Penkki käsillään

Penkit käsillään: 10 käytännön vaihtoehtoja

Puhkeamista kesän istua talossa käy mahdottomaksi - haluat viettää yhtä paljon aikaa kuin mahdollista ulkona. Tänään näytämme kolme tapaa tehdä penkki käsillään.

Penkit käsillään puoli tuntia

Tässä on esimerkki hyvin yksinkertainen penkki, jonka voit ajatella. Läsnäollessa kaikkien käytettyjen menossa tällainen penkki muutaman minuutin!

Kaikki mitä tarvitset - on kahdeksan karrelle lohko reikien läpi, neljä kappaletta puun ja rakentamisen liimoja. Baareja on parempi valita reikiin leveyden lohkojen, mutta jos ne ovat vähän kauemmin, se ei ole pelottavaa.

Älä unohda käsitellä puupinta hiekkapaperilla välttää sirpaleita.

Lohkot ja levyt voidaan värjätä halutulla, antaa enemmän miellyttävä ulkonäkö penkki.

Se on edelleen vahvistaa lohkot pystysuunnassa jälkeen päällystämällä liima-yhteyttä sivupinnat, ja aseta levyt reikiin. Kun liima kuivuu, penkki on valmis! Vaihtoehtoisesti voit varustaa hänet tyynyllä: niin se on kauniimpi ja miellyttävämpi.

Kuinka tehdä puinen penkki metallirunko

Jos sinulla on ainakin vähäinen tietotaitoa hitsaukseen, tässä projekti, joka sopii sinulle. Penkki seisoo kaksi metallista tukee ja kääntyy yksinkertainen mutta luotettava. Tarvitset putken profiilin tai paksu levy tukee ja tietenkin laaja hallituksen paikkaa.

Jos olet kaukana hitsaus on mahdollista kerätä kulmissa metallirunkoon ja kiinnitä ruuveilla metallille.

Kun penkki on koottu, metallijalat pohjustetaan metallille, joka suojaa korroosiolta ja sitten maalata jalat maalattua metallia ulkokäyttöön.

Puinen istuin penkki on maalattavaksi lakalla tai maalilla ulkoapäin. Tämä yksinkertainen versio penkki kädet palvelee sinua vuosia.

Voit kokeilla ja luoda oman suunnittelun penkki. Esimerkiksi tällainen lakonisesti muotoilu penkin alle voima aivan kuin se on täsmälleen sama periaate.

Kuinka tehdä penkki selkänojalla

Sillä penkki, seisoo metalli tukee, se on helppo kiinnittää takaisin.

Voit tehdä tämän, ota metallilevy ja taivuta ne oikeaan kulmaan. Tee se helppoa myös käsin tai voit lukita levyn reunaan ja taivuta sitä vasaralla. Levyt toimii tuen takaisin. Pään kiinnittämistä pohjalevyn istuimen alla, ja toinen pää kiinnitetään selkänojan.

Ruuvit selässä (ja istuin, liian) parempi hukkua puuhun, niin että ne eivät aiheuta epämukavuutta.

Jos et metsästää korjailla niin, että on mahdollista käyttää ruuveja, joiden pyöreä pää.

Kehittyneempi ratkaisu takaisin - kiinnitä se runkoon, ei istuimen. Tämä muotoilu on varmasti luotettavampi.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy hitsata joissakin osissa kulmassa, koska penkillä selkänoja istua mukavasti. Tämä vaatii suurta huolellisuutta.

On olemassa erityisiä laitteita, jotka mahdollistavat korjata hitsattavien suorassa kulmassa - niitä kutsutaan magneettipitimet tai asennoittimet.

Mutta on "suosittu" -menetelmää. Tee puinen levy ja kiinnitä yksityiskohtia hänen aikaan hitsauksen. Joten voit valmistaa tarvittavan määrän pylväät, vain säilyttää samassa kulmassa.

Se pysyy kiinni taakse rungon, ja penkki on valmis!

Penkit kädet pois vanhat huonekalut

Vanhat toivottuja huonekaluja voi myös palvelemaan meitä maassa. Melkein mistä tahansa puukalusteet, voit hyödyntää penkki.

Ei-toivotut vauvansänkyä ei heittää pois, ja tehdä se penkiltä käsillään. Yksi päädyt - tullaan takaisin penkit. Toinen selkänoja on jaettu kahteen osaan: alaosaan - alemman etuosan penkki; ylempi osa - on jaettu kahteen osaan ja toimii kaide penkki. Penkki tarjoaa kätevän säilytyslaatikko tyynyt.

Puinen penkki muunnettu sängyn normaali koko. Anna istuimen pienessä laatikossa laukkuja, niin et ole koko ajan pukeutua tyyny kotoa, ja keksiä paikka säilyttää nämä pussit.

