Loistevalo kasveille

Loisteputket kasveille: miten valita? Vaikutuksen loisteputken kasvien kasvua

Kasvi kukki ylenpalttisesti, hyvin kehittynyt, se on riittävä määrä auringonvaloa väriä tarvitaan. On välttämätöntä, että luonnollinen prosessi fotosynteesi - kasvin tapahtuu synteesiä hiilihydraatteja, jotka ovat mukana prosessissa niiden kasvua ja kehitystä. Kesäisin, kun talo kasvit saavat tarvittavan määrän auringonvaloa, kysymys ylimääräisiä valaistus ei tapahdu. Kuitenkin talven, ongelma tulee entistä tärkeämpää.

Noviisi viljelijät pyrkivät valaisemaan huonekasveja tavanomaisen lamput. Mutta se on täysin hyödytön. Lehdet ovat vielä vaaleat, pieniä kasveja ja kukkivat huonosti. Onhan keinovaloa ei pysty täysin korvaamaan aurinkoinen väri. Lisäksi jos valaisemaan kasvien tavanomaisella lamppu. Tällöin sinun tarvitsee erityistä loistelamput kasveille.

Kevättalvella, myöhään syksyllä ja talvella, kun koristekasvit ei tarpeeksi auringonvaloa auttaa sähkövalo tulee. Vaikutuksen alaisena lisävalolla lehtensä kirkastuu ja vihreämpiä. Rehevä runsas kukinta kestää paljon kauemmin.

On olemassa erilaisia ​​valaisimia kasveille, miten valita sopivin vaihtoehto?

Onnistuneen ympärivuotinen viljely on hankittu erikoisliikkeen valaistusjärjestelmä. Niiden valinta on varsin laaja. Tähän mennessä valmistajat tarjoavat erilaisia ​​lampun kalusteet: seisoo jalustat, seinä, roikkuu, clip-tarroja ja pyykkipojat.

Kaikkein paras niitä pidetään oranssinpunainen ja sini-violetti säteiltä. Edistetään ensimmäisen. Toinen lisäys vegetatiivista kasvua. Valitsemalla loisteputket kasveille, on tärkeää ottaa huomioon se, että energia synnyttämä lamppu sininen pitäisi olla pari kertaa alle infrapunasäteily.

On tärkeää muistaa, että taustavalo on suoritettava säännöllisesti eikä ajoittain. Koska ajoittainen valaistus voi vain vahingoittaa kasveja, joten jää pois niiden rytmiä.

Lamput kuinka valita kasvit

Valitsemalla kasveja tyypin valaistus, on tärkeää muistaa, että on hyvin tärkeää, ei ainoastaan ​​intensiteetti, mutta spektrin säteilyn. Tässä tapauksessa, paras vaihtoehto on päivänvalo-spektri, joka ulottuu ultravioletti infrapuna.

Päivänvaloa muistuttavan valon, annettava tekohengitystä valonlähteet, mutta ei koko kirjo. Jokainen tietää, että klorofylli osallistuu muutosta valon energiaa energian orgaanisten yhdisteiden, parhaat vaimentimen valo ovat punainen ja sininen osa taajuuksista. Lamppu kasvien kasvua punaisella alueella suosii kiihtyvyys siementen itävyys ja kasvu versoja. Kasvu vihermassa ensimmäisen kehitysvaiheessa kasvin edistää sini-violetti valo.

Kasveille kuten valaistusta voidaan käyttää erilaisia ​​sipulit: hehkulamppu, kaasupurkauslamppujen, LED-ja loisteputket kasveille. Tällä hetkellä suosituin on viimeinen vaihtoehto.

Vähiten sopiva tähän tarkoitukseen standardin hehkulamput, koska niille on ominaista alhainen valoteho radiotaajuuksia hallitsee oranssi, punainen, ja infrapunasäteiden, jotka kiihdyttävät pystysuora kasvu sellaisissa valoa kasveja venytetty.

Jonka spektri päivänvalo loistelamput lähinnä kasvi, lisäksi, toisin kuin hehkulamput ovat paljon edullisempaa. Useimmat kasvit ovat hyvin kehittynyt on näissä lamppuja.

