Sähkölaskua, että ne sisältävät

sähkölaskua

Venäjällä laki on selkeä maksumenettelyyn peruspalvelut. Ei olla vaikeassa tilanteessa eikä olla vastaajana oikeudenkäynnissä, pitäisi olla tietoinen kaikista vivahteita lainsäädäntöä tällä alalla.

maksamisesta peruspalvelut tullin

Velvollisuus maksaa kulutetaan apuohjelmia koskee kaikkia käyttäjiä. Näitä ovat kansalaiset, tai henkilöille, ja yrityksille - oikeushenkilöitä.

Tällöin nimittämisestä huoneen ei ole merkitystä sillä kulutetusta energiasta palveluja ja maksaa omistajille ja vuokralaisille Asuin- ja muiden-asuintiloja.

Venäjän federaatiossa, menettely laskemiseksi peruspalvelut on rekisteröity Housing Code. Yleishyödyllisten peruspalvelujen kansalaisten maksumuodollisuudet artiklassa esitetyt 153 LC RF.

On olemassa kahta päätyyppiä maksut:

Pääluokassa käytön kotelon ja vuokraan sisältyy kulut "korjata", joka vuonna 2015 on korostettu erillisessä asennossa.

Lisäksi LCD määrätty maksuehdot käytöstä asuintilojen (artikla 155, 10 päivänä kuukaudessa), kustannukset apuohjelmia säädellään 156 artiklan ja 157 LC RF.

Näiden esineiden, voidaan selvittää, onko parametrit noudattamisen laskemiseksi sähkölaskua on esillä kuitit.

Kuinka monta lisäystä sähkölaskua aikaan rekisteröinnin? Katso täältä.

Sähkölaskua sisältävät kaikki palvelut kansalaisille mukavaa oleskelua varten.

Kaikki laitokset ovat palveluja energialaitokset ja asuntojen yrityksille.

Palveluja tarjotaan sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka osoittavat:

 • luettelo palveluista;
 • maksuehdot;
 • käyttörajoituksia;
 • oikeudet ja velvollisuudet osapuolten
 • niiden korvausvastuusta sopimusrikkomuksesta kohteita.

Erityisesti vakiosopimuksen on tarkoitus maksaa kuukausittain asiakaspalvelun enintään 10 numeroa ja antaa kuitti maksun kuukausittain ensimmäiseen päivään.

Nämä parametrit voidaan muuttaa harkinnan yhden osapuolen tai osapuolten suostumuksella.

Luettelon tarpeellinen mukana useita kohteita:

 1. Kulutetaan vettä - kuuma ja kylmä vesi.
 2. Viemäröinti.
 3. Käyttö sähköenergiaa.
 4. Kaasulla.
 5. Lämpöenergian kulutus - lämmitys.
 6. Jätehuolto.

Perustana laskettaessa apuohjelma maksujen artiklan 157 LCD. Se osoitti, että palkka veden, sähkön, kaasun, välttämätön lukema.

Kunkin palvelun hinnat pohjalta jolle laskelma lopullisen määrästä kulutetaan kuutiometriä.

Jos et ole asentanut metriä, maksun määrä riippuu kulutus hinnat per henkilö (vesi, kaasu, summataan liesi), tai neliömetriä kohti (keskuslämmitys, kaasu käytetään tulisijoissa ja muissa lämmityslaitteita).

Hinnat ja tekniset säädetään valtioneuvoston viranomaisten alalla. Ne lasketaan mukaan liittovaltion lakeja, jotka vahvistetaan menettely laskennasta.

Jos laskelmat apuohjelman suoritetuista rikkomuksia, palvelujen kustannuksia voit haastaa vaatimuksilla muuttaa hintoja tai menossa oikeuteen. Sama menettely haastava maksun määrä annetaan tapauksissa huonoa palvelua tai epäonnistuminen tarjota heille. Esimerkiksi myöhäinen sisällyttäminen lämmitys- ja niin edelleen.

Tavallisista ja hyväksytyistä maksutavat kaikki hyöty maksut - käteissuoritusta, pankkeja, posti.

