  Verhoilu insertit sisätilojen sali

  Tämä menetelmä koristelu seinät, joka antaa tilaa todellinen suunnittelija näyttää.

  Niille insertit voit käyttää:

  • Seinämaalaus keskeinen seinään;
  • 3D-taustakuvia uskomatonta tapa visuaalisesti laajentaa tilaa;
  • Kuviollinen insertit, jotka rajoittavat kehyslistatehdas tai tärkeimmistä kankaalle;
  • Erottuvan taustakuva liittämällä tiettyjä arkkitehtoninen elementti - räystään syvennyksen tai ulkoneman.

  Muista, että kuvio tapetti mitenkään pitäisi jättää varjoonsa toisiaan. uskomaton kokemus voidaan saavuttaa toimivaltainen yhdistelmä tapetti - valoisa ja tarttuva insertit tehdä tilaa käytti sen hyväkseen muuttamalla kokoa. Samassa huoneessa näyttää erilaiselta, onko eri taustakuva.

  Taustakuvat ovat mainio insertin ja täydellisesti virkistää tahansa sisustukseen

  Ensimmäisessä tapauksessa he ovat yksin, rauhallinen, pastellivärejä - huone koetaan yhdellä tavalla. Jos keskusyksikkö seinään on dynaaminen lisäys, se voi tuntua kuin jos se on toiseen huoneeseen asunnon toinen suunnitelma.

  Wholemeal insertit hyvin kiinnittää eri merkitys yksi huone, joka visuaalisesti erottaa ne toisistaan. Esimerkiksi, jos se on huone, joka harjoittaa myös toimintaa makuuhuoneessa, osa huoneen sängyn lähellä taustakuvat lempeä, lämpimiä sävyjä, ja lähellä desk tai ruokailutila on siirtyminen jännittävämpää väriä.

  Yhdistetty taustakuvia sali (video)

  Yhdistämällä taustakuva - prosessi ei ole ainoastaan ​​monimutkainen, vaan myös kiehtovaa. Laaja valikoima tapetteja on paljon vaihtoehtoja mielenkiintoisia muutoksia. Tärkeintä on, että niihin varaudutaan tarkistamalla ole yksi fotovariant.

  Muotoilu yhdistettynä tapetti käytävällä (kuva)

  © 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Yhdistetty tapetti huoneessa 2018: valokuva, suunnittelu ja erilaisia

  Tällä hetkellä laajalti käytetty yhdistelmä tapetteja, jotka luovat erittäin tehokas ja moderni sisustus yhdistäminen tapetti huoneessa melko vakava ongelma, joka tulisi suhtautua erityistä huomiota. Huone on suunniteltu vastaanottoa. Tässä suhteessa erityisen tunnelman pitäisi vallita. Siksi sinun täytyy ajatella huolellisesti ja valitse väripaletti tapetti, joka koristavat seiniä. Kunnostukseen tai peruskorjaukseen huoneen - menettely varsin kallista. Avulla yksinkertaisia ​​yhdistelmiä taustakuva, et voi vain säästää rahaa ostamalla esimerkiksi kalliita maalauksia hinta, vaan myös luoda tilaa ylellisyyttä seis.

  Kiitos visuaalisia tehosteita, huone voisi olla isompi. Jos kiinni kapean suorakulmaisen huoneen pitkän seinän tapetti kirkkaat värit ja lyhyempi terä 2-3 sävyjä tummempi, niin huone näyttää suuremmalta.

  Yhdistetty taustakuvaksi yleisölle: muoti 2018

  Luomisessa suunnittelussa oleskelutila Tärkeä rooli on määritetty seiniin. Yhdistetty tapetti huoneessa lisääkin sisustus, tekevät suunnittelun moderni ja tyylikäs. Oikeellisuus rekisteröinti riippuu väriyhdistelmä kumppani ja erilaisia ​​kuvioita seinille. Oikea yhdistelmä auttaa visuaalisesti laajentaa rajoja tilaa, korostaa aiheista ja suuntauksista.

  Yhdistelmä ei säädetä käyttöä vain 2-3 sävyjä. Voit yhdistää useita erilaisia ​​tapetti, vain 1-2 sävyt voivat poiketa samalla he

  On yhdistelmä taustakuvaksi sali vuonna 2018:

  • Pystysuuntainen malli;
  • Maiseman suunnitteluun;
  • Tilkkutäkki muotoilu.

  Yhdistää oikein eri pystysuoria viivoja visuaalisesti suurentaa tilan ja laajentaa huoneen korkeutta. Muuten - ei voida yhdistää kirkas raidat, suuri kuvioita tai malleja. Se ei näytä kovin kohtuuton.

  Vaakaraidat ei yhdistetä kaikkia kuvia. Mutta puulevyjen - ihanteellinen tällaisen geometrian ja luoda hyvä muotoilu.

