Keittiökalusteet kuvat

keittiö sarjaa

Valinta keittiökalusteet tänään - erittäin vaikea tehtävä. Suurimmaksi osaksi tämä johtuu siitä, että ehdotettu erilaisia ​​kalusteita keittiöön on erittäin suuri.

Photo keittiö asettaa voi nähdä tänään monissa esitteissä, erityisaikakauslehtien, sekä helpon internetissä. Tässä yhteydessä on tarpeen keskittyä liittyviä kysymyksiä valintaan keittiökalusteiden. Onhan keittiö - paikka, jossa perheenjäsenet kokoontuvat aamiaisen, lounaan ja illallisen, tai vain puhua yli kupin teetä tai kahvia.

Valinta kuuloke, ensinnäkin, se riippuu koosta oman huoneen. Sen rajoittaminen on parasta valita huonekalut, suunniteltu pieni keittiö.

On tarpeen kiinnittää erityistä huomiota julkisivun kuulokkeet. Käytön aikana Keittiökalusteiden julkisivuun on aktiivisin vaikutus, joka vaikuttaa suuresti ulkoasua huoneen. Tässä suhteessa valinta kuulokkeiden kannattaa valita laadukasta materiaalia.

Jokainen keittiö, kiitos erillisen suunnittelu-, vallitsevat, on yksilöllinen. sohva voidaan tarjota keittiö nukkumapaikka. On tarpeen ottaa huomioon ja käyttää kaikki yksityiskohdat kokonaan. Jotta ei oikeastaan ​​painia, voit valita tietyn tyylin, joka sopii tiettyyn tilanteeseen.

Seuraavat tyylit ovat yleisimpiä, kun teet keittiö:

klassinen tyyli - on perinne, joka on kirjattu rauhallinen sisustus. Ruoanvalmistusvälineet tämä tyyli sopii hyvin melkein minkä tahansa layout ja mittari. Classic motiivit syntyvät tyylitelty puukalusteet on luonnollinen sävyt - ruskea, valkoinen, beige. Tämä tyyli tulevina vuosina auttaa luomaan erityistä mukavuutta, mikä on sen ainutlaatuisuus.

Kitchen set tyylillä maa valittaa kaikille niille, jotka haluavat tuoretta ja alkuperäinen maalaismainen suuntaan. Tämä tyyli on suosittu, jotka haluavat ennen vanhaan, tarvittaessa useita hiertymät ja halkeamia, on vintage tyyliä läsnä.

Maalaistyylisessä keittiö koostuu luonnolliset värit, koostuu luonnon materiaaleista - puusta. Hyvin usein sisätilojen täydentävät takorautaiset kaiteet, massiivinen kello, valaisimia, jotka on tehty vanhan. Ominaista, tämä tyyli on sen massiivisuus ja lujuus, mutta se vaatii varsin suuren tilan. Eli pieniin keittiöihin tämä tyyli ei todennäköisesti toimi.

Nuorten keskuudessa ovat nyt erittäin suosittu tyyli nykyaikainen. Keittiö asettaa tämä tyyli on ominaista puute varaosien, valoisa ja moderni design. Se antaa lajikkeen valinnassa ideoita pieni keittiö. Käytetään tässä ovat vahvoja ja kevyitä materiaaleja sekä luonnon ja keinotekoinen.

Huonekalut tällä alalla on hyvin laaja ympärysmitan - se on kaikkein yksinkertainen suunnittelumalleja, ja koko taideteokset suoritetaan alternative. Keskuudessa tämä keittiökalusteet on erittäin sopiva ja hyvin näyttää erilaisia ​​tekniikoita. Tämä tyyli on järkevä pieniin tiloihin, jugend, koska se antaa tilaa ylimääräistä tilaa, kylläisyyttä kannalta toimiva ja helpottaa käyttöä.

tyyli hi-tech Se on jatkoa Art Nouveau. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat tehdä kokeiluja tilaa, materiaaleja ja värejä. Monille ihmisille, usein kivuliaita ongelmia pienen neliön kuvamateriaalia tilojen sijaitsee huoneistossa.

Kuitenkin tämä tyyli sopii hyvin huonetta hyvin erilaisia ​​alueita. Julkisivujen kiiltävä pinta, optiikka kone, lisäävät huomattavasti tilaa. Kulutuselektroniikka ovat yleensä erittäin vaativat tähän tyyliin, mutta samalla moderni.