Järjestelmä on yksinkertainen ja selkeä, jokaiselle kansalaiselle mukana kuitin jollakin näistä järjestöistä, se tarjoaa vastaanoton rahaa palveluista. Saat takaisin kantaosa kanssa shekin maksettavaksi.

Nämä asiakirjat on kerätty ja varastoitu, varsinkin ne, jotka saavat tukea apuohjelmia. Ne velvoitetaan laskiessaan tuen määrää maksamisesta apuohjelmia.

On modernimpi tapa maksaa sähkölaskua - henkilökohtainen kaappi. Tämän palvelun maksu kunnalliset palvelut toteutetaan etänä.

Mahdollisuus verkkomaksut käyttökulut ovat:

 • hankkia tietoja henkilökohtaisen tilisi, velat, liikaa, rangaistuksia jne.;
 • katsella asiakirjoja maksua;
 • maksuhistoriaasi;
 • käyttöönotto lukemat annostuslaiteketjua;
 • Online maksaa palveluista.

Jotta voidaan avata henkilökohtainen tili, toimi seuraavasti:

 • ERKTS vierailemaan sivustolla;
 • pass sähköinen rekisteröinti ilmoitetaan myös sukunimi, nimi, patronyymi nimi, henkilötunnus tilinumero, tekstiviesti koodin ja saada hänen vahvistus;
 • rekisteröi tilin ja aktivoi se.

Velkaantumisen sillä kunnalliset palvelut on täynnä vastaus lain. Syynä tähän on se, ettei noudattamatta sopimusvelvoitteitaan.

Lainsäädännössä säädettiin rankaisee toimenpiteitä niille, jotka eivät maksa apuohjelmia:

 1. Poistaa asuntojen sosiaalista vuokra maksamattomien liikelaitos kuusi kuukautta voi johtaa sopimuksen irtisanomiseen ja häätää vuokralainen yhdessä perheenjäsentensä muissa koteloon, joka täyttää vaatimukset asettumassa hostellissa.
 2. Jättämisestä maksaa apuohjelmia asunnon päätyä pysähtymättä jakelupalvelut, sakkoja ja vieroituksen asuntojen kustannuksella velkojen hoitoon, jos sinulla on muita asuntoja omaisuutta.
 3. Kun kyseessä on vuokra-asuntojen veloista häikäilemättömät työnantajat maksavat apuohjelma omistajalle.

Kerää velkoja saattaa olla jokin seuraavista tavoista:

 • kertymä seuraamuksiin
 • keskeyttäminen palvelujen;
 • siirtää velan kokoelmaan organisaatioiden
 • häätö päässä asunnosta, vapautumisen työsopimuksen sosiaalipalveluita;
 • määrääminen rajoitusten kiinteistökauppoja, joista on vaikuttava (yli 5% markkinoista kiinteistön arvosta) velan sähkölaskuja (aloite toteutetaan monilla alueilla).

Kiinnostavatko esitutkinnan menettely velkojen perimisen sähkölaskua? Lue täältä.

Mitkä ovat ehdot peruspalvelu maksujen Housing Code? Yksityiskohdat tässä artikkelissa.

Jotta vältettäisiin ongelmia, voit maksaa velka osissa tai järjestää tukia apuohjelmia.

Avustukset maksetaan kansalaisille Venäjän federaation, joilla ei ole velkaa, tai ne, jotka ovat hyväksyneet velkojen hoitoon.

Tämä toimenpide valtion tuki lopetetaan, jos kansalainen jälleen sallia velan

Avustukset maksetaan kansalaisille, jotka maksavat asuntojen ylittää sallitun koko asumismenot. Tämä luku kullakin alueella on oma.

Artiklan 159 LC RF säänneltyä luokan kansalaisia, jotka ovat tukikelpoisia:

 • kiinteistönomistajien;
 • vuokralaisten yksityisten asuntojen
 • vuokralaisten sosiaalisen asuntotuotannon;
 • jotka muodostuvat taloyhtiön.

Vuonna 2015 alueet kertovat standardit, jotka koskevat tukien yhteydessä kaavioita, joka näkyy maksu korjauksia.

