12mm Laminaatti 33 luokka

Vedenpitävä laminaatti 33 luokkaa 12 mm: n valmistajien Saksassa

Elvyttämiseen tänään puheenvuoron yhä mieluummin sellainen lattiamateriaalien kuten laminaatti. Ja tämä suosio ei johdu onnettomuudesta, koska sillä on pitkä käyttöikä, houkutteleva ulkonäkö ja laaja valikoima värejä jäljittelemällä eri puulajeja. Se vaatii erityishuomiota tänään vedenpitävä laminaatti 33 luokan Saksan tuotantoa.

Vedenpitävä laminoidun levyn 33 luokan Saksan tuotanto on useita etuja, joista:

 1. Laadukkaita ominaisuuksia. Jo pitkään, saksalaiset valmistajat ovat rohkaisevia asiakkailleen laadukkaita laminaatti levyt. Se voi oikeutetusti katsoa johtuvan standardin, jota haetaan paitsi Venäjän, vaan myös muut ulkomaiset yritykset. Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 12 mm 33 luokassa
 2. Tuotanto paneelit tuottaa innovatiivisia laitteita, päivittäminen joka on paitsi teknisesti, vaan myös suhteessa ohjelmistojen. Tästä johtuen on mahdollista parantaa tuotteiden laatua ja vähentää mahdollisuutta avioliiton.
 3. Saksalaiset valmistajat käytetään valmistuksessa laminaattilattia, nykyaikainen teknologia ja korkean tarkkuuden laitteita. Tämä tekee mahdolliseksi saada tuotetta täsmälleen jäljittelee tietyn tyyppisen puun.
 4. Valmistuksessa pinnoitteen avustajien työllistää ainoastaan ​​ympäristöystävällisiä raaka-aineita. Näihin kuuluvat ei vain kuitulevyn, vaan myös useita tukea - paperi, hartsi kyllästys, liima. Kukin näistä materiaaleista takaa turvallisuuden. Tästä syystä vedenkestävä laminaatti 33 luokan niin usein lasten ja hoitolaitosten.

Video - tietoa luokkien laminaatti:

Kosteuden kestävä laminaatti 33 luokan Saksan tuotanto voidaan suorittaa paksuus 8 ja 12 mm. Nämä parametrit takaavat laadukkaan ja luotettavan lattia. Lisäksi, asennettaessa liuskan nivelet saadaan ole leveä, mutta se vähentää riskiä saada eri roskia ja bakteerit.

Saksan valokuvaus- paksuus vedenpitävä laminaatti 33 luokka

Silti tällainen leveys huomattavasti yksinkertaistaa asennusta ja mahdollistaa antaa lattiapäällysteen houkutteleva ulkonäkö.

Ja tässä on se, miten luoda laminaatti viistetty ja että se on parasta käyttää vedettäessä, kertoo tässä artikkelissa.

Minkä hinnan vedenkestävä laminaatti keittiöön ja miten tehdä oikea valinta, koska tässä artikkelissa.

Mukana on myös mielenkiintoista tietää, mitä hinta kosteuden kestävä laminaatti WC: http://resforbuild.ru/leso-i-pilomaterialy/laminat/vlagostojkij-v-vannuyu.html

Tässä ovat mitat laminaattilattia, siinä on ja mitä parhaat vaihtoehdot on käytetty, on kuvattu tässä artikkelissa.

Valogostoyky luokka laminaatti 33 saatua Saksan yritys, viittaa materiaaleihin, kennoston. Läsnäollessa ilmakammioiden tekee luotettava suoja kosteutta, parantaa eristysominaisuuksia materiaalin ja antaa äänieristys. Mutta tänään voit ostaa täyteläinen versioita PVC pinnoite. Ne ovat ohuempia kuin ontto, mutta se ei vaikuta niiden kykyyn säilyttää lämpöä.

Kosteuden kestävä laminaatti 33 luokan voi vaihdella suhteessa värejä, joiden ansiosta on mahdollista simuloida:

Videolla laminaatti tammen Oxford Saksa 33 luokka:

Epätavallisia ulkonäkö pinnoite voidaan soveltaa, jos helpotus pinnoite, joka muistuttaa matto. Lisäksi tämä materiaali takaa lisäksi hierovat vaikutus. Mutta fanit tätä luonnon kauneutta on syytä kiinnittää huomiota siihen, laminaatti, joka simuloi tammi Oxford. Näyttää pinnoite ylellinen ja rikas, täydellisesti tahansa sisustukseen kotona tai huoneisto.

