Keittiö Välimeren tyyliin

Keittiön design Välimeren tyyliin

Tänään harkitsemme vielä erästä alkuperäistä keittiökalusuunnittelua, joka on hyvin yleistä Välimeren rannikolla sijaitsevien Etelä-Euroopan asukkaiden keskuudessa.

Ihana subtrooppinen ilmasto, paljon aurinkoa ja lämpöä ympäri vuoden, sekä tosiasia lähellä hämmästyttävä meren kauneus, ennalta määrätty lukumäärä perinteiden sisustus.

Aloitetaan korostamalla tämän tyylien keskeisiä piirteitä ja sen jälkeen, siirrymme pohtimaan kaikkia tärkeitä yksityiskohtia ja elementtejä sen sisustuksesta.

Niinpä Välimeren teema on erilainen seuraavilla merkittävillä hetkeillä:

 1. 1 vieraanvaraisuuden ilmapiiri on yksinkertaisesti pakollinen kumppani ja tällaisen keittiön "parametri". Merenrantakaupunkien asukkaat ovat erittäin ystävällisiä ja aina mielellään vastaanottaneet vieraita, peittävät heille pöytään, jossa on mereneläviä ja viiniä, sekä keskustelemaan henkisesti uutisista tai asioista. Tällaisessa huoneessa pitäisi olla tilava, kodikas, jotta jokainen ihminen voisi todella tuntea olonsa kotoisaksi.
 2. 2 Helppo koristella ja koristella. Kaikki kalliit, näkyvät ja näyttävät asiat ovat ehdottomasti paikoillaan Välimeren keittiössä. Päinvastoin, kaiken ympärillä pitäisi sanoa, että vain kaikkein tarpeellisia kohteita kerätään täällä, mukavat huonekalut ja käytännön keittiötarvikkeita. Sama koskee yksinkertaisia, helposti saatavissa olevia materiaaleja, joita käytetään seinien, kattojen ja lattioiden viimeistelyyn.
 3. 3 Runsaasti laattojen käyttöä. Keraamisia laatoituksia ei voi kohdistaa pelkästään keittiön esiliinan alueella vaan myös koko työalueella tai jopa koko takaseinällä kattoon asti.

Joskus pöytälevy voidaan asettaa esimerkiksi keraamisilla mosaiikilla tai pienillä laatoilla. Myös laatta, joka on etusijalla, kun kysymys herää, kuin asettaa lattian keittiössä.

Välimeren sisustuksessa on samanlaisia ​​ominaisuuksia sellaisilla tyylillä kuin Provence, Country ja Chef Chic. Katsokaa useita kuvia, joita me keräsi.

Keittiö Välimeren tyyliin, on erikoinen, kuten edellä mainittiin, valita yksinkertainen mutta toimiva, kiinteät huonekalut.

Jopa huoneen suunnittelussa on otettava huomioon, että tällaisen keittiön tulee olla kevyt ja tilava, eikä luoda huonekalujen ja tilan puutetta.

Ihannetapauksessa sen pitäisi toimia keittiönä olohuoneena, jossa ei voi vain valmistaa vaan myös vastaanottaa kauan odotettuja vieraita.

Muutama suositus auttaa sinua valitsemaan sopivimmat kalusteet:

Ruokapöydän tulee olla joko suuri tai vähintään keskikokoinen, suunniteltu 4-6 henkilölle. Tällaisessa keittiössä olevat vieraat ovat aina tervetulleita, joten sinun on oltava valmis ottamaan ne mukavasti ja ruokkimaan niitä.

Keittiöryhmä valmistetaan pääsääntöisesti puusta tai viimeisenä keinona MDF: stä jäljittelemällä luonnollisia tekstuureita.

Kaikenlaiset julkisivun paneelit, keraamiset lisäosat metalliosat sekä lasihyllyt ovat erittäin tervetulleita. Perinteisemmissä malleissa on huopalle erityinen paikka, minkä vuoksi yläosat voidaan jakaa kahteen osaan.

Värikuulokkeet. Kevyt ja tuore motiivi on yleistä täällä.

Valkoinen, beige, harmaa patina tai keittiö oliivin värinen luo tunnelmaa tarvitset ja miellyttää silmää.