Kuitin maksamisen peruspalvelut, harvinainen kansalainen tarkkuudella voi kertoa, mitä ja kuinka paljon hän maksaa. Hyvin usein on tyytymättömyyttä väestön noin paisuttivat luvut kaasua. Jotta ymmärtäisimme, milloin ja miten voit huijata, mutta kun kuitti numerot ovat perusteltuja, sen pitäisi olla.

Kuitti on kaksi puolta, joista jokainen on erityisiä tietoja. Etupuolella määritellyn tietoja kuluttaja- tasainen: henkilöiden lukumäärän asunnossa asuu (tämä tieto on tärkeä, jos ei ole asennettu asunnossa mittalaitteet); Koko asunto (se on välttämätöntä laskettaessa maksuja ylläpitoon.

Määrän maksu sähkölaskua perustuu tariffeja, jotka asettavat viranomaisten ja kuntien kanssa. Laskenta perustuu kulutuksen määrän resursseja, jotka määräytyvät laskuri, ja jos niitä ei ole olemassa, mukaan vakiintuneiden normien kulutuksen.

Älä vaikene ja ehdoitta maksamaan sähkölaskua, jos ette ole asuneet tietyn ajan asunnossa tai rahastoyhtiön rikkonut velvollisuuksiaan. Me ymmärrämme, kun voit tehdä uudelleenlaskennan kertyneiden määristä ja että tarvetta. Maksaminen laskujesi Joillekin asunnon Asumispalvelut tarvitaan.

Liikelaitos on oikeus poistaa tai rajoittaa käyttäjää valtaa, jos velan määrä on yli 3 koko kuukausimaksut. sähkökatkoksen takia maksamatta jättäminen sähkölaskua mahdollista vain silloin, kun ennakkoilmoituksen kuluttajille 30 päivän kuluessa ennen tällaista.

Transaktiot osto / myynti omaisuuden on oltava turvallista, joten ennen kuin ostat asunnon sinun tarvitsee tietää ei ole siitä, entiset omistajat jälkikäteen, kuten kunnalliset ja asuntolainojen, ja ei oteta käyttöön, jos pidätetty tai rajoittamista toimeenpano tästä asunnosta. Miten saatavuudesta.

Venäjän hallituksen vuonna 2014, rajoittaa kasvua koko maksu käyttökulut ottamalla käyttöön raja indeksikorotus, mikä puolestaan ​​joutua tarkistamaan kuvernöörit kullakin alueella. Käytännössä tämä ei poista satunnaisia ​​kuluttajille mahdollisuuden maksaa asumisen ja hyödyllisyys kustannuksia. 1,01. on 30.6.2015.

Internet on pitkään käytetty taloudellisena välineenä, erityisesti kaikenlaisten maksujen. Turn ja apuohjelmia tarjoajia, jotka ovat pitkään pysyneet uskollisina yksinomaan konservatiivisia menetelmiä vastaanottaa maksuja. Työskennellä kaikenlaisia ​​maksujärjestelmien tai jopa.

Mukaan 153 artiklan asumisesta annetun lain Venäjän menettely, jota maksua talon tai asunnon, sekä laskettaessa sähkölaskua määritetään siitä hetkestä vastuiden tietyille henkilöille. Vastuussa lain nojalla ratkaisua laskujesi olohuoneessa kantaa vuokralainen tilojen.

Maksaminen kunnalliset palvelut yksityiskodissa - se on velvollisuus omistajan tai muun henkilön, joka laillisesti omistaa asunto-omaisuutta (153 artiklan nojalla LC RF). Noudattamatta jättäminen johtaa muodostumista velkaa ja seuraamuksia. Apuohjelmia maksaa joko niiden todellista kulutusta.