Valikoima 33 tarkkuusluokan Saksan laminaatti on tänään hyvin laaja. Kukin valmistaja yrittää yllättää asiakkailleen erilaisia ​​värejä ja vedenkestävästä materiaalista koot.

Tämä valmistaja laadukkaita vedenkestävä laminaatti 33 tyytyväisiä asiakkaita erinomainen luokan 40 vuotta. Ominaisuus lattiamateriaali Tämä yritys on, että sen valmistuksessa käytetään erilaisia ​​jätteitä puutavaraa.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Egger

Näin ollen laminaatti on korkea laatu ja kestävyys. Voit ostaa sen hintaan 1200 ruplaa.

Tämä tuotemerkki on hyvin suosittu tänään. Hänen erikoisuus - on laminaatin eri paksuus ja laatu. Saatavana tuotevalikoima on ehdottomasti kuulu kosteuden vaikutuksesta. Ennen kuin lähetät tuotteita markkinoille, asiantuntijat alistetaan monivaiheinen todentaminen kansainvälisiä ja kotimaisia ​​standardeja.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Witex

Valikoima on laaja valikoima värejä, joten voit valita lattian tahansa sisustukseen. Osta laminaatti voidaan hinnoitella 1500-1700 ruplaa.

Tämä valmistaja on johtava tänään tuotantoon vedenkestävä laminaatti. Perustana materiaali laitetaan HDF-liesi. Valmistusprosessissa laminaatin valmistetut levyt tekniset ominaisuudet muiden kerrosten.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Kronotex

Tämä lähestymistapa mahdollistaa saat laatutuotteen. Käyttöikä lattia on 20-vuotias. Se on varustettu lukitusjärjestelmällä tuotteet Clic Clic 2, niin että kokoonpano on yksinkertainen ja nopea. Osta tuotetta voidaan hinnoitella 1000 ruplaa.

Tuotannossa materiaalin asiantuntijat käyttävät kehittynyttä Saksan tekniikkaa. Näin voit luoda hienostunut ja elegantti laminaatilla.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Kronoflooring

Tuotteita samalta valmistajalta voidaan asentaa asuin kotona, loma-asunnon tai liiketiloja. Tuotantokustannukset on 1100 ruplaa.

Tämä tuotemerkki on yksi suurimmista. Venäjällä, tuotteet ovat voittaneet suurta suosiota, koska korkea laatu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Alue on läsnä lamellilevy, joka läheisesti jäljittelee luonnollista puuta.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Classen

Käytetään elvyttämiseen laminaattilattiat kotona tai toimistossa. Hinta on 1700 ruplaa.

Tuotemerkin erikoistunut tuottamaan laminaattia 33 luokan vastus. kehittynyttä tekniikkaa ja laitteita, joita käytetään valmistusprosessissa.

Valokuvaa ja Saksan vedenpitävä laminaatti 33 luokan Grunde

Saadut tuotteet kestävät kosteutta, mekaanista rasitusta ja voidaan käyttää huoneen korkea läpäisevyys. Ostaa materiaalia voidaan hinnoitella 1300 ruplaa.

Mutta se näyttää kuvassa laminaattia viistetty ja onko käyttää rakennusmateriaalina.

Miten valita vedenpitävä laminaattilattia keittiössä ja mitä etsiä auttavat ymmärtämään tiedon artikkelista.

Mutta näyttää siltä, ​​vedenpitävä laminaatti kylpyhuone ja miten valita se itse. yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Niille, jotka haluavat oppia enemmän siitä, mitä koko laminaattilattia, on syytä etsiä taulukosta.

Ja tässä kuin liimata laminaatti betoniin ja valita paras. Se auttaa sinua ymmärtämään tietoa.

Kosteuden kestävä laminaatti 33 luokan, jolloin Saksan yritystä, joka tunnetaan korkean laadun ja kestävyyden. Monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa hyvät mahdollisuudet luoda alkuperäisen ja hienostunut sisustus. Ainoa haittapuoli laminaatin sen korkea hinta, jonka vuoksi kaikilla ei ole varaa niin ilo.

