Loisteputkivalaisimien katto

Katto loisteputkivalaisimien

Loisteputki Katto Light - laatu vaihtoehto luonnonvaloa. Usein ne voidaan nähdä toimistoissa, teollisuusrakennukset, sairaalat tai asunnossa.

Varsinkin loistelamput

Tällaiset lamput täytetty kaasulla, joka muutetaan näkyväksi valoksi läpi fosfori - aine, joka muuttaa energia absorboituu. Ominaisuudet ja edut kattovalaisin päivänvalo:

- säästö sähkönkulutus (jopa 80%);

 • pitkäikäinen (10 vuotta);
 • alhainen kuumennuslämpötila (enintään 60 astetta);
 • voimakasta valotehoa;
 • eri värejä.

Maksimiarvo valaistuksen ei saavuteta heti, mutta jonkin ajan kuluttua käynnistyksen. Alhaisissa lämpötiloissa (alle 5 astetta) siten syttyvät himmeästi, mikä rajoittaa niiden käyttöä kadun ympäristössä.

Valoteho Tällaisten mallien on monta kertaa suurempi. Jos olet aikaisemmin käyttänyt hehkulamppu 100 W, fluoresoiva tarve 20 wattia.

Käytettäessä loistelampun halutaan asennus harjattu kattoon suojaamaan silmiä. Erikoista loistelamput on tullut värilämpötila. Mitä suurempi se on, sitä lähempänä väri on sininen, ja alempi - punainen.

Usein kattovaloon on yhdistetty käynnistimen, joka on rakennettu pohja. Hän on vastuussa sisällyttämistä, ei välkkyä, jatkuvaa virtaa. Elektroninen liitäntälaite parempia sähkömagneettisia vanhentunut analogisia. Moderni laite ei aiheuta vilku ja pidentää käyttöikää lampun.

Loisteputket sisätilojen

Kalusteet päivänvaloa on erilaisia ​​kohteita ja mitat.

Ne ovat tässä muodossa:

 • muotoiltu renkaan;
 • suora putki;
 • kompakti sijasta hehkulamput.

Kompakti lamppu poistoputken on erityinen muoto (kierre, n-suuntaan), joka vähentää merkittävästi tuotteen pituus, se voidaan insertoida pieni valoja tai kattokruunut.

Katto vastuuvapauden loistelamppuja voidaan käyttää pyöreän, neliön, suorakaiteen varjostimet auki tai kiinni. Ne on rakennettu kattoon suunnittelussa tai yksinkertaisesti roikkua katosta. Suspensio yksikkö yhden tai useamman valaisimen, joka on asennettu kattoon saranoiden, on mikä tahansa pituus ja geometrinen muoto ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia suunnitteluun.

Suuri lamput ovat usein varustettu sileä pinta, niitä voidaan käyttää samanaikaisesti useita putkimaisia ​​lamppuja. Katto, teollisuus- malleissa suuren tehon ja antaa tasainen valaistus huone on varsin tilava. Ne usein löytyvät kasvit, varastoissa, kauppakeskuksissa.

Rakennussuunnittelutehtävään katto moderneilla loistelamput voidaan käyttää yleisvalaistukseen tai spot vapaaehtoista. Yleisin on sisällyttäminen loistelamput alakattoon kasetti (muodossa levyt). Mutta ne voidaan asentaa muovia, kipsilevyä, rima rakenne. Sisätilojen kylpyhuone, eteinen, olo loistevalaisimet hyvältä.

Valaistus, joissa on varjossa, luovat epäsuoraa valoa, jota käytetään luoda ympäristö rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Kalusteet - soffits loistelamput luoda erittäin suuntaava valo ja korostaa tietyn osan huoneeseen.

Näiden taloudellinen monipuolinen välineet ovat taatusti antamaan kirkas valaistus tahansa tilaa, on edullista, varjostus suunnittelu tilaa.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

loisteputkivalaisimien

Kalusteet päivänvalo jaettu LED ja loisteputki. Fluoresoiva jotka muodostuvat hehkulampun kuvun, joka kärsi sisäpuolelta loisteainekerroksen. Loisteaineen on fosforihapon seos vähäisiä epäpuhtauksia. Myös se pumpataan pulloon alhaisen paineen inertti kaasu - argon pieni määrä elohopeaa (amalgaami).