Saat maksutonta oikeudellista neuvontaa juuri nyt:

+7 (499) 703-43-52 Moskova ja alue

+7 (812) 309-57-61 Pietari ja alue

8 (800) 333-45-16 ext. 530 Alueet

 • julia sisäänpääsyyn Asuntolaina 9 9
 • Sveta Katenok ennätykseen Miten ostaa sivuston IZHS: n hallinnosta?
 • trocuatrec338 ennätykseen Miten kiinnitys otetaan, jos virallinen palkka on pieni?
 • Valenciassa ennätysliikkeeseen Asuntolaina maahanmuuttajille
 • Alexa ennätysliikkeeseen Mortgage co-borrower

Kaikki oikeudet pidätetään 2017

Täydellinen tai osittainen kopiointi on lain mukaan rangaistavaa!

Mikä sisältyy Venäjän julkisten palvelujen luetteloon vuonna 2017

Kaikki kansalaiset eivät tiedä tarkkaan, mikä on julkisten palvelujen luettelossa. Me selvitämme, minkälaisia ​​mahdollisuuksia jokainen Venäjän federaation henkilö voi odottaa vuonna 2017.

Ja me määrittelemme, miten maksujen tekevät rahastoyhtiöiden tai HOA: n toimittamien resurssien käyttäjät.

Julkisten palvelujen ansiosta kansalaiset voivat luottaa mukavaan asumiseen.

Ja tällaisten palvelujen luettelo on määrätty sopimuksessa, joka on laadittu asuntojen ja asuntojen omistajien, apuohjelmien tai HOA: n omistajien välillä.

Mutta kaikki näyte-sopimus ei ole valmis, ja siksi usein on kysymys siitä, millaista hallintoviranomaisen pitäisi tehdä ja jota kannattaa maksaa.

Loppujen lopuksi kansalaiset eivät useinkaan ole tietoisia oikeuksistaan ​​ja käytettävissä olevista eduistaan, koska he tietävät oikeudellisia normeja. Tämän seurauksena he maksavat liikaa.

Jos tiedämme, mitä maksoimme, voimme perustella asuntojen ja kunnallisten palveluiden maksun uudelleenlaskennan, suunnitella yksityistalouden suunnitelmia rakennustöissä jne.

Asumis- ja kunnallispalvelut tekevät kahdenlaisia ​​palveluita - kunnallisista ja asuntoista. Molemmat parantavat elämisen mukavuutta.

Tällaisten yritysten on huolehdittava palveluiden sujuvuudesta. Kansalaiset puolestaan ​​maksavat heille ajoissa.

Asumis- ja kunnallispalvelut ovat palveluita, jotka on suunniteltu tarjoamaan kansalaisille perustavaroita.

Jos asunnossasi ei ole yhteyttä kaikkiin tällaisiin tietoliikennejärjestelmiin, voit ilmoittaa toiveistasi, kun parannat asianomaisten viranomaisten valtuutettujen henkilöiden ehtoja.

Ja valtion rakenteet eivät voi kieltäytyä tällaisista pyynnöistä. Pakolliset esineet asunnossa:

 • suihku, kylpyamme, pesuallas, jossa on toimiva hana;
 • joka toimii ilman keskeytyksiä (sähkölaitteet eivät ota huomioon);
 • eurooppalaisen mallin virtalähde ja pistorasiat;
 • viemäröintijärjestelmä.

Tällaisia ​​tiloja ei pidä katsoa apuvälineiksi. Tämä on keino tarjota tiettyjä palveluja.

Kuka on pakollinen maksaja

Velvollisuus maksaa maksuja julkisten palvelujen tarjoamisesta on säädetty Art. 153 asumiskoodista.

Se ilmaistaan, kun se tapahtuu tietyllä henkilöryhmällä. Maksu pitäisi:

Vain rekisteröidyt henkilöt veloitetaan. Laki ei sisällä henkilöiden, jotka todella asuvat asunnossa, kertymistä.

Poikkeuksena ovat tapaukset, joissa kuluttajat haluavat vapaaehtoisesti maksaa palveluista. Mutta tässä tapauksessa on toivottavaa tehdä sopiva sopimus tällaisen henkilön ja omistajan välillä.

Art. 11 osan 11 mukaisesti. Venäjän federaation LCD-näyttö, jos omistajaa, työnantajaa tai muuta henkilöä ei käytetä tiloihin, ei ole oikeutta maksaa korvausta julkisten palvelujen tarjoamisesta.