  Vuonna 2018 siitä tuli muodikasta tilkkutäkki yhdistämistä. Jossa on erillinen pituudet tapetti tai kangas voidaan yhdistää verhoilulevyjen erotu kapeampiin kehystetty ikkunat ja ovet. Tärkeintä - älä liioittele, niin että huone ei ollut kuin mustalainen talon

  Menetelmät yhdistetään tapetti välttämätöntä tilaa, joka on epäsäännöllinen muoto, tai se on syvennys tai ulkonema. Tehdä markkinarako visuaalisesti syvemmälle tällä alalla olisi liittää taustakuva tummia sävyjä.

  Sitä pidetään myös muotiin 2018 taustakuvia. Vesiputouksia, abstrakti, valokuvaus kaupungit yö älä jätä jalusta muodin yli 50 vuotta, on parantunut joka vuosi. Mustavalkoinen valokuva Yö Manhattan on täysin mahdollista lisätä yksivärinen beige tai persikka tapetti.

  Yksi mielenkiintoisimmista tekniikat klassiseen tyyliin on pieni neliön tai suorakaiteen segmentin Tapettien koristeen koristeltu patonkia runko, kuin maalaus. Yhdistelmä vaakasuoran tapetti alaosassa seinän saavat huoneen todella aristokraattinen.

  Valitse kangas olisi riippuen sisustus teema

  Lopuksi suuntaus 2018 - on 3D taustakuva. Niiden avulla on mahdollista lisätä huomattavasti edes vähän tilaa alueella. Voit pokleit 3 ​​D kuvia, jotka näyttävät näyttäviä kauniista maisemista ja yhdistää ne itse kankaasta. Tällaisessa tapauksessa, mikä tahansa kävijöitä lounge juhlia maku vuokranantajan ja omaperäisyys.

  Kuinka mukavaa yhdistää taustakuvan hallissa: luova sisustus

  Tärkeä näkökohta, kun yhdistetään ja valitsemalla tapetit huoneeseen - ympäristöystävällinen. Lounge - ihmisten tapaaminen, joten sen pitäisi olla niin kyllästetty hapella. Olohuoneeseen tulisi valita kankaat, joiden koostumus ei sisällä kovia kemikaaleja. Tärkeintä - tapetti pitäisi kulkea ilman ja sisällä epäpuhtauksia.

  Paperi taustakuva hinta on varsin edullinen ja ympäristöystävällinen. Mutta tällainen maalauksia on yksi haittapuoli - haurautta ja epävakautta ultraviolettisäteilyä.

  Vinyylitapetit ovat käytännöllisempiä. Ne ovat kestäviä ja auttaa piilottaa epätasaisuudet seinillä. Värimaailma on varsin laaja, mutta on haitta - tapetin ei vuoda ilmaa.

  Kuitukankaat tapetti - paksu ja kestävä. He eivät haalistu auringossa, ei pelkää kosteutta, mutta myös ne voidaan maalata

  Taustakuva folion ovat täydellinen klassinen ja moderni sisustus ratkaisuja. Lisännyt äänieristyksen ja suojata seinät haitalliselta säteilyltä. Pitää viileänä kesällä ja lämmin talvella päivää.

  Tekstiili tapetti auttaa luomaan huoneeseen ylellinen ja viihtyisä ympäristö. Lisäksi ne näyttävät hyvältä, kuten Taustat ovat hylkivät likaa ja häipyminen. Kaikki edellä mainitut tyyppisiä tapetti voidaan yhdistää.

  Joitain sääntöjä hienon yhdistelmän 2018:

  1. Suurelle ja tilava aula, voit poimia ja voimakkaita värejä;
  2. Vuonna pieni olo parempi pokleit tapetti pastellivärit yhdistettynä Japanin abstraktio tai geometriset luvut suuri;
  3. Salissa, joka sijaitsee pohjoisen puolella, sopivampi taustakuva lämmin sävyjä, eteläiseen huoneeseen - viileitä värejä;
  4. Jos haluat luoda pysyvä tunnelman loma, se on parempi käyttää kultaa helmi tapetti.

  Miten soveltaa taustakuvan kahta väriä huoneeseen (video)

  Taustakuvat yleisö: yhdistetty muunnelmat

  Menestynein ja monipuolinen suunnittelu sali - yhdistelmä beigen ja ruskean, oliivi ja oranssi, viininpunainen ja pinkki, vihreä ja keltainen, sininen ja valkoinen, violetti ja harmaa, violetti ja hopea sävyjä.

  Lisäksi joissakin tapauksissa, ihanteellinen näyttävät samalta, tavallinen tapetti, ne eroavat väriltään. vaihtoehtojen yhdistelmä voit ajatella oman tai katsella valokuvia, jotka on jo luotu suunnittelijat.