Yksittäisten tyyli on etninen suunta, joka on hyvin monipuolinen. Voit käyttää muotoiluperinne luonnostaan ​​missään yksineläjät, esimerkiksi Japanin perinne, tai yhdistää elementtejä eri kansojen, luoda jotain erityistä.

Vuonna sisustus, joten on mahdollista yhdistää eri syistä - pohjoismainen, itämainen, brittiläinen ja muut. Huonekalut, joten voidaan valmistaa tilauksesta. Koeteltu valokuvatulostusta julkisivuihin.

keittiö parvi - Tyyli b, yhdistyvät, sekä vanhan ja uuden. On erittäin tärkeää kontrasteja. Tiiliseinät ja puulattiat yhdistettynä kaapit on valmistettu metallista tai lasista sekä modernit laitteet.

Moderni keittiö on optimaalisesti kehittymätön toiminnalliselta kannalta. Tämä saavutetaan muun muassa avulla oikein valittu keittiökalusteet. Kohtuullisuus kaikki yksityiskohdat on lupaus mukavuutta ja viihtyisyyttä keittiössä.

Muotoilu kuvat keittiö (top 100 Real Photo)

Antiikin viisaat sanoi, että on parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa. Visualisointi idean pystyy tunnistamaan kaikki hyvät ja huonot puolensa. Jos päätät päivittää keittiön suunnittelu valokuvia valmiita ratkaisuja antaa sinulle olennaisten apua.

Yhdistelmä eri värejä, sijoittaminen keittiökalusteiden ja ruokailutila - kaikki tämä on vaikea kuvitella ilman ammattimaisia ​​hankkeita.

Valitse kaunis ja mukava keittiö

Keittiökalusteet, erityisesti, pitäisi olla toimiva ja ergonominen, ja sitten houkutteleva tai mielenkiintoisena. Tässä huoneessa, kauneus asiat ovat toissijaisia ​​helppokäyttöisyys. Italialainen keittiö sarjaa - mahtava todiste siitä, että kaikki nämä ongelmat voidaan loistavasti ratkaista samanaikaisesti.

Ennen kuin valitset muodikasta vaatekaappi valmistaja hakemistoon, sinun on täytettävä useita ehtoja. Kitchen - toiminnallinen tila, joten ei ole mitään järkeä, että kauniita huonekaluja, jos se ei täytä käytännön vaatimukset.

Ja niin keittiössä pitäisi näyttää jälkeen:

 • tarkasti määrittää konfiguraation huoneen. On tärkeää, ettei vain tietää koko keittiön, mutta myös poimia huonekalut niin, että se korosti oikeat mittasuhteet ja tasoitettiin väärä;
 • valitut keittiökoneet: jääkaappi, uuni, liesi tai liesi, sisäänrakennettu höyrystimen ja jopa pesemällä. Muussa tapauksessa sinun on valittava tekniikka ei ole toiminnaltaan ja ulkonäöltään, mutta vain koon;
 • määritelty tyyli huoneen. Kaunein ja epätavallinen keittiö, ei yhdistetä valmiin seinät, kalustettu ruokailuryhmä menettävät kaikki esteettisyys;
 • laskettu sijoittaminen keittiöön moduuleja. Keittiö on yksi tai lähellä yhden työtilan. Tilanne, jossa työasemat sijaitsevat eri kulmissa huoneen, ja pesuallas ilman tukikohdan seinän - ei ole sallittua;
 • Se ratkaissut ongelman johdotus ja valaistus - keittiökoneet ovat runsaat ja ovat merkittäviä kuluttajille vallan. Joten tämä ongelma on ratkaistava etukäteen.

Keittiö, pienimmätkin määrittelee tyyli huoneen. Jos kaikesta huolimatta, päätettiin ostaa tällaisen mallin, on tarpeen tuottaa ja joitakin korjauksia.

Valtaosa modernin mallit ovat modulaarisia keittiö sarjaa. Tämä asettaa eri aiheista - lattian ja seinän kaapit, vaatekaapit, pylväät, hyllyt, butylochnits, baari laskurit ja muita asioita, jotka voivat olla tarpeen. Liottaa tuotteet samaan tyyliin ja muodostavat kokonaisuus. Lukumäärä ja järjestys sen sijoitus määräytyy huoneen alueeseen.