Toimintaperiaate perustuu kuumennuksen sähkövirran osia, joka koostuu volframista ja sijoitettu vastakkaisille puolille. Seosta, jossa oli argon-hiukkasia elohopeahöyryn kuumennetaan volframi filamenteista, jolloin UV-säteily, joka absorboituu erityinen koostumus sijaitsee putken sisällä. Vuorovaikutus loisteaineen ja ultraviolettisäteilyn muodostaa hehku, joka havaitaan ihmisen silmä ja tarpeen valaisemaan tiloihin. Koska koostumus loisteaineen voi väkisin muuttaa vastaavasti, varjossa lamput voi myös olla erilainen. Loisteputkivalot loisteputket on jaettu eri painetta.

Toimintaperiaate LED-lamppujen suoritetaan tapahtuvien prosessien tavanomaisessa pii tai germanium diodi. Vaikutuksen alaisena sähköä varattujen hiukkasten liikkuvat vain yhteen suuntaan. Mutta toisin kuin perinteiset diodit, kuten valonlähteet koostuvat muiden puolijohdemateriaalien. Fotonivirta, erittää vuorovaikutus hiukkasten aiheuttaa tietty valon spektrin. LED laitteet ovat elohopeahöyry ja muuta haitallista sisältöä omaan laitteeseensa katsotaan siksi olevan ympäristön kannalta puhdas ja turvallinen kaikista laitteista. Erottaa LED-lamput ja loisteputket varalamput.

Tyyppisiä laitteita valaistukseen

Nykymaailmassa on seuraavat loisteputki kattovalaisimet:

 • lineaarinen sähköinen malli - suunniteltu valaistus toimistorakennukset, pitkiä käytäviä, ja muut vastaavat tilat;
 • pyöreä (tai pyöreä) - nämä lamput käytetään asuin- valaistus, keittiöt, asunnot ja asuintalot;
 • Korkean paineen valaisimet - käytetään valaistuksen ja suuri teho valaistukseen kaduilla ja lähiöissä;
 • Matalapaine-laitteita käytetään katto loisteputket asuinalueella, työpaikalla.

Erilaisia ​​loistelamput

Loistelamput käytetään laajalti julkisissa tiloissa: terveydenhuolto ja koulut, toimisto organisaatioille. Kun ensimmäinen energiansäästölampun pistorasia merkki E14 ja E27, jälkimmäinen alkoi laajalti asennettu katot kotitalouksien ja asuinkerrostaloissa. Myös tämäntyyppisiä laitteita käytetään julkisen valaistuksen laajalle alueelle, koska se vähentää energian kulutusta, ja lisää lampun käyttöikää. On huomattava, että lisäksi julkisiin tiloihin luminoivia laitteita käytetään laajasti yksittäisillä työpaikoilla, valaistukseen talon alueille, erilaisia ​​mainoksia, näytöksiä.

LED-laitteita käytetään ohjeiden ja paikallisten valaistuksen LED-lamppu, joka voi lähettää valoa vain yhteen suuntaan. Ne voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

 • valaistus puistoissa, tie kadut, kaduilla ja aukioilla, arkkitehtuurin esineitä. Koteloa tällaisia ​​lamppuja erityisesti suojeltava ympäristöä;
 • erityinen kattovalaisimet rakennuksissa teollisuuden palveluihin, asumiseen ja apuohjelmia, toimistotilaa. Kuten valaisimet on tunnusomaista erityisen kestävä rakenne ja diffuusorin ne polykarbonaattia materiaaleista, jotka ovat paljon vahvempia kuin tavallinen lasi;
 • loistevaloista pienitehoisia varten kotitalouksissa. He käyttivät paljon valoa laatuvaatimukset, ulkonäkö ja paloturvallisuus. Lisäksi ne ovat yleensä toteutetaan vaihdettavilla lampuilla.

On huomattava, että LED-valot käytetään valaistukseen museoita, koska niiden kirjo ei ole ultravioletti komponentti, siis ei vaikuta taideteos.

Lämpötila-alue ja merkintä luminesenssi

Ihmisen silmä havaitsee väriä niiden kirkkautta. Kun kirkkaus on alhainen, se on paremmin nähdään sinisen spektrin. Näin ollen valinnan kalusteet on määrittää varhaisessa vaiheessa, esimerkiksi, lopussa korjaus ja koristelu huoneen. Jos haluat asentaa kattovalaisin asunnossa tai talo, se on luonnollisin etsivät valoa, jonka lämpötila on kolmetuhatta kelvin. Koska tällaisten tilojen keskimääräinen kirkkaus on noin kahdeksankymmentä kalusteet. Kirkkaus, neljä sviittiä kuten valo tulee keltainen. Tällainen valaistus on tyypillistä massiivinen työpaikoilla, toimistoissa, tuotantolaitoksissa. Tämän perusteella kirkkaus, tämän tyyppinen tilojen sopivampi loisteputki lämpötilassa neljä - kuusi tuhatta kelvin.