Valonsa vastaa luonnonvaloa mahdollisimman paljon, lisäksi ne käytännössä eivät lämpene. Tärkeintä on, loisteputket ja huonekasvit, toisin kuin hehkulamput, kuluttavat 4 kertaa vähemmän energiaa.

Nykyään kaupoissa näet valtava valikoima valaistus tietojen - Eri kapasiteetti, muoto, tyyppisen säteilyn valonsäteet tuottaman vastuuvapauden tyyppi jne

Lisäksi on tarjota energiaa säästävät loistelamput - suosituin ja kustannustehokas.

Loistelamput tulisi sijoittaa koriste viherkasvit etäisyydellä 30-60 cm koriste kukinnan - .. 20-30 cm, mutta jos käytät tällaista valaistus ensisijaisena - kattokruunuihin tai lampetit, varsinainen periaate - ei etäisyyttä lamppuihin, ja riittävän kevyt. Mutta jos sinulla on suuri alue on 1-2 yksikköä, kasvi tulisi sijoittaa mahdollisimman lähelle lamppuihin, eli etäisyydelle, joka on listattu edellä.

Kun kasvi on jokin puoli lampun, on suositeltavaa ajoittain kääntyä.

Pääsääntöisesti, valaisemaan loisteputket käytetään kasvien viljelyä, kuten päivän LBT tai LB, koska ne antavat kylmä valo. Näitä merkkejä kuten MDC ja LD, eivät sovellu sellaisiin tarkoituksiin, sillä niiden spektri voi vain estää kasvi.

Riippuen etäisyydestä ja alue valaistaan ​​lampun teho tilat valitaan ruukkukasveja.

Miten paikka lampun valaistus kasveille

Prosessissa sijoittaminen on tärkeää muistaa, että jos kasvu on kaksi kertaa etäisyys lampun tarvitset neljä kertaa vähentää intensiteetti valaistuksen kasvi.

Jos lehdet alkoi ilmestyä kolot, niin valonlähde on liian pieni, kalpea lehdet ja pitkänomainen varret osoittavat, että lamppu kasvien kasvulle on liian kaukana.

Sivuttainen keinovalon voi vääristää varret kohti valoa, niin parempi korostaa alkuun.

Koska ensisijainen tavoite - on lisätä päiväsaikaan kasveja sekä tarvetta laajentaa sitä, riippuen luonnonvalon päivän - aamulla ja illalla 3-4 tuntia. Tämän seurauksena aika pitäisi olla noin 6-8 tuntia. Äärimmäisen samea päivää lamppu toivottavaa sisällyttää 12 tuntia.

Lisätä kestoa kukinnan suositellaan lisäämään valaistuksen. Esimerkiksi tällainen Laitoksessa saintpauliat tarvitsevat päivittäistä kohokohta 12-14 tuntia - se on edellytys sen kukinnan.

Myös syytä huomata, että kasvit tarvitsevat lepoaika, koska ne pakotti pitkä kukinta merkittävästi kuluttaa talvella. Poikkeuksia ovat kasveja kukkivat talvella.

Lamppu valaistus ja kasvien: mikä on parempi?

Esittelyssä valaistukseen ja kasvattaa kasveja: LED fitolamp, Osram FLUORA, loisteputki, hehkulamppu ja vastuuvapauden. Kuvaavat joka lamppu on parhaiten kasvaa, valon ja kasvien kasvua ja kukkia.

Valaistukseen ja kasvien kasvuun: tyypit

Jokainen kokenut viljelijä tietoisia merkityksestä ja rooli lampun sytyttämiseen sisätiloissa kasveja ja kukkia, varsinkin syksyllä, talvella ja keväällä.

Se on näissä aikoina vuodesta, monet kasvit tarvitsevat enemmän valaistusta tai vakio keinovalossa erityistä fitolamp.

Tässä yhteydessä herää kysymys: "Mikä on parempi käyttää lampun valaistukseen ja viljelyyn kasveja ja kukkia."

Ylimääräisiä valaistus huonekasvit, voit käyttää erilaisia ​​sipuleita: hehkulamppu, loisteputki, HID ja LED.

Lamppuihin on omat edut ja ominaisuudet käytön tehokkuutta.

Standardi hehkulamppu on ominaista alhainen tehokkuus ja on paljon haittoja (alhaista valon intensiteettiä ja kestävyys, lämmön, valon spektri edistää vain pystysuoran kasvien kasvua (paljon punaista ja pieni sininen), suuri energian kulutus).