Contemporary laminaatti on hyvälaatuista, ja jos valitset saksalainen valmistaja, varma - tämä kestää pitkään. Olen asunnossa 7 vuotta on laminaatti «Haro» ja näyttää silti yhtä hyvä kuin uusi. Ja Makasin sitä kaikkialla, jopa keittiössä, hyväksi 33 luokan avulla. Oli tapauksissa eteni pesukone, irtoa vesi, mutta arvoinen laminaatin, selviytyivät kaikki.

Vedenpitävä laminaattilattia 12mm 33 luokka, Saksa: tekniset, valmistajat ja hinta

Laminaatti - moderni lattia, joka korvasi kallista parketti ja puulattiat. Aluksi hän pelkää vettä, ei vain pyyhki lätäkkö roiskunut vesi voi vaurioittaa pinnoitetta kaikille. Ratkaisu tähän ongelmaan oli vedenkestävä laminoitu 12 mm 33 Class, Saksassa ja muissa Euroopan valmistajat tarjoavat pinnoitteet voidaan asentaa myös altaat. Tämä monipuolinen viimeistely materiaalia, vaikka sen suhteellisen korkea hinta, on tullut suosittuja kuluttajien keskuudessa, koska saksalainen laatu on aina ollut hinta.

Vedenpitävä laminaatti ei pelkää korkea kosteus ja äärimmäisille lämpötiloille

Laminaatti Saksa: laatua ja luotettavuutta

Vedenpitävällä laminaatti kasvava suosio alkoi tuottaa monet valmistajat laminaattilattia: Belgiassa, Ranskassa, Kiinassa ja Venäjällä. Johtavat markkinajohtaja on Saksassa tehtyjä tuotteita.

Vedenpitävä kokoelma kaikenlaisia ​​tulosteita ja runsas valikoima kuvioita tarjota tällaisia ​​saksalaiset yhtiöt kuten Egger, Zigart, Krono Original, Westerhof, Aberhof, Hessen Floor, Floorwood, Classen, Ecoflooring, Maxwood, Proteco, Vega Kronotex, ym. Näillä tuotteilla on paras asiakkaiden arviot koska merkintä «Made in Germany» on jo tullut synonyymi laatumerkki.

Keittiön lattia ja koristeltu 33 luokat laminaatti

Ero kosteutta ja vedenkestävä laminaatti 33 luokan 12 mm, Saksa

Ominaisuudet laminaatin 31-34 luokka voidaan löytää sellaisista tekijöistä, kuten kosteus ja vedenkestävyys. Molemmat termit tarkoittavat, että tämä lattiapinnoite ei pelkää kosketuksiin veden kanssa, ja ne voidaan käyttää kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa, keittiö, uima-altaat jne. Tuotannossa tällaisen laminaatin kaikki kerrokset on kyllästetty vlagoottalkivayuschey kuvia ja antiseptisiä (estämään sieni), ja liitoskohtaan ja lukot yhdiste käsitellään erityistä vaha.

Vedenpitävä pinnoite sopii lattia kylpyhuoneessa

Ero näiden käsitteiden on materiaali, josta lamelli:

 • perusteella kosteutta kestävä laminaatti on lujat HDF levy. Se on valmistettu puukuiduista kyllästetty hartsilla, ja kestää kauan kosketuksissa veden kanssa ja ei-kriittinen lämpötila. Kuitenkin, se on luonnollinen materiaali, tunnettu siitä, että muodonmuutos voimakas lämpötilan ja voimakkaan kosteuden (esim., Tulvimistilanteessa naapureita edellä);
 • laminaatti 33 vedenpitävä luokan (12 mm) käytetään emäksenä polyvinyylikloridi (PVC) levy. Hän ei reagoi muutoksiin lämpötilan, kosteuden ja muiden ilmakehän ja luonnonilmiöiden ja voi jäädä vedessä useita viikkoja ilman haittaa fysikaaliset ominaisuudet. Sisällä PVC levyt ovat lämpöä ja ääntä eristävä ilmakammioita.