Pienempi askelkoko - valmiit moduulit, monipuolinen ruokaa ja ovat yleensä kalliimpia. Mutta voit varustaa ja mielivaltaisesti pieni tai suuri huone, jossa on laaja valikoima mittasuhteet.

Huolimatta erilaisia ​​ratkaisuja, etsivät useita vaihtoehtoja, käy selväksi, että kaikki astiat ovat koostuu useista keskeistä osaa. Nämä elementit ovat nimeltään linjat.

 • Rivi (joskus kutsutaan pohja). Päästä pohjaan sisällön, sinun täytyy taipua yli tai tasapaksu. Tämä kerros seisova kotelot, kaapit, astianpesukone ja uuni. Nämä moduulit on suunniteltu tallentamaan käytetään säännöllisesti, tilaa vieviä, raskaita ja ruma kohdetta. Halvin vaihtoehto - ovet swing avoinna kaikki moduulit. Optimaalinen - laatikot, mahdollistaa sisällön yhdellä silmäyksellä. Käytännössä kaapit laatikoilla ja ilman yhdistää.
 • Keskiviivan - työskentely. Tämä työtaso, liesi, uuni, jos se on sijoitettu silmien tasolla, paine liesi ja mikroaaltouuni. On kriittinen arvo korkeutta. Emäntä on oltava pitkään yhdessä asennossa, jotta se olisi yhtä käyttäjäystävällinen.

Jo pitkään on ajateltu, että korkeus pöydiltä ja laitteiden on vastattava. Tänään kuitenkin luovat keittiökalusteiden uskotaan eri korkeus työtason tulisi olla erilainen. Tämä epätavallinen päätös paitsi käytännöllinen, mutta myös esteettisesti miellyttävä ilme visuaalisesti erottaa alaosan kuulokkeen monoliitti lohkoja.

 • Ylä - roikkuu kaapit ja hyllyt. Syvyys niiden paljon pienempi, koska tärkein edellytys on vapaus ojentaa käden sisältöön. Seinäkaapit myymälän valo kohteita tarvitaan jatkuvasti tai hyvin usein. Nykyään keittiöt tarjoavat mallin ilman seinäkaapit.
 • Pystysuora viiva ei pieni osa ansiosta Italian suunnittelijat. Pystysuora liukuva pilarin, pääsääntöisesti vie tilaa lattiasta kattoon, ja muun muassa, visuaalisesti nostaa suolaa hanhen ja antaa kuulokkeen jäsentämistä. Leveys sarakkeet on hyvin erilainen: alkaen vähintään 30-100 cm.

Tällainen jako kuulokkeen on helppo kehittää omaa keittiön suunnittelu. käytettävissä keittiö tila on riittävä jakaa visuaalisesti vaaka- ja pystysuuntaisia ​​viivoja, on selvää, missä ja mitä olisi sijoitettava.

 • Se on erityinen suklaapatukan - niin keittiöön, missä laitteet ja huonekalut on lähes yksi. Maksimi tekniikka upotettu, ja vapaa tila on käytettävissä vain altaan yli. Tämä keittiö näyttää erittäin alkuperäinen, mutta se on hankala ja sopii suurille ryhmille tai studio-huoneistoja.

Missä ja miten sijoitetaan kaapit, pesuallas ja jääkaappi - ei tyhjäkäynnillä kysymys. Pitkäaikaiset tutkimukset väittävät, että järjestely keittiökalusteiden on noudatettava sääntö kultaisen kolmion välillä pesuallas, liesi (tai ruoanlaittoon pinta), ja jääkaappi voidaan muodostaa tasasivuisen kolmion, jonka sivun pituus on 1,5 m.

Niin täydellinen tasapaino vaikea saavuttaa, jotta tasa-arvo on usein uhri, ja samankaltaisuus kulmat ei aina noudateta. Vaan pitäisi pyrkiä täydellisyyteen.

Sijoittaminen modulaarinen keittiö sarjaa määritellään mittasuhteet ja mitat huoneen itse. Pääsääntöisesti tämä on tärkein syy ei-ihanteellinen sijainti työ moduulit.