Puhtaiden kallioiden luonnollisesta puusta valmistetut julkisivut, joiden tekstuurin täytyy olla välttämättä näkyvissä, ei myöskään ole harvinaisuus tässä tyylissä.

Tuolit valitsevat joko puiset, massiiviset selät tai metalliset, mutta samalla tyylikkäät taotut muodot.

On suositeltavaa varustaa tällaiset tuolit pehmeillä istuimilla ja selkänojilla, jotka on vuorattu puuvillakankaalla, esimerkiksi valkoisen punaisen häkissä tai kukkakuvioina.

Lisäksi, jos alue mahdollistaa, voit laittaa kompakti kaksoishuone, mutta tämä on enemmän kuin koristeellinen vaihtoehto tai suunnittelu siirtyä "täyttämään" tyhjä kulma keittiössä.

Voit laittaa kauniin vaatekaapin avoimiin hyllyihin, jossa on koristekuvio ja -astiat.

Seuraavassa on muutamia keskeisiä suosituksia seinien, kattojen, lattian ja työalueen suunnittelulle, mikä voi auttaa merkittävästi valitsemaan oikeat materiaalit:

Seinät. Tapetit keittiössä Välimeren tyyliin ovat erittäin harvoin liimattuja. Periaatteessa seinät on maalattu, laatoitettu keraamisilla laatoilla tai luonnonkivellä.

Kun puhutaan väreistä maalauksessa, esittämän valokuvan perusteella suosituin ovat keltaisen tai beigen väriset sävyt.

Kattoihin valitse mattamaali valkoinen, beige tai hiekka.

Usein löydät suuria puupalkkeja, mutta tämä, kuten sanotaan, alkuperäisessä. Asunnossa voit rajoittaa itsesi yksinkertaisempiin ratkaisuihin.

Useimmissa tapauksissa lattia on peitetty keskikokoisilla tai suurilla keraamisilla laatoilla. Väriratkaisut voivat olla hyvin erilaisia, täällä valinta on kokonaan sinun.

Esiliina on joko pienikokoisista tai jopa mosaiikista koostuvista laatoista.

Molemmat vaihtoehdot voidaan toteuttaa monenlaisissa ratkaisuissa: klassisesta yksisuuntaisesta ulkoasusta hienostuneisiin mutta hienoihin paneeleihin. Joskus esiliina asetetaan luonnonkivellä tai laatta, joka jäljittelee sitä.

Työtaso on pääosin tilattu luonnollisesta tai keinotekoisesta kivestä. Jälleen ei ole olemassa tiukkoja vaatimuksia värejä, kuvioita ja kuvioita varten.

Vähemmän usein, mutta silti se löytyy, koko pöytälevy tai tietty osa siitä on säädetty pienestä keraamisesta laatta, jolla voi olla hämmästyttävä esteettinen vaikutus.

Keittiösaari. Tilan jakamisen tuloksena tällaisen huoneen sisätiloissa on oltava tarpeeksi tilaa ruokailualueelle.

Joidenkin keittiöiden ulkoasusta löytyy myös ns. "Saari", joka toimii eräänlaisena erotteluna ruoanvalmistus- ja ruokailualueiden välillä. "Saari" voi toimia lisäpinta-alana ja esimerkiksi baarilaskuri.

Sen jälkeen kun keittiön sisustuksen peruselementit ovat Välimeren tyyliin valmiina, on edelleen päätettävä, mitä ja mitä täyttää tyhjät markkinat ja muut vapaat tilat:

Kodinkoneita ei saa jakaa ja mahdollisuuksien mukaan rakentaa ja peittää huonekalujen julkisivut.

Tätä sääntöä ei sovelleta huppuihin. Näin tapahtui, että hänellä oli melkein keskeinen paikka keittiön työskentelyalueella. Kuomu on kupuma, ei sisäänrakennettu.

Sen on tarkoitus erottua ja täyttää paitsi kotitalouslaitteen rooli, myös merkittävä sisustuselementti.

LVI. Suuri keittiö, siellä on aina paljon valmistautua. Tältä osin valitse suurempi pesuallas, voit jopa kaksinkertaistaa. Hyvä vaihtoehto olisi keraaminen pesuallas tai keinotekoinen kivi.