Sisällä vedenpitävä laminaatti paneelit ovat turvatyynyt

Molemmat näistä vaihtoehdoista soveltuvat lattia kodeissa. Vedenpitävä laminaatti mukaan monet asiantuntijat, on sopivampi ja kylpyhuoneissa, ja parveke kylmällä lattialämmitys sekä maa taloa kausiluonteinen elävä, uima-allas ja sauna. Vedenpitävä pinnoite suositellaan makasi keittiön, lastenhuone, olohuone, eteinen.

Vinkki! Kylpyhuone & Keittiö on parasta valita laminaatti Viisteettömät. Lamella tarttuu tiukemmin, mikä vähentää todennäköisyyttä veden tunkeutumisen ja lian saumoihin.

Valitessaan kannen keittiö on parempi suosia vedenkestävä laminaatti

Kosteuden kestävä laminaatti 12 mm 33 luokka, Saksa: ominaispiirteet ja ominaisuudet

Sääntöjen mukaisesti, jotka Euroopan liitto valmistajien laminaattilattia (EPLF) on kuusi luokkaa laminaatti. Luokan määrittelee asteen kulutuskestävyys. Korkeampi luokka, sitä vähemmän laminoitu pinnoite on alttiina vahingoittaa ja käyttää. Nykyään suosituin on laminaatti 31-34 luokkaa.

Laminaatti luokka 33 ja 34 on korkein kitkasyöpymisenkesto ja suositellaan viimeistely lattiat yleisissä tiloissa, joilla vaativa operaatio: kauppoja, kuntosaleja, ravintoloita. Nykyään se on yhä ostetaan asuntoja ja taloja. Käyttöikä laminaatti on paljon suurempi kuin asuinkäyttöön. Asianmukaista hoitoa valmistajat antavat takuun 25 vuotta.

Massaliete käytetään kylpyhuone laminaatti 12 mm

On todettava, että kestävyys laminaatin 33 luokan riippuu laadusta ja paneelin paksuutta. Huomioida valittaessa voimakkuus ja laajuus tilojen kuormituksesta. Suurin paksuus, ja siten voimaa, on lamelliuran 12 mm. Keskimääräinen käyttöikä laminoidun kannen 33 luokan paneelin paksuus on 8 mm, asuinalueella 20-25 vuotta, ja 12 mm - 30 vuosi. Näiden lattiat eivät jätä jälkiä huonekalut ja naarmuja. Lisäksi lamellien jonka paksuus luonut vahvat lukot yhdiste.

Tärkeää! Kun viimeistely lattia laminoitu lattia on tarpeen laskea, kuinka paljon lisätä korkeutta lattian (perustuen paksuus lamellien ja alustan) toteutuu ja että tulevaisuudessa se ei häiritse avaaminen / sulkeminen ovet. Korkeus risteyksessä kanssa viereisessä huoneessa pinnoitteen tulisi olla sama.

Sujuvan laminaatin pinnalle ilman viisteen erittäin helppo ylläpitää

Laminaatin keskimääräisestä hinta per 1 sq. mittari

Vedenpitävä laminaatti melko kallis, mutta se tulee toimimaan monia vuosia. Jokaisella yrityksellä on kokoelma eri hintaluokissa. Tämä tekee kattavuus käytettävissä perheet mitään tuloja.

Laminaatti mikä yritys on parempi valita huoneistoihin: kuluttajien arviot ja hinta. Kaikki laminaatti: tyypit ja luokat, ominaisuudet, pääasiallinen hetkiä valinta. Yleiskatsaus valmistajat.

Valmistajat Saksa vedenpitävä laminaatti 33 luokan 8 mm tarjous tuohon hintaan (nousevassa järjestyksessä):

Keskihinnat vedenkestävä laminoitu (Saksa) 33 luokan 12 mm (nousevassa järjestyksessä):

Kallein pinnoite 12 on 34 mm luokkaa. Vedenkestävä laminaatti (Saksa), jossa nämä ominaisuudet on seuraavaksi hintaluokassa (nousevassa järjestyksessä):

Kuten näette, se on todella kannattaa ostaa laminaattilattia edulliseen hintaan. Muista, että valmiin lattiapinnan - pitkäaikainen investointi. Kosteuden kestävä laminaatti vapauttaa sinut huolet valunut neste lattialle sekä tarve perestilat se 5-6 vuoden välein palvelua.