Se päättyi sängyssä? Voit tehdä penkki kätensä vanhasta hyllyiltä - maalattu ja teki tyyny, joka on kaiken työn. Mutta tämä yksinkertainen penkki voi kääntyä lähes valtaistuimelle, jos sinulla on vanha ovi turhia varastoja. Siitä voit tehdä mukava korkea takaisin penkille. Muuten, samaan tarkoitukseen voidaan mukauttaa ja vanhat puuikkunoihin vain päällystää vaneria.

Lucky omistajat tarpeetonta laatikot - tämä penkki on hyvin yksinkertainen: otti digisovittimia vanerista ja istuin piironginlaatikko.

Mummo ulosteet - perusteella tyylikäs penkkien ympärille varjossa puun.

Laatikot, puulavat - myös luotettava lähde materiaalia penkki.

Vaikka sinulla ei ole yhden kortin - silti voit tehdä penkki suosikkiasi puutarha!

Se on siinä! Yksinkertainen penkki kädet on mahdollista tehdä muutamassa tunnissa, ilman ylimääräistä kuluttaa materiaaleja. Ja se on varmasti tullut suosikkikohde koko perheelle. Loppujen lopuksi penkillä niin miellyttävä lukea, juoda teetä, jutella ystävien kanssa tai jopa työskennellä ja otti mukaansa kannettavan!

Miten saada penkki: ideoita (piirustukset, valokuvat)

Penkit ja penkit maassa ja puutarhassa - se on ensisijaisesti paikka lepoa. Mutta vain laittaa penkki - ei kiinnosta. Loppujen lopuksi voit luoda kauniita kulmaksi. Ei vain rentoutua ja nauttia luonnosta ja heidän työnsä hedelmiä. On olemassa paljon mielenkiintoisia ideoita. Ja se on ollut usein yksinkertaisin suunnittelu siten, että nämä penkit käsillään tehdä joku jonka kädet kasvaa hänen harteillaan.

Valokuva alkuperäinen penkit (ideoita puutarhan ja puutarha)

Miten tavallinen kauppa-penkki kaikki tiedämme - ovat nähneet useammin kuin kerran. Mutta tavalliset - hyvin yksinkertainen - jotain et halua. Varsinkin, jos on jo alkanut käsitellä koristelu sivuston tai kunnes juuri suunnittelussa. Miksi ei käynnisty tilalleen? Ja muitakin koruja ei kiinni. Tarvitsee vain aloittaa.

Puutarhassa tai kodin haluat olla enemmän vihreitä: värit ovat mukavia ja erilaisia. Kukkapenkkien ja kukkapenkkien - se on hyvä, mutta miksi ei yhdistää ne penkki.

Kaksi sänkyä lankkuja ja välillä penkki

Mikä voisi olla helpompaa? Kaksi puista laatikkoa, jossa kukat istutetaan, ja niiden joukossa pari höylätty ja hiottu levyt. Tämä penkki voidaan laittaa seinää vasten, ja seinän täyttää parin pitkällä levyt - tulee takaisin.

Kaikki eivät tykkää sängyt puusta: Puu vaatii huolellisuutta, ja ilman sitä nopeasti menettää sen ulkonäköä. Erityisen vaikea hoitaa puu, joka on kosketuksessa maahan. Sen sijaan, että puulaatikot voi olla esimerkiksi kiven tai betonin jalustat.

Tämä penkki maassa omin käsin tehtävä on varsin yksinkertainen. Löydät valmiita betonia vuodetta tai tehdä jotain vastaavaa. Aluksella voi ostaa hoitaa, ja tehdä sen itse. Sen sijaan hallitus voi olla puoli tukin - huolimatta siitä, mitä tyyli on tehty maata. Kiinnittämisen istuin helpompaa käyttämällä metallia kiinnike. Konkreettisia, se on kiinnitetty tapeilla, puu - ruuveilla tai pulteilla pohjan läpi.

Jos joku on merkittävä kasvit ruukuissa kestäviä, voidaan toteuttaa seuraavan ajatuksen. Tässä suoritusmuodossa, penkki katettu kasveja. Yllätyksenä, ruukut pitäisi olla hyvin vahva ....

Suojalaseja jalat

On samanlainen versio penkin laudoista ja ilman kasvi: joutua verannalla tai huvimajassa toimittaa. Tuet koostuvat levyt ovat samankokoisia, ja istuin - baarista.

Penkki Levyjen - mukautetun vaihtoehto

Ja muunnelmia samasta teemasta käytetyssä ontot rakennuspalikoita tukena. Aukot sijoitetaan käsitellään baaria. Tämä on paikka penkin. Vain reuna viisteen puutavaraa tai istuu epämukavaksi.