Jos kansalaiset ovat väliaikaisesti poissa, yksittäisten palvelujen maksut suoritetaan ottaen huomioon alueellisissa säädöksissä säädetyt kulutusmääräykset.

Maksut lasketaan uudelleen, kun henkilö ei asunut asunnossa. Samalla on tarpeen luottaa Venäjän viranomaisten määrittelemään uudelleenlaskentamenetelmään.

Art. 30 LC toteaa, että asunnon omistajien tulee sisältää tilat, paitsi jos kyseessä on asunto tai yhteinen omaisuus, ellei sopimuksessa tai liittovaltion lainsäädännössä toisin määrätä.

Maksu suoritetaan allekirjoitetun sopimuksen mukaan. Tästä huolimatta, riippumatta siitä, asutko tiloissa, sinun on täytettävä julkisten palvelujen maksajan velvollisuus.

Jos velka syntyy vuokrasta, kansalaisen on vaikea myydä asuntoa. Kyllä, ja voit hakea yrityksen palveluhallinnon työntekijöiden maksamatta jättämistä.

Maksajien toimiminen voi olla fyysinen ja oikeushenkilö sekä yksittäinen yrittäjä.

Pääasiallinen asiakirja, joka kertoo julkisten palvelujen tarjoamisen vivahteista - Venäjän hallituksen 6. toukokuuta 2011 antama päätöslauselma nro 354 lisäyksineen ja muutoksineen.

Myös Venäjän federaation hallituksen 26. kesäkuuta 2013 hyväksymän määräyksen nro 234 määräykset ovat merkityksellisiä.

On syytä viitata normit, jotka heijastuvat:

Mitä sisältyy julkisten palvelujen luetteloon yksityishenkilöille (kansalaisille)

Lainsäädännöllisissä säännöksissä on useita pakollisia palveluja. Nämä ovat:

Jos talosi ei ole yhteydessä johonkin näistä palveluista, voit ottaa yhteyttä syyttäjänviraston edustajaan. Korota kaikki vahingon korvaus.

Oikeus saada useita palveluita voidaan menettää, jos et maksa niistä pitkään. Kuusi kuukautta voidaan pitää pitempänä. Tämän ajanjakson päätyttyä asunto- ja kunnallistekniikan edustajat sulkevat palvelut pois.

Vuodesta 2012 lähtien on tehty muutoksia sähkön toimittamiseen taloon. Palveluja tarjoavat yritykset ovat joskus julkisten palvelujen toteuttaja.

Mitä tällaisille palveluille pitäisi antaa? Yrityksen, joka toimittaa resurssin, ei pidä ryhtyä sähköjärjestelmän ylläpitoon ja valvoa palvelun laatua talossa.

Mikä on ero LPH: n ja IZHS: n maan välillä vuonna 2017, lue täältä.

Toimittaja valvoo vain asianmukaista palvelujen tarjoamista rajoille, jotka erottavat järjestelmän elementit.

Kuluttaja ottaa kuukausittaiset lukemat kuukauden lopussa ja luovuttaa ne energia-alan myyjälle.

Jos tietoja ei esitetä, yritys laskee kuluttajien määrät vakiintuneiden normien mukaisesti.

Kuluttajien olisi myös annettava Energosbytin työntekijöille mahdollisuus tarkistaa laitteen kunnon ja toimitettujen tietojen luotettavuus.

Älä pilaa tiivistettä, poista laskuri. Tilapäisen poissaolon sattuessa huoneiston omistaja maksaa edelleen sähkön kokonaiskulutuksen, joka määräytyy ottaen huomioon omistajan omistuksessa oleva alue.

Jos mittaria ei ole, laskelmat tehdään ottaen huomioon normit, jotka ovat erilaisia ​​Venäjän federaation kunkin aluepiirin alueella.

Irrota palvelu, jos velkaa on maksettu, jota ei makseta takaisin kolmen kuukauden kuluessa. Asukkaiden on maksettava sähköä, joka menee julkisiin paikkoihin - ullakolle, hissiin, käytävään jne.