Mikä alustan alle laminaatti paremmat näkymät, ominaisuudet ja tekniset

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

Laminaatti mikä yritys on parempi valita huoneistoihin: kuluttajien arviot ja hinta

Seinälevy MDF: hinnat, luettelo valokuva ideoita ja perusselitelmin

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

Kumpi on parempi, laminaatti tai parketti Board: arvioita ja vertaileva ominaisuudet

Laminaatti 33 luokan 12 mm vedenkestävä Saksa

Laminaatti on palvellut jo pitkään, on tarpeen valita, ottaen huomioon taakkaa hänelle, kosteus ja todennäköisyys kosketuksissa veden materiaalia. Tässä artikkelissa kuvataan luokat laminaatin paksuuden ja sellaisia ​​tärkeitä ominaisuuksia kuin kosteuden kestävyys ja vedenkestävyys. Lisäksi olemme myös kertoa Saksan vedenkestävä laminaatti, 12 mm, jota voidaan käyttää myös saunat, kylpyhuoneet ja uima-altaat.

Laminaatin vaatimukset, vaikka eri huoneisiin sisällä asunnossa ovat varsin erilaiset. Toinen vahva ero vaatimukset ns kaupallinen laminaatti, jota käytetään toimistoissa, kaupoissa ja kahviloissa. Siksi oli tarpeen jakaa materiaalin luokkiin, eli kulutuskestävyys laminaattilevyt.

Lisäksi laminaatti on jaettu luokkiin sen mukaan parametreja, kuten iskunkestävyys ja kestävyys. Korkeampi materiaali luokka, sitä vaikeampaa ja kalliimpaa valmistaa, ja siten suurempi ja kustannukset lopputuotteen.

Eri kosteutta kestävä ja vedenkestävä laminoitu

Valmistuksessa tavanomaisen laminaatin minkä tahansa luokan, valmistajat yrittävät löytää optimaalinen tasapaino liiman laatu, jotka ovat sitoutuneet kautta materiaalin ominaisuudet ulomman pinnoitteen ja Valmiiden paneelit. Näin ollen jopa korkeampi luokkiin laminaatti on herkkä paitsi vettä, mutta myös korkealle kosteudelle. Koska korkea kosteuspitoisuus puukuitujen imeä vettä ja turvota, mikä johtaa turvotusta laminaatin tai vahinkoa yksittäisiä levyjä ja lukot täytyy perestilat koko päällysteen. Suojella laminaatin kosteus käyttöön erityistä liima aineet estävät veden imeytymistä puun. Nämä paneelit kutsutaan vedenkestävä ja käytetään keittiöt ja muissa tiloissa, joissa satunnaisesti kasvaa kosteus.

Kuitenkin, niitä ei voida käyttää tiloissa, joissa usein valumisen veteen lattialle, esimerkiksi kylpyhuoneissa, altaissa tai kylpyjä. Siellä tarvitaan vedenpitävä materiaali, joka ei pelkää suoraa kosketusta veden kanssa. Jolloin saadaan vedenkestävä laminaatti, erityistä aineet on lisätty, jotka ovat tehokkaampia koostumuksen liima, kuin ne, joita käytetään valmistuksessa kosteutta kestävästä materiaalista. Lisäksi, pinta vedenkestävä paneelit päällystetty erityinen lakka, joka ei ole vain hyvä iskun- ja kulutusta, mutta eivät salli veden itse paneeli. Lukot vedenpitävä laminaatti päällystetty erityistä vaha, joka suojaa niitä vedestä, joten vedenkestävä laminaatti ei kuplia, vaikka vesi irtoa sitä ja jätä se muutaman päivän.

Mikä erottaa Saksan laminaatti

Tärkein etu tässä Saksan laminaatti, joka on tehty saksalaisissa tehtaissa tai tiukan valvonnan alla Saksan yritysten - korkealaatuista. Valmistuksen jälkeen laminaatin Saksan yrityksiä välttää vahingoittamatta jalostusketjusta ja käyttö vähemmän kalliita huonolaatuisia komponentteja. Lisäksi alkuperäistä saksankielistä laminaatti eniten käyttämiä ihmisiä, joiden tulot ovat verrattavissa Euroopan keskiarvon, joka on 2-4000 euroa kuukaudessa. Näin ollen Saksan laminaatti, merkistä riippumatta, yhdistää parhaan mahdollisen laadun omassa luokassaan, ja erittäin korkea hinta.