Penkki onttoja tiiliä ja puutavaran

Tästä puutarha penkki suotavaa löytää suurikokoinen lohkot, paksut seinät. Jos ei - haluat turvallisesti sinetöidä lohkot toisiinsa. Koko tehtävänä on turvata ensimmäisiin lohkoihin (esim nastat), ja sitten hänelle - palkit (ruuveja tai tulpat).

Jos sivustosi tehdään maalaismainen tai etnisen, tavallinen lähestymistapa ei sovi. Se on parasta käyttää tässä tapauksessa loki - tai ilman kuorta - se on sinun valintasi.

Istuin penkit hirrestä - pitkin sahaamista runko suuri tai keskikokoinen halkaisija. Takaisin - tai pienempi halkaisija runko, tai yksinkertaisesti leikata lähellä reunaa. Jalat voidaan tehdä myös melko kapeita tukkien (katso kuva alla).

Penkki tukeista - nopeasti ja helposti

Jalat ja istuin on liitetty toisiinsa metalli nastat: tapin sekä yksityiskohtaisesti porattu reikä halkaisijaltaan hieman pienempi. Tappi on vasaroitua yksi niistä, ja toinen osa on työnnetty liian tukkeutunut, mutta ei voittaa tapin, ja puu. Jättämättä jälkiä, laita pala tarpeettomia levyt ja lyödä sitä vasaralla (tai vasara). Tämä kytkentä on melko luotettava, mutta varmasti voit asettaa kaksi tai kolme nastat, kuten voitte - hieman Skived lokit, joten tasainen alue samankokoinen molemmat osat voidaan liittää. Lisäämällä jalanjälki, parantaa naduzhnost turvaistuimen kiinnityksen: edelleen kirjautua painaa paljon.

Vaihtoehto penkit ilman selkänsä

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto "etninen" tyyli näkyy kuvassa yllä. Se toteutuu kiveen, mutta voit tehdä tämän penkki tukeista. Istuin - erittäin paksu lauta, jalat - useimmat kannella suuri halkaisija. Kansi leikataan ura istuimen alle asennuksen. Kun laite on saatavilla (ax tai moottorisahan hiomakoneen voidaan leikata) tehdä yksinkertaisia.

Usein maa tarvitsee työpöytä. Log voidaan tehdä paitsi penkki, mutta pöytään. Versio tästä ensemble - kuvassa. Vain työtaso on valmistettu lankkuja, kaikki muut osat - tukkien eri halkaisijat tai puolikkaat.

Taulukko penkit hirrestä

Suurempi jalostusaste luonnostaan ​​penkki vieressä samaan tyyliin. Takana, jalat, käsinojat paksua eikä kovin oksia, istuin - ja oshkurennoy ja käsitelty (puhdas kuori ja hiottu) reunus aluksella.

Vaihtoehto lauteisiin puuta puutarhaan tai maahan

Lähes myös toinen penkki. Vain lankkuja ja oksat sijaitsevat toiseen suuntaan ja saada eri mieltä. Penkki kätensä tämän tyyppi ei vaadi paljon taitoa. Tässä tapauksessa saatu työ huolimattomasti, koriste tulokseen.

Wicker lepo - täyttävät harvoin

Puun ympärille voi olla levähdysalue ja penkki. Yksinkertainen kuvio, lattia niin se yksinkertaisesti.

Paikka rentoutua puun alla

Täydentävät virkistys ryhmä voi olla keinu ja huvimaja. Ja penkillä, voit laittaa pergola - "kantaisä" normaali kaari - eräänlainen valon pergola. Ja että rentoutuminen oli aivan täynnä, se voi olla lampi, suihkulähde tai vesiputouksen.

Harvat ihmiset ovat hänen dacha laittaa kaikki metalli penkit. Tietenkin he voivat olla hyvin kaunis, mutta kesällä lämmitetään valtavia lämpötiloja ja hieman kylmempää - ne eivät istu liian kylmä. Nämä puutteet ovat menettäneet lauteisiin metallista ja puusta. Jalat ja tukirakenteen on valmistettu metallista, ja istuin ja selkänoja (jos käytettävissä) - puusta. Ja myös siellä on mielenkiintoisia kauppoja modernia muotoilua.

Penkillä muotoputken

Profiili hitsattu suorakulmioita, sivuseinät on hitsattu rainoja, jotka lepäävät istuin aluksella. Yksinkertainen, tyylikäs, luotettava ja käytännöllinen.

Vielä parempi muoto - käsinojat, selkänoja, pehmeitä tyynyjä istuimella rakenteeltaan sellainen voisi näyttää kuvassa. Leveä istuin muuntuu sohva penkki ja lisää mukavuutta tyynyt - pehmustetut huonekalut vaahto. Samaan tyyliin tehty ja pöydät - proftruby runko ja yläosa on tehty lankkuja.