Hallitus asettaa standardit. Toimittaja sitoutuu tarjoamaan palvelun ilman keskeytyksiä ja jännitehäviöitä.

Tällainen palvelu olettaa, että käyttäjälle toimitetaan vettä, joka on poistettu patogeenisistä mikro-organismeista.

Vedessä pitäisi olla myös haitallisia kemiallisia yhdisteitä - arseeni, raskasmetalli ja ja niin edelleen.

Kylmän veden tarjonta voidaan keskeyttää, mutta enintään 8 tuntia tai 24 tuntia (suuronnettomuuksissa).

Lainsäädännön on annettava tauon kuuman veden toimittamisessa (samanlaisessa järjestelmässä). Sopimuksessa määrätään lämpötilakerroksesta - vähintään + 40 mutta enintään 75 astetta.

Maksu suoritetaan alueellisesti hyväksyttyjen henkilöiden normien mukaisesti.

Otetaan huomioon, kuinka monta asukasta asuu huoneessa ja laski sitten käytettyjen resurssien määrän. Kaikilla alueellisilla alueilla palvelun hinta on erilainen.

Venäjän lainsäädäntö on vahvistanut normin - huoneen ei pitäisi olla alle 18 asteen ilman lämpötilaa. Oletetaan, että palvelun toimitusaika on yleensä päivässä kuukaudessa yleensä.

Kerta-aikainen tauko voi olla tällainen kesto:

Maksu lasketaan ottaen huomioon kokonaispinta-ala ja hyväksytyt standardit. Hintaan sisältyy lämmitys- ja lämmitystila yleiseen käyttöön.

Oletetaan, että vesi on valutettu. Viemäriverkko - on ominaista vesihuoltojärjestelmistä. Sen avulla jätteet ja kotitalousvesi poistetaan.

Jos järjestelmä on kunnossa, voit puhua talon turvallisesta terveydentilasta.

Palvelu maksetaan vahvistetun aluetariffin mukaan. Veden hävittämisen määriä pidetään veden käytön yleisinä indikaattoreina.

Maksu suoritetaan ottaen huomioon asunnon pinta-ala. Tästä syystä on usein kiistanalaisia ​​tilanteita.

Loppujen lopuksi monet palveluntarjoajat uskovat, että on tarpeen ottaa huomioon tiloissa asuvien kansalaisten määrä.

Video: Mikä on kuitti asumiseen ja kunnallisiin palveluihin

Säilytyskeskuksen huollon olisi oltava omistajan tehtävä, koska ei aina tällaista aluetta pidetä yleisenä talona ja sellaisia, jotka kunnan edustajien tulisi noudattaa.

Yleishyödyllisten palvelujen maksamisen pääasiallinen haitta on maksujen suorittaminen normien mukaisesti eikä vastaanotettujen määrien osalta.

Siksi on ryhdytty toimenpiteisiin, joilla jokaiselle asunnolle annetaan mittari, jonka perusteella maksu määräytyy asetuksen 157 LCD.

Jos tällainen laite ei ole läsnä, määrä määritetään perustuen määrittely resurssien kulutusta asukas (tai neliömetriä kohti).

Laki nro 261 viittaa kansalaisten velvollisuuteen perustaa yhteiset talo kirjanpitolaitteet (MDTU) kaikkiin kerrostaloihin.

Joten voit määrittää resurssien kulutuksen tarkan määrän tietyssä huoneistossa.

Kaikki rahastoyhtiön tarjoamat palvelut eivät ole pakollisia. On vapaaehtoista, kun henkilö voi valita kahdesta oman harkintansa mukaan. Näihin kuuluvat kuuman veden ja kaasun tarjonta.

Voit myös valita molemmat palvelut. Lisäpalveluihin, joihin kansalaisilla on oikeus valita itsenäisesti, niihin sisältyy:

 • kaapelitelevisio;
 • radio (jos sitä ei käytetä vuokralaisina, he kirjoittavat selvityksen irrottamisesta);
 • intercom.

Mutta hissiä ja roskakouruille kansalaiset eivät voi maksaa, koska he ovat yhteisen talon alueella. Toinen asia on, jos ne ovat viallisia.