Kaikki valaisimet erotetaan etiketti. Kirjain "L" tarkoittaa tyypin edessä valonlähde - luminescent. Alla on lyhyt merkintöjä loistelamput.

 • "D" - päivänvalon;
 • "HB" - kylmä valkoinen valo;
 • "B" - tavallinen valkoinen;
 • "TB" - Lämmin valkoinen valo;
 • "E" - valkoinen päivä;
 • viimeinen kirjain joissakin tapauksissa määrittää päästöjen väri, esim punainen - "K" vihreitä - "Z", sininen - "C", ultravioletti - "UV", ja muut.

Lisäksi nykyaikainen teollisuus tuottaa erityinen loistelampun, jolla on parannettu värintoisto. Ne jälkeen kirjeet, osoittaen värin valon ja varjon, kirjain "C" sijoitetaan. Kirjaimet "CC" osoitti korkeinta värien toistosta. Ominaisuuksista tämän tyyppistä laitetta on myös merkitty kirjaimilla:

 • "P" - lampun heijastin;
 • "R" - renkaan tyyppi;
 • "U" - muodossa hevosenkengän;
 • amalgaamin - "A";
 • valaistus, varustettu erityisellä laitteella Quick Start - "B";
 • hehkulamppukuorma - "TL".

Lopussa näytetään numeroa, jotka kuvaavat lampun teho watteina.

Miten valita loisteputki kattovalaisin? Kalusteet päivänvalon teollisuus- ja toimisto- tai kotiin

Loisteputket käyttää valaisemaan sekä teollisuus- ja asuinrakennusten. Heillä on omat etunsa ja siten puuttuu. Useimmiten niitä käytetään katu- ja teollisuus valaisimet, mutta joka päivä niiden suosio kasvaa, niin monet asettaa tällaisia ​​lamppuja hänen talon tai asunnon.

Kaikkia Valoelementit voidaan oikeutetusti kutsua päivänvalossa laitteita. Sillä on omat syynsä. Loisteputket, katto erityisesti, on kierre värilämpötila ne täytyy päästä ilmaisin 4200 K ja suurempi. Suurin ero näiden lamppujen kaasunpoistovälineen - muodostumiseen valonlähteen. Fosfori luo toissijainen säteily, ilman tämän lampun ei anna näkyvää valoa, ja sitä voidaan käyttää vain lämmittää UV lääkärin tai kosmeettisiin tarkoituksiin. Se on numero fosforin vaikuttaa laatuun valaistus kohteita.

Vielä muutama vuosikymmen sitten nämä lamput ei ollut suunnittelun muodossa, ne näytti aivan pitkä putki ja käytetään lähinnä valaisuun yksinomaan teollisuustilat.

Moderneja elementtejä päivänvaloa

Kaukana ovat ne ajat, jolloin kohteita päivänvalon liikkeeseen putkina. Nyt he voivat kutsua liioittelematta suunnittelu keksintöä. Lamput katto päivänvalossa meidän ajassamme asennettu onnistuneesti teollisuusrakennuksiin ja tallentaa, ja asuin.

Olohuoneessa loisteputkivalot katto varsinkin, voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, poikkeuksetta. Ne tarjoavat kirkkaan ja laadukasta valoa. Näillä lampuilla on eri tarkoitus ja kokoa.

On huomattava, että loistelamput ovat paljon enemmän hyötyä kuin haittaa. Lamput katto päivänvalossa merkittävästi vähentää energiakustannuksia, eli ostaa niitä, voit alkaa automaattisesti tallentaa taloudellisia resursseja.

Riippuen asennuspaikka valaisimia, edellyttäen, että ne toimivat oikein, ne pystyvät kestämään pitkään. Lisäksi, loisteputket (katto) kuumennetaan vain 60 astetta, mikä täysin poistaa mahdollisuuden tulipalon. Siten loistelamppujen voidaan turvallisesti asentaa alakattoon.

Valaisimet loistelamput voivat olla varsin kompakti, joten käytetään eri tapauksissa ja tilanteissa.

Kuten minkä tahansa laitteen tai laitteiden, loisteputket (katto), on niiden omat haittapuolensa, joka kuitenkin on helposti korvata edellä luetelluista eduista.

On kuitenkin syytä huomata, että tällaisia ​​lamppuja voidaan vähentää huomattavasti eliniän, kunhan noudattavat jatkuva jännite keinut. Lisäksi tämä valo on haitallista herkkä verkkokalvolle ihmisen silmä, joten nämä lamput ovat ehdottoman tarpeen suojata kupla.

päivänvalon laitteet eivät voi syttyä heti käynnistämisen jälkeen lamppu viettää aikaa ja saada tarvittavat valtuudet. Lisäksi he eivät voi toimia täysin alhaisissa lämpötiloissa. Vähimmäisilmamäärällä lämpötila - 5, muuten ne palavat himmeästi.