Yksi tärkeä seikka: jos teet istuin tai pöydälle useiden viereisten elementtien, niiden ei tarvitse liittyä päittäin. Vierekkäisten levyt / baareissa tulisi olla rako 3-4 mm. Puu sitten turpoaa, se kuivuu. Pinnan pitämiseksi suhteellisen tasainen, välys vaaditaan näissä prosesseissa.

Tyylikkäitä kauppoja metallista ja puusta

Jos tarvitset sujuva linja - lapsiperheille - on mahdollista taivuttaa putken ja tehdä puutarha penkit ja pöytä, jossa on pyöristetyt reunat. Tämä puutarhakalusteet on täysin turvallinen. Yleensä pyöreä tai proftrubu taivutettu, jolloin puolin muoto kirjain "P", jolla on laaja takaisin. Pituus takaisin ja pituus on kauppoja. Saat pöydän koko tekee hieman: jalat ja takaisin, ja pidempään.

Pöytä ja penkki putkien ja lankkuja

Tee kaksi samanlaista työkappaleen pöydälle ja penkki. Seuraavaksi leikataan lankut samanpituiset. Istuin noin 40 cm, ja tasot vähintään 55 cm. Sen verhoilu kiinnitetään putkeen, jossa on tasainen kansi pulteilla. Cap ole juuttunut niiden alla zasverlivayut reiän hieman suurempi halkaisija.

Suurin ryhmä - kojuista ja lauteisiin lautoja. On suunnittelu muistuttaa enemmän sohvat, varsinkin jos ne laittaa pehmeät tyynyt - ja valhe voi olla.

Tämä puutarha penkki on enemmän kuin sohva: riittävän koon ja voi valehdella

Puutarhakalusteet moderniin tyyliin kerätä vain suorakulmioita, joiden välissä on ohut levyt liitetty yhteen.

Jopa tavallinen villa designliikkeessä voi olla poissulkeva, jos lähestymistapa sitä fantasia: sijaan jalat ja käsinojat puuta pyöriä käytetään. Tuloksena oli muotoilu asia.

Penkki levyt selkänojalla ja pyörien sijaan bokovushek - näyttää kiinnostavalta

Ja mahdollisimman yksinkertaista - aluksella jalat muodossa kirjain "X". Nämä kaupat rakennettiin vuosisatoja sitten, ne voidaan nähdä tänään.

Perinteiset myymäläsuunnittelutiimin

Levyjen voi tehdä penkki moderniin tyyliin: "P" kirjain. Tämän rakenteen päätehtävänä - tarjota jäykkä kiinnitys jalat ja istuin murtumisesta voimia ei korvata. Tässä tapauksessa on tärkeää ottaa paksu lauta tai baari, joten se ei roiku. Voit laittaa board "reuna": niin jäykkyys on suurempi. alakulman voidaan asentaa luotettavuuden parantamiseksi.

Yksinkertainen rakenne ja näyttää moderni

Kuva suoritusmuodon kanssa gashes 45 °. Kanssa Jiirilaatikot tai sirkkeli tarkkaan leikkaamiseen helppo saavuttaa. Samoin telakoituna työkappaleen ja saada niiden sementoitumisen kulma on 90 °. Jos istuin ei bude SAG on pitkään ...

Mielenkiintoinen ja luotettavin versio penkki näkyy kuvan alla. Jalat kootaan lankut eripituisia: kukin toinen lyhyempi leveys istuimen aluksella. Mielenkiintoinen ajatus. Jotta tällainen penkki on helppoa: on tärkeää ylläpitää koko, ja kytketty on hyvin yksinkertainen: naulat takana muodostumista.

Penkki moderniin tyyliin

Täällä näyttää siltä, ​​että voit vielä keksiä .. ja se osoittautuu paljon. Esimerkiksi istuimen kiinnittämiseen suuren kiven.

Penkki kivi levyt ja

Tee suunnittelu bambu varret.

Bambu, koko

Istuu talvesta tulee epämiellyttävä, mutta se on kaunis ...

Millä ovat swing (aikuisille ja lapsille), ja miten rakentaa lukea täältä. Ja tässä artikkelissa voit lukea rakentaminen leikkipaikka, hiekkalaatikko kirjoittanut erikseen - täällä.

Miten saada penkki: Photo

Kivi tehdä penkki ei tule - laitteita ei ole ollenkaan, vaan eri puukappaleita - voi. Puhumme tuotannon yksinkertainen, mutta epätavallinen malleja. Penkki tehty omin käsin oli kunnia-asia.