Kuinka paljon on todellinen laminaatti 33 luokan 12 mm vedenkestävä Saksasta

Tämä saksalainen laminaatti 33 luokka ei voi maksaa vähemmän kuin 600 ruplaa neliömetriä kohti. Jos sinulle tarjotaan "aito saksalainen vedenkestävä" laminaatti 200-500 ruplaa, niin ennen kuin väärennös. Olemme valmistaneet taulukko arvioituja laminaatin 33 luokan 12 mm vedenpitävä, valmistettu Saksassa, ja toinen taulukko, joka sisältää hinta samaa materiaalia, mutta paksuus on 8 mm. Tämä vertailu on tarpeen, koska ei ole aina etäisyyden päässä lattian tai pohjan perän oven sallii käyttää materiaalia normaalin paksuus ja se on tarpeen säätää laminaatin 8 mm paksu.

Mihin saksalainen vedenpitävä laminaatti 33 luokkaa

Vedenpitävä laminoitu maksimi, 33 luokka käytetään lattia julkisissa paikoissa, joissa todennäköisyys vuoto vettä. Esimerkiksi:

Tällaisissa paikoissa, laminaatti 33 luokan 12 mm vedenpitävä Saksa on 4-6 vuotta. Jos ne kattavat lattia keittiö, kylpyhuone tai uima-allas talon (ei hostellissa), käyttöikä on 15-20 vuotta vanha, kun taas huonompilaatuista vedenkestävä laminoitu Venäjä kestää enimmillään 3-5 vuoden aikana.

Saksalaiset valmistajat vedenpitävä laminaatti vapautuminen se satoja eri värejä, jotka vastaavat tekstuuri leikata puun eri rotuja. Joten voit poimia väritys, menestynein sopusoinnussa väriä seiniin, huonekalut ja tarkoitus huone, jonka tarkoituksena on laminaatti. Jotkut valmistajat jopa tarjota väritys "alla lattia", kun laminaatti laattojen pinnan peittävät pienet suorakulmiot, jotka vastaavat koko perinteisten parketti puusta tietyn rotu.

Kalleus on vain yksi parametreistä, jotka auttavat erottamaan väärennös. On kolme, ja luotettavampia tavoilla:

 • vaatimustenmukaisuustodistuksen myöntämä Venäjän federaation;
 • tositteet antama Saksan kasvi;
 • kuvaus pakkauslaminaatissa, sen ominaisuudet ja niitä käytetään komponenttien valmistuksessa on kirjoitettu venäjäksi.

Kukin valmistaja, joka myy tuotteitaan laillisesti jossain maassa, aina tarkasti noudattaa maan lainsäädäntöä. Venäjällä, se on "laki kuluttajien oikeuksia, jotka säädetään selkeästi tehtävät myyjä ja valmistaja asiakkaan tietoisuutta laadun ja tuotteen ominaisuuksiin. Siksi laminaatti 33 luokan 12 mm vedenpitävä Saksa, jotka laillisesti toimitetaan Venäjän, aina suunniteltu mukaisesti tämän lain. Mukaan "laki Kuluttajien oikeuksia" kaikki tuotteen ominaisuudet mukaan lukien sen koostumus, olisi kirjoitettu venäjäksi.

Lisäksi oikeudellinen tarjoajia aina ensin hyväksyä valvontaviranomaisille maassa, jossa toimittavat tuotteitaan, joten niitä vapaaehtoisesti sertifioitu kullekin tuotteelle. Ja ei pitäisi yhden, mutta ainakin 3 todistukset:

 • tulipalo;
 • terveys;
 • vapaaehtoista (matching TU ja GOST hyväksytty Venäjällä).

Jos jokin näistä asiakirjoista ei ole, ja myyjä sanoo, että "ne ovat eri toimistossa" eteesi väärennettyjä, joten ostoa tulisi luopua.

että laminaatti palveli pitkään, on välttämätöntä valita oikein, ottaen huomioon taakkaa hänelle, kosteus ja todennäköisyys

valinta laminaatti Antiikin ajoista lähtien Paul huoneessa on yksi alkaen tärkeitä komponentteja. Tämä oli tiedossa järjestäjät

Leave a Comment

− 2 = 2