Niitä voidaan käyttää vain suuren määrän valoa talven Etelä leveysasteilla (daylength 10-12 tuntia) kasvihuoneissa ja talvipuutarhat kuin iltavalaistuksessa.

Hehkulamput soveltuvat hyvin lyhyen vartinen kasvien kauan lehdet tai varren viiniköynnösten.

Hehkulamput kasveille on erityinen heijastava pinta ja valon spektrin huippu sininen ja punainen bändejä.

 • Pohjimmiltaan hehkulamppua käytetään ylimääräinen valonlähde punainen säteet lamput kylmällä (4000K tai 6400K) luminesenssin.

T8 loistelamput kasveille

Spektri lamppu on lähellä päivänvaloa (6500K - päivänvalo), taloudellinen virrankulutus.

Useimmat huonekasvit kasvaa hyvin ja monet kukka (Saintpaulia, Balsam). Tämä on perus vaihtoehto keinovalo huonekasvien ja taimia.

On olemassa erityisiä fitolampy varten huonekasvit, esimerkiksi: OSRAM fluora.

Säteillyn valon kulkee fitolamp punainen ja sininen spektri (näemme vaaleanpunainen-violetti väri), joka aktivoi fotokemiallisten prosessien ja parantaa kasvien kasvua ja kehitystä.

Loistelampun OSRAM FLUORA kasveille

Niille, jotka ovat paljon taimien tai suuri tarve valo, se on parempi ostaa erityistä fitolampy OSRAM FLUORA tyyppinen kasvi.

Loistelamput OSRAM FLUORA kasvin arvoinen 10-12 kertaa kalliimpia kuin tavalliset loisteputki, mutta heillä on hyvä valikoima kaikenlaisia ​​valaisimet.

Tasapaino sininen ja punainen väri huiput nämä kaksi väriä lähellä ihanteellinen suhde. Ne voidaan myös yhdistää vakiolampulla 765 tai 840, 865.

 • OSRAM L 18 W / 77 FLUORA - 18 wattia (60 cm) tai OSRAM L 36 W / 77 FLUORA - sama 36 wattia (120 cm) T8 tyyppi.

Purkauslamput (elohopea (XRD), natrium (HPS) ja metalli halogenidi)

Ne on jaettu elohopea (DRL), natrium (HPS) ja metallin halogenidi.

Tässä ryhmässä ne ovat vähemmän tehokkaita ja hyödyllisiä.

Tämän tyyppinen lamppu on useita etuja. Korkea Suurpainenatriumlampuilla on hyvin korkea hyötysuhde, valovirta kapasiteetti ja pitkä käyttöikä (12-20 tuhansia tunteja).

Ne ovat useimmiten käytetään, kun laajan alueen kattavan: kasvihuoneet, kasvihuoneet, talvipuutarhat. Asuinalueella käyttöä ei suositella, koska hyvin suuri valoteho. Voit yrittää tylsää loggialle tai parveke.

Spektri lamppu sisältää paljon punainen valo, on hyödyllistä soveltaa juurtumista ja kukkivat kasvit.

 • Mahdollisimman tehokkaasti, ne tulisi yhdistää elohopea- tai monimetallilampuille.

Natrium-lamppu 250 wattia erityinen lamppu tuottaa valaistuksen tasolla 15000. Suite päällä 1 neliömetriä

Tämäntyyppinen lamppujen asiantuntijoiden mukaan on täydellinen kasvi keinovaloa.

Monimetallilamput on suuri kapasiteetti, pitkä käyttöikä ja optimaalinen emissiospektri, mutta melko korkea hinta.

Nyt lamput keraaminen purkausputken (Philips (CDM), OSRAM (HCI)) korkea CRI (CRI = 80-95). Kotimaan kanssa voi tavata DRI sarjassa.

Advanced LED-teknologia tarjoaa useita etuja. LED-lamput ovat hyvä elämä ja alhainen virrankulutus.

Niin että kasvi saa punainen ja sininen säteet tarvitse olla lampun samalla LEDit näiden kahden värejä suhteessa 8: 1 tai 8: 2.

Väri Lämpötila mitataan Kelvin-asteina (K).