Rakenne on yksinkertainen, mutta se näyttää mielenkiintoista johtuen tiettyjen materiaalien. Jaloille käytetään puuta, jossa on pyöristetyt reunat. Jos sinulla on pieni koko tukki voidaan leikata niiden sivuille. Saamme lähes sama vaikutus. Tällainen materiaali ei ole aivan harvinaista epätavallisen kerätään siitä jalat: tangot ovat toisistaan ​​litistetään. Tämä antaa makua ja lisää valituksen.

Yksinkertainen kauppa näyttää kiinnostavalta materiaalin vuoksi

Tämä penkki on backless pituus - noin 120 cm, leveys - noin 45 cm, korkeus - 38 cm. Härän kohtaa puu voi jyrsimällä, ja on mahdollista löytää tällainen profiloitu. Se maksaa enemmän, mutta se on helpompaa työskennellä hänen kanssaan, hän oli jo taitavasti ja yksinkertaisesti yhdistää.

Riippuen päättänyt poikkipalkkiosan laskea pituus että tarvitset. Määrittää, kuinka monta baareja on taittamisen toistensa päälle halutun korkeus. Tässä tapauksessa yksi jalka kesti 5 baaria. Yhteensä 45 cm * 5 kpl -. 2,25 m kahdella jalalla otti 4,5 m puuta. Käytetty istuimella aluksella 40 mm ja 90 mm leveä. 5 tarve istuin levyt pituus 1,5 metriä. Se on, jolloin saatiin 1,2 m * 5 m = 6 kpl.

Ensimmäinen, pilko ja prosessi hallituksen paikkaa. Niiden reunat on pyöristettävä. Jos ei ole kulmahiomakone tai mylly, on työskenneltävä hiekkapaperilla, ja löydät aluksella tai järjestää sahan että olet kohdellut häntä, ja jopa kiillotettu: paljon vähemmän työtä tulee olemaan. Joten, leikkaa samanpituiset hallituksen, jauhaa ja lakattu (tai ilman sävytystä - valinta).

Baareja taittaa yksi jalka lähellä yhtä, kohdistamalla niiden reunat. Avulla neliön ja kynän laittaa linjat missä kiinnittimet sijoitetaan. Välinen etäisyys linjat - 7-10 cm.

Linja, joka asennetaan nastat

Nastat voi ottaa metallia, ja se voidaan tehdä NÄGELI - veistetty puusta. Näissä porattuja reikiä hieman pienempi kuin halkaisija, reikä syvyys - puoli pin pituus. Sitten ne vasaroidaan yhtenä kappaleena ylhäältä samaan reikään työnnetään toiseen osaan. Luotettavan yhteyden, mutta varmasti, voit lisätä liimaa, vaikka tuolloin yksiosainen muotoilu muuttuu.

Kun tappi kytket päätehtävänä on tehdä reikä tiukasti toistensa päälle, että lävisti yksityiskohdista tapin antoi sileä reuna. Osa työstä - Piirrä viiva jossa porata, nyt on tarpeen mitata samalla etäisyydellä reunasta. Voit tehdä tämän, tee kuvio. Ottaa segmentin suikaleiksi noin 1,5 cm. Tässä n etäisyydellä reunasta palkit porata reikiä. Levitä se tasaisesti reunalla setelin rajanylityspaikoilla soveltaa kohtisuorassa linjat.

Reiät baareissa do porrastettu

Tapit asennetaan lomittain, koska me reikien poraamista yhden risteyksen. Myös reiät yhden tangon eri puolilta tehdä ruutukuvio. Samoin - nastoihin - on yhdiste, jossa on istuin jalat: kaksi nastat kunkin pylvään.

Teknologisesti, tämän tyyppinen liitäntä on oikea, mutta se on monimutkainen ja vaatii tietyn taitoa. Voit tehdä helpommaksi. Vahvistetaan kaikki kalterit toisiinsa, korjata puristimet, poraa kaksi tai kolme sarjaa - keskellä ja reunat, liittyä pitkiä tappi, jossa asetetaan konepellin alla mutterin ja pesukoneet. Kerätyn tavalla istuin kiinteyttää jalat voidaan naulata päälle tai yrittää tehdä tappinivelellä.

Penkki tehdään omin käsin. viimeistelivät

Jos istuin naulataan kynnet, ottaa vähän mastikspuusta oikean värin, lisätä joitakin hyvin pieniä siruja ja sekoita. Tämä koostumus sinetöidä nivelet. Kuivana, hiekkapaperia hävitettiin. Hiekka kaikki osat on tasainen tila ja takki lakka tai maali puun ulkokäyttöön (edullisesti ei peite, ja että jättää näkyviin tekstuuri puun).

Miten ja mitä voidaan maalata puuta, lue tämä artikkeli. Se on puhe kerrossänky, mutta maalaustekniikat pysyy samana, ja koostumukset on otettava ulkokäyttöön.