Valtava suosio loisteputkia (katto) voitti toimisto. Tosiasia on, että hyvin usein näillä alueilla, koska syystä tai toisesta suljettujen sälekaihtimet, valo tunkeutuu heidän huonosti, ja loisteputket menestyksekkäästi ratkaista tämä ongelma.

Lisäksi monet instituutiot laittaa taloudelliset kysymykset ovat aina esillä, joten säästöt ovat kaukana pelaa tärkein rooli. Lampun ylärajan päivänvalon toimistoon - se on vain täydellinen, koska kaikkine etuineen, ne myös tarjoavat tasaisen valon, jossa se on kätevä työskennellä missä tahansa aikaan päivästä.

Loistelamput teollisuudessa

Koska sen monia etuja elementtejä päivänvalon yleisesti käytetty kiinnityksessä teollisuusympäristöissä. Esimerkiksi varastoissa, kaupoissa ja ostoskeskuksissa.

Nämä lamput voidaan turvallisesti asentaa jopa korkean palovaaran. Johtuen suurempi pinta-lampun valo jakautuu tasaisemmin ja pehmeästi, joka on toinen tekijä näiden laitteiden käyttöä tällaisilla alueilla. Myös katto lamppu fluoresoiva valo (teollinen) on suuri kyky tarjota erinomainen ja tasainen valaistus koko kehä huoneen.

Ennen kuin ostat lampun päivänvaloa, sinun täytyy päättää sen koosta. Se riippuu siitä, mitä ja mihin huoneeseen sitä tarvitaan. Muista, että suurin osa päiväsaikaan valaisimet on hieman suurempi kuin normaalisti.

On olemassa useita muotoja niitä, mutta mitä se oli, se ei vaikuta voimaa ja toimintaperiaate. Mutta on syytä huomata, että spiraalin muodossa elementit ovat aina kalliimpia. Tämä johtuu siitä, että monimutkaisia ​​teknologian tuotantoon, mutta ei toiminnallisia ominaisuuksia tällaisista osista. Valoteho energiaa säästävät loistelamput enemmän kuin pari kertaa. Joten jos olet aiemmin valtaa yksityiskohtaisesti 100 W: n virtaa säästävä hankinta enintään 20 wattia.

Merkittävin piirre näiden elementtien - se on heidän värilämpötila. Mitä suurempi se on, sitä enemmän valoa on lähempänä sinistä ja alapuolella - punainen. On myös otettava huomioon ostaessaan lampun.

Ehdot toimintahäiriöt

Muista, että edellytykset moitteetonta toimintaa valaistuselementit riippuu kestosta niiden käytön. Jos et noudata kaikkia varotoimia, nämä lamput voivat palvella sen omistajalle vähintään kolme vuotta, ja joskus 5-7. Jos näet jatkuvasti sähkökatkoja, sinun pitäisi tietää, että valaisin voi kestää pitkään et.

Missään tapauksessa älä käytä näitä lamppuja kalusteisiin jossa viallisen kasetin. Jos lamppu käytetään katuvalaistuksen, varmistaa, että prosessissa se suojata sateelta. Ruuvi on valaisin myös olla oikea - pitämällä muovikotelo.

Kuten minkä tahansa lamppu, fluoresoiva voi katketa ​​tai vahingoittua. Jos se on rikki, se on otettava turvaohjeita - varovasti palaset ja varmasti tuuleta tila. Se, että nestemäistä elohopeaa, joka pari on erittäin vaarallista terveydelle voidaan käyttää valmistuksessa näiden valaisimien. Jos lamppu on Euroopassa pelko ei ole sen arvoinen, koska se sisältää pienen määrän amalgaamin ja terveys on täysin turvallinen. Kun ostat älä unohda kiinnittää huomiota pakkaamista ja merkintöjä lamput, kuten kasvaneeseen suosio näiden laitteiden kysyntää vastaavasti määrä väärennöksiä on lisääntynyt huomattavasti.

Se on pitkään ollut ympäri maailmaa kieltäytyi käyttämästä tavanomaisia ​​sipulit. Loisteputkivalot, kuten kattoon, säästää energiaa ja suojella ympäristöämme hyvässä kunnossa.

Mitä loisteputkivalaisimien kattohintaan? Osta Data valaistus elementit voivat olla 1-2000 ruplaa.

Leave a Comment

96 − 86 =