2700K - "lämmin" valo / Lämmin valo - säteily hallitsee punainen osa spektrin, hehkulamppu. Muunlaiset valaisimet valaisevat lähelle lamppua. Tämäntyyppinen luminesenssin käytetään kukinnan.

4100K - "neutraali valkoinen" valo / Cool valo - säteilyn koko spektrin, jossa on vallitsevana vihreässä osassa.

6400K - "päivänvalossa tai viileä valkoinen" valo / päivä valo - säteily hallitsee sininen osa spektrin, joka on sopiva vegetatiivista kasvua.

8000-25000K - UV / musta valo - ultraviolettisäteilyä.

Mikä on lampun teho tarvitaan kasvien viljelyä ja valaistus?

Valinta lampun teho vaikuttaa korkeus valaisimen edellä kasvi, läsnäolo heijastin ja ryhmä, jossa kasvi (kirkas valo, kohtalainen tai heikko (penumbra)).

Per 1 m2 Viljelykasvien valaistuksen keskiryhmän tarvitsee 400 W hehkulamppua tai 5500 lumenia.

eli hyllylle pituus on 1 metri ja 0,5 metriä leveä kasveilla on 2750 lumenia.

Korkeus 30 cm lampun vähentää valovirran vähintään 30% ja käännä se kestää kolme T8 loisteputken 36 wattia. Jos ei lamppu heijastin, valoteho alenee 30%, ja on toinen lamppu 36 wattia.

 • Valon sävy toleranssi tarvitsevat vähemmän 30-40%, ja photophilic (häikäisyn) on suurempi 30-40%, vastaavasti, ja valovuo lamput.
 • On kokemus viljelijöiden tarpeeksi: trooppisia kasveja, sitrushedelmät, monstera, philodendron - 1 loisteputki T8 18 W (60 cm), jossa on heijastin, ripustetaan kukka etäisyydellä 25 cm.
 • Palm korkeus 150-200 cm - 2 T8 loistelamput 36 W (120 cm) yläpuolella kasvin heijastin etäisyydellä 40 cm ja 30 cm välillä.

Miten valita lamppu kasveja ja kukkia?

Valaistukseen huonekasvit kotona on parasta käyttää loisteputki lamput 6400-6500K lämpötilan ja värintoistoindeksi vähintään 75 eli 765 merkintää lamppu, mutta se on parempi 865.

Riippuen värien määrä, valitse tyyppi T8 putket 18W (60cm pituus) tai 36W (120cm pituus) - on suosituin vaihtoehdot ovat helppo löytää ja edullinen sekä valaistus heille.

 • Poimia lampun tärkeimmät valaistuksen kasveja, joilla on suurempi värintoistoindeksin: esimerkiksi OSRAM lamppuja tai Philips: ei 765, ja 865 sarjan tai Lumilux. Ensimmäinen numero ilmoittaa värintoistoindeksin: 7 - tai 8 70-75 - 80-82.

Ja kaksi seuraavaa numeroa värilämpötila kelvineinä: 40 - 4000K - neutraali valkoinen valo, 65 - 6500K - sininen (viileä päivänvalo valkoinen).

Esimerkki: OSRAM L 36 W / 765 päivänvalo - 36 wattia (120 cm) T8 - optimaalinen hinnan ja laadun.

TÄRKEÄÄ! Mitä lähempänä loppua lampun, sitä enemmän hän tulee vähemmän valovirran. Lopussa elämän se ei ole enemmän kuin 54% alkuperäisestä.

Kun työtä 12 tuntia päivässä lamppu toimii enintään 28 kuukauden ajan. Käytännössä on usein ole syytä käyttää lampun yli 12 kuukausi (5000 tuntia).

 • Lisäksi, käyttää hehkulamppu, lisäksi sininen tehdas sai ja aalloilla. Pääperiaatteena: 100 wattia valon loisteputken 30 W hehkulamppu.

18 W lamppu 765 (noin 80 W) - 25 W hehkulamppu 36 W: n lampulla (160 W) - 40 W hehkulamppu. Joten voit saada paremman tasapainon punainen ja sininen.

 • VAIHTOEHTO: LED-lamput. Niille, jotka voivat nyt varaa kuluttaa enemmän rahaa keinovaloa huonekasveja.