Penkki käsillään särkynyt tuolit

Joka taloudessa, löytyy kaksi vanhaa tuolia. Jos ne ovat samat, mutta tarpeeksi vahva. Jäsentää tuolit, jättäen osa selkää ja jalkoja. Me yhdistää kaksi baaria takaisin käyttäen jaksossa.

Penkki vanhoista tuolit

Suurempaa jäykkyyttä pohja, etäisyydellä 20 cm lattiasta, jossa aiemmin tuolit olivat myös jumpers, vielä yhden kehyksen poikkipalkkiin. Sitä voidaan käyttää myös jalkatuki, tai varastointiin esineitä.

Paint tekemä rakennelma

Jauhamisen jälkeen tuloksena maali suunnittelu. Tällä hetkellä, maali tulee olla normaali: eri puulajien voi maalata peite maali. Levitä siveltimellä tai ruiskulla.

Mitä jää on leikata koko istuimen paksu vaneri (paksuus 8-10 mm), ja se obtyanut vaahto ja kangas.

Ready penkin Strulev

Tuoli / penkki puutarhan lavan

Tilalla on hyödyllistä kaikille. Jopa lastpallen voi tehdä puutarhakalusteet. Ja ei tarvitse purkaa niitä, yksi käyttöä istuimen, toinen tekee takaisin. Se tarvitsee vain hyvin muotoillut levyt käsinojat ja tikkuja jaloille.

Tässä on mitä pitäisi saada

Yhdessä lavojen vahvistaa asennustila työntämällä kappaletta baareja. Työntämisen ruuvien kiinnittämiseksi yksi ja toinen.

Vahvistaa kulmat lavat

Tangosta ala on vähintään 100 * 100 mm leikataan neljään yhtä suureen osaan, joiden pituus on 80 cm. Kiinnitä ne paikkoihin, jotka ovat juuri tehostettu. Lähtiessä jalat 20-25 cm pitkä kiinnitetty neljä samotezami -. 150 mm tai lyhyempiä.

Kiinnitä, tukijalat Käsinojiin

On tärkeää tarkkailla pysty- ja pitää samalla etäisyydellä jalka. Sitten istuin on vaakasuorassa. Jos on virhe korkeus, voit yrittää tiedoston, mutta sitten täytyy leikata ja päälle - ja käsinojat oli tasainen. Joten yritä sitoa suoraan. Poiketen pystysuora voi taistella vain kiertämällä jalka uudelleen.

Takana kokoonpano pitää toinen lava, ja kummallakin puolella - levyjä käsinojat.

Se jätti leikattu huonekalun vaahtoa ja nahka-kääritään liinalla. Voit tehdä tyyny ja selkänoja. Jos et aio hoitaa kaikki köydet ja tehdä tuoli loft-, kävellä hiekkapaperia tai hiomakone, joka on käsitellyt kaikki pinta tasaiseksi. Kansi voidaan maalata, jolloin puu tumma väri.

Valmiin tuotteen: tuoli on valmistettu kuormalavojen

Penkki selkänoja: mittaus piirustus

Arkistointiin levyt: mitat ja piirustus

Penkki ilman takaisin tehty palkit: piirustuksen ja mitat

Useita videoita siitä, miten tehdä penkki käsillään.

Penkki antaa omiin käsiinsä

Penkki - pakollinen osa kaikkia esikaupunkialueella. Toistaiseksi tällaisia ​​malleja suorittaa monia tärkeitä tehtäviä, sen välittömänä tavoitteena antaa puutarhan ainutlaatuinen muotoilu.

Penkki antaa omiin käsiinsä

Monet omistajat esikaupunkialueilla mieluummin rakentaa omat penkit, koska tämä yksinkertainen tehtävä ei vie paljon aikaa ja rahaa.

Penkki antaa omiin käsiinsä

Sisällön ohjeita:

On olemassa muutamia materiaaleja, joita käytetään perustana rakentamiseen penkit.

Penkki puun

Suosituin vaihtoehto - puu. Uskotaan, että tästä materiaalista saadaan eniten esteettinen suunnittelu.

Ottaen huomioon yleinen esteettinen materiaalin ominaisuudet, puiset penkit sopivat täydellisesti maisemaan tahansa puutarhassa. On tärkeää pitää mielessä, että penkit ovat jatkuvasti taivasalla. Siksi sinun täytyy valita puulaji, joka tarjoaa mahdollisimman hyvä vastustuskyky ilmakehän tekijöille.

Näitä ovat: pähkinäpensas, tammi, kirsikka mäntyä ja lehtikuusta. Lisäsuojaa materiaali on peitetty erityinen lakka.

Esimerkki metalli penkit

Metallin tuotanto on suosittu penkit monista syistä: kestävyys, käytännöllisyys, kestävyys sademäärä, helppokäyttöisyys. Optimaaliseksi vaihtoehdoksi puutarhassa tehdään yleensä harjakattoisia muotoilu mielenkiintoinen kuvioita. Vaihtoehtoisesti voit pysyä minimalismia.