Tuomioistuimelle jätetään valitus tai kanteen ja toimitetaan asianmukaiset todisteet, jotka koskevat huonompilaatuisten palvelujen tarjoamista.

Harkitse, miten vuokralaiset ja oikeushenkilöt maksavat apuohjelmia.

Kun vuokraat kiinteistön, sopimus tehdään omistajan ja vuokralle ottajan välillä. Tällaisessa asiakirjassa kannattaa kirjoittaa, kuka on vastuussa apuohjelmien maksamisesta.

Jos tällainen tuote ei ole sopimuksessa, niin kaikki palvelumaksut tulevat asunnon omistajaan.

Siksi pisteen maksun sopimuksessa sallii vuokranantajan suojautua häikäilemättömiä vuokralaisia.

Ehkä 3 vaihtoehtoa:

Mitä pitäisi maksaa oikeushenkilön

Sisällöstä obschedomovogo maksaa kaikki kiinteistönomistajat, myös oikeushenkilöitä (ravintola, kahvila, kauppa, joka sijaitsee pohjakerroksessa).

Kuinka kirjoittaa näyte koskevassa hakemuksessa oikeudessa avioeroa lasten kanssa 2017, löytyy täältä.

Noin päättymisen ostosopimus ja kiinteistöjen myynnistä jälkeen kiinnitysten rekisteröinnin, klikkaa tästä.

Kustannukset jaetaan tasan kaikkien omistajien asuin- ja liikerakennukset tiloissa (suhteessa niiden osakkeita).

Sillä ei ole väliä siitä, onko henkilö käyttää portaikko, katto ja hissi (Art. 39, Art. 153, Art. 158 LC).

Oikeushenkilöiden maksaa palvelumaksuja eri tavalla kuin kansalaisten. Yritysten tulisi solmia sopimus esiintyjille resursosnabzhenii - Iso-Britannia, Hoa tai RIS.

Palvelujen kustannusten on hyväksyttävä kokouksessa omistajien (mukaan h. 7, art. 156 LC).

Ja päätös koskee kaikkia poikkeuksetta (5 osa, art. 46 LC). Joskus hinnat asetettu kunta.

Jokaisessa huoneistossa omistajat, asuin- ja liikerakennukset (varten asetuksissa ei ole mitään käsitystä "omistajan asuintilojen), olisi noudattanut maksajan mukavuussyistä. Mutta on myös tärkeää ymmärtää, mitä tarkalleen joudut maksamaan.

Vain tässä tapauksessa voit selvittää rikkoa oikeuksia kuluttajana palveluyrityksiä vai ei. Ja ainoa tapa aloittaa taistelevat oikeuksiensa valtuutetussa elimissä.

Sähkölaskua siinä

"Utilities" - toiminta taiteilijan apuohjelmia kylmä vesi, kuuma vesi, viemäröinti, sähkö, kaasu ja lämmitys, joka tarjoaa mukavat olosuhteet asuvien kansalaisten asuinalueella. Uudet säännöt julkisia palveluja omistajille ja käyttäjille tilojen kerrostaloissa ja taloja.

Liikelaitoksia tarkoitat turvallinen ja vakaa tarjonta kylmää ja kuumaa vettä, Sähkö-, kaasu-, lämmitys, pakokaasujen ja jäteveden käsittelyyn, huolto ja korjaus taloja, lähiverkon, sekä parantaa ratkaisun mukaisesti tiettyjä standardeja, normit ja vaatimukset (MDC 2-+04,2004).

1. työnantaja tilojen käytössä sosiaalisten työsopimuksen tai työsuhteen tiloissa valtion tai kunnan asuntokantaa, asuntojen ja apuohjelmat ovat: kustannukset (maksut) varten huolto ja korjaus asunnon, joka koostuu palvelujen maksut ja työn hallinta kerrostalon, huolto ja korjaus yhteistä omaisuutta kerrostalossa.