Rahamäärä on nyt helposti maksaa itsensä tulevaisuudessa, koska suurten ja pienten resurssien kulutus ledilamppujen.

Kumpi on parempi ostaa lampun kasveille? tulokset

Lyhyt tulokset: valikoima valaisimet kasveja ja kukkia, tietenkin riippuu paljon, että olemme valmiita käyttämään, ja tavoitteemme.

Valaisemaan kasveja parvekkeella asunnossa pysyvään keinovalon värejä tai taimia kasvihuoneessa, optimaalinen on erityyppisiä lamppuja.

Toimituskunta "kukkaisfestivaali" tavalliselle viljelijä suosittelee seuraavaa:

 1. budjettivaihtoehto - OSRAM L 36 W / 765 päivänvalo - 36 wattia (120 cm) + T8 loistelamppu 40 W hehkulamppu.
 2. keskipitkän variantti - Loisteputki kasvien OSRAM L 18 W / 77 FLUORA - 18 wattia (60 cm) tai OSRAM L 36 W / 77 FLUORA - sama 36 wattia (120 cm) T8 tyyppi.
 3. Optimaalinen vaihtoehto - LED fitolamp LED Grow Light kasvien luotettavalta valmistajalta.

Esimerkki lamppu Osram fluora

Hyödyllisiä vinkkejä keinovalaistuksen kasveille

 • Keltainen säteet estää kasvun varret, niin huippu keltainen osa taajuuksista on sopiva akvaarion ja varsi kasvit (Dracaena, Ficus, jotkut palmuja).
 • Photophilic huonekasveja, kuten kaktus, optimaalisesti valaista yhdistelmä valon "lämmin", "päivä" ja fitolamp.
 • Punainen (pinkki-purppura) väri fitolamp renkaat verkkokalvolla, joten ne sisältävät yöksi tai jos huone on ihmisiä.

Toivottavasti nyt tiedät mikä on parempi kasvien Lampun käyttöä teidän tilanteeseen.

Luettuaan kaikki materiaalit tarkalleen saavat eniten tehokkaasti kattamaan ja kasvaa kaunis ja terve kasveja!

Toivomme, että talossa kukkia ja kasveja miellyttää sinua kaikin valoa ja milloin tahansa vuoden!

Laihdutus laiska kotona! Vatsa ja sivut menevät 7 päivää, jos.

Kasvit alkavat kasvaa voimakkaasti, ja kukkivat runsaasti, jos he syöttävät lusikalla.

Päästä irti kerman kaventamiseksi ja vahvistamaan lihaksia emättimen!

Miten näyttää nuoremmalta 63-20 vuotta ilman leikkausta ja injektiot! Kirjoita resepti.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset tiedemiehet ovat löytäneet ainutlaatuinen."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Julkaistu: 07 maaliskuu 2016 21:29 (Päivitetty: 30 lokakuu 2017) Tekijä: FlowersHolidayTeam

Opas huonekasveja:

"Ikä rasva menee pois, Mama Do not Cry! Lisää vain pisara."

"Hypertension ulos heti! Kiinalaiset lääkärit löysivät hämmästyttävä."

"Kasvot näyttää nuoremmalta, vaikka 45! Vain levitä penniäkään."

Want Me tyylikäs ja terveet hiukset? Sitten unohtaa.

Laulaja Adele silti kertoi lehden "Vogue" niiden uskomattoman laihtuminen!

Kopioi artikkeli kokonaan on kielletty ilman kirjallista suostumusta sivuston hallinnon. Jakaakseen tietoa kenenkään kanssa voit kopioida 1-2 kappaleita tekstiä ja asettaa hyperlinkki artikkeli.

Miten valita oikea polttimo huonekasvit

Lisävalaistuksen huonekasvien - ne takaavat normaalille kasvulle ja kehitykselle. Valo - energia on tärkeää varmistaa, että luonnollinen prosessi fotosynteesi. Mieti lampun valinta säännöt kukka.

Kesällä vihreä asunnon asukkaat saada se yksipuolisesti ikkuna, jonka läpi auringon säteet tekevät matkalla. Saapumista kylmällä säällä - ne ovat jatkuvassa semidarkness, käyttää ylimääräistä voimaa, eivät Bloom, kasvaa huonosti.

Tilanteen korjaamiseksi voidaan saavuttaa keinotekoisten valaistus.