  Saavuttaa kirkkauden ja yksilöllisyyttä sisätilojen huone, kannattaa kiinnittää huomiota eri väriluokiksi

  Perussääntö tässä tapauksessa - ei ole tarpeen käyttää yli 3 täyteläiset, elävät värit samanaikaisesti. Ja jos 2 väriä - kirkkaita, kolmas on aina oltava neutraali.

  Kaunis yhdistelmä kiiltävä taustakuvia himmeä, karkea ja sileä.

  Trend 2018 - piirustuksia ja valokuvia. Kuumimmat trendit 2018 - abstraktio geometrisia muotoja, kuvioita ja raitoja. Kun vaakasuora väliseinämä ylemmän alueen tulisi liittää raidat ja pohja - Uni taustakuva.

  Suunniteltu tällaisessa tapauksessa, voit korostaa kaunis seinämaalaus.

  Hyvin usein, luoda nykyaikainen sisustus laitteita käytetään niin sanottua aksentti seinä, joka muuten on merkitystä vuonna 2018. Avulla tämä menetelmä luo huomion hallissa tietylle alueelle. Jotta voidaan määritellä aksentti seinään huoneessa, katsokaa osa seinämistä laskee eniten silmiin.

  Valita taustakuva korostus seinät on erottuvan, kirkas, edullisesti kuvioita tai tapetit. Kaikki muut seinät liitetään neutraaleina, yksivärinen

  Tämä menetelmä koriste voidaan soveltaa ei ainoastaan ​​sali, mutta missä tahansa huoneessa. Painomerkin yksi seinä voi merkittävästi säästää rahaa, koska kalliita kangasta ja huomiota herättämättä sijaitsevat vain yhden seinän tai pienellä hänen sivustoja.

  Miten eri taustakuva pokleit huone: ideoita ja menetelmiä niiden täytäntöönpanoa

  Tärkeintä yhdistettäessä taustakuva - tämä on oikea valinta materiaaleja. Spesifisyyden yhdistelmä eroavat standardin liimaamalla.

  Tapetti pitäisi olla samaa rakennetta. Tämä estää ongelmat liimaamalla ja peittää saumoja Kankaiden eri paksuus ja rakenne.

  Ei ole hyväksyttävää käyttää useita erityyppisiä kankaita koristeluun - tarttuva kuvioita täydennettynä ylivuodon vaikutus, taustakuva suuri kohokuviointi

  Yhdistelmällä taustakuva, voit luoda ainutlaatuinen sisustus.

  Ei ole väliä missä tarjotaan luoda eriainerakennustavalla - in viisikerroksinen asunto, yksiö tai talo. Oikein valitut yhdistelmä tapetti huoneessa, voit laajentaa tilaa, jakaa työalue ja virkistysalue, luoda huomiota tyyli, muuttaa tilan määrä piilottaa väärinkäytöksiä seinien korostamalla edut huoneen. Lisäksi yhdistynyt sisustus auttaa merkittävästi säästää. Alennettuun hintaan voit ostaa jäänteitä sopivia värejä ja kalliita kankaita tehdä tilaa tyylikäs.

  Miten yhdistää taustakuva (video)

  Alkuperäiseen yhdistelmään taustakuva huoneessa

  On tarpeen muistaa, että oikea yhdistelmä ja valinta tapetti huoneessa edellyttää sellaisten alustavan. Suunnitella logon, meidän täytyy ensin määritellä perus sävy seiniin hallissa ja sitten poimia muita värejä.

  Perusvire voidaan yhdistää tai olla kevyemmät sisustus - huonekalut, tyynyt, kattokruunut, lamput, verhot

  Olisi parempi kehittää yhdistetyn suunnittelun jälkeen kun huonekalut ja kalusteet valitaan, koska päätavoite on tässä tapauksessa korostetaan omaperäisyys tilanteesta.

  Yhdistetty tapetti hallissa: muotivirtaukset 2018

  Trends in 2018 - erilaisia ​​kuvioita tapetti, brodeerattu ja kohokuvioitu pinta. Tällaiset yhdistelmät sopivat ihanteellisesti modernin ja klassisen sisustus.

  Suunnittelu tarjoaa viimeistelyyn seinien pastelli värejä tai kirkkaita. Älä jätä jalustassa muoti vuonna 2018, Kiinan / japanilaiset merkit

  Erittäin suosittu 2018 tulosteita kasvillisuutta. Pakollinen vaatimus - himmeän tai kuvioitujen kankaiden.

  Yhdistetty taustakuvat lukumäärä: 39 vaihtoehtoja (video)

  Keskuudessa tätä monimuotoisuutta, tärkeää ei tehdä väärän valinnan. Mieti suunnittelu huoneen ja tehdä siitä totta!

 • Leave a Comment

  + 75 = 76