Kaikkein klassisimmissa esimerkkeinä Välimeren sisätiloissa saat kuparin tai pronssipesun ja sekoittimen.

Tekstiilejä. Jos puhumme keittiön verhoista, silloin kevyet, mutta yksinkertaiset kankaat ovat tervetulleita. Samaa keveyttä, raikkautta ja ilmettä on seurattava värimallissa ja kuvioissa.

On parasta käyttää vaaleita värejä, jotka on koristeltu kukilla tai muilla hauskoilla koristeilla. Mitä tyyppisiä verhoja, ne voivat olla sekä klassinen leikkaus ja muotoilu, ja esimerkiksi Roman.

Valaistuksen pitäisi riittää ympäri vuoden.

Lämpimänä vuodenaikana, kun valopäivä on pitkä, luonnonvalot tarjoavat ikkunoita, mieluiten suuria. Keinotekoisen valaistuksen järjestämiseksi on tarpeen kiinnittää huomiota jokaiseen vyöhykkeeseen.

Ruokasalin yläpuolella voit ripustaa kaunis pronssi kattokruunu, jossa on Tiffany-tyyppinen lampunvarjostin. Jos sinulla on "saari", sytytä se sitten saranoituihin valaisimiin tai kattoikkunoihin.

Lisävarusteet ovat tervetulleita, mutta on välttämätöntä huomata makuaistin ja toimenpide. Kuten muissa eteläisissä tyyleissä, joissa on maalaistyylisiä muistoja, tässä tyylikkäässä koristelevyissä on näkyvä paikka.

Se voidaan sijoittaa huonekalusarjan hyllyille, koristepäähineisiin, muihin vapaa-aukkoihin.

Alkuperäinen ja harmoninen näyttävät posliinista, kuparista valmistetuista keittiövälineistä, avoimista hyllyistä oliiviöljyn säilytystä varten, pastaa ja kuivattuja hedelmiä sisältävissä astioissa.

Keittiö Välimeren tyyliin on erityinen viehätys avoimuuteen ja houkuttelevuuteen. Sen täytyy vastaanottaa vieraita, kulinaarisia kokeita ja vain miellyttävä harrastus perheen kanssa.

Välimeren tyyliin keittiön sisätiloissa

22.01.2017 / Tekijä: admin

Ensimmäinen yhdistys, joka aiheuttaa sanan "Välimeren", on paljon auringon ja meren tilaa. Tämä ilmapiiri heijastuu sisustustyyliin, joka on pitkään syntynyt Etelä-Euroopassa, mutta on suosittu tähän päivään eikä vain kotimaahan. Välimeren tyyli tunnustettiin erityisesti keittiön sisustuksessa.

Keittiön sisustus Välimeren tyyliin ja ylellinen esiliina koko seinälle

Välimeren keittiön sisustuksen pääpiirteet

Välimeren sisustustyyli imenyt kulttuuria ja perinteitä Kreikka, Italia, Espanja, Marokko, Ranska, ym. Life ja elämäntavan asukkaiden nämä maat ovat muodostaneet suuntaus tämän tyylin, jolla on yhtymäkohtia maan ja Provence.

Kalusteet espanjalaiseen tyyliin sisustuksessa Välimeren keittiön ruokia

 • Kreikan suunnan sisäpuolelle hallitsevat meren ja ilmavalojen värit ja kaikki sinisen sävyt. Voit lisätä vaaleanpunaisen tai keltaisen, joka symboloi aurinkoa ja hiekkaa;

Sininen esiliina mosaiikista yhdessä keittiön sarjan hiekan väri

Valon puun varjo Välimeren keittiössä

Ruokailutila Välimeren keittiössä "maan" tyyliin

Kiinnitä huomiota! Välimeren tyyli on luonnostaan ​​luonnollisia värejä ja materiaaleja.