 • Suora keittiö - hyvä valinta pieni huone, koska täällä etäisyys liesi, pesuallas ja jääkaappi on niin pieni, että oikeusvaltion kultaista kolmiota, et voi sivuuttaa.
 • kulmikas - Vaihtoehtoisesti, kun kolmio näkyy, jos itse, vaan suorakulmainen. Nurkka yksikkö yleensä pesu, koska kiuas on parempi sijoittaa pois jääkaapista.
 • U-muoto - mallin suuri huone, usein se sisältää tilaa ikkunan edessä. Parhaan majoituksen ratkaisuja ovat nieluja ja työtasot työskentelevät ikkunalaudalle paikallaan. Sen jälkeen, kun ongelma on ratkaistu valoa, ja suuntaus jääkaapin ja levy ei aiheuta ongelmia.
 • saari - Kun pesu, keitto- pinta on ainakin yksi työpinta lohkon muodostamiseksi keskellä keittiössä tai jonkin matkan päähän seinästä. Jossa joukko voi käsittää Säädä yksikkö - kuten suklaapatukan, ja perinteinen jääkaappi. Tällaisia ​​malleja ovat yleensä ominaista kaikkein epätavallinen suunnittelun ja ei-standardeista koot. Kuulokkeet on suunniteltu laajalla alueella, vaikka se näyttää kompakti.

Italialaiset - tunnustettu maailmanlaajuisesti lainsäätäjät huonekaluja muotia. On vaikea sanoa tarkalleen, miksi Italian tyyliin niin ilmeinen, ja tuote täysin eri käsitteitä, mutta se on totuus. Melko ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilun ja toimivuuden ansiosta italialainen keittiö asettaa houkuttelevin.

Tärkein motto Italian suunnittelijat voivat kutsua periaatetta "ergonomia ja toiminnallisuus - ennen kaikkea." Huolimatta yleisestä esteettisyys keittiön, näyttää joka elementti on vain koristeellinen kuormitus on mahdotonta - niitä ei ole. Kaikkea - muoto kahvan napauttaa väri on asetetaan vaatimuksia toiminnallisuutta.

 • Konstruktivistinen lähestymistapa - toinen sääntö italialainen design. Sen periaate on käyttää ole yhtä seinää alue, ja koko keittiö tilaa. Jos mukavuutta hyllyköt on sijoitettava eri tasoilla, olkoon niin. Jos vaatimukset mukavuuden tarvitset majoitusta kaappi ja hyllyt yläpuolella keittiösaarekkeen - vastaava muutos asennetaan. Jos ruokapöytä ei sijoiteta pienessä huoneessa, niin se muuttuu sivuosaan U-muotoinen keittiö.
 • Suklaapatukan - hyvin tyypillinen ratkaisu italialaista ruokaa tyyliin hi-tech, tekno tai uusbarokkityyliin. Lasilisäkkeelle ja hyllyt käytännössä eliminoitu, ja antaa yhdistelmä rakenteen keittiö moduulien eri kokoisia ja eri värejä. Keittiö sarjaa, kuvia joista löytyy luetteloissa, näyttävät uskomattoman tyylikäs ja ytimekkäästi.
 • Versio ilman yläkaapit - käyttää sekä modernia ja klassista ruokaa. Joskus ne korvataan yksi pitkä hylly, joskus useita - ovat erityisen mielenkiintoisia malleja, jotka yhdistävät hyllyt ja kiskoilla. Keittiön ilman yläkaapit näyttää paljon kevyempi ja tyylikkäämpi.

väri-spektri samalla hyvin tiukka ja siinä on kaksi, korkeintaan - kolme väriä. Tyypillisesti kolmas on luonnollista tai matkimalla hänen materiaalia - kiveä, puuta, nahkaa.

 • Koristelu - puuveistoksia, paneloitu julkisivut näkyvät vain kuulokkeen tyyliin Provence. Rooli esteettinen tekijällä kiiltävä kiilto julkisivu, varusteet ja hyvin harvoin - tiivis koriste insertti.
 • Teräs modernin keittiökalusteiden - toivottavaa "vieraita". Jolloin metalli suunnittelijat käyttävät paitsi työtaso materiaalia, mutta myös silloin, kun julkisivut. Valokuva italialaisen keittiön tyyliin tekno pystynyt vakuuttamaan suurin fanit mukavuutta ja "lämpöä" sisätilassa.

Trendikäs keittiö Italiasta - ei halpa ilo. Toisaalta, on korkealaatuista kalusteet, verraton käyttäjien ominaisuudet ja aivan erinomainen suunnittelu.

Leave a Comment

+ 77 = 82