Mitä sisältyy luettelo julkisista palveluista Venäjän federaatiossa vuonna 2018

 1. lämmitysjärjestelmä, joka toimii keskeytyksettä (Sähkölaitteet eivät sisälly);
 2. viemäriverkkoon.
 3. suihku, kylpyamme, pesuallas, joka on viallista venttiiliä;
 4. Sähkön ja eurooppalaista tyyliä pistorasiaan;

Emme voi sallia vahingoittaa suojusta, poistaminen mittarin. Kun väliaikaisesti poissa omistajan asunnon edelleen maksaa koko talon sähkönkulutus, joka määräytyy, kun otetaan huomioon tilan, joka on käytössä omistaja. Irrota palvelu, jos on velkaa, jota ei ole maksettu 3 kuukauden kuluessa.

Sähkölaskua - miten löytää ja maksamaan velkojaan internetin tai luottokortilla verkossa

Olennainen osa elämää kaikkien vuokralaisten asuntojen tai omistajien talojen ja muun omaisuuden ovat apuohjelmia, jota monet ymmärrä erääntyneet vuokra. Kuitenkin maksaminen kunnallisista voi sisältää piilotettuja menoeriä, joita ei ole lueteltu edustaja tarjoaa palveluja yritys, joten sinun täytyy huolellisesti tutkia asiakirjoja, jotta tietää, mitä maksaa.

Maksu asuntojen - tämä on hyvin laaja käsite.

Sisällön perusteella osan 2 162 artiklan asumisesta annetun lain, ohjeiden omistajien tilojen kerrostalossa, kumppanuutta ohjaa asunnon tai taloyhtiön hallinto- tai johtoelimen muiden erikoistuneiden Osuuskauppa johtamisorganisaation sopimuksen mukaan johdon sovitussa maksuaika tarvitaan:

Mitä sisältyy apuohjelmia

Riippumatta siitä, missä henkilö asuu: omassa talossa-rakennus, kerrostalossa tai huoneen yhteisöllinen huoneessa - hänen on maksettava laskut paitsi elintilaa, mutta myös palveluita, joilla varmistetaan mukavan.

Utilities - joukko teoksia, joista saamme elinolot. On harkittava tarkemmin, jotka sisältävät nämä maksut.

Jotka sisältävät Kunnallistalouslaitteet

Apuohjelmia esitteli toimintoja, joiden kautta kansalaiset ovat mukavat elinolot.

Luetteloa julkisia palveluja tarvitaan näkyvän välisen sopimuksen vuokralaisten ja asuin- ja kunnallistalouden, rahastoyhtiön, Hoa tai muun vastaavan viranomaisen. Kaikki eivät kuitenkaan on kopio talon, niin monet ovat varsin looginen kysymys, mikä on vastuu isännöitsijän ja mitä he tarvitsevat suorittaa maksu.

Eri laitokset ja asumispalvelut?

Venäjän asuntokauppalaki edellyttää kansalaisia ​​maksamaan asuntojen ja apuohjelmia.

Tällöin esiintyjät julkisten palvelujen voivat olla oikeushenkilöitä tai yksittäisiä yrittäjiä. He hankkia resursseja, tehdä työtä ja vastaa huollettavuutta sisäisten sisäistä viestintää. Jätevesistä. Kulkeutumisen viemäriin olisi myös ympäri vuorokauden - keskitetysti verkon ja talon järjestelmissä.

Sähkölaskua: ne sisältävät?

Lisäksi apuohjelmia, kuitit hetkellä asumispalveluja.

Niitä kutsutaan kuluvia osia, jotka liittyvät yleiseen rakentamisen tarpeisiin. Tietenkin obschedomovye tarvitse maksaa vain asukkaiden talojen, kun asukkaat yksityiskodeissa tällaisia ​​menoeriä ole. Valaistus asuin- ja liikerakennukset tilojen sekä tukea heitä haluttuun lämpötilaan; Toimien toteuttamista, joiden tarkoituksena on ylläpitää terveyttä standardien käyttö julkisissa tiloissa ja alueella talojen vieressä sivusto; Virtaama ja kuljetus kiinteiden ja nestemäisten jätteiden.

Leave a Comment

43 + = 47