Miten valita valaistuksen huonekasvit

Voit valita täyden korvaamalla auringonvalo, Se pitäisi tietää, että valo on kaksi ominaisuutta - spektri ja optinen teho. Sinun täytyy oikein valita nämä vaihtoehdot, ottaen huomioon kehitysvaiheessa huonekasvi.

Taimet kasvavat paremmin oikein valittu valaistus

Saat siementen itävyys, taimien kasvua tarvitsee enemmän sinistä spektrin. Vain hän voi tarjota aktiivista yhteyttämistä ja siten nopeaa kasvua. Voimayksikkö tässä vaiheessa voi olla pieni - jopa 200 wattia.

Kun punainen spektri versot vahvistunut, tehostettu kukinnan. Mutta se on mahdotonta tarkastella erikseen kunkin spektrin. Klorofylli vaikutuksen alaisena eri osien spektrin absorboi valoa, muuttaa energia.

Siksi keinovalon pitäisi täyttää spektrin päivänvaloa.

Lamppu ja sen värilämpötila

On aika harkita tyyppejä lämpötilan lamppuja. Se mitataan Kelvin (K). On:

Valitessaan se valaisemaan viheralueiden - huono idea. Hän voimakkaasti luovuttaa lämpöä. Laitos on vedetty. On olemassa vaara polttaa lehdet. Lämpötila 40 W lamppu - 2200 K, 60 W - 2680 K.

Esitteli kahdenlaisia: yleiset ja erityiset tarkoitukseen. Ne eroavat toisistaan ​​ainoastaan ​​pinnoite levitetään lasin pulloon. Uskotaan, että päällyste valaisimet erityisiin tarkoituksiin tuo ne lähemmäksi halutulla alueella.

hyödyistä: Antaa hyvä valo, niillä on alhainen lämmöntuotto, tehokkuutta.

by haittoja - Vaatimus painolasti (erikoisvarustus). Ne ovat sähkömagneettisia ja sähköisiä - ja EMPRA EPTRA (merkitty pakkaukseen). Päästää lämpimiä ja kylmiä värejä ja vastaavat sopiva spektrit.

Niitä käytetään pääasiassa ammattilaiset kasvihuoneissa, kasvihuoneet, talvipuutarhat. Kotikäyttöön ei-asuintiloja, niin vahva kirkkaus satuttaa sattuu silmäsi.

On elohopea jotka säteilevät vähemmän kuin 2 kertaa valovirran kuin natrium-lamput. niiden spektri ei sovellu taimet.

Natrium johdonmukaisempaa aurinkoa. Monimetalli- vastuuvapauden kalleimpia väline. Soveltuvat paremmin vegetatiivista kasvua.

Erikoisliikkeisiin, voit ostaa valmiina välineitä. Lyijy - LED-valaistus. Ne lähettävät virran halutun alueen.

hyödyistä - taloudellinen, ympäristö-, energiaa säästävä, pitkä käyttöikä. 10 kertaa kuluttaa vähemmän virtaa kuin fluoresoiva. Ilman taukoa voi työskennellä jopa 100.000 tuntia.

Kuumennettiin enintään 35 astetta. 1 1 W diodi kuluttaa tunnissa. Vertailun, fluoresoiva - 15-65 wattia per tunti. LED hyötysuhde - 95%. Ruuvataan säännöllisesti valoa pistorasiaan.

Useita muunnelmia näiden laitteiden avulla voit noutaa ne alle yleinen tyyli huoneen.

Haitat ledilamput

Ne soveltuvat kasvit, mutta se on epämiellyttävää ihmissilmälle

Miten saada taustavalo on ikkunalaudalla

Nykyaikaiset laitteiden avulla on mahdollista korostaa edes tavallinen ikkunalaudalle omiin käsiinsä. Tätä varten:

 1. Valitse kasveja samalla korkeudella.
 2. Ostaa halpaa lamput.
 3. Järjestää ruukuissa, laatikoita ikkunalaudalle, niiden takana ikkunan sijoittaa kalvon tai peili heijastaa säteitä.
 4. Saatetut lamput molemmin puolin kynnyksen.

Se voidaan liittää verkkovirtaan.