Luonnonmateriaalien käyttö keittiössä Välimeren tyyliin

Välimeren tyylin määrittelevät keittiön sisätilat ovat:

Sininen keittiö sisätiloissa keittiön Välimeren tyyliin

Sopivimpi tähän tarkoitukseen on luonnonmateriaalien käyttö huoneen puun ja kiven koristelussa. Keraamisista laatoista mainittakoon kuitenkin erikseen - täällä se vallitsee kaikkialla - seinillä, esiliina ja lattialla (useimmissa tapauksissa). Keramiikan väripaletti on monipuolinen, usein yhdistelmänä erilaisten laatikoiden ja tekstuurin yhdistelmänä, yksivärisenä ja koristeena.

Kivi, graniitti, laattojen ja puu sisustus Välimeren

Kiinnittää huomiota! Erityinen maku Välimeren keittiön antavat mosaiikit ja koriste paneelit.

Ylellisyyttä mosaiikki keittiötiilet

 1. Seinät. Lisäksi laatoitus tai kiveä, seinät voidaan maalata, yleensä kirkkaita värejä. Usein käytetään molempia, ts on kalkittu seinät rytmittävät alueita tiili tai kivi. Taustakuvat täysin sopimatonta.

Esiliina keraamisia laattoja laatat

Käyttö puiset kattopalkit

Kalkittu katto yhdessä seinä sisustus

Lattia graniitti, alle rock

Työalueen Välimeren sijaitsee pitkin sisäosan kaksi tai kolme seinää. Lisäksi on olemassa "saaria", työ- ja ruokailutila ominaisuuksia, kuten baarissa. Ihannetapauksessa keittiö olisi tehty puusta, vanhaan eurooppalaiseen tyyliin. Voit valita materiaalit, jotka jäljittelevät puupinta ja keinovanhennettu. Lisäksi suljettuun kaappiin ovat suosittuja erilaisia ​​hyllyjä - avoin ja lasitettu.

Käyttämällä buffet ja hyllylle Välimeren sisustus

Ruokapöytä, yleensä massiivinen, Solid, joka perustuu puinen työtaso, joka on laatoitettu tai kivestä. Muuten, ruokailutila voi olla enemmän kuin yksi. Tuolit ovat molemmat ankaraa, ja tyylikäs, esimerkiksi kudottua tai verkkosukat puusta, bambu, sokeriruoko. Se levittäytyy sisustus, ja väärennettyjen metallituotteet.

Keittiön suunnittelu Välimeren tyyliin pesuallas puinen pöytälevy

Helppo Välimeren sisätilojen keittiön

On erittäin tärkeää Välimeren sisätilojen älä liioittele sisustukseen. Kaiken pitäisi olla niin yksinkertainen ja toimiva.

 • valaistuskeittiössä se edusti läsnäolo lamppujen tehty vanhaan tyyliin: tyylikäs takorautaiset kattokruunut, vanhojen lyhdyt. Ehkä käyttöä nykyaikaisempi mallit ovat yleensä yksinkertaisia ​​muodoltaan diffuusorit, ei tavallinen;

Valaistus keittiössä skandinaaviseen tyyliin

Keittiö olohuone välimerellisen tyylinen minimaalinen sisustus

Käyttämällä astiat koristeena Välimeren sisustus

Keittiö olohuoneen Välimeren-tyyliin upotettavat kodinkoneet

Tyylitelty huonekalut Välimeren sisustus

Joten, keittiö, tehty välimerellinen sisustus, tietenkin, houkuttelee paitsi katsoa. Sen ilmapiiri avaruutta sekä mukavuutta samalla vetää sen vieraanvaraisuus ja mukavuutta. Onnistuneen täytäntöönpanon tyyli omassa keittiössä, muistaa yksinkertaisuus, toimivuus ja suhde luontoon.

Maanalaisten viestintää: piirteitä kyselyn

Päätyyppiä jäähdytyslaitteet

Posliinilaattojen sisätilassa: valita sopiva muotoilu

Välimeren tyyliin sisätilojen keittiön

Välimeren tyyliin - se on ennen kaikkea rauhaa ja hiljaisuutta. Huone samalla sisustus näyttää helpolta ja kevyt. samoin se näyttää ja keittiö Välimeren tyyliin. Kuitenkin ennen kuin jatkat tutkimista mahdollisista vaihtoehdoista järjestely huoneen, kannattaa tutustua lyhyesti oli moderni Välimeren tyyliin ja mitä hän on singularities.