Penkki kiveä

Penkki kiveä

Penkki kiveä

Kivipenkit ovat erilaisia ​​mahtava ja monumentaalinen. Tärkeimmät materiaalit: graniitti, marmori, kvartsiittia. Joissakin tapauksissa luoda ainutlaatuinen muotoilu raaka kivi, toisissa - kivi, jossa on sileä pinta.

Muovi - edullisin, kätevä vaihtoehto. Sitä pidetään kaikkein vuodenajan ja budjetti, eikä esteettinen ja koristeellinen. Kuitenkin asianmukaisen suunnittelu- muovisen penkit, se voi tulla puutarha koriste. Sillä koristeet käytetään usein värikkäitä tyynyjä, lyhdyt, kukat ja paljon muuta.

Penkit puutarha on perinteisesti jaettu eri kategorioihin. Kriteerinä erottaminen työntyy paikoissa.

Ne asennetaan yleensä lähelle kynnystä, joka määrittää materiaalin valinta. Suunnittelun asiantuntijasta kiinni siitä, että ulkonäkö edessä penkki on vastattava ulkoapäin talo. Näin ollen, jos rakenne on kiveä, penkki, vastaavasti, on myös kivi.

Penkki lähellä lampi

Päätarkoitus on mahdollisuus mukavan harrastus lähellä lampi. Rakentamiseen malleja suositeltavaa valita vedenkestävä materiaalit - keinotekoista tai luonnonkivi.

Se voi sijaita lähes missä tahansa esikaupunkialueella. Perustana yleisesti käytetty muovista, koska se on kevyt ja helppo puhdistaa.

Välttämätön vaihtoehto ahkera puutarhurit. Puutarha penkit on asetettu toimimaan kasvimaa omistajat voivat rentoutua mukavasti. Esteettisten nautintoa, virkistys hoitaja, design lähellä kukkivat puutarhat.

Tämä laji voidaan kutsua myös "penkki yksinäisyyden." Se, että ne sijoitetaan yleensä kaikkein syrjäisimmillä seuduilla puutarhan että ihminen pystyi piilottaa katseilta. Suosittu materiaali valmistukseen - puu.

Kirkas muovi Puutarhapenkkejä

Tämän kokoontaitettava rakenne, joka on kevyt. Siten suuresti helpottanut siirtämään penkin paikasta toiseen: kesällä - varjossa, syksyllä tai keväällä - aurinkoisia paikkoja. Optimaalinen materiaali - muovi.

Penkki puun kätensä

On olemassa monia erilaisia ​​puiset penkit. Katsomme muutamia niistä.

Standard puinen penkki

Penkki puutarhan omin käsin voidaan tehdä kannot

 • Aaltorumpukala - aluksella kuoren toisella puolella - 2 leikattu pituus ja puoli metriä;
 • baarit - 2 kpl;
 • leikkaus baareja - 2 kpl 15x20 cm.

Vaihe 1 kaivaa kaksi kuoppia, saattaakseen ne perusteellisesti.

Vaihe 2. tasaa välisiä kulmia joustintuin tankojen jotta myöhemmin penkillä oli mukavasti istuen.

Vaihe 3. Naulattu tikkuja nauloilla 200 mm.

Vaihe 4. Buried esimuottia.

Vaihe 5. törmäsi.

6. Askel takaisin naulattu nastat.

Vaihe 7. naulattu takaisin baareissa.

Vaihe 8. Käsittele puun erityistä emalia tai lakka.

Kuvatussa suoritusmuodossa on tavanomainen loma penkillä, joka todennäköisesti toimii sen funktionaalisen variantin kuin koriste-elementti.

Penkki kukkia puutarhassa

 • sopivia levyt - paras Cedar;
 • kynä;
 • ruletti;
 • näki;
 • ruuvi;
 • kynnet;
 • vasara;
 • polyuretaaniliima;
 • ruukut kasveille;
 • kentällä;
 • kasveja.

Valmistustekniikka penkit

Vaihe 1. Me arm laskin ja mittanauha, laskea koko penkki.

Vaihe 2: jauhaa aluksella siten, että ne eivät jää koloja, purseet ja muita vikoja.

Vaihe 3. Leikkaa 46 samanpituista segmenttiä (noin 50 cm).

Vaihe 4: Aseta pois 6 kpl sivuun edelleen rakentamisen torni.

Vaihe 5. Kerää kaapit, hyllyt 40 segmenttiä.

Tehdä tämän, laittaa kaksi kappaletta yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden, ja sen jälkeen lisätään alkuun kohtisuorassa kahden muun segmenttiä. Näin luomme jäljellä nauhojen, saada revolverin. Ankkurointi kulmat liimalla ja ruuvit enemmän voimaa. Jokaisen ruudun kestää 20 baaria.