Kylmä kausi tuntimäärä taustavalon on pitkäaikainen. Talvella, valinta laite on riippuvainen lämpötilasta laitoksen ominaisuudet. Termofiilisten voi talvehtia hyvin pieni lasku lämpöä ja valoa päivän.

Heidän pitäisi saada valaistukseen 12:00. Vietä sen aamulla ja illalla.

Artikkeleissa hoidosta kukkien usein paljastavat ominaisuudet niiden talvehtimisalueiden. Joten, puhuimme roolista lisävalaistuksella kun sanotaan, mitä talvella huolta atsalea.

Talvella kasvit tarvitsevat enemmän valoa kuin kesällä

Mitä erikoista tarpeeksi valoa

Sopiva valaistus riippuu vihreä asukas. Meidän täytyy löytää lisää tietoja vasta poimia sopivan laitteen.

Tärkein ominaisuus lisää valaistuksen - kompensoimaan puutetta auringon. Siksi on välttämätöntä tietää kausiluonteinen normi. Se määrittää tehokkuus keinovaloa riippuu pituudesta yötä päivää eri vuodenaikoina, sen voimakkuus, tarpeet kukka.

Oikea valaistus on hyvä kasvu nautintoaine.

Ottaen huomioon valaistuksen tason, on mahdollista asentaa laitteen oikein tukemaan vihreä asukas.

Ulkonäöltään, laitos voidaan määrittää, onko se tarpeeksi valoa.

 • Pitkänomainen versoja.
 • pieni kalpea lehdet.
 • Harvinaiset kukkia tai puute kukinnan lajeja.
 • Pitkä internodes.
 • Kellastumista, putoamisen, kuivaus alempi lehtiä.
 • sekalainen lehdet vähitellen tummentaa, hankkia vihreä.

Seeing näitä merkkejä, sinun täytyy näyttää vihreää valoa kaverillesi ylimääräistä.

Mitata valon määrän huoneen käyttäen valoa mittari. Väline antaa tarkkoja lukemia.

Minkä tason valaistuksen tarvitaan väriä

Talvella kasvi on riittävä:

Tämä on minimitaso elämän ylläpitämiseksi. Kukinta on lisättävä valon tasoa, jopa 9000.

Asentamisesta valaisin asunnossa

Asentamista kalusteet, pitäisi tietää, että kun etäisyys kasvaa kukka 2 kertaa lampun valon intensiteetti laskee 4 kertaa.

Harkitse etäisyys valoa, niin että kasvi tai polttaa tai vetää

Kun näkyvä palovammat, se tarkoittaa, että laite on lehdet liian lähellä. Pitkänomainen varret sanovat, että valo on kaukana.

Asianmukaisen kehittämisen väri riippuu kolmesta prosessit:

 • fotosynteesi, Sitä hallitsee punainen valo. Se nopeuttaa aineenvaihduntaa.
 • photomorphogenesis, määrittelemällä kasvua ja kehitystä. Kun ei ole sininen spektri - kypsymättömiä lehdet, varret piirretään.
 • photoperiodicity, ottaen huomioon laitoksen vastaus suhde päivän ja yön (vaalea ja tumma aikoina).

Kukin vihreä asukas tarvitsee yksilöllisen lähestymistavan: eri valaistus aikana, määrä valon tuntia, tiettyyn aikaan. Tutkittuaan kaikki tiedot jokaisesta kukka, joka asui talossa, voit valita oikea lamppu.

Hyödyllisiä neuvoja: help omin käsin

Vihreä ystävät tuntuu hyvältä asunnossa milloin tahansa vuodesta on tarpeen:

 • Ota enää havaita valoa lisälaitteilla. he tarvitsevat eri värejä spektrin kasvuun ja kehitykseen.
 • Dispersiota voidaan tehdä tähyslasilla, joka luo yleistä hehkua vihreänä mistään vanki.
 • Kun keinovaloa on tärkeää ajoittaa. Hän ei tuo alas elämänrytmin.
 • Arkipäivän puhdistus ikkunat, puhdistus lasi säästää energiaa antamalla enemmän päivänvaloa.

Pesemällä ikkunat antavat enemmän auringonvaloa, joka on hyödyllinen myös lemmikkieläimiä

Jos valita oikea lisävalaistuksen, huone "lemmikki" tulee hyvä ja katso.

Leave a Comment

6 + 4 =