Alkuperä modernin trendejä ja tyylejä

Nimen, voimme nähdä, että muodostumista tyyli vastasi maiden ja Välimeren alueen kansojen. He olivat Marks, Turkki, Kreikka, Italia ja muut. Muuten, kaksi viimeistä olivat merkittävimmät. Siksi pääalueeseen Välimeren tyyli ovat Kreikan ja Italian kohteisiin,

Tärkein ero on näillä alueilla värivalikoima. Kreikan tyyli hallitsee ääniä muistuttavat meren ja erilaisia ​​maisemia liittyvät siihen. Yleensä se on sinivalkoinen paletti lisäämällä lämmintä pinkit ja keltaiset. Mutta voit valita muita vaihtoehtoja, jotka muistuttavat ilma, aurinko, ranta ja vesi.

Italialaiseen tyyliin myös mieluummin lämpimiä värejä, jotka lämmittävät myös vaikeina pakkaset. Kuitenkin paletti on hieman erilainen kuin Kreikan motiivi. Sitä hallitsee maata, tai kuten nyt muodissa soittaa, terrakotta sävyjä. Myös haluttu värejä sisältävät oliivi ja okra.

Muuri, he aina yrittää antaa postpaid. Tällöin seinät harvoin maalattu yhdellä värillä. Yleensä paletti seinälle ja ei rajoitu kaksi sävyä. Kannusti myös erilaisten freskot ja mosaiikit.

Huonekalut valita myös puusta.

Lisäksi Italian ja Kreikan tyylejä, voit myös mainita Espanjan ja Afrikkalainen kuviot. Ensimmäinen sallia erilaisia ​​kirkkaita värejä, mutta on syytä ottaa huomioon, että pinta tulisi olla matto. Kuten Afrikkalainen kuviot, paletti sisältää pääasiassa terrakotta, keltainen ja sininen väri, jotka symboloivat maan hiekkainen autiomaat ja suuri Niilin.

Värit moderni Välimeren tyyliin

Paletti nykyaikaisen Välimeren tyyliin enemmän hillitty. Täällä hallitsee vaaleanharmaa tai beigen sävyjä. Mutta käyttö meren ja muita lämpimiä värejä löytyy paljon harvemmin.

Mikä olisi Välimeren keittiön

Vain maalata huone sopii tyyliltään välimerellisen värit ja puukalusteet toimittamaan sitä - ei tarkoita luoda paras tyyli. Tällaiset keittiö olisi suunniteltava siten, että se harmonisesti yhdistää seuraavat ominaisuudet Statement:

 • Vieraanvaraisuutta. Välimeren ihmiset ovat aina mielellään Vieraanvaraisessa kotiinsa. Jos päätät luoda uudelleen omassa keittiössä alueella rannikkokaupunki Välimeren, on tarpeen huolehtia siitä, että huone voisi olla mukava ja kodikas paikka kaikkien ihmisten kutsuit.
 • Yksinkertaisuus. Kalliiden, melkein liian arvokas ja teennäinen sisustus kohteita, ei sisustaa Välimeren tyyliin sisätilojen keittiön. Kaiken on oltava oikeudenmukainen, harmoninen ja tyylikäs.
 • Käyttö laatat. Monipuolinen laatat, tapetit koristavat kuten keittiön. Se voidaan asentaa lattialle työ- ja muilla alueilla. Lisäksi materiaali on käytännöllisempi ja kestävämpi.

Keittiön suunnittelu Välimeren tyyliin tulee muistuttaa iso olohuone. Sen pitäisi näyttää tilava niin työhön kuin vastaanottaa vieraita. Tietenkin, keittiö auttaa visuaalisesti suuremmaksi oikea valikoima värejä seiniin. On parasta valita kevyempiä sävyjä. Mutta tässäkin tapauksessa, koko tilan voi valita väärän valittu huonekaluja.

Joten valinta olisi noudatettava seuraavia yleisiä sääntöjä:

 • vain tarvittavat huonekalut asennetaan. Tämä säästää sekä tilaa että rahaa.
 • Valitut huonekalut pitäisi olla massiivinen.