Vaihe 6: Ota pitkä aluksella ja alkaa tehdä kehys tuleville rakentamiseen. Tätä varten hallituksen olisi kyljellään ja ankkurointi keskeltä poikittainen kaistale.

Vaihe 7. Kiinnitä-kehyksen tukiin laatikot ruuveilla ja liimalla.

Vaiheeseen 8. Making "torni" jäljellä 6 kohdat. Voit tehdä tämän, makasi yksi kaapit, hyllyt hihnat samalla tavalla kuin aikaisemminkin.

Viimeinen rivi on tehtävä vankka avulla lyhyitä segmenttejä, jotka on sijoitettu seinien väliin laatikot.

Vaiheeseen 10. Jos haluat tehdä päällä rivillä "ikkunalaudat", lisäämällä neljän kiillotettu levyt vinokulmissa.

Vaihe 12. Ota pitkä levyt ja himmentää tulevaisuuttaan istuin.

Vaihe 13. Asenna torneineen ruukkuihin.

Tämä on hyvin kaunis ja yksinkertainen rakenne, joka ei vie paljon tilaa, mutta se edistää miellyttävä vapaa.

Metallisorvista käsillään

Pidämme tekniikka tuottaa kaikkein yksinkertainen Villa penkit ilman selkänsä. Kasauspöytä kestää vain muutaman tunnin. Tämän perusteella grafiikalla toimii profiloitu putki.

Metallisorvista käsillään

Metallisorvista käsillään

Vaihe 1. Määrittele sijainti penkki, pidämme sopiva laskelmat. Vakiopituus tällainen penkki on 120 cm.

Vaihe 2. käyttäminen hiomakoneen leikata kolme metallista aihion pituus on 120 cm. Ne toimivat paikan.

Vaihe 3. aihio vähitellen vahvistetut tasaiselle alustalle. Voit käyttää liesi.

Vaihe 4: Ota teräs kiinnike, leikkaa kaksi rajat.

Vaihe 5. Laitoimme risti kohtisuorassa työkappaleen poiketen reunasta noin kymmenen senttimetriä, ja hitsaa ne.

Vaihe 6 on hitsattu kulmiin kahden haaran penkki, jonka pituus on säädetty vastaavasti haluaa sivuston omistajat.

Vaihe 7 on hitsattu jalat poikkipalkin, poikkeamatta satulan pohjaan noin 20-25 cm.

Vaihe 8. Vuodesta palat kulmista tehdä kaksi rajat.

Vaihe 9 on hitsattu poikkipalkin perusteita jalat penkillä.

Vaihe 10. Levitä suojaava pinnoite metalli.

Vaihe 11. Asenna penkki.

Metalli Puutarhapenkkejä

Mahdollisesti modifioitu rakenne on hitsattu kiskon ja takaisin. Kirkas maalin antaa mielenkiintoisen katsauksen penkki.

Rakentaminen improvisoitua materiaaleja

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää, mitä materiaaleja käyttää suunnittelun yhteydessä. Se voi olla:

Myös tässä prosessissa tarvitaan seuraavat materiaalit: savi, olki, vesi, hiekka, maali, harjat.

Penkki kuormalavojen

 1. Toteutettava käytetyt renkaat ja puisia kuormalavoja.
 2. Pinottu lavat renkaisiin.
 3. Naulataan kuormalava välipuuhun joka toimii perustana selkänojan.

Penkki kuormalavojen

Valmistamiseksi luuranko pullojen

 1. Täytä pullo maaperään.
 2. Laitamme heidät useita kerroksia tyynyn hiekkaa ja soraa.
 3. Siteet pullo lanka.

Penkki savesta

Penkki savesta

Vaihe 1. Sekoita olki hiekan ja saven.

Vaihe 2. Lisää seos veteen ja sekoita säiliön sisällön.

Vaihe 3. Rolling ratkaisua Hands pieniä palloja.

Vaihe 4. Levitä helmiä aikaisemmin valmistettu runko, jolloin muodostuu ääriviivat tulevien penkki.

Vaihe 5. Valmiin kansi polyeteenillä penkki kuivua liuos hitaasti ja ole halkeamia.

Uskotaan, että savi penkit voi nousta sataan vuoteen, ilman että se menettää houkutteleva ulkonäkö. Sitä paitsi, se on melko kustannustehokas vaihtoehto, joka varmasti antaa omaperäisyyttä tahansa puutarhassa.

Valitse vaihtoehto, joka sopii hyvin puutarhassa ja tuovat mahdollisimman tyytyväisiä.

Video - puutarha penkit käsillään

Hanki paras e

Leave a Comment

− 1 = 1