Nämä suositukset ovat yleisiä, mutta valinta kunkin yksittäisen osa sisustusta on myös omat sääntönsä.

Kuten jo mainittiin, keittiö Välimeren tyyliin pitäisi olla valmis ottamaan vastaan ​​vieraita. Siksi tämä aihe on suuri. Jos koko huonetta ei salli asettaa pöydän kokonaisuudessaan, voit valita pienempi malli, mutta hänen pitäisi rauhallisesti sijoittaa 5-6 henkilöä.

Valitessaan kuuloke on tärkein kriteeri materiaalin valintaan. Se sallitaan vain Puiset huonekalut. Kuitenkin hinta luonnonmateriaaleja on riittävän korkea. Siksi mahdottomuus niiden hankinta on mahdollista käyttää joukkoa MDF, joka jäljittelee luonnollinen rakenne.

Puu on ensisijainen mutta ei ainoa sallittu kuvia. Se on myös sallittua käyttää lasin ja keraamisten insertit, metalli- levyt ja muut koriste-elementtejä.

Valittaessa tuolit voidaan katsoa yhtä hyvin kaksi vaihtoehtoa:

 • Puinen istuimet massiivinen jalat;
 • Siisti ja tyylikäs metalli tuolit.

Täydentäjänä molemmat vaihtoehdot, voit lisätä pehmeä istuin ja selkänoja on siististi niihin liitetyt. Myös toisella puolella pöytää, voit asentaa kaksi tai kolme istuttava sohva.

Ennen asennusta kalusteet olisi lopettanut kaikki keittiö (katto, lattia ja seinät). Se on jo kuvattu pääasiassa Välimeren värit tyyliin. On kuitenkin syytä harkita tarkemmin päättyy kaikilla pinnoilla.

Ensimmäinen askel olisi jätettävä mahdolliset vaihtoehdot seinärakenne taustakuva. Välimeren tyyliin, tämä materiaali käytännössä ei tapahdu. On parasta pysyä maali, minkä lisäksi on mahdollista soveltaa laatat tai mosaiikit. Voit myös käyttää luonnon tai keinotekoinen kivi.

Paras paikka laattojen tulee työalueella. Se ei ole vain kaunis, mutta myös käytännöllinen, koska hoitavat paljon helpompi toteuttaa.

Rekisteröinnissä lattian ja katon on vielä helpompaa. Käsitettävä ensimmäinen, lähes aina käytetty keraamiset laatat eri värejä ja kokoja. Ja vain silloin tällöin käyttää sen sijaan tai puuta laminaatti.

Mitä kattoon, niin se on yleensä maalattu valkoinen tai muun värinen valon sävy. Lisäksi on mahdollista sijoittaa massiivinen puupalkit. Kuitenkin tämä ei ole edellytys.

Kun tärkein työ on tehty, sinun pitäisi ajatella viimeisiä yksityiskohtia.

Modernissa keittiökoneet, tietenkin tärkeää. Kuitenkin lisäksi luotettavuutta ja toimivuutta tarvitse olla huolissaan siitä, miten tehdä täysin sovi Välimeren tyyliin. On parempi, jos se on huomaamaton. Ainoa asia, joka pitäisi näkyä muusta - huppu. Sitä ei pidä rakennettu, ja kupoli.

Verhot kaikki mallit on tärkeä rooli, ja Välimeren-tyyli - ei ole poikkeus. Sopivin syttyy verhot, läpikuultava kudos. Sama kuvio on myös syytä korostaa keveyttä.

Suuri valomäärä välttämättömiä Välimeren keittiön. On toivottavaa, että olemassa oli useita ikkunoita huoneessa, tai ainakin yksi suuri. Vaan myös keinovaloa ei pidä unohtaa. Kuten tyylillinen ja käytännössä se on parempi, jos jokainen silmukka erikseen valaistu.

Huoneessa on samanlainen sisustus näyttävät aina mukava, valoa ja lämpöä. Jos tällainen tilanne olet kiinnostunut ruokaa, ei voi pysäyttää yhtä tilaa, ja tehdä omiin käsiinsä koko talo Välimeren tyyliin. Tämä auttaa seuraavaan videoon

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Leave a Comment

85 − 76 =